Жена ми си има любовник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120496)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми си има любовник
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 31783 пъти
Здравейте,

Познаваме се с жена ми от десет години и сме женени от седем. Имаме и дете почти на седем. Много си обичам семейството и мисля, че се грижа добре за тях. В секса винаги аз съм бил по-активния партньор и винаги съм си мислел че на мен секса не ми е достатъчен, а на нея е.

Може би в последните 2-3 години не съм й обръщал нужното внимание, но материално и сексуално мисля че е задоволена. Мислех си, че всичко е ОК докато един ден преди малко повече от месец случайно не разбрах, че жена ми си има любовник. Направо все едно ме блъсна товарния влак от Перник за София. Но както и да е.

Попитах жена ми за случката, а тя ми каза че няма такова нещо и трябва да се имаме доверие. Приех доводите и за чиста монета, когато след няколко дни попаднах на друга следа. От този момент си седя кротко и наблюдавам събитията. Но вече ми става много трудно да си мълча.

Интересното е, че другият мъж е по-сдържан и разумен докато тя е по-инициативната. По принцип като цяло промяна в поведението и почти няма. Пак си е любвеобвилна и грижовна както и преди. Обичам си детето и семейството и не искам да го загубя. Не знам как да постъпя. Постоянно пускам леки намеци, но от другата страна не се усещат.

Лошото е че тя може би има някакви чувства. Досега са го правили не повече от 2-3 пъти и не се виждат редовно. Не знам колко е сериозна връзката им, но и те искат да се изяснят. Като се опитам да си поговоря с нея и ако не и харесва темата се нацупва и започва да се сърди.

Вече не знам дали иска да си запази семейството. Още повече че си имаме планове и за още едно дете. Наистина не знам какво да правя. Но и не искам да оставям неща на произвола на съдбата. Най-вече държа на семейството си и затова още не съм предприел някакви действия. Моля за всякакви мнения и съвети по въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 110

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 89851c8179
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Ти добре си правиш планове за второ дете, ама с тоя нейн любовник да по добре се откажи от тези планове, за да не се окаже накрая детето негово.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: fdd57743cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намери начин да докажеш документално изневярата, сервирай и фактите поне да не останеш валат при евентуален развод и тогава решавай. Само недей да протакаш, явно има нещо. По-добре по-рано да сте наясно.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2745eb217a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Съгласен с номер 1. Съжалявам но по начина по който описваш жена си, аз не бих й се доверил.

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 18392ba113
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж нищо не казваш от какво си правиш изводи, че си има любовник и как ги преброи колко пъти са биле заедно, защото в края на краищата може да се заблуждаваш и всичко да е ок. Имаш струва ми се две възможности да се направиш, че не си разбрал нищо и едновременно с това да се замислиш какво се е променило у теб за да направи тя това, защото явно в случая тя е влюбена в него, другата възможност е да тръгнеш да се развеждаш. Между впрочем, жените се развеждат от статистическа гледна точка именно на 3 или 7 г. от брака и именно това ме кара да смятам, че има някакъв проблем за който тя вижда вината у теб.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2b02b1805f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Недей да правиш друго дете. Притисни я - изневярата е сериозно нещо.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 46caeb33fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Много кофти... това, че хитро мълчи и се цупи вместо да е честна с теб. Няма да намериш диалог, язък за разтуреното семейство..

/между другото да разбирам ли, че ти си кръшкал също или поне си имал намерение - така ми прозвуча хвалбата, че ти си имал нужа от повече секс... /

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 012e5c64c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вариянт 1 - скъсай я от секс, че да не се сеща за друг
Вариянт 2 - хвани си и ти любовница
Вариянт 3 - кажи и че имаш солидни доказателства, че знаеш за другия и искаш да седнете и да си поговорите сериозно по въпроса. (естествено тя ще отрича, но затова казах, че трябва да имаш доказателства. Може и само да си ги втълпяваш тези неща)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6a86c8c72b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Пътя, чантата и айде...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2c8b0a560f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Щом си гледа детето, щом и тя държи на семейството, не ги приемай трагично нещата. В наше време голям процент от хората - и мъже и жени - поддържат и паралелна връзка, заедно с официалната. Направете си още едно дете, тогава тя ще е още по-зависима от семейството и няма да е склонна да го развали заради авантюра. А пък и ти си хвани любовница, и ти да си имаш разнообразие, но си дръж на семейството.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: afb463b26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   От автора

Не съм имал любовници. Информацията е сигурна и надеждна за отношенията им. Доказателства имам - телефонна разпечатка а може да се сдобия и със снимки (при добър късмет).

Мисля да му пусна на него един анонимен смс да си опича акъла, дори съм си мислел и за сплашване но смятам че така нещата може да се влошат.

В края на крайщата всички сме хора и на всеки може да му се прииска нещо по различно. Въпроса е дали според Вас тя ще си задълбочи връзката.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c4779b5f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Я първо потърси вината в себе си! А после седнете и говорете.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: dd54eb5c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ако я искаш и можеш да се справиш действай. Но нито дума, че знаеш за друг. Но ако смяташ, че няма да се справи, по - добре недей.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ebd6eb3d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Любовникът е ''върхът на айсберга''. Винаги под върха на айсберга са истинските причини да се стигне дотам. Това може да бъде сексуална неудовлетвореност, може да бъде изневяра-отмъщение (ако и мъжът го е направил), а може и да показва най-лошото - разрушени чувства. А там вече причините са най-различни: незрялост, непознаване на живота и липса на яснота какво ни е нужно, за да сме щастливи, проблеми в семейството от друг харакер: различни цели и желания, различни интереси, малко време прекарано заедно, липса на онези вълшебни думи ''Обичам те'', казвани всеки ден.
Откога не си й казвал ''Обичам те''?

Да кажем, преди да откриеш изневярата, откога не е чувала тези думи? Не ми казвай, че любовта се доказва на дела. ВЯРНО Е, но се ПОДДЪРЖА с думи, с показване на чувствата. Това е любовта- да омаеш другия, да го държиш в плен от себе си, от вниманието и обичта си ВСЕКИ ДЕН. Да не допускаш рутината да убие чувствата, а да ги показваш всекидневно- с смс-и, целувки, изненади, пътувания. Да не приемаш човека до теб като даденост, само защото има вече дете.

Мога само да ти кажа, че ако твоето отношение прави жена ти истински щастлива с теб, тя няма да намери друг (освен ако не е лека жена). Действай, защото после е късно.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 46caeb33fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Към автора, от 6
Правилно, много умно си го измислил това с СМС-а.
Най-отрезвяващата случка, която ще се случи на жена ти -да види изсулващия се малодушен любовник, който е взел каквото е могъл и се маха.

Ако жена ти по природа е свястна - всичко това ще я имунизира за цял живот.
Аз съм жена, минала по този път. Преди 5 години се разделих с любовника си, преоткрих мъжа си и съм убедена, че повече никога няма да имам авантюра.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 43ffd6cfad
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Абе, човек ти добре ли си. Знаеш, че ти изневерява и си още с нея. Боже...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8c1175fa66
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Здравей, авторе. Поради това, че съм била в подобна ситуация като жена ти сега, бих искала да ти кажа, чеза да се реши жена ти на това, явно нещо е почнало да йлипсва във връзката ви. Казваш, че секс не й липсва, защото все ти си по-активният. Може би има неща в сексуалното ви общуване, които й пречат или ги иска по друг начин, а пък е много трудно да се говори за това с мъжа. Не знам доколко сте приятели, но липсата на емоционална връзка също може да я подтикне към това. Има и нещо друго-след 10 год. много или малко сте влезли в рутината. И изведнъж се появява някой, който я гледа с други очи, който гали ушите с нежни думи и я кара да се чувства пак млада и желана(сигурно е около 30те). Итя си мисли:Имам нужда да изживея тази емоция сега. След някоя друга година сигурно няма да има кой да ме погледне даже, защото ще съм остаряла. Повярвай ми ако ти наистина си обичаш семейството, тя и за момент не си е помисляла, че иска да се разделите като е почнала тази връзка. Исъм сигурна, че скоро тя самата ще постави край. НО колкото й да ти е тежко, дръж се мъж на място-без грубости и скандали, а само с добро отношение като показваш, че държиш на нея, но и също, че забелязваш неща, за които искай отговор, но не настойчиво, но достатъчно, че тя да си помисли, че е крайно време да постави точка в мимолетното си увлечение. Защото няма по приятно и топло място от къщи със семейството си. Браво на теб, че си разумен мъж и знай, че никой не е защитен от неправилни постъпки понякога.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: aa04743330
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Трезво,логично и много вярно разсъждава 17....и аз от позицията на жена на средата на 30 бих посъветвала същото автора....изчакай,ако държиш на семейството си.........ЗАРА36

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 012e5c64c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз съм номер 7.
Ами направи така прати един SMS в който да кажеш, че знаеш за тях (без да го заплашваш човека)
и след ден два като разбере жена ти от него, че ти знаеш.
Седнете и си поговорете без скандали и без да я упрекваш. Ако е свясна ще се разберете и да се надяваме, че ще е така и че всичко ще е наред. След което забравяте за случката и не и го натякваш. Но ти си имай пак едно на ум....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: fdd57743cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   17, винаги се намира някой, който да си пъха гагата в чуждото канче и именно рутината е тази, която ще подскаже на умната жена да спре, именно рутината ще сложи на кантар новото и старото. С останалата част на коментара ти съм напълно съгласен.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d538834c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   То ако всичко е свършило и дете да и направиш, аборти има. СМС да пускаш, файда няма. Щом е погледнала друг мъж и е правила секс с него, забрави да се оправите, приятен и лек живот в лъжа, в брака на всяка цена. Ако една жена те обича, никога няма да направи това.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5f642c4799
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Звучиш като сополанко и мъж под чехъл, ако продължаваш по същия начин ще си изгубиш семейството(жената де) така че, я малко се стегни!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: edf6e53d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   №4 съм, недей пуска СМС-а нищо няма да постигнеш и да се дръпне човека какво тя като иска при друг ще отиде и на него ли ще изпращаш СМС в България мъжете на подходящата възраст са към 2мил. хората са казали една жена поиска ли си мъжа няма как да откаже. Не се обиждай, но проблема е в теб, ако ти е по възможностите заведи я отново там където сте се срещнали за първи път и й подари нещо малко колкото да покажеш вниманието си към нея, нямам време да пиша в момента, но се надявам да си ме разбрал. А и още нещо ако нещата се оправят просто забрави какво си научил за нея, това не е ставало дори не си го и сънувал. Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d62b636149
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Тази телефонна разпечатка според мен нищо не означава и най - добре не се опитвай да правиш снимки, защото нали знаеш онази приказка - дай да си вярваме, че ако почнем да се следим, може и да се хванем. Тъпо е да си разваляш семейството заради няколко телефонни разговора, а явно доказателства за нещо повече нямаш, защото може и да няма нещо повече. Щом си е все така любвеобилна и грижовна както и преди забрави за тези щуротии и се постарай да й обръщаш повече внимание, ухажвай я, бъди романтичен, припомни и защо се е влюбила в теб. В една дълга връзка човек трябва да е малко по - широко скроен и понякога леко разсеян. Безгрешни хора няма.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3597ba39c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Зарежи я със детето за няколко месеца и виж после как ще блъска вратата и ще те моли за прошка

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: afb463b26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   От автора

Кам №17 да тя е на 31 и мога да кажа че се случиха такива неща от които виждам че в нея все едно има друг човек.

Ето какво се случи:

Тези дни се оказа че и двамата са почивка и се разбраха да правят разни работи. На мен вече ми кипнаха л****та и реших да взема да предприема някакви действия. Както казах не съм конфликтна личност и нямах никакви намерения да се караме (не сме се и карали). Отидох в работата й и й казах че знам за тях и е време тя да реши какво ще се прави защото вече ми писна. После си тръгнах и му пуснах един смс и на него в който го помолих любезно да приключи историята и да им остане един хубав спомен. Вечерта като поговорихме с нея тя отново отрече да има каквото и да било. Бях се подготвил със солидни доказателства за връзката им, но в крайна сметка реших че е под достойнството ми да й ги показвам. Просто и казах да помисли и да вземе решение. На следващия ден той взе инициативата и я разкара. Тя беше бясна че съм му пуснал смс и по този начин съм решил нещата без тя да може да се намеси.

Ситуацията в момента е следната:

Поговорихме културно и иска няколко дни да бъде сама за да реши какво ще правим. Казва че все още има някакви чувства към мен и бихме си дали един шанс да си оправим нещата. На него му казва, че няма чувства към мен и ме е изгонила от вкъщи, което не е вярно. А на мен започна наистина да ми писва и да не се окаже, че седейки на два стола леко започва да полита към земята. Бих и направил компромис със цялата случка и ще забравя всичко без да й натяквам единствено и само заради детето ми защото то ме обожава а и аз нея. Но не знам как ще мога да й вярвам от тук нататък. Това ще е големият проблем.

Казвайте си мненията ;)

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 12933d6576
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Мило момче, бъди разумно тя не мисли с главата си в момента, помогни и. Ти си този, който иска даз апази семейството си. Някога, преди години бях в ролята на твоята жена, влюбена и загубила всяка връзка с действителноста, но със семейство и дете. Съпругът ми ме обичаше с болка ми каза: Прави каквото искаш, но детето остава с мен. Това сякаш ме поля със студен душ. Запазих семейството си родих и друго дете и имам дом. Сега, когато той залита насам-натам понякога не забравям миналото и съм съм бетон. Най-важното е семейството. Всеки греши. Когато хората са се обичали те не се предават лесно.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 12933d6576
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Дай шанс на брака си! Ако с е получи ще е победа! Най-лесно е да оставиш детето си без истински баща. Но никой няма да бъде теб в живота му, ако се предадеш. Само истинска жена знае това, а не някаква половинчата любовница, без истинска любов, а само крадена, като А.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0139fdb434
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   От автора

Много интересни мнения, но както и във всяко нещо в живота в момента няма точно решение на нещата. Определено нещото което най-много мразя в живота си това е лъжата. Наистина е неприятно да гледаш как те лъжат при положение, че знаеш истината, но в един момент това изгубва всякакъв смисъл. Лично аз мисля, че намерението и в момента "да й дам време да помисли" е евентуално да се разбере с другия и на мен да ми бие шута, а ако не стане да остане с мен. Лошото е, че доскоро наистина исках да бъда с нея и бях готов на какъвто и да е компромис в отношенията ни, но след всички тези лъжи и към двете страни вече не знам кое е истината и до известна степен съм разколебан за бъдещето ни. Но въпреки тези неща мисля да й дам един шанс все пак заради детенцето ни, което обича майка си а мен ме обожава. Не искам и да си помислям да живея без дъщеря ми. Наистина се надявам сама да си даде сметка какво се е случило.

Давайте още мнения :D

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0139fdb434
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   От автора

Към 33
Принципно никога не сме се карали и не сме си правили скандали. До сега цялата ни връзка според мен е била хармонична. Пред детето сме си същите и то е в пълно спокойствие. Може би наистина тя не ме заслужава, а и аз самия започвам да се замислям дали след всички тези лъжи нещата ще се получат. Принципно ако се разделим бих искал аз да си гледам детето, а тя ако иска да ходи където ще, но не знам тя дали ще се съгласи. Разбира се ще и го давам когато иска, но основните грижи искам да съм от мен. Говорил съм с адвокати и принципно в почти всички случаи попечителството на детето се дава на майката, с което аз не съм съгласен. Но както са казали мъдрите хора: Времето ще покаже. За кратко време се случиха доста неща след моите действия, всички сме доста ефектирани и наистина е нужно малко време мислите да улегнат.


Давайте още мнения. Стана ми много интересно :D

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0139fdb434
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   От автора


И тъй като наистина много мразя лъжата и един от моите основни принципи е че всеки човек има право да знае истината, каквато и да е тя, мисля да осветля третата страна за достоверността на фактите, които му се поднасят, но още не съм решил със сигурност.

Дайте мнения и за това :D

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0eadecd6f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   А ако тя ти беше признала за любовника, но беше поискала да продължавате да сте семейство (заради детето), а да си запази извънбрачната връзка, щеше ли да приемеш?
Опитвам се да те разбера, защото поведението ти до този момент не е като на човек, който обича.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0139fdb434
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   От автора

Много силен коментар!!! Дори не съм се сещал за тези неща и ще трябва наистина да помисля по въпроса!

Благодаря!

Давайте още мнения :D

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: daff74c65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   За 35

тук говори повече мъжът в теб, отколкото разумът. Срещни се с него, но се дръж като мъж, обади му се по телефона и говори с него като човек. Без заплахи и такива работи.
Седни и нека той ти разкаже, за какъв човек те е представила жена ти пред него, да ти каже, колко пъти му е повтаряла, че отдавна няма чувства към теб, дори не те желае и е с теб.... заради детето, къщата, колата, семейната идилия, какъв идиот, нещастник, мъж под чехъл, скучен съпруг си. Няма да ти хареса, но точно такъв си ти за нея. Най-добре е действително да чуеш истината, колкото и да боли. Истината боли, но е много по-добра от всяка лъжа.
Не става тук дума за чисто физическата изневяра, за секса, става дума тук за връзка, за любовна връзка, която една жена допуска само, когато не обича, ненавижда партньора си и се чувства нещастна, неразбрана от него.
Като жена, която винаги е била вярна (нямам деца, от много, много години съм с един мъж, от 3 живеем заедно) ще ти кажа едно - изкушения има много, но когато си влюбена, когато цениш мъжа до себе си, въпреки грешките му, не изневеряваш и другите мъже усещат това - пробват се, удрят на камък и се отказват.
За мен не може да съществува брак без любов, обич, ДОВЕРИЕ един в друг. Не сексът с другия за мен е тук решаващия гвоздей в ковчега на този брак, а емоционалната връзка с друг мъж, липсата на връзка с теб /може би имаш и ти своите грешки, трески за дялане/, липсата на уважение, честност. А особено без последните, не само брак, но всякаква връзка между двама души не могат да съществуват.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7821e65b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Какви още мнения авторе. С две ръце и два крака подкрепям мненията на "А", за пореден път тя ме изненада приятно, колко точно е казала нещата и колко добре ги е казала.
"С тази жена в къщата бял ден няма да видиш, защото тя.... ти е сърдите, обидена, че си я злепоставил така пред любовника ?, че ? си се набъркал така грубо в живота, ти - този, който отдавна не е нищо в неините очи.
Хайде, пробвай, чакай, унижавай се, пълзи... заради детето, или заради собствените си страхове от това, което може да те чака навън, извън познатото, но фалшиво семейство. ",
"Тази жена те ненавижда. Едно е да изневериш, да сториш грешка, но съвсем друго е да НЕНАВИЖДАШ и да нямаш елементарно уважение към мъжа си, да лъжеш и мажиш в очите му.
Мислиш ли, че за детето е добро такова семейство? ".

Точно нещо такова щях да напиша в същият стил, но не виждам смисъл след като в тези изречения е казано всичко! Даже не знам дали така добре щях да го напиша.

Зле е работата. Не те обича грам твоята жена. Няма уважението ти. За какво спасяване говориш след като ти няма елементарно уважение. Какво всъщност спасяваш, като няма останало нищо! Това, че имате подпис не ви прави семейство, прави ви отношението, грижите и любовта ви. Тук няма никой, авторе! Какво ще спасяваш? Не и дреме грам за теб и как се чувстваш. Тя мисли само за себе си, а ти мислиш за вас като семейство. Тя е 100процента егоист от най лошите. Пак ще повторя моята любима поговорка "Не търси нещо там, където го няма! "

Това което каза: "Принципно никога не сме се карали и не сме си правили скандали. До сега цялата ни връзка според мен е била хармонична. Пред детето сме си същите и то е в пълно спокойствие. Може би наистина тя не ме заслужава, а и аз самия започвам да се замислям дали след всички тези лъжи нещата ще се получат. ".
Там ти е грешката, бил си прекалено добър за да не се карате никога. Била е хармонична според ТЕБ. Има жени, на които им е ужасно скучно при липсата на емоции, били те и отрицателни. Просто има жени, които имат емоционален глад, ако не се задоволи, то те умират от скука и почват да си търсят емоциите вънка.
Да се получат нещата, след всичко това? !? Начина, по който се отнася с теб показва, че ти си не девета ами сто и девета дупка на кавала. Тя няма и намерение да се отказва от любовника и да запази семейството ви. Авторе, ядосваш ме вече. По добре е да беше реагирал, като някакъв дивак, да бе грабнал дебелото дърво и да ги погнеш. Най вече нея. Онзи ебляк е ясен, мъжете искат секс. Винаги ще има такива, но жената, ако не поддаде то няма как да се случи изневярата.

Мисля, че си бил много мек с жена, като нея и тя те мисли за мекотело. Някои жени са по елементарно устроени и не разбират правилно добрината на един мъж, а го мислят за глупак. Само заради детето е голяма грешка да оставате. Аз съм син на разведени родители и мисля, че пак е по добре разведени, отколкото такова "семейство". Колко още мислиш, че може да продължи такава "идилия"? Имай поне ти малко уважение към себе си, защото тя няма. Живял си в една заблуда. Тежко е, но трябва да си силен. Стига с тези половинчати мерки. Постъпи като мъж и бъди твърд. Ти достойнство имаш ли изобщо? Аз няма да търпя и малка част от това, което ти търпиш. Всичко свърши, приеми го. Нямаш работа с този опасен егоист. Но запомни, ако някой ден /както подозирам/ онзи и бие шута или тя осъзнае, че страхотният любовник е с куп минуси и не е страхотен сериозен партньор, то тогава тя ще поиска да се съберете отново. Много често така се развиват нещата. Имай този късмет да я прибереш обратно. НЕ се поддавай. НЕ го прави. Сериозно! Далече от нея. Тя не те обича и никога няма да те обича повече! Аз такава обида не бил преглътнал. Само финансов или подобен интерес би я накарало да поиска да се върне при теб. Нищо друго!

К.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 78d26fbfdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   К. и аз подкрепям мнението ти, но само с една ръка

Чисто мъжко мнение, но подценяваш тук любовника и надценяваш госпожата. Вторият мъж не е задължително да е елементарен чукач, иначе нямаше жената да рискува сигурното си убежище. Предполагам, че и преди е изневерявала, но и се е разминавало, защото е било само за секса и е било краткотрайно, а докато автора с неговите представи за „хармоничен брак“ се е усетил, тя вече е била зарязала „чукача“. Разминавало ? се е много пъти с тази стратегия, наричана между омъжените дами често „отричай, дори да те хване на калъп, казваш че не е влезнало“.
Жената е много по-изкустна в изневярата си, но мъжете имат шесто чувство за нея. Не е доказано защо тези иначе толкова логични мъжкари, имат антенка за изневярата - остатак от живота ни в пещерите, когато мъжът е искал да си изгледа само своите си деца, не кукувичите такива, да предаде своите си гени за напред... Знам ли. /мъжкият лъв дори убива всички малки на предшественика си, безпогрешно разпознавайки ги, а своите бебета лиже и пази от врагове, докато женските ловуват./.
Именно това шесто чувство този път се е включило при автора, защото връзката е продължила прекалено дълго /по-дълго от предишните/. Жената, която многократно се е разминавала, вече е станала по-непредпазлива и самоуверена. За да задържи вниманието ? точно този любовник, значи е повече от другите до сега. Не случайно посъветвах автора да го разпита за това, как го е описала жена му пред него - тя него не го е излъгала. Такъв си в нейните очи (какъв точно - иска се мъжество да чуеш точно). Защо да не се хване мъжът с тази нещастна, незадоволена, самотна жена?

Възникнали са чувства, повече от привличане и секс, К. За жената никога не е само секс, или почти никога. Никога не е сам секс при постоянна връзка, няма какво да се лъжем. Не може да допуснеш в тялото си мъж, преди да си си изгрдила емоционална връзка с него, да му имаш доверие и да го харесваш.

Чувството на автора, че семейството му било „хармонично“ и добър дом, защото не се били карали, също е само илюзия. Карат се влюбените хора, хората, на които им пука един за друг и искат да се изяснят. На комуто не му пука за партньора, не му дреме за мнението му, усещането му, проблмите му, той няма защо да се кара - от работа, отива при любимия и се връща при мъжлето си (баламурника) ни лук яла, ни лук мирисала. Отрича, защото ЗНАЕ, че и се е разминавало винаги така. Дори се опитва да прехвърли вината върху мъжа - ти си въобразяваш, ти си такъв и онакъв.
Дори да я хванат на калъп, такава жена ще каже „не е влезнало“. И не от срам или от болна съвест, просто ти не заслужаваш в неините очи истината, защото си.... баламурник, това което тя НЕ ИСКА у един мъж. Не е виновна за мен в изневярата, виновна е в ЛЪЖАТА СИ, в това, че се е оженила някога от интерес, защото там, където е имало любов, поне едно уважение остава, едно желание да не нараниш другия, да му дадеш шанс да е щастлив.. било то и сам, да се разделиш с него, когато не изпитваш нищо вече.

Който не уважава минимално мъжа си, гледа да си го използва за параванче - добра съпруга и майка, браво на нея - а да си правка, каквото иска, защото „този“ и без това друго не заслужава (в неините очи).

Дните за „размисъл“, същност са дните, в които дамата ще се опитва да си върне любовника. Ако и той е обвързан, може да забрави. Мъжете бягат, ако се застраши брака им или връзчицата им. Ще си дойде при теб, уж мислила... Ако я приеме, ще си вземе детенцето и ти да духаш супата. Има и трети варянт - да си дойде уж, но след като се успокоиш да продължи да ти слага рога, особено, ако любовникът е женен и тя бъдеще с него не си обещава.
При всички случаи ти си номер 3 в триъгълника, прасето, което ще обере огризките от номер 1.
Падаш още повече накрая в очите ?, знае, че може още повече свободийки да си позволява и така, дори да скъса с този любовник, ще има дуг и друг и друг... защото не те обича и УВАЖАВА.
К. , бях ти писала, че тихите води са най-дълбоки. Спомняш ли си?
Точно жените като тази, които всичко подтискат в себе си, рано или късно без караница, намразват мъжа до себе си. Те са свикнали от малки да се контролират и да емитират „перфектното момиченце на мама“. Вътрешно се чувстват неоценени, недолюбени, просто ЗНАЯТ, че залужават повече... и как да си го набавят, продължавайки да се държат като „божа кравичка“. Такава жена в разговор ще осъжда изневярата, дори приятелство с мъж, ще се крие умело и ще е на принципа, ако ме хване на калъп..., тя знае, че мъжете имате нужда от доказателство, ще гледа да не оставя...
Тя няма да се кара с вас, напротив - няма да си хаби нервите с такъв баламурник. Ще си е тиха и „хармонична“.
.... Скандалите избухват после, като изплуват труповете. Тогава може и агресивна да стане, да бъде просто друга жена, сякаш виждате друга жена пред себе си!

Да приемеш тази личност обратно, авторе?
Заради детето, или защото действително си идиота-баламурник, които само това заслужава?
Реши сам.
К. каза нещо много смислено, с което искам да завърша, защото синтезира всичко, което искам да кажа -

„Тя е 100процента егоист от най лошите. Пак ще повторя моята любима поговорка "Не търси нещо там, където го няма! “
А.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 390921fa87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Аз пък не бих се доверила на хора, които говорят с такава сигурност и то единствено на базата на няколко реда от едната страна в проблема. Пак лъвове и не знам-какво-си. А. не може да не си чувала за мъже, които отглеждат чужди деца, хайде стига с тези първобитни глупости. И мъжът и жената могат да усетят ако ги лъжат по простата причина, че партньорът променя поведението си. Ако не го направи, ще разберат ама друг път. А., ако мъжете можеха да усещат дали детето било тяхно и дали жената била изневерявала, то тогава нямаше да съществува и бракът и още други неща, създадени точно с цел да контролират женското поведение :Д. Чудя се за теб няма ли елементарна психология и елементарно човешко поведение, а всичко трябва да бъде на базата на инстинкти. Може би и компютърът е създаден на базата на инстинкти.
Всеки случай, ако авторът не е глупак, няма да се довери на хора, които си позволяват такава твърдост за ситуация, която "познават" от няколко едностранчиви реда в интернет.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: afb463b26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   От автора


Лошото е че аз наистина имам чувства към тази жена. В началото на пролетта беше бременна но се оказа кухо яйце. Тогава тя наистина искаше да имаме второ дете, което си мисля че не би искала ако не ме обича поне малко.

Относно егоизма наистина е така. Знам го още от самото начало. И как да оставя детето си да бъде възпитавано в егоистична среда?

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: afb463b26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   От автора

Другото което е сигурен съм на 100% че досега не е кръшкала. Както казва А. шестото ми чувство в тази посока е изключително силно. Със сигурност щях да разбера ако има нещо най-малко в поведението й.

Тя никога не е била на ти с компютрите. Всичко се случи преди няколко месеца когато си направи фейс и скайп. Явно е станала някаква свалка по мрежата и след това в действителност. Аз тези мрежови приключения съм ги преживял преди 15 години. Всички знаем, че в нета всеки се представя както си иска, но действителността може да бъде коренно различна. Явно е намерила някакъв трепет който и е харесал и е решила да се поддаде. Но от личен опит знам че тези мрежови трепети са краткотрайни. Със сигерност знам, че ако се разделим и си строши главата не бих я приел отново. Може да съм идиот в очите на някои хора но не съм изпаднал чак толкова. Готин съм по характер не съм и грозен, а и преди да се бракувам доста жени си ме харесваха. Но това е вече друга тема.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e386803260
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

45.   Е, щом я обичаш, авторе - това е друго нещо. Може би все пак си заслужава.
В такъв случай НЕ СЕ СРЕЩАЙ с любовника и запази илюзията си, защото, ако чуеш, нейното описание на мъжа ?, може и да нямаш сили да се бориш.
Остави нещата такива, каквито са - изчакая я да „реши“ и ? дай шанс, щом искаш. Най-важното е ТИ какво искаш, не какъв си в очите на другите. Не другите носят отговорност за ТВОЯ живот.
В моите очи си пълен идиот например, но имам ли аз, анонимката, някакво значение? Имам ли отговорност за живота ти? Не.
Не вярвам, че точно хората, комуницирали месеци в мрежата, имат някаква само сексуална връзка. Съжалявам. Не вярвам също, че това е първият път, просто преди е било по друг начин и за кратко, може би само за секс и е нямало как да се усетиш. Стратегията с лъженето я има от някъде - възможно е така да се е измъквала от други неприятни ситуации, определено обаче не те лъже за пръв път за нещо важно и голямо.
.... Колкото до възпитанието на детето.... майката пак е най-добрата. Един егоист и егоцентрик не може да възпита друг такъв, поради простата причина, че той е твърде концентриран в собственото си аз. Детето по-скоро ще има обратната наклонност - да се раздава, за да го обича мама. Егоцентричната жена се чувства обичана, само когато другите се раздават за нея, тя е убедена, че заслужава. Ответна обич и внимание трудно дава, не е привично за нея, но вярвам, че все пак е добра майка. Дали ти ще си у дома, или няма да бъдеш - възпитането ще дойде от нея. Ти си опората за детето, мъжкият пример, изобщо даваш чувство за сигурност и континуитет. Това го правят и разведените бащи, които се ангажират активно за децата си и не прекъсват контакт с тях.
Колкото до второто дете - НЕ ГО ПРАВЕТЕ.
Най-вероятно ще се върне при теб, „от нея да мине“, но не правете друго детете. Най-вероятно жена ти е само дете и отдаваш нейният егоизъм на това, но това е мит! Племенникът ми е само дете и може и последната риза да си раздаде. Сестра ми не е само дете и е голям егоист.
Не създавайте ново дете в напукана семейна къщичка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: afb463b26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   От автора


Заминавам за известно време в чужбина малко да се разсея и после ще видим какво ще става. Това е засега от мен и доскоро.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e386803260
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   На добър път, авторе, да пристигнеш жив и здрав и да намериш покоя, който търсиш, както и време и условия за размисъл.

Хайде, всичко добро

А.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0139fdb434
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   От автора


Преди да замина само искам да кажа, че старите хора за подобни ситуации имат много хубава приказка:

Най-добре се смее този който се смее последен.

Поздрави на всички.

Коментирайте и до нови срещи!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e386803260
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Радвам се, че намираш някаква разтуха, авторе.
Не намирам нищо смешно в ситуацията ти обаче. За съжаление, няма да има победител в тази игра, няма да има кой да се смее.
Всички губят, както и да го погледнеш...
Лек път желая, дано намериш това, което търсиш.
А.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0139fdb434
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   От автора

Здравейте! Прибрах се, помислих през това време, а даже се намери време и да си поговорим. Накрая тя потвърди, че имало нещо с него но не било сериозно и били спали само един път. Естествено ме излъга. Знам от сигурен източник, че той не иска да се обвързва с нея. Но тук проблема е вече друг!!! При въпроса ми защо го е направила получих следния отговор: Защото секса с теб не ми е приятен! На въпроса ми - Като се запознахме беше ли ти приятно тя отговори - Да! А сега кажете ми какво според вас означава това? Или е по-добре да го пусна в друга тема.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9270e55a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Раздяла. Как ще правиш секс с жена, която ти казва, че сексът с теб не се получава? Намираш си подходяща партньорка. Все си мисля, че и сексът при мъжа също минава през главата.
П.П. Направи ли си кожно-венеричен преглед?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 20908158c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Пак здравей, авторе! Аз съм номер 17. Върни се и прочети какво ти написах тогава. Причината да кривна към друг мъж беше същата, която жена ти изтъква. Със съпруга ми в секса никога не съм изпитвала голямо удоволствие. Омъжих се на 19 год. без никакъв сексуален опит преди това. Той ме научи да правим секс така както на него му харесва. А аз съм била толкова загубена и толкова не познаваща собственото си тяло, че нито съм знаела какво ми е приятно, нито той ме е питал. И така години, години, години не само, че не съм изпитвала оргазъм, ами ми е било много често безкрайно неприятно, защото той ме караше да му правя орален секс по30-40 минути или пък искаше анален секс по 2-3 пъти в седмица без лубриканти. Така ме болеше и си мислех, че с поведението си показвам колко ми е неприятно анално. А той винаги искаше там и там той достигаше много по лесно оргазъм отколкото при вагинално проникване.

Изобщо секса от негова страна се състоеше единствено от вкарване-изкарване и това е. Пръсти, устни, нежност са непознати понятия за него в секса. Жалко, че тогава преди 5-6 год не съм знаела за този сайт, че да си отворя очите по-рано. И така почнах да мисля, че нещо с мен не е наред. Може би вагината ми е твърде широка и не му доставя удоволствие, затова иска все анално. От друга страна може би аз не съм способна да изпитам оргазъм. Много пъти съм се питала какво би било с друг мъж и съм искала да опитам. Но съм мислела, че не съм способна да изневеря. Докато не се показа на хоризонта някой, който ухажваше много красиво и с недвусмислени намеци за интимност. Аз абсолютно осъзнато и почти с научна цел взех решението, че заради самата мен съм длъжна да разбера какво е усещането с друг мъж. Прецених, че понеже е женен, рискът е по-малък и съвсем не бях влюбена в него. И мога да кажа, че за първи път в живота си усетих какво е да си възбудена, всяка клетка на тялото ти да иска секс, всяко негово докосване да бъде като електричество и какво е някой да иска да ти прави приятно, не само да изисква само за себе си. Та това е.

След 4-5 пъти поставих точка. Не съм тип, който може да живее дълго двойнствен живот. Направих съответните изводи за себе си. Научих се да казвам НЕ на съпруга ми за това, което не искам(анално НЕ), но все още не знам как да му кажа, покажа, намекна, че имам нужда от галене, нежност, орални ласки, а не само от механично вкарване-изкарване. Разказвам ти всичко това за да си помислиш защо жена ти е казала, че не харесва секса с теб. Въпреки, че според мен думите й звучат твърде откровено, директно и грубо. Аз не бих могла да кажа така, но може би от прекалена деликатност страдам.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: afb463b26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Поговорихме и имам чувството че тя не иска да се разделяме, но въпреки това иска да прави секс извън семейството ни. Не знам дали ще мога да приема такова нещо. Знам че има доста либерални двойки, които си живеят така и си коментират любовниците, но знам дали аз ще мога така. Някак да правим експерименти в секса с повече партньори и какво ли още не по става, но всеки да си ходи наляво и надясно.... не знам. Кажете си мнението относно такова развитие на нещата.

Автора

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: baba3626a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Виж какво авторе! Мъж съм на 38 и имах същият проблем като теб - семейство, деца, жена, разбирателство, страхотен секс, всичко наред .... и изведнъж - БАМ! От тук нататък само фактите по истороята! Усетих се, че нещо става - обикновено ставаш виновен за всичко, почват да те кълват - т.е. промяна в отношението, питаш - отричат! Познавам и добре и цървула - святстно момче уж!

Нещата взеха да се развиват, един ден видях, че няма оправия, седнахме с жената - аз спокоен и и викам - казвай - нямало какво! Тъй ли - ето ти маратонките, ето ти пари, багажа ... и вратата! Чао! Жената - ама чакай, ама аз така, аз онака! А, сети се! Разказа всичко, призна си, грешка било, нямали бъдеще, не мислела ...! Викам - звънкай на цървула, казвай му и ми го дай ... обади се, каза му и аз му казах, че всичко е свършило!

После жената пак продължи да залита, оня пак. То е ясно, че тия неща са болезнени и не могат да свършат от раз! Както и да е! Нещата се развиха така, че им дадох време да се разберат всеки един сам за себе си и им дадох срок, след който вземам болезнените решения - няма какво да си крием главата в торбата! И се оправиха нещата!

Ако трябва да обобщя - от две гледни точки - мъжка и женска! За мъжете е лесно - вадят оная работа, дигат гащите и заминават! Кой - откъде е! Иначе какво - да гледат и издържат чужди деца ли? Ха! Тов а е ясно!

За жената! Там нещата са по-сложни - емоционални! В такъв момент, повярвай ми жените НЕ МИСЛЯТ! Абсолютни патки! Абсолютни! Обаче, колкото и да не мислят - като им представиш нещата ясно и отчетливо, да си направят сами избора - да си подредят приоритетите, е нещата стават други! Както се казва трябва да избират от ограничен избор! Но, трябва да си твърд и жената да ЗНАЕ, че може да избира сама - но - така или така! Не трябва да си мисли, че има други варианти!

Та така, като минал през цедката ето и моите съвети! Първо сам за себе си трябва да си готов да вземеш болезнени решения без да се самозаблуждаваш!

Второ - даваш на жената право на ограничен избор - все пак тя решава!

Трето, важно е да дадеш време и пространство на жената да се осъзнае, без да си гаден и лош, без да кълвеш, без да натякваш!

Четвърто - срок и правила на ограничения избор - да се знае СЪС СИГУРНОСТ - ако така - така, ако така - онака! Без изключение!
И така! Жената така или иначе сама решава! От нея си зависи! Ти обаче трябва да си готов да приемеш всяко решение и да си готов да вземаш в срок болезнени решения без компромиси! Иначе само ще протакаш, дори влошаваш нещата! Но трябва да се решат в СРОК! Месец, два, три! Ти се реши - но срок! Това - успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b88246a2eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Доста странна история или автора й е странен. Попаднал си в ситуация, която изисква решение, а се ослушваш. Веднъж жена ти искала време, за да си помисли. Втори път цели седемнайсет дни питаш хората за мнението им, но не се вслушваш в ничие. Трети път казваш, че който се смее последен, най-добре го прави.

Според мен опитваш да избягаш от решението. Причините може да са различни: Историята не е точно такаав. Страх те е да се разделиш с жена си. Или пък нещо съвсем различно.

Освен всичко останало струва ми се, че звучиш някак стерилно (не се обиждай). В смисъл - доста спокойно говориш за всичко, което се случва. Да не изпадам обаче в някаква психоанализа.

Мнението ми е, че има ситуации, в които един мъж трябва сам да вземе решенията си. Описваната от теб, ако е истинска е от тези ситуации. Така че няма какво да питаш хората тук, а вземи решението си сам.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0139fdb434
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   Здравейте приятели! Ето че нещата стигат своя финал на тази история. Тези дни и двамата си свалихме картите, както тя нейните за залитането, така и аз моите (без да искам ме хвана че и следя нещата в нета). Говорихме си и единственото което мага да кажа е, че на мен ми е много трудно. От една страна искам да съм с нея (сигурно наистина ме е страх от промяната, а и много си обичам детето), а от друга постоянно се чудя как да и вярвам и че не искам да се превръщам в пъдар.

В крайна сметка взехме решение да си дадем шанс и да бъдем заедно но също така и да бъдем малко по-либерално семейство (каквото и да означава това). Аз като цяло обичам по-разкрепостени неща, но в семейството съм си малко консервативен. Хем искам едното хем и другото.

Лично за мен съм решил да вида как ще вървят нещата няколко месеца и ако не стане да си кажем довиждане. Поне няма да ме е яд че не сме пробвали. Иначе като цяло нещата в момента са точно както ги е описал коментар 54. Поздрави

Автора

 
  ...

1-50 от 110
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker