Любов с англичанин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов с англичанин
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1753 пъти
Здравейте. Пише ви една объркана жена на около 30 години. Не знам от къде да започна.. Имала съм връзки с българи, но все нямахме общи интереси, падам си по поезия, по викториански факти и обичам да прекарвам свободното си време НЕ в барове и дискотеки а в четене на книги и гледане на филми във виктоиарнски стил. Миналата година се запознах с един англичанин по Интернет. Оказа се много мил, изключително много си паснахме по характери и дори имахме сходни интереси. Писахме си и си говорихме по цели дни в продължение на 10 месеца. От февруари до декември всеки ден, по цял ден, дори когато бях на работа. След толкова месеци прекарани в приятни разговори с приятен за мен човек реших, че е време да се видим на живо, но исках да го обсъдя с него първо. Една декемврийска вечер, когато се прибрах от работа реших да му споделя тази моя идея, но той беше различен. Държеше се изключително грубо и неуважително, както никога до тогава не се беше държал. Попитах го какво се случва, той ми каза, че няма нищо, че си въобразявам. Реших, че просто нещо се е случило в работата му и не е добре да го занимавам, и отложих разговора за следващата вечер. Цял ден не ми беше писал, което също не се беше случвало до момента за тези цели 10 месеца, в които имахме непрекъснат контакт. Видях, че си е качил стори от Лондон и го попитах дали е на гости, а той ми отговори ''Аз там живея, кучко'', а държа да отбележа, че той ми беше казал, че е от малък град, не от Лондон, и никога не се беше обръщал към мен с подобни думи. Стана ми много тежко.. загасих компютъра и отново потънах в отчаяние. Реших, че просто му е нужно малко време и не го търсех няколко дни. В тези дни следях профила му и видях, че някакво момиче е качило обща снимка с него и с още няколко човека приятелска компания. И направих голямата грешка да и пиша.. писах и, попитах я какво се случва с него, в какви отношения са и къде всъщност живее. Тя разбира се както всяка втора англичанка беше тъй любезна да ми отговори, отговори ми, че не може да ми даде такава информация и разбира се веднага му е казала, че съм и писала. Той беше бесен, вечерта ме псуваше ама яко, прокле ме, каза ми, че съм откачена и да го оставя на мира за винаги и ме блокира. От тогава нямам абсолютно никаква информация за него и това ме влудява.. Може да ви се струва налудничаво, обаче аз много го обикнах. Говоря Английски перфектно и комуникацията с него ми беше приятна. Страшно много ми харесваше това, че беше различен от българите, с които съм била във връзка.. изключително запален по същите неща, по които и аз съм запалена, много заинтересован от четене, джаз музика и много красив. Вече толкова време мина а аз все се чудя как да се свържа с него. Чудех се дали да не направя фейк профил и да се опитам по някакъв начин да комуникирам с него, но не знам дали е добра идея.. Моля ви, дайте съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 866c4ecaa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ех, сърби те за английски красавец!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: be2599815b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Той си има друга приятелка, така че не го закачай. Ако искаш англичанин отиди в Ангрия и го виж наживо.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6458cb4fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ясно е, пе си поиграл, запълвал си е времето и не те иска. Зарежи го и си намери мъж за нормална връзка, не онлайн. И онлайн да е, не се ли видите на живо до седмица-две не си губи времето!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7a3a3c217f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Господина те лъже и се преструва в продължение на 10 месеца докато паралелно си има приятелка. След като си показва истинския характер, те обижда и унижава. И накрая ти си влюбена в него?

Съжалявам но чувството което изпитваш не е любов. Наранено его и обсебеност - да. Човърка те факта че нещата са неизяснени, въпреки че е ясно как те е използвал и лъгал.

Хората често се преструват дори наживо, какво остава за онлайн. Време е да осъзнаеш че човека който мислиш че познаваш не съществува. Гаранция дори интересите му не са такива каквито е описал.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 30292f07db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Развличал се е. Има си приятелка, ти си за флирт. Не се вглъбявай в някакви чатове с виртуали. Няма ли на живо среща, нямате нищо. Приеми го като упражняване на езика и нищо повече. Поредният скучаещ във връзката си.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7138d625aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Най-доброто, което можеш да направиш е да спреш да се занимаваш с него. Било, каквото било, няма го вече, край. Това е рискът на виртуалните контакти. Той се е показал пред теб в една светлина, но какъв е в реалността не знаеш. Явно цялата работа не е сериозна за него, щом не е искал да се видите и е прекратил контакта. Не си малка, жена на 30 си, защо ти е човек, който не желае повече да има нищо общо с теб? Любовта е само от твоя страна. Аз не бих се чудила как да му пиша след като ме е нарекъл кучка, псувал ме е и ме е блокирал. Толкова ли нямаш самоуважение? Като не цениш себе си, как искаш да те уважават мъжете? И не си прави илюзии, че бил нещо много различно от българите - оказал се е един лъжец, лицемер и грубиян в крайна сметка. А такива има във всяка държава, не само у нас.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2718fde281
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Явно, не разбираш, че си попаднала на откачалник. Ти си си въобразила някои неща и ако той беше нормален човек, щеше да те отреже културно, а той те е нарекъл " кучка".
Виртуалните връзки са с доста подводни камъни- не си сигурен с кого общуваш. Е, ти вече си разбрала, до някъде. Сега, ако ти се иска да го следиш ти психопатско, недей. Няма да ти стане по-добре.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 425e2361c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Прекалила си с четенето на литературата. Не че има лошо, напротив, чудесно че се интересуваш от поезия, ама трябва да умееш да разграничаваш реалното от въображаемото. Ти си мислиш че имате сходни интереси, а той най-вероятно се е преструвал и е играел роля за да си запълва свободното време с теб. Явно е че не те харесва и не го интересуваш, да не говорим че няма елементарно възпитание щом те обижда. Не мога да разбера какво точно си видяла в него, какво хубаво може да очакваш от човек който те обижда умишлено? Престани да се филмираш и не им се хващай на въдицата на такива. Всеки един нормален мъж, ако се запознае с жена онлайн с цел секс или връзка, ще иска да я види на живо. Щом не иска да се видите е ясно че не го интересуваш.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 80199d30df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Английски з@дник. Трябвало е да ти обясни като човек, че си има друга и че вече не може да ти отделя същото време, а не да те псува. За 10 месеца споделяне не заслужаваш това отношение, но и ти имай достойнство и го забрави. Добре, че не сте започнали връзка, защото това поведение е щяло да се прояви рано или късно под някаква форма от него към теб и тогава щеше да ти е още по- гадно. Да, много е тежко, изплачи си мъката и продължи напред и по- добре го разкарай, ако се случи той да те потърси, защото не му е провървяла връзката със сегашната му приятелка. То си е твоя работа, какво ще правиш с него, де, но дори и да те потърси и да възстановите отношения, след известно време пак ще се отнесе грубо с теб.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f0d0320f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Това е уайт траш, бял боклук, а може и да е черен. Видях много такива в Лондон. Живият само на бенефити само в държавни квартири за без пари и по цял ден се търкалят пиянстват, ако падне и някое забавление е повече от добре дошло.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8158bd9cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Към авторката-имай малко уважание към самата себе си, не си струва да се занимаваш с някакъв долнопробен агресор. Освен това, поне лично в моите представи, последният епитет, който бих сложила до думата англичанин, е -красив. Англичаните са по природа грозни, с грамадни носове, повечето и с гърбица на носа си, като някакви хищни птици-ястреби, лешояди и т. н., обличат се с някакви старовремски балтони, разрошени неоформени бради, грамадни рошави бакенбарди и са студенокръвни, като влечуги. Самите им физиономии са толкова безлични, че и на филмите-актьорите(говоря, ако е чисто английска продукция филма) са безлични и безизразни, с едни умрели физиономии, едни мътни погледи, хм. последното-може и да е, защото масово в Англия са алкохолици и пияници. Тоя, с който си си писала, нищо чудно и да е някакъв прикрит алкохолик. Обидил те е толкова грозно и долно и ти вместо да го пратиш по Дяволите и хубаво да го насолиш с най-долни обиди, ти си се свила от страх и потрес, а сега си в депресия, защото онзи те блокирал. Направи си, ако искаш друг профил, но се представи за някоя друга жена, сложи си в новия профил-фалшиви снимки, поиграй си с мръсника и после го прати по дяволите-да усети болката, която ти е причинил. Вместо да ревеш за някакъв червей, вземи си върни изгубената енергия, като му го върнеш. Отмъщението е сладко, не го забравяй това.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1a61f1b159
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторке, ти наистина ли умуваш да направиш фейк профил във Фейса, за да преследваш онзи, който щом е станало дума да се видите, те е нарекъл кучка, после се е оказало, че те е лъгал къде живее /това е обяснението как изведнъж е заживял в Лондон/ и като бонус вероятно онази, с която си говорила му е била съпруга /или поне приятелка/?

А после се оплакват от избора на мъжете! Скъпа, казваш, че бил различен от българите! Историята не ме убеждава особено - каруцарите у нас имат по-добри обноски от нашия, когато е видял, че ще му създадеш проблеми. Вероятно е чест посетител на местните пъбове, работи на някое пристанище като докер и като цяло това с общите интереси може да е било подхранвано с браузвания в Гугъл. С риск да те разочаровам, вероятно и интересите ви не са сходни! Какво ли не съм виждал да правят някои заради жени, но поради грешните причини?

Зарежи тия глупости и се фокусирай върху по-нормални хора! На живо най-много да те беше набил като го слушам какъв е идиот. Едва ли този е единствения с интереси като твоите - намери друг и забрави филмите по Диема Фемили, които в момента ти минават през главата и те карат да виждаш нещо повече от пълен грубиян и вероятен флиртаджия, какъвто е този тип! Този дори в Англия сигурно е със статут на отрепка, тя тръгнала да го преследва...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 52f30c3552
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Мило момиче, имай в предвид, че англичаните са любезни и учтиви, но прикрити и не искрени като хора. Много е трудно да разбереш какво мислят и чувстват, защото за тях добрите обноски седят над истинските им намерения и чувства. Така са възпитани от деца. Това го казвам от личен опит, такива са личните ми наблюдения от англичани за над 20г живот в тяхна среда.
И да в началото му е било интересно да се по з
абавлява и да си говори на викториански теми, но после е показал какъв е всъщност.
Не се занимавай и не си губи времето с него.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2597a543b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Между теб и него не е имало нищо освен разговори или разговорите са били присружени от голи снимки???
Ти не си била в истинска връзка с този човек. Нв може дори да си сигурна, че на снимките наистина е той.
Освен това те обижда. Какво си въобразяваш? Защо искаш да си с такъв човек. Той не струва.
Разговорите не изначават нищо. Вероятно само си е подхранвал егото с теб.
Приеми, че си попаднала на психар и продължи.
А иначе досега красив англичанин не съм виждала.
Красив скандинавец и германец - да, но англичанин - нцццц.
Ако искаш англичанин, емигрирай в Лондон. Няма да ти е никак трудно.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 56297268ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Точно пък англичанин ли хареса? По-големи дървари и сухари от тези няма.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8ff179c000
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Една ненормалница се свързала по интернет с друг ненормалник и това било любов. О, Боже!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 631c08c69d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Black Sabbath знаеш ли към кого си написала твоя коментар номер 9. Ако искаш да знаеш ще ти кажа, само ми кажи искаш ли или не.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 458dd7f77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   До 16 - Да - защото всички в Англия са идентични клонинги...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7138d625aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Правилното заглавие е любов КЪМ англичанин, не любов С англичанин. Поне от написаното аз не видях никаква любов от негова страна. Какво си е въобразявала авторката и какво е очаквала е съвсем друго нещо.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b841e1e15f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Много грешки си допуснала. Първо е глупаво и наивно да си губиш толкова време в чат с някой. Трябва от самото начало да има срещи наживо, в противен случай това не е връзка. Ти си фантазираш, губиш си времето с някой, но чатът не го брой за комуникация. От разстояние не се прави връзка.
После си го оставила да те обиди. Това е абсолютно недопустимо, освен ако не искаш да станеш парцал. Показала си му пълна липса на самоуважение и ниско самочивствие.
Последната ти грешка е да пишеш на оная англичанка. Тя и да му е някаква, може да те излъже или може да те излъже, че правят секс, за да ти е гадно, ако го харесва. Детинско е и не трябва да намесваш трети хора в отношенията ви. Тий е видял в теб едба ревнива и фанатична жена.
Трябвало е да спреш комуникация когато е почнал да се държи зле.
Като цяло, връзка от разстояние не е връзка. Винаги ще те лъже. Не е ли всеки ден с тебе, с всеки друг или друга може да е.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d5754a4205
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Н 19, дали знаеш колко си прав/а за клонингите там...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 85116b37af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   От авторката до 17, и защо да съм ненормалница? Тук е сайт за споделяне и съвети не за определения и хейтвания. До номер 1, не знам как да интерпретирам това, доста грозен коментар. На всички останали- благодаря за мненията и съветите ви, аз също допусках, че е възможно да си има друга, но.. просто боли..

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7c3a5f25e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Интернет запознаство си струва, ако максимум един месец след запознанството има среща на живо. Това да тракаш десет месеца на клавиатурата си е откачена работа.









Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ae896f0d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Съдейки по директната му реакция, тоя ще да е наркоман или полугей (масово при англичаните), който те е сметнал за женица опитваща се да му влезе под кожата чрез продължителната комуникация с него за да се хване с красив англичанин(като българка да обере каймака). Когато си го поканила на среща, той е затвърдил тотално това мнение в себе си и е помислил, че си решила, че е дошъл момента да направиш "решителният и финален ход от планът си". А може би именно това да е причината да е писал толкова дълго и задълбочено с теб-знаел е, по точно смятал е, че това е така и е продължил до края(не че не му е било интересно да си пишете и обсъждате неща), защото е очаквал това от теб, смятал е че това са мотивите ти(дали са такива ти си знаеш), за да ти натрие носът на финала. Постави се на негово място. Ти как би реагирала, ако някакъв индиец или мюсюлманин примерно от далечна страна ти се включи в интернет и започнете да си пишете и той ти казва през цялото време, че имате същите интереси и си пишете така месеци наред, през които все съвпадения все той е съгласен с теб, все имате общи интереси. И накрая изведнъж ти предложи среща. Не знам за теб, но аз веднага ще си помисля, че ме взема за някакво тъпо същество, което може да използва за връзка и уреждане на живота си в хубава страна с хубав и богат партньор, като дори не е задължително да го обича.


Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: af34b86a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Земи си поука и затвори страницата.
Загубила си контрол много одавна и не си в позиция да го спечелиш. Неговия интерес е бил да си пише с фенки да си чеше егото, но не и да ги среща. Требва да е дълбоко науверен у себе си и комплексиран.
Но за тебе. Влюбила си се у онлайн профил дето не отговара на действителноста. Дала си му прекалено много време (10 месеца) да си го развиеш у главата. Сега си у позиция на недостиг и липса от него и нема как да го привлечеш обратно. Играта е свръшена и загубена.
Сега важното се подготвиш за следващата връзка. Дай си 9-12 месеца сама (но не самотна! ) да си врнеш самочуствието и самоувереноста. НЕ ВЛИЗАЙ У НОВА ВРЗКА преди да си ги въстановила или ще бъдеш манипулирана и използвана. Ако немаш купи си вибратор да не зависиш от случаен собственик на член.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: acf4939b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Човекът е насилник. И лъжец. Тоест абсолютно недуховно същество. Видяла е, че си по- наивна или по-скоро да кажем жена с по-отнесени интереси, които са ми по себе си са за уважение, но на фона на масовата световна проституция, курвалък, меркантилност си си направо наивна. През цялото време те е мислил за глупачка. Да не те отчайва това. Просто една част от хората са такива. В момента в който си решила да се видите е показал истинското си лице. Радвай се че е било онлайн защото на живо щеше да ти удари един юмрук въобще без да се поколебае. Някой казва че ти е използвал за забавление докато си е имал приятелка. Аз си мисля че той си контактува с много жени. Друг е въпроса защо такива мъже си губят времето да пишат цял ден и какво намират в това, но очевидно намират. Понякога самият факт че манипулираш някого е изключително дрогиращ, но разбира се това действа като дрога само на изключително не читави личности. Това, което ти трябва да направиш е да си дадеш ясна сметка какво ти спечели от тази кореспонденция. Разви ли тя знанията ти, уменията ти, обогати ли те с нещо. А иначе това, което изпитваш не е любов, защото е резултат на манипулация. Резултат на манипулация могат да бъдат вина, страх, любов, радост и други неща. А под манипулация имам предвид: подаване на НЕИСТИНА към някого и в резултат на тази неистина, която бива приемана за истина от жертвата (ти), в нея се поРАЖДАТ/ заРАЖДАТ (зачеване и раждане) на чувства, които всъщност НЕ СА ИСТИНА, а заблуда, но жертвата ги чувства като истина. Изключи тази паразитна/фалшива/родена от тъмна сила "любов" и остани с това, което те е обогатило по темите, на които сте разговаряли. Имай предвид по обаче, че такива лъжци вкарват много лъжа и в темите които споменаваш, че са били общи, тоест аз не бих разчитала, че това което ми е казал е истина и не съм сигурна, че трябва да го оставяш в себе си като знание.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker