Турци и българи. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Турци и българи.
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1103 пъти
Здравейте, искам да пусна една тема по въпроса: Мъж турчин с българка не става, а туркиня с българин да.
По мой лични набюлдения ЗАЩО все от коментиращите сейте някаква злоба и нападки. Видях една тема на която пише, как една майка няма да даде сина си за туркиня веднага започнахте да се заяждате с авторката и да я убеждавате, че това какъв си няма никакво значение. Даже целуват краката на турските робки, а турчин българка упреквания безспирно. Всъщност от коментиращите си противоречат само да създадат конфликт и простащина. А темите турчин българка веднага критиките и омразата на преден план.
Какво ни прави по различни какво освен че сме създадени по един и същ, всички сме хора.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2cb67dc32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Аз не намирам турците за "генерално" лоши. Т. е. не тая омраза заради произхода им. Във всяка страна, във всеки народ има добри хора, независимо турци ли са, българи, чехи и пр..

Лошото при турците е, че са колонизатори. В историята си имат много черни петна, които няма как да изтрият. Да си клал, убивал, изнасилвал, разпъвал между коне живи хора, горил, разпорвал женски утроби, да си ПОРОБВАЛ други народи - това за мен е лошото.

Къде е сега Римската империя? В небитието.

Ще кажеш, че англичани, холандци, французи, испанци и те са клали и убивали. Така е. И техният ден идва. Заляти са от мюсюлмани и африканци. Видов ден за тях идва.

Ако погледнеш българската история, ние не сме колонизирали никой. Не сме поробвали и умишлено убивали. Това не означава, че българинът е читав, но поне не е колонизатор и убиец. Макар в нашето племе да има огромни национални предатели. Точно при нас са се родили и най-големите национални сатрапи.

Българин с туркиня разбира се, че може. Това е така, защото мъжът е този, който определя родословието. Т. е. децата от този съюз ще са българчета. Това е толкова проста истина.

Все едно да те питам защо турците са взимали български момчета за еничари и защо са изнасилвали българки и някои от тях са държали да се родите тяхното дете? Защото така се претопява нацията.

Няма как туркинята да ми претопи рода. Дойде ли в моето семейство, тя става част от МОЕТО семейство. Сякаш при турците това не е така? Вероятно си доста малък, за да задаваш този въпрос. Тези разсъждения се изговорят в турските семейства, докато при българите... Ние го караме ларж.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: cee72a0a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Има си исторически причини, които на някои хора им е трудно да превъзмогнат. Аз нямам проблем с това.

Иначе такова нещо като турчин вече няма. Турците са смесица от гърци, араби, кюрди, етнически тюрки, роми и така нататък. Естествено и да не забравяме, че огромна част от тях носят балканска кръв. Ако видите бял и рус турчин, със сигурност е с Балкански произход. Турците не са руси и бели.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 97e51accd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Не виждам нито една основателна причина нормален българин/ка да влиза във връзка с турчин/ня. Като изключим историята заради която българите мразят турцитге, то турците освен чуждата религия и разбирания са противен и нагъл материал със страшно гнусен език. Все не си знаят мястото, както поредно доказва и тази тема. Никой не ви е длъжен да ви приема. Какво сте захленчили навсякъде? ЕС не случайно ни построиха бодливата ограда по границата с Турция. Когато сте в чужда държава се съобразявате с нея, а не тя с вас, а като не ви харесва, беш в Турция. Турци и туркини за туркини и турци бол, кво хленчите, че българите не влизали във връзка с вас сякаш, че някой е длъжен да ви харесва, точно пък вас анадолците? Че и да го наричате създавени на конфликт и простащина. Единствено от вас блика простащината.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4a3e320c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   А и слушайте сега най-важното-кой знае дали и ВИЕ, нямате турска кръв-ГОЛЯМА част от българите са ОМЕШАНИ с турци(не е сложна логиката, нали? )! Следователно и ТЕ са такива! Щото арийци например НЕ СТЕ! .... Ако не сте с руси косички и сини очички( ето ТОВА са истински славяни)... Доста тук сме с турска кръв! Така че, ако някой напада и проявява РАСИЗЪМ срещу друг-да внимава, че може би това го говори за СЕБЕ си и за своята баба! ...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: cee72a0a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И за да не се обиди някой турчин ако чете нека кажа и за нас... Не ми е цел да обиждам турците. Ние също не сме онези българи, които са дошли тук преди време, както и днешните "турци" не са онези, които са били преди време. Българите, които са дошли тук са били тюркско-монголско племе и се предполага, че са дошли от днешен Казахстан или около източния бряг на Каспийско море. Българите, които сме днес нямаме нищо общо с тях. Тва не означава, че сме турци. Има разлика между тюрки и турци. Такива тюркски-монголски племена са били и хуните, и монголите.. Абе общо взето някакви такива сме били :D

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 731ad5c1e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Всички сме хора, но с различна религия. Не бих се обрязал за жена, колкото и да е красива, нито бих искал децата ни да са мюсулманчета.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0c0732378c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Най-силната любов, любовта която промени живота ми я изпитах към турчин. Беше с 8 години по-голям от мен, красив, физически беше много добре, най-важното - отношението му беше уникално, беше и много забавен. Няма нищо лошо в това. Живеем в 21 век и това са напълно нормални неща и трябва да се свиква с такива връзки. Хората са казали “Сърце глава не пита”.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e295f47efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Има всякакви смесени семейства. Всеки има право да избира по някакъв начин. Има разлика между хората. Важно е да не се тормозим взаимно заради различията, а всеки да си бута неговия живот. Независимо, на кой бог се кланя или какви манжди яде. И разделението не е от българи към турци, а и от турци към българи. Така, както и не само от бели към цветнокожи, а и обратното. Имах позната мома, руса, синеока, захвана се с циганин. Ами, не я искаха циганите. Тези теми няма защо да се започват. Малко култура на никого не е навредила и на много места се цени.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2f066c1a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   5-ти, няма такова нещо! Има предостатъчно ДНК анализи и те показват, че българите нямат нищо общо с турците. Не вървите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f4e2cc166c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Всъщност българите сме най-сходни с италианците, колкото и странно да звучи.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8c043cb5da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   11, малка част от българите с част от италианците- потомци на Атланти.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 106d41b82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Спрете да се допитвате до мама и тате. Забравете и за религиозните догми- Господ дава но в кошара не вкарва. Ако се харесват младите, да се вземат! В тази демографска оскъдица, само норми трябва да се спазват. В центъра на София има православен храм, католическа катедрала, синегога и джамия.
Гледайте си кефа и си живейте живота! Други животозастрашавищи въпроси трябва да се решават!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 73e2c85f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Какво значение има кой какъв е? Живеем в 2022, не в 1700. Защото сме такова задръстено племе и мразим всички нищо не е наред в тая държава. Братовчед ми се ожени за туркиня. Цялата сватба беше по турски обичай. Двете им деца имат турски имена. Никога не е имало проблем или някакви подмятания от ничия страна. И аз мога да се влюбя в турчин. И знам, че майка ми и баща ми ще го приемат като син, стига да съм щастлива. Създават конфликти само някакви смешни патрЕотеЕ, живеещи в Средновековието.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker