Бихте ли потърсили (след време) човек, с когото сте имали връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бихте ли потърсили (след време) човек, с когото сте имали връзка
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1478 пъти
Знам, че тази тема е "дъвкана" много пъти, но ми се случи в рамките на един ден да видя този определен човек НЯКОЛКО пъти, а там е работата, че той никога не е излизал напълно от съзнанието ми (то си е цяло проклятие май), макар да не съм склонна да го призная дори пред себе си понякога.
В ума ми изникна въпросът дали това не е някакъв знак от съдбата, дали не трябва да предприема нещо. За протокола - той не ме видя в нито една от ситуациите, т. е. няма как да ви разкажа за неговата реакция или липсата на такава, но обстоятелствата позволяваха да направя нещо, за да ме види и (евентуално) да поговорим. Само че аз не се реших на тази стъпка. През годините сме се срещали очи в очи само веднъж (отново напълно случайно на улицата), като за мой срам тогава аз го игнорирах напълно. Дано не прозвучи като оправдание, но все още бях наранена от една негова постъпка, затова се държах така, и въпреки това ме е срам, защото сме големи хора и не би следвало да се отнасяме един към друг по този начин.
Вие бихте ли направили нещо, ако срещнете бивша изгора? Какви биха били факторите да действате или да бездействате съответно, ако приемем, че сте свободни в този момент, както съм аз? Ако някога сте направили стъпката, какви са били резултатите? А ако сте от другата страна, от страната на този човек, който бива потърсен от някого от миналото, как бихте реагирали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: ca62357f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Не, не и не. Няма значение дали съм соло и имам но човек до себе си. За мен въпросът е принципен. Никакви контакти с бивши. За да е приключило, това, което ни разделя е повече от това, което ни свързва. За какво ми е тогава? Всяка раздяла се преживява- къде по-лесно, къде по-трудно.
На два пъти се случи обаче бивши на мъжа ми да го търсят и да искат среща. Отряза ги. Една пък използва Фбук за целта, той я блокира. Такива неща човек е по-добре да си ги спести.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 08a661ad26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Зависи от много неща. Как сте се разделили, по каква причина и подобни.
Аз се разделих с приятелят ми поради криворазбрана цивилизация. Ръководех се от романтични чувства и веднъж в компания се оказах обградена от няколко симпатяги, които флиртуваха доста открито с мен. Това ми повдигаше духа и самочувствието, но когато чух една от дамите да казва на приятелят ми:
- може и да те бива много, но трябва да те пробвам.
Побеснях и вдигнах скандал. От това последва едно:
- Ти добре ли си? Не сме тук да правим скандали, а да се веселим в компанията на приятелите ни! Ако не ти изнася, заминавай.
Спасих се и го видях едва след 5 години. Беше любезен, покани ме на кафе. Говорихме си, кой, какво, кога, къде и накрая го поканих в нас. Почнахме да се виждаме редовно. Един ден ме пита, дали бих го придружила на един купон, празник на сестра му. Приех, тогава той се извини и попита:
- Ама няма да ревнуваш, нали?
Бях тотално променена в това отношение. Времето и живота ме научиха, че всеки има право на лично пространство, но по- важното, че никой не е зависим от никого. Така се появихме там заедно. Имаше доста флирт и закачки, доста пиперливи, които дори водеха до възбуда. Не ми пукаше, когато се разтекох му казах:
- Искам секс.
Беше изненадан и каза:
- И аз, но когато се приберем.
Да, ама не. Аз исках сега и му посочих една двойка, която най- безсрамно се чукаха на един фотьойл. Последва едно:
- И аз го мога, стига ти да не се притесняваш? Но внимавай, може да се превърне в оргия, те са доста разкрепостени и не им пука.
- Доказах му, че и на мен не ми пука. Дори и повече.
Аби

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ecaa5c7e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Накратко: сама си и иначе комромисният вариант, който би бил бившият ти за теб за да не си сама, се самоубеждаваш, че в същност е с романтични подбуди тип "знак от съдбата".
Иначе отговарям на въпросите ти.
При случайна среща- поздравявам. Дори кафе сме пили някой път с някои от бившите ми. Познават ме достатъчно добре за да знаят, че нищо извън това не значи. Двама бивши имам, които още вярват, че са "влюбени" в мен, а са като теб, сами и легнали на стари спомени.
Един бивш с който сме приятели. Нямаме романтични чувства един към друг, но се уважаваме много. Познаваме се и с половинката на всеки. Съвсем нормални, цивилизовани отношения. Дори бившият ми помогна на настоящият с едни важни документи.
Това е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c4cf52a403
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Много зависи как сте се разделили.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a7207dca0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Поздравявам и отминавам. Бившите са минало.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6abf0f99fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Като мъж съм правил тази грешка 1-2 пъти. Резултатът беше мощно повдигане на тяхното его, поглед тип: ето той ме иска отново, много се радвам, но няма да ме има. Една надменоост, че ми отказва.
Тогава се зарекох, че това е за последно. Сега като видя жена, с която съм имал обшо, даже и не ги поздравявам. Обръшам се, на другата страна или просто нищо не казвам, но най-често просто подминавам.
Бившите са си бивши и не трябеа да се правиме на глупаци заради тях.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d86054477e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не, не бих!

Но ако се фокусираме върху твоя въпрос за знакът от съдбата, забелязваш ли нещо? Във всяка спомената ситуация той не те забелязва, все едно защо. Ти си невидима за него и е спорно доколко би те отразил, ако привлечеш вниманието му или дали би имало реална полза от това. Вероятно мислиш още за него и този знак буквално ти се праща, за да ти каже "ти си невидима за него, забрави го". Според мен не е побутване към сдобряване, а опит да те помирят с остатъчните ти чувства към него и да те подтикнат да продължиш напред емоционално.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 82307f534a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 3, замислих се над думите ти. Не мисля, че го възприемам като компромисен вариант, макар че явно така изглежда отстрани. Въпреки раздялата продължавам да мисля, че е много добър човек и че си пасваме като характери.
Номер 6, в твоите случаи досега си го отчел като грешка, но защо се заричаш занапред? Всичко зависи от хората и в бъдеще може да се окаже правилно решение. Може би е важно да преценяваме кои хора си заслужават опита и усилието нещо да се получи.
Благодаря на включилите се.

Авторката

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 74d2e7a6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Потърсих го за разговор и той се зарадва, защото минаваше през труден период, беше блъснал кола с човек вътре в чужбина и го беше страх да не го грози затвор. Писахме си и в момента, в който разбра, че ще има само глоба стана груб и почна да се заяжда и в разговора да търси под вола теле. Ревнуваше, че имам семейство и дете, а той дори няма приятелка и тази ревност много му личеше. Прекратих разговорите в един момент, в който видях, че не само се заяжда, а почва много лични обиди по груб начин и по начин, който не заслужавах. Написах му едно съобщение, в което и се казваше, че ако го видя на улицата няма и добър ден да му кажа, защото с цялото си отношение смисъл няма. Против съм да се търсят бивши, няма смисъл, изобщо никакъв смисъл.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 19ce77fe48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Абсолютно не изпитвам такова желание. Щом сме се разделили и той ме е пуснал да си отида - чудесно, значи мястото му е навън. Случвало ми се е през годините бивши да се пробват да се върнат при мен по един или друг начин, защото обичам да давам много положителни емоции на хората около себе си и знам, че това им липсва сред морето от курви и разни други негативи в живота, но това е положението - не ги искам. Правя си път за нови хора в живота и няма място за стари драми.


До номер 6: Грешката ти не е била, че си се върнал, а че си си тръгнал по начало. Не знаете какво искате и често се пробвате на няколко места едновременно, а после мрънкате, че еди коя си не е съгласна пак да ви бъде изтривалка. По подразбиране мъжете сте си глупаци, затова и не виждам защо да не сте глупаци и за да спечелите любовта на жена, която обичате. Явно никога не си имал кой знае какви чувства към въпросното момиче, но хайде, нека се жалваме из форумите колко сме били романтични, пък тя ни е отрязала... Ако пък случаят не е такъв - отново, какво общо имат другите ти бивши с тази? Много си недозрял като мислене. Напълно възможно и да си изтълкувал отказа погрешно и тя изобщо да не се е надувала.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f66088c52b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Пробвал съм 2-3 пъти и резултата е почти един и същ - припомням си и стигам до един и същи извод за причините поради които сме се разделили...

Общо взето не очаквай да пламне пак огън, там където вече нама жарава която да тлее...

П. С. - Интуицията ми е доста силно развита и почти никога не ме е подвеждала, но малко като удавник за сламка се хващам за всяка такава случайна среща на съдбата...

~М. 36г.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4b216e1c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   В никакъв случай не прави тази грешка! Не се връщай в миналото, там има само призраци! Един път ми се случи да бръкна два пъти в един и същи контакт и съжалявам жестоко, че си го причиних. Беше ми най-голямата любов, много страдах след раздялата, но не беше сериозен и се принудих да го оставя. После аз си продължих с живота, намерих си мъж и приоритетите ми бяха съвсем други. Той поддържаше контакт с мен в годините, пишеше, искаше да се виждаме, аз не гледах на него в този период като на мъж и не го отразявах, даже се кефих, че така се получи, на мен да не ми пука. Но... и тук идва иронията на съдбата- в един момент изпаднах в емоционална дупка, имах си лични проблеми и реших, че щом този човек не ме е забравил толкова години значи има нещо по-силно, устояло на времето. Започнахме пак връзка, същото привличане както преди, все едно миналото се беше върнало една към едно, летях от емоция... уж голяма любов от негова страна, но явно само на думи.. жестоката истина е, че хората не се променят- постъпи с мен по сходен начин както преди, нестабилен, лъжи и т. н. Пак го оставих, с цената на много изхабени нерви и още по-голямо разочарование, че някой се е подиграл с втория шанс, който си дал. Гледай само напред!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 78b988b4f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   До 10 от 6

Защо изобщо си направи труда да се изказваш без да ме познаваш, без да знаеш историята ми? Нито дали аз съм си тръгнал или тя, ама нали трябва да наплюеме мъжете. Сега така ви учат, на еманципираност и че сте мъжки момичета.
Изначално иначе не мъжете, а жените сте си тъпи, водите се от емоцията и най-често сами се докарвате до всякакви проблеми. Точно жените не знаете какво искате, а не ние мъжете.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: de51299d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Вторият ми брак е с жена, с която бяхме заедно между 20 и 24 годишни. Просто така се случиха нещата, че се наложи да се разделим.
Първият ми брак беше грешка и единственото хубаво нещо от него бяха двете ми дечица.
Съдбата беше отредила пак да се съберем с тази жена и сме вече заедно 10 години.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a7207dca0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 9: с мъж и дете си, но още търсиш бившия? Толкова ли няма други хора, с които да общуваш, или явно искаш да тече там, където и преди е текло?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 82307f534a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 7, това е интересна гледна точка. Не се бях замисляла.
В онази ситуация, когато ме видя и аз го игнорирах, той всъщност направи опит да поговори с мен. Но оттогава мина много време, ако сега ме види не знам дали ще иска да проведем разговор... Може и да няма желание, ако в бил крайно обиден от това, че буквално го подминах. Ех, живот. :)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1bde6cb706
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Да, правил съм го на юбилея ми. Поканих всичките си гаджета. Дойдоха най- свободните по душа. Другите бяха намурили уют или уединение- бяха помъдряли. Често си говоря с бившите- няма успешна формула за върховно щастие. Осъзнавам, че не разполагам и не зависи само от мен, но трябва да има взаимност за да сме в съвкупност. Който не го е изживял, не го е разбрал.
Поздрави на Нина, Диабла, Аби и Блеки безпризорната.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d10498bb04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Опитай да се срещнеш и да си поговориш с въпросния човек. Така със сигурност ще разбереш как стоят нещата между вас двамата. Опитай, за да станеш наясно със себе си, дали си заслужава да бъдете заедно отново или не. Ако не опиташ, винаги като си спомниш за него, ще се терзаеш (измъчваш), дали правилно си постъпила и ще си мислиш, че може би си пропуснала шанса си. Животът е кратък и трябва да се действа. Затова, опитай. Пък каквото стане, стане. Поне ще разбереш от извора, истината за нещата. Слушай сърцето си и действай!
Аз познавам хора, които се разведоха и след време, пак се събраха и се ожениха.
Щом още е в мислите ти, опитай! Нищо не губиш. Една приятелска среща, едно кафе, един разговор за това, онова, кой как живее, как я кара и какво прави.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9170995ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Предпочитам да ме заколят отколкото да контактувам по- какъвто и да е начин с някоя от тях. Даваш всичко от себе си и накрая са объркани!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3630dc570c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   С бивши съм се виждал много пъти, но само за секс. Коя от носталгия, коя да се разнообрази. След като се ожених се наложи да обяснявам, че вече не съм на линия. Не ми липсват. Сега съм си добре. Жената като не даде секс отида на фитнес или на някой турнир, после изляза с приятели и като се прибера по нощите вече и е дошъл акъла и е готова. Няма да се унижавам и да и седя до полата като и скимне и аз си имам живот.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker