Искам щастливо семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам щастливо семейство
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 829 пъти
Аз съм жена на 30 години, която се опитва да съдаде щастливо семейство или поне не нещастно. Но не ми се получава. Моят мъж няма желание за нищо, абсолютно нищо. Не иска да излизаме почти с детето, много рядко го прави на сила. Не обича морето, не обича да се запознава с хора и да излиза, свидят му се пари за всичко, вечно е изнервен и крив. Постоянно търся вината в себе си. Гледам да приготвя вечеря, да го оставя да си почива (и двамата работим почти еднаква работа и не е толкова натоварваща, имаме добри доходи). Не мисля и че съм се изоставила след детето и да изглеждам зле. Да поотпусната съм, но и той е като мен. Когато се приберем все гледам да му угодя, но все не е достатъчно. Не е заинтересован от нищо и не ми помага особено с детето, нито с пазаренето и тн.
Мечтая си за мъж, който да има желание да излиза с нас на разходки, да не вика от най малкото нещо което трябва да свърши. Да обича да пътува, да ходи на плаж и да се радва на живота. Искам само спокойствие, деца и приятели. Искам да имам още едно дете, искам и да си осиновя дете. Мечтая си за пълна къща с любов и мъж, който да ме обича и да обича децата.
Не търся съвет, просто искам да споделя и да ми олекне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5583b564b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ех, как и аз се размечтах сега... За същото. Понеже живея в същото, по-точно живеех. Вече съм сама. Нямам съвет за жалост.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a02355ab9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Че кой не иска? Само дето представите ви за щастие с мъжа ти очевидно не съвпадат.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d6370a17b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм човек като мъжа ти. Постоянно паля, мразя да излизам и да се запознавам с нови хора, мразя да пътувам, морето и жегата ме побъркват. Това никога няма да се оправи. Теб те правят щастлива неща, които него го отвращават. И обратното. И топ модел да си, и 500 кг. да си, той вечно няма да харесва нещата, които ти харесваш. Ако искаш да сбъднеш мечтата си-намери си друг мъж. Твоя никога няма да се промени, съответно и ще останеш нещастна цял живот. Успех.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: fe93a89207
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Който иска промяна, взема крайни мерки.
И моят мъж имаше такива фази, но намерих начин.
Не иска да се вижда с хора. Добре. Обаждам се на приятелка, чиито мъж му харесва за компания и организирам семейна среща в заведение. С приятелката се разбираме, че те са поели инициативата. После с друга за семейно посещение в парка и на кино. А за почивката, му казвам изпаднаха последните 3 самолетни билета, ако размислиш, можеш да дойдеш с нас, но утре трябва да платя за мен и детето. А се случи точно така. Бях изтеглила пари и за трима ни. Обаждам му се, че тръгвам към агенцията и има половин час за размисъл, докато стигна. Е, познай, , като разбра, че ще ходим без него, веднага се съгласи. И за останалите почивки действам така, резервирам хотел и билети онлайн и вече нито мрънка, нито се противи. Купувам билети за представления, уговарям семейни срещи и така се получават нещата. Искам и действам.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bc8f57d936
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката до номер 4: За съжаление моя мъж не е като вашия, ние си ходим без него и на него му е все едно. Даже му е по-добре така. Чувствам се сама във връзка, без шанс да имам нов човек до себе си :(

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 412a5de6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Вие сте от различни планети, как да стане? !
Не го ли опозна преди да да създавате дете? Не беше ли същият или като много от мъжете симулира и лицемерничи докато те върже? Дори и да е така, винаги има неща които издават.
Сега не ти остава друго освен да се примириш или се разделите.
Е, да де... или някой подобен татко наоколо, после се чудят някои мъже и "ама аз правех всичко за семейството" ами не...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: dd959ebddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   "Искам да имам още едно дете, искам и да си осиновя дете" Говорите в единствено число. Ето там е проблема. Той е изолиран и това е много отдавна. Затова няма желание да бъде с вас. Защото дълбоко подсъзнателно Вие сте сама, той не е с вас. Вие сте сама в каузата си, а мъжът е просто придружител и източник на сперматозоиди. Жена съм.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b48a900e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторке, не го приемай като критика, но ти как се омъжи за този мъж без да го познаваш, да знаеш характера му, сърцето му, желанията му? Казваш "Не обича морето, не обича да се запознава с хора и да излиза, свидят му се пари за всичко, вечно е изнервен и крив".
Ти преди да се омъжиш не разбрали че този мъж е такъв? Какво си гледала изобщо? Не го ли тества свидят ли му се парите или не? Не се ли запита ти от какво наистина имаш нужда и дали този мъж може да ти го даде? Не знам наистина как можеш да пропуснеш толкова важни неща от характера на един човек преди да се си обвържеш живота с даден човек..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker