Как да си намеря приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си намеря приятелка
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1780 пъти
Здравейте, мъж на 27 години съм и все още си нямам приятелка. Не ми върви с жените и това си е. Не съм много висок и мисля че сигурно е заради това. Иначе в лице изглеждам добре, работя, живея самостоятелно. Нямам кола, но мисля да си купя в близко бъдеще. Имам различни хобита, обичам да чета книги. Проблема е че съм много затворен. Нямам много приятели - 3-4 човека с които излизам на по бира и с които общувам сериозно и това е. Не съм и никога не съм общувал с жени. Дори приятелски. Просто се притеснявам и като цяло те или са ме избягвали или пък са ми се подигравали когато бях ученик/студент. Когато случайно се заговоря с момиче на улицата или някъде другаде, то се притеснявам и гледам в земята. Единствено на работа общувам с колежките, но може би защото са по-големи от мен и са омъжени и не ме привличат. Сигурно за това съм по-освободен с тях. Но с момиче което ми хареса забивам. Знам, че сигурно ме мислите за някой антисоциален, но наистина това е голям проблем пред мен. Опитах през соц мрежи да си намеря момиче, но не се получава. - писах на близо 100 момичета във фейсбук, инстаграм и тиндър, но почти никоя не ми отговори, а тези които ми отговориха само ми се усмихваха и след това напускаха чата.
Къде мога да си намеря хубаво момиче, скромно, като мен, с което да си допаднем?
Как да преодолея този срам който имам?
Има ли някакви "тайни" в свалките с жените?
Всеки съвет ще ми е от полза, защото ми е трудно да стоя сам вече и съм на границата на депресията. Мерси.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1523827c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   След усмивката ти говориш ли им нещо или чакаш те да продължат? Ако са чакали нещо да кажеш и не си, нормално да напуснат чата. Можело е поне да се пошегуваш нещо "хубава усмивка имаш".
Не знам какво за теб значи хубаво момиче, но наистина хубава, пък скромна... трудна работа просто защото много озверели "мъже" има навсякъде- досаждат, нахалстват, агресивни и още по- зле е, че общо взето са тъпи, но упорити. Това принуждава и най- скромните момичета да стават или поне да симулират зъл характер, иначе няма отръвка.
Иначе спортните момичета са навсякъде, но остават "невидими" сред масата. А ти ако все в земята гледаш, няма и да ги видиш.
Щом обичаш да четеш, чети си от време на време в парк, библиотека, дори заведение.
Щом пък имаш и социални мрежи, ами пусни ей така "някой с желание да ходим на кино, пуснали са еди кой си филм? " и виж какво ще стане. Ако има желаещи, не го приемай непременно за бъдеща връзка от там, а просто приятно гледане на филм и ново запознанство.
Влизай в групи от хора, които се събират навън за някакво събитие.
Жалко е, че толкова сносни си стоят сами от притеснение, още по- жалко е, че много се отказват заради сбърканкте циници, от които и тук вилнеят и отказват съвсем момичетата да дават шанс.
Покажи се на света, иначе няма как да стане.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f6539cc15b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Повярвай ми, не ти треа. Освен секса, всичко останало е бошлаф. Само нерви и проблеми. Да, има и готини интелигентни жени, ама масово всички са във еръзка от немай къде. В моя блок и отгоре и отстрани съседите се карат през ден. Яко скандали, чупене, хвърляне, а са млади хора, в хубав квартал сме, не са някакви дърти избушеняци. Просто жените си обичат драмата. Нищо не си изпуснал.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 26e7672786
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Съвет 1: Не я търси тук! Само хейт ще отнесеш!

Съвет 2: Не си търси гадже във Фейсбук и Инстаграм! Говори за голямо падение! Ако/когато Зуки направи оня сайт за запознанства или услуга за такива към Фейсбук, провай там! Фейсът и Инстаграмът не са за гаджетьосване, Туитър също! Тиндър... може да ти реди случаен секс, ама гадже - забрави!

Съвет 3: Щом си притеснителен, пробвай онлайн! Ако имаш късмет, с времето ще свикнеш с някоя дама онлайн и когато се видите, ще си по-уверен, ерго няма да се притесняваш! Ако не стане така, поне се старай да заговаряш много жени с идеята да се поошлайфаш! Представяй си, че те гледат - виждаш профилната им снимка и си представяш, че тая жена е отсреща, докато пишеш! С времето можеш да добавяш и бонус - погледът да е строг или да излъчва друга плашеща емоция. Когато успееш да свикнеш с това, може и да заимаш успех с жените. Не е нужно да станеш пълен екстроверт, достатъчно е да станеш малко по-отворен - едни 20% отгоре биха ти решили доста проблеми!

Съвет 4: Ти си мъж, а жените избират! Вече си в кофти позиция. Освен това си нисък и срамежлив. Това е като да си негър, току-що влязъл в помещение, където има група расисти. Шансовете да завърши добре за теб са нищожни, даже никакви.

Все пак можеш да опиташ нещо: забрави претенциите и критериите! Търси жена, която е съгласна да ти бъде гадже и само се убеди, че не е курва - такава ще постои с теб и после ще си отиде, оставяйки те и с емоционална травма като бонус. Не ѝ гледай външния вид и други неща, които красавците избират! Те могат да си го позволят, ти ще си някъде по милост. Свиквай с това! Ще ми се да ти кажа да търсиш някоя с нормален характер, ама както си орязан откъм възможности е доста вероятно да се задоволиш с някоя не толкова нормална откъм характер.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 049f213539
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Всяко нещо се учи с тренировки и опит. Заговаряй жени по улицата. Заговаряй жени на всякъде, където ти се отдаде възможност. Кани жени на срещи. След време ще научиш какво работи и какво не трябва да казваш на жена, как да се държиш и какво да не правиш. Лесно е. Само ти трябва постоянен приток на нови жени, с които да тренираш. В интернет е по-трудно. Търси жив контакт.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fb45396ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Хвани си някоя ученичка или студентка 1-2ри курс.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 61f36a9acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Забрави за Тиндър, там трудно става особено ако не си добре в писмената комуникация. Най-добре е да я срещнеш в бар или дискотека, там ако има химия ще знаете и двамата и не е нужно да казваш каквото и да е...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: eb808c7cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   "Има ли някакви "тайни" в свалките с жените? "

Да има, да си точно обратото на теб... Не трябва да показваш на жена, че ти пука за нея. Не трябва да я слушаш какви глупости ти приказва. Не трябва изобщо да засягаш някакви сериозни теми, повърхносто само, да създадеш добро настроение, приятни емоции. Освен това, не търси някакви качества у жена, особено пък скромност, и да харесва скромни. Жената е повъхрностно същество, което харесва повърхностни и видими неща. Що мислиш, че все от повъхностни и несериозни мъже се оплаква? Щото всички мъже са такива :)? ... Не, щото тя такива си търси. Аз съм задълбавал многократно сериозни теми с жени... След второто третото изречение вече се правят на обидени... Що? Защитно поведение, друго не могат. Крият собствената си некомпетентност по въпросът, и го удрят по женски на "засегнати чувства". Абсолютно същото поведение можеш да очакваш и от едно дете. Ако си по-сериозен мъж... щото и такива са рядкост в днешно време, просто си представи, че жената е дете, и ще си помогнеш много. Спира те това, че не я знаеш какво наистина представлява. Но навремето са знаели...

Друго, забрави интернет, особено ако комуникираш по интернет. Те не могат да вържат и едно изречение. Освен това са изключително първични. Искат да те видят, да те харесат, химия, не думи. По интернет, всички им изглеждат еднавки, и ги приравняват на 2 стотинки. В международен сайт, по-може да търсиш из не толкова развитите страни, там са малко по-интелигентни от нашите, но пак не очаквай кой знае какво. За по-елементарен разговор обаче стават. Нашите и за това не ги бива вече... Под не толкова развити страни имам предвид - не западни. Западнячките режат само като разберат, че не си от по-бяла страна.

Друго, не я я търси "хубава"... На теб ти трябва изобщо опит с момичетата. Да стигнеш до "хубава", и да се конкурираш с тези които са минали през стотици и знаят как да им работят психиката... много жаби трябва да целунеш... Освен това "хубавата" както виждаш ти влияе негативно. Природата играе лоша шега на много мъже, създава напрежение, и жените го усещат, и разбират - тоя пич не е отракан, за да се притеснява толкова, значи е нисък социален статус, аз ще съм му сигурно първата... Така че това е друга "тайна", ако искаш да си достатъчно мъжествен за жените, трябва да караш подред. Каквото има на "пазара" и ти е на нивото. Пък и в крайна сметка, каква реално е разликата, освен пак повърхностна? Ако си мислиш, че по-атрактивните жени са нещо повече, не са. Само дето хубава и скромна са диаметрално противоположни понятия. Колкото е по-атрактивна е една жена, естествено търси по-"качествения" в нейните очи мъж.

И друга "тайна"... Жените не търсят теб, не им пука за теб. Гледат какво им предлага един мъж, като емоции, но по-нататък - и качество/стил на живот, отношение. Гледайки един депресиран и свит мъж - ами какво ще им даде... Да, гледат му колата, гледат му домът, гледат социалната му среда. Дали те искат да са част от този лайф стайл. Всяка жена си има идея към какво се стреми. Да кажа че всичките мечтаят за едно и също, ще излъжа. Но все пак има някакви по-общи рамки определени от социалната среда. Жените търсят мястото си в социалната среда чрез мъжът си. Има жени които си падат по по-висок клас мъже, и търсят някакво по-галатно отношение, има и такива които искат да се държат с тях като с кучки. Има и всичко по средата дето се вика... Когато разучаваш някоя жена, трябва да разбереш каква е нейната фантазия за мъж, колко е оформена. При доста жени, и те не знаят. Те са от типа, които след някой друг месец ще ти кажат - химият изчезна. Но това са точно типа жени които са и по-лесни, те просто търсят "нещо ново". Бъди ти това "новото"... поне за някой друг месец, и се отракай. Тогава чак можеш да минеш на "по-сложни" жени, които вече си фантазират за някакъв по-конкретен мъж. Грешката която можеш да направиш с тях е една - да си помислиш, че те са "сериозното нещо", и ти трябва да си този мъж който те имат в главата. Играй го съзнателно, че е е просто роля, докато на самият теб ти е кеф. Жените също го играят, ако си мислиш, че знаят кои са и къде се намират... много се лъжеш. Но с такава жена по-можеш да имаш дългосрочна връзка, ако е 1) с всичкият си и 2) има по-реалистична фантазия. Т. е. да иска семейство, да бъде майка... това са прагматични и прости за реализация фантазии, но много малко жени ги имат в днешно време...

Има много жени изповядващи т. н. "феминизъм", чийто фантазия е да намерят силен мъж, който после да принизят и контролират. Ако не успеят - трагедия, че той "токсичен" и "шовенист". Ако успеят - трагедия, че той се е превърнал в женчо и пикльо. Това са от най-опасните, защото нападат психиката ти. Ако търсиш жена за по-дългорскрочна връзка, направо я нападни по темата, да видиш как кънти. Феминистките, дори и да играят роля че са "традиционни жени", няма как да се сдържат ако ги нападнеш директно. Просто, то ги човъръка, там им е слабостта. Феминистка е всяка жена, която не може да си признае, че природата я е създала да търси мъж който е по-сислен, по-можещ и по-доминантен от нея (викат му естествен подбор... ), но в същото време тя се чувства непълноценна и под него. В нейните фантазии, тя трябва да му е "равна", но естествено, тя не си търси мъж наистина на нейното ниво. Та, този тип жени, колкото и да си загорял... а и те често са без мъж по очевдни причини, и също загорели, бъди много внимателен. Има много мъже които са психологично доста слаби (нищо че ходят да попмат мускули), и такава жена може просто да ги смели... За тоя "феномен", аз лично не ги обвинявам жените. Разбирам ги, разбирам защо психиката им се разкъсва така. Но... все пак, всеки си гледа психичното здраве и просто няма как да разрешиш този конфликт който самата природата е създала у тях. Та затова - ако си толкова загорял за жена... не се цели високо. Гледай да е по-проста психологически, да иска по-обикновени неща които можеш да и предоставиш, да изглежда по-скромно, че да не се цели толкова високо. Защото... и да не си много умничък, трябва да разбираш че външността е основната им разменна монета. Те си го знаят, и ако наистина вярваха на приказките си, че не търсят такъв тип мъже, нямаше да отделят цялото си време на нея.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4b7eb787f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   1. Върви при проститутка, за да не гледаш надолу.

2. Спри да се излагаш с това понятие "момиче" след като си на 27. Търси си приятелка или жена. Момиче може да търси някоя баба за да й помага или ученик в 8-ми клас.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fb71b1ce9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Ако искаш да сваляш жени в социалните мрежи, то трябва да имаш добре направен профил. В социалните мрежи се гледа основно визията. Ако имаш снимки, където си в женска компания, то ще е добре да ги качиш в социалните мрежи.
Като се притесняваш и гледаш в земята е много ясно, че няма да ти вържат. На улицата е най-трудно да свалиш някоя, но пък е възможно и да ти върже, ако те хареса.
Трябва да си уверен. Докато не станеш уверен, където и да сваляш резултата ще е нулев.
Запиши се на библиотека - казваш че четеш. Може в библиотеката да пападнеш на някоя като теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: efc623d613
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Номер 7, написал си 99% точната истина за преобладаващата част от жените, за което имаш моите поздравления! От личния ми опит съм се убедил именно в тези неща, които си изброил. Почти не съществуват НАДЕЖДНИ жени. Те дори не могат да осъзнаят значението на тази дума и незаменимата стойност да притежават това качество.
Само ще направя някои допълнения, понеже има една опасност с привидно "по-скромните" жени, която може да изиграе лоша шега на всеки недотам опитен мъж.

Дори и повечето красавици имат някакви комплекси, но при тях горе-долу бързо си проличава същинското им отношение към мъжа. От друга страна, силно нехаресващите се жени, цял живот страдащи от липсата на мъжко внимание, са в пъти по-комплексирани и склонни на невиждано лицемерие и подли номера. Много от тях се държат по-кротко само поради това, че отчаяно искат някой мъж поне две нива над тяхното да ги забележи. Една такава "скрита лимонка" е в състояние да разбие психиката на нормален мъж, който реши да се хване с нея, мислейки си, че уж като е по-скромничка, значи ще е вярна, искрена и прочее. Няма такова нещо! Напротив, такива лъжи, номера, лицемерие и изневери съм установявал точно в неугледните жени, че свят да ти се завие. Ще въртят, ще сучат, само и само да те държат спокоен, че всичко е наред, докато зад гърба ти си прилагат техните номерца, включително и трескаво търсене на друг мъж (уж по-добра партия, според погрешните им първични представи), с когото да те заместят в първия удобен за тях момент. Ако един неопитен мъж се хване с подобна "скромна" жена и тя го направи луда гъбка с номерата си и гадното си отношение, има голяма вероятност той да си втълпи, че не заслужава дори и такава като нея и ще се отчая. Сам ще си навреди, като си помисли, че няма как да му се получат нещата с някоя приветлива и хубава жена, само защото постоянно в мислите му ще бушуват всичките лоши спомени с грозната "скрита лимонка", която е скъсала нервите му и е погубила ценно време от живота му. Това съм го виждал у немалко мои приятели и познати, които са се хващали с някакви неугледни жени с очакването, ще са кротки и "нешавливи". Голяма грешка. Затова и не бих съветвал автора на темата да се пробва с жени, които определено не харесва физически дори и малко. Много от тях, макар да създават първоначално впечатление за смачкани "скромни момичета", са същински гаднярки по нрав и с със злобен речников запас, който изкарват на показ в първия момент, в който усетят мъжа уязвим или когато намерят негов заместител.

Най-кратките ми връзки и наченки на такива (поредици от срещи, но без да се стигне до същински отношения и съвместен живот) са били именно с жени с външност под средната. При тях след първоначалния отрязък от време, в който е имало флиртуване и опознаване, изведнъж се е проявявала непредизвикана с нищо нервност, избухливост, сценки с изключително грозно поведение, натрупана към всички мъже омраза (и насочавана към мен безпричинно)... Абе, пълен хаос в главите им е имало.
Трите ми най-продължителни връзки (4 години, 2, 5 години и 2 години) са били с особено харесвани от мъжете жени с външност 8-9. И е важното да се отбележи, че с всяка от тези три жени сме се събирали, когато съм бил беден, без кола, без жилище, без ходения по ресторанти, а в два от случаите бях и безработен тогава. Едната беше и по-висока от мен. Две бяха бивши фотомодели, а едната - бивша манекенка. Но работещи като учителки и психоложка, с по 2-4 дипломи, две бяха и с високи доходи и не им пукаше, че нямах пукната пара. Държаха обаче на безупречно кавалерско отношение, явно защото доста са се разочаровали от мъжете. Не съм ги избирал аз такива, а такива са набелязвали мен като подходящ за тях мъж. Жената е тази, която подбира, особено когато е в най-силните си години, през които е млада и хубава.
Имал съм и случаи две заможни и хубави жени да ме ухажват, макар че са могли да бъдат с буквално почти всеки мъж. Едната дори дойде с такси от София до Пловдив и отидохме в нейното жилище, защото искаше час по-скоро да ме прави неин мъж. Просто много ѝ беше харесало отношението ми към нея по време на разговорите ни по телефона, продължили около месец преди това; плюс това, че на нея ѝ бяха необходими моите умения в работата, така че искаше да съчетае и двете неща в един мъж.

Сега, една забележка относно частта горе, в която споменах "Държаха обаче на безупречно кавалерско отношение, явно защото доста са се разочаровали от мъжете. ". Това може също да се окаже нож с две остриета, както и привидно скромните неугледни жени, защото красивите жени са свикнали на вниманието на също красиви и/или богати мъже, съответно в един момент може огромното им желание да получават уважение и човешко отношение от нормален мъж да поспадне и пак да им се прииска да са "на гребена на вълната" по ресторанти, курорти, и въобще - да се радват на безгрижен и разточителен живот, какъвто онези мъже в миналото им са им предоставяли.

Между другото, никога не съм имал отношения с жена над 33 години, макар че съм на 42 вече. Дори напротив, последните ми две връзки бяха с жени с 15 и повече разлика във възрастта. Това е така, защото жените към средата на 30-те и нагоре рязко стават неудовлетворени, нервни, усещат как вече не са така свежи като в 20-те си години, гадно им е как батките вече не ги заглеждат и в крайна сметка малко по малко започват (поради принуда) да се озъртат и за по-нормални мъже. Това го правят с нежелание, съответно започват да съставят списъци с безумни изисквания към добрия кавалерстващ мъж, като си мислят, че това е един вид "танто за кукуриго", или иначе казано - "Щом няма да е готин двуметров тъпкач, ще се бори за мен със зъби и нокти, умишлено ще го разигравам и изпитвам как ще постъпва при всевъзможни постановки от моя страна и ще ми се доказва постоянно с усилия, задето съм се "примирила" с него! ". Точно тези застаряващи моми са най-противните, защото хем принизяват отношенията до нивото на облагодетелстващ тях договор с предварителен дълъг списък с изисквания; хем са киселячки с редица поведенчески отклонения; хем на младини сами са си избирали да са с батките, които са ги изчуквали и зарязвали, правейки психиката им на мармалад; хем си въобразяват, че все още са големите мацки и могат да поставят условия. Вместо да оценяват жестовете на внимание на отнасящия се с уважение към тях мъж, те постоянно търсят всеки един повод да намират недостатъци у него. А най-тъпото в тях е, че малко по малко се опитват да се налагат над този мъж и макар той да се отнася страхотно с тях - грижовен, внимателен и прочее, те все не са доволни и на инат се напъват да го променят. Ако той пък вземе, че им угоди, веднага стават недоволни от това, че той е последвал съветите им и се съобразил с тях.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 48147afaf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Тези въпроси трябваше да си ги изясняваш на 20-22 като виждаш, че не можеш да комуникираш, не на 27. Ти не само с жени и мъже толкова можеш да общуваш. Нямаш социален опит и живот защото нямаш характер- увереност в себе си, самочувствие, отвореност към хората, умение да покажеш какво знаеш, да бъдеш интересен събеседник. Това да гледаш земята, да мънкаш и да се червиш не е скромност и не привлича, напротив, със смотаняци не иска да общува никой. За да те хареса и то хубаво момиче, желано от мъжете, трябва да се пребориш и да ѝ покажеш, че си повече от тях - да си личност, да си интересен, привлекателен. Само че това не се учи от сайтове и рецепти на анонимници. Трябват ти години работа върху характера и мисленето си за да осъществиш промяна в себе си. Намери добър психолог, излизай, включи се в някаква група за туризъм, екскурзии, общувай с различни хора по мероприятия. Всичко зависи от теб, можеш да разчиташ само на себе си, на никой не му дреме имаш ли жена/приятелка. Предстои ти най-трудната борба- със себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6336b50ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Не се занимавай, ще ти съсипе живота.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0542f6f811
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Автор е, не чети 7. Отчаян женомразец, който изобщо не разбира от жени. Има свестни момичета, разбира се. Има момиче за всеки мъж. Това, че си нисък и затворен нищо не значи. Моите мъже бяха все ниски. Голяма работа. Нито мускули, нито пари, нито коли съм търсила. Обичам да говоря на всякакви теми, обичам да съм чета много, да работя много, обичам човечността, не пия, не пуша. Иначе съм блондинка, малко гримче, токче и мъжете ме мислят за онзи тип превзети пачи. Много ме е обиждало това, защото хабер нямах колко много жени са комерсиални и нечовечни и още ми е обидно като си правят извод за мен по външният вид. Ами няма да тръгна с мазна черна коса, очила и размъкнати дрехи за да ме сметнат за ученолюбива и скромна. Жена на 45 съм. Просто си говори човешки с жените. Нищо повече. Като потръгне - ще потръгне. Може да си кьорав и куц - ще стане, може да си Арнолд Шв. и нищо да не стане. Личи че си свестен човек. Пожелавам ти успех. И още нещо - хората сме полигамни. Позволи си да имаш няколко приятелки, когато един ден една обхване ума и тялото ти и ти си единствен за нея - остани само с нея. Става от самосебе си. Една от грешките, които правят мъжете е, че си търсят една/онази/ приятелката ми/ другарката ми. Има едно усещане у жените, което подсказва, че такъв мъж е много закъсал и бягаме, а нечитавите жени му се залепят за да му скапят живота и да го изоставят. Просто си джиткай наляво надясно и си говори. С която докъдето стигнеш. Оставай в добри взаимоотношения каквото и да се е случило помежду ви и докъдето и да сте стигнали. Хора сте, утре пак ще се видите някъде. Хич да не ти пука. Която каквото иска да си мисли за теб. Ти си избирай приятелства. Не оставяй те да те избират тебе - като стока, която става или не става, разбираш ли. Успех ти пожелавам!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 902f72ef42
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Видях, че 7 е женомразец, но се чудя как КП го е пропуснал, докато му ръкопляска. И от самолет ум личи, скъпи Приземителю!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d077d03eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   №2 е нагледен пример на принципите на Естествения подбор - как неприспособените към живота не успяват да създадат поколение и да предадат гените си, и оттам - отпадат от Еволюцията! :)
Нищо лично...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9e61ebcb94
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Няма вече връзки в днешно време.

Всичко е временна обмяна на допамин докато на една от двете страна не и писне.

В случая най-вероятно ще е на жената, защото очевидно не си играч.

Но и играч да си, пак е най-вероятно тя да те зареже.

А това, че си писал на 100 е нищо. Трябва на много повече и веднага да ги настискаш за среща. (изкарвал съм много жени от мрежите и знам как става)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 952870ac2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Братле, ти луд ли си? На 27 си, а все още вярваш в Дядо Коледа! Една доста голяма част от хубавите момичета не работят, а тези които го правят със сигурност не живеят само със заплатата си.... Не можеш ли да разбереш, че огромна част от красивите и хубавите жени са финансово и материално много добре уредени и имат стандарт, който ти не си в състояние да им предложиш!!! След като си посредствен мъж се ориентирай към обикновените жени, а ако живееш под наем и нямаш кола направо към грозните, дебелите или по-дъртите от теб...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6c0125c4ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Браво на номера 7 и 10, отлично сте описали всичко.
Както виждаш, ти никога няма да се харесаш на 100% на която и да било жена. Техният списък с критерии е безкраен, дори в най-добрите връзки жените се опитват да променят постоянно партньора. 99% от жените са изключително глупави и повърхностни - водят се единствено от емоцията и никога от разума. Важното е:
- да не ти пука какво мислят за теб
- да се правиш, че са ти интересни тъпотиите, с които те занимават
- да им създадеш някаква емоционално благопроятна среда

Работи върху самочувствието си - спортувай повече, обличай се стилно, хубави маркови обувки, хубав часовник... И бъди директен - заговаряй всяка, която ти хареса и и предлагай да я заведеш някъде. От 100 опита поне една ще върже. Почни с по-грознички, после постепенно ще придобиеш опит и ще имаш успехи и с по-красивите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f6539cc15b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   До 16 от 2

Хахаха искрено се забавлявам с такива коментари, още се смея честно.
Не, номер 2 просто достатъчно неша е видял от достатъчно на брой жени на различни възрасти и с различен статус.
Как па всичките се оказаха в край на сметка едни и същи, а?
Просто им е заложено. Само драми, само проблеми. Уж незначителни, ама достатъчни, за да ти трови нервите, вечно недоволни. Не те знам мъж ли си, жена ли си, ама имай си поколения колкото искаш щом за теб с това се изчерпва смисълът на живота. Само една тайна ще ти издам. На еволюцията и на всички останали не им пука дали имаш поколения или не. На никой не му дреме колко поколения ще оставиш. И да, предпочитам да не съм мъжът баламурник, който слугува на жена си, а вечер гледа телввизия, докато тя е в поредната депресия.
Пичовете отдолу ви разасниха всичко, но понеже няма аргументи срещу истината, веднага ги наричат женомразци.
Това са фактите.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 988c4a4daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Аз съм момиче, няколко години по - малка о теб, но в същото положение. Повярвай ми, не е заради височината, по принцип аз харесвам по - високи момчета, но тотално си паднах по един познат, който е с моят ръст. Проблема ни е в това, че просто сме затворени и имаме няколко приятеля с който излизаме, а не ходим с големи приятели, притеснителни сме и не правим първата крачка

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4a555866f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Еволюцията: Номер 16 отпада от генофонда - в ДНК-то му се е появила някаква арогантност. Арогантността може да доведе до подценяване на опасност и летален край за индивида. Не мога да допусна това да се разпространи сред хората!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker