"Белите" лъжи болят също толкова, колкото и "черните"... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

"Белите" лъжи болят също толкова, колкото и "черните"...
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 3041 пъти
Здравейте, бих искала да споделя нещо, което ме обърква и не мога да го интерпретирам сама, понеже съм пристрастна, докато всички вие сте странични наблюдатели и ще бъдете честни с мен.

Преди няколко дена получих предложение за брак от човека до мен. Знаех за бившата му приятелка, но до този момент не си бях задавала много въпроси. Естествено приех, защото го обичам ужасно много, но след това се запитах "Дали е предлагал и на нея? ". Попитах го и разбрах, че й е предложил, дал й е пръстена, а тя го сложила и казала, че ще си помисли. След това продължила да го носи още година и нищо не казала по въпроса. Като от време на време носела годежния пръстен от предишният си съпруг, на който изневерила. Разбрах, че тя е напуснала приятел ми, че е изневерила и на него, отишла е при друг заради пари и т. н., а той останал много наранен. Не знам колко е истина всичко това, може да е украсено, може да е скрил много неща от мен, понеже съм го хващала да прикрива. Например преди време го бях питала колко от близките му са знаели, че е с нея и той каза, че само майка му знаела, а разбрах, че и приятелите му и цялата рода са знаели и т. н., после и други неща разбрах, които той изопачи за пред мен. Водеше ме на места, на които знаех, че е водил и нея, бях видяла стари снимки. Така за моменти си губех доверието, но бързо го възстановявах.

Започнах да се чувствам зле, понеже никое момиче не иска да е поредната, или поне не втората, както съм аз в случая. Той започна да ми обяснява как не я е обичал, как са спали още в първата нощ на запознанството им и т. н., че просто се е носел по течението и не са били истински чувства. А мен ме обичал наистина и искал да си изживее живота с мен. Звучи хубаво, но отблъсквам тези мисли от главата си. Не бива да съм наивна. Тя пиела постоянно, всяка вечер изпивала сама по около бутилка бира или нешо от сорта. По баровете танцувала с други мъже, а той я гонел да я прибира. И това не знам колко е истина...

Няколко пъти му казвах, че щом и е предложил, значи страшно много я е обичал, но той отрича, започва да ми говори как не му е обръщала внимание, как мрънкала, че искала подаръци, когато й подари цветя казвала "Само това ли!? " и т. н.

Но така се случи, че ми се развали телефонът и се наложи да си купя нов. Използвах неговата карта, за да видя дали работи и без да искам влезнах в менюто на съобщенията, където видях около 50 съобщения и реших да погледна. Били са запаметени в картата, затова в неговия телефон не са излизали. Прочетох около 10 sms-a с текст "Обичам те" и още много други, че му липсвала, че нямала търпение да се прибере или да правят разни неща... които се радвам, че бяха написали с многоточие, иначе щях да получа инфаркт... и тогава в един миг разбрах, че тази нежност я е имало, но просто той ме е лъгал, за да ме успокои. Почувствах се ужасно зле, разплаках се, а той се заяде и каза, че няма да ми се обяснява. Аз казах, че не е нужно, че няма да промени мнението и мисленето ми и той каза, че не искал да го прави. Всеки път, когато откаже секс или не ми обърне внимание тези съобщения се забиват като нож в мен и едва си взимам въздух.

За капак в началото на връзката ни намерих в компютъра му, който в последствие ползвахме заедно, нейни снимки. Адски много снимки. Реших, че ги е забравил и той каза да ги изтрия, докато след месец не видях една папка с около 20 – 30 снимки, на които те правят секс, тя му прави разни неща и.... няколко часа след гледката треперех и не знаех къде се намирам. Той се прибра притеснен, че съм ги видяла и започна да се обвинява и да ми се извинява. Каза, че ги е запазил, за да може да ги гледа от време на време и да си спомня каква к*рва е, понеже на раздяла му писала sms, че това тяло повече няма да го пипне… По – късно като кажех, че ги е запазил извръщаше истината и казваше, че ги е забравил и не ги е запазвал по този повод, но аз не съм глупава.
Много пъти е казвал нещо и предполагам е било лъжа, щом след месеци не си е спомнял или е казвал друга “истина”, несъответстваща на старата.

Зная, че всичко е свършило, зная че сега е с мен и това е най - важното, но когато нещо ми липсва... сещам се. А и "белите" лъжи болят също толкова, колкото и "черните".

Вие как мислите? Дали имам причина да се притеснявам за нещо - имам предвид - нещо като да я е обичал повече от мен или тази минала връзка да ни пречи.
За да не сте съвсем в неведение ще спомена, че прави много жестове за мен. Подарява ми рози постоянно, понякога ме кара с колата където и да е и не ми дава да се кача на рейс, внимателен е, грижи се много за мен, там пък нямам абсолютно никакви забележки. Родителите ми много го харесват, разбираме се, като едно голямо семейство сме, но аз си имам вътрешни притеснения, които не споделям с никого.
Надявам се да ми помогнете!
На 24г. съм

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: d796b6cf02
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей
Мисля, че момчето е постъпило правилно. Как би се почуствала да ти каже истината, че я е обичал, че е имал надежди който са увяхнали. Може и той пред себе си да не иска да си признае, че е искал да се ожени за нея но тя го е размотавала. Тези бели лъжи както ги наричаш може всъщност да са си неговата истина. Понякога човек крие от себе си истината, защото тя боли, и сам си втълпява нова реалистична за него "бяла лъжа". Не се рови в миналото, ако има нови есемеси тогава се притеснявай. Всеки човек има минало и с когото и да се събереш няма да е "неродена мома" току що излезла от ябълка. Напълно е нормално човек да не се гордее с някой части от миналото си и да се мъчи подсъснателно да ги прикрива. Снимките които е оставил на компа са просто понякога да му повдигат мъжкото самочувствие, приемай ги като, че ли е порно актриса и толкова. Никога един човек не можеш да го имаш целия винаги си има негови лични неща "малки тайнички мисли" ти не го притежаваш дори да си омъжена за него от 50 години. Бракът е споделане на живота на чувствата не на мислите. Не се кори не мисли какво е било преди теб сега ти си на първа линия бъди щастлива от това.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 69cc7e9f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз да съм, колкото и много да обичам едно момиче ще си запазя пикантните снимки кво толкоз :). Имаш два пътя за мен-или си с него и повече не мислиш за глупости или си тръгваш тва е :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8d99adecac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ето заради такива неща винаги съм била против да знам за бившите на приятела си! вземи се в ръце! с теб ли е? - с теб е! вижда ли се все още с нея? - не! какво искаш да ти каже за нещо минало, че да - обичал я е?! по-хубаво ли ще ти стане ако го чуеш. СПРИ ДА СЕ РОВИШ В МИНАЛОТО!!!! друго не знам какво да кажа....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 16fc4fcd79
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пича обича теб, щом е с теб и е предложил на теб и ти казва, че обича теб, а нея не - вярвай му! Бил е заблуден и сега е прогледнал. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f7bdba1ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   каква е тая мания на хората да заличават историята??? Какво толкова? Това е част от миналото му. И да ги махне снимкуите. пак може да си мисли за нея. Стига с тая глупава ревност. Така само си тровите собствения живот, а и на другия все някога ще му писне от това и се сещаш какъв ще е края.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f6763c7673
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ми нормално е да има спомени. какво толкова ти да не би да си забравила предишните си връзки

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fb1e6833cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   „Вие как мислите? Дали имам причина да се притеснявам за нещо - имам предвид - нещо като да я е обичал повече от мен или тази минала връзка да ни пречи. “

Не, ти няма от какво да се притесняваш, но ТОЙ ИМА. На това момче явно не му върви с жените и това е. Погледни се от страни, много грозно си постъпила, ровейки се в нещата му и то за.... минали неща. Не искала да бъде втората, бла-бла-бла.
Ами не бъди. Освободи момчето от себе си. Ти си несигурна жена, жена с много страхове, с ниско самочувствие и от тук идва притеснението ти. Човекът може и да не те лъже, просто СЕГА вижда нещата по този начин, НЯКОГА може и да я е обичал, но днес е ревизирал чувствата си и иска да е с теб - но ти ще го нараниш още повече. Явно си точно обратното на нея - нормално и скромно привидно момиче, нематариално, но той забравя, че всеки си идва с багажа - дори може да се окажеш за него по-пагубна от нея, защото не го очаква.
Едно ще ти кажа, вместо да ровиш като къртица в миналото му, направи всичко възможно, за да не го нараниш в НАСТОЯЩЕТО, защото тя му е разбила вече веднъж сърцето и не го заслужава.
Ще ти кажа, че аз съм съпруга на разведен и ако бях като теб, досега да е трябвало да съм се хвърлила под някой мост.
Виж се отстрани, покай се и се концентрирай върху връзката си тук и сега, иначе си обречена на нещастие, ще нараниш съвсем невинно момче заради твоята несигурност и страхове!
Дано се събуди момчето преди сватбата, защото предвиждам един доста нещастен брак /и развод/, ако не се промениш.
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8577315e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Айде А-то и теб те изкара тежко бреме за всеки мъж:р Слушай ся щом се обичате вземете се, кой какво е правил и говорил преди да се срещнете е без значение, щом вече тези хора са си останали в миналото. Я се сети ти на колко момчета си казвала, че ги обичаш, умираш за тях и т, н? Или ще кажеш че този ти е първия мъж, първото гадже и т. н. не е нали? Той просто лъже и говори лошо за предишната си приятелка да те умилостиви и да ти покаже че ти си много над нея. Просто всяка любов е по-силна от предишната и някак връщайки се към спомените си се чудим какво толкоз сме видяли в предишния партньор, като сегашният притежава всички качества, които искаме да притежава мъжа или жената до нас. Ето сега приятелят ти е открил в твое лице всичко, което му е нужно за да изживее живота си щастливо. А колкото към предложението към предишната му приятелка щом е било толкова ужасно държаща се и той се е решил на такава важна стъпка го попитай за причините, които са го подтикнали. Между другото той колко е голям. питам, защото Има мъже които се страхуват да останат стари ергени и биха предложили брак на всяка срещната дори без да я обичат

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 581adbbd5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз мисля, че не заслужаваш да ти предлага брак, защото му нямаш доверие, без той да е виновен в ни най-малкото нещо. Ми имало снимки, ми дали я е обичал повече от мен, ми дрън дрън. Абе жените не разбрахте ли, че любовта не е количествен измерител, повече, по-малко и т. н. Или я има или я няма. При него тази любов с предишната му вече я няма. Останал е само спомен, но спомена не е любов. Ти нямаш ли спомени. Нооо, като мъж искрено се ядосах, четейки твоята изовед, не си първата жена мислеща си такива глупостии разтройваща и отблъсваща човека до себе си по този начин. И аз съм бил в неговата ситуация. Неприятно е да караш мъжа да се чувства престъпник при положение, че не само ти е верен, но той е направил най-трудното за един мъж-решил е да жертва свободата си за да ти прледложи брак. Ако не спреш със съмненията си ще се появи още по-голяяма ревност, защото това е нищо друго освен болезнена и параноична ревност, ще продължиш да горевнуваш от бившата му ще се прехвърлиш на колежки, познати... и накрая ще му пистне и ще ви тръгне. Повярвай ми!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fb1e6833cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре де, 8, представи си ти да си с такова момиче, няма ли да се почувстваш обременен?
Определено и момчето е объркано, но не знам, как бих реагирала на такъв тормоз. Радвам се, че не съм мъж или лесбийка, защото има толкова много жени на този свят, които може да те съсипят просто. Мъжете са къде-къде по-просто скроени. Съжалявам, но не мога да не кажа истината, колкото и да боли, а тя е - авторке, ти нараняваш момчето, което те обича и си се превърнала в бреме в живота му!
Подкрепям номер 9, макар че съм жена. Право е момчето просто, не може на черното да казваш бяло.
А.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4adf59d585
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   А бе А лично за мен предпочитам да ми мрънка и да ги изясняваме тия недоразумения,отколкото в нейните очи да съм някакъв лъжец и да таи безпочвени съмнения спрямо мен.Не искам в главицата на жената,която обичам да се блъскат съмнения и притеснения и да посърне от мъка,че може би я лъжа,че ми е било по-хубаво с предишната приятелка,и хиляди подобни въпроси да таи в себе си и да не смее да сподели с мен от страх да не ми досади,обремени и да си тръгна.Освен доверие,секс и любов в една връзка трябва да има и приятелство,а какво правят приятелите-споделят си на кой,какво му тежи на душата.Подразни ме А с това,че веднага определи авторката като тежко бреме за мъжа,а запитали се на нея какво и е,явно годеникът и не и е дал отговор,с който да разсее всичките и съмнения,и понеже тя изглежда живее на същия принцип като повечето жени-"да си мълча,да не ме изостави"търси отговорите на хилядите си въпроси от нас читателите вместо от мъжа когото обича.Кротките ревнивки като авторката не са страшни,нежни и сърдечни момичета са просто,които са честни и откровени в отношенията си и се надяват на същото отношение спрямо тях,търсят разбиране и топлото в партньора-това им е лечението на тях и хилядите им въпроси

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4f36ec85fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Браво на 11. Само дето авторката се е опитала милиони пъти да говори а не е получила отговор и нея е страх да бъде изоставена

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e1a685856e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз пък мисля, че е напълно в реда на нещата момичето да се чувства некомфортно. Едва ли на някой ще му е приятно ако половинката му си пази куп снимки (включително и тези със секс)и смс-и? ! на бившето си гадже, което също е получило предложение за брак.
Мисля, че въпросното момче я е обичал (иначе е странно че й е предложил и чакал цяла година? ! ) и то много ( не е сигурно дали още не е, при условие че е зарязан).
Всеки трябва да се чувства щастлив още повече в началото на един семеен живот. Ако имаш подозрения и терзания, които не можеш да преодолееш по-добре се разделете, пък дори и временно.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d41e7577d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Специално за снимките, като изключим пикантните, които дори и с теб да бяха, не биха ми направили добро впечатление, тъй като за мен те са за моментно ползване, от отаналите не мисля, че трябва да се притеняваш. Аз си пазя всичко- смс, снимки с бившия, дори с "приятели", скоито вече не говоря, просто защото това е спомен. Хубавите и лошите спомени са моят живот. Не може, всичко, през което съм минала да се изтрие.
Лъжите са друго нещо....

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e35f68f894
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз смятам че не бива да се омъжваш за този човек. Ако ти е предложил брак просто не се съгласявай. Всичко което казваш го описва като човек който нещо крие, мъчи се да изопачи истината и да те заблуди. Недей да бъдеш в ролята на глупавата и доверчива сътруга на мъж който не може да бъде верен на никоя. Вместо това можеш да си намериш друг мъж с който да имаш здраво семейство изградено с взаимно уважение.
Аз мисля, че имаш пълно основание да си притеснена от миналото му и това което те кара да мислиш и несъвпаденията между това което казва и това което ти виждаш. Внимавай да не си провалиш щастието като направиш един женкар баща на децата си и после цял живот да го дърпаш да остави поредната любовница.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: dd5d98836f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не четох коментарите, за да не хвана някоя страна.
Мила, имаш два варианта - да живееш с нейния призрак или да живееш.
Защо това, че я е обичал и си е позволявал да й отделя нежни чувства теб да те боли? Това не разбирам - това твоето и ревност не е, а някакъв страх, че си обичана по-малко.
Дори да е така, дори да е различно, дори към нея да е изпитвал по-голяма страст или привързаност...защо се измъчваш сама а си започнала и него да измъчваш...за да развалиш връзката си, която иначе ти допада?!
Недей! Спри се навреме!
Просто си кажи - обичал я е, аз съм ок с това. Той не е на 12 и аз не съм първата му любов - ок! Имал е чувства към нея, които по една или друга причина не са били достатъчни, за да осатне с нея завинаги - ок. нали сега е с мен, нали сега ми подарява рози, нали сега аз съм тук... Още повече ме е пуснал в пространството си...Много хора биха свалили подобни снимки на флашка и биха ги скрили, той ги е оставил в компютъра, защото наистина не значат. Притеснявай се от онова, което мъжът крие от теб, а не от това, към което ти дал достъп.
Ако си ги намерила скрити на диск в шкафа..ето тогава да се притесняваш...

Просто трябва да се отпуснеш и да спреш да мислиш за нея. Нека дори още я обича - какво от това? Между тях явно не върви, дори да се съберат, ясно е , че янма да са заедно...нека си я обича като някой, който е присъствал в живота, ти не можеш да изтриеш спомнените му...и е глупаво и егостично да го искаш.

Просто се радвай на обичта си и не си проваляй сама връзката

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 213775905f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Раздели се с него и продължи живота си с друг, който не е наакал и размазал щедро всичко, накъдето се обърнеш...
Защото това е нелепа история, където не може да става дума за любов и интимност.
Смисълът на думата интимност е: нещо специално, само между двама, където няма място за друг.

А тези с практичните съвети ги остави да си ги ползват сами. Защото ни най-малко не са в час за какво става дума.
Бъди сигурна, че нещото, което те е накарало да трепериш е реално и ти не си луда. За да те разстрои толкова значи е недопустимо - и приятелят ти осъзнава това, иначе нямаше да е толкова гузен.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 67c3d565ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ние всички имаме някакви истории, нещо преди. Аз на моя съпруг не съм му нито първата любима, нито втората... Не знам коя съм и не питам. Хората се събират и разделят, ако връзката им не оцелее. Всеки има право да пази своя спомен, това е част от живота му. И моят съпруг не е първият мъж в живота ми, но той не се рови в моите спомени. Да, той е обичал тия предишни жени, както и аз съм обичала моите предишни мъже. Имало е такива, с които съм искала да създам семейство, но не се е получило. Имаше един, когото сънувах години след като се омъжих вече. Това нищо не значи, освен тихата тъга, че нещо не си довършил. То не променя брака ми. Когато се омъжих, и двамата бяхме на по 30. Всеки преди това е живял, както се е стекъл животът му. Но нали той е моят съпруг, не на която и да било от тези преди мен. Как щях да се почувствам, ако знаех, че до 30 годишната си възраст е спал с разни жени, които не е обичал? Какъв човек щеше да бъде той? Видяла си снимки - как правят секс. Ами правили са. Било им е хубаво. Сега това е отминало. И на мен ми е било хубаво с тези мои предишни мъже и ги помня. Но сега не би ми било хубаво и не бих се върнала при никой от тях.
Един ден срещнах случайно този мъж, дето все го сънувах. Какво разочарование... Тогава се излекувах от мисълта, че на времето аз бях губещата страна, защото... бог е мислил за мен, когато не ми е позволил да спечеля точно него.
Остави човека и не се рови в миналото. Градете сегашното, то ще бъде неговия спомен един ден, както и твоя спомен. Не се гризи и самоизяждай... Имало е жена, имало е любов, имало е секс.... Какво толкова... Сега нали е с тебе! Какво искаш да ти каже - че не я е обичал? Ти ще повярваш ли? Ами ако не я еобичал, какъв човек е тогава той? И слава богу, обичал я е. А сега обича теб!
Спри се!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 33d14febb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Здравей, като начало, браво на номер 11. А сега по темата. Когато една жена се омъжва, последното нещо, което трябва да е в главата и е съмнението, а при теб то е много. Жената трябва да е сигурна, че мъжът я обича, че тя е единствената за него. Той трябва да я убеди, че точно тя, е идеалната спътница за него, че ТЯ е жената, която ще бъде майка на децата му. Поне аз така се чувствах, когато се омъжвах. При теб нещата са коренно различни. Има много въпроси, и нито един смислен отговор, с който той да те накара да му повярваш и да спреш да се съмняваш. Сама знаеш, че се измъчваш. Имаш два варианта:да продължиш с него, като спреш да се терзаеш, спреш да се ровиш и да задаваш въпроси и да се надяваш, че след време ще те налегнат други грижи, като деца, къща и т. н. и ще забравите и двамата за миналото му, или да продължиш без него и да търсиш друг, който не е толкова обсебен от бившата си.
Някои от предните коментари направо ме потресоха. Какво значи това "пазя си всичко"? Нито аз пазя нещо от бивши гаджета, нито той. Никога не сме се равнували. А едва ли след осем години брак ще започнем сега. Още в началото на връзката ни, когато идваше в нас виждах, че не му е приятно да вижда снимки на мен с други(не е казвал нищо, просто си личеше)и на следващия път всичко свързано с предишните беше изчезнало. Той постъпи по същия начин. Какви са тези глупости да пази СМСите. И какво като съм изтрила няколко снимки от лаптопа си, и какво като съм хвърлила другите. За какви спомени говорите. Всички предишни мъже са ми в главата. И никога няма да ги забравя. Но не мога да разбера, като виждаш, че човека, който обичаш се сдухва от притеснение и, че наистина нещата не вървят към добре, защо да не изхвърлиш всичко. Не казвам, че това е начина да се доказва в любов. Но в твоя случай това е едно добро начало. Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 830a308bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Здравей, авторке.
Много добре те разбирам, знам как се чувстваш. Но според мен трябва да преодолееш тези твои безмислени терзания, защото така само ще навредиш на връзката си. И всичко това ти казвам от личен опит. Това е твоето его- чудиш се дали предложението му за брак не е един отчаян ход, а не плод на истинска и зряла любов. Искаш всичко между вас да е уникално. Водил те на същите места... ами може просто там да му е приятно. Нормално е семейството му да е знаело за бившата. Но нали в крайна сметка тя е в миналото, а ТИ си тук и сега! Чудиш се дали наистина ти си най-обичаната жена, както ти е казвал годеникът ти или предишната е била обичана колкото теб или (недай си боже) повече от теб. По-добре не ги мисли тези неща. Предложението за брак е сериозна стъпка. И след като твоя човек се е опарил веднъж и сега предлага на теб, значи това е обмислено решение направено с любов. Всеки човек си има минало. Нима ти си нямала бивши, не си се влюбвала и разочаровала? !

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: eac51bda64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Няма бели и черни. Но за сметка на това има "благородни"....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4f36ec85fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Само номер 20 даде адекватен съвет! Евала! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker