Защо най-желани са вече обвързаните - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо най-желани са вече обвързаните
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 2101 пъти
Здравейте, добри хора. Чета откровенията на хората и в мен се породи въпрос. Прави ми впечатление, че хората страдат от изневери, предателства за които вече знаят. Защо започвате връзка с човек, който е вече зает? Свършиха ли свободните мъже и жени ? Ето един човек се оженил за жена, която докато били гаджета била гадже и с друг едновременно. Сега се чуди, защо тя го оставила. Намерила си поредния или може би няколко. Това е просто пример, не съдя никой. Просто не разбирам при наличието на толкова свободни хора, защо човек избира съзнателно вече заетия от друг. Аз например съм забелязала, че когато съм сама съм прозрачна. Никога не ме свалят, заговарят мъже и видимо не съм им интересна, привлекателна. Ако съм с мъж обаче усещам , че ме гледат, намигат ми . Случвало ми се е да дойдат да ме заговорят докато той е в тоалетната. Имам роднина, която обективно и честно казано е грозна. Няма да влизам в подробности, но тя от както е навършила 15 не е оставала сама. Мъжът ѝ искрено я обича, тя преспа с целия свят. Направо е магнит за мъже. Последният път когато бяхме в заведение двете тя си свали халката пред един непознат мъж и след малко си тръгнаха заедно. Аз си останах сама да си допия и се прибрах. Сега някой ще каже ' ми заради секса е '. Ами аз също правя секс:) Ще се радвам на честното ви мнение, то ще ми помогне да не остана сама завинаги. Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8e9b729f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Причините са различни. Основната е още от първоисторията на човека, забранения плод е най-сладък. Ти казваш, че твоята роднина е ,,грозна,, но красота е субективно понятие. А и, аз съм се убедил, че не винаги нещата опират основно до външен вид. Има не малко естествено красиви жени сами. Защо? Ами тя, ако е куха на тъпан. Не може да завърже две приказки. Аз ако нямам какво да си кажа с една жена, ако ще да е с красотата на Моника Белучи и интелекта на Маргарет Тачер и Принцеса Деана заедно няма как да стане заварката.

Ченгис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9387d64afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Защото искат да имат в живота си драма. Аз лично, не бих искал да бъда ничий любовник, но има хора, на които им харесва да развалят връзки и да търсят обвързани хора.

М23

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9cf805b471
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Вероятно е умна, интелигентна и забавна. Затова я харесват. Външният вид е до време. Другото остава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b12b5933ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Какво значи "вече"? Жените винаги са ги привличали най-много обвързани мъже, а мъжете принципно не подбират... защото пак принципно - свободни жени няма. Една жена, стига да иска мъж, и трябват точно 5 мин. А те обикновено искат, какъвто и да е, защото не искат да са сами. Ако са наистина сами, ще плачат пък за някой плейбой който ги е минал един, два пъти и забравил.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 38db0fa140
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Нарича се pre-selection. на английски, тоест това, че е зает е доказателство, че предлага нещо. Хубав секс, пари, каквпто и да било.
Само че ми е малко странно, че точно ти като жена не го знаеш това. Жените точно така гледате на мъжете. Ако е сам значи нещо му има, подсъзнателно разсъждавате така.
Изненадан съм, че не си наясно. Само не разбрах, ти сега се оплакваш, че не се ебеш с други ли?
Нали имаш приятел, какъв е проблема?
Иначе да, всеки мъж щв ти каже. Появи ли се жена покрай него и почват да му се лепят всички. Особено ако е по красива и той съшо е пич.
А пък още един бонус за мъжете е да е с дете.
Направо обрах точките последния път в мола, всяка втора жена се обръщаше да ме зяпа.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 989c4829f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   Не всички, но повечето жени в детеродна възраст проявяват стадно поведение и постоянно се сравняват с другите жени. Тези жени чудесно осъзнават, че трайни и сплотени отношения биха могли да имат единствено с необвързан в момента открит и нормален мъж, но преобладаващата част от тях намират един такъв надежден мъж за "скучен" и за "предвидим", защото им се иска да има някакви драми, постоянна променливост и неспокойство, някаква запълваща денонощно мислите им загадъчност и прочее. Тези жени имат нуждата мъжът да не е искрен с тях, за да могат те постоянно да се опитват да гадаят какво е имал той предвид, защо ги зарязва и отива с приятели без дума да продума, защо не им вдига телефона дълго време, защо е заглеждал чуждите жени по улицата и т.н.

А най-много им се иска да се чувстват "победителки", когато се занимават с някой чепат тип, който е себичен и въобще не му пука за жената. Такива жени подсъзнателно се чувстват заплашени и отритнати от този тип мъже (дори и да е се познават все още), като в допълнение на това, те си навиват на ума, че ако вложат всичките си сили, ще успеят някак "да го превъзпитат и укротят". Естествено, в 100% от случите се провалят в тези си отчаяни опити, единствено биват употребени и изчуквани системно, нервите им стават на мармалад и после си ближат раните. После започват да твърдят "Всички мъже са такива!", но скоро след това отново си набелязват да "превъзпитат" поредния чепат негодник.

Това е огромен наркотик за повечето днешни жени и неслучайно се поддават на своите слабости, защото самите те са пълен хаос от мисли и настроения, често са нетърпеливи и недоволни, имат редица притеснения и дори комплекси относно външност или нещо друго, затова не биха се чувствали достойни да са редом до някой нормален, спокоен и търпелив мъж. Всъщност точно с такъв биха се чувствали добре, но не искат да правят усилия за това, защото знаят, че тогава ще трябва да отвръщат с взаимност и да се стараят чрез отношение, към което спадат търпението и надеждността. А за тези от жените, която са олицетворение на хаоса, обузданото поведение е непознато чувство и предизвикателство, което не желаят да поемат.

Липсата на търпение, съсредоточеност, дългосрочно спокойствие, поемане на лична отговорност, аналитично мислене и готовност за допълнителна извънредна работа са причината само 3% от инженерите в Света, разработващи техника, сгради и всевъзможни промишлени изделия с CAD програми, да са жени. И цели 97% са мъже. Със званието "инженер" (в каквато и да е област) са около 13-14% от жени и 86-87% мъже, но повечето от тези жени не са същински инженери, а са лаборантки, микробиоложки, продавачки или на някакви длъжности, които само на хартия ги правят инженери. Част от тях пък са назначени поради глупавите съвременни напъни за изравняване на половете и даването на предимство на недостатъчно можещи жени пред по-можещи от тях мъже за дадена длъжност. А друга част от завършилите тази специалност жени никога не я упражняват, а се занимават с друга дейност или просто не работят, защото са съпруги или майки.
Виж какво се случва дори и с много от служителките в различни учреждения и магазини. Те са нервни, не са способни трайно да стоят на едно място и постоянно изпитват нуждата да шават насам-натам, да пушат, да пият кафета, да човъркат телефона си, да се разсейват, да си разказват клюки една на друга, а ходят и в пъти по-често до тоалетната от мъжете (не защото постоянно им се ходи на тоалетна, а да убиват време). Обществена тайна е и как се нарича колектив, съставен само от жени: змиярник. И това отново е поради причината, която споделих в началото на моето мнение: постоянното сравняване една с друга и надпреварата която ще изпъкне повече пред останалите. Естествено, не обобщавам за всички, но масата са точно такива.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8708864c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Има две обяснения. Едното е по-глобалното - обществото ни е толкова сбъркано емоционално, че 100% от жените се целят в 10% от мъжете, ама онези, които са топ 10%, т.е. най-печените във всяко едно отношение. Само че както се досещаш няма как всяка от тях да е официална жена на някой от тази група и затова се трупат там, докато на онези им свършат силите за секс/мястото в седмицата за добавяне на нови любовници. Същото се случва и при мъжете - 100% от тях се целят в едни 10% от другия пол. Тук не е важно колко си привлекателен, какво имаш, какво предлагаш и така нататък - директно се хващат за онези 10% и се приема, че ти си подходяща партия за някой от тях. Което не важи за поне 90% от съответната група, намиращи се в по-ниска категория спрямо топ процентите.

На по-поведенческо ниво бих казал, че и двата пола имат нещо, което бих нарекъл "състезателен порив". Обяснявам - виждаш двойка мъж и и жена. Те са заедно, обвързани са, каквото там състезание за ръката на жената или за обвързване с мъжа е имало, вече отдавна е в историята. Победителите са определени, медалите са раздадени, дори може да е излъчен репортаж по БиТиВито за съответното събитие. Само че ти вътрешно си мислиш, че си по-добър от онзи/онази там и се заемаш да се буташ между шамарите, т.е. да се опитваш да отнемеш този, който в момента е част от неговото семейство. Някакъв нездрав изблик на его, който се изразява в желание да натриеш носа на отсрещната страна и да докажеш, че си голямата работа /вероятно свързан с неосъзнати комплекси за малоценност, ако зарежем съмнителните морални устои на практикуващите го/ и можеш да откраднеш партньора на всеки или поне на тоя индивид, за когото става дума в момента.

Обикновено тия мераци приключват, когато си убеден, че си успял - предимно след правене на секс и демонстрация на по-голяма привързаност към теб, отколкото към онзи, с когото лицето е във връзка. Целта не е да се жениш/омъжваш, а само да докажеш, че си повече от онзи мухльо/онази мухла там! Мисия изпълнена, агент 007!

Но понеже никое от двете не звучи "добре от гледна точка на маркетинга на фирма На мама гарджето ЕТ", се появяват разни обяснения, включително и такива като онова, което е чул номер 5 /несъмнено дело на някой такъв "агент"/ - заетите са по-качествени, предлагат нещо. Интересно е, че тази теза никога не важи за другата страна - ако ти си свободен и се залепиш за някой обвързан, не става дума за това дали ти си достатъчно качествен /след като към момента си свободен/, че отсреща да си мръднат д-то за теб, предлагаш ли нещо, което е достатъчно интересно... Ти явно си качествен/а по подразбиране! Ако наистина приемем, че заетите са някакви полубогове, то изневерите трябва да са само на кръстатка, т.е. обвързан мъж с обвързана жена, но нищо извън вече наличните семейства. Как са допуснали тоя некачествен материал да им петни повторната селекция? :Д

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: fe7d679488
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Авторката: Благодаря ви за така добре написаните коментари. Полезно е за мен да разбера, че аз не съм от планетата Земя. Не обиждам и не съдя никого, но за мен долни хора не трябва да бъдат толерирани, защото не е правилно да си долен лъжец, фалшив и понеже ти си нещастен да нараняваш останалите. Сигурна съм, че има и хора с достойнство, които могат да бъдат честни и когато срещнат друг да уведомят предишния.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1bd1942c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Роднината ти има комплекси, че е грозна и иска постоянно да се самоубеждава, че все пак се справя. Затова се пуска на всеки кандидат. А като виждат, че ще стане номера, повечето гледат да се пробват. Това, че е грозна ги окуражава, че ако не се получи не е голяма загубата. Точно затова красиви жени се оплакват, че на тях не обръщат внимание - ами като е хубава всички кандидати действат предпазливо да не се изложат, а доста се отказват предварително смятайки, че нямат шанс пред такава жена. За заетите - пробват се да си отмъкнат плячката или да видят толкова ли е привързана. И се оказва, че често пъти не е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 58be1284da
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Аз го виждам така, че жена, която е готова да си разтвори краката пред всеки лесно се надушва. Давам ти пример за обратното: имам мъж дете, пишеше ми редовно един познат от миналото, не мислех, че ме сваля не усетих знаците явно. Прати ми снимка и на члена си от нищото в разговор изобщо некасаещ секс и реагирах много остро. Оттогава да е писал веднъж вяло и осъзнах, че той като е разбрал, ще не може да ме мине не съм му вече интересна. Твоята роднина грозна или не е лесна, дава секс и не толкова, че е желана като жена, а те и мъжете си споделят тези неща и с извинение, да не се обидиш понеже ти е роднина, й се изреждат. При мъжете е друго. Жена влюби ли се и мъжът е женен тя трябва да има устойчив морал да не започне отношения , някои го нямат. Историята помни случаи на жени, останали любовници по 20 години и след това съжаляват, че не са станали майки и остаряват сами. Мъже напускат и жените си заради любовницата, но това става ако той много се влюби и няма да я държи любовница 10 години, а ще действа до година -две.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4c067e4ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ако мога да се изразя в едно изречение - грозниците често са големи мръсници, а мъж на това трудно устоява!
Без значение грозна, обвързана…, ако е навита за секс и е без задръжки, сама няма да остане, все някой ще си чака реда…

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6cc4424811
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Поради същата причина поради която децата се стремят да отнемат играчката на друго дете - тя им се струва много по-хубава от своята. Както се казва "Чуждата кокошка патка ти се вижда." Само че истината лъсва къде по-рано, къде по-късно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7e4f2f2c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   До 11

Абеее може да се поспори дали грозниците са неустоими за мъжете. Колко грозни жени съм резнал...а са били готови на всичко, което поискам. Ама като са грозни, като са дебели как да ми хареса.? Не съм Ален Делон, ама всеки си има някакъв таргет. Веднъж си легнах с една такава, еми то даже не ми стана оная работа, а лежиме голи в леглото. И я лъжа, че просто имам проблеми. А след това с яка мацка съм надървен нон стоп даже и като не съм с нея. Дсже имам една съседка, с която просто флиртуваме като се видим. И тя ме надървя само, докато я гледам.
Така че...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 68a9b45e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   И аз се чудя за какво хоратасе занимават с обвързани. За мен лично не е редно. Когато бях свободна и ми пишеше някой обвързан или женен го насолвах и блокирах... Има толкова много мъже/жени свободни... В нета има избор ако човек не излиза много... Аз генетално търсех за сериозна връзка и за мъж без деца. Зашо да съм втира и трета цигулка. А как ше се чъвства друата жена? Не мога да живея в лъжа и измама и да деделя човека когото обичам с друга.... А и когато сте с обвързан човек ще крадете малкото му сводно време за вас. За празници, почивки и хубави моменти ще бъде с близките си. Защо трябва да бъдете такива мазохисти, че да си причинявате това... И най - вече. Не правете това, което не искате някой ден да се случи и на вас. Всичко се връща рано или късно. Лъжите ще лъснат.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: eae450e9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   елементарно е. просто те са по-добри. и затова вече са обвързани. и въпреки че са обвързани вече пак са по-добри от ауткастите.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: dbe7897c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   "Защо най-желани са вече обвързаните"?

Авторке, това е въпрос към жените, защото е преди всичко ваш проблем. Вие страдате от тази форма на емоционално заболяване.

Мъж, ако му се отдаде шанс (т.е. ако жената е к*рвичка), ще я мине, независимо дали е във връзка или не.

При вас жените важи всичко онова, което описа Кифлопр... Накратко - много сте зле!

Вие сте тези, които разваляте семейства. Някоя от вас да се поставя на мястото на съпругата, на децата ѝ? Тя не е ли жена? А същата тази развратница, която се намърдва в чужди отношения няма ли майчински чувства към чуждите деца, че и те могат да пострадат? Хахахаха

Жената е най-мръсното, долно и подмолно същество, което върлува по настоящем на Земята.

Факт неоспорим!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fe7d679488
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   до 15
Кажи ми с какво според теб са по-добри или в какво?
аз съм 170, 59кг, тренирам всеки 5 дни в седмицата
имам красиви и модерни дрехи
винаги съм без косми с прическа, маникюр и педикюр
колата и апартамента си ги изплащам сама
работя в международна компания и естествено имам образование, което сама съм си платила с работа на 2 места
говоря 3 езика и не не съм грозна, но и да бях, огледай се в майките по площадките с клинове, раздърпани анцузи и тн (разбирам ги жените нямат време)
та , обясни на нас свободните , какво не ни достига, за да ни отвориш очите и да ни помогнеш

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c3c62bbbcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Мне, не е вярно. Никога не съм заглеждала, излизала или ходила с обвързан/ женен мъж и не бих. След като има толкова свободни или разведени мъже, не е редно да разваляш чуждо семейство.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a4e7997217
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Аз съм мъж на 31 от София.

Номер 17 макър че не съм номер 15, щом ти прочетох коментара доста червени флагове изкочиха. Знам че много от нещата който ще ти напиша сега, ще ти се сторят странни, понеже никога не си се замисляла как изглеждат отстрани.

"работя в международна компания " "колата и апартамента си ги изплащам сама"


Роботите който плащат достатъчно да покриват жилище и кола на изплащане са много време ангажиращи и натоварващи. Тук веднага ми светква че много често ще си изнервена и изморена. Реално даже няма да имаш време за мен ако съм приятел/гадже

За апартамента и колата на изплащане също доста ме притиснява. Вече няколко пъти съм излизал с жени който са изплащали нещо и винаги се е стигало до "този месец нямам пари да платя заема трябва да ми дадеш " Това винаги ме е поставяло в много тъпа ситуация защото не ми се е покривало вноската на някой друг човек, а не мога и да откажа понеже като пропусне човека 5-6 вноски и викат съдия изпълнител и вземат имуществото.

В страни от това мога да ти кажа че имам над 5 връзки с жени който са прекратени понеже искаха да оставя моята къща и да отида да живея в техният по малък апартамент защото те си се чустват добре в него. Така че това пак е потенциален проблем.

"тренирам всеки 5 дни в седмицата "

Добре значи да направим една сметка. на работа си от 9 до 5 примерно. значи стваш в 7 приеш кафе и докато стигнеш е стало 9 часа. В 5 излизаш от работа отиваш на фитнес. Докато стигнеш тренировка,душ и прибиране най-рано е станало 19.30 Обаче ти туко що се прибираш, тоест няма да ти се излиза понеже ще си капнала и няма и да имаш сили да готвиш тепърва, нито си могла да напазаруваш. Тоест ще трябва да си поръчване нещо обаче аз така и така си поръчвам всеки ден. Тоест мене ми е писнало от доставки.

Но за опита да кажем че няма да си изморена и ще излезем да вечеряме навън като се преоблечеш. Добре... 20.30 сме в ресторанта и трябва да ядем набързо защото ти в 22.30 или 23.00 най късно трябва да си заспала. И както виждаш в тази проста сметка не включвам маникюр-педикюр,фризиор,козметик и тн. А за чистене, пералня,простиране или сушулня, вземане на дрехи от химическо,готвене и пазаруване просто няма време.
Тоест за тези неща който ти не можеш да направиш аз трябва да наема чистачка, друга която да пазарува и готви.
А това с наемането на персонал за къщата е малко сложно защото има непредвидени неща ако до сега не си има прислуга - Например никой няма да ти носи покупките на ръце и трябва служебна кола на този човек.

Независимо дали го осъзнаваш или не, ти си женена за работата. Ти реално нямаш време за гадже/приятел.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 71b353e3cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   17, не се трови излишно. Не сте по-лоши вие и не сме по-добри ние. Някои от нас, обвързаните, са извадили късмет с връзките си. А други не са и живеят в ад, който необвързаните и неминали през нещо подобно не могат и да си представят. Та никак не е сигурно кой е по-добър и по-добре.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 329ac9250f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   16, аз така натиках в къщи гъз една забивка на мъжа ми, която случайно сама се издаде, защото му писа за заем по Вайбър докато бяхме заедно. Първо започна да ме псува и да се прави на оборотна, жена с 10 години по-голяма от мен. Като й хакнах имейл и акаунти сама ме потърси с думите "хайде без лоши чувства". Не знаела, че има жена и дете. Не ги винете тези жени, те си знаят интереса и материалния и на оная работа. Вина има човекът до вас, с него имате отношения, той ви е предал. Спрях да се занимавам с нея, а оня до ден днешен не си признава, че е бил с нея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c16bfb5a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Обвързан е червена лампичка за мен.
Толкова е просто.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 61ecfca9df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   И моя приятел една жена ми го отне при положение че тази жена си има мъж и моя приятел й беше любовник. Познавам съпругът на въпросната и искам да му кажа, но как да му кажа така че да не си помисли че аз лъжа? Да не се сбъдне страха ми че тази няма да си получи заслуженото и, че съпругът й ще реши, че аз лъжа и онази да отрича и той да й вярва или втори вариант: мъжът й да се окаже че е от онзи тип хора които прощават изневери и изобщо тази жена да не го изгуби и да не се окаже, че мъжът с нищо не може да ми помогне? Познавам го и сме в добри отношения и искам да му кажа, но ме е страх да не й се размине на тази жена. И майката на момчето искам да й кажа, тя ми е много близка, но да не се окаже, че ще защити сина си в тази ситуация и че ще защити любовницата (момчето е убедено че е свястна), да не се сбъдне и този страх. Страх ме е да не би да стане така че да не си получа справедливостта и любовницата да остане ненаказана и да се окаже че няма изобщо да изгуби нито съпруга си нито моя приятел. Да не се сбъдне? Майката на моя приятел да не ме нападне и да не защити моя приятел и отношенията им с любовницата или да се окаже че с нищо не може да помогне.
Как бихте постъпили на мое място?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: eb2b6abcce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 23. Ще изпратя анонимна бележка или съобщение на мъжа на тази курветина и ще напиша телефона на хубостника. Ще го напечатам на компютър или ще го направя от изрезки, за да не личи почеркът ми.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 966aa4a863
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   23, добре е да има справедливост. Но си помисли тая справедливост колко ще ти струва - приятелства, позиции и т.н.
Лесно е - достатъчно е да пуснеш мухата. Той ще разбере сам истината, ако прецени че го интересува. От там нататък "справедливостта" не е в твоите ръце. Но бъди готова да платиш цената. Щото той може да си развали семейството заради това, и ти ще си човека който му е донесъл това нещастие. Дори може и нищо да не направи, но ти да го отнесеш.
Ти си знаеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker