Как да се държа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се държа
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 2032 пъти
Здравейте, според вас как да се държи момиче или жена в началото на запознанството и отношенията с мъж, който харесва, за да е предразположен не само към секс, а и към връзка? Много го харесвам и бих искала да почнем да общуваме, но чувствам несигурност, тревожност и неувереност в себе си.

Нямам достатъчно опит. Досега често към мен са проявявали интерес и са ме заговаряли мъже, но не забелязвам да искат нещо повече от сексуални отношения и то почти веднага да го правим, това ме е отблъсквало, а и като цяло не са ми харесвали, за да приема.
Преди време имах краткосрочна връзка за няколко месеца, като той така и не пожела сериозни отношения с различни оправдания(че имаме много голяма разлика в годините; че е зает, защото работи в чужбина; че още е рано; че е имал негативен опит отпреди, нямал доверие и т.н), въпреки че направих много за него и се стараех. Дори знам, че се срещаше и с други докато се виждахме. Това много ме подтисна.
Изглеждам добре като външен вид, внимателна съм като характер и определено не се държа като жена с леко поведение, дори съм по-консервативна.

В кое според вас бъркам? Ще ми е интересно да прочета мнения.
Ж, 23

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 00135d0095
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Може би си твърде сериозна за наш'те шутове. Не се променяй, ще намериш твоят човек. И не слушай глупостите на чикибойците, че едва ли не на първа среща няма ли секс- няма връзка! Такива- далеч, бягай от подобни!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: abec55d436
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   То и да искат нещо сериозно от вас, ги отхвърляте.
Друго си е да ви наебе и да не се обади повече, или да удари 1 шамар. Тука се пускат теми как ги обичате, но бил токсичен, но въпреки това искате да сте заедно.
Дръж се естествено и без игрички. Самият факт обаче, че питаш как е достатъчен

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c215392de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Искаш алфа тип мъж. С тях не става - не им е в природата да улегнат с една жена, а да разнасят хубавото си ДНК по много женски. Така генофонда дърпа напред и човечеството става по-силно. Мъжкарите чукат, путьовците отглеждат децата им. Това са законите на природата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6d52d482fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Опитът всеки го придобива с нещата, които му се случват в живота и поуките, които взема от тях. Ако чакаш да получиш готови рецепти в нета и по тях да градиш трайна връзка с някой мъж, няма да стане. Хората са твърде различни, това, което харесва на един, може да е противно за друг.
Разчитай на себе си, на собствения си разум и уважавай себе си. Иначе няма да те уважават другите. А сериозна връзка без уважение към партньора няма.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8258d966f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За да не е всичко само "секс" трябва да може да общувате помужду си, да ви е интересно заедно, да излизате, да се забавлявате и т. н.

Ако те търси само за да те изчука, много ясно, че няма нищо сериозно... Тези оправдания, че е зает, има много работа и т. н. са признак, че няма чувства към теб. Ако човек има чувства и планини ще преобърне за да сте заедно и не само заради секса! Не с всеки партньор можеш да имаш сериозни отношения. Трябва и двамате да търсите сериозна връзка, на просто сексуално увлечение...

М. 35 години

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 80c3a2b07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Прекалено си консервативна. Мъжете много не се влюбват в такива, освен ако не си търсиш смотаняк.
Ж33

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ad99d46a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Грешката ти е в това, че много се стараеш.
Твърде малко мъже биха оценили това, че си сериозна и едва ли не консервативна. Повечето си дават вид, че се отвращават от лесните жени, но истината е, че ги предпочитат, защото не им костват голямо усилие и ангажимент. А ти ще си ангажимент. Ти искаш сериозна връзка с истински чувства и взаимоотношения.
Не слагам всички мъже под един знаменател и не съм мъжемразка. Знам, че съществуват и мъже, които си заслужават. Въпросът е да го срещнеш, този, за когото ще си струва да се стараеш и да полагаш усилия, а и от негова страна също ще бъде така.
Подбирай добре хората около себе си. :)

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a4a38dbfe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Този човек просто не е бил за теб. Вината не е в теб а по-скоро в него. Ако е с теб трябва да има очи само за теб. Рано или късно ще намериш човека който ще те цени и обича истински и най-важното ще те кара да се чувстваш добре

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6d52d482fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   И сериозните и несериозните връзки сега започват със секс. Дали след седмица, месец или два дни, но все се случва. Той е в основата на мъжкия интерес, ако го няма това влечение, мъжът няма да ти обърне внимание изобщо. А дали и колко ще продължи всичко зависи и от двамата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c99b8e95ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Здравей! Не смятам, че бъркаш, едно момче или е твоето или не е. Тези, които искат само секс, винаги са си искали и ще искат само това. Любовта не се изпуска, ако е взаимна. Пасне ли ви вайба и ти ще искаш секс. Не се вглъбявай толкова в мисли. Радвай се на живота!

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b91913a110
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не бъркаш никъде, момчетата на твоята възраст все още ги "тресе хормона" и е нормално да има сексуални намеци, повечето са и неопитни и неуверени, което влошава нещата в началото. Може една година да ходите по кафета преди да се целунете и след три години да си самотна майка, може и да те награби страстно на първата среща и да те обича до края на живота си. Няма гаранции че едното води към другото или обратно. Всеки се страхува да не бъде употребен какво жените, така и мъжете. Забравете за приказките за ключа и катинара, дето един ключ отворил много врати бил супер, а един катинар отворен от много ключове не ставал за нищо... Не е така! Всички сме хора със своите страхове, предразсъдъци и слабости. Всички се надяваме на успех, но не винаги става както искаме и в това няма нищо лошо. Това че си се доверявала на разни нещастници не те прави курва. Да го правиш за кеф когато и с който решиш щом си необвързана не те прави курва! Живота е един и трябва да се живее. Щом не нараняват никого значи не вършите нищо лошо, бъдете спокойни!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b7c4f6c8c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   "как да се държи момиче или жена в началото на запознанството и отношенията с мъж, който харесва, за да е предразположен не само към секс, а и към връзка? "

Няма как да го убедиш да встъпи във връзка с теб, колкото и "класно" да се държиш. Каквото си е наумил, това ще прави с теб.

"Досега често към мен са проявявали интерес и са ме заговаряли мъже, но не забелязвам да искат нещо повече от сексуални отношения и то почти веднага да го правим, това ме е отблъсквало, а и като цяло не са ми харесвали, за да приема. "

Сигурен съм, че е имало и мъже със сериозни намерения към теб. И се съмнявам масово мъжете, които те заговарят, да не са достатъчно добри за теб, че все да не ти харесват, независимо от намеренията им към теб.

"Преди време имах краткосрочна връзка за няколко месеца, като той така и не пожела сериозни отношения с различни оправдания(че имаме много голяма разлика в годините; че е зает, защото работи в чужбина; че още е рано; че е имал негативен опит отпреди, нямал доверие и т. н), въпреки че направих много за него и се стараех. Дори знам, че се срещаше и с други докато се виждахме. "

Целиш се прекалено нависоко. Или си нагласи стандартите спрямо това, което реално предлагаш, или поработи над себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6aee9b829e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Никъде не бъркаш. Проблемът е в мъжете, които вече не са мъже. :)

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 30c40cd7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Възможно е и той да те харесва и да се притеснява и да е неуверен също като теб. Покажи му знаци, че го харесваш...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 694167e7a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Да правите секс в началото на отношенията е голяма грешка. Според мен изчакай възможно най-дълго време преди да го предприемеш. Нека той види, че за теб има и по-важни неща във връзката. Накарай го да те гони, мъжете по природа трябва да преследват целта си. По този начин ще те оцени или пък ако си тръгне, то значи не е правилният за теб и няма смисъл да си губиш времето с мъже, които искат само и единствено забавления, които така или иначе всяка може да им даде. Желая ти да намериш това, което търсиш! ♡

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a675897e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ами моят съвет е, че човек трябва да иска сериозна връзка като за начало. Ти можеш само да прецениш това като наблюдаваш държанието на човека.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0df90fbf9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Един мъж иска ли да е с теб само за секс и мега красива и умна да си, той ще си гледа своето. Както мъж в брак обижда ли жена си и красива и умна да е, той е такъв по природа - тъпунгер. Няма универсални формули, зависи от мъжа. Но ти си тръгнала в много грешна посока. Да се водиш по мъжа. Обичаните мацки са мацки с характер те не се водят по мъжа, а по себе си, не му звънят по 100 пъти на ден, не пишат първи в чатове, не пишат цели фермани, не купуват скъпи подаръци, когато мъжът една изненада различна от шоколад и бисквити не им прави. Води се по себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 54bcec1d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   По-голяма на години жена съм и бих те посъветвала да не тръгваш с тази нагласа, че бъркаш в нещо. Ти си си ти и най-добре е да се държиш естествено, а не да копираш някакви специални модели на поведение. Така имаш шанс да привлечеш някой, който точно на теб ти импонира като възгледи за живота. Не бива да те отчайва, че като с един, двама не се е получило значи в теб е проблема, просто това е нормалния ход на израстването, с повечето хора е така-проба-грешка, но го гледай и от положителната страна-така човек трупа опит. Гледай по-ведро на живота, излизай, забавлявай се, не се фиксирай, че на всяка цена трябва да си във връзка, защото това се усеща от момчетата и ако много бързо пришпорваш към сериозни разговори ще има обратния ефект-да се изплашат и да се отдръпнат. Оставяй връзката да се развива по-лежерно, имай си и свои интереси, а не мъжът да мисли, че си го превърнала в център на живота ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 10618fae8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Бъди винаги открита и заявявай смело всичко, което желаеш или не желаеш! Мъжете не понасят това, че почти всички днешни жени много шикалкавят, постоянно лъжат, преувеличават и прикриват мислите си поради разни страхове кой какво би си помислил за тях или с цел жените да играят игрички.
Говорете, но не единствено по време на вечери или алкохолна почерпка в заведение, а по време на разходки заедно! Мъжете със сериозни намерения с охота биха прекарали с теб една няколкочасова забавна и романтична разходка сред природата, в зоопарка (ако си в София), на концерт, открито лятно кино, на увеселителен парк или където и да е другаде, нямайки търпение да дойде и следващата ви романтична среща, докато бройкаджиите рядко издържат на подобни "мъчения" за тях, понеже го считат за пропиляно време и търсят бързо вкарване в леглото. Не, че някой бройкаджия не може да те изпързаля и да е търпелив дни наред в името на крайната си цел да те опъне и зареже (или да те опъва по цели седмици и месеци, докато го търпиш и не го усетиш какъв е всъщност), но все пак е в пъти по-малка вероятността.

Няма защо да се боиш или учудваш, че който и да е мъж иска да "спи" с теб, защото това е най-естественото нещо и е заложено във всеки нормален мъж от майката природа. По-скоро е подозрително мъж да не е привлечен от теб, а да твърди, че иска да сте заедно.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a9d40ed1f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Не бъркаш никъде. Поведението ти е нормално, всичко ще си дойде на мястото. За мъжете сексът е важен, но понякога едва след него добиват представа за жената която наистина искат. Разби се има значение на колко години е мъжа, колко е зрял и какво търси, сериозна връзка или просто секс. Факт е обаче, че както има скромни и внимателни и нежни жени като теб, така има и много внимателни мъже.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 17f8f14005
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Според мен-основният ти проблем е, че си неуверена в себе си, подценяваш се, страхуваш се, че биха те отхвърлили, ако не се съгласяваш с техните искания. Накрая-ти си разочарованата. Съгласна съм с номер 19.
Не се познаваме, но нищо чудно да си Везни или Рак. Звучиш така смирено и покорно ...
Препоръчвам ти да прекарваш повече време около някоя жена, която да е Скорпион , така ще можеш да попиеш повече увереност или поне да видиш какво значи себеуважение на Висша инстанция. Въпреки, че не те познавам, според това, което си написала в поста си-мнението ми е, че си плаха, с комплекс за малоценност и вероятно ти е трудно да казваш-Не.
Бъди жена с характер, иначе всеки ще се възползва от наивността, прекалената ти доброта, плахост и неувереност.
Освен това-инфантилните момченца, които просто търсят с коя да се забият-отдалеч се разпознават, същото важи и за онези мъже, които и доста по-възрастни да са-го играят едно такова жалостиво, правят се на онеправдани, но на думи само..., иначе целта им е да склонят някоя наивница да спи с тях. Метафорично-тия вторите , ги оприличавам на черни паяци, които си плетат лепкавите мрежи, около наивни и състрадателни жени. А първите-които споменах-са просто лигави ,инфантилни , мамини синчета.
Нямаш вътрешният усет да ги разпознаваш отдалеч, имам предвид-водите разговори-ето, една Скорпионка ще ги сканира за нула време, какви са и т.н., защото всичко се улавя и регистрира, и на съзнателно и на подсъзнателно ниво. Защото някои се мислят за много обиграни и си мислят, че с ласкателства и подаръци-ще заблудят повечето жени-и успят с някои, които не могат да погледнат или усетят нещата -отвъд фасадата...
Единствено със Скорпионки-не им се получава, там просто удрят на камък, защото се опитват да играят игри, които не те са измислили, ха ха. Един вид-на краставичар, краставици се опитват да продават.
Съветвам теб и други жени, които са в подобна ситуация, да имате повече вяра с себе си и бъдете себе си, казвайте нещата открито и директно. Манипулациите се прилагат само спрямо някой , който пръв е започнал, който пръв е обидил и наранил. С онези, които обичате -никога, ама никога -не бива да лъжете или казвате полу-истини, защото това е слабохарактерност и липса на уважение към човека, с който сте. Бъдете такива, каквото сте. Не се правете на такива каквито не сте , само за да се харесате на някой. Защо ви е въобще да играете роля,(повечето така правят-и жени и мъже, с цел да се харесат повече), така лъжете най-вече себе си, себе си предавате по този начин. Роли се играят-само спрямо враговете, когато искаш да сложиш някого на мястото му. Но , ако обичаш някого -Истински, тогава бъди естествен, вместо да захаросваш образа си в очите му.
И както казва моят прекрасен идол Кърт Кобейн-По-добре да бъда мразен заради този, който съм, отколкото да бъда обичан, заради онзи, който не съм:), както и- Да се опитваш да бъдеш някой друг-е загуба на теб самия.
Затова-просто бъди себе си, който те цени и обича-ще е с теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 47206238d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Има един начин, нарича се прехвърляне на чувства. Като се запознаеш с един мъж го разпитвай за него самия. Питай го за детството му, за успехите му, за това какво обича и какво - не. Питай го и за предишните му връзки, изслушай го като ти разказва за разочарованията си и за щастливите си моменти. Слушай го с искрено внимание, не го прекъсвай и казвай - да. За себе си не говори многословно. Важното е той да говори за себе си. Така лека-полека ще започне да те възприема по-сериозно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker