Липса на партьор и самота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липса на партьор и самота
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 2761 пъти
Здравейте! Мразя думата "самота", но е факт. Винаги съм твърдяла, че и сама ми е добре, като използвам думата "самодостатъчна", но установих че лъжа единствено себе си. Имах приятел - 2 годишна връзка, като със всичките емоционални сривове, опити за събиране, караници и целия тормоз след приключване на връзката, мога да твърдя че миналата година, - конкретно приключихме взаимотношения. Официално се разделихме преди 2 години. Този човек ми даде много, научи ме на много, но и нещата свършиха по много грозен начин. Мисълта ми е, че след него си вдигнах стандартите, тъй като преди него съм имала 2 очевидно неуспешни връзки, той ми показа в дадени аспекти какво отношение да изисквам, да заслужавам и разбира се какво не. След него сякаш напълно се изгубих. Отне ми много време да се съвзема емоционално, психически, да се възстановя.
Както всяка жена и аз имам нужда от половинка, партьор, човек до себе си или както искате го наричайте. Наистина не разбирам защо толкова трудно попадам на някого, който да ми привлече вниманието, не мога да се определя като прекалено взискателна или капризна. Не поставям външния вид на първо място, а отношението, за жалост от както приключих връзката си вече дълго време съм самичка не срещам подходящ и започвам да се чудя защо.
Колкото и нескромно да ви прозвучи ще си позволя да се опиша като красива, целеустремена, упорита, образована, но и обикновенна в общи линии. Имам образование, хобита, добре изглеждам, чета книги, излизам, запознавам се с нови хора постоянно, комуникативна съм, привлекателна.. за мен е от изключително важно значение да си подхождам с някого душевно, да има какво да си кажем, да умеем да водим както приятен и забавен разговор, така и по-смислен и градивен. Обожавам да се смея, да излизам, да съм продуктивна и не смятам че изисквам и очаквам много от отсрещния.
Така и не се появява някого, а около мен всичките ми приятели си имат човек до себе си. Понякога няма с кого да пия кафе, всеки вечер е с човека си, филмчета, излизанки, общи планове за бъдещето. Омръзна ми сама да се грижа за колата си, да сменям крушките вкъщи дори, искам мъж до себе си, искам да се чувствам като принцеса, да го е грижа за мнението ми, да си готвим заедно, да прекарваме време заедно..
Копнея за някого, който няма да има търпение да ме види в края на работния ден. Разбира се има мъже, които ме харесват, но не се развива никаква привързаност, изскра, тръпка от моя страна. Просто не виждам в тях нещо което да ме привлече. А за жалост аз съм и от хората, които не могат да си легнат с някого просто за задоволяване на нуждите. Чисто сексуално също имам желания. Преди половин година прецених, че явно "искам много" и дадох шанс на един симпатяга, прояви интерес, стори ми се забавен, още в началото видях доста неща по които не си пасваме но си казах "добре, дай му шанс, харесваш го. Опитай". Като започнем от самото начало нещата вървяха толкова насила - комуникация липсваше, не ме изслушваше, сякаш не го беше грижа за мен, по-скоро се чувствах като аксесоар за него. Може би ме харесваше чисто визуално, особено не се интересуваше от мислите ми. Все пак опитах, дадох максимално от себе си нещата да потръгнат... ама честно казано нито отношението му ме задържа, нито външния му вид, сексът / който беше цели два пъти / беше ужасен, много потиснат, изгубен в себе си, пък аз съм позитивна личност и се отказах да "бутам" тази пародия на връзка. Че дори когато бях болна не си направи труда да ме попита как съм, да не говорим за усилие да ме види или изслуша. Скъсах с него. Всичките ми приятелки ми казват да давам шанс на хората, които ме харесват, но не мога. Не ме грабват, а съм самотна. Искам преживявания, емоции, топлина, любов, страст.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5f58e2835f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Най-накрая някоя да си признае за тая новаторска дума от сериали като "сексът и градът" и разни подобни пародии - "самодостатъчна". Самодостатъчна си си, ама по-скоро самотна. Иначе ти влизам в положение. Приятелките ти са прави от една страна, давай шансове. Дори на такива, които не те привличат толкова, бъди приятелка с тях, общувайте. Не да правиш секс с тях. Ако някой те натяга за това, значи само това търси. Нормален човек може да чака. Нали, естествено, не години, но може да те опознае 2-3-4 месеца, в които да говорите, да общувате, да видите пасвате ли си във възгледи и т. н. И тогава евентуално да опитате връзка. В днешно време никой не иска да чака. Но ако общуваш, все ще се намери някой. Имай предвид, че и средата зависи.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 273e7a4952
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Пътувай до близки и не толкова близки дестинации. Пътувай с влак, кораб... ще го срещнеш.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 706ae9de36
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Пишеш противоречиви неща. Хем "дадох шанс на един симпатяга" и "добре, дай му шанс, харесваш го. Опитай", а после завършваш за същия мъж с "нито отношението му ме задържа, нито външния му вид". Ако аз, например, намирам една жена за симпатяга външно и като отношение, това значи, че определено ми харесва на външен вид и като отношение.
Не споменаваш и каква точно е твоята представа за симпатичен мъж или такъв, с който определено не би била. Всички знаем, че на първо място поставяте мъжкия ръст, после излъчването в лицето (определени скули, присвити очи, намръщени вежди, леко квадратна форма на черепа и широка крадратна челюст) и тялото (широки рамене, развити мускули, тесен ханш, стегнат корем с плочки или без плочки). Накрая може да се окаже, че и ти - като много други жени - си пренебрегвала редица стойностни мъже, които биха могли да те направят щастлива, но просто не са се побирали в определените от теб рамки. Този ще е с 5 см по-нисък от набелязаната цел, онзи ще е с 5 см по-тесен в раменете, другият няма да има намръщен поглед и квадратна челюст, четвъртият пък не ходел с нахакана походка, петият пък бил вежлив и съобразителен (което много жени приемат за "отблъскващо" според техните представи; без да го твърдя за теб) и т. н.
Твърде общи неща пишеш и от това няма как да се разбере кое точно ти пречи да харесаш този или онзи мъж. Иначе правилни неща искаш относно прекарваното заедно време. Точно в това е смисълът двама души да са заедно, а не да се събират само заради "лягането" и гоненето на някакъв интерес.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 69048f2d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Да ти кажа и аз искам мъж дето да е до мен да ме гледа влюбено, да желае да прекарваме време заедно, да отговаря на желанията ми. Но не съм сама, имам мъж, но сме много далечни, не прекарваме никакво време заедно, сигурно сме си омръзнали..
Но имам деца и не ми е толкова самотно, с тях е весело, а съм постоянно почти на работа.
Дано го срещнеш скоро, пожелавам ти.
Ние си представяме какво искаме, но не получаваме желанията си.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 816a8edd6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   До коментар 3
Препчи й това, че няма привличане, бе пич. Нито квадратната челюст, нито лошият поглед са фактор. Ако ще и Брат Пит да е, няма ли я химията, всичко останало няма значение.
Я си лвгни ти с някоя, която не те привлича, ни иначе стойностна, свестна и тн....

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a3e7e2586a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Е, ти си имала три кофти връзки... как очакваш да си харесаш някого? ! Блокираш се на подсъзнателно ниво.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0658336ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Приятелките ти са прави - давай шанс и на такива, които не ти се струват перфектни! Онзи не е бил подходящ, не всички ще са такива - честа женска грешка е да приемат 1-3 провала за обобщение на извадката и да се отчайват! Няколко съвета:

- Опознавай ги и преценявай дали все пак си заслужава!

- Не се изкушавай от това, че като жена си в по-добра позиция и не търси вечно нещо по-добро, т. е. нека търсенето не бъде заради самото търсене, а в името на постигане на резултат!

- Не ти трябва най-добрият мъжкар на планетата, защото той вероятно има доста варианти и е малко вероятно да избере теб /или която и да е - онези с многото варианти рядко избират един-единствен човек, по-скоро летят от цвят на цвят като едни непораснали деца/! Намери си някой, който да не ти изглежда като утешителна награда /да не е максимално далеч от исканията ти/, но все пак и да не ти отнеме десетилетия да го намериш или да е невъзможно да го задържиш! Не приемай това като абдикация и обида за егото ти, а като стратегически ход - търсиш човек, който да избере теб и да остане с теб, а не пИпИруд, дето опрашва наред и не се задържа никъде! Ти пак си си красива, но каква полза, ако онзи отсреща не го оценява?

- И да, не се отплесвай по вниманието и не прави грешката да ти порасне егото и да заживееш заради вниманието! Изкушаващо е, но в един момент вниманието свършва, а самотата се показва на прага на вратата и казва с дяволита усмивка /и набор от инструменти за мъчение - уф, само като го пиша, настръхнах/ "Наигра се, а сега е мой ред".

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 706ae9de36
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   Номер 5, не четеш явно какво е писала авторката на темата, както и цитираните от мен нейни изказвания за този мъж. На два пъти черно на бяло е написала, че според нея той бил симпатяга и го харесва. Точно с тези две определения.
Лягал съм си с жена, която не е била привлекателна в моите очи, даже трудно ме е възбуждала в началото, но за решението ми да съм с нея силно е натежавало доброто ѝ отношение към мен. С каква цел е въпросът ти и какво общо има с това?
Лягал съм си и със заможна жена, която е била съвършена на всяко едно място от тялото, включително стегнати красиви гърди и най-красивата прасковка, която някога съм виждал (огромна рядкост сред жените, тяхна болна тема и честа причина мъжете да ги зарязват след първото любене), но лесно прекратих отношенията си с нея, защото просто не беше искрена за редица неща, а липсва ли открития диалог между мъжа и жената, другото е обречено. Физическото привличане не може да замести липсата на съществени качества у жената.

И само да ти напомня, че практически повечето мъже са редом до жени поне две стъпала по-ниско като излъчване, колкото и много жени да се самозаблуждават, че са големите красавици след поставянето на грим. Ако жените бяха честни и справедливи, една жена с излъчване 5/10 с ръст 150 см щеше да си хване мъж с излъчване 5/10 с ръст 163 см (12, 9 см е средната разлика между двата пола), а не да се цели в най-вървежните батки или в червивите с пари мъже. Да, такива с готовност биха я изчуквали, докато тя им се натиска и предлага наготово, някои може и с лекота да се изпразнят в нея и да отпрашат с 200, но това не значи, че я искат за семейство и са готови за лишенията и отговорностите, съпътстващи това да са бащи и съпрузи! Тези жени обаче не се хващат с мъже на тяхното ниво, защото отлично осъзнават предимството на половия си орган и наличието на цици и задник, съответно се възползват от него, докато все още имат тази възможност. Знаят, че после става страшно, когато дойде време да са лелки.
Горенаписаното е неоспоримо и не го пиша с цел да казвам нещо лошо за жените, а защото отговаря на истината. Повечето жени, макар и привлекателни на 20-25 години, след навършване на 35 години рязко губят свежото си излъчване и биват в пъти по-малко ухажвани от мъжете на тяхната възраст, докато излъчването при много мъже е най-чаровно около 40-те им години. Неслучайно почти не можеш да видиш сериозно обвързана двойка между 40-годишна жена и 10-15 години по-млад от нея мъж, докато обратното се случва редовно. Това е така, защото и самите жени знаят кои са най-силните им години и кога спада тяхната привлекателност. Те пък се целят в така наречените "успешни мъже" (разбирай: да им осигуряват забавления, почивки, пари и отлични условия на живот), а това се случва на по-късни години. Има и жени, които рано-рано забременяват от някой здравеняк и после се надяват да вържат друг с пари, който да ги издържа. Всякакви сметкаджийки има, така че разнообразието е голямо.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 816a8edd6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Ами евала, щом можеш да си лягаш с жени, които не те привличат, това е чудесно, но не значи, че всички могат или трябва да могат. Целта на въпросът ми е да разбереш, че аз например не мога, както и много други мои познати и приятели :)))
Качествата у човека също не могат да заменят физическото привличане. И колкото и свестен да е човек, няма как да се насилиш да си с него само заради положителните качества, ако те обтблъсква. Не е лошо да споделиш ти как го правиш, дали консумираш нещо преди това и какво?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 706ae9de36
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

10.   Номер 9, правиш нескопосани опити да преиначаваш думите ми, вкарвайки твои си съждения. Къде тръгна да пишеш за "отблъскване"? Ясно и сточно съм се обосновал и се вижда черно на бяло. Всяко залитане в друга посока е породено от теб. :)

Прочети следния цитат от мнение номер 8 и го осмисли внимателно:
"Лягал съм си с жена, която не е била привлекателна в моите очи, даже трудно ме е възбуждала в началото, но за решението ми да съм с нея силно е натежавало доброто ѝ отношение към мен. "

Да кажем, че жената е била 4/10 като излъчване в лицето и като тяло, а аз в онези ми най-добри години (около 30-31) съм бил с излъчване малко над средното, около 7/10. Никога не съм се имал за някакъв красавец и съм бил с правилна себеоценка. Отделно, моят ръст е с 22 см по-висок от нейния, я тя бе с леко наднормено тегло и с акне, докато аз бях със стегнато тяло и с леко видими плочки на корема - без големи мускули, с нормално телосложение. Не е била първа красавица, но прецених, че заради доста грижовното ѝ отношение към мен и цялостните ѝ качества (искрена, сериозна, с чувство за хумор, самоиздържаща се, готви вкусно) си заслужава да опитаме да имаме връзка.

Колкото до въпроса ти накрая, страстта в леглото е изпепеляваща, когато жената има подход и е всеотдайна. Мога да ти дам и обратния пример с жена, която заради наготово получен ген е голяма красавица, но не знае що е то любовна игра, само лежи по гръб в леглото и мисли, че едното отваряне на краката в мисионерската поза е достатъчно. Има и подобни мъже, разчитащи на външния си вид и очакващи жената да прави всичко за тях, а тях ги е еня само за собственото им удоволствие и като си го получат, тя остава неудовлетворена и с усещането, че е употребена. Което си е точно така.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ac44300f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Лека контраатака... Излязох на скоро от доста тежка за мен връзка с по-млада жена насочена изцяло към кариера, работеща по 14-15 часа на ден. По принцип, много я харесвах и обичах, но нямам времето и нервите да се уговарям за дни напред и тнт, а и не исках да я зараязя с цинизъм относно начините за печелене на пари в България дори да работиш по 24 часа в ден. Исках да я посрещам и изпращам, да съм стабилна опора и бекъп, за да се самонасочи в 1-2 от нещата, които и носеха най-голям приход, и да има време за себе си. Но отрязах в края на краищата, но явно се заразих от нейнота устременост и ми се струпа на главата страшно много работа през лятото било то поради цикличност, кризата и др, отделно и хобито ми ескалира в даден момент, и от там ми стана източник на доходи, а времето съответно за него причислено като работа. Общо 12-13 часа в ден. За контакт с противоположния пол си помислих, че най-лесен вариант е да се запиша в сайт за запознаства и там по няколко критерия прмерно, да се запозная с жени, от които да развия отношения с тази която най-много ми хареса или съм и харесал. Постнах снимка на 45 съм, без реклама и егоизъм симпатичен, заради хобито си съм от много добра до супер форма- снимките са естествено семпли. 190 на 100 кг имам коса очи и тнт, страстен съм до луд... Резултатът беше че за 2седмици ми писаха към... много хомосексуалисти и 2-а руски бота. Аз писах може би на 10 жени без отговор... Или нещо невероятно се случва или само се мрънка, или сайтовете са някакви джендърски платформи, просто се стреснах, като изтрих и махнах всичко.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 14d34cb90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Няма как да намерим взаимната, божествена еднаквост- има го, но само в Библията. Така сме "конструирани" - ние пикаем прави, вие отделяте средномесечен "секрет" койно ви прави неадекватни почти за седмица. Хубаво е да имаме критерии, цели и усещания за живота, но трябва да са реални. Най- хубаво е да владеем компромиса, да бъдем диалогични и да се чуваме когато ни слушат!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ef4c048147
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Здравей. Мъж съм, но кажи-речи съм в аналогична ситуация със съвпадение до детайлите - например 2-годишната токсична връзка, която хем ми беше голям урок, хем ме срина психически. По принцип съм единак, рядко съм във връзка и непрекъснато си повтарям, че съм си самодостатъчен, но често ме удрят онези състояния на самота, които описваш. Като ме приклещи такова състояние, се сещам за последната токсична връзка и се утешавам, че по-ужасна самота от това да си самотен във връзка, няма.

Вярвам, че за всеки човек в този живот е определен един идеален партньор. Кога ще го срещне, също е определено - някои по-рано, други по-късно. Дали ще го приеме в живота си, вече е въпрос на избор. Грешката, която правят повечето хора, е да се мятат на първия срещнат поносим партньор - за да не са сами и да не са аутсайдери в чуждите и собствените очи. С всеки изминал ден съвместен живот с такъв партньор чувстват, че правят грешка, че това не е техният човек, стотици знаци са налице в ежедневието, ама те бутат ли, бутат, носят се по течението и се самозалъгват, че нещата ще си се напаснат с времето, или че по-добра опция трудно ще намерят, "такъв е животът" и т. н. Това е особено подчертано с напредването на годинките и засилването на семейния и социалния натиск. При жените е много по-изявено, защото при тях този натиск е в пъти по-голям. Резултатът е компромиси, неудовлетвореност и милиони неосъществени перфектни връзки по света, защото някой някъде се е уплашил да остане сам за определено време и е изгубил вяра и надежда, че ще срещне своя човек в този живот.

И в този ред на мисли изпитвам голямо уважение към всички онези, които не се мятат от връзка във връзка и не си губят времето с неподходящи партньори, колкото да не са сами и да са "обвързани" като "другите". Умеят да чакат и умеят да подбират. Те имат шанс да дочакат идеалния/идеалната за тях. За другите остават компромисите, самозалъгалките и утехата отвреме-навреме да иронизират първите.

Успех ти пожелавам. Не си губи времето с хора, които сърцето отхвърля, а умът опитва да приеме чрез безброй оправдания. Другото ще се нареди с времето.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3834378c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Значи избира избира и накрая избрала чичо на 50 и 130 кила, Мерцедес и една чанта със пари. Всички ж са едни същи търсят мъж според това какви облаги има или може да даде. И това няма да се промени понеже Генка е със промит мозък.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ed93209de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Номер 13, аз също мисля, че за всеки има някъде подходящ човек. Но може и никога да не се срещнат. Ако вечно се разминават. Няма нищо гарантирано за когото и да е. Тези, които са успели да се срещнат и са си подходящи са изключителни късметлии и щастливци. На твоето мнение съм, че доста хора се събират с някого просто да не са сами - не защото им харесва кой знае колко. В цялата работа има и друг фактор. Когато хората станат на по трийсет и нещо и още не са срещнали подходящия човек, а в същото време искат да имат дете, са принудени да се съберат с някой, който може и да не им харесва много. На хората, на които не им е голяма мечта детето, им е по-лесно в това отношение. Аз знам няколко души на трийсет и нещо, на четиридесет и нещо, даже и на петдесет и нещо, които са сами ( да, те не могат да са с някой неподходящ ) и не са срещнали своята половинка. Казваш, че рано или късно човек среща. Ама това късно може и да е на 60. То тогава вече няма смисъл кой знае какъв.
До авторката - може да срещнеш подходящия мъж, а може и вечно да се разминавате. Свързано е с късмет и случайно стечение на обстоятелствата. Като си активна и се срещаш с повече хора, шансовете да се засечете е по-голям. Но само по висок процент шанс, няма гаранция сто процента. Другия също може да е много активен, но вечно да сте на различни мероприятия. Това не означава да спреш да търсиш. Просто има неща (като учене на език например), в които, ако полагаш усилия , постигаш резултат - от примера - научен е език. Но има неща, които не зависят изцяло от теб. Дори да дадеш всичко от себе си в това търсене, може да няма резултат, защото успехът зависи и от други външни на теб фактори. Относно това, че всички около теб имали половинка, едва ли всички те са от късметлиите и са много щастливи и подходящи едни за други. И това ще можеш да го видиш в предстоящите години като започнат разделите, изневерите, разправиите за какво ли не заради натрупано неудовлетворение и негодувание.
Навън много хора изглеждат като чудесна и хармонична двойка, какви са им нещата всъщност, като са само двамата и никой не ги гледа, е отделен въпрос. И страничните хора няма как да го знаят. Затова понякога околните се чудят как еди кои си се разделили - нали изглеждало да им е толкова добре заедно. Е да ама не им е било, просто външните за двойката не могат да го видят.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: de4d25f69e
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

16.   До Кифлоприземител

Спри се бе баси графомана и ниското самочувствие. Как не ти писна на всяка тема да ръсиш тъпотии да даваш определения жените какви са и кой какъв е? А това че постоянно говориш с каква си спал и колко те търсели жените е сигурен знак че си на сухо и никоя не те търси. Вече и малките момиченца знаят че ако един мъж дрънка само колко секс прави и колко го желаят значи че е на сухо и въобще не му върви с жените :)

До авторката

Свали си критериите и престани да чакаш някой друг да ти направи живота интересен. Не дръж хората отговорни за твоето щастие - то си е твоя отговорност. И спри да си фантазираш за перфектния и какво точно ще правите и как - никога няма да е така. Като престане да ти е толкова важно може и да се случи.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c27a1f4611
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   № 16 е най-точният коментар. Авторке, не те знам на колко си, но трябва да поизлезеш от света на мечтите, подхранвани от женските романи и холивудските филми. Тези истории с принцесите, всеотдайните мъже, които хем са интелигентни, хем домашни майстори, говорят на всякакви теми и готвят с теб, че правят и невероятен секс са само в главата ти. Вечер като се прибират от работа мъжете нямат търпение не да те видят, а да седнат да вечерят и да пуснат телевизора. А самотата може да те споходи и като живееш с мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ad449a7c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   Животът в двойка е компромис. Всички двойки имат какви ли не разминавания в очакванията и желанията си, но са се научили да ги преживяват, в името на някаква по-висша цел. Ако попаднеш на мъж, който да те слуша и гледа постоянно влюбено, ще се окаже, я че пишката му е малка, я че не е работлив (в пряк и преносен смисъл), я че е беден... Дори да допуснем, че срещнеш "принца", дали пък той ще е срещнал "принцесата" си в теб?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4d75bea069
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Аз те разбирам напълно. Все едно аз съм го писала. Аз не бих дала шанс на човек, към когото не изпитвам нищо. Наскоро имах такъв случай. Много настоятелен човек, но с нищо не ме привлече. Аз съм свикнала да живея по определен начин, имам си дневна рутина, която ме прави щастлива. Не видях смисъл да си развалям рахата и да си губя времето с човек, с когото е ясно, че нямаме бъдеще. Затова нито отговарях на обажданията, нито на съобщенията му. На мен това, че съм сама не ми пречи. Намирам си занимания посещавам езикови курсове, ходя на народни танци, на театър, мисля да запиша и още едно висше. Аз пък даже се плаша колко много ми харесва да съм сама. Може би не съм създадена за семейство.
Ж 34

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0ba96417d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

20.   Не съм съгласна, че трябва прави компромиси като смъкне критериите си. По- добре сама, отколкото нещастна във връзка, самотна във връзка.
Че то ако поне физически не я грабва човекът от среша, пък после да "смъква критерии"/прави компромиси като изисква същото, какво излиза: да подлага освен психиката, емоции дори и тялото си на тормоз за да бъде с някой, който по- скоро ще и опротивее, от колкото да се привърже.
Авторке, компромиси с тялото и душата си- НЕ!
Все някъде има мъж, който с който ще се "свържете" и на други нива.
Достатъчно хора навън се възползват, не оценяват, дори гаврят, та да започнеш и ти сама със себе си да го правиш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 14d34cb90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

21.   Самодостатъчните, переспективата ала "вълк- единак" работи до към втора активна възраст- четиридесетте. След като преизпълните плана- 3 ти език, 2 ро висше и изучите всички латино и народни танци какво следва? Котка- куче, сериали или социални дейности? Светът е за двама е казал поета. А, ако не ви се отдава- при сестра Пелагия- в манастир. Отдайте се на Бог- ще ви приеме и напътства в земните, ви начинания. Ще ви бъде утеха, пък може и да ви канонизират един ден.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4d75bea069
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   До 21 Всеки сам решава, госпожо/господине. Вие нали сте семейни, многодетни мултифункционални домакински роботи. Какъв ви е проблемът, че някой е щастлив сам? Като преизпълня плана от "3 ти език, 2 ро висше и изучите всички латино и народни танци" може би няма да живея в България. Такова задръстено мислене "длъжен си да имаш семейство и деца" го има само тук. Еми, не не съм длъжна и няма да имам. Живеете с мисленето от турско време. Надявам се, че съм задоволила любопитството Ви за плановете ми за бъдещето.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c27a1f4611
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Колкото повече условия на входа на търсачката, толкова по-малко резултати на изхода.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 940d4400d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Вярно, номер 23! Който не вярва на хората тук, да се поупражнява с Гугъл! Нагледна демонстрация защо някои хора имат проблем с търсенето!

Ето ви идея за нагледна симулация, за да не зависите от моето или нечие друго мнение: първо напишете "мъж" или "жена" /според пола ви/ и направете търсене! Можете да прочетете колко резултати е намерил Гугъл, не е нужно да проверявате всеки един от тях! После добавете някакво качество - "осигурен" за мъжа или "красива" да речем за жената. Пак вижте колко са резултатите! Ако не ви се занимава, директно напишете цял роман, т. е. изредете всяко едно качество, което ви хрумне, че трябва да притежава тоя митичен мъж или тая неземна жена! За да отиграете правилно ситуацията, задайте търсенето така, че да търси само комбинация от избраните думи, т. е. да ви върне единствено резултати, съдържащи всяка една дума, която сте написали - в случай че не знаете, има къде да прочетете как става!

А ако искате да пресъздадете напълно картинката, ползвайте опцията на търсачката за избиране на интервал на резултатите и си изберете на колко години да е вашия тип, т. е. накарайте Гугъл да вади резултати само от последните х години /въвеждате за начална дата на търсенето настоящата, но преди съответните години, избрани предварително, за да симулирате търсене на някого до съответната възраст - или пък задавате 1-ви януари и съответната година за начална дата, давайки шанс на всеки, "роден" през онази година/! И пак можете да направите упражнението от предходния абзац, добавяйки условие след условие!

Отсега си представям реакциите на хората от екипа на Гугъл, който отговаря за анализът на трендовете в търсачката, ако достатъчно хора направят описаното от мен. Даже заради това си заслужава човек да го направи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4d75bea069
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   На мен пък ми се струва такова бреме. Мъжете в днешно време са като деца - сами не могат нищо. Искат да имат прислужница - не съпруга. Затова и браковете са толкова малко. Представи си цял ден на работа, прибираш се вкъщи и някакъв ти казва какво му се яде, или къде му се излиза. И ти щеш / не щеш готвиш или излизаш. Отделно съботите и неделите пак трябва да се съобразяваш с него - ако е от село стягаш багажи и тръгваш без да те пита. Трябва да си любезна и усмихната с роднините му и приятелите му - а тези хора реално не са ти никакви. Вероятно ще трябва да ограничиш вижданията с твоето семейство, заради неговото. Не бих го понесла да съм залепена за някакъв и да нямам моето време с моите хора.
Вече съм дърта за промени. Затова съм се насочила към професионалното ми развитие. Деца мога да имам и без да трябва да дундуркам мъж. За щастие времената вече са други. Ето и в блока, в които живея в повечето апартаменти живее или сам мъж или сама жена. Младите семейства са две - три.
Ж, 29

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ef4c048147
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   "Колкото повече условия на входа на търсачката, толкова по-малко резултати на изхода. " --- А колкото повече резултати на изхода, толкова по-трудно да откриеш каквото ти трябва.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5f62eb1a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   До 25 точно така. Егоизъм и това е:) То пък жените щото сте много свестни. Масово жените пият и пушат повече от мъжете. Те мъжете вече по се подържат от вас. Ама вие сте с мантрата "който не му харесвам не ме заслужава да си гледа работата няма да почна да спортувам и да спра да ям заради някъв си" Студентските квартири на момичетата вече са много по мърляви и мръсни от тези на момчетата. Щяла да готви и да чисти ха. Те повечето вече не знаят нито едното нито другото. А и за какво си ми ти като мога да си платя и да отида на ресторант или да си платя да ми изчистят? Ти какво точно предлагаш освен само празни изисквания? В секса и там си представям какво е - "а да бе това не го правя аз да не съм ти порно актриса ходи при някоя платена" и "тялото си е мое аз компромиси не прав намери си друга" ама иначе много знам какво е да обичаш и съм голяма работа :) Чакай още за деца че после като излезете с детето в градинката да казват - това баба ти ли е ;)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4f083a18ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Всеки си има съдба, колкото и уж да я ковем, има врати, които задълго остават заключени и такива, които никога няма да бъдат отключени...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 14d34cb90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   22, жено! Момата плаче, че и пищи съществото защото и е омръзнало на Коледа или Нова година да я забавлява Канал 1 последните 10 години. Стой си и си кукувай но вашето уединение на вълнува широката публика. Модела ви е за манастир или отшелническа колония! Избора си е ваш и декласацията и комплекса са ви брат и сестра!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4d75bea069
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   25 До 27 Личният ми комфорт винаги е бил и винаги ще бъде на първо място. Мъжете в днешно време ги мързи брак да предложат и им свиди сватба да вдигнат. От какъв зор да живея без брак с някакъв льольо? Да си наруша сладкия живот, за да ида да слугувам на някакъв тъпак, който не иска и името си да ми даде. Че и деца да раждам пффффф А мнението на Сульо и Пульо не ме е. е. Аз да имам всичко, което искам и да съм щастлива.
"Чакай още за деца че после като излезете с детето в градинката да казват - това баба ти ли е ;)" - ако искат да казват и "това дядо ти ли е" - дреме ми на шушулката.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ee7609f7b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Хареса ми много мнението на номер 15. Иначе аз донякъде се припознавам във твоите думи с тази разлика, че вече имам човек до себе си ( даже и детенце ), но не мога да кажа, че това ме е направило много по-щастлива. Общо взето човек рисува по един начин нещата във фантазиите си, но реалността не е толкова розова. Семейният живот никак не е лесен, както се убеждавам. Лесен и приятен е етапът гаджета, но след това стане ли сериозно и особено след дете - става тегаво. Не знам дали при всички е така, но моят опит е такъв. Общо взето дали ще вземеш решение да си самодостатъчна или пък семейна - и в двата случая има шанс да съжаляваш в един момент. Такъв е животът. Ако си сама имаш като плюсове свободата си, разпределяш си времето и заниманията по твой вкус, не се съобразяваш, но пък финансово в една идея по-трудно. Във връзка има на кой да разчиташ в труден момент, било болест или друго, което налага друг да те отмени, имаш компания вечер (но пък тогава ще копнееш за няколко часа спокойствие насаме), финансово е по-лесно. Но който и избор да направиш - няма да ти е лесно. Трудно е да срещнеш честен и отговорен човек, трудно е и финансово да градите заедно, трудно е да износиш, отгледаш и възпиташ дете. От друга страна ако останеш сама - докато си млада ще ти е лесно и леко, но станеш ли на 35-40 най-вероятно това ще ти натежи ужасно. Ще виждаш другите с деца около теб, мъже, семейни неща. И ще се чувстваш почти гарантирано зле. Горе-долу се опитах да сравня двете ситуации, но ако мога да ти дам един съвет е - не прави големи компромиси със себе си. Прецени за себе си с какво може да направиш компромис във външен вид и характер и давай шанс, не пропускай възможности. Дано намериш щастието.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8c2bc914db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Авторке, пожелавам ти щастие. Много жени обаче имат нежен и любящ мъж, който да се грижи за тях и обсипва с любов и внимание, но и това не стига, пак изневеряват.
На женски сълзи и думи не вярвам!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 14d34cb90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Ха- ха! Дремело й на шушулката!? Изсъхна ли вече на шушулка!? Всяка мома сама решава как да се превърне в тьотерина. А на Запад размитат улиците за вас еродити с няколко езика- основно арабски и нигерийски. Пак аквариумни принцеси рекламират сладък живот от градове като Ротердам и Хамбург.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3ec16db0e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   "искам да се чувствам като принцеса" - ами успех в търсенето на принцове. Подозирам, че ще ти е малко трудничко щото те по начало не са много.

Аз, като един обикновен мъж, ми е писнало от обикновени жаби дето се мислят за принцеси и очакват да дойде принца и да ги цунка и дундурка до края на дните им. И като не дойде някоя годинка, и като почнат да одъртяват, чак тогава почват да реват и да пускат едни такива теми дето по скоро звучат като самореклама, дето всичко им е чудесно и прекрасно, като фейсбук страничката им. Ама странно защо нещата не се получават. Явно истинските причини за това са далеч отвъд техния емоционален и интелектуален хоризонт.

Нищо, то гьолчето си те чака. И по дълбочко ще става...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3834378c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Н. 30 не чакай мъж да ти предложи брак на тебе или на такива като тебе. Мъж не дава пръстен на няква си к**ва! Просто не го заслужавате! Купете си котка тя ще ва обича цял живот!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker