Да рискувам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да рискувам ли?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2809 пъти
Той е с 16 години по-голям от мен!!! Това е като начало! Запознахме се преди около месец, той е пациент при доктора, където работя! Излизали сме два пъти и сме говорили по телефонът около 60 часа от както го познавам!

Той е зрял мъж, знае какво иска от живота, а аз точно такъв мъж искам до себе си. Скоро приключих доста тежка връзка - бях с момче на 21 (аз съм на 19), живяхме заедно, само аз работих и по-скоро бях в живота му като майка, не като приятелка! Прекарах година и половина от живота си с него и при последния ни скандал, той ми каза отново КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА ОТИВАЙ ПРИ МАЙКА СИ!

Тогава аз си събрах багажа и си тръгнах и се запознах с НЕГО!! Този по-възрастния ме кара да се чувствам специална, говори ми нежно и мило, казва ми неща, които отдавна копнея да чуя! Каза ми, че ще бъде до мен независимо от всичко и от всеки, но аз не съм сигурна дали искам интимна връзка с него или просто добро приятелство! Странно е, че когато ми каже, че му липсвам стомахът ми се свива и започва да трепти! Просто на мен ми се наложи много бързо да порасна и съм в един нов етап от живота си! Мечтая за дом, любящ съпруг и дете! Толкова съм объркана. Страхувам се, че този мъж може да е моят спътник, но се страхувам и от това, че имаме толкова голяма разлика в годините! Моля ви помогнете ми, защото и дума не може да стане да разговарям по тази тема с родителите ми! ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 62c162ec5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво се чудиш - действай, сграбчи любовта, която си срещнала и НЕ Я ПУСКАЙ.
Честито, влюбена си и загубена, с което просто си много сладка и ще събудиш завистта на много хора. И аз на 19 срещнах любовта, той беше на 38... Казах си - или сега, или никога - някои хора цял живот чакат любовта, а ти... Сграбчи я, това е ТЯ.
Вече сме от десетина годинки заедно, много щастливи. Той се подмладява дори с всеки ден, отслабна 30 кг., а аз порастнах. Никой не може да ни даде тази разлика, но не ми дреме какво мислят хората. Важното е да е щастлив човек.
Казвам ти - такова щастие няма да познаеш, срещнала си любовта - не я изпускай! При някои хора птичето никога не кацва на рамото, не го губи.
Само те съветвам сега да не му натякваш планове за дом, семейство, деца. Съжалявам, но това плаши мъжете, особено в началото на една връзка и особено от една 19-годишна.
Поздравявам те, че работиш и си самостоятелна, но това далеч не е достатачно. Първо се престраши да бъдеш с него, после вижте как ще вървят нещата, поживейте заедно, опознайте се.... Изживей любовта за себе си, егоистично ако щеш - отидете на почивки, изобщо - бъди сигурна в този мъж и в тази връзка. Сватбите и дечицата няма да ти избягат, но определено с мъжът, който обичаш ще можеш да направиш семейство - не с поредното бебе-мамино синче или с някои използвач.
Да, рискувай - риск печели, риск губи - но си заслужава. Не гони птичето от рамото си заради възрастови разлики и глупости.
Честита любов. По-голямо нещо от Нея няма!
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 462bb95c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спри се, много внимателно и обстойно помисли не опитваш ли да използваш новата връзка за да заличиш изцяло старата. Този човек, едва ли е точно това което търсиш и което ти трябва. За около месец сте се виждали два пъти и сте говорили много по телефона явно той определя до къде да навлезеш в живота му, най-вероятно крие нещо от теб или не желае да те допусне изцяло до себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 28e6d16455
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Възрастта е най-малкото, което може да те спре. Напротив. Аз съм с мъж със 17 години по-голям от мен. Аман от инфантилни хлапета - така си казах и си загубих ума по него. Вече осем години сме заедно и нито за миг не съм съжалявала. Предпочитам да контактувам със зрял и интелигентен мъж. Освен това е страхотен в леглото - много по-опитен и внимателен от връстниците ми. Така, че гледай не годините, а характера, интересите и пр. И ако я има искрата, тръпката, химията изобщо не се колебай.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6d8ba8af2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък ще ти кажа, че разликата в годините сега няма как да я усетиш, защото ти още си дете, а той е в разцвета си на мъж. Но помисли когато минат още двадесет години - ти ще си жена в разцвета си, а той ще е.. дядо :) Тогава накъде? Имам спомен от едно такова семейство на плажа, жената се оплакваше на приятелката си, че дошли на море уж да си изкарат хубаво, тя искала вечер на дискотека, а той заспивал в 10. Така че, ако мислиш сериозно да влизаш в играта, виж нещата в перспектива и тогава решавай.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 62c162ec5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   4, зависи много от „дядото“.
Годеникът на сестра ми е на 33 години, заспива с кокошките, само седеше на плажа като пенсионер, не искаше никъде да ходи и нищо да не прави - ядене и спане, а е безработен - от голяма почвика имаше нужда!
Мъжът ми е 15 г по-възрастен от него, беше летял 20 часа, излизахме, пихме, после работих цял ден, вечерта пак наляво-надясно...онзи се беше хванал на бас, че „дядката“ ще капне, а го хвана шубе като мъжът ми подкара колата с 200 км. в час на магистралата хе хе хе...след цял ден наляво-надясно
...Има млади мъже, които нищо не струват - в леглото и извън него, има 40+, които ти вършат работа навсякъде, та и не им стига екшанът!
Колкото до старини и глупости - никой не знае, колко ще живее, има млади вдовици на млади мъже, има 40 години по-млади жени, които изкарват още 50 години с мъжете си /има такъв случай действително, мъжът е вече на 107 г, холандец /

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 761f39a0ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А ти замисляла ли си се дали той те възприема като жена? Като негова жена?? Много си мъничка, на 19... Е, аз съм на 21, ама все пак хахах Смисъл помня каква бях на 19 и според мен си мъничка и идеализираш нещата. Мен само ме е страх той да не вземе да те използва само за секс, защото явно го привличаш сексуално щом ти говори така... Помисли колко връзки е имал той и колко е обигран... Все пак не оценявай мъжа по думите, които ти казва, които ТИ ИСКАШ ДА ЧУЕШ... Понеже те на това се надяват някои мъже...
Успех и внимавай!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c2f804ab47
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е, №5, правилото винаги има изключения, но си е правило ;)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8d3ff75773
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря ви на всички!!! Радвам се, че има толкова различни мнения, защото мога да разгледам ситуацията в различни аспекти!!! Благодаря!!!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9a70b544d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какво всички си правите планове за евентуално бъдеще? Какъв щял да е след 20 години - дрън-дрън-дрън. Живейте тук и сега! Авторке, давай смело, изживей си любовта, отдай й се без задни мисли и без планове за съвместно бъдеще. Времето ще покаже накъде ще поемат нещата. просто живей, не гледай отстрани, чертаейки планове. Веднъж си на 19 - порадвай се на младостта си, не бъди "селска девойка" с типичните й върховни ценности - да срещне мъжа на живота си, с който да създадат семейство. не, това не е върха на щастието, просто е закостенялата мечта на българката. Забавлявай се, само на 19 си. Обади му се, излезте, бъди усмихната, чаровна, забавна... Покажи детското у себе си, но детското в една вече жена. Ще бъде очарован от теб, вярвай ми. Изживей си любовта, пък ако ще става нещо сериозно - времето ще покаже, но не се вглъбявай в мисли за семейства и т. н. Рано ти е.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2736ecb415
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж сега мила годините забрави ги но сигурна ли си че е подходящия

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker