Изневярата превърна ли се в национален спорт? Тя стана ли част от нашето ежедневие и живот? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневярата превърна ли се в национален спорт? Тя стана ли част от нашето ежедневие и живот?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1260 пъти
Здравейте,
Много се пише и говори за изневярата. Ако желаете изразете вашето лично мнение по въпроса ми въз основа на вашите наблюдения и преживявания.
За много хора вече изневярата е част от нашето ежедневие и живот, с която трябва да се свиква. Друг е въпроса дали следва да се разглежда като "ценност или необходимо "зло. Вие какво мислите?
Благодаря ви предварително!
Т. 25 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 54259c7834
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Нито имам намерение да свиквам, нито да го приемам като "необходимо зло" в моят живот. Щом им харесва на други като маймуни да го бутат в най- близкият задник, щом и най- близкият задник няма против, на мен какъв ми е проблема с чуждите задници.
За мен са просто маймуни такива...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 46bc0fe0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Според мен основният проблем с възпримането на изневярата са си го сътворили хората, опитвайки се да наложат по изкуствен начин норми на поведение, които противоречат на естествената им природа. Един вид мозъкът се опитва да излъже природата.. няма как да стане. Идва най-вече от религията и от желанието обществата да се държат под контрол. То и по време на Римската империя е било нормално да спиш със сестра си или брат си, тогава защо никой не се е възмущавал- защото тогава това не се е приемало за нередно, Истината е такава, че в по-голямата си част хората не са моногамни по природа и ако бяха възпитавани, че това е нещо естествено, нямаше да ги има повечето драми, да го възприемат като предателство, да трябва да се крият и т. н. лицемерия. Щом по-голяма част от хората кръшкат значи това е реалността и по-добре да са подготвени от малки, че това най-вероятно ще им се случва, отколкото да строят пясъчни кули и после олеле майко, защо не съм единствения/ та за него/нея.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: eba9063a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Държа да се изкажа, като човек, който никога не е изневерявал във връзка, и на когото му се е изневерило около момента, който трябва да се очаква да е най-прекрасният миг за една жена: раждането на детето ми. Имам наблюдения и от разказани ми истории. Значи човека мъж или жена, който не изневерява и сред бури от възможности да го пратиш: няма и да помисли за това. Давам пример със себе си, че човекът до мен не искаше почивки и ходех на море с майка си, вместо с него и чак сега след толкова години (4-5 години) осъзнавам, че аз тогава можех ако искам да си вея байряка. В смисъл майка ми жената спи слетобед, излизах, все една бройка можех да си намеря за единия с*кс, ако целях изневяра. И флирт нямах за толкова време. Спорно е щом се е разкрила изневяра какво е правил другия, но щом го е правил в толкова съкровен момента, го е правел при възможност и по-рано. Не призна за изневярата, за признание се иска кураж и доблест. Изневеряващите мислят други яче с*кс тука, с*кс там, неизневеряващият човек истината е че просто обича другия и не желае да му изневери, дори поставен фронтално с възможност (за тези 6 години при мене бяха 3, не говорим за писане и социални мрежи изобщо), така че това мисля аз. Който го прави, с какъвто и свестен човек да е във връзка ще намери вариант, момент, година и независимо от партньора. Който не го прави: не мисли за изневери, много просто.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ec68530cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Изневярата не е част от моето поведение. Не се чувствам част от всеобщата гнилост и пошлост. Не мога да лъжа, да мамя и да хитрувам. Изневярата е вид предателство. Тя е за мишоците. Или съм с някой, или не съм. Средно положение няма.
Въпрос на ДНК.
Българският народ е смесица от различни племена, населявали една и съща територия на кръстопът в продължение на столетия. Едни от тях са по-лоялни като генотип от други, но ловлните генотипи тук са измиращ вид.
Аз лично се чувствам като изчезващ вид динозавър.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3694a8ab72
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Категорично не приемам изневярата, под каквато и да е форма. Лошото е, че жените много се разкрепостиха напоследък, живеят с един, мислят за друг, правят го с трети. Аз лично ако разбера, че приятелката ми е изневерила, най-малкото ще я потроша от бой. Трябва да си знае мястото - това е!
М 23

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2bf00065bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Жените си избират мъже на принцип "Този е добре" и логично да се стига до изневяра. Много двойки се лъжат, че между тях има химия, а реално няма. Това се вижда по целувките и като цяло общуването им. Повечето си губят времето заедно, а някъде там има мъж за нея и жена за него. Не може да тръгнеш с мъж, само защото отговаря на графа среда, професия и др. Трябва привличане и страст от двете страни. Това със излизането, опознаването на характери, чакането и тем подобни е абсолютна загуба и за двамата И аз имах една неуспешна връзка, защото мацето вярваше, че нямало какво да се получи, при положение, че имаше страшно привличане и секс. Тя получаваше оргазми и се скъсвахме. Не мисля, че голям процент обвързани жени са го изпитвали тоя прочут оргазъм

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6c4a2f25d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Да, национален спорт е! Лошото е, че раздават повече от три медала на състезание и народът е литнал да "печели медали"!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fb3a2f2b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не е национален спорт, световна дисциплина. Да не би само тука да се изневерява? Европа и светът са в такъв разпад, може би в най-ниската си духовна точка на развитие от години насам.
Ако си чувал за прозорец на овертон. Точно по същия начин се наслагва и втълпява все повече от всички страни, че да изневеряваш всъщност не било толкова лошо. Човек трябвало да търси щастието си, да не се примирява, докато не открие истинската любов. Едно време са режели глави, ако се разбирало, че някой изневерява, защото това е било немислимо.
Отвсякъде сме заливани с простотия и пошлост, които ти втълпяват, че това е нормалното.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d98a21fecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ми, национален спорт е, защото българите в мнозинството си сме едни дребни тарикати, които само гледат кого да прекарат с цел собствена изгода. Такива хора по същия начин създават и семейства - да има там един/една послушко/ка, които да са сигурни, пък после да си правим каквото си искаме. Всички знаем, че любимата дума на българина е "далавера". Хора, които лъжат и крадат без каквито и да било скрупули, не очаквайте да бъдат верни. Според мен свестните хора у нас са грубо 15-20%, с останалите по-добре да си нямаш работа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f10221194a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   На 40, брак 12г, заедно 19г. След раждането на второто разбрах, че жена ми се счупва да ми изневерява, с всякакви. Шок и ужас. Чудя се защо и не мога да разбера. Всеки ден секс, ако не съм на работа по няколко пъти, ако имитираше оргазмите щях да разбера за 19г. 190 см съм, 90кг, спортувам, правя по 15 к. лв на месец с перспектива да се утроят, 3 деца. Почивки и интересни места. Вярно с децата има логистика, спорт, езици, но не искат ли всички родители най-доброто за тях. Като започне връзка с някой навън и да е слънчево, в душата ми е ад. Веднага я усещам, викам спри се, тя вика измислял съм си. После започват да излизат разни неща и за предишни връзки. Лудница, съгласен съм на суинг и тн, само и само да е под някакъв контрол цялото това нещо докато пораснат малко децата. Чудя се защо стоя и търпя. Колежки се натискат, режа ги, защото не ми се занимава с глупости. Казвам й ок, като искаш матриархат ок, управлявай ти, но си поеми отговорностите. Какви са тия простотии жени с по 10, 20 и повече бройки мъже, България стана на безплатен публичен дом. Като си харесал някой спри се и си гради семейството, другото на наркомания избива. Един приятел много вървежен вика, ела има много вървежни мацки сред сноубордистите, имало яки места където се събирали. Гледам го на 40 без семейство и с ограничение мацката да не е над 30 и му викам, че това неговото е празен живот. Но като се погледна в моя живот и виждам една лъжа и направо ми иде да се гръмна.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a265576fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Няма как да знаем, дали другите го правят. На мен не ми се е случвало. За съжаление е такова, преди хората са били по- морални.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1b038a37eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Жена на 25съм, не съм изневерявала и не мисля, че бих. Не мога да си представя да лягам с някой, а после да се прибера и да се умилквам на другия. Обръща ми се стомаха само при мисълта. Гнусно е. Хората сме с мозък, неслучайно за да мислим - винаги ще има по-красиви, умни и пр. но за мен е въпрос на уважение да държиш на своя избор (дори да не е за цял живот, то за времето, в което си с него).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3f9e735492
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Интересна тема но какво да кажа!? !
От хората съм които бачкат яко искат развитие и паралелно с това се опитвам и семейство да градя. Но има моменти в който спирам и ама гледам хората около мен. Виждам как 80 % от познатите ми без значение мъж или жена вършеят като луди.
Създават семейства= илюзии, а се чудят как да се лъжат постоянно и да изневеряват. Разврат сериозен!!! Само стискам зъби да успея с моята мисия в живота и жената до мен да се окаже истинска, а другите каквото искат да правят.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: dbd819a064
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не знам дали е национален спорт, но и на запад е същото и по целия свят е същата гнусотия.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a55155265f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   По целия свят изневеряват, не е само национален спорт. Аз не приемам изневярата, ненавиждам я… Как си лягаш до човека, с който вероятно сте заедно от години, имате деца и т. н след като си спал с друг… Какво му е лошото просто да кажеш, не съм щастлив/а, нямам чувства вече и искам да се разделим. Сега ще ви кажа: жените масово зависят от мъжете си и не смеят да искат раздяла, за да не останат без пари, а мъжете без готвачка/чистачка/ перачка и гледачка… Ето това ме побърква.. Хиляди пъти съм казала на мъжа си, че ако иска да е с други само да ми каже, и да си поплача ще го разбера, колкото и да боли. Но разбера ли, че си ляга с колежката и с мен… тесен ще му е света. Обичам чисти, честни и открити отношения…

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker