Старата любов ръжда не хваща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Старата любов ръжда не хваща
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2433 пъти
Здравейте!
Дори не знам от къде точно да започна. Историята е много дълга и ще се наложи да я разкажа по-възможно най-краткия начин. Ето как стоят нещата:

В продължение на 6 месеца изживявах най-хубавото нещо, което можеше да ми се случи. Влюбих се, обичах и мен ме обичаха! До тук всичко е като в приказка, ОБАЧЕ...

Той е по-голям от мен и реших, че е най-добре да прекратим отношенията си преди нещата да са се задълбочили. Той не беше съгласен. Търсеше ме, искаше да имаме връзка, но нещо в мен ме спираше (може би разликата в годините). Обичах го и продължавам да го обичам, макар и да са минали 4 месеца, в които не знам нищо за него. Той е на 27, а аз на 17. Мислех, че след като всичко приключи (макар и реално да не е имало никаква връзка, т. е. след като престана да ме търси) всичко ще отшуми. Да ама не! Сънувам го, постоянно мисля за него, след това което изпитах към него нямам очи за никой друг. Минават месеци, но имам чувството, че и години да изминат любовта ми към него няма да изчезне...

Може би съм наивна, влюбена, обичаща до толкова, че не виждам нещата ясно, но наистина не знам какво да правя. Имам номера му и през последните дни на няколко пъти съм на крачка от това да му се обадя, но се страхувам, че той вече няма да има същите чувства към мен. А може би заради това, че тогава бягах от него сега може той да направи същото. Знам ли....

Объркана съм. Дори не знам дали съм готова за връзка ако изобщо се реша да му се обадя. За приятелство знам че не може и дума да става след като има чувства.

Много объркано се получи затова ще задам конкретно въпросите ми:

1. Възможно ли е той да ме отхвърли ако го потърся за да ме накара да се почувствам така, както когато аз бягах от него?

2. Знам, че разликата в годините е много голяма и това е нещото, което може би ме спира. Но нали за любовта няма граници? Тогава защо това представлява пречка за мен? Възможно ли е да се страхувам от това как другите ще възприемат нещата?

3. Дайте ми съвет! Да го потърся ли или да продължа живота си без него?

Много ще съм благодарна на всички и за всякакви мнения. Честно ви казвам, в момента съм в някакъв лабиринт и не знам какво да правя. Обичам го, но не съм сигурна дали трябва да започвам нещо, което приключи преди 4 месеца и то заради мен, защото аз така пожелах.

И моля ви, не ме съдете! И без друго сама си се самообвинявам за всичко...
Благодаря на всички, които ще ми помогнат със съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: a2d253f33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Старата любов ръжда не хваща - митове ;)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: fd822fcc8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. Всичко е възможно, възможно е да е дори с друга, но не му взимай ПРАВОТО НА ИЗБОР. Обади му се, нека той реши, какво иска - ако те е обичал истински, ще се съгласи да се видите.

2. Разликата във възрастта ви не е голяма. Аз имам 20г. разлика с мъжа ми, много сме щастливи заедно, хората свикнаха и като видяха, че не ни дреме за техните глупости, не се занимават с нас. Всеки си има проблеми, свои грижи - пука му от твоите 10-години разлика с приятеля ти. Стегни се!

3. Заслужава си да опиташ, как да не си заслужава! Още повече, че ти сега си осъзнала, че обичаш момчето, а и то ти е доказало, че те обича - търсило те е, опитвало се е до последно.

Не отлагай, мило момиче, обади му се още днес и искай да се срещнете на кафе. Ако откаже, обади се пак и пак, докато не се престраши да се видите на живо. Кажи му за опасенията си, защо си скъсала с него - ако те обича, ще прости. Ако сърцето му е вече заето от друга, чак тогава можеш да се откажеш и да си блъскаш тиквата в стената, но не и преди това. Опитай всичко, за да си го върнеш - признай истината за причините, които са те накарали да се държиш така, извини му се - много си малка, направила си грешка, послушала си съветите на чужди хора. Искай прошка.
Хайде, ужпех -НЕ СЕ ЛИШАВАЙ ОТ ЛЮБОВТА заради глупости, още днес се обади да момчето да се разберете!
А.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 94b16191b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разликата изобщо не е толкова голяма. Обади му се и ще си отговориш на всички въпроси. Дано и той те обича още, но от наранена гордост да не прави първата крачка. Бъди смела, защото може един ден да съжаляваш, че си попуснала шанса си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a35697c1af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това, което аз бих ти казала е да опиташ. Щом толкова много го обичаш... едвали е изчезнала толкова бързо любовта му към теб и си е намерил друга. А ако е така по-добре си хващай шапката и кой от къде е. Колкото до разликата в годините... не е фрапираща. И аз съм имала такава разлика с гадже. ;) Ако родителите ви го приемат няма от какво да се притесняваш. Все пак ти за себе си ли живееш или за чуждото мнение? :)) успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker