Омъжвам се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Омъжвам се
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1437 пъти
Здравейте!
Аз съм жена на 26г., омъжвам се през септември, вече имаме детенце на 2 години и 7 месеца. Щастлива съм с мъжа ми, обичам го и мога да съм себе си с него, не ми се налага да крия каквото и да е, мога да разчитам на него, грижи се за мен и за детето. Имаме своите недостатъци, като всички нормални хора, битовизми и прочие, но никога не си лягаме скарани и държим споровете да се решават в същия ден, за да не се натрупва.
Но сякаш се страхувам да се омъжа, супер притеснена съм. Напоследък постоянно си мисля за усещането за "пеперуди в стомаха ", което може би вече го няма. Знам, че не можем да сме като тийнейджъри, но вие смятате ли, че това е важно или при всички двойки в даден момент изчезва? Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: ebc4a1be51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ти си знаеш най- добре.
Чувстваш ли се още любима жена, имате ли онези моменти в които сте "гаджета"? Излизате ли на интимна среща? Или сте просто двойка отглеждаща дете и с битовизми

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9dd0483297
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Хахахах е заради такива жени няма да се оженя.
Пеперудките в стомаха ли ти липсват? Разплаках се от умиление.
Е споко бе, сега първо се оженете, после развод. Ще му кажеш, че ти липсват пеперудите или направо може да му изнрвериш 2-3 пъти за по-сигурно.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 88286e935a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Търси пеперудките с някой bad boy. Жените нямат угода. Дете има, брак ще има, но търси пожари, пърхане на пеперудки и прочие. Явно ти трябва драма, иначе е скучно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6df3698cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Промените в една двойка се случват, когато се появи дете/деца, а вие вече имате дете. Какво си мислиш, че ще се промени?
Представях си сватба без бременност и без деца след нея 2-3 години и така и постъпих
Да си женен без деца е абсолютно същото, както и да живееш с гаджето си под един покрив. Нямаше никаква разлика. Различното беле, когато се появи детето, грижи, липса на време и т.н. Тъй като вече имаш дете и знаеш какво е, сватбата/бракът няма да променят досегашният ви живот, дори е по-добре за детето, а и за вас. Бракът е поекане на отговорност.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 84f91e8d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Е как ти се чеша по чуждо, жалко за мъжът ти.. съчуствам му направо...

М 30г, София, женен !

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d407c63738
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Скъпа авторке, пеперудите са до време! Те се резултат от биохимичните процеси в организма, които целят скрепяване на съюза и съответно последващо зачеване на дете. Няма как организмът постоянно да поддържа съответните нива на биохимията си в точно това състояние, а и не е необходимо - постигне ли се целта, отдел "Пеперуди в стомаха" джентълменски се оттегля от сцената.

Можеш да имаш постоянни пеперуди в стомаха, но това означава постоянно да сменяваш обекта на любов - мине ли любовта, теглиш една на любимия и търсиш нов! Но това е по-скоро някакъв вид наркомания, защото колкото и да е приятно усещането, то не ти дава нищо, което да ти е нужно. Представи си го като някой, който иска постоянно да се чувства сит /не просто да няма глад, а да изпитва онази тежина, която се усеща, когато си се нахранил добре, но без да си преял/ - този някой постоянно ще нагъва храна, щом усети, че стомахът му е поолекнал. Сети се до какво ще доведе това поведение!

Моят съвет - радвай се, че си изпитала това чувство и се фокусирай върху настоящия етап, който е не по-малко важен от предходния! А тези сигнали ги остави там, където им е мястото - в началото на дадена връзка, а не през цялата връзка!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f412a65ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   И от какво те е страх? Че вече няма да е толкова лесно да си тръгнеш, ако се скарате жестоко ли? Когато сключиш брак, ще си по-отговорна за думите и постъпките си. Но това важи и за двамата, а по този начин ще ти е по-спокойно. Можеш да се страхуваш, ако не го обичаш достатъчно, ако искаш да му изневериш. Пеперудите изчезват, но идва обичта, уважението, спокойствието. С течение на времето, караниците трябва да намаляват постепенно. Ако се увеличават, това не е добре. Не трябва да се страхуваш, а да се радваш, че преминавате на друг, по-отговорен и ангажиращ етап от живота ви. Сега ви свързва детето, а след това и нещо повече. Ако се страхуваш, значи не си сигурна дали искаш да си с него.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d43775d55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Радвай се, моят не ми предложи брак, нищо, че ми се роди дете и никога няма да го направи, сам го казва, въпреки че знае колко би ме направило щастлива. Радвай се и не му мисли.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b78cba5715
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не разбрах ще се жените пред закона ли или ще правите сватба-демонстрация "Тестовият период мина успешно"? Що не изчакахте 10-15г - все пак всичко се случва...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5caf9ff257
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   До 8

Еми няма да го направи скъпа, щото утре като ти писне и на тебе от битовизмите ще се сетиш, че ти липсват и на тебе пеперудките в стомаха. Само, че ако сте женени това може тотално да съсипе мъжа пряко и преносно, защото законите масово са в полза на жената.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 65973934e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мда...явно за мъжете бракът е вече нещо като законна прислужница (по "романтично" казано- домакиня) за него, домът, децата...
Вече няма "пеперуди" няма свалки, комплименти, срещи навън, дребни изненади, това са общо взето нещата, които поддържат въпросните пеперуди.
Възмутени, че си търси "пеперудите" жената, че даже и автоматично предричат бъдеща изневяра и/или развод. Ами да, ако като тях мисли и мъжът ти, точно това и ще стане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker