Аз ли постъпих грешно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли постъпих грешно
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1621 пъти
Здравейте, хора!
Ще Ви споделя моята история и бих се радвала, ако ме посъветвате.
Аз съм момиче на 17 години, а другият главен герой (момчето) е на 18 години.
Ще Ви разкажа малко преди съществения момент. С едно момче от училище се уговорихме да пием кафе у тях и така стана. След като свършихме часове отидохме у тях и пихме кафе, говорихме си и беше много приятно за мен и предполагам и за него. Той звънна на един наш познат и той започна да се базика, че да не правим нещо друго освен, да пием кафе. И така дойде лятото този наш познат започна да ме разпитва. Дали не съм харесвала момчето, да съм го взимала за гадже и още едни такива глупости. А аз оттогава започнах да изпитвам някакви симпатии към момчето.
И така започнахме училище и един ден трябваше да карам час с неговия клас. Той тогава не спря да се закача с мен, да ми прави комплименти, да ме натиска към себе си и ме покани у тях да пием пак кафе, но аз отказах, защото не исках пак да ме базика този наш познат. Но тогава научих една не много приятна новина за мен, че той си имал приятелка от неговите приятели. Свърши часа и каза, че отива до близкия магазин, защото бил гладен и ме помоли да отида с него в претекст, че не иска сам да върви до там. Аз отначало отказах, но той тогава каза, че трябвало да ми каже нещо и аз отидох.
Вървяхме и го попитах коя му е приятелката, той започна да описва момичето, но като го правеше имах чувството, че мен описва. И през цялото време ми правеше комплименти. Спомена, че тя му казала, че се целува много добре. И тогава искаше да ми покаже и аз да потвърдя, че е така. Тръгна да ме целува, но го спрях и му казах, че си има приятелка и не е хубаво да го прави. Но той каза, че тя няма да разбере, но аз отказах и му казах, че имам съвет и ще ми тежи. Но той пак ме прегърна по такъв начин, че не можах да се отскубна и тръгна да ме целува, но се дръпнах и ме целуна по бузата и така няколко пъти получих няколко целувки по бузата. На връщане той ми каза, че ще тръгнем до един месец само трябва да скъса с онази неговата. Но аз го спрях с причината, че няма да ми е хубаво ако заради мен скъсат.
И така на другият ден дойде, видяхме се с него, но той беше друг. Беше студен с мен, никакво внимание не ми обърна. И накрая на деня ме обвини и ме нагруби, че съм имала голяма уста. Попитах го какво има на предвид, а той каза, че съм говорила, че ме е канил на кафе пред друго момиче. И тя му направила забележка как може да кани друго момиче у тях, а си имал гадже. Стана ми много гадно, че ме обвини за нещо което не съм направила.
Благодаря, че го прочетох те, ще се радвам много ако някой ме посъветва какво да правя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7723e067a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не се занимавай с този изобщо. Иска да спи с теб и ти сваля звезди, за да му пуснеш. До сега си се държала на ниво, от тук нататък му бий тотален игнор.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3e6dae2f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Единственото в което си сгрешила е че изобщо ти пука за мнението на въпросния и търпиш поведението му. Толкова ли си наивна? Както днес прави неща зад гърба на приятелката си, така утре ще ги прави зад твоя гръб.

Струва ми се че си добро и принципно момиче, но момчете е напълно протовиположно в това отношение. Изобщо какво още искаш от него, след като се е доказал като лъжец и измамник? Такъв не ти трябва дори за познат, камоли за приятел. На твое място щях да съм го отрязал на момента.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c0afd60515
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Голям мазник, подлец и негодник е този. Иска да прави секс с теб и да те зареже.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 27eedd61c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Много добре си постъпила. Браво! Днеска ще го направиш с неговата приятелка, утре ще го направи с тебе. Подло съзнание, нечестен човек. Ще ги срещнеш доста в живота си и прави както си направила в момента - отстранявай се от тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker