Защо външно ме привличат жени, които ме нараняват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо външно ме привличат жени, които ме нараняват
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 818 пъти
Не, не става въпрос за кифленска визия, а по-скоро за цвят! По принцип брюнетките с тъмни очи ме привличат повече. Даже колкото по-мургави, толкова повече ме привличат и аз тях.

Прочетох обаче, че често човекът, който ни е писан може да е портивоположното на нашия любим типаж. Възможно ли е голямата ми любов да е съвсем различен тип визуално, например да е светло кестенява или руса със светла кожа и светли очи?

Като погледна назад досега много от връзките ми или дори само приятелства с брюнетки с тъмни очи свършват много зле.

От началото има бурно привличане, направо страст и от двете страни. Но като мине малко време и става ясно, че изобщо не мелим брашно.

Като цяло, с малки изключения повече се разбирам със светли жени, но те като че ли рядко предизвикват такава страст у мен, възхищавам им се като на богини, но не изпитвам страстно привличане като към тъмнооките брюнетки. Нито аз у тях, поне не в светлите българки, в чужбина беше различно.

С тъмните съм като муха на мед - сякаш нещо ми казва, че НЕ трябва да сме заедно и ситуацията ще стане лепкава, че сме опасни един за друг и ще се нараним.... но не слушам разума. Сърцето ми избира смуглите, а после е наранено и дори мислих да си сменя името за да спре да ми вреди на живота, една такава идваше в работата да ме топи на шефовете...

Но въпреки това го има привличането и от двамата между мен и брюнетките тъмноочки, въпреки 100% лошия ми опит с тях.

Аз май като момичетата дето ги привличат лоши момчета, с тази разлика, че много от тези, които ме привличат поне в началото не дават впечатление на лоши момичета.

Най-смешното беше, че отидох в чужбина в страна с повече синеоки хора, но аз по каква мислите че хлътнах? По една мургава арабка. Изпепеляваща страст, но тя ми съсипа живота буквално. Става въпрос за тровене на храна, подмятане на магии и такива неща като от някой психо филм... След нея бях със словачка с тъмна коса и кафяви очи. С нея в началото беше супер, но много скоро също станаха невероятни драми, тя е тази, която идваше да ме топи в работата и като не бяхме заедно през 2 минути ми пращаше съобщения в месинджър как съм и какво правя в момента. Чудя се дали да пробвам да имам гадже със светли очи за разнообразие? Досега никога не съм имал, но кой знае, може пък въпреки липсващата в началото страст от моя страна да се роди истинска и чиста любов и апетитът ми да дойде с "яденето" хехе.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3b474eb550
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Въпросът е погрешно поставен. По- скоро "Какво излъчвам, че привличам психота"

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ed0df34832
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   И моят тип беше неподходящ за нещо повече от това да го подминеш възможно най-отдалеч. След няколко такива опита просто загрях каква е тенденцията и когато видя жена, която ме привлича, я отсвирвам веднага! Тези са най-лошите, които бих могъл да избера. Всяка друга ще е в пъти по-добър вариант.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 03cd17ae63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Слаб ти е ангела и лесно падаш в медени капани.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3702b6c4ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   За мен "цвета" на кожа, коса, очи - нямат нищо общо дали е твоя човек или не! Това дали има привличане или не си проличава след първоначалния период на еуфория в една нова връзка/запознанство.

Освен външната красота има огромно значение и характера и умствения багаж на половинката ти! Освен ако не сте заедно да се снимате за инстаграм...

~М. 36г.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 21693739fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз пък съм блондинка и ми се лепят едни дето мога само с поглед да ги смажа. Чудя се какво мазохисти са. Все едно имам магнит ги тегля. Добре, че съм добра и не се възползвам. Мъжете сте понякога големи глупаци. А ти просто имаш фетиш - тъмни. Има други мъже, които не поглеждат такива. Просто те тегли дълбоко сексуално чувство на садо-мазо с тъмна жена. Всички си имаме разни сексуални хард предпочитания.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 03992e032c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   По-голямата част от хората по света са тъмнокоси и тъмнооки, но това изобщо не означава, че си приличат по характер.
Просто ти се чувстваш привлечен от властни жени, някои от които с психически отклонения. Психари и психарки има и със сини, сиви, зекени, пъстри, светлокафяви очи, а косата подлежи на изрусяване/ боядисване..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f0765e5899
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Имаш няколко проблема според мен. Единия както е казал №1 - привличаш определени типажи жени. Другия е че бъркаш похот с любов и привличане - нещо което е по-типично за женското съсловие.

Всеки има тип който го привлича сексуално, но по всичко личи че ти смяташ това само по себе си като предпоставка за връзка. Спри да скачаш с краката напред, а опитай да опознаеш човека отсреща по-дълбоко преди да се хванеш на поредната въдица. Дълготрайните връзки не се градят на базата на страст и секс, а на любов и взаимно уважение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker