Да продължавам ли да се боря за него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да продължавам ли да се боря за него?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1862 пъти
Здравейте, харесвах страшно много един мъж, с когото работим на едно и също място, но той все не ми обръщаше внимание и аз така се отказах от него. Говоря ви за един период от около 6 месеца, в който той не ми обърна никакво внимание и аз вече тотално се изтощих и си казах, че се отказвам от това харесване. Това, че той не ми обърна внимание честно казано ме нарани, защото никога не съм била лишена от мъжко внимание, но всичко си има първи път. Та така де, спрях да му обръщам внимание и се държах с него, както с останалите ми колеги, като един част от колектива. Но явно в този момент, в който аз спрях да го преследвам се обърнаха нещата или един вид му нараних егото, че вече не му обръщам внимание, та започна да се занимава този път той с мен. Според вас би ли могло да стане нещо между нас или да приключи всичко до тук. Защото аз знам, че ако мъжът иска една дама той би направил всичко за да я спечели, а не да го играе “пасивен”. И двамата сме необвързани, като той е на 34г и аз съм с 10г по-малка от него и все бях настроена така, че сякаш “има му нещо” щом до сега няма приятелка или жена. И последно да отбележа, мен доста други колеги са ме харесвали, докато него само аз. / Без да му накърнявам достойнството, но винаги съм била на мнение, че проблемът е в него/. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: d9b2a81df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ти ли си авторката на тази тема
http://spodeli.net/4/story-167606.html?
Аз съм авторката на коментар номер 10. Покани момчето на един разговор в спокойна обстановка и виж как ще се развие ситуацията. Мисля, че нищо не губиш от една или две покани. Поне ще знаеш, че си опитала каквото си могла. А ако той ще продължава да играе игрички или там да се прави на неразбиращ, незаинтересован и прочие, сама знаеш как да го поставиш в черния списък, този път окончателно. Толкова време си се измъчвала, по-добре е да разбереш какво може да излезе от това и ако ще се случва нещо да се случи, вместо да се измъчваш още в неизвестност. Успех ти пожелавам!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f82a076b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Един мъж е готов на всичко за една жена, само ако са заедно или е майка на децата му. Запомни го! Щом се налага да го "играете" за да се "намерите" един друг, явно той не те харесва достатъчно или се срамува от нещо, а може би ти не си му показала, че го харесваш. Ти показа ли му, че го харесваш? Или само в мислите си го харесваш, но си казваш "той ще говори с мен, той ще ме приближи"... ако е така, от сега ти казвам, че това е най-отблъскващото нещо за един мъж. Лично аз ако забележа, че една жена ме харесва, но няма смелост да ми каже едно "здравей" въобще не си правя труда да говоря с нея, камо ли да я каня на среща. Дано съм бил полезен и съм дал малко храна за размисъл.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7092d585af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не си струва според мен. После не разбрах с какво ще се бориш и с кого ? След като явно никоя не е приритала за него? Твърде е възможно да иска сега да е с теб от накърнено его и/или да страх , че остава и без единствената, обърнала му внимание. И е по-добре мъжът да се бори за теб, отколкото ти за него.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 41f8ffa844
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Да, бори се!
Тренирай малко за поне двойно салто мортале да врътнеш пред него, малко "pole dance" и да завършваш с женски шпагат, но на челна стойка.
Предварително да си подготвила малка тиара, която да му подариш, пък ако ще и пластмасова да е, но със светлинни лед- много ще им се изкефи принцес!
Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5dbc02e327
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Борба за мъж? !? Нещо се бъркаш момиче. Или един мъж ще си прави салто морталето за теб или нищо няма да излезе и толкова, просто е

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 22f3346872
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   "Лично аз ако забележа, че една жена ме харесва, но няма смелост да ми каже едно "здравей" въобще не си правя труда да говоря с нея, камо ли да я каня на среща. " И аз така. М съм

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c702559cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Номер 3 - тотално си се объркал! Ако ти си готов на всичко за жената да децата ти, не означава, че другите мъже също са. Затова е пълно с разведени и с деца на минимална издръжка, затова първата жена е отмъкнала жилището за детето си, а следващата появила се след юного години сърба надробеното и децата й също.
Толкова са готови на всичко, че повечето зяпат порно или ходят по любовници и компаньонки. А жените са уж в брак, но всущност сами.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c576ff0b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Винаги ми е било странно такова мислене, че щом някой е сам, значи има нещо нередно в него/нея. Може да сам, защото не е срещнал подходящата жена за него или пък да е бил наранен и да се пази. Възможни причини колкото искаш.

Другите вече са ти казали, каниш го някъде неагажиращо, напр. на кафе, разходка или да обядвате заедно и му даваш да се разбере какво изпитваш към него (вербално или невербално), пък нека оттам насетне той да решава, дали има интерес към теб или не. Ако отговорът е не, тогава вече съвестта ти ще е чиста, че си опитала и няма за какво да съжаляваш.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9fb49ecafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Най-вероятно коментар номер 6 е на жена, която не е харесвала истински някой мъж. За нея явно никой не се е борил. Нищо лично номер 6, не искам да те обидя с това което предполагам, но за мен това е причината ти да имаш такова мислене. Ако ти срещнеш мъж, когото да харесваш истински, няма да го оставиш той да върши цялата работа. Ще предположа също така, че най-вероятно си сама ? Моля да ме извиниш ако съм те засегнал или не съм прав относно теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1dff5aeff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ти си една глезла. Свикнала си всички да се въртят около теб. Този, когото си харесала, пък не ти обръщал внимание. Как може? Та теб те харесват толкова много колеги, а него само ти. И той си позволява да не те забелязва. Аааа забравих, че май му " има нещо", защото нямал приятелка. Да ама ето че сега, когато ти си уж охладняла, на него си му станала интересна. Ами всички други, които те харесаха? Или да си с този-странния? Голям проблем!!!

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c0de458bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Номер 9, тая логика е като логиката от темата за връзката между цвета на очите и характера.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d9b2a81df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   № 3, и на теб ти липсва смелост, пък си тръгнал да осъждаш другите, че ги е страх (срам). Ако виждаш, че една жена те харесва, какво толкова да я заговориш първи, вместо да чакаш тя да го направи? Всъщност, показвайки невербално, че те харесва, тя вече е направила първата крачка към теб - дала ти е знак (покана) да действаш. Вайкаш се излишно, според мен.

От № 2

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: aeb1a6a0ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Това е много проблемно женско мислене и типично за българките. Демонстрира се и в коментарите. Може да му е писнало да те преследва. Освен това там сте да работите, не да флиртувате. Можеш да имаш проблеми на работа, ако тръгнеш да се занимаваш с колежки (най-малко се разсейваш, докато работиш). На всички мъже, колкото и да харесват една жена, ако тя е готова само за подобни игри, в един момент им писва и почват да търсят друга. Правилният избор е да имате разговор, по възможност извън работното ви място, за да стигнеш до този момент обаче трябва да общувате на работа по ненатрапчив начин. Намери някъд е където има добро кафе/храна/нещо около работата ви и го заведи там. После го виж как ще реагира. Навсякъде, освен в България, жените също са активни в търсенето на романси.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 74ac7ecb21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако си на кеф някой да те вкара в лудницата посредством "майндгеймс", му се хвърлай здраво!

Аз на твое място не бих. Но пък какво ли знам аз?

М51

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9fb49ecafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Номер 13, да няма да си мръдна пръста за нея, защото тя е тази която проявява интерес към мен, не аз към нея. Винаги този който проявява интерес дърпа конците и в този случай ако аз не проявявам интерес, а тя проявява, то тя ще заговори мен, не аз нея. Проблема при вас жените е, че вашето его е огромно, космическо направо и не можете да приемете отказ или някой мъж да не ви обръща внимание. Но свиквайте, вие си го поискахте така. Даже вие по-скоро ще умрете, от колкото да питате някой мъж да излезне с вас на по кафе, което е много ама много тъжно. Свикнете, че НЕ СТЕ принцеси, ВИЕ сте тези които трябва да гонят нас, не ние вас ! Благодарение на мъжете света е такъв какъвто е. Благодарение на мъже я има тази инфраструктура, електричество, тежки машини (кой работи с тях с риск за живота си ?!?), всичките тези сгради от кой са строени, от мъже ! Кой копае в мините ? Кой излиза на полето с трактора ? Кой оправя колите ? И на всичкото отгоре да не споменавам за облагите от закона при развод с мъжа...и сами сме си самодостатъчни, щото можем и ние да перем, да готвим, да чистим. Да, не ми се иска да звуча груб, но това е самата истина. Мъжът е над жената, винаги е бил и винаги ще бъде ! Жената за това е жена, да е поддържана, изискана, слаба ! За да може мъжът да я ЗАЩИТАВА, а тя да носи светлина в живота му, не да се опитва да е над него и да му взима ролята на ВОДЕЩ !

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 40cc7cdfb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Н 16, ти поне, ти в частност няма как да си над жена...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f057dac762
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Защо се бориш за някой , който не ти е никакъв ?
Ако те харесва ще положи усилия да те свали.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9fb49ecafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Н 17 се ядоса, понеже Н 16 (аз) казвам истината. Типичен женски отговор, щом няма как да се аргументира веднага напада персонално. Какво лошо съм казал ? Какво лошо има една жена да бъде слаба, крехка...та нали в това ви е чарът ? Вие не можете да вършите тежките работи на мъжете, то за това мъжът и жената имат своите роли в живота. Просто БОГ е отредил повечето работи мъжа да ги върши. Въпреки това мъжа и жената са създадени да се допълват един друг, това, че мъжа е по-силен, по-продуктивен (в повечето случаи за работа), не означава, че автоматично губи респект към жената. Да, има и жалки подобия наричащи себе си "мъже" които бият, не уважават жените си. Но това не са мъже ! И казвам, че мъжа е над жената за да я закриля, защитава и подсигурява бъдещето на нея и децата и. В това е нашата природа, да ви закриляме, подсигуряваме света в който живеем и да го правим по-добър. Но както казват...няма по-мразен човек, от този който говори истината.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker