Сайтове за обвързани - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сайтове за обвързани
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 2768 пъти
Здравейте, интересува ме дали има сайтове за запознанства, които да са ориентирани към хора, които са обвързани/ семейни, но се чувстват самотни и имат нужда от допълнителен контакт. Повечето, като Tinder не стават за по-улегнали и обвързани хора, защото не ми се струва дискретно с тези снимки. Ако има, ще се радвам да споделите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: b3b2f3970c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ами май няма. И аз търся като теб, при това от доста време. Тук ме анатемосаха за споделянето ми на тази ерес. А бях уточнил, че не търся секс, а общуване. Само онлайн, инкогнито.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b74c9a9885
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   И аз това съм се чудила. Но май няма офизиално такъв сайт.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fa7f2449a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Колко нагло, а? Скучно му било, самотно му било. Разведи се и ще ви свободен да бъдеш, с която поискаш.
Изневярата трябва да се обяви за вид измама и да има сериозни финансови санкции, дължими на партньора.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 23330f151a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Има, но там сте преяли с внимание- принцеси. Много избирате и на финала пак попадате на греди или грездеи. Много от вас не знаят какъв вид внимание търсят. Чат, секс или разходка с лодка или по пътечка в планината. На кафе, на по питие или на кино. Ето това, ви е основното кино и драмата във филма е че не знаете какво, колко и как.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b181b3a808
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И какъв точно ще бъде този контакт на семейните/обвързани самотници? Май най-вече сексуален? И без никакъв по-сериозен ангажимент, нали? Защото по-улегналите и обвързани хора търсят дискретност (да не вземе случайно някой да им познае муцуните на снимките), те не искат да си развалят семействата/връзките, в които се чувстват самотни, но иначе им е достатъчно комфортно.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0b9371d06e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Викаш за обвързани, ама такива дето искат да изневеряват....

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 86dc6cd8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Сиреч, искаш да изневеряваш на приятеля/приятелката си, но те е шубе, че някой познат ще те види в сайт за запознанства, а на живо явно няма кой да се върже. Не губи времето на отсрещния човек, както и своето, и най-добре прекратете връзката. Щом е опряло до това да търсиш афери в сайтове, това е най-добрият вариант и за двамата.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b3b2f3970c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Eй само ебане ви е в акълите, ей! Имал съм такива "контакти". Изцяло онлайн и изцяло инкогнито. Даже не сме си казвали от кой град сме. Споделяли сме си много интересни неща, водили сме много интересни разговори, които в къщи не се случват. Защо да се развеждам заради това, че мойта я няма в словото? Другите неща общо взето са си ни наред в семейството. Отделно съм й дал доста лично пространство.
За съжаление изключително рядко се намират желаещи само да разговарят. Идва им някак си много трудоемка тази работа. То затова май и запознанствата от сайтовете не са много успешни.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c03b6e4168
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Сайт за мишкуване? ! Ами създайте си. Няма май такъв такъв, всички мишки сте минали през всички други сайтове и сега търсите по- скришно, по- анонимни, за да не ви разпознаят там същите мишки с които вече се знаете. Едни и същи сте си. Та чак и тук искаха някои да нагодят към нуждите си анонимен сайт.
Само не разбирам защо не понасят подобни на вас за връзка, а търсите сериозни хора, които си държат на думата и честта, отговорни и прями?
Значи ли това, че и вие си знаете колко сте жалки безгръбначни и имате нужда от някой за да паразитирате отгоре му? Да се чувствате и вие почти човеци?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b562a101dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   "Малко" несвързано ми звучат излиянията на N9.
Един "страничен пас": доста години пътувах служебно с пътнически влакове. Много задушевни разговори са се случвали с напълно непознати пътници. Много от тях - семейни. И това ли е грешно? Направо изневяра?

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 194a23439f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   10, що се правиш на неразбрал? Разпозна се и не ти хареса ли?
Задушевните ти разговори в пътнически влакове са разговори между двама случайно попаднали на същото място, в същото време. Не обвързани, скрили се като анонимни в сайтове за обвързани да си мишкуват с друг тип "задушени разговори".
Освобождавайте хората до вас и правете каквото искате след това. Най- малкото те също имат право на "задушени разговори" настрани щом за вас това не е проблем, нали?! Ами обявявайте отворена връзка и вече те решават за себе си дали искат или продължават без вас. Ама сте страхливи и нагли! Искате да скришно да си цвърчите, а партньорите ви да си мислят, че са в сериозна моногамна връзка.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6f5cd1c8e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   От автора Виждам, че повечето отговорили, с лека ръка са готови да раздават нравствено правосъдие, превръщайки се в нещо като " другарски съд", няма да се впускам да коментирам това, само да припомня, че въпросът ми не беше дали: търсенето на сайтове за обвързани и комуникацията в тях е морално осъдително или не, а дали някой знае такъв сайт и при желание да сподели.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b181b3a808
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   10 - И в Светото писание е казано "В началото бе словото. " Тук повечето все сме видели и разбрали по нещо в този живот. И то е, че много връзки "настрани", започват от такива обмени на мисли, общувания на хора с еднакви интереси, задушевни разговори и споделяния, откровения на сродни души, които ей така, неусетно някак си са преминали в друг род комуникации. Тук е пълно с подобен род истории, още повече са в реалността. Та за това твърде не вярваме в невинните намерения на обвързаните душици, страдащи от самотата и неразбирането с постоянния партньор. Общуването трябва да е в пълна "нелегалност" и без знанието на този, който уж ви е най-близкият човек. Като всичко е ок, защо ще се криете?
Мисля, че това обяснява отрицателното отношение в коментарите към подобен сайт.
А на автора като му трябва толкова, може да си направи един под някакъв псевдоним и там да си комуникира със себеподобните.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4b56d9df2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   2, ми по тая логика мога да попитам как да съблазня 12-годишно дете. И да добавя "въпросът ми не е дали е морално, а дали някой знае начин и при желание да сподели"

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 222caddbf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ами, те май повечето сайтове са точно за това. Аз съм разведена и отдавна съм сама, именно защото сайтовете ме разочароваха. Имах регистрация преди време в един сайт, но не попаднах на улегнали хора.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b562a101dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   9, 11, 13, току що си го преместих в другия крачол, след като научих за вашето становище! Сами не общувайте с половинките си (щото ви е трудно да образувате току-така смислени изречения - не е като просто да ругаете), гледайте си филмчета, не се интересувайте как е изкарал парите за да ви осигури максимален конфорт, не се интересувайте от сексуалните му потребности - от значение са само вашите... Абе не си разваляйте рахатлъка заради някакъв си ваш партньор. Горе изброените неща са си само негов проблем. Той е закован за вас и никакви погледи в страни не са му позволени. Щото е ваш. Като добиче.
Знаете само да крякате: "дай развод". Децата нямат думата тук? Явно или нямате такива, или - много жалко за тях. Дал съм пълна свобода - никога не съм се интересувал от телефона й, не я спирам да ходи където и да е. Почти постоянно съм в командировка. Тя как се възползва от "правата си", си е само нейна работа. Аз с кого, как ще общувам, си е само моя работа! Изневери е имало откакто свят светува. Но не са за всеки (поради куп причини, само в частност - морални). Общуване - също. Колко ли са били щастливи съпругите, когато до недалечното минало, съпрузите им са се връщали след общуване в кръчмата?
Не обобщавайте - "свят широк, хора разни". Да, в запозналника съм попадал на семейни дами, търсещи инкогнито "слушател" за отдушник, за просто разговаряне. Но изключително рядко. Никога не съм се представял като "свободен". Безплатен, "задбордов" секс е съвсем изключен там.
Ще призова повече четящи да напишат, че се интересуват от такъв сайт - не за намиране с кого да кръшнат, а просто да се разговорят, щото в къщи не става.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2da4b1cd6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Звучи като сайт за активни, недоволни, с много семейни липси, много скрупули и срам от обществените порядки. Разбира се, че е човешко. Да, укоримо е но всеки сам решава колко да е грешен и удовлетворен според етичните норми и култура в притежание които има. Това, че не се разбирате в спалнята е повод но не причина. Когато си дадохте обет, чак толкова на далеко не мислихте. А, това време дойде! Да помислите!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b181b3a808
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   16- Умнико, пише се коМфорт. Нататък не ти четох последното писание.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7e2d0f18cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Има такива сайтове. Най-ефикасният се нарича "разведи се и общувай с когото щеш. ком". Името е дълго, но пък можеш да го намериш чрез Гугъл и да си спестиш писането на цялото име!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 09a677da4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Н 16, за да търсите с кого да разговаряте "задушевно" в анонимността, ако приемем, че ето, ти конкретно само това искаш, значи, че в реалността не можеш да имаш нормални контакти с хората.
Не можеш да развиваш соц. отношения до приятелства. Пък и не е това причината да искаш "задушевни" но анонимни разговори.
Много хора си водим задушевни разговори навън с приятели, дори познати. Включително из групи по интереси.
Колкото и да го подмяташ от единия, та в другия крачол, и да си бършеш мераците с "децата нямат ли думата" оставаш в същността си един анонимен чекиджия, който извън анонимността не умее явно да води задушевните разговори... то старите "звезди" от сайтовете по този ви общ интерес вече сте си "казали" задушевно кой с когото могъл и явно там не сте намерили общ... език, та я сега скрити, нали? !
Смешници, сега пък децата им били "пречката"! Не искате да си разваляте комфорта по един много долен, егоистичен мотив.
Просто сте минали всички сайтове с подобни на вас и се познавате по между си, не ви харесват подобни на вас и сега пак в търсене, но вече освен от партньорите, да се скриете и от подобните мишкуващи щот' нали не се знае кога ще попаднете на някой с който да е "по- задушевно".
Не, никой не приема партньора за собственост. В нормалните семейства общуваме с хора и навън и в интернет. Няма как да седна на кафе примерно с някой/я на хиляди км от мен, но можем да си говорим задушевно в някоя от групите по интерес. Същото важи и за мъжът ми. Никой не е тръгнал да рови в телефона на другият за да провери с колко и кои, какви разговори води. Открити сме, не се крием, дори се включваме понякога в разговори на другият ако е от общ интерес.
Имаме и различни от другият интереси. И разговори по тях без участие или дори знание на партньора просто защото не го интересува темата, а не защото някой се е скрил.
Не ми разказвай приказки за малолетни. Мишка си и го знаеш.
А още по- долно е да се бършеш с децата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a4e913f9c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   От автора: Винаги е по-лесно човек да дава акъл на другия как да изживее правилно живота си, друг е въпросът дали той самият знае как да изживее правилно собствения си живот.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 59b17c8032
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Жалко и долно поведение. От какво естество ще са тези разговори? Нямаш ли приятели? Когато чета писанията на такива "мъже" съм безумно щастлива, че съм необвързана. Преди време някакъв льольо си търсеше любовница тук. Освободи човека до теб - след това ако искаш си 'говори" с 20 жени. Тиндър не става, а? Ще вземе да те познае някой. От най-долното племе мъже си лъжеш жената до себе си и искаш и още някоя да намериш, ей така просто да имаш. Но съдбата си знае работата. Такива типчета обикновено остават сами на стари години и нито деца, нито жени ги искат.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: dd4c2a8142
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Авторе (22) сега пък с "мъдрости" идваш...
Всеки е свободен да живее живота си както намери за добре. Но никой няма право да отнема свободната воля на никой друг, в случаят на партньора си. Като знаят, те пък от своя страна решават как да живеят своя си живот. И точно това е, което вие пък не искате, мишкуване до дупка.
Криенето точно това правите. Защо? ! За да не си развали те комфорта.
Ако това го кажете на партньорите си, има вероятност да минете в отворена връзка- това не ви изнася, нали? !
Друга вероятност е да се разделите- и това не ви изнася.
Вие сте просто едни празни контейнери- консуматори.
И точно ей такива най "ревниви" го дават, ама то от страх да не им се отговори със същото.
Има тук тема на един мъж, който преспа с шефката си за по- висок пост. Жалка работа... НО(!! ) в крайна сметка е казал истината на жена си! Дал и е възможност за свободен избор! И жената е избрала да семейна терапия, той ще бъде под наблюдение докато спечели доверие отново.
Ето това е коректното! Така, поне запазва уважение от факта, че е казал, поел е отговорност, тя има право на избор и той не го е отнел чрез мишкуване. Върху това може да се построи наново здрава връзка щом и тя и той искат.
Само си прочетете наново изказванията- ти децата ви били пречката, ту с "мъдри" изпражнения...

Иначе ето ти, де, по темата:
Създай си такъв сайт/група. Хем ще имаш контрол и ще можеш първи да се мяташ за задушаване разговор с новите членове на групата. Само не знам как би реагирал ако случайно разпознае и жена си там, но е би трябвало да е проблем за такъв "мъдрец"
Хайде със здраве!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b562a101dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Добре де, като сте толкова кристално чисти души, що щете в тоз анонимен сайт? ! Този сайт определено е за реални хора - всеки реален човек е грешен в нещо. Та тук инкогнито търси спасение. Какво търсят икони като вас тук?
И сигурно имате кристални топки, та виждате всичко за човека дръзнал да се изповяда тук? Ама сигурно са ви китайски ;) Защо не общувам реално - защото край мен няма българки и изобщо не ме интересуват реални/физически контакти с жени. Контактите ми с мъже в сайтовете по "интереси" - нищо различно от тук - само дърляне.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 17a0b56402
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   От автора Аз съм жена, имам мъж и дете и се чувствам страшно самотна, не ми се навлизаше в подробности около това какви са причините, защото не всички биха ме разбрали, а и не знам дали има смисъл. За някой това би звучало нелепо, как така имам семейство, а се чувствам по този начин, но това е истината, може да не си сам, но да се чувстваш самотен. Мъжът ми не е лош човек, не ми е направил нищо неприемливо, има отношение към детето ни и сигурно някои ще кажат отстрани: е какво искаш, радвай си, че не те бие или че не е пияница, седи си вкъщи и всичко е наред. Но повярвайте ми, не е по-малко агонизиращо да виждаш, че този човек няма желание да говори с теб, той по принцип си е интроверт и страшно тежи да имаш нужда да си кажеш нещо с уж най-близкия ти човек, а той да си живее в негов свят, да се храним мълчаливо и да говорим общо взето само когато нещо трябва да се обсъди по повод на някакви ангажименти и то най- вече ако аз повдигам темата. Даже в повечето случаи имам чувството, че му е досадно, гледа да си намери повод да ме среже, за да саботира разговора и да си млъкнем. Аз трябва да си говоря със стените, за да не се чувствам сама, много често плача, защото имам липса на контакт, а не се получава. Почти никога няма желание да ми разказва нещо, било за нещо в работата, как е минал деня му, било нещо което го е впечатлило, или той мен да ме пита, каквото и да е. Понякога, колкото и извратено да звучи, ми се е искало като други двойки да имаме дори някаква разправия, пак ми се струва някаква индикация за живец, отколкото мълчание и все едно не съществуваш като човек. Аз съм емоционална, впечатлявам се от доста неща и имам желание да коментирам и споделям, все пак нали и за това сме семейство. Той ляга пред телевизора и заспива. Много пъти съм се опитвала като хората да говорим за нещо или да обсъдим този проблем, но насила хубост не става. От дълго време все само аз съм активнатата и за секс, не е да има проблем или да има друга жена, просто е инертен, а на мен това ми убива женското в мен. Добре изглеждам, не е по принцип да не ме харесва, но не мога да го разбера, все изморен, все не се е наспал. И изморен да е, аз не съм ли? ! Ходя на работа, моята даже е и по-напрегната от неговата, той работи при баща си, което е по-малко стресиращо, отколкото при чужд работодател, ставам по-рано от него, изкарвам и повече пари, живее в мой апартамент, чистя-казвам това за да добиете представа, че не съм някаква фръцла, която от скука си измисля проблеми. Липсва ми духовната близост. Той просто си преживява нещата вътрешно и не изпитва нужда да разговаря много с други хора. Не е само с мен така, по принцип си е по -обран. Един вид изпълняваме си отговорностите в семейството, нещо като роботи и дотам. Объркана съм-от една страна имаме дете, което е привързано към двамата, даже по бащински той й е слабост, ние към него също, от друга страна съм аз, която си задавам въпроса- къде съм в цялата картинка, трябва ли да преглъщам някакви мои липси, в името на какво, кое е по-важно? Отговорността към другите ли все е по-важна, макар и да не се чувствам щастлива или да тръгна по друг път? ! . В една такава ситуация не е толкова лесно с лека ръка да решиш, майната му - развод, поне аз не съм толкова лекомислена. Даже съм му казвала ако няма желание да е с мен да ми каже, а не да седи от криворазбрано чувство за дълг, защото няма смисъл ако е насила. Той казва уж, че не е така, но липсата на отношение говори друго. Объркана съм. Може би не е това начинът, може би за някои не е морално, но когато един човек те игнорира косвено търсиш решение.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f073530b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Всеки е различен, но да, има и добри хора тук! Например виж коментар номер 2 /сещам се на прима виста за него, понеже го четох скоро/, мисля, под историята за просяка в Лозенец ли беше? После се поразрови и ще намериш още такива, на които им личи! А има и такива, които са малко по-трудни за разпознаване, но също са такива.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2da4b1cd6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   До автора 26. Сега ли разбра, че мъжа ти е интроверт? Така като те чета вече имаш регистрация в Бадоо и Тиндър. Голяма грешка! Там няма да намериш човека който да запълни описаната от теб празнина. Друго ще изпълни, ще те разочарова и омърси. А за дискретност, бъди сигурна няма да му пука и при проблем ще изчезне като дим през комина. Сега си страдаща, внимавай да не станеш сочена или за посмешище. Макар, че вече си залитнала.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: dd4a15a935
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Обясни го като на хора расли в саксия. Но не се надявай на разбиране. Те повечето тук са точно от липса на комуникация в реалния свят, а тук се изявяват аматьорски като морални съдници. Те не се опитват да погледнат през очите на попиталия, за тях не е важно да бъдат полезни. За тях е важно да се покажат, че са с висок морал (едно изключително разтегливо, условно понятие) и да осъдят някого.
Твоят проблем далеч не е частен случай за съжаление. Сигурен съм даже, че част от наругалите те, го имат (иначе едва ли биха били тук). И не ми се вярва, че на всички в главите им се върти само секс, макар че всичките си словоизлияния ги свеждат до това.
Единият винаги е по-работлив, находчив, амбициозен... Другия може да е емоционален, интелигентен, образован... В името на общото добруване всеки потиска в някаква степен своите качества, за да не дразни другия. Но до някъде... Ще кажа за себе си. Обичах да ходя по планините. Жена ми - абсурд. Позволявам си по някой преход по някога, но се съобразявам... Със сигурност няма да й е приятно ако го правя много често. Обичах компаниите. Тя. - не. Свиря на китара, обичам пеенето в компания. Тя - не. Пожертвах ги. Мога да напиша още много - едва ли ви вълнува. Ще речете "защо я взе? ". Поради други нейни добродетели, които определено намирам за важни: скромна, тиха, спокойна, хубава (за мен)... има и още, но да не ви отегчавам. Просто класически компромис. Разбира се и аз изобщо не съм идеалният (за нея). Старая се да се нагаждам, до колкото мога. Но не мисля, че успявам във всичко (а и не мисля, че е нужно). Старая се да давам максимална свобода, като очаквам поне малко такава и за себе си. Имам я. Не прекалявам. Не си мислете веднага за "отворено семейство" и задължително секс с други. Допуснете за миг, че примерно не съм с чак толкова високи сексуални нужди и възможности. Наистина ли смятате при това положени, че е невъзможно да имам желание просто да общувам с жени? Общуването с мъже... понякога си е чиста изневяра ;) Е, това не е за мен.
Автора, направи си регистрация в запозналника и напиши защо си там. Можеш да го направиш без снимка (или с "някаква"). Старай се да пазиш анонимността си. Не е невъзможно да се общува така (там). Вероятно ще ти пишат и неподходящи, но пък можеш да отговаряш само, на когото ти харесва и до кога ти харесва (писането му).

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7b141890ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Авторке (26) разплаках се от умиление и жал към теб. Горкинката, милата ми тя... жена без хобита, без работа, без приятели, без интереси извън дома, ама разбира се, че мъжът ти е виновен!
Ти продължавай така да му затягаш примката около врата като единствен виновник и единствен източник на емоции за теб, може пък да вземеш да успееш да го вкараш в дълбока депресия накрая, то май си успяла вече, де.
Нали си умница освен другото, сега търсиш анонимни задушевни разговори защото..? Не разбрах защо- защото мъжът ти вече е изцеден емоционално и никой от познатите ти не се предлага за същото? Като анонимна се надяваш да откриеш перфектен слушател, кошче за душевни отпадъци, пък може даже да те изведе от домът ти, където мъжът ти вече е емоционална развалина и да си те прибере при него?
Ами ако пробваш все пак да създаваш познанства навън в реалният живот? А с някакъв труд да се занимаваш, пък ако ще да оцветяваш картинки? Нещо извън детето и за бога- извън мъжът ти!
Ако го оставиш да си поеме малко въздух човека, може би ще му се върне живеца (предполагам не е бил винаги така, иначе нямаше да си с него, нали? ! ) и ще имаш пак "храна".
Не знам, предлагам варианти. Иначе тя темата ти е в "любов и изневяра" та... абе, ти си знаеш.

Жена съм, държа да отбележа.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 66f5750f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Да, хубаво би било да има платформа за контакт между зрели хора, които търсят да се задоволят сексуално и да изпитат удоволствието от разнообразни сексуални партньори. А също и някоя сексуална фантазия.
М36

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2da4b1cd6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Хорица, душевно и физически сдухани, остарявайте като храмове- катедрали, не като дъсчени, прогнили бараки или като не поддължани селски обори. Да сте мислили на времето, сега сте лош пример и обърквате допълнително "младежда"!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 61fbd8c142
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Към номер 29 от автора Благодаря за адекватния и най-вече човешки написан коментар.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 985bbec7e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Аз съм в същата ситуация като авторката и напълно я разбирам как се чувства. Аз опитах в сайт за запознанства да намеря мъж, който също като мен търси някой само за кореспонденция, но се оказа, че всички там са с друга цел и се отказах. Мъжа ми е супер неинициативен и скучен и вече 20 години се чувствам невероятно самотна, но се опитвам да се примиря. Имам си хобита, занимавам се със спорт, за да компенсира липсите, но е много, много трудно. Успех авторке!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0d215dff30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Към 34 от авторката Благодаря, желая ти и на теб успех. Ходя и аз на спорт, контактувам с приятелки, не е да съм се затворила, но ти ме разбираш, това няма как да замести изцяло липсата на мъжко разбиране и внимание, което очакваш когато живееш с някого. Дано да намерим път към това да се чувстваме душевно добре.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 98ac7d4334
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Към авторката, и към 34. Дами, близо година и половина по-късно да ви попитам, успяхте ли да си намерите място с достатъчно дълги и дебели компенсатори на емоционалните си липси? Или продължавате да се измъчвате в душевната клетка на семейните си отговорности? Докато "интроверните" ви партньори продължават да гребат и гълтат с пълни шепи от горчилката на живота, като истински мъже с отговорности за да ви доставят комфорта и статута на омъжени жени и майки на децата им. А бе вие мили дами, кога най-после ще разберете, че за собственото си удовлетворение и щастие сте отговорни само и единствено вие? Че никой не е длъжен да ви доставя такова, и че е невъзможно друг да ви даде такова. Че щастие и удовлетворение трябва да търсите в себе си. В това, което имате, а не в това което нямате! В това, че на вашите години вече сте съпруги, майки и партньорки на отдадени към семейството си мъже. Че тяхната отдаденост им коства усилия, време, нерви, неприятности, здраве, лишения, и ги изцежда и уморява. Че Домът (не къщата, не апартамента) Домът, общият им с вас Дом е мястото, където се зареждат за да могат да продължават борбата. И, че когато един мъж има нужда от зареждане, едва ли му се говори, споделя или прави нещо друго освен това да иска да ви усеща просто. И че това зареждане зависи от вас, а не от него. Че тази борба е ежедневна, ежеминутна, и че така винаги е бил устроен света. Че вниманието, ухажването, и това някой, еле пък и случаен или анонимен, да ви маже душевни филии за да ви разтвори краката, са останали в миналото, когато им е било времето. Когато е било времето на влюбването, на тръпката, на "пеперудите в стомаха", на възможността да избирате и да бъдете избирани. Че сега е времето на нещо много по-силно и много по-голямо. Времето на осъзнатата обич, на доверието към вас, на възможността да се почувствате добре и удовлетворени че сте незаменимата половина от един общ с партньра ви живот, който може да бъде променян само и единствено от двмата партньори едновременно, а не по желание на единия само. Ако не можете да намерите в това собственото си щастие и удовлетворение, напуснете този общ живот. Не лъжете, не се самозалъгвайте, и не наранявайте. Поемете сами, а не в лицемерно партньорство собствените си отговорности, борете се сами с живота. Само да ви предупредя, за да направите това ще ви е необходимо много, ама наистина много повече, от това някой загорял мераклия да ви доставя дози "внимание" и "мазане на душевни филии". Ако не сте го и разбрали сами вече. По един, или по друг начин.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker