Непрестанни скандали с приятеля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Непрестанни скандали с приятеля ми
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1265 пъти
Здравейте. На 23 години съм, момиче, имам връзка с момче на моята възраст от вече повече от 3 години, като цяло с него сме доста еднакви по много неща, разбираме се като цяло, но откакто сме се запознали постоянно повдигаме едни и същи теми и спорим, даже няколко пъти сме били на косъм да се разделим, защото и двамата сме страшни инати и всеки си гледа своето. И ако се чудите за какво става въпрос - ами за пари най-вече. Толкова сме различни на тази тема, че направо ми се реве. Ще започна със заплатата, той не работи на твърда заплата, буквално се занимава с някакви неща на компютъра и има месеци, в които взима много малко - 400 лв., има и такива, в които е взимал 900-100, реално и двамата живеем с родителите си и каквото и да си говорим те ни помагат доста. Аз взимам между 1400-1500 на месец. Храната - аз съм човек, който много обича промоции и гледам когато отида в някой магазин да си напазарувам възможно най-изгодно, например за 4-5 дни храна, която е само за мен и то стабилно ядене ми излиза около 25-30 лева, докато приятеля ми като отиде в такъв супермаркет дори не гледа цените, за 2-3 дни пазарува за над 100 лева и после като не му стигат парите все иска от мен, обаче ми държи сметка и ме изкарва "мизерна", че съм гледала все промоции и т. н. Преди седмица се върнахме от Милано, бяхме на екскурзия, която аз платих и там стандарта е доста по-висок и не стига, че отново се опитвах да ми излезе изгодно, той непрекъснато си купуваше пици за 20 евро, едно шишенце вода за 3 евро и някакви такива, не казвам, че като си на екскурзия отново трябва да се стискаш, все пак си отишъл да се поглезиш, ама да харчиш все едно си намираш парите от земята не върви, и както винаги отново не му достигнаха парите и айде веднага аз да му давам, да тегля и не знам си още какво... За него е напълно нормално за 1 месец за човек да се дават едни 700-800 лева за храна, за мен повече от 150 е прекалено. И дори не работи нормална работа, а се оплаква... Дори няма здравни осигуровки, тоя месец има, другия няма, така му е дохода на него. Примерно август може да изкара 600 лева, септември може и нищо... Не му се работило с някакви шефове, искал той да е шеф на себе си и някакви такива... Сега другата тема - дрехите, аз като момиче обичам дрехи, гримове, чанти и обувки и не, не си купувам някакви страшни глезотии, които са скъпи, пазарувам често от втори употреби, от намаления, имам и някакви по-маркови неща, но са главно чанти и обувки и пак не са повече от 200 лева, а ги нося вече 5-6 години. Той постоянно ми държи сметка, че нямам нужда от толкова неща, за какво са ми били, 3-4 тениски са ми достатъчни и някакви такива, аз не мисля така. Много се дразня, , обичам го и то много, но в такива моменти направо полудявам.. Как да стигнем до един казус и вече всичко да е наред...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6ee75d9772
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Извинявай, но със 150 лв само на хляб и кисело мляко ли я караш

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 71f46bdde3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ако някой познава мъж дето 150 лв на месец ще му стигнат за ядене... да ми звънне.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1171aef73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Странно е, че ти държи сметка какво си купуваш с твоите пари. И явно много не се уважаваш, за да го издържаш. Млада си, за да издържаш мъже от сега. Какво бъдеще мислиш, че имаш с човек, който не желае да си осигури приличен доход, чака на жена му да го издържа и харчи, без да го вълнуват цените на стоките?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c32e9cf30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Трудно ще стигнете до единомислие. Приятелят ти не мисли за двама, а гледа как да изтика деня без да се напъва и прецака.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2782996e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Научи значението на думата "казус"...

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 26f4376eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Първо - казус значи заплетен, сложен въпрос. Не използвай думи, на които не знаеш значението. Или провери в речника.
Второ- ако мислиш, че 1000 лв са много в днешно време, се лъжеш. И двамата съществувате благодарение на родителите си. Опитайте се да живеете без да получавате нищо от тях и за месец-два ще се видите колко сте способни и оправни. Не можете да се самоиздържате, камо ли да сте отделно семейство, че и с дете. Можете да си ходите ей така само за кеф, тоест едното ч-кане и губене на време. Повече от това няма да ви се получи. Нямате бъдеще заедно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 416acd323c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Е, имаш си модерен Ганьо- принцес! Ама сигурно и той за мъж се мисли...
Какво да кажа? ! Всеки е свободен да преебе живота си както си реши! Ти, чрез твоя тюфлек.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 325ad2dce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Класика. "Страшно много го обичам, еднакви сме, разбираме се но... " и се се започва една ужасяващо изброяване на унижения, гадно поведение, цоцане на пари, обиди и всякакви гаври. За капак уникалният пич няма постояна работа, нито осигуровки, но щом има тръпка, пожари -всичко е наред. И така с години. Що за уникална любов наистина. Няма как да сте наред, ти се мъчиш. Прогледни. Примиряваш се с ужасно малко.
Авторке, направи огромна услуга на себе си и не раждай от този тип. Само ще обречеш невинно създание на ужасен живот, защото ще си се надяваш този да се промени.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: fa0bb895a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Никога няма да достигнете до консенсус. Винаги само ти ще се лишаваш, а той ще харчи твоите пари. Мъж съм, но съм отвратен от него. Само защото не иска да има шеф, никога няма да имате пари, ако заживеете заедно. А помислили ли, когато дойде детето? Той ще яде за 20 евро, но ще му свиди за скъпите детски храни. Наистина ли мислиш да се обвържеш с такъв кърлеж, който не можеш да изхраниш, само защото не може да работи за други? Връзката ви е обречена и ще приключи два месеца, след като заживеете заедно. Знаеш много добре, че не струва, но продължаваш да си губиш времето. Наистина ме удивлявате някои жени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6d2b654ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не е за теб... Широко му е на пръстите. На този тип хора никога не им стигат парите. 10 000 да вземе ще ги похарчи без да се замисли....

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1925b05f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Аз изкарвам близо 3000 на месец и съм на твоя акъл (М30г). Приятелят ти звучи сякаш не умее да си менажира финансите, което хич не е добре. Не дай боже, да живеете заедно и да имате дете/ца.... мамата си тракало. Е тогава вече ще се разделите, просто защото, ако това продължава, няма да го изтърпиш (визирам съвместния живот, не човека).

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b466648450
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Каквото и да си говорим, живее се един път, харчи си парите с кеф и не се стискай.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a8eb0a54e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Този индивид не е за теб. Критик ако ти трябва цял живот защото да ти намира кусури които при него очевадно са много повече не ти трябва. Все пак не разбрах майка ли си му да го издържаш или партньор. Би ли казала рецептата как те свали този донжуан, и аз искам да ме издържат ама все държанки намирам дето искат да ги издържам?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d5d0fd90a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Аз не мисля, че си длъжна да му даваш пари.
Не ме разбирайте погрешно, всеки е имал лоши периоди в живота си, в които парите не му достигат, тогава е в реда на нещата близките хора да са опора и да помагат. Но в този случай не говорим за лош период, а за начин на живот. Явно го устройва да не си дава много зор, защото знае, че ти ще му дадеш пари, ако закъса. Затова не гледа и цените. Ако не си ти, вероятно ще са родителите му. Свикнал е да разчита на някого и не мисля, че това ще се промени, докато продължавате, ти или някой друг, да му давате пари за щяло и нещяло. Когато му се случи да стои една седмица гладен, понеже е изхарчил цялата си заплата за разни скъпотии, ще преосмисли нещата. Може да звучи грубо и гадно, но това е истината.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5fb075a03a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ами той и затова е с теб- защото ти изкарваш пари, а той се помотава. Направил си е сметката човекът. Ами ти ако родиш и си непрекъснато с бебето първите години, той как ще ви издържа. Раделяй се с него докато е време. Не ти трябва търтей.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker