Личното ми обръщение към Black Sabbath - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Личното ми обръщение към Black Sabbath
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 2176 пъти
Тъй като не искам да прецаквам темата за красивите и неземно добрите Ганки, които отсъстват от територията на страната (Къде са онези свестни, добри и красиви жени, които си стоят сами? ) с мрачната особа на „Черната събота“, „Черният Шабат“ или „Черната почивка“, ще ѝ отговоря тук. И моля модератора да допусне някой мои директни мнения, макар и остри по своя характер, които много мъчно бих заменил с „политкоректните“ им форми като чрез тях ще мога по най-добър начин да изкажа мисълта си. А и мисля, че Black Sabbath многократно е нарушавала добрият тон и си е позволявала какви ли не грубости!

(Само да спомена, че последният път ме прати на евтаназия заедно с още един коментиращ! :D)

Така:

Оф, ем много знаеш, хем се дръвчиш, хем голямата красавица, хем велика и незаменима, изкарваш се каква ли не, интелЕгентна и прочее, а когато аз ти пратих връзка с мене се правиш на ударена и започна да викаш, че аз съм се покрил! Колко време да те чакам, за да се свържеш с мене, ве еййй?

Захлупена шлЮ! ха имам пред себе си. Напомняш ми на вървежните момиченца в училище, чиито усти са широки като за два хамбургера! Които винаги са били заобиколени от най-големите отрепки и винаги са се мъкнали с мъжките компании. Отракана, нахакана мъжемразка, чийто стил на изказ, обличане и всичко останало може да се оприличи само по един начин – УЛИЧЕН КАРУЦАРСКИ!

Сигурно си завършила ТОХА! Или си възпитаничка на ТРАНСПОРТНОТО! Признай си?

В междучасията знаем какво си правила! Вкусни ли бяха п*шО-ците на двойкаджийте? Защото тебе нормален, интелигентен мъж няма да те погледне. Подметали са те, подметали са те по кенефи и уличните дупки, че то даже грам сиво вещество не е останало в междуушието.

Била красива? Разпратила си кой знае какви снимки на КП и той взел, че ти повярвал. Гнилото тръгва отвътре! А ти всеки ден ни демонстрираш „великото съдържимо“.

Стягай се, мацка! Стягай се, че сега си на 24-25 ли си, на колко си не те знам, ама трийсетака чука на врата и след 5-6 годинки ще засмърди на скумрия.

Не била длъжна да си мълчи! И аз не съм длъжен да си мълча, когато такива същества като тебе си изплюват отровата отгоре ми.

Нали в БГ царува свободата на словото? Значи имам ПРАВОТО ДА ТИ КАЖА В ОЧИТЕ КАКВО МИСЛЯ ЗА ТЕБЕ! ТОВА Е МОЕТО ПРАВО!

Честно, не мисля, че има какъвто и да е смисъл човек да си губи времето с момиче, което само не се уважава, само се злепоставя пред хората, което само прави така, че да не е женствено, а напротив – отблъскващо за мъжете.

Ти си си намерила средата – уличният живот сред наркомани, отрепки, метъли (психичноболни) и всякаква друга треторазрядна сган.

Бях директен и откровен. Мисля, че такива трябва да бъдем, а не лицемерни. По-добре е да чуеш истината от устата на събеседника, отколкото да се сблъскаш с лъжи и фалш.

Ако искаш отговаряй. Мисля, че всеки четящ форума е имал възможност да си изгради някаква престава за тебе.

Грижи се за здравето си – както физическото, така и психическото.

А и дори да „прозреш“ :D имейла ми, не виждам смисъл да се занимавам с тебе. Човек, паднал толкова ниско, не заслужава моето специално внимание.

Ако си мислиш, че външността е нещото, с което ще ме зашеметиш :D… Трябва и акъл, моме. Акъл трябва!


П. П. Нека всеки, който иска да е откровен спрямо Black Sabbath и иска тя да научи, какво мислите за нея, да се чувства свободен да изрази по непринуден (но цензуриран) начин своето лично мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 78f79d66ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Ами в интерес на истината аз съм виждала въпросната снимка и по мое мнение е много ама много хубаво момиче. Наистина много нежна и не изглежда на повече от 25г. Обаче както виждаш психиката не прощава.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4232d0f817
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Мен тя не ме кефи грам. Злобна, не особено интелигентна, нишо, че се изявява като такава и много устата. Да не казвам как псува като хамалин, най-гнусното в една жена.

Обаче и ти си много интересен. Хем не ти пукало за нея, хем не знам си какво, а си изписал ебати фермана с обяснения.
Не ви знам връзката и какви снимки сте си пращали, ама си клъвнал яко.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f24c06fb07
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Аууу BS сериозно ти е настъпала двата неврона хаххахха
Предполагам за това призоваваш и други да кажат мнението за нея, дано някой успее да я обиди по интелЕгентно от теб, а? !

Ок, BS:
Само истински социопат ще излее подобна помия и със "задължително" принуждаване да се защитиш. Не връзвай, остави го да се дави в собствената си помия! В никакъв случай не допускай личен контакт!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d2f07a12bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Прекалено остро, прекалено.... За Black Sabbath, включително тук включвам Кифлоприземител и Чингис Хан - сайта е анонимен с тях каква цел. И Лола включвам и всеки с псевдоним. Според мен чара на анонимността го прави много специален, чета мнения, които не ми се ще да са подписани от някой и после да го коментираме. Що се касае Black Sabbath: прекалено си негативна като мнения, явно е, че си наранена, според мен и са те подигравали в училище или другаде, ти сама даваш такива препратки. И мен са ме наранявали мъже, но не мога да категоризиран всички като такива. Като се спомена точно за ТОХА, познавах едно моме оттам, което криеше критиките си към другите зад рамото на по-големият си брат, само че вече не сме малки и си остана сама, включително без приятели почти на 37. Black Sabbath, не бъди мъжемразка, не мрази и жените, тази омраза в себе си ако работиш с психотерапевт ще я редуцираш до 0, ако желаеш. Кифлоприземител ми харесва като идеи и разсъждения, единствения с дълги коментари, които дочитам и намирам там доста поуки за себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f25d96de19
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Напълно подкрепям написаното, само дет не й обръщам внимание на метълчото, щото знам, че е мъжемразка за дето никога като жена не са й обръщали внимание, подигравали са се с нея и прочее.
Сигурен съм, че е няква невзрачна и грозновата, затва тръгва да се доказва със снимки, които може изобщо да не са нейни, не че съм ги виждал.
В интернет всеки може да се прави на какъвто иска, затва си е изградила образът на "многознаещата", едва ли на живо говори същото пред всеки мъж, щото знае, че не един или два тупаника ще изяде.
Тия номерца нейните стават само при мухльовците!
Заяжда се и с жени, които на живо едва ги поглежда, но тук се развихря като "Георги Шишков" (оня с жълтата пот).
Образът й в сайта няма нищо общо с истината, нека си пише още 10 години в сайта, тъкмо тогава ще е още по-бясна на мъжете и жените.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f30319b8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   Брат, не знам защо занимаваш целият сайт с налудните си блянове за мен. Истината е че на повече от 95% от сайта не му пука нито за мен, нито за теб, освен малко да ни се посмеят на тъпите спорове. Освен леко да увеличим нивото на допамин на някой, друго положително нещо няма. Ти, обаче си се запънал като глист на ламарина и дай да хвърляш манджи по мой адрес. Явно последният ми коментар много те е вбесил. :D

Иронията за ниво да говори човек, който ме обижда без причина и прави обидна тема за мен. :D После хората, които ме плюете, да не замрънкате, че съм на дневен ред в сайта и само мен коментирали, защото сами ме поставяте. Апропо, мисля, че намерих връзката, така че край на чакането ти. :) Не бях обърнала внимание и мислех, че говориш за нещо съвсем друго.

Авторе или авторке, защото все още подозирам, че си злобна и неугледна женица или самотен гей, влюбен в Кифлоприземител, или пък многополов индивид със сложна сексуална ориентация. Ще ти говоря на "то", понеже не съм сигурна какво си. Нали сложи точка на разправиите в темата за свестните жени? Защо сега пишеш цяла тема за мен и товариш посетителите на сайта с моята радиоактивна личност, както и с твоите токсични излъчвания? Странно садо- мазохистично творение на Майката природа си и като ти казвам, че имаш брутална обсесия с мен, ти не ми вярваш. Да не си влюбено в мен, самотно ли си, наркотиците ли спря? Всъщност, ти ако започнеш да употребяваш наркотици, май ще станеш по- нормално. До незавидно ниво си я докарало.


Сега, по темата с това, че съм казала колко съм хубава, интелигентна и там другите простотии. Такова нещо в сайта никога не съм писала или декларирала под никаква форма. Никога. Това е измислица на злобните индивиди като теб, които тръгват да спорят с мен, защото това доставя удоволствие на дребните ви душички. Все още не съм сигурна дали просто не си измисляте това, за да ме чоплите или просто в злобата си четете всичко, написано от мен, по много неверен начин. Даже в единия си коментар в онази тема, в която спорим, ти казах "Не знам аз колко съм хубава... ". Реално нито се имам за атрактивна, нито за интелигентна, а просто за нормална, но все пак имам НОРМАЛНО самочувствие и не се страхувам да се покажа (покажа, а не пъча), нито смятам, че има от какво и от кого да се страхувам, още повече от теб. :D Но си представям колко смачкан индивид с никакво самочувствие трябва да си, че НОРМАЛНОТО самочувствие на някой, че той е нормален, да те дразни теб и още няколко човека тук.

Това с въпросите дали били вкусни п*шоците на двойкаджиите го приемам като интерес съм интимния ми живот. А на теб беше ли ти вкусна тяхната липса? :D Като гледам, даже е пагубно горчива. Спокойно, приятел, признай си, че го обичаш повече и от хляба. Не съм хомофоб, макар и преди да бях за кратко с крайно десни схващания и няма да те съдя, ако си мъжка нимфоманка- к*рофилка, а сигурно и к*профилка.
Принципно не ти влиза в работата на кого съм лапала, къде съм завършила, но ще ти отговоря. Първо, аз дълго време бях девствена по своя инициатива, защото исках да намеря подходящ човек за връзка, с който да го направим. Сефтето ми е на 21, защото тогава попаднах на него, преди това имах една виртуална връзка и съм се целувала с двама, а първата ми целувка беше на 19 и беше "открадната" от един съученик. Преди това не съм имала абсолютно никакви по- лични контакти с момчетата, освен приятелска прегръдка с някой. Случвало се е нарочно да ме опипват, при което отнасяха зверски удари от мен. Този евтин номер да ме изкараш к*рва, няма да мине точно тук. Виж, за имиджът ми, че съм мрачна и агресивна си прав, но след всички мои писания за любовта, връзките, качествата, моралните принципи и така нататък, с които сигурно доста съм досадила за десетилетие, трябва да си много тъп да си мислите ти или някой друг, че съм жена с леко поведение. Даже съм жена с тежко поведение. :D
Завърших в училище по изкуствата с живопис, после завърших висше в сферата на красотата. Поради анонимната политика на сайта не мога да ти дам повече информация.
Второ, тази глупост, че метълите били наркомани в XXI- ви век могат да я повтарят само хора със скромни интелектуални дадености. В днешно време хора от всякакви прослойки и субкултури злоупотребяват с наркотици, пушат треви и пр. Аз съм от малкото хора, които не само никога не са злоупотребявали със забранени вещества, ами и никога не съм пушила трева и цигари и никога не съм се напивала. Тук даже съм писала доста агресивни коментари за цигарите и някои нагли пушачи, понякога съм критикувала пушещите и пиещите жени (нещо, което сега намирам за грешка да правя). Единственото нещо, с което злоупотребявам, са енергийните напитки и вече не ги пия всеки ден, защото всички знаем, че са вредни, а и ми пречат на тренировките.

"Не била длъжна да си мълчи! И аз не съм длъжен да си мълча, когато такива същества като тебе си изплюват отровата отгоре ми. "
Там е работата, че ти първо започна да ме обиждаш, без да съм ти направила нищо. Това нормален мъж няма да го направи, така че е тъпо да коментираш моята женственост, когато твоята мъжественост е в дефицит. Такива "мъже" като теб даже не заслужават женствено отношение от жените. Чакам за отговориш на съобщението ми, ако имаш смелостта и знаеш къде!


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7ff43943a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Ама ти май верно си падаш по тая Black Sabbath, а? То не бе един път, не бе два пъти да й отговориш, сега чак цяла тема си й посветил специално на нея, за да й се обясняваш в любов. Момичето е обвързано бе, еййй, тапир, не разбра ли? ! Тя вече отдавна си има гадже метъл като нея, мястото е заето. Примири се, никога няма да те огрее с нея.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 13b4b712a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Аз не намирам логика коментарите в анонимен сайт да бъдат подписвани от черни шабати, кифлоприземители и прочие. Целта на сайта е да си бъдем полезни взаимно, а не да ангажираме ЛИЧНО със своите гледни точки и да си търсим поле за изява, реплики и дуплики. Може би е редно въпросните да си сверят часовника и да си дадат сметка, че тяхното поведение е изначално неуместно и това провокира ответните негативни реакции.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c41f4af0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Към н. 6-въобще да не ти пука за чуждото мнение и глупостите на някои. Чела съм коментарите ти из сайта и харесвам начинът по който им отвръщаш на някои... , хем провокират и ръсят глупости, хем после-реват като бебета, че били нападнати и някой ги зашлевил със събствената им простотия в лицата. Самата аз от няколко дни разменях реплики с т. нар. кифлоприземител, в една тема, до един момент ми беше жал, като четях коментарите на много хора по негов адрес, но след, като сама видях как се държи, като напълно неадекватен и окончателно разбрах, че хората са прави и имат причини да се изказват саркастично по негов адрес. Опитвам се да си меря думите в този коментар, да не би случайно да напиша нещо, което ми идва отвътре по повод персонажа, който наричат Кифльо, сдържам се... , за да не би модераторът пак да не ми публикува коментара. Обиди-не пиша, но пак се трият коментари и то без причина, което ме кара да мисля, че модераторът може и да има симпатии към кифоприземителя, защото му публикува всяка тъпотия и простотия, обаче когато човек отвърне на кифльото -там вече се трият коментари и не се публикуват.
Това сайт на Двойни стандарти ли е? ! Или един ще ръси обиди -НЕОСНОВАТЕЛНИ към даден човек, и коментарът му ще се публикува, а отговорът на отсрещния човек-не. И каква би могла да е причината? Ако модераторът е някакъв нов и изпитва симпатии към кифльото, ок -ще напусна сайта, щом ще има двойни стандарти. Нека кифльото сам да си пише и сам да си отговаря.
Малко се съмнявам дори и този коментар да бъде публикуван...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2d36d4d2c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Не ме интересува коя е тази B. Sabbath, някои нейни коментари ги четох, правило ми е впечатление, че подобно на кифльоча, независимо от темата писанието ѝ се занимава с нейната личност. Самият факт, че няколко човека си подписват коментарите в анонимния сайт говори за самоизтъкване и жажда за внимание към тях. Може да им липсва в реала, предполагам. Както и да е, да си пишат биографиите, щом ги кефи, не чета всичко, само им предлагам да си направят по един личен сайт ли, блог ли и пр. и да се описват и коментират взаимно там. Доколкото схващам тази сайт е направен със съвсем друга цел.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 058da52424
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Аз си мисля, че нашата намеса в темата между Той и Тя е не на място. Когато двама си мерят каквото имат за мерене- третия, кибика, светещия или свекървата просто трябва да станат точка в далечината. Да ги оставим да "преболедуват" отношението си един към друг. Да балансират тона, импулса и изказа. И да се надяваме, че всичко ще приключи на по халба бира и мин вода някъде преди предстоящ рок- концерт цивилизовано.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 13b4b712a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Когато има личности и характери, винаги ще има и сблъсък на характери. Не знам какво писка БС, че я нападали постоянно. Като не иска да я нападат да спре да се презентира с името си и да търси внимание другаде. Никой няма да я напада тогава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f54904911b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Хора, осъзнайте се, как може да се нападате в анонимен сайт? Лишено е от всякаква логика и смисъл.
Авторе, въобще не е нормално това, което си писал, защото ти дори и не познаваш съответната жена. Аз на много жени съм давал контакти с уговорката да се намерим, но не е ставало. Стъпи малко на земята.
М34

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: cff690188b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Каква злоба, каква жлъч. Говориш, че на 30 “скумрията ще се размирише”. Ти внимавай, че злобата след 30 съсипва лицето и тялото, а тебе не те виждам!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f30319b8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   Ок, специални благодарности на 1, 3, 4, 10 и 12 за милите думи към мен, но и благодаря за отрицателните коментари. Все пак никой не е длъжен да ме харесва. Очаквах да се кажат доста по- обидни неща. Изключение може би ще направя за правя за номер 5. Много тестостерон, но не на място.. Струва ми се, че някак си подкрепя насилието над жени с това споменаване на тупаници. Примерно и на мен ми се иска да ударя един тупаник на автора, но е тъпо да скачаме на бой на всеки, който ни е казал нещо обидно. 5 едва ли би говорил толкова смело за тупаници, ако ставаше на въпрос за някой от неговата категория.
10, аз си мисля, че много хора се засягаме от това, че модераторът не ни е публикувал коментар. И понеже от години влизам тук, започвам да си мисля, че понякога той (или те, ако са повече от един) по- скоро иска да предотврати евентуална ескалация на даден спор, а не толкова че проявява лично отношение. И той се товари, когато ни чете споровете, особено моите коментари. Така е решил на момента, но неговото решение е отнемане на свободата на словото за нас. Всички го гледаме от нашата си гледна точка. Поздрави!
Предварително благодаря и на следващите коментари, независимо дали ще са добри или лоши. Авторе, чакам да върнеш пощенския гълъб. Да не би да го изяде?


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0c9a64b7c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Наскоро си говорехме за хора, които нямат място в генофонда. Авторът дава нагледен пример. Човече, едвам го изтърпях, а съм виждал какви ли не... изтърсаци и от двата пола!

Сабат я знаем каква е. Въпросът е защо това е такъв велик проблем за нашият автор? Някой кара ли те да я четеш? С пистолет в челото ли? Заплашиха те, че ще ти отрежат... знаеш кое? Какъв ти е проблема точно? Сабат може да мрази мъжете, ама поне знаем какво да очакваме от нея - не е лицемерка, а и май не е истеричка /поне четейки твоята тема вече трудно ще нарека жена истеричка/. С омразата напред, но поне е директна и не се чудиш какво е в главата ѝ! Имала е кофти опит, ако си намери някой нормален и му даде време, ще излекува травмите си. А и да не го направи, пак все тая! Неин живот, нейна си работа! Какво ни касае нас?

А тук, драги, сме се събрали, за да даваме мнение, ама не един за друг, а за историите в сайта! И не знам как при толкова мъжемразки си се захванал точно пък за Сабата! Поразходи се в темите и виж колко различни източници на отрова ще намериш, а накрая се запитай "Добре, бре, това ли ми е проблема в живота или тук? Всичката Мара втасала, само тая дето си заслужава емоциите".

Най-сериозно: всички тук или поне повечето имаме скапан живот, често коментарите не са особено мили, ама това твоето... на нищо не прилича! Дошъл в сайт за споделяне, за да воюва с друг читател на сайта! Нямаш ли си Фейсбук, за да се караш с някого? Или безброй много сайтове - даже можеш да се регнеш в новинарски сайт и там да се изтрепете с някого!

Както не е важно дали Сабат ще заобича мъжете, така и не е важно дали ти я харесваш, пич! Свободна страна - като не те кефи, твое право! Ако ти е такава драма, хващаш самолета, отиваш на необитаем остров и там за твой кеф няма да видиш Сабат, нито да я четеш! Това е по-добре вместо да минем в нова серия теми под надслов "Чакай да ти кажа нещо, ама с тема вместо с коментар". Това не ви е скапаната стена във Фейса, брат! Имайте малко благоприличие, ако знаете какво е!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2d36d4d2c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   12 - И двамата търсят точно публичност и внимание. Иначе щяха да намерят начин да се свържат и да си изясняват отношенията не в сайта, а в личен чат или на среща. Щом на тях не им пука, че се излагат, ние ли да ги мислим?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9b1b7567cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Авторе, не знам защо й оказваш честта да й посвещаваш на тази отделна тема, но аз напълно се съгласявам с теб.
Нагла, арогантна, комплексирана. Извади преди време тук снимки, които аз дори не си направих труда да отворя. За мен тя е грозна отвътре навън и нищо няма да ми промени мнението.
Помня я от едно време как мрънкаше за химена си, за момчета, за някакъв велик мъж дето удостои по някое време с вниманието си … Цял куп подобни хуморески, сякаш някой тук дава две стотинки за нея.
Да си посветиш животеца да спамиш в анонимен сайт и най вече да качваш снимки с цел верификация и повдигане на самочувствието, е меко казано жалко.
Кой ти каза, че на някой му дреме как изглеждаш?
Кой ти каза, че психическите и умствени ти дефицити са неща, с които е нужно да занимаваш хората тук?
Айде чиба.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1be06734cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Според мен тя е станала метълка от непрекъснатият сблъсък с остригани, с кафеникава кожа с брада и маратонки, каквито са навсякъде в България. А металите нали са длъжни да са с дълги коси е решила, че може да избяга и да намери пристан, спасение и някакви по-нормални хора при тях. Само, че там е друга спиралата, но това е друга тема. Според мен тя е остра с българите именно заради това.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 481c812e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   На тая глупост случайно попаднах и ми дожаля за авторчето й. Какви са тия драми бе? !? ! Нямах сили да прочета повече от 5-6 реда. Излез от интернет и не се занимавай с глупости.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9a2f0439b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Кой ще си вземе такава токсична жена?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2d64a2178f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   Единственото, което успях да разбера от "откровеното ти мнение" е, че много си се надявал да ти излезе късметът с това момиче и тя те е отсвирила. Все съм виждала неадекватни реакции от отрязани мъже, но да посветиш тема в сайт в нейна чест в анонимен сайт и да призоваваш за всеобщ хейт, е нов вид падение..

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 93e349dedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

28.   BS бях ти отговорил (подобаващо! ), но сега виждам, че модераторът не ми е допуснал коментара.

Със сигурност не си писала на мене (ако въобще си писала, а не си се покрила като уплашен заек). Бях съвсем ясен къде да ме намериш. В най-разпространената БГ поща.

Не знам толкова сложно ли беше? Или се спече?

Автора

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: beb6a0439b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Н 24, предполагам някой също толкова "токсично" откровен мъж.
Явно директните хора са "токсични" в тези времена на лицемерие, лъжи, манипулации...
Хиляди пъти предпочитам за приятели такива "токсично" откровени хора, тези никога няма да ти забият нож в гърба.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 64f6cd3b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   28, няма логика след като съм качвала снимки тук, да се крия. Я сега провери пак да видим дали не съм те уцелила този път. Имаш късметът, че модераторът не ми публикува моите словесни фекалии към теб. Занимаваш се с грешният човек, но щом си го просиш, ще си го получиш. Трупала съм гняв до такава степен и за толкова години, че вече съм стигнала до етап на еманация. Нали, няма как ти и подобия на теб да сте дупенца с мен и това да няма никакъв отзвук.
Само не знам защо занимаваш целият сайт с моето съществуване. Всъщност, знам- за да ме обиждат. Да, де, ама аз съм стар пес в това отношение. Вярно, че много не ме слуша главата, ама ти си по- окачен от мен.

Чорбаджията на курникът, честно, разсмя ме с твърдението си. Не няма общо с космите и маратонките, а просто харесвам музиката и дрехите, а харесвам метъли, защото сме една порода, имаме подобни интереси и е нормално човек да бъде привлечен от себеподобни. Разбира се, не с всички метъли си допадаме. Всичко е до човек и музиката е един от много интереси. Тя не те прави добър или лош, но често едни интереси са свързани с други (метъл и рок музика - зловещи неща и места - филми на ужасите - криминални и хорър книги - любов към природата и такива взаимовръзки, които не са задължителни винаги да съществуват, защото много хора, които не харесват метъл, харесват останалите неща и обратното).
С българите съм дръпната, заради такива като авторчето. Бих разбрала, ако беше човек, който ми е обиден и който да търси отмъщение, но той не споделя каква е изначалната причина да ме нападне *първи*. Сайтът е анонимен и няма как да знам кой е той и в моите очи изглежда така, все едно ме напада за личен кеф, което е ставало и по други сайтове от подобни хора, както и на живо съм търпяла присмех и подигравки.


Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 27cc739a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Да знаете, от омразата до любовта има една крачка. Айде да вземете да се вземете двамцата! Направете купон, ще дойдем, ще пием и ще танцуваме.
А честито!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 058da52424
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Блекси, не преигравай. Видно е че повечето сюжети си ги премислила, прочела, откраднала или просто можеш да си го позволиш. Артист си по детско- юношески ценз, четмото и писмото, ти се отдава но един съвет от мен. Бъди дама. Мълчанието не е злато, но мълчанието убива по- жестоко и от палача опериращ с гилотината.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker