Съпруга - чужденка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съпруга - чужденка?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 2670 пъти
Здравейте, сякаш повечето българи, женени за чужденки са все с туркини, рускини, азиатки, украинки, т.е. предимно страни от изтока. Единствените, които познавам със западнячки са женени за американки или канадки. Дали западно европейките не ни харесват заради произхода и защото сме бедни?

Питам защото в момента нямам приятелка, а мисля да емигрирам в Западна Европа. Като бях в държавата, в която мисля да ходя разни момичета ме гледаха с интерес, но това са случайни такива, които не знаят от къде идвам. За сериозна връзка сигурно е много трудно да се получи между австрийка и българин. Вие познавате ли австрийки омъжени за българи? Обратния вариант е много по-често срещан. Но пък от друга страна те са най-източните от западния свят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1258eef568
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   И аз търся чужденка. Харесвам полякините, литовките, шведките и французойките. Вярвам, че който търси намира и всеки може да открие любовта.
П.П. Ако българките ставаха за нещо, нямаше да си търся чужденка, но това просто не са жени. Само знаят как да отровят живота на мъжа.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d29a59e000
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   С германка по имаш някакъв шанс, с австрийка почти нула.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 56325bb5e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

3.   Определено западноевропейкте не харесват мъже от Източна Европа. Живея във Франция, не съм видяла нито една французойка омъжена за източноевропеец. Може и да има, но сигурно са много много малко.
Забелязала съм, че се омъжват за африканци и им раждат деца. Пълно е с мулатчета. Африканците също идват от бедни страни, но са харесвани и желани мъже. Така че не мисля, че проблема на българските мъже е от това че идват от бедна страна. Определено проблема е другаде. Повечето български мъже не знаят как да ухажват жените и не са добри в леглото. Африканците са ухажори, а в леглото се раздават на макс. Също така са и много надарени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6db8e339d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   2 австрийките са в пъти по-хубави от грозните германки. Може би са смесени с унгарки и словачки и затова, но са много по-хубави.

3 далеч не всички бели жени си хващаха такива, повечето, които се хващаха с алаби и негри бяха от по-ниската класа, необразованите.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a1491007e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Тъпотия, ограничаващи вярвания. Вие кой век живеете, така са се умешали в Западна Европа, само българите са най-важните и специалните. Все нещо недоволни, важни и горките жертви. Научете език и се научете да общувате и ще разберете, че всъщност проблема е в главите ви. Ти сякаш в заглавието влагаш смисъл на някаква кралица, какво значи чужденци, дошли от всякъде мъже, жени нормални хора.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 37bb14bd5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

6.   Значи ако българките не ви харесват те са виновни и не стават, но за западноевропейките е друго? И те не ви искат, знам само един случай когато нашенец се ожени за шотландка, но момчето беше много готино.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 885ed3aee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Аз живея в Германия и тук познавам няколко случая на германки, омъжени за българи. Дори две от жените учеха български. Едната така добре го говореше, че дълго време се чудех дали българка, докато не разбрах, че е германка. Има всякакви случаи - ако се харесате, националността не е проблем. Важно е какво работиш, как живееш. Ако успееш да се интегрираш и научиш добре езика, не виждам пречки някоя местна да те хареса.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3bfc5a05bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   От опит - ако си емигрант някъде - съвсем естествено е да те харесват жени-емигрантки. С тях имате много повече общо, отколкото с местните.
Местните гледат от какво семейство си, какви приятели имаш, какво работиш, колко изкарваш и т.н. докато емигрантките такива неща ги интересуват много по-малко - те няма да живеят със семейството ти или да търпят твоя приятел от детинство, който още не знае какъв иска да стане когато порастне, а за парите са свикнали да се оправят и сами.
Гледай жените в България - местните в западна Европа са същите.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1a979c62b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

9.   Виждал съм немалко негри, обвързани със западнячки, но това, което номер 3 леееко пропусна да спомене, е, че се касае предимно за сравнително млади и атлетични негри, които по сметка са се хванали с някакви застарели, тлъсти и/или грозни западнячки, които никой западняк и дори беден българин не желае да докосне и погледне. Почти без изключение! Тези западнячки издържат негрите до себе си по същия начин, по който дъртите богаташи си плащат на младите държанки. Та, като си говорим за това кой какво предпочита, задължително трябва да се отбележи каква точно е тази западнячка като привлекателност и възраст и какво точно може да предложи на мъжа, както и неговата роля каква е в тази така наречена връзка. Въпросните западнячки предлагат издръжка и виза за негрите, плюс плющене и пълнене на корема, затова и тези негри сметкаджийски се хващат с тамошните лелки и бабички, треперейки да не останат без виза и право да пребивават в съответната западна държава. За тях е по-добре да се хванат за полата/панталона на някоя тлъста западнячка, вместо да се върнат в Африка и да мизерстват, бидейки до също толкова тлъста негърка.
Дори и в България се срещат подобни "двойки по сметка" между застарели и/или напълнели нашенки и разни негри и араби, които заради визата и издръжката лицемерничат, че уж са много влюбени и хитро влизат в ролята на платени мъжки проститутки под прикритие. А нашенките сами се вкарват във филма и през розовите им очила всичко е цветенца и пеперудки; поне докато после не установят, че са били използвани за придобиване на българско гражданство на въпросния чужденец и накрая зарязани от него, както често се случва.

Другото ключово е, че когато съм отивал в няколко западни и северни държави, първото нещо, което им прави впечатление е, че... не съм мургав "индиец", а бял европеец. Там са си изградили представата, че българите са мургави крадливи цигани и това се дължи именно на присъствието на хиляди подобни крадци в техните държави, заради които на страната ни се носи лоша слава отвъд граница.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bc174520f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

10.   1, шведска вероятно ще те отрови с феминизъм, а да не говорим повечето колко са разкрепостени и ще имаш доста баджанаци. Иначе, не са ти виновни българките, че ти си нискокачествен и харесваш себеподобни.

Авторе, специално австрийците са учени да са си с хора от тяхната нация. Трудно ще стане. Познати, които живеят там, чи казаха, че познават една такава двойка. Понеже жената (българка) работела нещо свързано с почистване, каза че австрийката била мърла, не можела да чисти и да готви.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6864c4cd2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   До 3, последните ти две изречения от собствен опит ли са? Като си харесват африканците толкова, омъжи се за такъв.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 55dc49308f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

12.   Щом ходят с черни, араби и турци, значи и източноевропейците имат добри шансове. По-скоро повечето българи предпочитат да се оженят за българка, че не им понася феминизма на западноевропейките.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 957a17254e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Западноевропейките си имат едно на ум за нас. Първо, че се славим с това, ме сме от проблемна страна и второ с това, че болшинството българи, които срещат са работници с доста с доста простовато поведение, темерути и често комплексирани и в огромна част от случаите, не можещи да се впишат в друга среда освен в своята. Имам познат лекар в средата на 30-те, с който съм бил в Лондон. Ами той няма нищо общо с познатия на западноевропейката българин. Където и да попаднехме сред млади жени, като заговореше хич, ама наистина хич не бягаха като им кажеше, че е българин, а му се радваха доста. Същият има приятелка италианка, която е финансист. Но образованието му пак не е на първо място водещият фактор, а това, че не е темерут и комплексар и че може да говори. Така че такива българи като него, нямат проблеми със западноевропейките.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 018621ed7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

14.   Живяла съм във Виена. Българките сме на почит. Разбира се тези, които сме красиви, умни и говорим немски. Жените там са с много високо самочувствие и са много по-малко от мъжете. Обличат се като лелки и не търпят никаква критика. Не е като тук, пълно с мадами и на нашите ганьовци все нещо не им стига. Ако някоя австрийка излезе с теб на среща веднага ще те попита каква заплата взимаш , къде живееш , защо си имигрирал. Ще очакват да ги ухажваш, глезиш, комплименти. Това е държава с висок стандарт и хората знаят какво искат. Ако не говориш езика добре нямаш шанс.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6db8e339d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

15.   3 не знам какво толкова им желаят на африканците, но нормална западнячка да се хване с такъв или арабин не познавам, все бяха някакви от най-ниските класи, които живеят на помощи, т.н. бели боклуци.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 76adf238cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   За номер 1 не знам, но аз имам по-балансирана позиция - все едно от коя държава са родом, ако не ме харесват, не стават за нищо! Доволни ли сте, скъпи неставащи и тук-там някоя ставаща /докато не се отчетете като неставащи, вярвам, че има поне една от вас, която става според горния критерий/? И не можете да се сърдите на мен - давам ви шанс да сте от ставащите, докато номер 1 директно ви е отсвирил! От вас си зависи.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6db8e339d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Само да кажа, че като работа най-вероятно ще работя към някой университет като преподавател или в ИТ сферата. Сега се преквалифицирам към фронт-енд девелопър. Ясно е, че ако отида да работя тежък физически труд няма и българка или друга чужденка да срещна лесно. Тези професии стават ако вече си обвързан, за млад човек е много натоварващо и оставаш без личен живот ако не броим проститутките, които качват в кабините си шофьорите.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: dce6edf0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Във Франция от 30г нищо не се е променило - негри налитат на руси, бели жени, предимно от проблемните прослойки на населението, пълно е с мулатчета. Докато арабите открито гонят гражданство с млади, заблудени французойки, на които свалят звезди, умеят да омагьосват с обноски и приказки, грабват гражданството, после наритват жените си и си докарват жени от родните им страни, с които си живеят точно както в Арабия, но във Франция.
Аз обаче имам страхотен контра пример за това, че никой не щял българин за мъж.
Тя ми беше приятелка от университета, следваше Английска филология. От Гваделупа, страшна, черна газела, изваяна, с очи като бадеми, разкошна коса, а краката й конкурираха тези на Адриана Карембьо, словачката!
Момиче-мечта, което си изплака очите по един хашлак-несериозник, Джими се казваше, от Гваделупа и той!
Късаха, събираха се, драма голяма.
Впоследствие пътищата ни се разделиха, аз заминах за друг град, тя си остана в същия.
След години се чухме, омъжила се за българин, обожавала баница, шкембе чорба, тутманик.
Беше сериозно момиче, стана учителка по английски, не знам дали не заминаха за Гваделупа.
Забелязах обаче как сияеше като говореше за българското си гадже тогава!
Та съдби всякакви!
Мен например ми се случи, докато си пишех доктората, за мен буквално да се сбият негър и арабин! Първият ме заклещи между два рафта в студентската библиотека и ми вика “Ти ме интересуваш!”, нахален и с много силна, телесна миризма, тяхната си, тежка, чак сладникаво-байгънеста, отблъскваща. Арабинът пък беше с вълнен пуловер дето вонеше на коч, направо щях да припадна като минаваше покрай мен.
Един през друг ме питаха “Ти с другия ли си?” Докато един ден им викам, Не ви ща бе, пичове! Харесвам си друг!
И така. Но доста се посмях тогава, викам си Егати късмета, от (миризлив) трън та на (миризлив) глог:-)) Голяма са напаст по тези ширини!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7fbb6b9b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   16, дефинирай "ставаща жена"! Ама, чакай да предположа: клинче в г*за, голо пъпче, лигаво поведение, живот по дискотеките, моловете и кафенетата. Любимките на масовият българин! То си зависи какви жени харесвате, а вие искате неставащите да станат ставащи. Ами, напълно си заслужавате всички проблеми с жените!

От 10.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6db8e339d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   19
ще ти дефинирам защото аз съм автора

Да е земна и добра. Да ми показва с погледи и поведение, че ме харесва, да дава сигнали, а не като някои българки да не ме поглежда, а в последствие да разбера, че ме е харесвала. Словачките и австрийките веднага ми показват, че ме смятат за привлекателен. За външен вид нямам особени предпочитания, иначе страшно харесвам сини очи и права коса.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7fbb6b9b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   20, то има и такива българки, които са добри и земни, ама няма кой да ги харесва, затова си ги взимат чужденци, а вие оставате с некачествените жени. Ето, и ти харесваш такива, като казваш, че искаш жена да ти показва с поглед и поведение, че те харесва. Първо, не е толкова трудно да усетиш, че жена те харесва. Това трудно се прикрива, така че ти може да си дървен в това отношение и да не си забелязал. Второ, качествена жена няма да направи много повече от просто усмивки или евентуално да ти пише, ако те харесва. Сигурно си имал такива случаи, но явно си прекалено дървен, за да го видиш. Всякакви други сваляници и мръсни погледи вече са характерни за леките жени. Крайно време е да го разберете.
Словачките и австрийките в повечето случаи могат да те харесат за една нощ, което показва ниското ниво на голяма част от тях и колко са лесни. Ама българчетата по леки жени си падат, така че не е проблем за вас, докато не ми изневерят или използват. Тогава почва масовото квичене.
Авторе, аз съм вярна и грижовна жена, добре че приятелят ми не е точно българин, че ганьовщината нямаше да я изтърпя. И ако един мъж очаква от мен аз да му кацна на онази работа и да му се свалям, си тръгвам. Един мъж трябва да е силен и водещ, а не мързелив и пасивен. Не е истина в какво сте се превърнали повечето мъже.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6db8e339d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   10 ще се изненадаш, но уж много феминизирани западнячки си имат вкъщи мъж от по-традиционно общество. Дори колкото и да е странно ги възбежда мъжът им да е по-доминантен и да не им играе съвсем по свирката. Моите учителки в чужбина феминистки масово се хващаха с мъже спортисти или от по-традиционни държави. Колкото уж са феминистки, толкова и се възбуждат от един истински мъж. То това е иронията - правят от повечето си мъже едни такива лигави, но после търсят корав пич за съпруг или любовник. В Австрия всъщност от пръв поглед много ме харесват, но аз не съм типичния мургав балкански субект, но съм по-тъмен от повечето австрийци. Надявам се да са отворени и на сериозна връзка, а не само на едното ч*кане.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c3f5f5d8fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   20, със сигнали, погледи или без, ако ти нямаш глас и не може две думи да вържеш, е все тая. Направо , ако и тя вземе, че сама се обслужи, да не се мориш- най-добре ще е.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6db8e339d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

25.   21 колко типично за българката да принизи чуждите жени, а в същото време да тича по чужденци. Аз такива красавици като в Братислава в София трудно мога да видя, само надутостта им е висока на живущите в София женички.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 892c90dce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

26.   25, не е принизяване, а факт. Жена, която дава лесно секс, е лека жена, но явно леките жени са твой идеал. Но щом искаш лека жена пред свястна българка - добре. Само не мрънкай после. Явно ти е такова нивото и затова привличаш и български надувки. В чужбина си интересен, защото си чужденец, но основно за една нощ.
Между другото, финландците, норвежците и нидерландците също са много по- красиви от българските мъже, по- високи и стройни и с по- правилни черти, а и повечето са кавалери, за разлика от нашите мъжлета.

П. П. а колко типично за българинът да принизява българките, заради тежкият си фетиш към леки жени. Сами сте си виновни за изборите за жени, а и явно няма какво да дадете на свестните българки.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1a979c62b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

27.   Номер 26, пишеш измишльотини, поне в частност за финландците. Ето ти малка подсказка:

1. Финландските мъже са средно с около 2, 7 см по-високи от българските мъже, което е нищожна разлика. И най-любопитното - повечето високи финландци живеят на север, в Лапландия. Явно заради климата е така, както и в България най-високите мъже и жени са около Самоков. Столицата Хелзинки обаче е в най-южната част на Финландия и там мъжете са с малко под средния за страната ръст. Всеки трети финландец е висок колкото мен, а аз съм 171 см. Всеки ден в продължение на 6 години съм се разминавал с такива и зная отлично какво е положението там. Хайде не се опитвай да пробутваш някакви приказки от 1001 нощ.

2. Преобладаващата част от финландците въобще не са хубави. Гледала си твърде много холивудски филми или зяпаш само някакви по-известни финландци. Черепите на мъжете и жените там са с необичайна форма и половината мъже и жени заради това са леко като извънземни. Много от мъжете им имат малки чипи носленца, досущ като на нашенските пайнерки с безброй операции, само че на финланците това си им е ген. Студът им прецаква кожата и се състаряват преждевременно, а жените им са още по-засегнати от това. Много финландци имат прошарена рижаво-червеникава коса и лунички, което ги прави още по-непривлекателни (според женския вкус за мъжка красота).

3. По-големи пияндета от финландските мъже са единствено финландските жени (за жените им съм писал в други теми, че както ги гледаш едни кротки и мълчаливи, така и вечерта в компания алкохолът ги превръща в два пъти по-големи курви от пияните българки).

4. Адски много от младите финландци в последните няколко години започнаха да си пускат едни тесни кози бради и педалски прически на кок или с тънка плитка. А тези на средна възраст пускат широки и дълги бради като някакви дървосекачи. Преди 7-8 години бяха много прилично поддържани, но новото поколение вече е разпуснато и се води по нашумелите идиотски външни влияния. Жените им пък станаха върли феминистки и кариеристки и не искат да раждат преди 40; а някои и въобще (естествено, също като много българки, навъртат голям километраж в младите си години).

5. Почти никой финландец не вдига тежести и не спортува, за разлика от българските момчета и мъже, които почти без изключение извайват тяло на млади години. Интересното е, че в пъти повече финландки спортуват, отколкото мъжете им. Тичат навън дори и в големите студове и рядко съм виждал мъж да прави същото.

6. Мислиш, че си виждала българи простаци? Не си виждала финландските мъже какви простаци могат да бъдат под въздействието на алкохола, когато показват истинското си Аз. Бият на хокей на финала на някой турнир - отдават се на масови пиански запои и се събличат голи по улицата, чупят знаци и огради, скачат по покривите и капаците на чуждите коли и си смачкват, а полицията седи отстрани и само гледа умно. Паднат на хокей - пак мощен алкохолен запой, но без трошене и голотии. Така и не разбрах какво точно им носи това стотици мъже там да си развяват патоците в центъра на Хелзинки с повод и без повод. Иначе друга част от мъжете им са уж кротки, но масовката е по-зле от масовката в България. Там, ако имаха дискотеки и барове като у нас, щяха да се изпростачат в пъти повече. Неслучайно казината във Финландия са забранени, а единственият начин да си купиш бутилка алкохол за вкъщи е от държавната верига магазини "Alko", които затварят в 21 часа и има защо да е така. Онези толкова се наливат с алкохол и пилеят парите си за глупости, че правителствата им периодично вземат все по-строги мерки.

7. Не помага и това, че са сред водещите държави по самоубийства. Големи депресари са, трудно можеш да ги видиш да проявяват чувство за хумор, не са общителни, рядкост е да поздравят съсед, мълчат в 90% от времето и трябва да им вадиш думите с ченгел от устата. Имат си някои особености и не искат да чуват определени думи. Например, случвало да ме съветват да не казвам "No problem", защото там хората предпочитали да не чуват думата "problem", затова било прието сред тях англоговорящите да казват "It's okay".

Иначе може да ти допадне това, че много финландци са схлупени, чакат жената-кариеристка да ги води и ако развъртиш арсенала си от женски хитрости и ти харесва ролята на жената-мъж в една връзка, ще можеш да си ги обработваш, а те да те слушкат като кученца. Ти му пускаш, той ти плаща и керванът си върви. Само ще трябва да търпиш вманиачеността им по хокея и алкохола, но ако редовно киха парички, едва ли ще ти пречи много това. Не обобщавам за всички там, но преобладават точно тези типажи.
Ако обаче случиш не на послушко, а на другия основен типаж финландец, откърмен с веруюто, че жената има равни права и задължения, тогава не се учудвай, че ще очаква ти да плащаш половината битови сметки и тези в ресторантите (за финландките е обичайно да канят мъжете на заведение/ресторант и да плащат сметките им). И ще мъкнеш тежките пазарски торби наравно с него, сама ще си отваряш вратата, сама ще си издърпваш стола в ресторанта, ще извеждаш кучето вечер през зимата (докато той си пийва алкохолец пред телевизора) и даже ще го возиш с твоята кола насам-натам (след като преди това сама си изчистила челното стъкло със стъргалката за лед). Всичко това за теб ще е удоволствие, защото ще се чувстваш силна и равнопоставена във връзката ви, а не на по-ниско стъпало от него. Няма да се чувстваш като ползваща половия си орган като основна разменна стока срещу неговите пари и предоставяните от него условия на живот, а ще допринасяш за него с труда и парите си.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 662b99b450
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

28.   27, кифльо се засегна. Няма да ти чета целият роман. Достатъчно съм виждала финландци. И са по- красиви КАТО ЦЯЛО, и са по- големи кавалери. Българското животно и да блъска у фитнесо, няма да стъпи на малкия пръст на финландец. Не всичко е муккули и фитнеси. Свестните жени слабо се вълнуваме от тези неща, ама българите животни не харесват свестни. Знаеш коя съм, така че не ми дрънкай глупости, ако имаш смелостта hit me up. Бягайте с 25 при промискуитетните си чужденки.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 6db8e339d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   2 бях за 4 дни в Германия, ами няма шанс в Германия за нищо. Отвратителна страна с ужасни хора. Във Виена поне флиртуваха с мен в метрото, в Мюнхен една идиотка се отдръпна само защото застанах на цял метър от нея.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: bdb97efa7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Според мен жените от малко народи имат тази душевна твърдост, а когато трябва и физическа, за да управлява средно -статистическият българин. Първата ми целувка беше с чешко момиче, с което случайно се запознах на морето, по-малко от два месеца преди да влезна за две години в казармата. Просто баща И работеше в сходно министерство и по линията на международния обмен бяха на почивка в почивната станция на българското. Първото ми пълноценно изживяване беше, след казармата когато започнах да следвам, с млада българска жена, по-възрастна от мен с 10-12 години, бивша по-млада колежка на майка ми. Беше разведена с дете. Тази връзка не продължи дълго, то си беше ясно от самото начало, просто не бях от нейната емоционална и възрастова лига, но ще съм И винаги благодарен, че обърна внимание на смотаното и стеснително джудистче, уволнило се само два-три месеца от казармата. Не съм забелязал някакво отвращение от момичета, с които съм се познавал години по- късно, нито от латвийкото момиче, с което се запознах на една международна студентска бригада край село Бакьово. Имаше теменужни очи, гледахме ярките звезди на тъмното, чисто лятно небе и се гушкахме на някакви купи сено край палатковият ни лагер. Предполагам, че не съм предизвиквал отвращение в "гедерейските" момичета, с които съм се запознал на морето, силните им прегръдки, а едно в най-сюблимният момент шепнеше с хрипкав и прекъсващ шепот "Йезус кристос". Младите руски жени, полу-узбечката -полу-рускиня, не отговорят на географското определение "запад".. Бил съм на запад няколко пъти в служебни командировки в Италия, Франция Швеция. Дъщеря ни правеше дисертация в областта на високите технологии, в една от западните държави. Градът беше морски, пристанищен и университетски. Няколко лета си прекарвахме отпуската при нея. Предполагам, че сме културни и възпитани. Съпругата ми е технически директор в голяма компания, аз доктор по електроника и като и тримата сме инженери в сходни или припокриващи се области в областта на електрониката. В кооперацията, в която дъщеря ни живееше, в начало им бяхме интересни, но ни им обяснихме, че сме родителите Габриела. Прекарвахме много от времето си на плажа. Мислех, че се вписваме. Всичките сме с много бяла кожа, относително светли коси, моята е повече бяла, както и съпругата ми, но тя я боядисва " кестенява". Тя е към височина 165 см, с широки за жена рамене и тесен ханш, аз също не съм висок, някъде към 182-183 см. Местните мъже като, че ли бяха по-ниски. На плажа, като, че ли ни разпознаваха, че не сме местни, но не можеха да ни определят от къде сме. Държаха се любопитно, вслушваха се в разговорите ни, но ние говорихме пределно тихо. Все пак бяхме някакви чужденци, може би ни бъркаха с харвати, поляци, руснаци знам ли? Познавам полякини омъжени за българи и живеещи в България, ама те не са "западнячки"Имах съученичка, чиято майка е чехкиня и живеят близо до нас. Съпругата ми е с твърдият характер, за да може да ме изтърпи и държи под контрол.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: d9ed8a764d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Абе хора, всичко си зависи от конкретният човек!

Ако даден мъж е привлекателен за жените в България, това си важи и за всички държави от същата раса!

И за Австрия също!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker