Слабата женска интуиция и грешен избор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Слабата женска интуиция и грешен избор
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1131 пъти
Добър ден! Покъртително е, че огромна част симпатични момичета се занимават с тегавняци. Или ще е някой заблуден, или ще е някое надъхано артистче дето ще ги нервира.
Пропускат всеки удачен избор и попадат на мъж "греда", а след време изневеряват и плачат. На тях просто им е скучно, ако ще бъдат до някой пичага.. Трябва да е надъхан филмар! Нищо, че повечето надъхани филмари са балони с въздух, които много сериозно си избиват комплексите край някой стабилен пич, защото много добре знаят, че са няколко стъпала надолу. :)
Странното е, че интуитивните госпожици са слепи за този факт. Това, което искат да изживеят с някой мъж, може да им се случи с адекватен подбор.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7cd6fdcdb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Мога да ти опиша двата типа жени в БГ. Когато са с разни охлюви, наистина го правят с цел.
Това са крайни и лошо възпитани от родителите си момичета, на които им е обяснено по много грешен начин за, , Перфектните мъже". И ако си примерно спортен тип, то ти се явяваш потенциално опасен за нея и скъпите за нея хора, което е чиста илюзия в главата на момичето. И ето как се хващат с малко по-сдухани типове - Хем да са изпълнителни и да работят за тях и децата, хем да могат да му сложат рога и да няма последици. И точно този типаж, с когото не желаят да сключват брак и сериозна връзка, е много предпочитан от тях за секс и забавления. И можем да си направим изводите, че мацките не се кефят половинките си, че не ги намират и за мъжествени.

Вторите пък се разтапят по лаладжии и позьори, е, за тяхните очи не са такива, но цялата работа е, че отговарят на един наложен за модерност образец.

" Той е готин, смее се, пуска лафове, снимал се е с разни момичета в инста и фейса, а сега ми изчезна напоследък. Той сигурно е обвързан, сигурно си живее на максимални обороти ".

И ето тези мисли са причината за по-голямо засилване на интерес. Тя го мисли за готин, за много оправен и опитен с жените, но такова нещо няма! Не можеш да придобиеш опит в общуването с друго човешко същество. Опит можеш да придобиеш от контакт с някое животно. Ама ходи им го разправяй на тях.

Аз съм започнал някъде на 26 да схващам, правих се на палячо и ми излезе късмета с няколко момичета. Днес съм на 37 и нямам абсолютно никакви намерения да ловя гаджета или да се женя. Въпреки намеците, не съм на таяя вълна.
Даже преди няколко години й казах на бивша, че тя не е с мен заради мен, а заради преструвкоте ми. Казах, че нямаше шанс тя да тръгне два месеца с мен, ако бях себе си, иначе визията ми е добре. Привлекателност имам, ама не съм от подчиняващите с. Добре си ги видял нещата. Лошото е, че тия "готините, след време започват да унижават, да посягат и да ходят по чужди жени, а глупачките едно време са подминавали стойностните мъже и си скубят косите.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7ed5e1f43f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Покъртителното е в случая, че ти не приемаш, че си пропуснат от симпатични момичета. Не искаш да приемеш, че ти не си симпатичен за тях. Какво те вълнува дали после някоя ще реве заради избора си? !
С този подход няма да си никой следващ избор.
Пробвай да станеш симпатичен и ти, и нямам предвид само визуално.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 13964baf1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Покъртително е, и още как.
Даже и аз като такава жена не мога да си обясня какво ги привлича точно такива хора към жени като мен - сладки и невинни ли им изглеждаме, идея си нямам.

Но ето, към днешна дата аз не харесвам нито филмари, нито артистчета. Точно от такива съм си патила през годините - все в даден момент се комплексират за нещо и започват да си придават особена важност, да тегавеяти най-вече, да лъжат като за световно. Имала съм няколко опита за отношения с такива хора през годините, като за щастие навреме се усетих и при нито един от тях така и не се стигна до връзка, нито до интимност.

Единият все ме обожаваше, заради мене дишаше даже (:D), а в даден момент като му показах ясно, че не му се връзвам на простотиите и сладките приказки, а искам истински отношения и разговори, се депресира и ме помоли да прекратим отношения. С удоволствие му удовлетворих молбата и пичагата да видиш как още на следващия ден обясняваше на друга колко я обожава и как диша заради нея, ахахаха... Давя се от смях просто като се сетя. Дано и ти се посмееш хубаво.

Вторият пък направо беше влюбен в мен, супер много го радвах, много ме обичаше, обаче в даден момент нещо му прищрака - не знам егото му ли се надигна, понеже му обърнах малко повече внимание, и започна да се пробва да ми "смъква самочувствието", да демонстрира колко жени познава и т. н. И един ден просто отнесе блокажа навсякъде, понеже такова поведение за мен е недопустимо.

Третият - подаръци, обяснения в любов, обаче пак - като видя, че съм интелигентна и че няма да му скоча в леглото ей така, изведнъж запя друга песен - нещо взел да не изпитва вече същото като преди, променило се нещо и той не знаел какво и в крайна сметка и той си отнесе блокажа.

Та така - опитът учи.
Не са попадали на кретени, или поне не са си взели поука (нямат капацитета да го направят).
На момичетата ще кажа от опит - мъжете, които много говорят и много се превъзнасят, обикновено не си стоят зад думата въобще и действително са големи въздухари, които просто търсят внимание и секс.
Особено такива са повечето музиканти, художници, wannabe инфлуенсъри и подобни. Внимавайте с какви хора общувате, дори и чисто приятелски. :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b02d6c2d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Жени срещу мъже, епизод пореден /защо, Боже, не го спрем тоя сериал най-накрая? / Цикълът е един и същ - всяка страна говори нейните си глупости, докато едните се уморят да отговарят. После уморилите се правят нова тема, за да си докажат, че не са загубили войната и така до края на света...

А тъжната истина е, че всяка страна в конфликта отдавна е загубила битката, наречена щастлив живот. Тук се навивате, че има утешителна награда. Е, няма! Не, че админът ще върне трафикът, който му правите. И не, че вие ще заживеете по-щастливо, ако достигнете определен брой теми като тази или женската версия на същата!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a222ee32f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Младите жени търсят забавления, а не баща си 2. 0

Изключенията сред тях, които търсят сериозна връзка, се хващат за доста по-стари от тях, но пак тези "дъртаци" са с добър външен вид или са интересни (говоря примерно за жени, които са на 20 и са с до 35 годишни; случаи като 16-17 годишни с някакви доста по-стари са си като прикрита проституция в повечето случаи).

Ако разбираш само от коли, футбол и секс, и професията си, нямаш големи шансове да си играч, защото си мега скучен, колкото и стабилен да си. Само празноглавките или мъжкараните ще ти се вържат, защото си скучен за масата жени, освен ако не изглеждаш като поддържан гей в лицето, защото много жени умират за подобни черти, та дори и в характера, ако не си твърде лигав - ще си и мъжката приятелка, хахах.

Ако си от скучните мъже, ориентирай се към някоя интровертка или стара мома, ако и ти си дърт. Ако не искаш такава - сигурно ще си само плащач, а може и да трябва да и гледаш децата от предишния мъж. За щастие, сега българките не искат да раждат, а и използват контрацептиви, така че вторият вариант е по-рядък, но навсякъде има много бивши леки жени, които са се наиграли, защото са застарели, но още не са раждали.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8b66c31a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Самотните майки и децата на самотните майки не стават такива поради правилен женския избор на свестни мъже.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5c11b22a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   5 да на мен ми е интересно какво мислят хората точно за тези бивши красавици който цял живот са си живяли с тоя и ония та сега се сетили да вържат някой балък и нямат деца още? Разпознавате ли ги и виждате ли как те просто се опитват да вържат някой нещастник само за да не останат стари моми?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f73c27daa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Нещо си се объркал, не пиша за мен. Става въпрос, че все някакви реват и драматизират, а имат избор да бъдат с готини. Аз не съм антипатичен и незабележим, доволен съм си. По-добре не поставяй разни хора в категория, само защото ти попадаш на някакъв начин на мислене и правиш аналогии. Мога да съм обвързан и да мисля по този начин, мога и да ги сменям всеки месец. Изобщо не разбираш идеята на темата и се включваш неподготвен. Ако си мислиш, че пиша това щото искам аз да съм на мястото на въпросните балъци, значи си за абсолютен та*ак

До номер 2 от автор.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5b257cb4a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Поредната безсмислена тема. Авторе, гледай ти да не сбъркаш в твоя избор. Всеки да си живее живота така, както го разбира, ако е сгрешил, сам си плаща за грешките.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7faca20407
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

10.   Четейки сайта, човек може да остане с впечатление, че тук са се събрали недооценените топ мъжлета, които са сами не по принуда, а по свой собствен избор, защото жените си падат само по надъхани филмари и всяка обвързана задължително е във връзка с именно такъв. Нека инселът погледне първо себе си, а после да дава оценка на чуждите отношения и характери. Уви....
Липсва ми да чета теми от типа как да накарам жена ми да ми духа, едно време тук поне имаше конкретика, а сега само алабалистики.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a639399ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   до 10. да те жените нищо не правят само мъжете са си смотаняци нали??

толкова пъти кифладжийките са ми отвръщали на това като си държа на думата очаквам и те да държат на своята - не махат се като лъжкини

Винаги съм смятал че да биеш жена е хамалско но вече си мисля че някои си го просят, българките ей такива лъжкини дето не отвръщат на доброто с добро

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: aa518c70e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Предлагам авторът да си прочете писанието и да се опита да се види през очите на читателя.
Какъв невероятен речник - "пич, пичага, тегавняк, греда, надъхан", нищо чудно, че стойностните жени странят от теб.
Звучиш повърхностно, незряло, въздухарски, същински "въздух под налягане"
А какво предлагаш насреща в интелектуален план? Умения, таланти, образование, перспективи за развитие...
Пред 2 нагънати бицепса предпочитам множество мозъчни гънки...
Интуитивна жена

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 20692b0482
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Покъртително е как някои мъжленца се опитват да извинят собствената си неспособност с жените.
Покъртително та кърти...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6f68feb02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Само като прочетеш, че някой се влюбвал в тях и това им било смешно и досадно, можеш да си дадеш ясно обяснение за действията им. Аз колко киселици съм виждал през годините, :д уж са обвързани и с деца, а все нещо не им е гот. Личи си, че до тях лежи адски симпатичен и способен мъж :д Много адекватен избор правят, ама направо избор един път. И да, жените отбягват мъже с реална представа за заобикалящата ги обстановка. Колкото си по-тъп, толкова си по-интересен. Да не пропускаме, че е препоръчително и да си посредствен клоун. Те са арогантни към мъже, към които имат огромно желание да ги помпат, ама си въобразяват в малоумните си светове, че тия мъже няма да им пуснат.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ea825f7698
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Жените имат хаотични мисли, а това какви глупости си внушават от съветите на майки и приятелки експертки е друг въпрос. Не бива да се учудваш на странните решения, женската интуиция е преувеличено качество. Аз съм водил нелепи спорове с жена, която не иска да признае за една непозната, че е развъртяла три момчета и ги е изпокарала сериозно, а ставаше въпрос за много недостойна госпожица. Тя направо ги разката и ги съсипа! Провали живота на едно от момчетата, момче с добро и чисто сърце. И тая оправдаваше гадината по всякакви начини и с всевъзможни малоумни извинения, че била объркана и не го направила нарочно. Сигурни сме, че не е нарочно! Случайно си легна с двамата му приятели от детството, но не и с други от компанията. Случайно с тия двамата, че нали не й е споделял, че е израснал с тях. Аргументите винаги са едни и същи - Женомразци, самотници, сексисти, мъже с турско мислене и така, няма друг вариант за тях! Говориш ли тези неща и критикуваш ли, ти си всичко това дето изброих. Ти знаеш ли какво правят в тоя сайт? Виждат една тема или коментар с повече от 10 реда обяснения и оплакване за тях, прочитат го през ред и без преработка на прочетеното, палят фитилчето и драсват да си покажат отровичката. Подкрепят се в недостойното и вредното за тях и никога не бъркат. Те преценяват, избират, раждат, целуват се, чукат се с когото са намерили за уникален, уникален в бездарието си в едно 80% от случаите. То няма решение на казусът между двата пола, тъй като едните са неспособни да си кажат истината. Всеки мъж има торба примери, че е така. До ден днешен не съм разбрал, дали жените нямат умствено възможност да видят реално нещата.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7faca20407
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Номер 11, не твърдя никъде подобно нещо, нито пък намирам мъжете за смотаняци, защото имам достатъчно примери в живота си, че това не е така. Сайтът обаче се напълни с комплексари, които вместо да си живеят живота, все дават наклон на останалите какво да правят със своя.
От 10

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9424ce894a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Деца- момчета, ние вече възрастните, сме виновни за вашия емоционален недоимък. Спирахме ви да сте оборотни гамени, наркомани и крадци. Вашата среда не е стерилна, но не се възприема от масата. Ще ви се получи и на момчетата и на момичетата. Работете, поне два езика говоримо, Ай- Тех грамотни, шофиращи, спортуващи и мислещи. Може и тук, ако имате хъс, посока и традиции.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker