Тя иска брак а аз мразя брака! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя иска брак а аз мразя брака!
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1313 пъти
Здравейте, какво да направя? С тая жена съм от 17 годишен сега съм на 25, верно е че аз бях само барабанист в една група която се разпадна преди дебюта си и то заради гаджета простотий, а тя е доста по голяма от мен и имах връзка с нея като тя ми беше първата голяма любов, преди нея съм бил само с 3 момичета и то мои съученички и за мен тя беше нещо специално. Тя е супер невероятна жена, красива, богата, успешна, не мога нищо лошо да кажа за нея, тя ме научи на всичко в секса тотално всичко, което е искала аз съм го правил и за нея бях най добрия любовник, просто правехме всичко и сега го правим за другите хора може да сме перверзни и това няма значение но аз всичко което съм го дължа на нея признавам си. Аз живях при нея, тя ми купи и дрехи аз ходех малко развлачен но тя искаше да съм стилен прическа дрехи спа, тя ме направи топ гъзар за това също съм и задължен много, Но тя иска да се оженим а това ме побърква! Аз и казах всичко само Не това, просто самата мисъл ми е гадна, аз съм син на разведени родители и за мен брака просто не значи нищо, баща ми ме е оставил като съм бил много малък бебе и майка ми беше все на работа, не виждам смисъл аз ако искам да съм с жената която обичам ще съм с нея не ми трябва такава глупост като брак, мразя самата мисъл за това и тя го знае. Тя обаче продължи да ме тормози, че иска брак и това и е някаква фикс идея, и тук нещата се объркаха. Аз започнах да ходя с други жени и тя се изнерви защото разбра че я лъжа наби ми едни шамари, започна да ми отмъщава много зле, пращаше снимки на всички мои познати в фб и инста като съм гол до нея и това което най много ме издразни, че ме е снимала без аз да знам когато спя с коментар вижте го с какви евтини гащи дойде при мен, после е качила пак мои снимки където съм наистина със скъпо бельо когато се гледах в огледалото и тя коментира че ми го е купила тя. Ок Така е, може да съм бил с евтини гащи но са чисти и за това че съм нямал пари не съм виновен аз! Обичам я, но не мога да я разбера, праща ми постояно колко ме обича и тя и аз не мога да не я виждам, но тя след секс постояно ми казва това ожени се за мен, обещал си ми и го направи, а аз не искам, това е стрес за мен, не мога, колко пъти късах с нея ходех с други жени но секса с нея ми липсва и пак ходя и при нея и тя иска все това брак, как да и кажа че мога да бъда с нея и без това? Казвал съм и го милиони пъти, на нея не и пука иска брак и това е, как по какъв начин да и го кажа не знам, всичко съм пробвал?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: e2e4d9bf0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Много си зле, момче, много! Всяка жена мечтае да се види като булка до любимия човек, щом не си готов, значи не я обичаш. Ти си типичният пример за мъжка държанка, която е харчилс пароте на една жена, без да я обича.
Ако се разделите, тя печели, отървава се от един безотговорен генотип, същият като баща си.
Ти не само си бил беден материално, но ще си останеш и беден духовно.
Нямаш нито чест, нито достойнство и си абсолютно същият като бсща си. Сам си намери епитета...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4454062d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Е това не мога да го приема за мъж, камо ли брак да искам с него! Мъжка кифла.
Прав е № 1.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c014e50d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Абе вие нещо ментално не сте наред! И тя, и ти! Ти си мазохист, който го унижават, а той видиш ли я обичал. Тя е садист. Това е. Блокирай я, заличи я. Изчисти я от себе си като лайно, защото тя е точно това. Едно лайно, което си позволява да унижава, разпространява голи снимки, една утрепка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4677a7b1d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не слушай глупостите на н. 2, жена съм, но така не разсъждавам. Това, че оная праща такива снимки, без твое позволение и те осмива пред разни хора-значи, че е долна, злобна вещица, която просто иска да те хване в капана на брака. Но пък и ти не си съвсем невинен, защото се връщаш доброволно при нея, заради жалкия секс. Достойнство нямаш ли? Ако сам търчиш при нея-после нямаш правото да се оплакваш и да се изживяваш, като жертва.
Не прави грешката да се жениш за такава змия-това, че била финансово богата, не значи да те шатнажира с разни неща. Щом не може да те оцени, като човек и да приеме, че двама души могат да са заедно цял живот, ако се обичат Истински, дори и без брак, ако тя това не го разбира-то тогава, спасявай се докато е време. Съдбата ти е показала вече, какво отчаяно същество е тая жена, щом веднага е започнала с шантажирането. Изглежда още се надява, че ако не заради парите й, то заради тъпия секс-все някак ще те впримчи и преччупи и в един момент и сам няма да се усетиш как ще се подписваш в брачното свидетелство. Ти може и да я обичаш истински, но тя теб-не.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d9efbe566c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Не мразиш брака. Просто те е страх да поемеш отговорност.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b0331b09ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Тази не е в ред, бягай и се спасявай!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1fb5869f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   По принцип бих ти казал да не се оставяш да те пуснат по пързалката коментиращите тук "девойки". Брака в днешно време няма абсолютно никаква полза за мъжете. Това, че си позволява да ти посяга и да те снима без твое знание и да праща на сульо и пульо е недопустимо, аз да съм и бил шута моментално. Но е твоя вината, защото не си я сложил на място когато е трябвало и сега береш "плодовете". Казваш и с 2 приказки като мъж, не искам брак и се приключва въпроса. Ако не и изнася отваряй и широко вратата и дим да я няма.

Обаче факта, че живееш при нея, оставяш се да бъдеш малтретиран и унижаван, ми говори, че нямаш никакъв гръбнак и на всичкото отгоре даваш вид на паразит. Непонятно ми е защо това момиче/жена толкова желае брак с някой като теб. Може би и прави удоволствие да си има чехльо вкъщи. Гаранция, че ще ти изневерява наляво надяско с истински мъже, а теб ще тъпче.

Това не е хейт, а съвсем приятелски съвет - опичай си акъла, изнеси се от там и си вземи живота в свои ръце, защото в момента си в нейните и гаранция, че всички които ще коментират темата ще ти кажат колко си жалък (ако приемем, че историята е истинска).

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 07d93de20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   До частта с другите жени наистина ти влизах в положението. Но я да се уточним - мразиш брака, а това да се посветиш на някого без брак? Какво ти пречеше да не сключвате брак и да си верен на твоята? Май не точно бракът е проблем, а това, че погледът ти "шава насам-натам".

Решението е лесно - раздяла /доколкото вие двамата сте нещо, каквото и да е, защото май и връзка нямате щом така лесно скачаш на другите/! Тя ще настоява за брак, ти няма да си навит. Това няма друго лечение - ако единият направи компромис с нещо толкова важно, горчилката от компромисът ще съсипе каквото може да се съсипе.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5946fe96b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   От 2. Тя била змия според някои, а авторът какво е? Смучещ паразит, използвач, мъжка к... ва.
В случая каквото почукало, такова се обадило.
Той и изневерявал наред, но си живуркал за нейна сметка, с нейните пари. Унижението и предателството, на което той я е подложил е по-голямо, отколкото това, че тя го показала по евтини бели гащи, с каквито ходи половин България. Че авторът се показва под път и над път без гащи, а сега много се бил притеснил.
Голяма разлика дали си по гащи или по бански - няма.
Чудя и се на тази жена как може да иска да живее с такова мекотело.
Изобщо се чудя на всички, които продължават да живеят с някого, след като са разбрали за изневерите му, че и си харчат парите по него.
Не си за съжаление! Тя е направо за оплакване! Как може да се влюби безумно в такова нещо, че и брак да му предлага?
Какви са тези жени, които харесват мъже с женско поведение?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f08b808e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Не каза на колко години е тая откачалка. Бий й шута - това е единственото смислено нещо.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 091d8b8ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Интересна история... Аз съм точно на темата как успешни жени с голямо его си търсят (не рядко) всъщност... лузъри. И хоп, твоята тема. Извинявай пич, ама ти си от тия, с конкурс избирани... Барабанист викаш...

Аз честно казано ти влизам в твоето положение. Ти си знаеш, че си момче за секс и искаш просто да си прекарвате времето добре... Което няма лошо. Особено на 17 да хванеш такава партия... Да не питам тя на колко е години... Тя... хубаво те направила да изглеждаш повече на мъж... светнала те е за туй онуй... ама чак си повярвала, и брак искала... Трагедия... Аз знам че западнячки го правят това, ама и до тук дошло.

Иначе, не се давай. Брак значи 100% развод и истерии. Обясни и за развода на твоите родители и как това ти е повлияло емоционално. Като трябва преиграй го повече, ако трябва - даже театрално...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7c467a3152
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Автора съм, само момент ако може, не знам защо е хейта против мен, нямам идея, само да кажа че просто бях шокиран от нейните действия като това с гащите, защото аз Не съм я молил никога да ми купува дрехи или изобщо нещо, тя си го направи Сама, аз съм нямал проблем и да си ходя с мойте евтини тъмносини слипове, за Нея това е проблем, защото тя е Дама и не иска гаджето и до нея да изглежда евтин, това са нейни думи! Не съм използвач но много ясно ми хареса тоя начин на живот да изглеждам по добре и не го крия! Аз бях в началото на връзката ни един наивен тъпак и да единственото нещо което исках е да свиря на барабани, тогава не съм изневерявал, преди да започне да иска брак, тогава се уплаших някак че живота ми ще свърши с това а ми се искаше да ходя на много места с различни хора да стана известен такива неща, исках и да пробвам това което съм научил в секса с други жени, а тя започна да ревнува като се връщам късно и да ми иска обеснения агресираше също, не знам защо и е тая мания за брак, аз винаги се връщам при нея и обичам нея само, но тя не разбира това. Не мога без нея но и не мога да направя нещо от което изпитвам чист ужас. Номер 14 казвал съм и за това не ми трябваше да преигравам, аз просто не искам да се женя никога, не само за нея а изобщо за никой, ако тя ме разбере правилно и спре да ме сдухва с това ще се чувствам по свободен и няма да ми трябва да ходя с други жени, защото секса с нея наистина е най страхотния, как да го обесня по друг начин? Тя е 11 години по голяма от мен, видях и тоя въпрос, но това според мен няма значение.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c3cb2c8f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Брака е само един подпис. Не е толкова важен, но мислиш ли някога да живееш с една жена и да имате деца? Това е по-важното.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker