Сгафих - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сгафих
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1306 пъти
Здравейте! Направих грешка, защото за първи път се подадох на емоциите си, а не на разума и сега ми е страшно гузно. С бившия ми приятел имахме доста проблеми, разделихме се преди 2 години, продължихме да си комуникираме след известно време и дори някак се сближихме отново. Така и не се събрахме. Бяхме си скарали нещо и решихме, че "отново почваме да се караме и няма смисъл". Спряхме да си говорим, той си хвана приятелка и случайно се видяхме един ден. Аз се прибирах от някъде, той нямаше работа и решихме да пием по кафе. Приказкота вървеше, чувствах си супер. Приключи кафето и се прибрах. Няколко дни по-късно отидох на един концерт и той беше там, така си случи че ме изпрати до нас и ме целуна. Аз му ударих шамар, защото не е редно да прави така. Тогава отново приключихме контакти. От скоро работя на едно място и с моя късмет вчера се видяхме. Както си приказвахме и той каза, че знае едно готино местенце на близо да пием кафе набързо. Наистина не знам защо се съгласих, въпреки че знам че има приятелка и очевидно иска да прекара време с мен, но някак и аз поисках, приключи ми работния ден, отидохме. Чувствах се като дете. Смяхме се, лигавихме се, абсолютно всичко бе като в началото на връзката ни. Не мога да ви опиша колко бях щастлива, така се случи че ме прегърна, аз станах прекалено емоционална и го хрегърнах също по-силно. Опита се да ме целуне, дръпнах се. Няколко минути по-късно от шега на майтап пак изпаднахме в подобна ситуация и този път не се дръпнах. Все едно забравих за света и факта, че е обвързан и просто се дадох. Целувахме се и когато пусна ръце по кръста ми се осъзнах, че това не е типично за мен и се махнах. Не си говорихме известно време, пушихме по цигара и се разбрахме да оставим нещата така, сякаш не се е случвало. Той ми каза, че с приятелката си е, за да ме забрави и трудно ще я погледне в очите, но в общи линии няма чувства към нея. Тя пък била ревнива. Аз се чувствам като жените по филмите, които спят с обвързани мъже. Ужасно. Наистина никога не съм си позволявала да извършвам лекомислени неща, самоконтролирам се. Поне до вчера. Нямам намерения да се събирам с него, тъй като наистина имахме много проблеми преди и не смятам събирането с бивши за адекватно решение. Но факта, ме участвам в изневяра и му дадох един вид надежда ме натъжава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 31970b4a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Затова с бивши не се поддържа връзка, а още по-малко се излиза на срещи, кафенца и подобни. Жените имате склонност след няколко приятни лафчета да игнорирате че ви използват за секс. А пък тия глупости "с нея съм да те забравя" да ги разправя на баба ми.

Ако подобна връзка е имала бъдеще, нямаше да сте се разделили. Каквото и привличане да съществува, проблемите ви не са се разрешили от самосебе си. С тия "приятелски" истории не само си губиш времето, но и пречиш сама на себе си да продължиш напред. Междувременно той няма проблеми да спи с друга и да се опитва да вкара и теб в леглото. Голяма любов, голямо чудо.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1e9c99ca86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Не се занимавай с бивши, нищо добро няма да излезе. Изкушава те, че той още има интерес към теб и това ти гали егото, но това е една илюзия.. Мъжете не са токова осъзнати в такива ситуации, действат спонтанно, искат и те да си докажат, че още имат власт над бившите си и правят глупости. А и не бъди сигурна, че това което ти казва за настоящата си приятелка е чиста истина, може да й се е ядосал или тя да го е наранила нещо и айде най-лесно да иска да помпа самочувствие с теб.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3120663e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Голям самоконтрол, голямо нещо! Каже ли се веднъж край, приключи ли една връзка, нямаш работа с този/тази повече. Ни за кафета, питиета, минали спомени и информации за настоящето, лигава игра на приятелство, която обикновено завършва в кревата. Още повече за обсъждане на настоящите партньори, което си е една простотия, най-меко казано. Сигурно по същия начин е обсъждал теб пък с нея. Всъщност мазникът ви лъже и двете, не обича нито едната, нито другата, а единствено себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 997f6ff81c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   А кое е адекватното решение, душа? И всъщност, за какво решение изобщо говориш, след като реално няма нищо за решаване?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 101a6b5af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   "като по филмите". 3 думи, а всъщност описание на провала на цяло едно поколение, ако не и 2 поколения.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c868733d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не си му дала надежди, дирел си е брз и безплатен секс и си го е намерил. Кога му се скара жената пак че те подири.
Не разбрах ти у врзка ли си или го "чекаш да се налудува"?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2b529f9b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Твоето е хем сърби, хем боли. Щях да те съдя, ако беше женен, но той не е. Ако толкова няма с кой, действай, но да знаеш, че с бившите рано или късно се стига до същото, заради което някога сте сложили край..
Винаги има причина да са бивши.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker