Мъжете от кои професии са най- неуспешни с жените и от кои са най- успешни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете от кои професии са най- неуспешни с жените и от кои са най- успешни?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 3190 пъти
Аз съм мъж инженер на 50 години и през живота си съм бил само с 1 жена. Колкото и да съм опитвал да сваля друга жена, не съм успявал. Винаги съм си мислел че обсесията ми към електрониката е пречела при комуникацията с жени.
Не съм грозен, нито много нисък (175 см), горе- доло среден на външен вид.
Любопитен съм какво работят другите мъже които имат сравнително малко звоевания сред нежния пол.
Допускам че трудности могат да имат хора с тежки специалности които изискват упорито учене като инженерство, физика, информатика, медицина и т.н.
Мъже на възраст над 25 години и с малко бройки (да речем от 0 до 3-4), каква е вашата професия?
Също мъже с над 10- 20 бройки, с какво си изкарвате хляба?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1ff380e4b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Аз искам да стана музикант или певец. Обичам музиката и всеки ден свиря на музикалния си инструмент. Даже се снимах с китарата пред огледалото и я качих тази снимка в сайта за запознанства. Две-три жени ми харесаха профила. Според вас, атрактивни ли са музикантите и певците?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d32fd88074
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   На 26 години съм, по професия стриптизьор. Аз пък не съм бил с жена въобще, понеже съм гей.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4b74c14c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

3.   Най-търсени са олигарсите, банкерите, кинозвездите, изобщо богатите и известните. Сещаш се защо. Най-зле се котират общаците, миньорите, овчарите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d7c3806cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

4.   Външният вид е важен донякъде, но понякога средата, която мъжът си създава поради работата си, играе по-важна роля. Повечето млади жени живо се интересуват от това какви условия и преживявания може да им осигури един мъж. Искат тръпка, искат някой да им предоставя забавления за негова сметка и да разнообразява живота им. Искат да се чувстват специални и вниманието да е насочено към тях, но без да правят нещо специално за целта. Давам няколко примера:

Аз работя нещо подобно на твоето, само че не се занимавам с електроника, а с техника и формообразуване. В някои години съм бил зает почти изцяло пред екрана, в чужбина и в лоши климатични условия в северни държави, съответно тогава не е имало как да се поддържат отношения с жени, камо ли българки. Излизал съм там на срещи с чужденки, но е било съвсем различно: повечето са били някакви феминистки с промити мозъци, напъвали са се да се правят на по-мъже от мъжете и разбрах, че не бих искал да съм с небългарка. Нашенките, поне в голямата си част, може и да палят много бързо и да са кълбо от нерви (не всички), но пък са пожар, който си има и своите плюсове.
В част от времето обаче съм работил физически в България и в чужбина по мощни коли, излизали сме със съратници или приятели с тях да караме насам-натам, вземали сме участие и по авто сбирки и групово отиване до морски курорти за през почивните дни, като тогава младите и хубави момичета и жени сами се лепят като мухи на мед. Но повечето го правят от чисто сметкаджийство и се присламчват само заради преживяванията, които мъжете с подобни коли могат да им предложат.

На младини работех в мебелно предприятие и проектирах и сглобявах по домовете легла, гардероби, ракли и т.н. С една от приятелките ми се запознах покрай това, че направих за нея по-издръжливо легло, защото поръчаното от нея от друга мебелна фирма се оказало скърцащо и толкова слабо, че се счупило още на другия ден. Аз тогава се пошегувах, че моите легла ги правя да издържат и на най-тежките натоварвания, които се случват в леглата, като се засмях шеговито и тя ме разбра много добре. На което отвърна с: - "А, ето това е много важно!". След месеци отидох да сглобя за нея и една ракла и тя по едно време спомена: - "Ти се оказа прав за леглото!". Тя вече беше необвързана и малко по малко се случиха нещата. Ако не работех като мебелист тогава, нямаше въобще пътищата ни да се пресекат.

Двама пичове от съседна улица в по-младите ми години имаха пистови мотоциклети и не можеха да се отърват от жени - пак поради същата причина, че по цял ден бяха по барове и ресторанти, нощуваха по хижи и хотели по морето. Бащата на единия е милионер и синът му не е виждал работа през живота си, защото има кой да го глези и издържа. Другият също никога не съм го виждал да работи, като той няма пари, но неговият приятел му дава. То май и толкова им е "приятелството", щом зависи от парите.

Познавам зъболекар под средния за мъжете ръст, има лек корем, двойна гуша и на вид е обикновен мъж, но неговите помощнички постоянно го ухажват и флиртуват открито с него дори пред посетителите. Но и той им дава мегдан за флиртове, като ги бъзика в тези моменти и те му се връзват. Дребна подробност е, че е женен и взема по над 10 бона заплата. Няколкото жени на работното му място обаче са си втълпили, че ще се борят за него, въпреки пръстена на ръката му и наличието на дете. Той ми е споделял на шега нещо от сорта на: - "Трябваше да стана общ работник, че да не ми налитат толкова". :)

Познавах преди 7-8 години един фотограф, който заснемаше коли. Съвсем обикновен млад мъж около 20-те (тогава), отново с ръст под средния, със слаба фигура без никакви мускули. Приятелката му се изявяваше като фотомодел, на която редовно заснемаше сесии (естествено - безплатно) и тя ги качваше в Instagram. Точно на фотосесия на скъпа кола се запознават. Имаше доста приличен доход и доработено БМВ М3 Купе, съответно за нея той е бил добра партия. Ако той не работеше като фотограф, ако не я заснемаше безплатно и не предлагаше тези преживявания с постоянните пътувания из страната с цел да заснема колите и вилите на разни богаташи, вземайки я навсякъде със себе си, едва ли щяха да са заедно.

Мой познат сега работи на висок пост в банка и месечно взема няколко пъти средната заплата за страната. Докато беше обикновен служител на гише и сравнително отстъпчив и раздаващ се за жените, никоя жена не го отразяваше и го използваха. Даже една пикла го разиграваше навремето, потроши му нервите и си беше повярвала, че е много специална. Сега същата е самотна майка (родила от другиго) и не може да си намери сериозен мъж за връзка, а той доста поулегна като опит, стана по-взискателен, спря да се раздава за незаслужаващи вниманието му жени и вече е в положение той да избира жените, а не те него.

Приятелска двойка между електротехник и завеждаща банков клон, вземаща 2-3 повече пари от него. Тя - къде на шега, къде сериозно - е споделяла, че ако не бяха състуденти преди две десетилетия, нямаше да са заедно сега. Тогава ги обединяват трудните им условия по квартири в София, с които само заедно са мигли да се справят.

Познавах дисководещ италианец, който също не можеше да се отърве от жени (макар и пияни-заляни, рядко нормални и стойностни). Нашенките само като разберяха, че е италианец, и си примираха от удоволствие, без нищо да се е случило; само защото е чужденец, те се вкарваха в някакви филми и се размечтаваха. Резкият спад в женското внимание към него се случи, когато за пръв път въведоха мерките срещу Ковид-19 и забраниха обществените прояви и концерти за повече от година. Край на събиранията и алкохола, край на мацките, край на размяната на телефони, край на натискането и свалките. Той получаваше и целувки от някои жени, само за да направи поздрав по микрофона, иначе мъжете трябваше да си плащат плащат за същата услуга. Пичът буквално се срина психически, защото изведнъж нямаше нито работа, нито среда за срещи с жени, нито женско внимание, породено от длъжността му. Както беше на гребена на вълната и животът му бе един непрестанен купон, изведнъж отиде в другата крайност. Може да се каже, че се чувстваше обезверен кажи-речи като жените, които вече не са привлекателни за мъжете, от които искат да получават внимание и свалки.

Мой приятел от казармата веднага след това стана масажист. Всяка седмица сменяше по 1-2 жени, предимно по-големи от него, включително и омъжени, именно защото работеше това, което постоянно му създаваше условия за нови запознанства с жени, които и му плащаха за това. Те пък го препоръчваха на свои приятелки и така кръговратът се затваряше. Разказвал ми е как тайната за неговите свалки била в това уж между другото към края на масажа случайно да погали жената по определени части за секунда, да се извини и пошегува как неволно станало и да пита с усмивка жените дали това им е попречило. Някои жени захапвали въдицата и искали да повтори движенията там, защото им било приятно. И за другото се сещате. Не съм го виждал от много години, но навремето той не искаше да се обвързва със семейство, бидейки обсипан с огромно женско внимание и разнообразие. Мислеше да става жиголо, но каза, че тогава щял да спи основно със стари жени и това го възпирало. Нарочно поддържаше по-високи цени, за да не може случайни жени с ниски доходи и пенсионерки да го посещават, а преди всичко платежоспособни, повечето от които са с изваяни тела. Отделно, че той като си легнеше с някоя засукана кака, тя после му водеше и свои приятелки, които също не изглеждаха зле. виждал съм няколко такива, като бях при него в масажния салон. Флиртуваше си с тях и пред мен, а те, естествено, след масажа си примираха от удоволствие, беше им освободено и приятно, благодаряха му за поредния отпускащ масаж с уж случайни докосвания тук и там и той отлично знаеше, че точно това ги прави по-податливи на флиртове.

Мой клиент почти две десетилетия не го отразяваха жените, докато беше обикновен работещ на какви ли не длъжности. От няколко години има фирма за търговия и втора за производство, вече е милионер с огромно имение, големият му гараж не може да побере половината му коли и ги паркира на двора, а жена му е 15 години по-млада студентка.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f73b617478
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Професията няма много общо според мен. По-скоро да си успешен в нея. Да олигарсите и известните са успели! Но, ако си и успял гумаджия, примерно си единствения в цялото селско околие и от всички съседни села идват от теб да си лепят гумите, пак си успешен! Това ти дава самочуствие и те и застрелва с двеста в космоса. От там и жените го усещат и тичат след теб.


Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 781c249ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Аз съм автора. Относно 3:
Ясно е че парите и/или славата са магнит за жените.

Все пак да видим от по- обикновенните професии кои са търсени и кои не като цяло.
Също интерено е да се разбере какво пречи на някои професионалисти да са по атрактивни за жените и как могат да се подобрят в тази посока. Все пак живота не е само работа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 86f21deac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

7.   Инженерите сте пълна скръб, скучни дървета, често с ОКР елементи, зяпащи порно, пробваши се тук-там, но много-много не им връзват, освен ако не са големият шеф на фирма.Като професив звучите стабилно, но за връзка сте пълна скръб.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 86f21deac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

8.   Е,и? На 50 гидини ново висше ли ще запишеш, за да станеш по-оборотен, че питаш, кой-какво работи.
Познавам големи женкари-инженери, изневеряващи на жените си, но все са биг бос и все във висша държавна администрация, където са вечно в командировки или уж в командировки. Отврат! В семейството си само мърморят и се пукат по шевовете от болни смбиции. В общи линии противни типове.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: be33e48e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   В нашата компания навремето, когато бяхме студенти, най-успешен сред жените беше музикант, забавен и с невероятно чувство за хумор - всички бяхме хлътнали по него, а като засвиреше на китарата, ни се навлажняваха очите. През ден беше с различна мацка.
Сега май времената са различни. Но определено на мъжете с чувство за хумор им върви повече с жените.

Ж 45

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0231608047
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

10.   Не ти вярвам, че си на 50. На тази възраст на хората им е станало ясно вече, че човек е съставен от много компоненти, понякога и противоположни едни на други. В едно може да си много добър , за друго изобщо да нямаш качества. Е има и хора, които са способни в доста неща. Няколко души с една и съща професия имат различно представяне и успеваемост в нещата извън професията им. Някои мъже имат излъчване и жените ги харесват. Други със същата професия нямат такова. Това, че жените не са привлечени от теб , не се дължи на работата ти. Във всяка една професия хората са разнообразни като допълнителни странични за нея качества. Не може да се прави категоризация по професия. Нереално е. Предполагам си в ранните си 20. Затова се захванах и с тази лекция.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 781c249ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

11.   До 8,
Тези за които пишеш на практика не са инженери. Особено пък в държавната администрация.
Аз нищо няма да записвам- харесвам работата си и няма да я сменям за жени.
До 7,
Би ли се хванала с инженер ако взима 5 бона заплата?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d7c3806cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

12.   Номер 10, донякъде е така, както пишеш, но определено не съм съгласен, че работата няма значение, защото тя всъщност създава среда на общуване с определен кръг от хора. При някои длъжности мъжът може да е ежедневно заобиколен от млади и на средна възраст жени и самото им занимание предразполага за по-освободено общуване, често и флиртове (масажисти, бармани, музиканти, журналисти, преподаватели, лекари, зъболекари, танцьори, актьори, гримьори, фотографи, адвокати, спортисти и всякакви нашумели и известни личности), докато при други такива работата им е свързана с това да са по цял ден "насаме" с коли в автосервиза или пред някоя машина; а може да са стругаро-фрезисти, миньори, пазачи, корабни работници, тираджии, изцяло работещи нещо пред екрана или в производствени цехове, където единствените две жени насред десетки или стотици мъже в цялото предприятие са бабата чистачка и секретарката. Самата среда на общуване и наличието на хора от срещуположния пол адски много зависи от това човек с какво се занимава. Това обуславя и свободното време, както и в коя част от денонощието мъжът ще е свободен, какви сили ще са му останали, дали ще отсъства дни и седмици наред и прочее.

Освен това, на част от професиите жените гледат с лошо око, най-вече поради глупави предубеждения, докато на други от точно определени сфери не само гледат с добро око (без дори да познават мъжа), ами често и сами се стремят да се запознаят и обвържат именно с такъв мъж, защото покрай неговата работа изпадат и немалко пари, обществено положение и са повод непознатите жени и приятелките на жената да завиждат с какъв мъж се е обвързала. А това силно гали нейното себелюбие.


Номер 7/8, тези, за които ти пишеш, най-вероятно са някакви книжни плъхове, които само по диплома се водят "инженери", а всъщност кой ги знае какви задължения изпълняват и къде се шматкат по командировки. По описанието ти въобще не личи те да са същински инженери. Инженерите, които действително вършат такава работа съвестно, са отговорни, изпълнителни, точни, внимателни, верни приятели и също такива във връзките.
А порно гледат почти всички мъже и още повече жени, само че вторите не си признават нито за това, нито за изкуствените членове, с които сами се оправят; дори и да обвързани. Без да са инженерки. Пълна скръб за връзка са и много жени, и много от мъжете, с които тези жени сами избират да се обвързват (най-вече разни самовлюбени коцкари, които се пробват тук-там). Също без да работят това. Смесваш нещата и се опитваш да проектираш някакви поведенчески особености, важащи за мнозина, само върху една точно определена професия.
Една жена често подмята из темите за любимото ѝ ОКР, макар че - съдейки по включванията ѝ, които са все с тази цел - явно самата тя страда от някакви разстройства на личността и е силно неудовлетворена от себе си. Да знаеш нещо по въпроса?

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 781c249ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   До 10
Има някакъва връзка макар и не силна. Може би общ тренд- някакъви черти на характера (като инровертност) улесняват някаква професия.
Има и женкари сред инженерите но са по- нетипичен случай и в повечето случаи се занимават с администриране отколкото с проектиране, рисърч и т.н.
Дори и Кифлоприземителя го потвърждава. Провървяло му е когато е сглобявал легла.
После му е вървяло понеже се е хванал в чужбина и е имал пари за скъпи играчки.
Около мене е пълно с убити хуища, някои дори на високи длъжности, но изискващи дълбоко познаване на материята.
Не съм на 20 за съжаление. Ако бях на 20 с опита на 50 щях да си изградя живота по по- различен начин. Пиша само за успокоение.
Ако някой измисли машината на времето ще е супер.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a52629e985
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

14.   Чудесна тема, по която мога много да кажа, но ще се постарая да съм кратка. Никакво значение няма какво работи един мъж и колко пари изкарва, ако е готин обаче. Пълно е с бедняци, мързеливци, които не могат да се отърват от жени, защото са готини пичове и е пълно с жени без никакво самочувствие, които ще се избият за тях. Ако не е харизматичен, красив и привлекателен е необходимо да е богат. Ама как и защо на никой не му пука, пара да има. И това нямаше да има никакво значение за теб, ако се заглеждаше по жени от твоята категория-умни, успяли, изградили нищо в живота. Защото тези жени могат да те оценят и си мечтаят да не са сами. Красивите жени, тези след които всеки се обръща, знаят от деца, че им се полага най-доброто (демек много пари) и това си търсят. Просто е.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f166d17076
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

15.   Най-вървежните и най-смотаните са програмистите. Аз спортувам, ходя на бокс, на ММА, взема 8к чисто, всеки ден еба различна защото съм машина. До 5 години ще съм милионер и повече работа няма да пипна
Други програмисти обаче нито спортуват, нито вземат пари, нито ебат.
Един от Многото.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 64b8ba51e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

16.   4, в грешка си. Външния вид е много важен - няма как да съм с мъж който не ми харесва и не изпитвам желание към него. Другото много важно е да имаме общи интереси и да ми е приятно с него. Ако няма какво да си кажем, няма смисъл въобще да се пробваме.
Дали е шеф на фирма, инжинер, юрист, фадромист или общ работник ми е абсолютно безразлично. Колко пари изкарва също (стига да не е мързелив и да не лежи на мой гръб естествено).
Жените искат хубав (според техния вкус), забавен и отговорен мъж, който ги обича. Всичко останало е на заден план.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 64b8ba51e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

17.   11, не съм 8 но ще ти отговоря.
Бих се хванала с инжинер ( и съм се хващала с такива) без значение от заплатата им. Всъщност аз също съм инж. тъй че не ми пречи да се хвана с колега ;))

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f73b617478
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   Жените искат хубав (според техния вкус), забавен и отговорен мъж, който ги обича. Всичко останало е на заден план.



И като е общак за 500 лева, и зимата се чудите да се греете ли или да ядете. Знаеш ли колко бързо тая негова обич ще я пратиш по дяволите и въобще няма да ти е до неговата хубост, защото с хубост в магазина не се пазарува и не я приемат за разплащателна единица в топлофикация. Ще си биеш камшика и, ако не намериш някой, който да ти усигури един достоен и спокоен живот, ще предпочетеш да си сама. Другия вариант е да ти да изкараваш повече, и да поемаш и неговия масрав. Но повярвай ми такива връзки не издържат във времето. В даден момент той няма да те привлича вече , защото ти ще станеш мъжа във връзката, и ще искаш някой по-силен от теб. И в прачовечеството жените са тръгвали след силни мъже и създавали поколения с тях, защото са могли да усигурят достатъчно материални блага, а не защото са преличали на Джейсън Момоа или Брат Пит. Само изключително комплексирана жена и такава с изключително ниско самочуствие, би се съгласила на връзка с някой, на който да му поема масрава.

Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d7c3806cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Номер 13, само едно уточнение относно частта, в която ме спомена. Докато бях в чужбина, не съм имал подходяща среда, в която да се срещам с жени. Там в повечето време работата беше по 12-15 в денонощието, а преди важни автоизложения понякога сме били в халето и по над 20 часа във всеки от дните преди това. Имало и случаи да слеем два дни работа и въобще да не спим. Веднъж седмично сме излизали някъде да се поразсеем на излети в природни паркове, езера, ресторанти, кино, сауна, хокей, стрелби с топчета, картинги и прочее, като повечето пъти това ги е организирал собственикът на фирмата за своя сметка. Наистина страхотно отношение, което е еталон как трябва да се обгрижват сътрудниците. В България обаче, като сме излизали с наточените коли по заведения (не с цел гъзария, а защото мощно ревящи зверове са ни тръпка) или авто сбирки с преходи към морето или хижи за по ден-два, лесно са се присламчвали към нас разни момичета и жени.
За периода ми в една от мебелните фирми нещата бяха на приливи и отливи, що се касае до общуването с жени, защото в част от времето не сме излизали от пълния с прахоляци цех, а в други моменти е трябвало да посещаваме хора, поръчали си легла. И повечето са били мъже или възрастни двойки. Е, точно в един от тези редки случаи на млада жена ми се усмихна късметът и имах връзка с една от поръчалите си легло според точно определени размери, което аз проектирах за нея да е и по-здраво, но самото запознанство си беше чиста случайност. А и аз си позволих лек флирт, рискувайки да се ядоса или да ме скастри, тъй като все пак трябва да спазваме някакви норми на поведение. Ако тя не бе отвърнала на флирта, нямаше въобще да я поканя после на среща. Понякога са нужни поредица от условия, за да се завърже някакъв разговор. Но пък и нямаше да я познавам изобщо, ако не работех точно тази незавидна работа тогава, така че длъжността ми пряко бе свързана с това.

====================================

Номер 16, грешиш за "грешката". Няма такава. Ти не си повечето жени и няма как да съдиш за тях само по своя вкус за мъже. Ако повечето жени се хващаха все с бедни и безработни, но хубави и снажни мъже, то поне 95% от жените нямаше въобще да са с никой мъж. А знаеш отлично, че много жени се хващат с всякакви отрепки, които нито са хубави, нито са поддържани, нито имат някаква култура на поведение и общуване, нито могат да предложат сигурност, любов и сплотена връзка. Всъщност, повечето жени си подбират пълни говеда и после реват как "всички мъже не стават", но на практика имат предвид единствено всички, за които те си разтварят краката, изключвайки огромната друга част мъжете, много от които са класи по-мъже от тези, говедата.

Сред жените също са голяма рядкост истински хубавите (без грим) представителки, а след 30-тата си година красавиците са 3 пъти по-малко, отколкото красавиците на 20-25. Просто при мнозинството жени спадът в излъчването им започва при навършване на около 25-27 години, а пикът им е на 20-22-годишна възраст. При мъжете е обратното - те добиват възмъжал вид по-късно, остаряват много по-късно, а повечето поддържащи се мъже са привлекателни и след навършване на 50 години. Което не може да се каже за почти никоя от поддържащите се 40-годишни жени. Затова и такъв чудовищен дял от жените панически прибягват до всякакви хирургически намеси и изкуствени пълнежи по лицето и тялото си; отделно от гримовете, които са им основния "арсенал" още от ученическите им години, плюс прическите, боядисаната коса, сутиените с подплънки (лъжещи за обема и формата на гърдите им), високите токове, дрехите, бижутата...

И няма значение какви мъже искали жените, според теб, ако те самите не могат (или не желаят да се постараят) да предложат на мъжа това, което по своята същност да го накара той наистина да ги обича като личности, а не просто да ги приема за една красива опаковка за физическа употреба. Не бъркай "необяснимо хлътване от пръв поглед" или "сляпо самонавиване, че това е човекът с главно Ч" (както обичат да се самозалъгват много момичета и жени, бързайки да се вкарват в драмите) с истинската любов, която е плод на дълго време, прекарано заедно, изпълнено с взаимност и също взаимни: отговорност, доверие, грижовност, отстъпки, разбиране, разум и уважение; а често и лишения и много борба ЗАДРУЖНО, без единият да чака все другият да се справя сам и за двамата. Жената не може ли или не иска ли да предложи тези неща, няма как да очаква някой хем сериозен, хем отговорен, хем хубавец да я цени и обича. Той трябва да има основание за това, а повечето жени ги знаеш и сама що за надеждни, сериозни и отговорни са.

А за значимостта на средата на работа съм се обосновал горе в мнения 4 и 12 с примери от истинския живот. Един масажист, барман или дисководещ на ден може да заговори - а също и него първи да го заговорят - десетки превъзбудени и предимно млади и хубави жени, докато един стругаро-фрезист всеки ден е сред масла и стружки и или работи сам в затворен гараж (ако е частник), или в цех насред още няколко или десетки такива като него. Същото важи за автомеханиците, проектантите и много други длъжности, част от които също бях изброил там.
Бачкал съм след казармата две поредни лета в металообработващ цех и там насред 30-ина мъже имаше само две жени: секретарката - любовница на чорбаджията и неговата жена, с която не бяха разведени поради общата им фирма, но която също си имаше любовник в лицето на нейния личен шофьор. Беше много забавно как двете луксозни коли идват заедно на работа - в едната мъжът ѝ с любовницата си, а в другата - жена му с нейния млад любовник. Е, там по цял ден до късни доби съм превивал гръб на стругове, фрези, абканти, преси, товарил съм мантинели на полуприцеп и съм боядисвал в бояджийското хале. Нямах време и особено сили за нищо - прибирам се скапан от работа в 19 часа, вземам един душ, вечерям и бам - в леглото. Сравни това с условията за запознанства, които имат барманите, например, сред които рядко има непривлекателни жени и такива над 35-40 години. Единият може и година да няма случай да срещне жена, а другият само за ден на местоработата си се запознава с десетки жени.

Оказва влияние и това доколко един мъж е склонен да бъде по-нахален и настъпателен. Много от жените имат една много глупава преценка, че нахаканият себичник, на когото от километри му личи колко е ненадежден и ще раздава шамари, е уж "много стока" и "най-добър избор за сериозна връзка", само защото досажда и с действията си показва, че въобще не цепи басма на жената и е склонен да изневерява (това действа като наркотик на тези жени и те се хващат "да поправят и вкарат в правия път" един непоправим идиот и простак); в същото време, тези жени считат кавалерстващите, съобразителни и учтиви мъже, които не нахалстват, едва ли не за "загубеняци" и "неставащи за сериозна връзка".

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3eb9859bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

20.   Номер 10 съм. Ти си в правото си да се успокояваш , както намериш за добре. Ако си решил да " обвиняваш " професията си за неуспехите с жените , можеш спокойно да го правиш. Но ако проблемът ти е другаде, а не в работата, с такъв вид " успокояване " , ти си затваряш очите за него. Така няма как да започнеш да му търсиш решение. Разбирам , че абсолютната откровеност със самия себе си може да донесе не малко болка и тъга. Но това е пътят към самоподобряването. Иначе единствено се луташ. Аз си оставам с убеждението , че във всяка професия има мъже харесвани от жените и такива , които не са харесвани. Брат ми е с инженерна специалност. Работи само с мъже. Но е създавал толкова много приятелства през годините, започвайки още от ученик , че е в различни компании. В които има и жени. Просто такъв си е човекът - отворен към запознанства и комуникация. Забавен е. Сега вече е с жена и дете. Казвам го защото , като се чуе инженер в изцяло мъжки колектив в работата, се предполага , че няма как да има около себе си жени. Но не е така. Ако ти си се заровил в работата си и не правиш нищо извън нея в продължение на години и не контактуваш особено извън нея , то проблемът не е в професията ти , а е свързан с личността ти. Брат ми е много добър в работата си , концентриран е , но в същото време си носи в себе си и другото - комуникативността и умението да създава приятелства, леко се общува с него, няма напрежение , хората го харесват. Аз, от своя страна , не съм така , макар моята работа да позволява много повече общуване и с двата пола. Просто съм съвсем друг тип, много по-затворен. С мен не се комуникира лесно. До човек е. Не непременно до професия.
Ако пък те влекат типа жени, които са с някой мъж защото има пари , без оглед на каквото и да е друго , то проблемът ти има ясно и конкретно решение. Изкарваш повече пари и си купуваш която пожелаеш от продаващите се. Както и колкото пожелаеш от тях.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f9eb6b78f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

21.   Нямате ли чувството , че един и същ индивид с буквата К измисля всякакви теми само и само да си изпляска ферманът отдолу. Нормалните мъже сутрин имат ерекция, а този словоизлияния, които смята е длъжен да ни ги изпръска и изсипе навсякъде . Добре , че се подписва, за да мога спокойно да го прескоча )))

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 781c249ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   До 7,
Права си, донякъде е така.
Все пак инженерите са необходими на обществото.
Ако ги нямаше, повечето неща нямаше да ги има, включително елекртичеството и течаща вода вкъщи.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a52629e985
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

23.   до 16
А ти била ли си с мъж с много пари, за да казваш , че няма значение. Така заблуждаваш мъжете. Парите имат огромно значение ( за всеки)

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d7c3806cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   Номер 18, познавам само една задържала се с години подобна двойка, но наистина жената в нея е буквално мъжът в семейството и дундурка хубавеца, когото едва успява да задържи до себе си, въпреки наличието на двете деца, които тя му роди. Той не работи и по цял ден е с приятели по чашка, а тя го издържа, готви му, пере му и му прави пълни програми, за да не я зареже. Тя беше приятелка на моя бивша. Преди няколко години се беше оплаквала, че всичко тя върши, а той е много шавлив и се задява с чуждите жени. А когато беше родила, той я заплашил, че ако не започне веднага да влиза в идеална физическа форма, ще я зареже и не му пука за децата. Като сме излизали на по кафе с тогавашната ми приятелка и тази въпросната героиня, която го играе мъжа в семейството ѝ, не смееше да изяде дори и половината от поръчаната от нея салата и караше все на кафета и цигари. Наистина успя да се втали и да е слаба като преди раждането, на цената на много рев и оплаквания, гладуване и страхове да не бъде зарязана с две новородени.

Познавам и една друга двойка, където мъжът изобщо не е красив, а дори напротив - не е случил на красив ген в лице и тяло, но също си развява оная работа и открито пред нея флиртува с чужди жени, защото е две глави по-висок от нея и горилоподобен като излъчване, космат и едър (това явно привлича определен кръг жени, въпреки простащината му и липсата на каквато и да е красота), а тя е ниска и трътлеста, почти на 40 години и много добре знае, че той с лекота би я зарязал, ако тя не му угажда. Имат дете, но тя има и друго дете от предишния си съпруг.

Всичките останали познати ми подобни двойки между бедни или безработни хубавци-нехранимайковки и жени, които са си взели такъв само въз основа на външното му излъчване, без да притежават качества на личността и разчитащи жената да ги издържа, са отдавна разпаднали се и неиздържали във времето. Някои от тези мъже надуха коремите на тези лековерни жени и последните си останаха самотни майки. В един момент установяват, че когато сами са избрали мъжът до тях да е проблемен и да лежи на техен гръб, това им натежава и им писва да са с разменени роли. Съдейки по тези двойки, няма как да не се съглася с едно от изреченията на номер 14, гласящо:
"Пълно е с бедняци, мързеливци, които не могат да се отърват от жени, защото са готини пичове и е пълно с жени без никакво самочувствие, които ще се избият за тях."

Преди месеци в една друга тема бях писал за един нисък пич с ръст не повече от 160 см, който преди две десетилетия овърша сума ти мацки, повечето от които бяха по-високи от него, като те го черпеха, а той само лентяйстваше. Но имаше доста сладурско лице и момичетата и жените му се лепяха като мед на масло. Като наближи тридесетака, обаче, започна да взема наркотици, пропи се, косата му окапа много бързо и оплешивя, а скулите му много загрубяха и се състари за отрицателно време. Тогава рязко спря всякакъв женски интерес към него. Тази случка от истинския живот потвърждава друго изречение на номер 14, гласящо:
"Никакво значение няма какво работи един мъж и колко пари изкарва, ако е готин обаче."
Но задължително трябва да се уточни, че това важи изрично ако жената просто иска да си направи удоволствието с някой чаровник, а не касае трайните, сериозни отношения, където лентяят би причинил много нерви на жената, ако тя трябва да му е едновременно любовница и майка, която да го издържа.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d865d48f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

25.   До 15... Братле и аз съм в ИТ сферата и съм напълно съгласен с теб :D

Чак най-вървежните не сме, но доста ни търсят заради заплатите. Аз имам обаче една друга теория, която смятам, че е доста адекватна и не важи само за нас и тя е следната...

Като цяло професиите, за които се изисква повече учене, дисциплина или дори ако искате най-грубо казано акъл са за хора, които не поставят на първо място какво ще еб*т тая вечер. Ако погледнете в другата крайност най-развратните и "големи еба*и" са някакви нискоквалифизирани и дори бих казал прости хора. Определено има някаква връзка между тези неща.

Аз мога да говоря за себе си, за другите не искам да коментирам. Само ще кажа, че наистина в офиса ми има около 40 колеги, от които 30 са момчета. Момичетата до едно са по-затворени и срамежливи, но за тях тва си е нормално. От 30те момчета 5-6 сме тези със интереси извън програмирането. Разбирайте спортуваме, излизаме, нямаме проблеми в общуването и не липсва интерес от нежния пол към нас. Останалите гледат на програмирането като на призвание, а не като на работа.

Лично аз не съм започнал да програмирам от 12 годишен, ами запознах да се интересувам от тези неща на по-късен етап и дотогава се интересувах предимно от жени, коли и пари :D Още нещо, което забелязвам е, че тези, които от много малки се занимават с програмиране са тези, които имат проблеми в общуването. Тази професия определено може да те побърка, потвърждавам :D И в другата крайност тези, които до преди тва са били да речем бармани (като мен) или хора, които са имали повече социални контакти нямат никакви проблеми и са пекани и няма проблем да се завърже разговор с тях.

Иначе според мен не е ок да се обобщава цяла една група хора под един знаменател. Все едно аз сега да тръгна да говоря, че който не е лекар/програмист/инженер/пилот е тъп и не става за нищо... Не е ок.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d865d48f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   Иначе да, забравих да пиша, че най-смотания човек, който познавам и съм срещал е програмист. Той не може да поддържа очен контакт, трудно говори с хора, с жени изобщо не може, най-вероятно е девствен. Няма други интереси извън програмирането и работата и в повечето случаи, когато си говорим за нещо с другите колеги той стои и гледа и не взима участие в разговора, чак ми става тъжно понякога.

Същевременно и най-пекания мъжкар, който познавам също е програмист и при това е нисичък към 1.65,обаче ги върти през няколко седмици, винаги с него по ресторантите се мъкнат 2-3 жени, тренира бокс, кара доста скъпа кола и определено има поглед, походка и държание с което те респектира.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d79e9791af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Музикантите са доста успешни. Поне тея дето познавам. Особено ако имат външен вид. Знам доста, които са като разгонени кучета, когато е "сезона". Познавам такива, дето живееха с дъщерите на чичко-паричко. Когато им писна, момичетата пращаха заплахи, че ще се самоубиват. Аз по-голямо доказателство за това, че са вървежни, не мога да се сетя. Жалко, че повечето са "вятър ги вее на бял кон". Предполагам, че е свъзнао със сцена, изяви и "четене на пубика".

Донякъде се отася и за комиците, но знам само един, при това чужденец. Пича е грозен, кривокрак трол, който е не "обикновен", ами си е леко грозен. Обаче знае да разсмива, знае как да общува и какво точно да каже, така да го каже, че всички да го гледат и да се захласват по него. Това, че има и малко повечеко пари и се забавлява, доста помага, ама не е сам то.

За програмистите - зависи какви и къде ги срещнеш. Има и такива, дето са баш стериотипа, но са доста по-малко, от колктоо аз очаквах. Преди години, кто съм слушал от по-дъртите, към това се насочвали само зубрачи, но вече няма такива стигма. Имам колеги с деца. Има и разведени. Имам и "разгонени", дето винаги натискат за екстра задачи и часове, защото са все на кока и ресторанти с някакви шаврантии. Но повечето сме с приятелки и не виждам гояма разлика с други "индустрии". Да, определено има аура на "забилост", но е повече, че има geek култура - фигурки, игри, крипто валут, Тесла, технологии, Star Trek. Не, че няма и жени, които се инересуват от това, но ппринцип са жени, от които не се интересувам аз :(

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c2f63fbac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Мъж на 35 години съм. Работя в сферата на търговията. Не съм център на компанията, даже имам ограничен кръг приятели. Основно запознанствата ми с жени са през социални и други мрежи и сайтове. Да бил съм доста жени - над 30 и какво от това, като сега пак съм сам...

Това да си сваляч и да си с много бройки, не те прави щастлив. Временно да, но за мен лично щастието е в това да откриеш точната за теб жена, която освен партньор в леглото си ти е и най-добър приятел и с която може да правите и много други неща заедно.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 39aaf194cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   18 - явно не си срещал жени, които се издържат сами и са с определен мъж единствено, защото им е приятно и го обичат, а не за да го използват като касичка.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 781c249ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Аз съм автора.
То май каквото и да се каже- хем е вярно, хем не е. Но някакъв тренд има както кифлоприземителя и 25/26 подвърждават.
Доста от професионалистите са започнали да се интересуват от съответната наука в ранна възраст. Това ги е фокусирало в тясна област от която другите не се интересуват и е осакатило донякъде социалните им умения.
Просто е нямало за какво да разговарят с връстниците си, особено пък с момичетата. От там пък не са овлядяли флирта.
А флирта и харизмата са универсални умения за общуване. Дори интервю за работа ми прилича на вид флирт. Аз често съм се провалял когато избора зависи от HR-ите, а съм нямал проблеми когато водещи са били шефове на групи.
Без работа не съм оставал- добре че има фирми които не разчитат много на хюман ресурсите при избора на персонал.
Някои успяват да излезнат от това неприятно състояние на женска изолация ако около тях има много жени и/или колеги/приятели женкари които да ги научат. Ако няма е трудно. Аз лично каквото и да съм правил, не съм успявал сам да разчупя порочния кръг.

До 20
Знам че проблемите ми не са от дипломата. Тя може дори да е следствие от тях. Казват че самочувствието зависи от мястото в социалната йерархия като дете и юноша. Тези които първи спаха с момичета (още 7- 8ми клас) бяха хулиганите двойкаджии, момчетата които нарушаваха правилата.
А аз тогава бях с ниска самооценка. Сигурно затова съм се захванал и с електрониката. Възможно е и при други да е така- запълват някакви липси с хоби, после пък то става професия.
Като млад работех в един завод за електродвигатели като електротехник. Там работеха доста жени и някои понякога се чукаха по складовете (или където намерят). Колегите бяха женкари- харчеха си заплатите по барове, ресторанти и мадами.
Канеха и мен с тях но аз отказвах понеже ходех на курсове по математика за да влезна в техническия университет. Заплатата си я спестявах и си купих дънна платка на Правец 16.
Така че я пропуснах тази възможност. Друга не се появяви. Понякога ме обхваща малко тъга като си спомня онова време.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4a076e4799
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Смятам, че в тези отношения професията няма голямо значение.
Или си играч, или не си. Има много мъже с твоята професия, които имат може би по 10-20 или повече бройки.
Професията ти е само оправдание в случая.
Просто има хора, които на външен вид го докарват, но са пълно дърво в отношенията си с околните, не са забавни, не са харизматични, срамежливи са и нямат успех с жените.
Може да си скъсан и с ниски доходи, но пак да излизаш с повече жени отколкото някой богаташ дърво.
Имам един роднина, и той е техничар като теб, но има няколко деца от различни жени. Вярно, голям боклук е, но жените му се връзват. Дори не е добре изглеждащ, доста честно е немърлив към външният си вид, но му се отваря приказката и ги омайва.
Имах на времето един шеф, от богато семейство, с успешни бизнеси и тн.
Ами човека въпреки многото пари, спеше само с проститутки. Беше пълно дърво и не можеше да заговаря жени.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 395f140e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Щях да бъда бъдещ архитект, когато реших да се откажа и станах барман. Като кажех архитект в Тиндер, не беше интересно... Кажеш барман и веднага срещи. Някаква аура има в тази професия. И то качествени пички със самостоятелна кариера, добре изглеждащи!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3869f65283
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   Няма професия, има държание и отношение!
Случвало ми се е висшист да ме прави на две стотинки с гняв и презрение, както и работливо, скромно момче да ме носи на ръце с нежно и внимателно отношение!
Висшистът изхвърча, имах голяма любов с другото момче!
Не ги харесвам по професия, а по това как ме карат да се чувстват като са до мен!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3fb44ce403
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Аз съм жена, работя във финансовата сфера и съм с мъж инженер . Никога не ме е интересувала професия , само парите , понеже вкъщи мразя да се говори за работа (все пак прекарваме целия си ден там ) Преди да срещна него , съм излизала с мъже с възможности с които имах пък други проблеми и в крайна сметка реших, че дори и парите не са най-важното. Но мъжа ми е скучен определено , не е имал много връзки преди мен , но пък ние си се разбираме.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d7c3806cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   В горните мнения има нещо вярно и споделям повечето написани неща, но не може съвсем да се пренебрегне влиянието на избраното поприще, в което се развива човек. Хайде някой да стане капитан на кораб, пък ако ще и с 15 бона заплата, но да отсъства 9 месеца в годината, пък после да видим колко ще му върви в създаването на семейство, което да издържи трайно през годините. Аз познавам един такъв човек, но той е на възраст пред пенсиониране и жена му е домакиня, която буквално отгледа сама децата им в негово отсъствие. Но е от стария тип жени, не е "шавлива" и си е гледала семейството. Неслучайно на много тираджии, бачкатори в чужбина с жени в България, корабни работници или такива по нефтени платформи им се носи славата на носещи еленски рога, тъй като съпругите/приятелките им в това време се клатят със съседа Атанас от долния етаж.

Докато барманът, който с основание присъства в няколко мнения в темата, всеки божи ден на работа е заобиколен от жени с приповдигнато настроение, леко почерпени и "по-смели" заради това. А и самите жени са по-отпуснати в обстановката на баровете и за тях те са мястото за "забивки", докато ако заговориш същата жена в службата или на улицата, може да те изгледа с убийствен поглед. Самата обстановка е предразполагаща към чести запознанства и флиртове. Много жени пък си правят сметката "Той общува с много жени, така че ако аз успея да го завладея, ще се чувствам победителка пред останалите жени". Жени са ми казвали как разсъждават за подобни типове, без непременно да са бармани, но от няколко различни други области на работа, които им се струват по-забавни и носещи повече тръпка с въпросните мъже, защото са редовни играчи и флиртаджии.

Приятел на мой приятел пък е собственик на магазин за скъпи часовници и бижута. Докато беше обикновен бачкатор поддръжка на земекопната машина в ТЕЦ "Марица-Изток", повече от десетилетие никоя жена не го бръснеше за слива. Скромен и свестен е и до ден днешен. Хубаво, но като откри магазина си след навършване на 40 и нещо години, пооформен с корем вече и далеч от спортната си форма като по-млад, бързо-бързо се сдоби с готина приятелка, която му стана жена впоследствие и роди от него бързо. Един и същи мъж с обикновено излъчване, но поставен в различни условия. Разликата е, че тя е била една от платежоспособните посетителки в магазина му и така тръгва познанството помежду им. А и друго си е жената да знае, че до себе си има собственик на такъв магазин, а не електротехник във въглищна мина.

За програмистите като стана дума, се сещам за един забавен случай с участник в предаването "Смени жената", който е едър програмист, но иначе не блести нито с външност, нито с умения за общуване, нито си личи да е имал изисквания към себе си да бъде своето по-добро Аз. Задоволил се е с някаква простоватичка пълна жена, която явно е на неговото ниво на мислене и (не)желание за личностно развитие, защото се оставя тя да взема решенията у дома им и той само повтаря и се съгласява с каквото тя каже. Същият, както уж беше схлупен за пред камерите, в един момент показа някакви наченки на избухливост, защото не му понесе да слуша вярната критика на временната "нова жена" в дома му относно чистотата, липсата на посуда и прочее. Нейният съпруг пък е собственик на хотел край морето и е отракан, с чувство за хумор, обича флиртовете и да му се обръща внимание, с високо самочувствие и ясно заявява какво би и какво не би сторил. Естествено, излъчването му чисто като физика също помага. Ето тук са двата епизода с двете двойки:
https://tinyurl. com/yx3prm5s
https://tinyurl. com/2cvju7jn

========================================

Номер 34, защо пишеш в минало време за работливото, скромно момче, което те е носело на ръце с нежно и внимателно отношение? Какво се е случило, за да не сте заедно сега? Ако сте живи и здрави сега, но разделени, значи поне единият от вас в даден момент е спрял да цени и уважава другия. Кой от вас, чрез поведението си, беше причината за неразбирателството помежду ви?

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 781c249ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   Това програмиране май стана доста достъпно и доста народ се преквалифицира заради високите заплати.
Изглежда затова стоят по- добре на сексуалния пазар.
За някои браншове като микроелектроника си трябва поне мастър, но най добре PhD или дори постдокторат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0b920d771d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Номер 36, не му вдигай костите от гроба, моля ти се!

от 34

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a56078321a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   До 37... Корекция, доста народ учи и се пробва в тази сфера, малко обаче успяват да се реализират. Знаеш ли колко такива, дето "учели програмиране" и ми се хвалеха сега работят като сервитьори и касиери?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d79e9791af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   До 29 - В Бъглария, това е като "табу за някои хора. Един познат замъкна жена си в чужбина, просто зщаото не му понесе факта, че тя си дойде не само с нейна огромна къща, ами апартамент, дето беше по-голям от на момчето старата къща. Само и само да се докаже, да плащал той, я замъкна с малко дете навън. Каза ми, че бил мъж и така било правилно.
След полвон година, тя се прибра с детето, започна си на старта работа и каза, че ще му прехвърли половината имот, само и само, да се върне! Той пак - не! Щял да го "откупи" от нея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 64b8ba51e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   До 23 от 16
Да била съм с мъж, който имаше доста пари. Имаше и яхта, но не беше "моя" мъж и нямаше смисъл.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 64b8ba51e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   18,
Мне няма да си "бия камшика". В едно семейство работят и двамата и аз нямам против той да изкарва по-малко от мен, стига да е моя човек и да съм щастлива с него.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 64b8ba51e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   19 от 16
И тук си в грешка. Мъжете на 40 и 50 изглеждат също като жените на тази възраст... стари.
90% са без коса и с шкембета. Няма как мъж на 50 да е по-атрактивен от такъв на 30, при равни други условия.
Брат Пит и Том Круз са готини и на 55-60 г, но лично аз не познавам българин изглеждащ по подобен начин.
Когато казах, че искам мъж, който аз да харесам, нямах предвид красив или снажен мъж. На мен ми е харесвал мъж, който е с 10 см по-нисък от мен и с 5 кг по-лек.
Не е нужно да си красив/млад/строен или перфектен за да бъдеш желан или обичан (важи и за двата пола).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a7aa8fbb62
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Всичко е относително. Но за мен поне мъжът не трябва да е на по-ниска позиция. Наскоро едно барманче имаше голямо желание да излизаме. Нищо лично, но подобна професия подхожда на човек до 32-33 години. Аз съм 32 годишна и скоро ще бъда с втора магистърска специалност, владея два езика. Той на 40 години сменил няколко кръчми и все барман. Дори няма желание до управител да се издигне. Просто не мога да бъда с човек, който не търпи развитие. Каква пълноценна връзка бих имала с такъв човек? Та той собствените си нужди не може да поеме - с ваучер на телефона, все ми пише да му звънна че му свършвал ваучера пфффф. Какво бъдеще ме очаква с такъв тип? По-добре сама. За моите нужди си изкарвам сама парите
Поля.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6453aec041
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Доста субективно понятие е това. Може да си образован, бизнесмен, богат, интелигентен и т.н. и пак да нямаш успех с жените, защото не знаеш как да общуваш с тях. Ще бъдеш харесван в кавички от интересчийки и сметкаджийки, а не заради това, че са се впечатлили от държанието ти. Не малко мъже с добри финансови възможности на по 40 и нещо - 50-60 години се хващат с разни кифли и харчат по тях като луди. Не рядко тези мъже са забогатяли наистина честно с учене, труд, предприемчивост и акъл. И често тези мъже като млади много много не са имали контакти с момичета. Изведнъж на средна възраст заради парите и статуса им около тях започват да се навъртат и млади и не толкова млади жени. Тогава много от тези мъже започват да си вярват колко са харесвани и на базата на своята неопитност и насъбрани от младостта комплекси започват да правят простотии.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 47b5a6a15b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Дали имаш или нямаш жени не зависи от професията.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker