Какви положителни качества може да изтъкната на българката? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какви положителни качества може да изтъкната на българката?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 2619 пъти
Кои са качествата, с които българката ви привлича? Кои са положителните черти от нейния характер? С какво ви спечели и с какво ви задържа до себе си?

Ако сте имали контакти с чужденки, може ли да кажете с какво българката е по-добра?
Бихте ли я заменили с жена от друга националност?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: ebda257ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Българката си е номер 1 и винаги ще е !

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 46af0bdece
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Навсякъде има всякакви хора и не можеш да генерализираш така. Нито всички българки са еднакви, нито всичките чужденки.
В този ред на мисли те привлича конкретния човек, а от къде е е без значение.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d680ef2f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   С визия общо взето и че се грижи за дома. Като характер си има трески за дялане и то много. Значи не може някоя БГ грозотия да ти се държи надуто, а в някои други държави дори красавиците да са по-земни и отворени към общуване или поне флирт. Много е надута българката.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cc95cdc0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

6.   Че поне пише грамотно, за разлика от българския мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f43ccc8ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   При цялото това плюене на жените, абсолютно заслужено, в което, разбира се и аз се включвам чат-пат, защото масовката е мега зле, много поамериканчена(глобализирана), не мога да отрека някои неща.
Разбира се, останали са и подобни жени, на които може да им се признаят някои работи.
1. Работят наравно с мъжете. Хайде, не винаги толкова, но някои дори толкова и вкъщи са и домакини, което сии е огромно усилие.
2. Останали са такива, които са женствени, не се наливат с алкохол и цигари, гледат си семействата.
3. Тези, които не се глобализираха, както споменах по-горе, мислят за нормалните неща от живота, като да имат топлота, уют, обич, да си правят обичайните женски(за мен доста тъпи неща), като да си поклюкарстват, да пият кафе, да си подгънат някъде панталона и да си боядисат косата и подобни. Няма лошо, в природата им е. За предпочитане е, вместо само да мрънкат, че някои им е длъжен и да бръмчат по екскурзии.
4. По-обикновени, естествени са.
5. Хубави са визуално, дори без грим, разбира се тези, които не се запуснаха от "хубавия" ни начин на живот.

За жалост, останаха малко такива. То и мъжете малко останаха с мъжество, принципи и т.н. Идеята е сега всеки да има повече, всеки да граби с пълни шепи и да е егоист. Виждаме плодовете на всичко това в свръхбогати и свръхбедни и нещастни, които топят всеки, който малко е подал глава, обратно в казана.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e94630d3cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Няма такива.

Българката не се отличава с нищо важно.

Просто се родих тук и съм от мъжки пол, което по презумпция ме принуждава да се боря с нея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: dc3b4a172d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

10.   Аз живея в чужбина и работя и общувам само с чужденки и в същото време имам приятелки българки в БГ . Българката работи наравно с мъжа , а в същото време от нея се очаква да чисти, готви , пере и върти къщата. Чужденката не умее да готви , къщната работа се дели с мъжа и понеже и двамата работят, не се очаква къщата да лъщи от чистота и винаги да е сготвено. Ако има свободно време българката го отделя на къщата и семейството , чужденките за себе си .

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9094c4fd5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Ако даден човек те привлича, националността не е от значение. Обаче все пак ще споделя, че от моя скромен опит българската жена е свикнала, само тя да бъде търсената, без тя да търси обратно мъжа. Има изключително голямо его, защото...например тя си харесва определен мъж, ама не го заговаря и не прави нищо, а се надява той да заговори нея и да се случат нещата. Също така, не е директна под предтекст, че не искала да бъде груба. Няма нищо лошо да кажеш на някой, че не го харесваш или не харесваш какво прави спрямо теб. Така...често пъти ми се е случвало да ме заглеждат жени (висок съм 190 см, 88 кг тежа и имам спортна физика) и вярвате или не...жените които са идвали при мен да се запознаем са били само чужденки :Д, не се шегувам...англичанки, полякини, чехкини, гъркини, и т.н. В другите случаи, ако дадената жена е българка тя, или само гледа и ти се усмихва, или праща някоя нейна приятелка да ти задава въпроси. Това ми се случва навсякъде, най-вече на морето, но и в моя роден град също (по-рядко). Сами си правете изводите...и не искам българските жени да ме разбират погрешно, не казвам, че всички са така, това е просто моят опит до момента.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 973b209377
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Българките просто не са мой тип, не само като визия, но и като поведение. Няма нито една, която да е със светъл тен, всичките изглеждат така сякаш целогодишно ходят на плаж. И другото, което не харесвам във външния вид на българката е, че всички са с черни коси или тъмнокафяви. Нямам нищо против жените с по-тъмен тен и коса, не ги мразя, просто не ме привличат, какво да правя? А за поведението им - не мисля, че са кой знае какво, обожават чалга музика, сякаш за тях няма други стилове, но то и мъжете тук са така...
Бих се опитал да се обвържа с полякиня, те се доближават до моя идеал за жена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 919f6b6db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Ай стига с тези общи черти ма българката. Какво общо има между Мара Отварачката и Росица Кирилова например, като поведение и излъчване?

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1bff1d5703
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Ами аз съм бил и с българка, и с чужденка (от Изтока, ама много далечния, онези, дръпнатите). Няма как да кажеш тези жени те привличат, други не. Дадена българка може да се влюбиш в нея, както и в дадена чужденка. И тук има боклуци, и там има. Качества? Ами по мое мнение в българката уважавам качеството, че се стреми към самостоятелно развитие, т.е. еманципация. А у дръпнатите? Много голямото уважение към мъжа и нямам предвид, че не вземат думата, нямат собствени интереси, просто такава е културата там. Ин и Ян и там уважението към дома, семейството, старите хора (които се считат и за старши) е много голямо. Тоест жена ви ако е от там ви приема за вид старши в семейството и се стреми всякак да демонстрира уважение към вас, на това учи и децата ви.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6f92b9250a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

19.   Търпи българския Ганьовец. Това е достойно за почетен медал.
Коя чужденка би го направила това? Абсолютно никоя нормална.
При първия скандал и малко по-грубо отношение, хващате джапанките и обратно в България, като на всичкото отгоре и ако сте женени, ще се спука да ви съди мързеливия задник.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1d4de384cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   Номер 13 ти в България ли живеш или като не си излизал навън от Стопипиново, считаш, че така е навсякъде. Пълно е със светлокожи българки, че и светлооки и руси, но не там ти е проблемът, нали? Жените с восъчна матова кожа сред българките са голяма рядкост - такава, каквато е при арабки и испанки. По някаква причина не се котираш добре сред жените, а сред хубавата част от полякините просто нямаш шанс.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c594ea5401
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Много са ни готини нашите жени!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a1d7d62899
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Евтина и всеотдайна на мъжа, благоволил да я вземе..

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a2ae665abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Исторически, българката има много качества. Говоря за жени над 45-50 години. Работливи са, грижат се за семеството си, верни, търпят мъжете си (което не е никак лесно), спазват някакъв морал.

Модерната българка, тая която израстна през т.н. "демокрация"... трудно можеш да и измислиш положителни качества, както трудно можеш да измислиш положителни качества на това време... Каквото беше времето, такива хора изгради, и това особено удари децата и жените на "демокрацията". Това беше време "фасада", пълно с обещания, надежди и много много малко реални резултати. Та, това е и българската жена днес. Поддържа добра фасада, това и е вероятно единственото положителното качество. Аз съм си писал с жени от други националности, поне "вирутално" са на по-добро ниво, имат някакви интереси, някакъв поглед над живота, можеш да завържеш приказка с тях. Нещо което не мога да кажа за днешната българка, която доста очевидно и липсва нещо доста основно...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f4822c9e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Мазохизъм, ако може да се нарече положително качество. Търпи всякакви гнусотии и извращения, ако някой редовно я обслужва и и дава пари. Няма друга такава жена, която толкова да се мрази.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 48388f9e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   Българката излиза евтино за българският мъж, познавам жени, които преди да се оженят и да са на семейни начала с един мъж единствено той им е подарил я някоя евтина сребърна гривна, я някоя дрешка и една роза. Това е супер несериозно. Несериозен е и мъж, който пести от жена си. Да ти се роди и да не спретнеш една сватба, пък дори и тя да е само жената да се види булка и да се зарадва, да не купиш детски мебели за стаята на бебето или направиш кръщене, това е несериозно. Доста мъже се оплакват на жените как им свършили парите и те милите ги жалят, само за да може жената сама да си плати количката в заведението или да не смее да поиска нищо за себе си или детето че му "свършили паричките".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a2f7374aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Глупаво е да се обобщава за всички българки. И все пак повечето български жени са отврат и стават все по-зле от набор на набор. Иначе, в БГ има и наистина редки диаманти сред женски пол. Отличавват се с възпитание, кротост, смирение, доброта, преданост, уважение, трудолюбие, грижовност, жертвоготовност, страстни в леглото и добри домакини.

За съжаление масовата българка е пресметлива и меркантилна, злобна и дребнава, невъзпитана скандалджийка без грам класа, чалгарска простакеса, небрежна и егоистична, интригантка и т.н.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 177a4abd1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   26, разбира се и тези редки диаманти сред българките си ги взимат чужденците, понеже българските мъже не заслужават тези жени. Българският мъж си харесва надути чалгарясали меркантилки.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 177a4abd1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   23, толкова струваш и затова привличаш такива българки. То, вие свестните българки не само не ни цените, ами ни обиждате. На 24 съм, а не на 54. Заслужавате си положението с българките на 100000%

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2fdfa7e111
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

30.   Аз откакто съм с украинка, за съжаление, българките почнаха да ме отвращават. Преди това ги зяпах, където минат. Сега, като ги видя, направо отвръщам глава в другата посока и си казвам, я на ум, я на глас "баси, пак някви миндили".

Много неща направих последните месеци, които не й харесаха....ама...изкоментирваме ги, цивилизовано, с разбиране, без мрънкане, без киселеене, без вадене на душата. Е как да не искам да й давам още и още, при положение, че отношението й е ПЕРФЕКТНО.

Реално, не иска нищо по-малко от българката, но начинът по който го иска и това, което дава в замяна, те кара да искаш да й го дадеш....С КЕФ.

Българката е твърде европеизирана, но в същото време си иска и традиционното отношение.....е няма как да стане. Тук винаги сме между изтока и запада. Нит тъй, нит иначе.

Това, което българката трябва да направи е, не да се чуди какво ИСКА, ами да се замисли какво ПРЕДЛАГА. Ама наистина искрено и честно. Да си даде равносметка, пред себе си, аджеба какво предлага ответно своите изисквания. И тъжната истина е, че повече не предлагат нищо, освен един прекомерно употребен полов орган (когато е в настроение).

По някаква причина, на българката й убягва умението да "вади душата на мъжа с памук". Липсва й умението да го накара да ИСКА да направи това, което тя иска, което мили дами, не става с мрънкане, претенции и киселеене.

Всяка, дето си сложи джуки/мигли на евтино се взема за принцеса, заслужаваща най-доброто на света. Еми не става така.
Моята не е без забележки, но е страхотна майка, старае се да изглежда максимално добре, отношението й е страхотно, интелигентна е, има богата обща култура......ииииии с известни преговори, успях да я смъкна на секс само по 2-3 пъти на ден. А преди това какво? Каня някоя на среща и се почва "ама там не ме кефи, ама МОЖЕ, ама заета съм щот мрън мрън....".
Преди няколко месеца всичките кифленца си постваха сторита "Правете се на надути, те украинките идват", на майтап. Айде да видим дали ще продължава да ви е толкова забавно идните години. :)

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7f525c1a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

31.   Ето с какво българката ме отвръщава:

- много консервативна (особено по голяма да е от по старо поколение)
- кифла - принцеса (държи все едно всеки й е длъжен склонна да обижда, ползва интернета да си чеша егото с ЛАЙКове докато не й пука дали някой се интересува от нея)
- маниерите са много зле
- дори въпроси за окосмението тя ще възприеме като смъртна обида, виж на запад. И знаете ли защо са така? Защото КОМПЛЕКСАРКи
- Лесно състаряват ама претенции големи
- Много пъти голи охлюви по ум ама претенции големи

чужденки поне на запад от тук, толкова зле не съм виждал

Е има и тук таме някоя свястна но аз поне не съм намерил

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7f525c1a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

32.   А и много не държи на думата, прави се че уж има интерес а след тва все едно си някакъв досаден боклук за нея. Толкова зле наистина не съм виждал при други жени

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ef75f6d20a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

33.   30, я посмали малко барон Мюнхаузен! Твоята укра може и да не работи и да й подхвърляш кучешки залъгалки от време на време за благодарност. А има жени с частен бизнес и професии с индивидуална практика, и от нас се очакват твърде много неща. Не чакам мъжът ми да извади едни пари за парфюмче, дрехи и почивка, а отивам аз да му купя две огромни торби с дрехи от мола, плащам почивки в чужбина за цялото семейство и не чакам нищо наготово.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c767edd05f
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

34.   Н 30 "Моята не е без забележки, но е страхотна майка" ясно защо се занимава с теб като "психоложка" с бавно развиващия се Ганьовче.
Е, прав си! От горда българка не очаквай подобно лицемерничене, подмазване, да ти вади "душата с памук" и да ти че4ка крехкото его с перце.
Гледайте си се там с жената докато и вършиш работа...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1026da54a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

35.   31, няма такова нещо като консервативна кифла. Тези две думи са оксиморон. Даже не знаете какво пишете.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ac456e79d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

36.   Като се сетя в колко дискотечни търкала за българката съм участвал и ме хваща срам. А тя днес е на нашата маса, утре на Пешо. Това е принципна е на която маса е 12 годишното черно Джони- там е. Любвеобилна е ама много обилно любяща, поне петима на куп. Работна и опрятна- за нула време ще те избачка и подреди като кутре у каручка. Отзивчива- стига да не си закъснял, долита и те качва на розовия облак на седмото небе безплатно или според тарифата. Не виждам защо се оплаквате от българката- душа камбана!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4cade73103
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

37.   Н 34 да обясни все пак защо българка с дете е проблем, но украинка с дете е "манна небесна"?
Не е до националност май, ами коя ще те лъже по- добре...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3886aa19c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

38.   Номер 37, причините мъж да предпочете една жена пред друга, макар и двете да са майки на деца от други бащи, може да са няколко:
1. Има ведро и уважително отношение към мъжа;
2. Умна е, начетена, забавна и общуването с нея удоволствие;
3. Земна и естествена е, открита за всичко;
4. Не мрънка, не е неблагодарна, не гледа злобно, не ползва намеци, не върти дразнещите женски номера;
5. Страстна и всеотдайна в леглото, сама си го търси и обича да се гушка в мъжа;
6. Не е себична, мисли и за мъжа, не го пренебрегва, а също е и много добра майка към своето дете и възпитавайки го правилно, показва нагледно на мъжа, че един ден може и неговото дете от нея да е така добре възпитавано.

Тук някои жени в темата нека не прибързват да се хващат само за точно №5, защото имам новина за тях: Нормалните мъже много ценят жени с личностни качества. Това са онези нормални мъже, които вие наричате "скучни" и "неносещи тръпка". Те не са способни да ви лъжат, бият, изневеряват. Затова не очаквайте от тях "тръпка", от която после много жестоко да изтръпвате и претръпвате. Като искате "тръпка", отивате при някой нахален келеш и си я получавате с лихвите.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2fdfa7e111
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

42.   33 - ок? Само не разбрах, гордееш се, че плащаш всичко на мъжа си ли?

34 - Ама естествено, че ще седиш и ще си фантазираш разни неща, само защото си нещастна, та си мислиш, че сигурно и при другите е така. Няма проблем. Бъди си "горда" (хахаххаха). Значи гордост = грубо, нечовешко отношение. Ок. :) Баси озлобените хора сме българите наистина....

37 - а защо трябва да е "лъгане", а не просто адекватно поведение? Пак някаква негативни презумпции. Сиреч, разбираш ли, ако някоя се държи добре, значи е лъгане/лицемерничене и т. н. Голямо дъно сме тук, ей...

Радвам се, че последно време почти не влизам тук да ви гледам помиите. :) Наистина го препоръчвам за всеки, който иска да се чувства по-добре.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 70a8bc0add
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   до 36

Все едно аз съм го писал :)

И най-важното - обича мъжът си даже и когато държи нечий чужд в устата !

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5029da6955
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

44.   Н 42, е, няма начин да не е така, нали?
Ако всеки ден ти повтаря как ти ставал все по- голям, ти лъска крехкото его, въобще се държи с теб като да си бавно развиващо се аутистче, и 10 деца да има, все ще ти е ползва хахаха
Айде без приказки за малолетни, а?!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d973fd94d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

45.   Аз съм български мъж на 32. Доста свят съм видял. За повечето българки мога да кажа, че са досущ като повечето български мъже - простовати, темерути, озлобени, без сериозно собствено мнение, страхливи и не особено поддържани.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e8bb4e643b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   42, от 33 грижа се за него, защото той сам не се сеща да си купи нови дрехи и не, не плащам всичко аз, но не се моля за вещи и почивки, ако се колебае, а на мен ми се ходи, просто действам.
Не мога да си представя да моля мъжа си да ми купи дреха, обувки, оарфюм или скъпа козметика, та аз мъж ли имам или приемствен родител и се радвам, че не съм като много жени, които трябва да искат разрешение от мъжа си.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1bff1d5703
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

47.   Вижте, ако говорим за морални качества високи, съчетани с красота, отдаденост на семейството и т. н. само едни жени са за вас - арабките. Там ги учат като в секта от малки на подчинение към мъжа и на отдаденост към семейството. Освен това са и едни от най-красивите жени на света. Има-няма секс, има-няма любов, привличане и т. н. - ожените ли се - с вас е до гроба. Разболеете ли се - ще ви гледа и т. н. Знам, че това искат българите - някоя да им чисти, някоя да им готви, да чукат от време на време и да се чувстват велики. Но... ще трябва да сменяте религията хахахахаха.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a19d8aa172
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   47, то има и такива българки, ама българските мъже не ги ценят. Да, може да не е та 1000% до гроб с него, защото ако я бие, най- малкото тя трябва да си тръгне. Но понеже такива българки не са харесвани, са на изчезване.

Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 92e2252e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

50.   Арабки, ама арабките не работят и очакват мъжът да издържа тях и децата им. А на наш Ганьо му се свиди едно кафе да почерпи, как го виждате това?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 98b92aff3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

51.   Аз пък никога не бях по вкуса на бай Ганьо. В училище бях смотанячката, която не пуши, залупената зубърка, която обича да чете книги. После - смотанячката, която не пие. Смотанячката, която не мята гюбеци. Смотанячката, която не туърква. Смотанячката, която не се "е. е" за една нощ с всеки който я сваля. А пък Ганьо бърза, не иска да си губи времето в срещи и да чака. Добре че от фирмата ме командироваха в Испания.. Какви красиви и екзотични бразилци и испанци има тук. Белокожия безличен Ганьо и да ме иска вече няма шанс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d680ef2f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   47 красиви арабки почти няма, много филми гледаш, в реалността повечето са едни дебели трътли, мургави като ромки.
А не знам с какво може да е горда една българка? Че е руса, висока и синеока като една словачка или шведката? А може би родният й град е красив като Будапеща, Рим, Виена? Или пък се гордее с чушкопека на баба си?

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a19d8aa172
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   52, и аз се чудя българчето дали пък не се гордее със същите неща като например с чушкопека на баба си? Сигурно да, понеже между краката му виси малко повече месце. Нали и неговият град не е като Будапеща, Рим, Виена? Нали и в масовия случай и то не е стройно, русо и синеоко като финландците, шведите, норвежците, холандците и пр. Няма техните високи скули и добре изразени черти. Но по нашите географски ширини понеже е мъж, всичко му е простено, което при словачките може и да мине, но при шведките едва ли (да не забравяме, че Швеция е меката на феминизма! ). Може дори с кюлотите на баба си да се гордее, даже да ги покаже като национално богатство на шведките и словачките и после да ги доведе тук в мизерните ни градове на по шкембе и ракия. Може и да ги научи да въртят кючеци и после словачките и шведките да се приберат и да разкажат за това какви диви и кръшни "народни танци" имаме.

Истината е че и българите, и българките в по- голямата си част не са стока. Вчера едва намерих чиста пейка на центъра, защото и двете споменати по- горе животни могат да засрамят и свинете в един свинарник с мизерията си. В повечето български градове по улиците се търкалят фасченца, шишенца, опаковки от вафлички и други боклуци, по които и двата пола припадат, затова над 30 и двата масови индивида развиват телеса в излишък - на българката гъза и' може да пляска като на чалга концерт, ако се поразбяга малко, а българинът може да я стигне по цици, даже може да я помоли за сутиен, че да ги придържа малко, а под шкембето си може да пренесе кокаин на летището.
Децата на двата почти митични, но не дотам мистични индивиди също са в по- голямата си част под всякаква критика. Масово от тези "деца" освен, че почват да пушат, пият и да се плющят като магарета от малки, понеже техните родители няма какъв друг пример да им дадат, все по- често задебеляват и почват да приличат на Класика от миймовете за българите. Да, и момчетатата, и момичетата. Защо мама българка я мързи да готви. Държат се безобразно, защото татко българин е толкова мъж, колкото аз съм космонавт, и не може, не знае, а и не му се занимава с такава досада, за да им постави граници, ако че тази "досада" е бъдещето на клетата ни държавица и за това лекомислие на масовите българин и българка, ще плащаме всички, а и си плащаме и днес като започнем от мизерията по улиците, минем през ужасното отношение, което хората имат един към друг, особено при проявена любезност, понеже за увълчалият и първичен човек любезността е проява на слабост и стигнем до порастващото ДНК на същите тези увълчали (без)личности.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 407fcc0b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

54.   Българката изчезва от "пазара" за български мъже. Съвсем скоро ще ви стане съвсем ясно с какво е повече тя. Даже и себе си няма да можете да лъжете повече.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ce5a35b1b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Много точен коментар на номер 53. Тъкмо си мислех да пиша нещо подобно и го видях. Не знам как си представяте жената на татуирания, бръснат и разкарващ се по потник шкембелия, че е някаква принцеса. Или обратно, мъжа на татуираната, облечена като магистралка българка, че е професор. И двамата са си лика-прилика. Висшата ценност на българина е яденето и пиенето. Неща като образование, култура, възпитание са му напълно непонятни. Има и свестни хора, разбира се, но са малцинство.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker