Не му харесва секса с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не му харесва секса с мен
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1743 пъти
Здравейте,

Харесвам си един мъж. Много е красив и секси, има добро образование и определено знае как да ухажва. Чувствам се желана, когато си общуваме. В същото време мисля, че най-вероятно много жени му се лепят и ще е трудно да си задържи вниманието върху мен. Аз също съм много привлекателна и умна, обаче това никога не им стига на мъжете. Преди известно време беше казал нещо от сорта на това, че ако не му хареса секса с някой, няма врори път. Каза "Кой бяга от хубавото? За да не потърся някоя след секс, значи не ми е харесало. " Аз имам друга теория. Така приказват женкарите, които гледат бройката. В същото време почвам да си мисля, че като стигнеме до секс, няма да е доволен от мен и ще ме зареже. Такъв красив мъж кой знае с какви е бил. Аз не съм обиграна като порноактрисите. Малко съм срамежлива първия път, като правя секс с някой и това може да го издразни. Той е доста директен и харесва по-директни жени. Почнах да го разпитвам какъв секс харесва бърз или бавен, ама той не каза. Според мене обича бърз и по-груб секс, на какъвто се кефят мачовците, а аз точно такъв не обичам. По-нежна съм и ме заболява някой, като почне грубо. Особено ако му е и много голям.
Абеее като цяло мисля, че не мога да го задоволя и самочувствието ми тотално се срива. Още нищо не сме правили, ама нямам добри очаквания и ме е страх не че може да ме използва за секс, а че няма да му хареса с мен и ще ме остави.
Може ли да дете съвет.
Ж25

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 81bdc94dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Тоест, очакваш да бъдеш оценявана като проститутка или порноактриса.
Щом се е представил в такава светлина пред теб, пък ти вместо да го изключиш от вероятности за връзка или поне секс, значи, че си готова да правиш представление като маймуна за да те оцени добре баш шебека? !
Няма ли значение емоцията в момента, езикът на тялото, химията, ..
Ако е техническо действие просто- да! Практикувай предварително челна стойка, шпагат, мост, кошница, купи и от онези секс люлки щом основата е за оценка.
Ако се включи и друг шебек по някое време, да не се чудиш... ти си за крайната оценка.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 16d4b0d6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   А при теб стои ли въпроса на теб дали ще ти хареса секса с него? Той може да си мисли, че е много добър, а за нищо да не става. На мъжете им харесва секса, когато усещат, че и на жената й харесва. Но не да преиграва, а наистина да изпитва удоволствие. Така че ти докато мислиш кое как да направиш, че да му хареса.. Първо ще си неестествена, второ ще блокираш и няма да изпиташ никакво удоволствие. Мъжете могат да изгубят интерес по много причини, не само заради секс. Най-бързо мъж губи интерес към лесната жена, тази, за която не се е постарал да я спечели. Колкото повече му се стараеш и му трепериш... По-безинтересна ще си. Ж 35

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1186cc4965
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Щом харесва директни жени - бъди и ти директна и му кажи, че си по-нежна натура. Какво толкова, всеки си има различни предпочитания. А пък и не си сигурна дали няма да му хареса. За да се отпуснеш говорете повече на тези теми. А ако не му хареса евентуалния секс и не те потърси повече - майната му. Като ти каже нещо накриво и ти му кажи че не става.
Ж, 22

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: aaba3b2c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Млада жено, на 25 си, а акълът ти е като не на 15, а на 12 годишна влюбена в своя тийн идол от телевизията. Няма какво да коментираме тази тема, нищо не ти е ясно. За какви мачовци говориш, за какъв груб секс. Първо много малко от вас разбират значението на думата мачо. Второ един истински добър е*бач ще задоволи и теб и себе си, няма да чака ти него да задоволяваш, а той да се изпружи като дърво или пък да застанете на задна и да блъска колкото сили има. Такива като теб никога не разбират какво е качествен секс.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2f712a9b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Имаш някакви въображаеми страхове без реална причина. Първо, вие сте на начален стадий на флирт. Щом още нищо не сте правили, няма от какво да се притесняваш защото нито той те е видял в леглото, нито ти него, следователно се притесняваш заради някакво хипотетично лошо представяне в секса. Страх те е от ситуация която нито е настъпила нито пък е сигурно че ще настъпи.
Това че е красив нищо не означава. Ако е красив и смотан едва ли има много успех с жените. Освен това, нима не знаеш че мъжете ако легнат с 2 казват че са си лягали с 8?

Нормално е преди секс с някой който много ти харесва да си леко притеснена, но не се вживявай толкова. Ако настъпи момента просто бъди себе си. Няма какво да се сравняваш с останалите жени. Няма смисъл да се съревноваваш с тях.

Освен това, помисли трезво, за какво ти е мъж с който не се разбирате в секса? Ако и двамата искате сериозна връзка, ще потърсите решение на проблема. Ако не искате сериозна връзка няма смисъл да се срещаш с човек с който не си пасвате.

Мен няколко мъже са ми слагали отличен в секса. Един дори един ми викаше богиня на любовта. Докато не дойде момента в който ми казаха в прав текст "не умееш да правиш хубав секс". Е и? Не е болка за умиране. Въпросния господин също не ми допадаше в леглото.

Просто бъди себе си и не се вкарвай във филми предварително. А колкото до уменията на един мъж в леглото, ако очаква бърз и груб секс и то като за пръв път, явно не знае как да задоволи една жена. Опитен любовник би оставил за по-нататък тозо подход, първо трябва да знае дали дамата я кефи този вид секс.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ac114d088a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Историята доста намирисва на Измислена. Но все пак, ако е истинска и не е писана от мъж, който иска просто да се пошегува търсейки съвет за подобна измислена история, бих казала -авторке, има два варианта-или се прежалваш и правиш секс с т. нар. хубавец, който пък е и агресивен мачо на всичкото отгоре, или-си намираш човек, който е нежен и романтичен. Щом ти е по-важно оня да те хареса-прави секс с него, но после не се жалвай, че оная му работа била прекалено дебела и грамадна, и че се е натискал с теб-първобитно, като разгонен бик.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b42ee7e9d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Той и да му хареса пак няма да се задържи. Идеята е че ако не му хареса ще изчезне веднага, а ако му хареса- ще има още няколко пъти. Хубав мъж никога не е само с една жена - той може да има всяка. Така е и редно. Лоялността му не ти е нужна - удоволствието от секса и неговият хубав ген са предостатъчни.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 424a290b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не сте правили секс, откъде тогава ще знаеш какво точно харесва и какво не? Пък като толкова много се притесняваш и не можеш да се успокоиш и отпуснеш, наистина няма да ти хареса, вероятно и на него. Друг е въпросът дали този мъж изобщо си заслужава да се занимаваш с него. Той в прав текст ти казва, че не можеш да очакваш нищо повече от секс с него. И ако не "покриеш стандарта" му ще те зареже директно. Тоест вижда в теб само сексуален обект. Ако си ок с това, давай. Ако си "хлътнала" по него и търсиш по-сериозна връзка, няма да ти се получи. Писах го някъде и ще го пиша пак - жени, ценете себе си! Научете се да се самоуважавате! Ако не можете ще бъдете само секс играчки за един или няколко пъти.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5bd1b9f92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Гледсй себе си и как ще се усещаш ти, мъжете са по-лесна работа, шансът да не свършат е минимален. А явно си и от по-финните жени, е трябва ли ти грубиян с огромен размер? Те всички се мислят за можещи, но реално може и да е точно обратното. Пази се и не са хаби за хора, който се надценяват.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 44262e3d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Независимо дали ще се представиш добре или не, ще бъдеш зарязана. Думите му изобщо не значат че в останалите случаи ще се задържи. Това е дефиницията на използване за секс.

Най-много да преспи с теб 10на пъти или да те върти едновременно с още някоя друга наивница. Ако това са ти идеалите в живота - успех.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 393103aee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Как може да казваш, че не му харесва секса с теб като още не сте го правили. Разбирам да сте го правили поне един път и тогава да казваш, че не му харесва. Това твое предположение ме кара да си мисля, че ти имаш някакви сексуални недостатъци и затова допущаш, че на него няма да му хареса. Ако при теб сексуално всичко е нормално просто започнете да го правите и тогава преценяй дали на него му харесва. Хайде чакаме да чуем сексуалната развръска между вас
Ж27

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 550e9f635a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Как разбра, че не му харесва секса със теб като още не сте го правили?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e984f1c361
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Критериите ти за избор на мъж са изключително глупави и много ще страдаш.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ce4c2c4f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   "Аз също съм много привлекателна и умна, обаче това никога не им стига на мъжете. "

Не забравяй скромна и с реална оценка за себе си и околните. Много от коментаторките в този сайт описват себе си като жени мечти, но все не им върви с мъжете. Нещо определено не се връзва тук.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d5dfe1964f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Махай го този. По две причини: (1) очевидно е играч. Ще те използва само за секса и колкото и да си “добра в секса” ще те върти само; (2) истински добрите любовници не приказват много, а действат. Бягай от този!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c1e38822eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторчето на измислената история написа:
"Аз също съм много привлекателна и умна, обаче това никога не им стига на мъжете. "

На кои мъже не им стига това?

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 21864e56f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не си готова за интимна врзка и ще бъдеш използвана и зафрлена. Кога станеш самодостатъчна сами ще ти се лепат.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: befd4cdf1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   На теб, Приземителю! Кога ще ни пожалиш и ще признаеш, че си свалял авторката многократно, дегизирайки се с мустаци, шапки и какво ли не, а тя си мисли, че са я отсвирили много мъже? Малко хумор, че темата съвсем затъпя!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker