Изневерява ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121327)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерява ли?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1569 пъти
С приятелката ми сме заедно повече от година. В началото тя искаше постоянно да оставам в тях и бяхме почти неразделни!
Правехме страстен секс постоянно. Но в един момент тя започна да си измисля тъпи оправдания да не се виждаме. Абсолютни прозрачни оправдания от сорта на- днес трябва да чистя банята или днес трябва да подреждам документи вкъщи и прочие подобни тъпотии! Как по дяволите аз и преча освен това ако си във връзка с някой или ще живеете заедно това е нелепо. Какво при всяка дреболия която имаш да правиш ще гониш мъжа си за няколко дни ли? Това поведение е на периоди веднъж сме цяла седмица заедно и всичко е супер, след това по няколко дни ме избягва и се държи дръпнато. Това ме навежда на мисълта, че може да се занимава с друг зад гърба ми. Другото нещо секса взе да секва доста и винаги е по моя инициатива като често е уморена вечер и трябва буквално да я навивам! За свирки да не говорим-спряха изведнъж а ги правеше всеки път с мерак! Започвам да мисля, че получава секс другаде особено като не сме заедно и не знам какво прави! Освен това започна често да си пътува при майка си и то за по една вечер, дори през седмицата след като е на работа рано на другия ден. Когато не сме заедно иначе винаги ми се обажда или пише да ме провери. Друго скоро бяхме на море и забелязах, че има синки по колената това вече много ме усъмни, тя каза, че не знаела от какво са! Всичко това ме кара да мисля, че изневерява освен това в инстаграм добавя непознати мъже на който харесва снимките ужким и били приятели!
Според вас дали ми слага рога и ме прави на глупак под носа ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 307371e731
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   И все в нейният дом, а? Поне чистиш ли след себе си или си просто гост? С какво помагаш в домът И, един път поне изчисти ли банята или единственото, което те вълнува дали ще има свирка.
Готвиш ли или си досадника на който трябва и да готви освен, че ти самият нямаш къде да я поканиш и все при нея.
Пак много те трае тя... да, може и да се е ориентирана към мъж, то с такъв плужек като теб какво друго да бъде? !

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 67be888e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Всичко описано води към изневяра, изхващах я! . Когато не сте заедно и ти звъни не е от загриженост, а просто иска да те провери къде си да не я хванеш в крачка.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d395e69e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Братле бягай с 200 и не се обръщай назад.

Късай я без да и казваш нищо, ако наистина има чувства към теб, ще осъзнае, че се е държала зле и ще те потърси да ти се извини.
Ако не - здраве да е, ще си намериш друга.
Но по всичко личи, че си търси друг, съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0e12255d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   По-вероятно е да се пази в дните на овулация от забременяване, както и да не иска секс по време на цикъл.
Освен това гледаш много егоистично на секса. Нищо не споменаваш дали задоволяваш приятелката си. Тя не е длъжна да мисли само за твоето задоволяване и да й се иска да ти прави свирки, защото ти така си преценил.
Обърни внимание и на личната си хигиена да не би да си се позанемарил напоследък.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d824940480
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   1 ти не търсиш мъж а роб, шофьор и чистачка вкъщи! С това мислене ще си стоиш сама цял живот. Никой не е длъжен да ти слугува и да ти чисти банята!

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c97faedef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Значи като четох това доста сериозно се замислих и аз, че най-вероятно става дума за изневяра. Е, докато не прочетох за синките по колената хахаха.
Братле, със сигурност ти изневерява ;).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4db24a4ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Авторе, зарежи я тази! Почти сигурно ти изневерява!

Номер 1, ти кога успя да слезеш от връх Олимп и да почнеш да драскаш съобщения тук? Олимпийските богове те чакат и накрая ще почнат да консумират амброзия без теб!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d824940480
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Автора е въпроса ми е също и към мъжете. Дали бихте търпяли подобно отношение и такава жена? Да видя пък дали аз съм с грешка?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 762cb21fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Спи с някой женен мъж и те държи за компания като онзи го няма. Спри да се виждаш с нея, без въпроси, без обяснения. Нека тя да реши дали да те търси или не, да избере единия от вас. Защото със сигурност не си само ти. Успех.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d824940480
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Не е задължително да е женен но спи с някого като ме няма иначе нямам обяснение. Защо се държи така?

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d37152b31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Това със синините по колената е голяма глупост. Жена ми обожава секса в кучешката и често сме го правили в тази поза по плажове и планини, когато сме били сами. Никога не е имало и следа по краката и при положение, че го правим на неудобни ръбести терени и с голяма продължителност.
Виж смучки, синини по ръцете и дупето определено говорят за приключения в леглото.
Вероятно ти изневерява или поне има намерение да го направи щом е с такова поведение.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 69a3d9c9af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ми и на мене ми се е случвало да се държа така и не изневеряваш. С него правехме основно секс и прекалено много. Като казвам прекалено, имам предвид по 2 часа на ден. След около месец почнах да се чувствам изтощена, мързеше ме на работа, постоянно бях недоспала от секса до късно. Паралелно с това нямах време за нищо. Вкъщи беше супер мръсно и исках да си изчистя, нямах време за себе си, за елементарни неща, като тва да си ровя в нета и да се разхождам сама по магазините. И той също като теб се сърдеше, че не искам всяка вечер да съм при него. Държиш се обсебващо.
Сравнението със съвместния живот не е правилно. Тогава хората са си омръзнали буквално и изобщо не се занимават нон стоп един с друг, въпреки че живеят заедно. Чувстват се по-свободни, отколкото в мачалото на една връзка, в която сте заедно всеки божи ден. И на мене ще ми писне, ако бях на нейно място.
PS Изобщо не съм изневерявала на гаджето ми, даже исках да си почина малко от секса.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5428c59f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Защо не седнеш някъде с нея и да си изясните отношенията като цивилизовани хора? Това, дето го пишеш и питаш тук, го кажи на нея. Решавате да бъдете ли заедно или не и толкова. Няма нужда да гадаеш, да питаш този и онзи чужди хора, на които не им пука нито за теб, нито за нея. Достатъчно близки сте да спите заедно, пък не можете да си говорите откровено и директно? Че каква е тази ваша връзка тогава?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f218c51262
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   За мен "изневяра" не е много уместна дума при гаджета. С този статут сте си все още свободни. Дали в твоя случай има друг - най-вероятно - да. Защо - защото, понеже... срещнала е някой по-обещаващ в нейните очи. Не унивай! Вдигни глава и продължавай напред. Може да е за добро (най-вероятно - е)!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d824940480
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   14 с грешка си тя твърди че ЖИВЕЕМ ЗАЕДНО СПОРЕД НЕЯ! И в същото време прави всички тези неща???

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d824940480
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   14 Бас държа че си сама без мъж до теб с тва егоистично и елементарно мислене, така ли е?

 
  ...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 5c518b3557
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Уточни на какви години сте, това също има голямо значение.
Всеки човек има нужда от лично пространство стига да е във лимита. Преди да обвиняваш другия, потърси вината в себе си, може да си скучен или тя самата да не вижда сигурност и бъдеще с теб, това също много е важно. Финансовата страна е една от основните неща във една връзка, ако тя работи а ти не, или ти самият не си правиш сметката.
В периодите от живота си, преминаваме през различни връзки и различни ситуации, и според проблемът ти изглежда че ти си в периодът между 20-26 когато все още не си опрял достатъчно че да разбереш дали ти изневерява или иска пространство. Моят съвет е да говориш по малко и да бъдеш по сериозен но във същото време да показваш че ти заслужаваш много повече и че си това което търси всяка жена. Бъди мъж и не я карай да прави секс с теб а бъди по резервиран. Няма жена на този свят която да не търси внимание без значение на каква възраст е, и ако ти и даваш цялото си внимание и показваш всичките си чувства е напълно възможно тя да потърси внимание на друго място.
Бъди джентълмен а не досадник и ако това е жената за теб тя ще откликне със това от което се нуждае всеки мъж. А за женската аудитория Дами запомнете че мъжът не се нуждае от любов а от Уважение!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker