Дали да опитам нещо ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали да опитам нещо ?
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1193 пъти
Здравейте реших да споделя и аз една скорошна случка. Мъж съм на 33г. и да вметна ако има значение въобще с доста авантюри зад гърба си и няколко сериозни връзки. Последната ми връзка обаче беше много силна и в първите години бе рай с годеж и прочие. Мислех, че съм намерил моя човек а завърши като пълен кошмар и оттогава не само се разочаровах от жените тотално, но и загубих и интерес просто не ми се занимаваше и така си откарах вече 2-3г.
Наскоро обаче в кварталния хранителен магазин до блока от които редовно си пазарувам забелязах, че са взели нова касиерка, като общо са три и се въртят на касата. Момичето е около 27-8г. и наистина е много симпатично. Прави ми впечатление също, че не е безразлична защото на няколко пъти докато си взимам неща от щандовете виждам, че ме наблюдава и то с онези любопитни погледи и въртящи очи. Обикновено когато застана да плащам на касата са все другите две продавачки които са всъщност две вкиснати лелчета, но онзи ден ми се падна тя за пръв път. Още при самото влизане в магазина ми се усмихна и ме поздрави с "Здравей". Напазарувах си и на касата вече лице в лице аз и се усмихнах докато маркираше продуктите а тя нещо се вцепени и и стана едно доста неловко такова и изведнъж ми вика "ох днес терминала не отчита или нещо подобно" а терминала си отчиташе без проблем точно тогава на мен ми стана моментално още по смешно и се усмихнах отново и отвърнах "нищо случва се". Взех си нещата казах чао и си тръгнах. Нямаше бадж не можах да и видя името пък и да го бях видял нямам фейсбуци, инстаграми и подобни да я потърся и евентуално пиша. Олдскуул съм и си го карам на обаждания предимно. Та се чудя дали да пробвам каква е играта или не. Хареса ми момичето и на мен, но се чудя като цяло дали да си развалям личната утопия а и все пак може да е обвързана или ако я застъпя пък съвсем да се спече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: c33dfce517
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Това, че й става неловко и е нервна, когато си наблизо, е добър знак. Вероятно има симпатии към теб. Опитай да се сближиш, но по възможност с по-бавни темпове, за да не изглеждаш твърде напорист, някои жени се стряскат и тя май е от тях. Ако се окаже обвързана, здраве да е, не вярвам да закъснее с тази информация и поне ще знаеш да не си губиш времето.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 7ddcb1951f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Много си прост, щял да и пише.. абе, брат, тя е там пред теб. Нали се сещаш колко "мъже" и пишат, за да бъдеш забелязан трябва да не бъдеш като всички - жените обичат това.
Аз съм взимал няколко пъти телефона на различни жени, като преди години доста се потрудих на една в Мтел (тогава май беше така), видиш ли някакъв сигнал - веднага действаш, дори да ти откаже, защото уж не се познавате или нещо такова ако го прави по начин по който си личи, че не е категоричен, просто отиваш другия път и пак го правиш. Аз така ходих може би 3 пъти в тоя Мтел, тогава видях колко са спрели мъжете - колегите и ме гледаха на кръв, защото и те явно я харесваха, но са балъци като теб. Третия път вече след като си платих сметката (нямаше още онлайн плащания и подобни) тя пита "нещо друго има ли", имайки предвид дали има нещо за плащане и аз обърнах касовата бележка и казах - "да, телефона ти" или нещо в тоя род, не помня вече, изчерви се и ми го написа и излязохме няколко пъти, ама представата ми за нея от тоя кратък флирт беше грешна, не ми хареса и спрях да я търся.
Също и в един Еконт така взех телефона, и в касата на кабеларката и тн. Жените обичат да си мъжкар, това е мъжкото, не да ги намираш по разни фейсбуци и да ги сталкваш, това го правят 99% от страхливите мъже, такива жените не ги обичат.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e771b1504c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Eгати. Жената е на работното си място, ти си 50-тия и клиент за деня, ама ти мятала погледи, пък фантастики. Спекла се е, защото е нова и да направи гаф, не защото принцът е застанал пред нея. Или е страшно тъпа да флиртува с клиенги, че да я мъмрят и да увисне без работа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 811055937e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   2 прави си по принцип, но това са свалки за секс. Ти ако си поне малко образован би ли искал майката на децата ти да е някаква слабообразована, па макар и секси касиерка, честно ми кажи? Да, може да е страшно секси в момента, но като се ожените може и да повехне хубостта й, особено като роди. И за какво ще си говорите с касиерката от Еконт след като ти мине влюбването? Иначе си прав, че най-важно е офлайн да ги заговаряш и то само ако виждаш, че ти дават сигнал. Щото ако не дава никакви сигнали и е затворена, това е знак, че няма привличане и химия от нейна страна към теб и не си струва просто.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 811055937e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ти си на 33, тя на 27. Не виждаш ли че разликата ви е прекалено голяма, остави я да си намери някой на нейната възраст.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e771b1504c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 2 е типичния навлек. Сериозно ли си мислиш, че като си на работа ти е до това някакви пишман свалячи да ти губят времето с мазни свалки? ! Работиш 8-12 часа и някакви скучаещи си упражняват езика да се мазнят. Това българският мъж е наистина без такт.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 36485fdb6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Номер 4 , защо си мислиш, че касиерките от Еконт/А1/супермаркета са глупави? Аз същи работих над 1г и нещо в супермаркет на каса, докато учех, не смятам, че съм глупава или нещо подобно. А и има места, където такава работа може да е по-платена отколкото ако си с образование и работиш по специалността си.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 428f8872fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До 7 - Ами защото е нещастен търси всякакви възможности, да налепи мазни етикети на другте, с които да ги принизи. Така, когато се срави с тях, ще изглежда, че ги води по важни критерии, което на теория, би го накарало да се почуввства по-добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker