Гадно ми е!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гадно ми е!!!
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1440 пъти
Здравейте. Много ми е гадно! Жена на 25+ съм. Хубава, успяла. Никога, ама никога, не съм получавала комплимент от мъж. Никога не съм получавала цвете, роза , почерпка или нищо. Гледам моите връстници и как ги глезят техните мъже/ гаджета. Не завиждам. Разберете ме, не съм за една почерпка или роза! Нито искам да ме глезят. Но ми става криво на душата. Има ли други като мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 82b3bf3aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   И как на 25 г се считаш за успяла, като току-що си завършила следването.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3359180f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Хубава и успяла си само в твоите очи, а за мъжете може да не си нищо повече от една дупка. : )
Всяка една жена под каквато и да е форма е получавала подарък от мъж, може би ти отблъскваш точно такива мъже.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f0ca7c6e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Разбирам те напълно. Значи виж, доста голяма част от тези жени, които описваш си го искат сами. Споделяли са ми приятелки как са с приятеля си и примерно харесат някоя дрешка и уж случайно с приятеля си минат през този магазин, те не са от глезените момичета, това се случва рядко, но се случва. И приятелят им на момента или след време за да ги зарадва, я взима, ако не е супер стиснат, разбира се. За розата и комплимента, вдигни си самочувствието. Доста често комплименти получават грозни и нахакани момичета, но нагримирани, с гордо вдигната глава, не се свивай. Показвай най-доброто от външността си, поддържай се.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5e8e86ec14
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Много интересно в какво си успяла - бизнес, наука, изкуство? Ти трябва да си някой гений за да си успяла на 25? И как така си хубава, пък никой мъж на те е оценил, ни с думи, ни с някакво елементарно внимание?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c70691eb83
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Един мъж трябва да се държи със жена си като Богиня. Аз така мисля. Щом е с нея и я обича. Напълно си права да си недоволна. Повечето от нас, мъжете, са тъпанари и егоисти. Не могат да видят красотата в едни истински и чисти отношения, живеят доста повърхностно.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 099a6e928e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Може би изпращаш грешни сигнали към мъжете като кифлите надменни, арогантни, позьорки и с погледа в небето. Такива нищо няма да получат от мен, защото зад маската се крие прост и елементарен човек.
Как се държиш?
Жените, които получават цветя са усмихнати, топли и приветливи и отворени към запознанства, умеят да общуват.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2883a12d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Има много ама... са мъже. На тях пък жените не им обръщат внимание и им е гадно.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2f1be5c03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Мъж имаш ли, че да получаваш? Ще ти кажа от гледна точка на мъж защо не правя такива неща и защо не планирам да ги правя. Когато съм правил комплимент, дори да е реален(защото аз само такива правя), са си мислели, че им се натягам, или са ми се държали неадекватно или са се възползвали. Когато на жена ми, която всичко ѝ пречеше, опитвах с цветя, опитвах с поведение, да ѝ помагам, сякаш ставаше по-зле. Когато съм се отдръпвал, е ставало обратното. Не ме разбирай погрешно, бих искал да правя нещо за някой, който обичам, както и той(тя в моя случай) да го оцени, обаче обикновено става точно обратното. Благодаря, ама вече съм на 33 и някак не вярвам в принцеси и в това, че изведнъж ще се променят нещата. Затова - никакви комплименти, никакви цветя, никакви глезотии. Който иска, работи си, изкарва си и си се глези. При други може да е по друг начин, казвам аз защо съм се променил. Бях човек, който би дал всичко, но отсреща само са му вземали всичко, а на всичкото отгоре и съм получавал обратното на добро отношение. Ми не, мерси! :)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 53a8cf83f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Хем успяла и красива, хем никой не ѝ обръща внимание. Нещо не се връзва тук. Те масово коментаторките тук се описват като преуспели, знойни красавици, ама все не им върви. Значи или силно се надценяваш, или просто не получаваш внимание конкретно от мъжете, по който бленуваш, навярно защото си им под нивото.

Даже не си споделила истинската си възраст, пхахаха.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c9ac69e285
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   Вероятно има връзка с това, че си успяла жена. Как се държиш с околните? Ако изглеждаш високомерна и дистанцирана, не очаквай нито комплименти, нито цветя. Никой мъж няма да иска жена, която изглежда недосегаема и надута. Може душевно да не си такава, но да изглеждаш по този начин. Добре е да имаш приятелка, която се харесва на мъжете. Покрай нея, по-лесно ще покажеш, че не си някоя с навирен нос. А ако се държиш като пълен темерут, не очаквай внимание.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 77ad5e0f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Е като си толкова силна и вилна, как да искат да те глезят? Кой знае как мъжркаската им влизаш....
А това за комплимента даже не го вярвам. Айде, айде, освен ако не си расла в някоя пещера, все някой ти е казвал нещо. Сега.... това, че сигурно не е дошло от този, който искаш е друг въпрос.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c82ea555ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Авторката: Благодаря.
Може би сте прави. Или съм надменна. Или вдигам летвата. А и за да получиш отношение, трябва да го изискаш. Уважението се заслужава. Да, темерутка съм. И това го има. И не се усмихвам много. Може би в това е проблема.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 31d9acadef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Номер 9 написа нещо много вярно за голяма част от днешните жени. Когато мъжът ги уважава, цени, ласкае ги, кавалерства им, грижи се за тях, отделя от времето си и прави всичко, за да им е готино и по-леко, жените някак остават недоволни от това, не го оценяват (въпреки постоянните им оплаквания как точно това искали, пък не го получавали*) и в крайна сметка зарязват читавия мъж и се хващат с пълни боклуци, които после ги правят на мармалад. Много жени правят грешката да се "запалват" (и буквално да изгарят изпепелени накрая) по някой себичен курвар, на който от километри му личи какво леке е и който постоянно ги пренебрегва и ги кара да се измъчват вечер в чудене какво още да направят за него, че да им обръща той внимание.

Една хубава и глезена от мъжете жена навремето ми беше казала нещо, което и авторката засяга в историята си горе. Каза, че не иска цветя, подаръци и скъпи ресторанти, а отношение, защото това винаги ѝ е липсвало в предишните й връзки. Отличен пример как парите не купуват щастие. Авторке, не мисли за букети и подаръци, а преценявай мъжа по неговото отношение към теб, което НЕ зависи от парите!

Заявяването пред мъж колко си успешна и независима също не е успешен подход, защото така подсъзнателно му показваш, че можеш да се справиш и сама и нямаш нужда от кавалерстване (тук дори не говоря за пари, а за същинските жестове на кавалерстване на мъжа към жената). Мъжете не си падат чак толкова по кариеристки, или поне не и нормалните мъже. Ясно е, че има и редки случаи на някакви убитаци, които се присламчват към някоя богата леля само заради нейните пари, но тези са долнопробни отрепки. Търси си мъж, който ти допада физически и като обноски към теб, но задължително борбен и непримиряващ се с какъвто и да е застой в личностното си и кариерно развитие! Не съди за него по доходите му в момента, а какви заложби има да бъде успешен за в бъдеще и най-вече да му пука за теб!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5e8e86ec14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Дай, за да получиш! Старо правило колкото света. За какво да идват с мили думи и цветя мъжете при теб? Да им се дуеш, да ти гледат вкисналата темерутска физиономия и да ти търпят фасоните? След като има приветливи, усмихнати, възпитани и естествени момичета? Има да чакаш!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 31d9acadef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Така наречената "авторка" на тази тема да не би да е същата "авторка" и на съседната такава, в която пише в същото време и там историята е съвсем различна? Има си раздел за измислени истории. ;)

http://spodeli. net/3/story-167822. html

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker