Относно зодиите и съвместимостта им - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Относно зодиите и съвместимостта им
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 7415 пъти
Ами здравейте готини хора! Надявам се лошото време, да не влияе зле на настроението ви. Върху моето влияе единствено едно леко съмнение което се зароди от преди малко. Виждате ли, аз съм зодия Риби. Наистина дяволски чувствителна, лицемерна не бих казала, защото просто не си падам по такива неща, явно си е чисто индивидуално.

Но ето че попаднах на едно страхотно момче - дева. И преди съвсем малко четох нещо за зодиите и пишеше че ние двамата не сме съвместими???... Защо???...
Какво значи това.

Да той е сериозен, рядко показва такъв див и невъздържан изблик от чувства като мен, но защо да е сме съвместими, кое се явява пречка, да съществуваме заедно и да ни е хубаво и спокойно? Моля ви, кажете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: d821e4856a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Точно днес един познат ми обясняваше някви неща за зодиите - и според неговите теории (аз никога не съм се интересувала и не вярвам на тия неща...) дева и риби си подхождат (но не така добре като дева и козирог например, хахах).

Зарежи зодиите - ако ви е добре заедно, няма пречки.
Ако не ви се получават нещата - и най-идеалната зодия за теб да беше, пак нямаше да може да направиш нещо.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 585f6f82cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много уважавам астрологията като наука.
НО защо превръщаш нешо толкова незначително в проблем.
Просто се отдайте на връзката си и не го мисли.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a4f657690c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ами не може само това да ви покаже дали сте съвместими.. влезеш ли в астрологията има натални карти асценденти, луни съвпади, тригони, квадратури... много зависи.. но девите определено не са по чувствата.. дълбоките разговори и драмите...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b3581f0e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изглежда не си чела по задълбочено по астрология и затова не знаеш някой неща. По принцип има т. нар квадратури- това са знаци, които образуват квадрат и не са съвместими. А зодиите риби и дева са от една квадратура, като са по принцип в опозиция, което ще рече два противоположни знака. Само че в астрологията не са взимат предвид само слънчевите знаци, а знаците и в другите планети, които също играят важна роля. Например знаците в луна, марс и венера са много важни за взаимоотношенията. Затова може да не сте съвместими по слънчеви знаци, но по другите показатели да имате пълна съвместимост. Така че недей да се водиш по астрологията. На мен ми беше интересно и затова съм чела доста. Но ако това ще те успокой, мога да ти кажа, че с хора с които астрологично съм имала пълно сходство, нищо не се е получавало, а с хора при които би трябвало да имам дисхармония съм имала много дълги и пълноценни отношения. Така че астрологията е само част от много неща, които формират човека и ако харесваш някой не трябва да се водиш по това дали зодиите ви са съвместими или не. А ако смяташ, че сте несъвместими по зодии, ще започнеш сама да си създаваш поводи за това и наистина ще станете несъвместими. Така че живей си живота и не са оставяй някакви такива неща да те спират и да ти провалят отношенията.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8cfb114647
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз като момиче риби, ще ти кажа, че няма лошо да се интересуваш от тия неща (на мен също ми се струват интересни), но не трябва да ти влияят толкова много. Бъди си с това момче, опознай го и сама ще разбереш какво не се получава между вас. Не забравяй, че хората от една зодия може много да си приличат, но не са еднакви. Например и аз и ти сме риби, но това не означава, че 1 към 1 всичко ни е еднакво с теб. Това важи и за останалите. Да не говорим, че характерът на човека никога не се предопределя само и изцяло от зодията му.
Така че зарежи тия неща и се наслаждавай на хубавите моменти. Не се знае - в хороскопа може да пише, че нямате никакво бъдеще заедно, а пък в действителност да сте перфектната двойка. Как ще разбереш, ако не опиташ? :)
Успех!

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a4f657690c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не бъркайте астрологията с гадаенето ..тя няма как да ви предскаже бъдещето ...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 34e792d6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   След време (до 3-4 години) неговата емоционална сухота няма да ти импонира и ще търсиш да я компенсираш. Ти ще си причината за раздялата. На девите-мъже им е добре с жена-риби.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e0e7dfd7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз и съм рибки преди години бях с дева и мъжа не ми хареса като характер и държание. Надявам се с твоя да си паснете. Сега съм от година и половина със скорпион и връзката ни е доста гореща. Пасваме си идеално във всяко едно нещо. Единствено той усеща как да ме прави щастлива.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8d7100d310
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей
и аз съм риби и аз имах връзка с дева.
И аз бях по - чувствителната, но девата ми разби сърцето, изневери ми... и ето минаха няколко години и срещнах моя мъж скорпион странно нещо е съдбата... но дали се определя от зодиите едва ли, ако твоята дева те обича нещата между вас ще си вървят.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7daaae3e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм жена - лъв съм, от опит казвам за всимки лъвици: Лъв и Телец, както и Лъв и Дева не пасват. Има истина в зодиите за съжаление. И аз като теб авторке не вярвах в тия неща, но уви се случи точно така, както беше описано... но не ти пречи да опиташ сама и да се увериш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8265287633
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравейте, момичета - стана ми инересно, какво пишете, но с риск да Ви разочаровам, ще Ви напомня, че астрологията е ПСЕВДОнаука - т. е. НЕ Е НАУКА.

Гледах един американски документален филм, там ставаше дума за американско изследване за сходности в характер и житейски път между различни хора от една зодия, дори хора, родени на една дата - резултатът - „няма сигнификантна връзка между датата на раждане и характера, житейския път на човека“. Точка.

Т. е. не зависи, какъв ще си и какво ще ти се случи от това, на коя дата си роден. Доста логично, нали?

Науката ДОКАЗВА по неоспорим начин, че датата на раждане няма влияние върху нас.

Психолозите си обясняват интересът на хората към астрологията с някои черти на характера - чувство, че животът е предупределен, нежелание за поемане на отговорност за действия и поведение, нуждата от външна сила, която да ти дава път в живота.

Маите са били много добри астролози и.... са пренасяли в жертви деца и много човешки животи, за да омилостивят звездите, Боговете.
Очаквали са краят на света от едно слънчево затъмнение, чувствали са всичко, което се случва с тях за предoпределено! ...
...
решавайте момичета, вие действително ли вярвате в тези неща? .... момичета казвам, защото мъжете са доста по-здраво стъпили на земята и използват страницата с хороскопите най-много за тоалетна хартия.
На авторката ще кажа само, че аз съм дева, мъжът ми е риби и сме от 2003 г. щастливи заедно. Не вярваме на астрология. Живеем тук и сега.
Успех
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0fb9cbdb34
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Зодиите са пълна глупост. Незнам колко трябва да си отнесен (да не кажа друго), че да се връзваш на небивалици.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 585f6f82cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз съм номер 2.
Учудена съм колко запознати има с тези неща. По-скоро приятно изненадана. Хареса ми отговора на номер 7 и ще те помоля за мнение.
Аз съм жена на 22, скорпионче. С асцендент скорпион. Правила съм си още индиански и др. хороскопи- пак съм скорпион. Само на китайския съм змия...
Като се върна назад приятелите ми най-близките/момичета и момчета/ бяха все риби, везни, телец, дева и козирог. С останалите хич не мога да се разбера/а тогава не обръщах внимание на тези неща/. Като връзки никога не съм имала нищо сериозно, но не съм и искала. Сега обаче е различно. Този път съм готова за сериозна връзка. Може ли да ми кажеш коя зодия би била перфектната за мен половинка? Като изключим другите фактори, разбира се.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d5516b197c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 10,вие котките сте огън,играете си с мишките докато ви харесва,после...се намира някоя измислена драматична причина и...адио...дева съм...и бях с такава като теб години,готини сте...ама докато се наиграете...това е

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8690f8f62c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз съм везни, а съпруга ми козирог.
Не сме съвместими като зодий но имаме страхотен брак, живеем прекрасно и се обичаме.
Защо вярваш в тези неща?
Хороскопа действа така :
"днес деня ви ще е много гаден, ще бъдете мрачни и подтиснати"
Ти се скапваш и целия ти ден е гаден заради хороскопа...
или обратното...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1fdceb486f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз съм рак имах връзка с козирог много чешит зодия са. Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 40d717b7e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И аз съм лъвица. Нямам нито един приятел дева, нито гадже дева съм имала, да, сваляли са ме деви. Девите, които познавам, са лицемерни и двулични, не се карат, мили са, но въртят много интриги, с уважение към всеки четящ тук, аз говоря за моите познати, може и до характер да е. Не знаех, дори не бях чела, че не си подхождат. Доколкото до телците, смятам ги за прекалено консервативни, не ми пасват много. Раците също някак си не ме привличат като хора, нахални са, упорити. Все тяхното си знаят. Водолеят също не е добър за лъвицата, добър приятел е, но е много отвеян, влюбва се лесно в други и така. А лъвицата иска някого само за себе си, разбира се.
Омъжих се за везни!! И доколкото четох някъде е най-страхотната комбинация, не, че аз съм чела и съм търсила предварително какъв да е, но просто се случи. Познавам и ужасни везни. Може би е до характер и до асцедент, но има много верни неща.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5541c46149
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   №10, така ли!? Жена ми е Лъв, пък аз съм Дева. Накратко - 12 години и 2 деца. Ма щом ти казваш, ша земем да се гръмнем значи! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d5516b197c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Към 19....не знам...индивидуално е,може би характерът да влияе,желая ти щастлив живот...не се гърми...моля те..ха,ха

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3fc32d159e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Хектор я кажи нещо за раците.. в момента имам връзка с такъв представител и направо ме подлудява... ту е безразличен.. ту е много обичлив.. 1 напред, 2 назад сме с него.. според мен са малко трудни характери раците

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1fdceb486f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   До 21 ами ние раците много ревнуваме трудно допускаме хора до себе си но пък това случи ли се сме готови на всичко за тези хора било гадже или приятели. Малко трудни характери пак казвам много ревнуваме изневериш ли на човек с такава зодия може да разчиташ на истинска вендета. Стреми се всяка секунда да му показваш че го обичаш така обичаме:) държим много на близки приятели любима или любим готови сме на всичко за тях умеем по хиляди начини да показваме обичта си. Зодия с отлична интуиция абе няма да ти е скучно с такъв човек но за всеки е индивидуалнопоне аз се препокривам на 80% с тия описания. Хектор

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 58809ba6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   И аз съм рак, но всичките мъже-раци, които познавам са същински темерути, пълни егоисти, чревоугодници, мързели, двуличници, лицемери, хора без лично мнение и специалисти в досадното мрънкане. Ако не всичките, то всеки един рак има поне три от изброените черти на характера.
Майка ми и баща ми са риби, но винаги са ме потискали психически с вечно черните си мисли и притеснения.
Най-добрите ми приятели са от зодия везни и овен и се разбираме прекрасно.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1fdceb486f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   До 23 ти кво си жена рак щом ние мъжете раци сме толкова зле и ти не си нещо по различно. Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8690f8f62c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   23 и аз съм везни, но не ми харесва как слагаш хората под общ знаменател... не бих била приятелка с теб

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e89cecde87
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Аз съм водолей и по принцип не вярвам в астрологията. Има някои случаи, съвпадения ли са не знам, но отговаря зодията точно на човека. От любопитство преди години прочетох книгата "Слънчевите зодии на зодиака" и наистина много точно ме бяха описали там с конкретни черти в характера. Научно не е доказано всичко това, а и аз не виждам никаква научна връзка между положението на звездите и това какъв човек ще се роди. Много по важно е обстановката, гена, възпитанието и др. Така че няма как сляпо да вярвам на нещо, което не е доказано. Но все пак съм много учуден от съвпаденията. :)

К.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9e32c6fed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Хекторе, как можа да кажеш, че козирозите са "чешити". Просто съдиш по един човек от тази зодия, който най-вероятно доста те е разочаровал. Е да кажа само, че познавам хора от всички зодии и немално от тях са ми правили мръсно или там както искаш го възприемай и съответно трябва да си извадя лошо мнение за тях?
Иначе по темата- не вярвам на 100% в тези неща като съвместимост между зодиите. Че съм откривала по нещо вярно в характеристиките на отделните зодии- да, но чак съвместимост с други зодии... Не вярвам. Хората просто си пасват или не, получава се или не се получава. И двете зависят от много неща.
Авторке, желая ти успех с твоето момче. Не чети из нета за зодиите ами излезте с него някъде и си прекарайте добре :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3fc32d159e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   от номер 21:Хектор много ти благодаря за информацията.. никак не ми е скучно с него.. доста често се случва хем да плача, хем да се смея с този човек..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7585e18712
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Аз съм Рак, тя е Близнаци. По-всички правила не трябва да сме заедно и не трябва да се разбираме. Това е най-хармоничната ми връзка до момента. Тя каза, че е така защото асцендента и е Скорпион. Не знам. Обичам я!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fa15460167
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Аз съм дева, той риби - Обичаме се и имаме хармонична връзка от години.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c7829beb80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Еее браво, супер, съдите хората по зодията. Аз съм Козирог, добре хубаво, вярно за някои съм си чешит, което пък никога не ме е обиждало- да постъпвам така, но пък за всяко мое действие си има напълно ясна причина (която малко хора могат да отгатнат). Жена съм, по зодията трябва да съм супер търпелива, кротка, спокойна, разумна... Който ме познава ме води за забавна, по-дива, е да водят ме и за разумна, не съм от най-търпеливите. Описвах идеално зодията си преди да мина през едни рибки, ей от тогава реших че ще си живея като хората- тук и сега! Принципно Рибите трябва да са супер за мен, освен подтискане нищо друго не получих... и то какво подтискане беше, хем така- хем иначе. Най-добрата ми приятелка е Рак, винаги сме се разбирали, няма такива 1 напред 2 назад! Обаче с други раци е борба със зъби и нокти докато намерим примирие, проблема е в мен те бързо ме харесват, ама аз нали съм чешит :D. Следователно не е само от зодията, а и от човека! Да има доста черти, който може да се определят само от някакви си звездички, ама пък една дата на раждане е абсолютно нищо, щом има истински чувства. Какво сега- да се карам с най-добрата си приятелка, защото е Рак аз Козирог и би следвало да е меле. Е нема да стане. Отпусни се и си живей живота, ако евентуално ви е писано нещата ще се получат.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0fb9cbdb34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Аз съм Водолей и не вярвам в зодии. Глупаво е. Адски наивно и глупаво.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: bd34fb73ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   И аз имах подобна история като твоята. Зодия Лъв съм. Срещнах много готино момче Скорпион. Според астрологията пълна несъвместимост, много тежка и болезнена връзка. Не повярвах на тези неща и се впуснах с главата надолу. В началото всичко беше добре, после той започна да си налага мнението, да ме контролира, да ревнува, дори сексът липсваше-един път на месец. Чувствах се много наранена, той почти не се сещаше за мен, все беше зает, все му бях крива... И се оказа, че това, което пишеше за нас, се оказа почти на 100 % сигурно. Дано ти имаш късмет и с времето да не се получи онова, което аз изтърпях заради някакви си 'глупости' за зодиите.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9b5c2294a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   По принцип и аз много се интересувам от астрология, но от риба до риба има разлика, както и от дева до дева има разлика. Така е с всяка зодия. Аз съм скорпион (момиче)и навсякъде пише, че жените скорпиони като влезели някъде всички погледи на тях отивали, че магнетичен поглед имали, мъжете по тях си умирали не знам какво си.... познай! По-незабележима не знам дали мога да бъда, хахаха! А и никога не съм се оплаквала от прекалено внимание от страна на мъжете... Но пък много неща за характера са верни и т. н. и т. н. Така че не приемай всичко за чиста монета, а просто се радвай на връзката! Другото остави на Алена, хахах!
-littlehebi

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d6e26ea5a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Не е до зодии, ама мъжете-Деви са едни чистофайници и досадни подреждачи на всичко-счетоводители, дребнави, заядливи... И в секса са така подредени и акуратни-бързички и неромантични и нестрастни...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 58809ba6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Новер 28, откъде си сигурна, че не би могла да си ми приятелка, след като не ме познаваш. Не съм поставяла всички под един знаменател, а само тези, които познавам. Не съм склонна да оценям хората по чуждо мнение, а само по мое си, нито пък по зодията. По зодията може да пише едно, а в същност да си съвсем различев мовек. Коментара ми беше свързан с това, че зодията не е определяща за отношенията между хората. Извинявам се ако някой от тук коментиращите се е засегнал от примера, който дадох, изхождайки от личните ми познанства. И освен това един човек в отношенията към към парнтьора си може да е добър, но пък за околните да е чешит или обратното- Хора разни. Желая здраве и любов на всички.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a2469c2ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Направи си синастрия и виж как ще ви се развие връзката ..има хора по астрологичните форуми които могат да ти помогнат ..чета ви коментарите и се убеждавам че ставаме от злобни по злобни ..конкретизирам определени хора тук не всички !!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5541c46149
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   № 35, мъж Дева съм. Държя да се запознаем, за да се убедиш лично, че си описал/а пълната ми противоположност! :)
Зодиите и другите подобни закони и статистики са за младите души (тези, които още не знаят на кой свят се намират и животът ги подмята както си иска), за по-напредналите - нито зодията, нито възрастта, нито полът е от кой-знае какво значение. За най-напредналите (духовни учители и водачи) пък нямат абсолютно никакво значение. Но пак се пропускат тези неща в разсъжденията, и после се чудите откъде идват разминаванията...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1c77d2e280
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Познавам мъж дева ..толкова е спрял горкия само в къщи си седи по цял ден нищо не го интересува ..не можеш на едно кафе да го изкараш..когато той реши (т.е когато е в настроение тогава ) за дискотеки и кръчми абсурд а е на 20 години ..много е суетен постоянно пита ..харесваш ли ми това ..харесваш ли ми онова ..ужасно черно чувство за хумор ..имам чувството че си живее в някакъв си негов собствен свят ..това да ти каже мила дума ..абсурд а пък за чувства да не говорим ..единственото хубаво нещо е че е сериозен във връзката и не ходи да се занимава с други но ..като цяло по някое време всичко става прекалено скучно ..говорим за първата година ..какво остава ако имате 20 годишен брак

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 835ed5ae0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Зодиите са глупости. Астрологията е най-глупавата "наука". Дори Алхимията е по-добра от нея.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 905b7afd41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Хора, благодаря ви за мнението което изразихте по моя проблем! Всеки коментар го взимам под внимание, благодаря още веднъж!

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 424f7f0214
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   No:39.. я кажи ти каква зодия си
Че толкова много хейтваш тоя 20годишния дева
И да те питам ти всеки божи ден.. По кафенета и дискотеки
Ли си въртиш. гъза..
И говориш за напредък и брак нали.
Девата първо е целоустремен. Горещ успехи
И готов на всичко за половинката си.. Която наистина мн обича

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 424f7f0214
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Да ти кажа момиче недей вярва на такива булшится
Аз съм на 18 Дева.. с Асцендент на Овен И приятелката ми е Близнаци с асцендент на Телец и е на 15
Мн е ревнива това е единствено ни малко проблемче
Иначе се разбираме перфектно.. И се обичаме!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0ca88e3781
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Номер 42.. не ходя по кафета всеки ден.. но за млад човек не е нормално да си седи в къщи с дни без да си покаже носа навън.. а когато все пак реши да ходи на кафе с приятели половинката му не присъства.. тя не присъства никъде когато става въпрос за излизане и правене на нещо с други хора.. явно така правят хората които силно обичат и държат на половинката си.. само да отбележа че не съм аз половинката!! незнам поради каква причина се заяждаш с мен.. всеки си има мнение което трябва да се уважава.. не хейтвам никого... защото имам правото на избор да решавам кой да бъде в живота ми и кой не.. споделих мнение от един девишки екземпляр същото мога да споделя за всяка друга зодия.. нещата са доста относителни и индивидуални в астрологията ако трябва да говорим на тази тема.. колкото до брак и напредък.. не виждам какво общо имат кафетата и това което съм написала с това.. явно си някоя много горда и тънкобидна дева.. с какъв асцендент си?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4a8ea979b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Не вярвах на хороскопи изобщо, но преди време една приятелка ме запали доста и се замислих за мъжете, с които съм била и със това, което тя ми каза като характеристика за моята зодия и съвместимостта ми с другите знаци. Беше права - нито раци, нито скорпиони, деви, риби, близнаци ми пасват като мъже, а аз съм имала доста мъже, но не исках връзка с никого - зодия стрелец съм. Докато един мъж просто не ме грабна и омагьоса от пръв поглед и за отрицателно време успя да ме накара да забравя принципа на неангажиращата връзка и да не помисля за друг мъж - той е овен, а според астрологията комбинацията е перфектна. Не знам, все пак мисля, че трябва да се опита, наистина астрологията не е само това да изчислиш дали си пасвате по слънчев знак. Ако ти се занимава и имаш пари, направи си такъв хороскоп, професионален, ще изчислят всичките му там квадрати, тригони и т, н. и ще видиш, ако ли не, забрави за тези зодии и се забавлявай!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d204a2a222
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Здравей, аз пък съм водолей и също така някъде ме вкарват за риби, защото съм родена на 19. 02. Не вярвам много на хороскопи, но като чета за характерите на дадени зодии има доста съвпадения. За чертите от дадена зодия и хората които познавам с такава зодия. Имала съм краткотрайна връзка с мъж от зодия дева и страшно много го харесвах в началото, но с течение на времето ме отблъсна с държанието си и го зарязах. Незнам дали се е дължало на зодията му, но останах доста излъгана в първоначалната си преценка за този човек. Беше красив и ми действаше много странно. Винаги като се виждахме ми се случваше да се чувствам като че имам направена магия или все едно съм се напила само като го погледнех. Почвах да се държа все едно не съм аз, плещех неща които въобще не мислех и се излагах пред познатите ни. С никой друг това не ми се е случвало. И така тогава не съм се държала нарочно за да се правя на интересна, просто нещо ставаше само като го видех. Иначе обичаше да се събираме в компания водеше ми се по акъла, но после ме отблъсна с това че имаше и други приятелки с които се виждаше, а и почна да се държи едва ли не като жиголо. Аз не съм някоя красавица, но не съм и грозна, че да ми се налага да бъда с мъж и да си плащам. Много мъже мене са ме издържали и глезели, може би той се държеше така защото имах много повече от него, но това ме отврати и го зарязах. Сега съм омъжена за стрелец напълно несъвместими, но кой ти е гледал хороскопи като сме се събирали, Обичаме се, караме се, разделяме за известно време и пак се оправяме. Като два остри камъка сме и не можем да мелим брашно заедно, но се опитваме от 5години. Така че дали си пасвате на хороскопи или не преценявай като поживеете заедно, ако се получи добре като не здраве да е карай напред със друг човек. Живей и се наслаждавай на мига, а времето ще покаже дали сте един за друг.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker