Дразни ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дразни ме
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1760 пъти
Здравейте, имам проблем и не знам какво да правя. Бих искала да поговоря с някого, не искам това да са родителите ми, защото ако им разкажа знам как ще реагират и ще се настроят зле спрямо приятеля ми. Ние сме от 2 години заедно не живеем заедно, защото аз в момента уча и работя, но това което изкарвам не е достатъчно за да си плащам квартирата. По същество той е мил и добър, но има моменти който много ме дразни. Например поставя само и единствено себе си на първо място, да започнем с това че бяхме на почивка която родителите ми платиха, той ми умрънка целият свят че разбираш ли ние сме ходили с автобус и на Господина не му е удобно и приятно с автобус. После оплакване за това, че разбираш ли той нямал пари да харчи на екскурзията ( тя беше олинклузив, но примерно ако искаме нещо допълнително да купим няма ). Преди два дена го помолих да купи кайма, защото сега той за 2 седмици живее при мен и аз нямах, а той ми каза ами няма как да взема нямам никакви пари ( а има около 3000 лева който си е спестил, негови са си, но въпроса е че от тях не може да даде 10 лева даже не и толкова ) ама като живее при мен може да му се готви, да му се пере, да не плаща но не може нещо да купи като го помоля. Нестига това ами и понеже сме с родителите ми той преди един ден баща ми сяда да яде, а приятеля ми си качил краката на стола. Никакво съображение спрямо другите никакво. Само мрънка и накрая кога съм щяла да сготвя че бил гладен. Постоянно седи с извинение или се драпа долу или си гледа телефона. Нямал пари ( въпреки че има спестени ) но на ли като няма и на работа не ходи. Искал да живеем заедно ами аз не съм майка му, за да го издържам и да му давам джобни, а нашия да си крие парите в гащите. И 24/7 само бира, не мога да разбера как със ставането още не си си отворил очите ама бира ми пиеш. Освен това толкова му е трудно да дели нещо че направо все едно бъбрек ми дава, понеже ние пушим на ли и някой път се случва той или аз да нямаме а другия да има. Аз като имам винаги му давам и нищо не съм казала, но той като има разбираш ли ако ми дал една щял да остане без. Да не говорим, че едвам едвам ако родителите ми имат нужда от помощ им помага. Другото знам че са си мой родители и че не е длъжен да им купува нещо за рожденните дни но и те пък не са длъжни да го канят на ли? Ама го канят, ами аз така с празни ръце не съм ходила. И на ли понеже аз съм купила подарък от двамата... ама иначе нашите може на заем да му дават, може за рождения ден да му купуват подаръци и може да го канят за Коледа. А той даже като те нещо говорят с него той даже не ги и слуша. Ама иначе иска да живеем заедно... Благодаря, че прочетохте историята ми, просто искам да споделя с някой и да получа съвет. Не знам какво правя но щом имам гадже го предразполагам той да е жената, а аз мъжа...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3cf6271fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   От кое блато си ги намирате тези мързеливи и себични търтеи? Поредната такава история. Това вече се превръща в епидемия.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a0fe4750b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Я, го изпрати при мама и тате този хитрушко.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0555f3e1ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   И за какво си с този използвач тогава? Ти не посочи и едно положително качество у него? За какво го търпиш 2 години? Че си го замъкнала и у вас? Защото много те обича и уважава ли? За какво го хрантутиш и му слугуваш? Защото е красавец и те ш-ба хубаво? Извинявай, ама аз друга причина не виждам. Изводът колко си умна и уважаваш себе си ще ти го спестя, но ти си го знаеш. Както и съветът, който търсиш. Накратко- ако ти е останал някакъв разсъдък, разкарай мъжката си държанка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1b4893836b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Каква епидемия бе, КП, дали някой с щастлива връзка ще влезне тук да пише теми колко хубави отношенията има или сайтът се върти около проблемите на хората? Виждаш само това, което оправдава мнението ти, абсолютно нормално за един нарцист. Аман.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 813c905e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Мазохизмът на българката в пълна сила. Мил и добър и следва огромно описание на недостатъци.
Като се мразиш, няма кой да ти помогне.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 23d96cdadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Човека е "недорасляк" който си търси нова "майка" да го дондурка, храни, глези, да му дава джобни, а той само да и мрънка... :)

А честито - такъв си си го избрала! И да - винаги имаш избор за го разкараш! ;)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9bc785842e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Н 4, КП не е нарцисист а БАР. Упорито се опитва да имитира "коуч-ове" нарцисисти дето са си баш кочове, но още не успява. Харесва му явно това, което на пръв поглед изглежда "самоуверен почти мъдрец" по всички теми, а просто екстремна нужда от внимание, завяване на "жив съм, тук съм, вижте ме, чуйте ме, аплодирайте ме".
Сигурно си забелязал/а, че в различни периоди пише и се държи по различен начин... от едната в другата крайност. Когато е в период на мания започва с километричните "мнения" и дори тогава ако решиш да прочетеш 2- 3 в различни постове, че видиш вътрешната му война.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3cf6271fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Номер 4, тук преди години бях призовал хората и от двата пола повече да наблягат над същинските си качества и отношенията помежду си. Веднага повечето драскачки вкупом се втурнаха да ме съдят чий го диря тук, след като съм щастливо обвързан. После пусках 3-4 теми да споделя житейски опит и съвети относно. Също последва голямо оплюване по мой адрес от вечно кисели душички.
В една тема преди месеци бях споделил как съм подарил на моя бивша приятелка зъбен душ и пари за почивка на морето на нея и болната ѝ майка. Киселячките не закъсняха с грубите си включвания и се пръскаха от яд, че никой от бившите им негодници не им е обръщал внимание и не им е подарявал нищо. Не можеха да проумеят, че мъжът се отнася към жената според нейното отношение към него; както важи и обратното. А и няма как да очакват от избраните от тях негодници да са грижовни и състрадателни, след като просто тези качества отсъстват у този тип лекета.
Преди година един мъж беше споделил в някаква много стара тема как му провървяло в любовта и вече има детенце от жената, с която се е запознал. Наскочиха му няколко лелки да го обвиняват "И що се хвалиш тук? ". А години преди това в същата тема жените го оплюваха, че бил некадърник и затова нямал жена, пък те имали хиляди кандидати и можели да са с който си пожелаят мъж. Жените така и не искат да си признаят истината, че наличието на 20 кандидат-тъпкачи за влагалището им не е равно на 20 стойностни и отговорни кандидати, които ги ценят и желаят за брак.
Преди около 2-3 години потребителката с подпис Black Sabbath беше споделила, че намерила любовта и вече си има приятел. Тогава пък по нея плюха не само тукашни жени, ами и някои мъже. Чак се стигна дотам да ѝ пожелават скорошна раздяла и да страда.
Наскоро един млад мъж от Варна написа, че е щастлив с една украинка. Последва канонада от оплюване по него и по украинките, само защото някои форумни завиждачки с грозно отношение към добрите мъже, свикнали да си подбират все идиоти, не получават същото мъжко внимание и те си стоят стари моми или самотни майки с комплекси.

Ето ти нагледни примери за хора, които са споделили нещо положително за тях, но винаги са се намирали злословници, които да пускат пара от ушите, завиждайки на чуждото щастие и изяждайки се от яд как те самите са затънали в блатото и нямат волята и желанието да се постараят излязат от там.
Даже и ти правиш грешката прибързано да ми поставяш цветущи определения. Приемам извинението ти, в случай, че надмогнеш себе си и решиш да го изразиш. А Сподели е място за споделяне и допитвания, а не е място само за проблеми и оплаквания. Имаш погрешна представа за нещата.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6a78e34d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Разкарвай го този! Била съм с такъв, не завърши добре, че даже ми посегна накрая. Само те използва и злоупотребява с теб, направил го е и с добрината на родителите ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b4f14768d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   КП, на мен ми е ясна функцията на сайта. Аз също съм споделяла, че имам щастлива връзка, но в коментари, теми никога не съм писала. Естествено, че съм виждала хора да споделят, че са доволни от отношенията си, но това се е случвало с течение на дискусията, а не ей така да им хрумне да тръбят колко им е добре. На прима виста се сещам само за една тема, беше пусната може би преди 5-6 месеца - един мъж обясняваше какви чудесни отношения има с половинката си. Съгласи се обаче, че това е рядкост и масово в темите се споделят именно проблеми от различно естество. А че хората плюят - те го правят по всичко.
Аз съм съгласна с номер 7, а и преди съм писала - за мен ти, КП, или имаш раздвоение на личността, или си абсолютен трол. Не намирам определението, което ти поставих, като цветущо. Самият факт, че призоваваш за извинение и надмогване на себе си е достатъчен. Аз се извинявам, когато греша, а не когато един нарцисист е преценил, че трябва.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: aa936638bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   КП, аз нямам никакъв проблем да се извинявам когато греша. Но нямам за какво да ти се извиня на теб. Написала съм каквото мисля, и то след няколко месеца четене на някой и друг твой коментар. Не всичките, невъзможно е, те са много, почти във всеки пост и често са "километрични". Извода ми е в коментар 7.
Няма нужда човек да е психиатър за да "види" профила ти след няколко само коментара по различни теми, в различно време.
И съвсем не е съвпадение, че когато те оборят, се появява екстремно агресивен тип с обиди и заплахи... другата ти, крайна същност.
Да, знам, че ще отречеш. Себе си лъжи, но мен, а и други потребители тук не можеш. Имаш няколко образа към които се придържаш, понякога ги бъркаш, понякога единият от тези твои образи се включва по време на писането ти и не си даваш явно сметка. Друг път контролираш добре и ги нареждаш в коментари един под друг.
Понякога явно ти е "светнал" нов начин за "интелигентна атака чрез анализ" но нямаш подходящ въпрос или предразполагащ отговор зададен от някоя жена. Тогава сам си подаваш към себе си, за да можеш да включиш новите "знания"...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c15bff62e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   10, нямам навика да се меся в чужди спорове, но ще си позволя въпрос - извиняваш се винаги, когато грешиш или винаги, когато ти самата признаеш грешката си? Питам, понеже двете не винаги съвпадат - признанията за грешки при хората като биологичен вид често са по-малко от самите грешки. Лично познавам няколко от най-ярките доказателства за това, но и останалите обикновено не са 100% обективни.

А КП е... да не казвам какъв, че ще стане грозно, ако си отворя устата за него! Няма да му дам повод да ме заджафка. Макар че в случая е прав - хората тук споделят и хубави неща, не сме един голям мрънкалник, където се делим на "каднидат самоубийци", "нещастни жени", "нещастни мъже", "нещастни тийнове", "нещастни ЛГБТ-та" и "други нещастни същества". Да не те подвежда гласовитостта на мрънкачите и злобните същества! Те и сами да са, вдигат шум като за 50 души!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fc1d89eb50
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Разкарай го. Не те води към развитие.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b4f14768d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   13, извинявам се, когато аз самата сметна, че съм сгрешила. Не се извинявам, когато някой друг прецени, че дадено мое действие е било грешка, а аз не го усещам като такава. Какъв е смисълът от извинението в този случай - да има мир и нечие его да бъде погалено без реално аз да съжалявам? Това е лицемерие.
10

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3674ae8136
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   От авторката да да го разкарам е най-лесно въпроса е че някакси нещо ми куца в поведението явно и винаги се случва така, че се стига до това положение като имам гадже.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0c1c855a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Когато жената има критерии я критикуват, че има критерии. Обаче ако нямаш критерии и здрави лични граници те използват разни такива търтеи. Мъж, който е вечно безработен не става за връзка и семейство. Мъж, който пие от сутринта не става. Мъж, който му се свиди за теб не става. Мъж, който не иска да ти помага в ежедневието не става. Твоят е всичко изброено накуп - късай, хвърляй и работи върху себе си, не се страхувай да имАш критерии и да си ги отстояваш. Тези, дето ти обясняват, че си лоша и меркантилна задето искаш нормален мъж са същите, които искат да те използват - не го позволявай!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e6fba3527f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Това го разбирам. Нали знаеш, че не винаги ще усещаш грешките си и практически няма да се извиниш за някои от хората, на които реално дължиш извинение? В случая не знам дали става дума за такава ситуация, но не ти ли е гузно за всеки, който не е получил полагащото му се извинение?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e393b4a570
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   От авторката до номер 19 кой имате в предвид, че не получил извинение? Принципно аз се извинявам и когато съм права и когато съм сгрешила... просто исках съвет или може би на някой да споделя, защото въпреки всичко нещата който ме мъчат не ги споделям нито на приятелки, нито на родителите ми. Винаги го защитавам и винаги гледам да застана на негова страна, просто има неща който ме мъчат. И исках да споделя, защото не разбирам какво правя или по-точно къде греша, за да винаги да се получава така, че когато имам гадже човека да се променя и да става всичко по важно от мен: неговите приятели, да гледа себе си в което няма лошо, ( но примерно аз като съм изморена се виждаме, той като е изморен не се виждаме), той като няма пари аз плащам дори и това да са ми последните и после да стоя и да не ям 7 часа защото в момента завършвам и трябва да ходя на университет на ли няма проблем аз да стоя гладна и принципно пиша тук, защото само тук мога по този начин да се оплача. Не е въпроса на ли кой е дал парите въпросите са принципни защото аз дори и да имам последни 5 лева ще ги дам на него или моя приятелка която има нужда даже не ги и искам, но защо пък аз като имам нужда всеки мисли за себе си, а ако се случи да кажа че не мога да ги дам защото виждам че на мен също никой не ми помага съм егоист... Защо винаги ми се случва така, че момчето до мен дори и най-малкото не може да направи като например да дойде и да ме вземе от университета е такива малки жестове искам, но той е изморен... Докато аз можех да се разхождам до неговото жилище всеки месец и да оставам до вечерта и на него му тежеше да ме изпрати до вкъщи пак беше изморен. Ами аз също мога да съм изморена ама ходя до тях да се видим и никак близко не живеем, ама на ли аз мога... той е изморен, изморен е да се видим, изморен е да дойде да ме вземе от университета, изморен е да излезем някъде, не му се ходи на почивки ако може за 50 лева или ако е по-скъпо аз да я платя, изморен е да ме изслушва, изморен е да си каже 5 думи с мойте родители, изморен е да ми помага, изморен е да ме изпрати до вкъщи или вземе, изморен е от това да стане от кревата... е това не разбирам как 6 месеца някой е перфектен и после се променя или нещо ги отблъсквам за да не им пука за мен ли не знам. Имам чувството, че да му е все едно да ли е с мен или само да се каже че има гадже...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d323cc650f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Нямам предвид конкретен човек. Само ти казвам, че собствената ни преценка рядко е напълно точна. Някои са твърде самокритични, други почти нямат самокритика. Средата се постига трудно. А и като цяло хората имат проблем с това да признаят вина за нещо, което е доста видно от мъжко-женските войни в сайта. И двете групи държат другия да е изцяло виновен и със сигурност пропускат своите прегрешения, убеждавайки се, че другият е универсална гад и причина за човешките страдания.

Ще ми се да вярвам, че имаш по-добра преценка от останалите, но няма как да бъда сигурен. Колкото до темата - добре си обрисувала черните краски на твоя човек и поне от написаното няма как да го защитя или да видя нещо хубаво в персонажа му. Дано да е и обективно, т. е. да не си пропуснала причините за дадени поведения или да си се заблудила за други! Доста мои познати налудничаво вярват, че когато те направят нещо, което доведе до реакция, се брои само реакцията. Или пък пропускат положителните качества, но с кеф акцентират върху отрицателните и от тях вадят изводи за човека.

В наши дни обективността се оказва по-трудна мисия от постигането на световен мир и справянето с глада в Африка /и не само/.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 481838e1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Авторке имаш няколко проблема в случая, но за да ги разрешиш първо трябва да разкараш тази отрепка от живота си, и да останеш сама за известно време.

Първата грешка която правиш е че избираш един и същ тип хора. Този проблем е малко трудно разрешим, защото обикновено всеки търси нещо познато във връзките, затова често се повтарят едни и същи неща за определени хора. Трябва да прекъснеш тази тенденция у себе си. Потърси мъже от различна социална група, които внасят нещо ново в живота ти, вместо поредния който е мъж само на думи.

Втория проблем който имаш е че не държиш на себе си и ти сама поставяш подобни отрепки пред себе си. Щом видят това те задължително ще се възползват от теб - не позволявай такива неща. Ако започнеш да отстояваш себе си като личност, паразитите сами ще странят от теб.
Когато намериш правилния мъж, който поставя теб пред себе си, тогава можеш да направиш същото за него. Останалите не си заслужават.

Последната грешка която правиш в момента е че защитаваш приятеля си. Не трябва да си затваряш очите за ненормалното му поведение, само защото сте във "връзка". Дори обратното - колкото повече търпиш, толкова по-нагъл ще става. А най-лошото е че докато продължаваш тази връзка ти не можеш да отделиш време за себе си, за да преодолееш по-горните неща които те спъват.

Затова стъпка №1 е да разкараш паразита, а след това вече започни да работиш по останалите неща които ти пречат. Убеден съм че ако подбираш по-внимателно мъжете с които се обвързваш, и ако започнеш да цениш себе си отвъд това какво представляваш за някой мъж, нещата ще се оправят в голяма степен.

М. 36

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2369c76d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Говори тва с него, като го споделяш тук нищо няма да получиш, освен съвети, които ти така добре знаеш какви ще са.
Като не ти харесва как се държи с теб и семейството ти зарежи го, без тва на там е тръгнало.
Преди раздяла се дъвчат наболелите теми, ако пък няма развитие в положителна посока... the end.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4f711d2d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   От авторката до номер 23 ами говорих с него, съжалявал и не било така ще се коригира и не искал да се разделим, обичал ме. Ама това само бяха думи на действия никаква корекция, на следващия ден същото. Когато му казах, че и той може да дойде примерно към мен и да се видим, не всеки път аз да ходя пред жилището му да се видим съм била могла и аз веднъж да отида и да се видим, че аз го правя всеки ден не само веднъж... Аз ако не отидем ще се видим 1 път в месеца... но разбираш ли аз не съм виждала колко ме обичал с кое с приказки да на приказки много ме обича, ама искам и действия... аз говоря ама само си говоря промяна няма. А тъпото е че имам чувства и ме наранява това цялото нещо или не ме разбира или не знам и аз. Найстина не знам какво му се върти в главата...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0555f3e1ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   20 - Ако не научиш цената на нещата в живота, наистина ще стоиш много пъти гладна. Степенувай си приоритетите- защо трябва да харчиш последните си пари за да черпиш някой си льольо, който се стиска, ама му се иска? И след това да гладуваш? Защо ще си даваш последните пари на някоя, която не може да си прави сметката? Нормално е да се погрижиш за себе си. Щом нещо не ти е ок, не се притеснявай да го кажеш, научи се да казваш НЕ, вместо като овца да се съгласяваш с всеки и всичко. И после да мрънкаш, ама защо аз давам всичко, а не получавам нищо? Има едно нещо наречено реципрочност - както се отнасят към теб, така и ти към тях. Той бил изморен? Ок, като те повика, бъди изморена и ти и откажи! Дръж се като човек, който уважава себе си! Иначе няма да те уважават и другите. Той ти приказвал, ама не действал? Че то и при теб е същото. Отрежи го няколко пъти, да не стане неговото и ако не разбере и не се коригира, помисли колко те обича и струва ли си да си с него.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 481838e1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Научете се да не вярвате на подобни приказки. Много мъже са склонни да споменават думи като любов без да им мигне окото. Щом думите не са подплътени с действия - работата е ясна.

Въпроса е защо имаш чувства към човек който очевидно те лъже и използва?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 813c905e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   24, авторке, ама естествено, че ти е казал, че те обича. Любовта е силен коз за манипулиране. Накарал те е повярваш, че ще се промени. Едно огромно клише. Спреш ли да се занимаваш с него, няма коя да го отрази. И той го знае. Затова така те е замолил и заобещавал.
Представи си, че това ти е живота в следващите 10-20-30 години. Този човек, това държание. Ще си го причиниш ли? Не бъди като повечето българки- мазохистка и сляпо обичаща някакъв наглец.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e500b2e78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Решението е само едно - мощен шут по задника и никога повече с използвач!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 416594f800
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Здравей!
От споделеното подразбирам че си лоялна и точна, но явно приятелят ти не е, а на всичко отгоре е скъперник и нахален. Така започна по подобен пример връзката на балдъзата, към днешна дата си отглежда един толуп, , който от няколко години не е работил, даже и цигари му купува, иначе на маса устата не можеш да му затвориш. Избора си е твой, но определено трябва да се замислиш сериозно!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker