Връзка с женен, по възрастен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с женен, по възрастен мъж
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 2754 пъти
Много жени ще се припознаят в моята история. Типичната класика - млада жена си пилее най сладките години с женен мъж. Изчетох много такива разкази тук, в който действително припознавах себе си, и все пак всяка история е специфична сама по себе си.. и тъй като моята има доста особености, реших да я напиша. Никой от приятелите ми/близките не знае за това и имам нужда от странично мнение.
Както казах, историята ми има доста особености, фрапантни, поради което, ако сте заклети моралисти, спрете да четете до тук, написаното долу няма да ви хареса. Много бих желала да получа мнение от жени минали през това или подобно. Преди да започнете да ме съдите, знайте, че преди да започна такава връзка, съм била изправена пред едни от най ожесточените сблъсъци в душата си, а именно борбата между моралните догми и забранената авантюра.

Аз съм жена на 28г. /след два месеца 29/ и от 5 месеца имам връзка с женен мъж, на 54г. Поначало го режех, категорична бях, че с женени мъже не излизам, особено пък на тези години. Както и да е, извъртяха се нещата, в един момент си казах какво пък само за един секс, само за една вечер. Обаче и на двамата много ни хареса. Започнахме да се виждаме системно, много често. Ходехме дори на почивки, на море, за по цяла седмица, нон стоп заедно.. Започна да ми говори за чувства, накрая дори каза, че ме обича. Намирах се в труден момент от живота си /в кариерен план/, имах доста проблеми и само у него срещах подкрепа, финансова, морална, всякаква! Знаем, че не можем да имаме нищо повече, и двамата искахме просто да си изживеем любовта, да се виждаме тайно докато можем.

Имаше моменти, в който проявяваше ревност, ограничаваше контактите ми, нямах право да си хващам гадже, да излизам с мъже, дори да пиша с други мъже. Това ме плашеше и се опитвах да го оставя. Като кажех, че искам да спрем да се виждаме, буквално откачаше, гласът му почваше да трепери, пишеше и звънеше непрекъснато, естествено след ден два се връщах.
Последният месец тези проблеми ги няма. Разбрах, че е правил секс с жена си, явно и секса с мен му идва повече не знам, последния път нямаше такова желание за секс с мен.. но все пак продължаваме да се виждаме. Драмата не свърша тук. Той е болен, скоро му предстои операция, здравословно ще бъде добре, но няма да може да прави секс повече. Аз съм категорична, че искам да продължа да се виждам с него, но за него не знам. Последният път, когато той този път ме остави аз бях много зле. Изпаднах в депресия, само плачех, буквално спрях да се храня.

Аз съм много силно емоционално привързана към този човек. Изключително трудно и болезнено ми е да се откъсна от тази връзка, а усещам, че е към края си.... Как се прекратява това без да боли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 91c8b53049
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Противоречиш си, как така първо той ти е ограничавал контактите, не ти е позволявал да си пишеш с други мъже, а после казваш, че едва ли не не можеш без него. Според мен, не го търси за известно време, за да може да ти се избистри какво точно искаш.

М23

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 9ebd62547a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Мазохизъм без граници. Чичка на 55 ще губи времето на жена, която може да му е щерка. Тя пък си умира да се размотава с дърти , че да и държат сметка. Това никога няма да ми стане ясно-как позволяваш на някой да ти казва какво да правиш? Още повече, че този някой се търкаля с теб, търкаля се с жена си, лъже на поразия, но ти го слушаш ли, слушаш.
Прекратя се лесно, като някой ти лепне няколко шамара и те върне в реалността.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: c0a020d6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Здравей! Моята история е много подобна на твоята, от емоционална гледна точка. Искаш съвет? Първо, няма как да не те боли, но с това се свиква. Свикваш да живееш с тази сладка болка… И второ, продължавай да го виждаш или най-малко да си пишете, чувате, по повод и без повод, когато е възможно. Дръж приятелска връзка с него. Това ще те успокоява, че все пак не всичко е “прерязано като с нож” и поне на психологическо равнище ще те пази от депресията.
И въобще, бъди силна! За да поддържаш такива отношения и да извличаш полза за себе си, трябва да имаш силна воля и самоконтрол.
Най-искрено ти пожелавам успех и да откриеш своето щастие!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 41e1402569
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Не съм моралистка. Минала съм през всичко това.
Тотална загуба на време, нерви, притеснения... Има сладки моменти, самозаблуда. Боли те, объркана си, разкъсва се от чувство за вина, съмнения. Отдалечаваш се от близки и приятели. Един ден се събужда, осъзнаваш се. Сам си, емоционално изхабен. Виждаш всичко през други очи. И съжаляваш. За изгубеното време, за пропуснати те шансове. За много други неща.
Моли се да се откъсне навреме. Да можеш да започнеш отново, да имаш шанс да създадеш семейство, да имаш деца. Аз нямах този късмет.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 91af5b5ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Помисли за деца и какво може да ти даде една нова връзка с
мъж, който е баща на децата ти. Децата са най-голямата
благословия за една жена....Ако толкова го обичаш и не можете
един без друг си направете бебе, което ще ви свърже завинаги.
Живота е пъстър имаш много избори пред себе си.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 412844aac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   5 - Много ценен съвет ѝ даде- да си направела
и дете с женен мъж на години да ѝ е баща! Че после да го гледа сама и съвсем да ѝ намалеят шансовете да има някога нормално семейство. За детето, не за нея - тя не го заслужава. Човек, който не уважава семейството при другите, не заслужава да има свое.
Да се свържели завинаги? Пълни глупости! Той ако е искал да се свърже с нея щеше да се разведе. А може и да има деца с жена си и да не иска повече, за годините му е по-нормално да стане дядо, не татко.
Авторке, това не е морализъм, а чист реализъм. Изтрезней и се опитай да мислиш, ако можеш. Какво бъдеще очакваш с този? Ако не става за секс, ти какво- на 30 години ще си запечаташ междукрачието и ще се отдадете с него на платоническа любов ли? И пак ще питам- като те обича много, защо не се е развел и не живее с теб?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 569756ead1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Пичове, а вие ревете, че нямало женин под 30. И сте прави!
Предпочитат да се ебат с чичковците на по 55-60, отколкото с нас 30 годишните. Нищо, че сте млади, здрави, та даже и изкарвате повече.
Жените са си пълни с багаж в главите и предпочитат драмата.
Нали я виждате и авторката.
Ич не ми е жал за такива и ич не си хабете времето по жени.
Пълен фокус върху себе си, ебете и да ви няма, че и без това ств поредните, а не единатвените.
Само е ваш ред.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6eed3d8c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторката: Номер 6, Вие къде изобщо прочетохте, че искам да живея с този човек? Никога не съм искала нито да живея с него, нито да се развежда! Че за кога? Напротив, искам да се обвържа с мъж на моите години. Не съм казала, че ме обича много, той го твърди, аз дори не съм му отвръщала със същото на тези думи. Прочетохте ли изобщо написаното до край? Защото не личи. Питах как да приключа това нещо по възможно най безболезнения начин, защото съм силно емоционално привързана.

Друго, жена му също си има любовник от години. Той преди мен е имал други. По негови думи и двамата се правят, че не знаят, не се питат. По Ваша логика, ако да изневеряваш означава да не уважаваш семейството, то това семейство и съпругата не го уважава, че и нейният любпвник, но Вие казвате, че аз не заслужавам да имам нормално семейство? Ето ви един друг реализъм - извънбрачни връзки винаги е имало, и ще продължава да има. Ако си мислите, че един подписан брак ви е гаранция, че човека до вас никога повече няма да се влюби в друг/а, бъркате.

Сигурна съм, че пишете с чисти намерения, обаче такъв съвет едва ли ще ми дадете, защото по всичко личи, че не сте минал/а през подобно нещо. Не случайно помолих да се коментира от жени минали през това. Вярвайте ми, някои неща трудно се разбират, ако не са преживени. Аз също разсъждавах като Вас и упреквах много такива жени, обаче... животът е шарен :)).

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 84dd4e93a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторке,
Тръгни си първа от връзката и с достойнство, защото след внимателен прочит на историята ти, оставам с впечатление, че той скоро ще те зареже.
Трудно ще ти бъде, но не е непреодолимо.
Ж 45
ПП: Била съм за кратко във връзка с женен мъж и страстите и чувствата ми охладняха, когато ги видях случайно на улицата хванати с жена си за ръка. Трябваше ми месец да го преодолея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6dfecadd90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Понеже говорихме за реализъм:

"Ако си мислите, че един подписан брак ви е гаранция, че човека до вас никога повече няма да се влюби в друг/а, бъркате."

Скъпа авторке, извънбрачните връзки в по-голямата си част са свързани със:
- сексуален нагон, който не е бил задоволен в семейното ложе.
- кофти избор на партньор.
- нежелание да се обвържеш трайно с някого.
- умишлено саботиране на връзката заради комплекси и ниско самочувствие.
- вроден идиотизъм.
- страх от това да порастнеш, заедно с всяко поведение, произтичащо от този процес и т.н.

Влюбването като причина се ползва основно от жени и то дори не от всички жени. Идеализираш изневярата и незнайно защо я обвързваш с любовта. Няма такава връзка, никога не е имало. Това без да ти дърпам ушите - уважавам желанието ти да не ти скачаме ние, "лошите" моралисти, но горното няма общо с твоята връзка, а с неточност в думите ти - нещо, което не си молила да пропускаме и аз няма да пропусна по никакъв начин!

Колкото до прекратяването на някакви отношения без болка /тук мога да помогна/ - никога не е безболезнено! Все едно дали става дума за твоя тип отношения или за други - винаги има болка. Номерът е да успееш да издържиш на адът, който ще се отприщи, когато решиш да прекратиш отношенията. Успееш ли, болката винаги е до време! Тръгнеш ли да се връщаш назад с цел да спреш болката, ти просто натискаш бутона пауза на видеото, казано метафорично! Когато паузата мине /защото е въпрос на време да си спомниш защо си искала да прекратиш болката и отношенията/, продължаваш оттам, докъдето си стигнала. Разликата е, че се губи повече време, а отношенията така или иначе отдавна вече са неспасяеми.

Затова прекратяването се прави така - рязко и категорично! Колкото повече се бавиш, толкова повече губиш инерция и нещата отиват към бутонът за пауза... Спираш да търсиш човека, спираш да му отговаряш и времето ще свърши останалото.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: c0a020d6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Номер 7, добре, че го написа тоя коментар, за да има стане ясно на всички как стоят нещата. А те стоят така - заради мъже като теб, разсъждаваши като теб, ние, жените, не можем да си намерим нормален мъж и нормална връзка с нашите връстници (аз съм на 35) и затова се зазяпваме и сме привлечени от “чичковците”, както казваш, на по 55-60 г. Те ни дават вниманието, което вие, по-младите еб..чи не искате и не можете. Те ни дават емоцията - в секса и извън него, на която вие не сте способни, щото нямате опита, нито мотивацията, нито способността да се отдадеш искрено и истинси на друг човек. Да, защото вие сте егоисти, самовлюбени, с огромно самочувствие, много вие е голяма работата, включително и “оная” работа, така си мислите, ама всъщност доста често не можете даже и “да го вдигнете” когато трябва. Айде, не сте всички такива на моята възраст, има и изключения и добре, че ги има, но масовия случай са такивата като теб, дето ви описах преди малко що за стока сте. Така че, дами, гледайте си кефа, не им обръщайте мнимание на такивата като този, авторке, ти си права в твоя избор и нека не те гони съвест. Както казваш, живота е шарен и всички сме в правото си да търсим отдушник и щастие. Въпросът е настина да е ЩАСТИЕТО за нас, ако ни носи повече болка, нерви и напражение, тогава вече няма смисъл. Въпрос на баланс.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 412844aac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Авторке, не се изхвърляй толкова, защото не знаеш аз през какво съм минала, не ти го и желая. С нищо не се различаваш от милионите други, с които женените мъже се забавляват и гонят брачното ежедневие. И естествено, плюят жените си пред вас, ама се прибират в къщи, обичат ви, ама спят с тях. Ти за неговото семейство знаеш това, което той иска да знаеш и ти казва. Лъже и нея и теб. Така правеше и моя.
Животът е такъв, какъвто си го направиш. Като искаш да приключиш- казваш му край, до тук беше, спираш всякакви контакти и толкова. Безболезнено не е , но не се и умира от това.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2b1cdf5f16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Накратко, късай и бягай, ако искаш нормално бъдеще. Ако се уважаваш като човек и жена, имай смелостта да не бъдеш повече използвана и унижавана. Какъвто и да е този мъж, първо той е лъжец и страхливец.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1d10e50ae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Жененият винаги лъже любовницата, че не спи с жена си и много се карат. А е точно обратното. Лъже и двете жени. На такива мъже рано или късно им се връща с лихвите.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 865579ec22
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Голям праз. Такива примати като вас с лопата да ги ринеш.
За децата му помисли ли?
Сами си създавате проклятието дето ще тегне над вас!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 213210c79d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Мислете какво правите и как го правите! Господ бави, но не забравя. Ще ви постави в същата ужасаяваща ситуация след време, да ви провери "колко сте принципни и истински". На по 30 години, а сте в изходна- безизходна позиция в смисления си живот. Държал се е с теб като наложница, само защото ти е платил 5 пъти наема. Всъщност това е "дупката" сигурната в която е изневерявал на жена си. Готино!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e0d9773fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ох, какво и се връзвате на тази пача авторката? Не се ли досетихте за какво толкова ще страда? Не става дума за секс, а за парите на чичкото, който краде от семейния бюджет, за да ги дава на нея. Те за това иде реч, а защо й вярвате, че е стояла мирна и не се е срещала с други. Поредната долна курва без морал и захаоала междукрачието на някой чичак-фирмаджия.

 
  ...
преди: 1 година, 4 дни
hash: fe609b48c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Простата ли ще му оперират та няма да му става? Явно не си го обслужвала добре!
От друга страна какво като няма да му ства нали си много привързана емоционално? Предполагам той ще се старае да те задоволява с похвати-заместители на секса ;-)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 дни
hash: a332896d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   "Извънбрачни връзки винаги е имало и ще има"... -ами ще има, авторке, докато има жени като тебе и мъже като него. Нали уж"не си такава, не се занимаваш с женени мъже"как така се извъртяха нещата? Само това обясни, друго не ме интересува. Защо такива като тебе все така се оправдавате-не знам как стана, как се случи, връхлетя ме изведнъж... Изведнъж те връхлита тежка болест, катастрофа, нещастие, загуба на близък-това да се чукаш с женен мъж си е напълно осъзнато решение. Особено когато ти"помага финансово"нали, авторке? И най важното, откъде знаеш, че съпругата му има любовник и не ти ли е неудобно да измиваш съвестта си с този факт, който я е истина, я не. А ако е истина, не допускаш ли, че той е с теб просто защото се опитва да и върне за болката, която е преживял и ти се явяваш жертва? Помисли върху това.

 
  ...
преди: 1 година, 2 дни
hash: 7f39c40f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Пичове, още ли се чудите къде са свободните жени?
Ето ви ги, ето ви пример къде са. Предпочита да излиза с чичака на 55, отколкото с вас. Нищо, че тренирате като животни във фитнеса, нищо, че се поддържате, нищо, че сте програмисти и имате 6 бона заплата с тендеция за много повече. Ето ви поредната, която на 28 мисли и действа, като 13 годишна, щото сърцето и казва така.
Категорична била, че с женени не излиза. Толко си била категорична, а накрая почна да те ползва, като на повикване нали?
Това жена да е категорична за нещо е най-големия парадокс в модерния свят.
Винаги се намират в много труден момент от живота си, ти да видиш....
И винаги в тоя труден момент се появава един чичак на 55-60, който си ги чука и си ги лъже като за световно. Ако не е чичак, ще е някой, който 5 пари не дава за тях. После вече се появява някой балмурник на нейната възраст и създават семейство, където и гледа децата, плаща сметките, а тя по форумите ще разправя как няма химия и не била щастлива, но иначе уважавала мъжа си.
Така е наборке гледай си старчето, сменяй му пелените и не се занимавай с другите. Какъв съвет искаш не разбрах само?
Гледай си и депресията, че вечно сте в депресия и вие. С един си лягате, за друг мислите, а трети сънувате. Това са днешните жени.
Чакам да наскачат себеподобните и като нея да ми кажат как тя може да прави каквото си иска. Така е, само после да не реве, че няма истински мъже и е сама с 15 котки.
А на всички пичове, ебете и зарязвайте, не бъдете добрите момченца, интересувайте се само от вас си. Изобщо не се трогвайте от проблемите на жените, не ги слушайте даже, само се правете, че ги слушате, лъжете ги най-безцеремонно, но с красиви думи, после си правете каквото искате. Имайте по 3 гаджета и разправяйте на всяка, че не правите секс с другите. Точно това обичат.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 дни
hash: 18d5ac6905
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Не се тревожи, като спрете да правите секс, нещата сами ще се уталожат и тихо всеки ще поеме по пътя си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 ден
hash: f099c8798b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   По принцип е против моите морални ценности и разбера ли че мъжа е женен обвързан бягам д 200 км/ч и не се занимавам!
Но тук за мен важното е разликата във възрастта и да! Аз също уважавам и ме привличат по - възрастни мъже защото са по - мъдри и по - уважителни към жената като същество! При тях няма да се види ролята на играч и тъпият ненаситен младежки нагон който отдавна да си го изживели навреме! Такива мъже вече са наясно и познават женската природа и могат да дадат и удовлетворят жената до себе си защото знаят как и какво да й доставят за да бъде щастлива! Затова младите жени ( като мен ) предпочитат по & улегнали господа!
За мен то а е изборът на Лара сякаш интелигентна и разумна млада дама! Която знае стойността си у дома наясно кой мъж ще я оцени и ще се държи с нея подобаващо и както заслужава - НА НИВО!

Подкрепям такива връзки в такава възрастова разлика от тази гледна точка! Но н съм съгласна да се изневерява!
А такива като н 7 ли беше... Момче н забравяй че животът е кръговрат! У както ти д фа наричаш 50 г мъж " чичка " то един ден ще дойе и твоят ред когато ти ще си на р си години и по - младите няма да имат уважение към теб и ще те наричат по същите начин!
Само да ст наясно че мъж на 50-55 г НЕ е * чичка"! Резултати н мъж за Лиза е тази категория след 60 г!

Жена на 25

 
  ...
преди: 11 месеца, 27 дни
hash: 1706825a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До номер 22. Не си прав, казвам на мъжете на 50 мисля по същия начин като синовете ми, разликата е, че имат повече финансови възможности, двойно повече опит с жени и от там умело те манипулират. Имам работа с по-възрастни мъже от мен и мога да кажа същото и за младите, те се оглеждат, когато минава красива жена, и говорят за... , тези перфектни 50-годишни мъже. Разбира се имам предвид масовите мъже, може би твоя приятел да е различен, но повечето са така.

 
  ...
преди: 11 месеца, 27 дни
hash: 52c36d4c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Темата повдига важни въпроси, затова ще се включа и аз като човек с опит(над 50г. ), имащ два брака - като първия ми беше с разведена жена с дете.

Значи в тази ситуация първия и най-важен въпрос е, когато се запознаеш с човек, който има жена(и евентуално дете/деца) е, дали има официален развод?

Още на втората ми среща с бъдещата ми първа жена аз я попитах има ли официален развод с мъжа си? и като разбрах, че има - тогава продължих да разивам отношенията ни.

Ако ми беше казала, че не е разведена - веднага щях да прекратя отношенията ни! (Правил съм го два пъти досега)

Защо?

Защото, когато влезеш в интимни отношения с човек, който има семейство и сключен брак - ти извършваш прелюбодейство. А това е много сериозен и тежък грях, с който силно прогневяваш Бога!
Освен това, спрямо децата в този брак - това е и морално престъпление!

-----------------

Сега на твоите въпроси:

няма как да прекратиш това... безболезнено! Напротив - ще бъде много болезнено и трудно!
Но трябва да го направиш от раз, и да бъдеш твърда, да не си позволиш да се размекнеш и отново да започнеш да се виждаш с него.

Щом му предстои операция - ще бъде по-лесно, понеже така или иначе ще се разделите за известно време. Просто не подновявай нещата!

Освен това всяка операция крие рискове и не се знае какво ще стане!


Има и още един вариант:
Ако след операцията не може да имате полови контакти и престанете да имате каквато и да било интимна близост - можете да останете приятели и да се виждате отвреме навреме, за да си говорите.

Приятелството между мъж и жена е възможно, стига хората да са с християнски и морални ценности, и никога да не прекрачват границата!

Аз самият има 3-4 приятелки(само приятелки - без интимност! ) жени. С едната сме приятели повече от 40 г. и си споделяме всичко...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker