Не го обичам ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не го обичам !
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2773 пъти
Здравейте, прочетох много истории и реших да споделя и моята. Преди 7 месеца приключих 2 годишна връзка, преживях я много тежко, но осъзнах че това е било за добре! Не дълго след това моя приятелка ме запозна с едно момче, с което вече сме 5 месеца, но аз не го обичам и именно заради това ви пиша.

Той е много добър, мил, прави всичко за мен, винаги съм искала такъв човек до себе си, който много да ме обича и вече го имам, но не съм щастлива! Не знам защо тръгнах да се занимавам с него след като не бях готова за нова връзка!

Преди няколко дни късно вечерта ми звънна едно момче което винаги ме е привличал по един или друг начин, 1 2 пъти сме се целували по дискотеки и нищо повече, а защо сега не спирам да мисля за него не знам.. искам и да кажа за приятеля си, че не го искам, че ще е по щастлив без мен, но не мога.. нямам сили.. той толкова е пристрастен към мен, говори ми за брак, че никога до сега не се е чувствал така, а аз съм само на 18 години и живота е пред мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 023f799277
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зарежи го ако се двоумиш,водещото в случая е , че не си щастлива и явно ти се живее още..не съжалявай момчето,може да е трудно,но в решенията си все пак трябва да бъдем малко поне егоисти ина4е какъв е смисъла на живота?успех в разговора ти с него,може да му обясниш,че си млада,не си готова за сериозно обвързване и просто животът те е грабнал с две ръце,тъй като искаш да си искрена с него и да не го лъжеш просто го оставяш...ако той те обича истински ще иска да бъдеш щастлива и няма да ти пречи на решението,ако тръгне да ти реве и досажда значи бягай надалеч...ама 1 запомни от мен(по-голяма съм) не жали мъжете,отстоявай си позоцооте

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5a8ba7a1e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хм то е ясно, че няма да си щастлива с този другия, ако е искал нещо сериозно от теб, то вече да е станало. Може би просто си му в списъка с резерви, но не е хубаво да лъжеш и приятеля ти. Най-добре му кажи истината и го остави да си намери някое момиче, което да го оцени..

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b924254616
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И защо му губиш в такъв случай времето на момчето? Нищо лично, мила, просто в една връзка трябва да има взаимност, то така или иначе както се казва единич винаги обича повече от другия, но в твоя случай единия (ти) изобщо не обича. Което е много жалко за момчето, което е с теб, защото си прави илюзии за нещо, което ти няма да му дадеш. По-добре бъди пряма и откровена с него, кажи му, че си се опитала да го приемеш, но просто не се получава. Колкото повече отлагаш толкова по-трудно ще става. Да знаеш подобна ''връзка'' е не по-малко болезнена от това да се разделиш с някой. А замисли се на теб самата щеше ли да ти е хубаво да си с някой, който не иска да е с теб, да те лъже и да желае други момичета, а ти да си лудо влюбена и да мечтаеш за семейство с него и т. н. Бъди разумна и вземи правилното решение :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a029bf299c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами научи се да спреш да бъдеш такава егоистка и да си запълваш емоционалните празнини, за сметка на други хора. Като си сама бъди сама, няма да умреш, а не тръгвай с някой само за да се каже, че не си сама и да си галиш самочувствието колко си желана по всяко време. Заради такива като теб, страдат много хора. Затова му кажи на момчето истината, раздели се с него и повече не ги прави тия номера на никой друг. Надявам се да си вземеш поука и да не си играеш повече с хората.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d665849718
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не искам да съм егоистка, но така се получава.. Все пак ви благодаря за съветите и ще гледам в най - скоро време да събера сили и да му кажа :))

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c2639fbae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Омръзнало ми е от лигли като теб-тя не го обичала. Какъв ти е проблема дори и да не си го обичала след като се държи мило с теб не се ли влюбваш. Защо му губиш времето тогава зарежи го! То няма смисъл да събираш сили - тази болка няма да изпитваш ти. Аз бих се почувствала много щастлива ако някой ми говори за брак. Явно наистина те обича! А ти си само едно превзето момиче което ще съжалява за постъпката си!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker