Спря да ме търси... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Спря да ме търси...
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 11920 пъти
Историята е следната - запознах се с момче на моята възраст (24г). И двамата сме самостоятелни, живеем сами, но проблемът е, че сме от различни градове.

В началото си пишехме постоянно (няма да крия, че в същото време поддържах отношения и с друг човек, но държа да подчертая, че НЕ съм била във връзка от 2години), чувахме се редовно.. Спрях взаимотношенията си с другия човек и посветих времето си на въпросното момче..
Видяхме се, историята по-нататък е ясна.. :)

После обажданията продължиха, както и смс-ите до втория път, когато се видяхме.. Оттогава - ни звук, ни стон. Не знам какво да си мисля, много го харесвам, показала съм го достатъчно ясно, без да се натрапвам. Той също ми се обясняваше колко ме харесва и т.н. (в момента сменя работата, но пак няма да е в моя град) и как щял да идва по-често да ме вижда..

Не знам дали си заслужава да човъркам тази история или просто да спра да се занимавам. Както и сами се досещате, няма как да знам дали си няма друга,а и не съм от жените, които ще тръгнат да дебнат..

Ако някой може да ми обясни на какво се дължи това внезапно отдръпване, ще съм благодарна да сподели. И аз самата не го познавам добре, тъй че се чувствайте свободни да развинтите въображението си :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0b6ba3b401
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Мила и аз съм в подобна ситуация. Само дето моят е в града, в който живея. Виждахме се 4 месеца, не беше връзка, просто секс. Но аз май хлътнах, но не съм го казвала или показвала. ОТ 1-2 седмици го усещам охладнял. Не ми пише същите СМС-и като преди, ако аз не го потърся няма да се сети...
И аз незнам на какво се дължи това. Все си мисля, че ни е хубаво заедно, но явно само аз така мисля. Незнам, може би просто са искали да спят с нас, наситили са се и толкова. Не че е болка за умиране, но и мен ме човърка да знам каква е причината, за да мога да си взема евентуална поука занапред. Успех и не се връзвай много, защото той си е той, а ти само се тормозиш и го мислиш.
Ж25

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d2dcabaf77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бройки.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 996f1e98d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Видяхме се изчукахме се и тва ти кво искаш звезди ли да ти сваля. Хектор

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b976ad19da
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   От авторката:
Аз с такава нагласа тръгнах, всичко да е само секс. Само че начинът, по който ми говореше, нон стоп ми пишеше и се обаждаше.. Без да искам клъвнах.. и не мога да разбера на какво се дължи това отдръпване изведнъж.. Може и аз да съм го уплашила с едни смси от миналата седмица (да се разбира мръснишки:), не знам вече..

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d2dcabaf77
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не, не. Както казах просто те е бройкал. Не търси вината в себе си.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b976ad19da
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Сексът с него е най-хубавият, който съм правила в живота си. Точно заради това не искам да се отказвам от него. Най-лесно ми е да му изтрия номера(нямам нито 1 смс от него запазен на телефона ми) и да не го чуя повече, само че никога не ми се е случвало да попадам на такъв сексуален партньор.. още от първия път всичко беше като на филм, все едно цял живот секс ме правили и познавахме телата си отлично.. не знам дали ме разбирате, само като се сетя и настръхвам цялата. Чудя се да говоря ли с него и да се разберем като големи хора да се виждаме чат-пат или да си бия камшика като цяло, защото ми харесва повече от нормалното..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ab1243e3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, изчакай още малко, гледай си живота, но не се обаждай ти първа.
Аз предполагам обаче, че си има сериозна приятелка или дори жена и си била ОК, само докато сте си чатили и сте си мечтали, сега те е „минал“ и тръпката му е изчезнала, а и рискът да бъде разкрит от господарката си расте.
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b16dc3ab4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Така се случва като си слагаш всичките яйца в една кошница. Видели сте се, забавлявал се, естествено, че ще ти говори, как иначе да те вкара в леглото, и това е. Вариантите са два, или иска да го потърсиш ти, което може би вече си направила и няма отзив, което води към вариант номер 2, а имено: Veni, Vidi, Vici (Дойдох, видях, победих). как ще излезеш от тази ситуация зависи само от теб. Винаги съм обичала да казвам: мъже под път и над път.

Лола

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b976ad19da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Благодаря за отговорите.
Жена със сигурност си няма, за приятелка не мога да съм сигурна. Беше ми разказал (без изобщо да съм го питала), че се е разделил с последната си приятелка преди 3 месеца, били заедно 2г и нещо и в един момент решил, че следващата стъпка е или да се оженят или да се разделят. Явно не се е наживял човекът, само не разбирам защо така ми бяга по тъча.. Нито го притискам или притеснявам по някакъв начин, хубава съм и го знам много добре, знам как да се възползвам от това, което природата ми е дала. И той обожава да правим секс (и ми го е казвал, и го виждам), всичките му приятели знаят коя съм(в смисъл, че не ме крие).. Плюс това не е веднъж да сме правили секс и после да е замлъкнал, след първия път ме побърка от съобщения, общо взето отговарях с 1 на всеки 3смса.. странна работа, но май си прав/а, номер 7, по-добре нищо да не предприемам, макар, че мнооого искам да го видя(дори и за 1 бързо:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ab1243e3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   E, щом е ергенче, имаш шанс - може нещо да си има проблеми. Мъжете гледат да си решават проблемите сами. Но НЕ ГО ТЪРСИ, така ставаш и по-интересна. Нека му е ясно, че можеш и без него, в никакъв случай не трябва да разбере за страданията ти!
Като се обади, ако ти е кеф ще вдигнеш. Аз бих вдигнала, а на срещата ще изглеждам перфектно, ще му разказвам за това, какво готино всичко ми се е случило, къде съм била, как съм напреднала в работата... а, много се радвам да го видя, но нямам много време.... ще полудее от желание, вярвай ми!
Няма нищо по-желано за мъжа-ловец от жената, която няма нужда от него, а и е трудна....
Зареди се с търпение и реши изобщо, дали го искаш, ако го искаш - в никакъв случай не бива да капитулираш сега и да му досаждаш, остави го той да те потърси и да види.... хм, че трябва да се потруди повечко... Успех
А.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f27d01ba6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Случаят ти е сходен с моят. Аз съм от София и се хванах с едно момче от Пловдив. Уж всичко беше добре, видяхме се два пъти всичко продължаваше да си е добре. И един "хубав" ден той просто спря да пише и да си вдига телефона. Без да сме се карали, без нищо.

Какво да ти кажа... може да се е уплашил (мъжете са страхливци), но най-вероятно както и аз и ти така - била си поредната му бройка.

СЪВЕТ: ОСТАВИ ГО! Погреби тая история както се опитвам да направя аз. С такъв човек никога няма да имаш живот и бъдеще, както и аз осъзнах, че няма да имам с "онзи" подлец..
Тони, 20г

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: aa0583207b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ох, тази ситуация ми е мн позната, и аз имам подобна връзка, само аз съм семейна и от време на време се срещам с един мъж, с когото се чувствам невероятно в леглото, буквално, че цял живот само с него съм спала, подобно нещо не ми се беше случвало, а.... смея да твърдя, че имам доста опит. Та и ние имаме такива дъълги паузи, в които той неми се обажда, аз съм сигурна, че му е хубаво с мен, Всъщност аз не искам нищо о т него, просто секс?!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b976ad19da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Знаех си аз още от началото, че няма да е наред с главата.. Просто не може такова здраво право момче, на пръв поглед свястно и да е необвързан.. Имам чувството, че е куку. Вечерта както си преглеждах фейсбука, видях, че ме е изтрил. Нито съм се разстроила, просто се потресох. В крайна сметка не сме в 5ти клас( или поне аз), можеше един разговор да проведе с мен. Пратих мусвъобщение поне да ми каже какво става. Звъннах му и не ми вдигна и това беше, реших просто да не се занимавам повече. И в следващия момент получавам съобщение 'няма проблем, не се притеснявай, утре ще ти се обадя. лека нощ! целувкиии'.
Шизофреник ли е или аз си въобразявам?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ba5aafdd36
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Авторке, по-добре да беше шизофреник - ще му изпишат хапчета и ще се оправи.
Той е СТРАХЛИВЕЦ, а това не се лекува.
Има си сериозна приятелка, с която живее заедно и го е надушила, тя го е накарала да ти изтрие пред нея сигурно фейса.
Казах ти да не му се обаждаш!
Сега го забрави и НЕ МУ ВДИГАЙ и не си трови живота с него. Никой сам мъж нямаше да те изтрие от фейсбука и нямаше да спред а ти се обажда, лъжец и страхливец - това е той.
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7871469cd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ти си ненормалната, неговото поведение е безкрайно ясно и последователно. Изтрива те от Фейсбук - явно си има сериозна приятелка и не иска тя да знае за теб. За това и не ти вдига. А смс-а после значи, че иска да те държи в резерва за неангажиращ секс, в удобно за него време. От предните ти коментари разбирам, че това те устройва така, че не виждам проблем. Само не се влюбвай! Бъди сигурна, че от негова страна е само секс и така ще си остане!
Мъж 28

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b976ad19da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Хаха, прави бяхте. Говорихме днес, видял се е 2-3 пъти със старата си приятелка, говорили са и не са на ясно ще се събират ли няма ли.. Каза, че ще ме държи в течение, при което аз му отговорих изобщо да не ме занимава до като не се изяснят..

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5a36b5df78
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Или е станал жертва на войната по пътищата :) не, серизоно може да има хиляди причини поради които не те търси.
Всички мислят бройка, има друга... може да му се е случило нещо или просто да не си пада по теб :(

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8d294db11a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   "А" отново дава много коректни съвети. Това за мъжът ловец е точно в десетката. Ако му се натискаш, интереса му се губи. "А" и тук даде умен съвет, но няма кой да слуша. Авторката ми е интересна, уж иска секс, а пък иска и нещо по сериозно. Не знам каква е тази идилия. Не са много мъжете, които ще почнат със секс и ще имат уважение към тази жена, ако е била лесна и се натиска после. Не разбрах ти какво искаш от него? Само сексуална връзка или да имаш сериозна? Защото една сериозна връзката не е само секс, а има и други важни неща в нея. Той няма сериозни чувства към теб и не мисля, че ще има. Бройка си, едно хубаво преживяване. Приеми го и ти така и си продължавай живота. Уверявам те, ще имаш и други добри любовници. Този не е единственият такъв. :)

К.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b976ad19da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ами и аз не знам. Май не искам връзка с този човек, с него нямам бъдеще. Искам да се виждаме и да се забавляваме(така или иначе като не правим секс няма за какво да си говорим). И той това искаше отначалото, но сега не желая да заставам между него и някой друг. Какво да ти кажа, проста е авторката(т. е. аз :))

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 347bb7d91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   E не може всички да сме умни...

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e00f08b929
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Хаха забавна история, и доста често срещана :) Изчетох всички коментари, но към безпогрешно надушената (от А. ) приятелка, ще добавя следното :

Доста вероятно е "историята" с "бившата" и "не знам какво ще правим с нея", да е просто олекотен вариянт за да те "запази" без да си разваля домашния "рахатлък" :)
За съвет мога да кажа, просто се остави на течението, без да го търсиш, пък той като намери "пролука в мрежата" ще се покаже - в крайна сметка нали става дума за секс? ! :)

Като за финал - по-здрави от мен :)

М 29 - София

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ab5bb9ad9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Уф, за съжаление толкова приятелки съм изслъшала, че вече имам нюх за такива работи...ясна ми беше работата
Авторке, отново те е излъгал, че СЕГА се бил срещнал с БИВШАТА, дори може да живее с нея.
Първо, бившата не е била никога бивша.
Второ, минал му е мерака като те е минал, а и сега можеш да застрашиш на мъжлето спокойствоето и „семейното щастие“.
Честно, заслужаваш повече от един ЛЪЖЕЦ и идиот.
Другият път, ако ти се обади, не му вдигай или му вдигни и кажи - Съжалявам, имам много работа, не мога да говоря.
Ако иска да те види - никога не можеш.
Или ще се откаже, или ще му станеш страшно интересна.
Накрая, ако е полудял по теб - УЛТИМАТУМ - Или тя, или аз, мили.
После си тръгваш.
Ако не се обади, само за секса е било тъй или иначе, можеш да си помислиш, дали си струва да си парцал, заради единият х.. й.
Ако пък зареже старата, може би имате шанс... кой знае...
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b809ed4ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Мдаа ето, че с А. мислим почти еднакво :) Само с Ултиматум-а не съм съгласен, тъй като принципно мъжката ни природа не обича такива :)
Авторке, сигурна ли си че "Той" е наясно, че искаш от него единствено и само секс (??? ), защото рядко мъж би избягал от такава оферта :Р :)))

Толкова, по-здрави от мен :)

М - 29 - София

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b976ad19da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Е мисля, че достатъчно ясно съм показала, че за менсериозното обвързване с някой от др град е немислимо. Може би пък точно затова да иска да се събира с бившата( ако изобщо са били разделени), защото като че ли обичаше да играе на сигурно и аз му идвах малко дива :) Забравих да уточня, че той не е българин и действието не се развива в Бг, а мисля, че е важно да уточня.. И аз не знач за бг, което ще избяга при такава оферта :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker