Защо не се разбираме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо не се разбираме?
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 6573 пъти
Здравейте! С приятелката ми съм от 10 месеца и се разбираме, но все нещо куца! Винаги намираме за какво да се караме, и това тормози мен, както и нея! Не знам как да направя така, че да спрем да се караме за глупости? Обичам я и тя мен, но винаги има какво да развали всичко! Дайте съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: e4b7558f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажете на колко години сте, за да помислим, от къде могат да идват тези проблеми!.....

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 6064146bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От автора: Ами аз съм на 21 тя е на 20! Мисля даже, че и двамата сме си надрасли възрастта!

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: ef301e3924
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Здрасти, и при мен беше такава работата.
И аз съм на 21. Като погледна назад, проблемът конкретно между нас беше в отношението един към друг. Тя поставяше нейните "проблеми" над всичко и искаше всичко да става по нейния начин. Аз пък се тормозех покрай работата и хиляди други неща и нямаше как да й обърна внимание на 100%.

Предполагам, че при вас нещата седят по подобен начин. От там малко по малко се изнервяхме и после се карахме. Иначе тя беше (и още е де:) страхотен човек, но отношението и към мен беше като към човек без проблеми, който трябва да я обгрижва и угажда 24/7.

За съжаление ние това не можахме да го преодолеем (а и тя е сега извън България). Единственото, което бих те посъветвал е да говорите, да си правите изненади, да разнообразите връзката. Ако можеш - изведи я някъде извън града. Накарай я да те уважава като човек и да не се заяжда (за теб важи същото). Приятелката ти трябва да е човек, на който да разчиташ, да споделяш, да обичаш, но не и да си изкарваш нервите. Ако и двамата сте изнервени покрай други неща, изкарвай нервите преди да се видите. Идеите тук са - фитнес, тичане, каране на кола през нощта и слушане на спокойна музика, виждане с приятели, напиване в някоя кръчма ... (давам идеите по себе си, убеден съм че ти имаш по-добри). + това спортуването ти докарва серотонин в мозъка, който е хормона на щастието (пиша по памет, може и да не е точно така). Така когато се видите ще си толкова щастлив, че я виждаш, че няма да ти се заяжда с нея :)

Това естествено са само идеи, не знам конкретната ситуация. Важното е обаче да има желание и от двете страни за преодоляване на проблема.
Успех пич ;)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: e4b7558f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъдете възмoжно най-много време заедно, намерете общ език, общи интереси, съобразвай се с нейното мнение.
Бъди до нея в трудни моменти, не виждам къде точно е проблемът, но най-добре поговори с нея за вашите чувства и пречки. Така гънките ще се излагат!!!

Незнам брато: Но ще ти пожелая УСПЕХ...
От № 1

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: ef738375d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Незрели сте още....
Това е.
И любовта ви не е Любов, а една от многото, но не ИСТИНСКАТА!

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 580283fa3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Имам една приятелка която се каэва гюляр. Майка й и баща и искат да отидот в Лондон эа да работят там но тя не иска да се раэделя от нас и ние от нея. Без туй не знае език кът и кажат нешто тя няма да разбере пък каму ли да учи. Аз не искам да губя най-добрата си приятелка. Тя ако утиди ши ми е много мъчно. Моля помогнете ми.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 4118e06d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И ние с приятелката ми имаме такива проблеми. Не сме от един и същ град. И когато сме на различни мнения и аз кажа нещо по остричко тя се цупи, след това се ядосва, и ако и така не постигне своето почва да плаче. И постоянно твърди ти не ме разбираш. Добре няма проблеми но мен кой да ме разбере, защото аз като кажа нещо следва - добре винаги аз съм винова ти правиш всичко както трябва, ти си идеалния и съотвенто пак сълзи. Обича ме много, даже прекалено много което ме радва страшно много, но напоследък нямам минутка мое си лично време и така ме задушава.

Вече съм спрял да и казвам че отивам на кафе с приятели, защото тя се цупи не съм и обръщал достатъчно внимание и съответно ми дава пример-аз след работа се прибирам веднага в къщи за да сме си заедно по скайп, а аз си измислям други причини, защо не се включвам събота или неделя в скайп за два часа докато съм на кафе (а през останалото време съм постоянно с нея когато съм буден). А да не говорим, че от няколко месеця скайпа ми е само на инкогнито, защото ха някой ми е писал и нейното настроение се завърта на 180 градуса. Незнам какво да правя дали не греша като още потдържам тази връзка.

И още нещо-последния ни спор за какво беше. Много лоша връзка по скайп, тя не ме чуваше питаше по 2-3 пъти какво съм казал, а аз виках макар че пречех на нашите у дома. Предложих да затворим-цяла вечер плака не се спря.

 
  ...
преди: 15 години, 29 дни
hash: e2b3b2f9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Същата история! Моята приятелка си пада егоист и се цупи, когато се забавлявам без нея или откажа да изляза, цупи се,ако не и обърна повече внимание, отколкото на другите, вчера се нацупи, защото се забавлявах със семейството си, а не съм излезнала с нея!

Омръзна ми!! Но дявол да го вземе като излизаме си прекарваме невероятно...бВъпросът е там че тя мисли само за себе си и иска да съм все на нейно разположение, все да се грижа за нея, да правя всичко по силите си тя да е добре, да успява, и така нататък Много се обичаме, но понякога не се търпи! Помощ!!!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4977aaeac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   до тук виждам че има само мъжки мнения. ето ви сега и едно женско мнение. аз съм жена и с приятеля ми имаме същите проблеми, имах дълга връзка преди него и предния ми приятел не се държеше така навсякъде бяхме заедно а новия всичко прави сам има си неговите приятели с тях излиза без мен а стария ме вземаше с него. новия си има неговите хобита - ходи на риба и най- лошото е че много спори с мен. когато и да искам да обсъдим някой въпрос относно отношенията ни става агресивен. много пъти му казвам да се разделим но тогава започва със сълзите. и така искам да ви кажа драги мъже, че жените ви не искат нищо кой знае какво освен близост. така че следващия път просто им затворете устите с целувка и ги слушайте

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker