Зарязаме три дни преди рождения ден. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Зарязаме три дни преди рождения ден.
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 2203 пъти
Имах връзка с момиче което беше хем сладко хем добро хем много инатливо.

Любов имаше година и 5месеца
През какво ли не минахме дори връзка от разстояние подържахме аз на нея тя на мен верни.

Постоянно мислех за нея и гледах че тя не иска да се промени от към възгледи за живота, седи по цял ден на телефона учи или ходи на стаж.
През свободното време по цял ден ми звънеше и висеше в тик ток или да зяпа глупави предавания.

По какъв ли начин не и обеснявах че трябва да си смени ежедневието че трябва да има промяна, не с3 пази сама, мине се немине е болна или я казвам нормални неща обличай се.. Прибирай се бързо(последно беше мокра а така и намръзна)

После изпадаше в някаква депресия всеки път вманиячаваше се с темпеература с ковид.. Постоянно и обеснявах да спре да си мисли глупости и да се вземе в ръце.

Говорихме се за семеен живот за деца, при нас е живяла седмици месец и после пътуваше за да учи. Искаше големия град софия там да сме едва я убедих че няма смисъл от него.

Живея в голямо село до Средно по големина градче и изкарвам добри доходи 1. 500 до 2000хил
Всеки ден пътувам 7мин работата ми е в града семеен бизнес.

По удобно и по практично ми е да пътувам 6 7 мин и да живея спокойно без Съседи под и над мен да се бутам с всеки.

В началото се бяхме уговорили да излезем на квартира и да търсим апаратамент да закупим след половин година като завърши.

На село имаме нова къща на 3 +1 тавански етаж нашите живеят там и брат ми. От една стррана е кофти да си с вашите да.
Но от друга страна да давам грешни пари за нов апаратамент вместо да си стегна един от двата етажа които ще са по наш вкус и обазвавеждане.

Исках да и обесня че квото и да работим ще ни е мнгоо трудно да си вземе нещо добро в града и я попитах какво мисли да си стегнем собствен етаж в моето родно място с моите спестявания и моите родители са от хората които биха ми помогнали и в отглеждане на дете и като цяло биха ни ударили рамо. Отговора беше не без да ми даде някакво реално обяснения защо

Подразбрах че не искала да живее на село, окей но пък започна да изразява претенции какъв да бъде апартамента какво да има.. Пак и намекнах вчера за идеята да си направим собствен етаж в къща с огромен двор. Не ви говоря за стара порутена къща. Нова на 8г с веранди, тераси единия от етажите е оставен за мен за в бъдеще да си го оправя в близост до града на 2 мин от планина чист въздух.

Стигнахме до спор в който тя каза че съм я ИЗЛЪГАЛ и нямала никога да дойде да живее на село не искала.. Едва ли не ме обиди за това че съм от село.. Скарахме се още повече тръгна да говори с майка и същата тя развали изнеадата която и готвих да я изненадам следващата седмица с резарвиран полет да бъде с нея за рождения со ден(с три закъснения) тя учи в чужбина и бях направил всичко дори с техните говорих предварително за да може тя нищо да не подозира.

Тя реши че няма смисъл от нищо че не се чувствала окей че правила прекалено много жертви и не желаела да рискува бъдещето и да се връща да живее на село. Затворих и телефона и след час ми звънна събрала всичките ми подаръци снкмки пръстени и по телефона ми каза че аз не съм я разбирал...

Обясних и ти оставяш любовта си в която се кълнеш само заради това че не искаш да живееш на определено място? Ясно ми е какво ти е важно на теб.. БЛАгодарих и за прекрасната изненада за рождения ден. Три дни преди него.. А аз на нейния рожден ден се раздавах гледах всичко да е по учебник.

Доста пъти сме се карали и знам че тя псиихически няма да издържи без мен, но всеки път се въздържах защото мислех за нея. Доста е силна в такива моменти но явно трябва да се сложи край веднъж за винаги въпреки болката която ще си причиним аз я обичам.. Обичам я но тя си знае своето и не приема и никога не се съобразява с мнението на другия. Скллонна е да развали всичко само и само да е на нейното.

Не съм идеален но година и нещо и търпя капризите търпя и променливото поведение търпя и караницитр за всичко.

Сега съм разбит не съм нито спал нито ял.. Мога да се примеря с всичко но не знам да ли това е човека който ще е винаги до мен.. Не искам да правим нещастни деца и след година на нея да и писне и да кажр на мен тук не ми харесва.. Не са ми достатъчни паритр или прочие..

Тя дори не е склонна да преглътне егото си и да живее на място където любимия и предлага. Явно ако не е на нейното да вървя на майната си.

Кажете ми може и аз да бъркам може и да хубаво да отидеш на друго място да жиеееш но мамка му не съм милионер да угаждам всеки каприз при наличие на място и то повече от добро да ти дават детински оправдания явно този човек не е узрял за по сериозните неща.

Сигурно ще се публикува след 1ви октомври така че да си честитя сам Честит Рожден Ден влюбен глупако.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3f6739648c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Ох, не го дочетох. Това, което разбрах до където четох е, че ти през цялото време си и внушават какво, кога, къде и как да прави.
Че пак много те е изтърпяла тя. Аз не можах даже да те дочета...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: bf3b805ae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Аз съм романтичка по природа и мога да те разбера, но знаеш-в една връзка и двамата имат някакъв дял вина. Отстрани погледнато, като страничен наблюдател, предвид разказаното от теб, чисто обективно-мога да ти кажа, че от една страна ти си прав, но от друга страна и нея я разбирам-сега тя учи в чужбина, не знам за коя държава става въпрос, но за нея ще е един вид шок-от хубаво място в чужбина и на село в България. Не ме разбирай грешно-осъзнавам, че има и хубави села, и хубави къщи, чист въздух и т. н. Но, самата аз бих се депресирала при мисълта да живея на село, не става въпрос да съм в някакъв мегаполис или голям град, но град да е-някак атмосферата е различна, не се чувстваш толкова изолиран, иначе те наляга една меланхолия и някаква депресия... Разбирам твоята гледна точка, но разбирам и нейната. Според мен, проблемът между вас, не е само в мястото на живеене, ти си написал и че тя постоянно си гледа телефона и т. н., това теб те дразни, защото ти си друг тип човек, може би си по-интровертен. А приятелката ти вероятно се плаши, че ако отиде да живее на село-ще трябва да е изолирана и само със семейството ти, може да се притеснява и какво ще работи там. Сега тя учи в чужбина ивероятно се стреми да гради кариера, да има определена професия и да печели там определени пари, а на село-това ще е трудно да стане. Дори това село да е съвсем близо до даден град, пак не е гаранция, че там би могла да се реализира.
Като жена-от чисто женска позиция, ще ти кажа, че щом тя е събрала всичките неща, които си й подарявал и ти е казала това-как си я бил подвел, излъгал и т. н. и то преди рожденият ти ден, това е сигурен знак-че тя окончателно е решила да скъса с теб. Може да те обича много и да й е трудно и мъчно, но тя вече е избрала в Сърцето си, че друго нещо е по-важно за нея, не че не те обича, но е трябвало да избере и е направила своя избор. Оттук насетне-това, което мога да кажа е, че от теб зависи-ако искаш да спасиш тази връзка, ти ще си този, който трябва да направи компромис, ако искаш разбира се. Но нещата са в твои ръце-няма смисъл да я караш да идва на село щом не иска, но можеш да приемеш нейният вариант и да си намерите квартира някъде, където тя иска. Опитай се, направи това, което те съветвам и нещата може да се оправят между вас. Ако обаче нямаш намерение да живееш другаде, освен на село, където е къщата на родителите ти, тогава по-добре не я заблуждавай, че ако поживеете 1 година на квартира и после ще останете в София или където тя иска, а пък ти тайно да кроиш планове как след време пак ще пробваш да я накараш да отидете на село.
Когато двама души се обичат истински-няма прегради, няма пречки, но това е само, ако и двамата забравите за егоизма си. Ти казваш, че тя е егоистка, но и ти не й влизаш в положението, държиш си на своето и ако тя не е съгласна с теб-наричаш я егоистка и капризна. Това не е любов. Ако тя не иска да направи компромис, ти направи, но без да се изживяваш като жертва. Ако ще правиш компромис-направи го с чисто сърце, заради нея, заради себе си, заради връзката ви, без да очакваш нищо в замяна. Любовта е това-даваш, без да изискваш. Ако пък не ти е комфортно с нея-пусни я да си тръгне, но не се обвинявайте взаимно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c0d7ec9c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Това е пак от тия измислените теми ама айде ще коментирам.
Просто искате различни неща от живота. Търси си жена, която да иска същите неща като теб. За мен това дето не искала да се връща на село е пълна глупост и комплексарщина. В 21век при наличието на интернет е абсолютно все тая къде ще живееш. Важните неща са да имаш покрив и доходи. Доходите ти са добри, ако и тя си намери работа ще се справяте добре. Особено хубаво е да живееш в къща-имаш си градина и зеленчуците, а дори и яйцата и пилешкото ти излизат без пари. Вече не е като едно време-всички имаме коли и можем да идем където си искаме. Кеф ти екскурзии в чужбина, кеф ти заведение в близкия град, кеф ти театри, музеи и молове в София, море или ски в планината-само пари да имаш. Ако е само до селото ок - аз бих те взела. Обаче тука идва голямото НО. Къщата на три ката с родата. Казваш, че не искаш съседи около теб, но нали осъзнаваш, че в блоковете съседите не ти идват на гости без да си ги поканил, а дали можеш да обещаеш същото и за роднините ти. В такава къща би живяла само и единствено ако съм сигурна, че вечер като се прибера от работа ще си се кача на етажа и нито някой ще ми дойде, нито ще ми звъни. Това никой мъж не може да го обещае, защото къщата не е негова.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5c6f8443df
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Явно това не твоя човек. Всяка мома си мисли, че в “У градо“ размитат за нея. За мен ти гледаш правилно на нещата - “ по -добре пръв на село, отколкото последен в града“.
Дори и да се сдобрите, при всеки случай ще ти се натяква как ако бяхте отишли в някоя дупка в града ще щели да сте супер. Жената род няма, тя търси да се настани някъде на лек живот - иска работа в офисче, да се прави на важна, а не да се грижи за дом и градина...
Изправи се и продължи живота си.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a7e63375fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Грешката ти /основната/ е, че си влязъл в ролята на бащина фигура. Карал си я да променя разни неща, което е било първото търкане, дори да не си е отворила устата. Никой не обича да му пеят какво да променя - жените така се дънят, когато започнат да пеят за "по-висока заплата, смени работата, повече време с мен, зарежи приятелите си-пропаднали типчета и т. н. " Всеки от нас е възрастен човек и като такъв е завършен, има си навици и разбирания за живота, които няма ей така да подмени при първото категорично настояване. Почвайки връзка, ти се съгласяваш с наличното, а не с това, дето си мислиш, че някога ще имаш! Като не ти отърва, чантата на гръб и сбогом!

Другото е резултат от жалката женска пропаганда "не живей при родителите му, защото там няма да имаш пълен контрол над него - една жена трябва да контролира, манипулира, властва над мъжа си. Ние не си търсим любов, а изгода и робът Изауро /сигурно сте чували за сериала, тук просто дадох мъжката версия на името/! Не ти трябва разбиране, чувства и други лигави работи, а брутална агресия, налагане и цял живот да се състезаваш с мъжете". Уви, някои се подлъгват и оттам идва проблема! Селото е било само оправдание - хайде, моля ви се! 6-7 минути път е нещо, което и в града може да се случи, ако пътуваш от единия към другия му край! Ще каже човек, че е някъде в Родопите, изолирано от цивилизацията!

За моментът, който е избрала да те зареже - ако тя беше мъж, сега щяхме да четем клетви по адрес на целия мъжки пол. Понеже е била жена, очаквай да ти обяснят, че си мамино детенце, Ганьо, дето не иска да се изнесе от къщи и ти си виновен за всичко, а тя едвам те е изтърпяла до оня момент и е било крайно време да ти бие шута! В общи линии съчувствие от някои хора няма да получиш, но да не ти пука! Ти си прав в тази ситуация - хем искат осигурени мъже, хем смятат, че като харчим пари за излишни неща, ще бъдем дълго време осигурени. Имаш жилище /в случая етаж от голяма къща/, ползваш го! Като искат друго, да бъдат така добри да го финансират те! Ти вече имаш свое, а когато някой има жилище в милата ни и бедна родина, където инфлацията напоследък се покачва ударно, не си купува ново, ако не е комплексиран богаташ или в бизнеса с недвижими имоти.

В тоя ред на мисли последното е безплатен съвет за всяка, която иска да купуват жилище при налично такова - тия двете групи ви трябват! Приятно премахване от нашия генофонд, дами! Тъкмо да ни улесните, за да не си губим времето със загубени каузи!

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2e043df220
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Ти пък защо искаш тя да си променя навиците заради теб? Всеки си има свой живот и хобита, никой не е длъжен да ги зареже и да зяпа тебе по цял ден. Учила или била на стаж. Ми да ражда и да гледа деца ли? Ти би ли зарязал това, което обичаш да правиш заради някого? Да си промениш същността, за да се харесаш на друг?
Млад човек, има амбиции, да си остане без образование заради теб ли? Да се втренчи в теб по цял ден. Обсебващ тип. На мъжете им е супер лесно- вземат си жена да чисти, готви, ражда. Той си работи и за него това е живота- сгодна женичка, манджа и така. Това е младо момиче, което със сигурност не се вижда семейна от сега, нито пък с деца. Явно не е готова и за живеене. Различен начин на живот, социални прослойки и желания.
Знаел, че няма да издържала без него психически. Разсмя ме. Незаменими хора няма на тоя свят, разбери го. Не сте един за друг. Посмали егото и желанието да обсебваш. Уважавай личния живот на човека, с който си. Живяла е преди теб и без ще живее. Вашето не е Ромео и Жулиета, че да се срива. Живееш в приказка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1f263cfd66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Много сте различни приятелю.... различни не значи, че единия е умен, а другия глупав. Просто искате от живота различни неща в момента. Няма виновни. Най-доброто ще е да си потърсите други партньори със сходни желания.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3fa700050a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Пич сега след като се отърва от лудото Ленче, ожени се за мен!
М 51

Сериозно, сега на теб ти е време да се вземеш в ръце - погледни се в огледалото и се усмихни. Тази определено не е била за теб. Дано да си успял да изкараш рождения си ден с нова мацка.

Абе нищо ти няма. Леко си се отървал.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1bf9eec581
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Обичам те често значи обичай ме.

Искаш я но не можеш да й дадеш каквото тя иска.

Не е за теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c23740b3b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Като иска апартамент в града, нека да плати половината, а не да чака на готово всичко.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3a43aa840a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   5, по твоята логика, когато жената не иска да живее при родителите му, за да го контролира изцяло и той остава там с тях, кой остава да го контролира? Правилен отговор - родителите. Ти може да имаш и палат с отделен етаж, който ти и родителите ти сте решили, че ще е твоето място за живеене - къде е партньорът ти в това решение? Жените вече не искат да живеят със свекърви, напатили са се дотолкова, че дори не го желаят.... По другото описано от теб според мен това е една глезла, да, именно глезла, която ако това е характерът й и такъв е мирогледа й (Тикток и пр. ), за какво семейство още можеш да говориш? Не е узряла. Търси момиче, подобно на теб и да е съгласно да живее в къщата ти и това да се разбере отрано, не да ходите три години тя да каже, че не е съгласна да отиде там, а ти другаде, защото е губене на време. Колкото по-бързо в една връзка и отношения се кажат нещата каквито са - толкова по-добре. Хубаво е, че си романтичен, но не рисувай за жената розов балон, с който само я разглезваш, защото по правило романтиката ти ще я разбере само много свестна и земна жена, която няма да я главозамае вниманието ти.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 799e42a895
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Момичето не е за теб. Тя има възможности, има амбиции, има бъдеще в големия град, където са големите фирми. А най-добре да си остане в чужбина и да гради бъдещето си там. Защо родителите й ще инвестират пари в образование в чужбина, ако не очакват минимум 5000 лв доход от заплатите й у нас или най-вече тя да се устрои в чужбина.
Ти нямаш особени стремежи в живота. Смяташ 1500-2000 за добър доход, а за живот в София това е под средния доход
Израстнах в малък провинциален град- 85000 души, в който се задушавах от атмосферата - всеки познава всеки, всеки коментира всеки, разнасят се клюки, а да се свра на село, където са 3000 души и животът е еднообразен, монотонен, лишен от развитие и ограничен до тесен роднински кръг, за мен би било равносилно да се погреба.
Ти имаш силно желание да контролираш и наставляваш, че и дори си мислиш, че можеш да промениш начина на живот на една вече изградена личност.
Тя е трябвало по-рано да се раздели с теб, изгубила е ценно време.
А ти се успокой и проумей най-после, че подходящият за връзка човек не се нуждае от корекции в навиците, а има сходна нагласа за живот и за прекарване на ежедневието.
Търси си жена, която няма други цели в живота, освен да ражда деца, да готви, да чисти, да отглежда плодове, зеленчуци и животни и да живее тесен роднински кръг. Само такава жена ще се чувства доволна и щастлива от живота на село.
Подобна селска идилия е най-големият ужас за всяка жена, която иска да постигне нещо в живота. Това е равносилно на затвор!
И не тя е инатлива, а ти си обсебващ и натрапчив с нания за контрол.
Разбери, че тя всъщност твърде дълго те е изтърпяла, а ти си я задушавал.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 97d61ff886
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Още един дето иска да завре младо момиче при маминка, а после се чуди защо са го зарязали.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2e92dd7bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Година и нещо ѝ бил търпял капризите? ! Кой ти е крив за това, бе авторе? Харесвал си я, било ти готино, търпял си заради себе си, не заради нея. Раздавал се бил на рождения ѝ ден, всичко било по учебник и т. н. Някой би ли те по главата да се раздаваш? Ако си се изхвърлял излишно за да я впечатлиш, тя не ти е виновна.
Това ме подразни в написаното, както и че през цялото време си се мъчил да я променяш, да я вкарваш в някакъв твой калъп. Не ти се е получило, ами ще го преживееш, има и други жени.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c7a73b1bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Моето резюме на твоята история - срещнал си жена, която ти харесва визуално и си поискал да си с нея , после се е оказало, че тя няма твоите виждания, желания и мечти и като цяло я радват съвсем различни неща. Ти си решил, че ще успееш да я прекроиш според собсвените си желания, все едно, че задаваш настройки на машина - каквито на теб ти харесват. Накрая си видял, че това всъщност е невъзможно. Тъй като тя е човек, а не робот. В безсилието и яда си започват да ти се появяват успокояващите и злобновати мисли как тя ще се срине без теб, че е егоистка ( с надеждата, че никой няма да я търпи и ще си стои сама). А не се замисляш, че тя може да срещне мъж, който да е като нея - със сходни желания, мечти и интереси. Ти също може да срещнеш жена, която е сходна на теб. И всичко да ви върви леко, без безкрайни тягостни преговори за всяко нещо.
Най-важната поука от цялата история затеб е - хората са разнообразни, всеки с желанията си, всеки има своя нагласа какво го радва и тя не може да бъде пречупена от друг човек. Ако някой някога се опита да пречупи теб и ти ще избягаш. Да определяш нечии мечти и радости, различни от твоите, като его и егоизъм, говори за не малък егоизъм и его при теб самия.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a07e1b2297
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Просто сте били прекалено различни, искали сте различни неща от живота. Ти живееш на село, имаш работа, прилични доходи, тя учи в чужбина и е свикнала със съвсем друг живот. Намери момиче, с което да гледате в една посока, това просто не е било твоят човек.
Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7d6acda1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Аз честно не разбрах какъв е проблема, че момичето учело и било на стаж? Какъв е проблема в това и защо се внушава от автора, че нещо не е наред с това? Едва ли не, тя не знае и автора трябва да я вкарва в правия път. Да дойде някой на мен да ми дава наклон как да си живея живота... Меко казано е дразнещо. Особено че това е нещо, с което този човек се развива! По вторият въпрос - защо да е длъжна да живее с теб в къщата на родителите ти? За теб няма проблем, ти там си свикнал, това е твоето семейство. Твоите мама и тати. Да де, но за нея тези хора са чужди. И съответно мисълта да живее с тях не й харесва. Което е напълно нормално! И колкото и да се мъчиш да я изкараш меркантилна едва ли не, че не искала на село... Ами не. Проблемът не е в селото. Проблемът е, че ти не желаеш да си самостоятелен. Да сте някъде само вие двамата и да си градите двамата. Ще го загубиш момичето и ще си виновен ти. По този начин ще загубиш и всяка следваща. С тънки сметки. И гледане само на теб да ти е добре. Пари се изкарват. Но чувството да си самостоятелен, отделна личност, мъж - то е безценно. Като гледам скоро няма да го изпиташ. Жалко.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b4a8a2f19f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Много от коментарите са правилни.
Човек, отрасъл в град, много трудно, дори невъзможно да се адаптира на село. Нищо лично. Рейсове два пъти в деня, а ако си мислите, че интернета в селата е чудесен, въобще не е така. Бях в едно село в община Бобов дол, в една къща за 2 дни на гости... долу имаше нет, на 2-рия етаж се губеше постоянно... В селата всеки съсед гледа кой къде отива, кой пристига... да не говорим за километри пеша и не всеки е длъжен да има книжка, кола и желание.
С момичето имате големи разлики, авторе... В една връзка такива неща като деца, жилище, местоживеене, цели в живота, хоби дори, се уточняват от самото начало.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6d9327a9a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Н 5, какво жилище имал той? Къща на родителите му, брат му също там.
Пък тя не си преглъщала егото и да живее където "любимият" и каже, да прави каквото и каже...
Баси обсебващият психар.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9206735a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Номер 11, а може би сам се контролира чиляка? Да ви е хрумвало, че мъж /о, анатема/ може да се контролира сам? Докога ще се правим, че мъжете са малка бананова република, а чайките и жените - Америка и Русия, за Бога? За начало е обидно това постоянно налагано схващане, че мъжете чакаме някой да ни контролира и само мигаме на парцали, докато Байдън и Путин се разберат по въпроса!

И това с тоя контрол, който за милион и осми път показва кое ви е важно! Познавам двойки с щастливи бракове и знаеш ли кое е общото помежду им? Никой от двамата не е седял с часове да умува кой кого контролира, нито му пука - двамата просто живеят като двойка и не си губят времето с детинщини! Вероятно никой от тях не наясно кой кого контролира и въобще има ли контролиращ или са 50 на 50%. Онзи, който се интересува от контрола, вероятно е... кашлюк... нарцисист! Те са известни с това, че държат да контролират всичко и всички. Не си помагате с тая фиксация по контрола, ама никак! Наистина се надявам, че можете да мислите за нещо друго освен за контрол.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e9dae6c870
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Авторке, приятелката ти на практика вече се е разделила с теб! И да, излъгал си я! Обещал си ѝ, че ще живеете самостоятелно, а после ти сам си решил, че ще живеете при мама, защото на теб така ти е удобно! При следваща връзка те съветвам още в самото начало да кажеш на момичето, че ще живеете при родата, за да не си губите времето взаимно!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5dbb0ca984
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   По-добре ли щеше да е точно на рожденния ден?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 74c7b4f632
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Историята продължи..
Преди рождения ден се сдобрихме, въпреки упреците отидох при нея както бях планува и си прекарах е 20 дни заедно беше уж всичко наред, като се върнах след седмица беше първия скандал.

Първо да уточня тя в момента на мястото където се намира не се чувства окей, нито работата нито стажа и харесват.. Всекидневно се прибира с проблеми и нерви от това какво кой направил.

Отделно техните постоянно наливат бензин в огъня как няма смисъл от България как не знам си какво.. Тук не ставало за живот, а на мястото където е в момента и дават мизерни пари които тя дори не може да оцени.

Тя не може да си направи елементарна сметка ако има хиляда лева в джоба за месеца докато не ги и харчи не се спира, нещо като шопинг мания и то за глупости, постоянно нещо да купува.

Обясних че да разбирам я нормално е всяко момиче иска това и това и това.. Като излезе и купувам винаги нещо искам да е красива да е с хубави дрехи.. Обаче тя не спира всяка седмица по 2 3 партала купува и най тъпото е че не го носи само ги складира.. Облече една блуза и после забравя за нея..

Седнах като голям човек да и обясня че трябва в това време човек да си смята парите и да изгради преоритети кое му е по важно. Говорим за деца а тя ми казва ами като няма пари ще търся от нашите.
Аз не искам да търсиш от вашите искам да си независима.. Стигнахме до жилището съгласи се да пробваме с квартира да пробваме на друго място..

После тя изведнъж ми намекна за вкъщи как се могли да направим нещо в родната ми къща.. Казах и ако решиш с удоволствие.. За мен проблем няма аз не съм зависим от родителите ми, искаш на квартира ще опитаме.. Искаш вкъщи да ще опитаме

После ми казва ама аз като нямам пари ще тегля кредит, обясних и че това няма как да се случи. Нито искам да се заробваш нито ще го позволя и пак се стигна до скандал.. Това било нейно решение.. Обясних и че по добре това не си заслужава, но уви така е научен от техните и следва техните стъпки..

Карахме се отново.. Обяснява ми как тя не била пестилив човек и как за нея това било нормално.. Седя и я гледам като слон в стъкларски магазин..
Не мога да проумея какви глупости ми говори.

Настроена е от родителите си негативно и ми вярва и я карат да се съмнява в мен. Техните са на кредити цял живот сега в чужбина ги изплащат и за тях това е нормалния начин на живот..

Явно няма какво да направя повече.. Тя не позволява да и обесниш и за нея само това е правилно и всичко друго е грешно и освен че критикува и обижда. Щял съм да я заробя, робство ли е с под и чест да работиш и да постигнеш нещо да си купиш било то жилище било то къща. По лесно е с кредит да си Роб ама на банката.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f730d9d359
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Човек, който учи в чужбина, трябва да направи всичко възможно да остане да работи и да живее там. Никакво връщане! Пък за села да не говорим.
Виждате какво става в държавата. Който може, нека се спаси. Може ли млади хора да се бутате по селата?!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c96f8e42c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Много ядове ще береш с това момиче (жена не е с това поведение). Все някой и е виновен в работата: това меко казано не говори добре за самата нея. Проблемът с неправенето на сметка също говори за известна инфантилност. Не знам как при такива рехави връзки (масово явление) говорите за деца, че дори и някои правят такива. Детето не е дреха, да я облечеш и захвърлиш. Благонадежден и стабилен партньор е ключов фактор.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2e92dd7bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ама вие още ли сте заедно? Напълно безсмислена връзка.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f730d9d359
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Сега прочетох и допълнението...

Ти, ако обичаше наистина това момиче, щеше да мислиш най-доброто за нея, и то не е някакво забутано село до средно голям град. В България при това.

А родителите няма какво да ги виниш, че говорели негативно - те гонят интереса на детето си. Представям си някой тип като тебе да мъти главата на дъщеря ми. Няма да говоря, а ще му извия врата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 35a5aee93e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Жените обикновено ревът и се тръшкат да живеят непременно в големия град, за да могат да си продават курвенските номера и половия орган за пари незабелязано, без никой да ги познава и да ги разпространява публично. Ужасяват се от селото, защото там е затворен, тесен кръг от малко и едни и същи хора, които се познават толкова добре, че даже кътните си зъби знаят един на друг, и там курвенските им номера от големия град няма да минат, без да се разчуе. Само 1 курвенска издънка на някоя жена и за нула време ще се разнесе от уста на уста, и на следващия ден цялото село ще знае. После следват смях, подигравки, унижения, публичен линч, срам и позор за жената и пълно прокуждане в изгнание, и веднъж сгазила лука, вече е дамгосана от обществото за цял живот и навсякъде в селото или малкия град вече се знае, като "кварталната разпоретина", "Мара Курвата" и т. н. Оттук нататък няма връщане назад. Нарушава се цялата й репутация, градена с години, всички хора губят доверие в нея завинаги. Много такива жени живеещи в такива тесни, затворени общности, и изпаднали в такова положение, не могат да издържат психически на обществения натиск и напрежение, които се указват върху тях, и се самоубиват, за да се избавят от срама. Не за друго, а точно поради тази причина на много жени буквално им замръзва кръвта, само при споменаване на думата "село", и гледат моментално да сменят темата. Тази дума веднага създава първосигнална и съвсем вярна асоциация у тях, че няма да могат да си угодят на нимфоманията и проституцията незабелязано, както в големия град, и няма да се отърват така безнаказано. Това е жестоката истина за надутите, превзети "градски момичета", и те много добре си го знаят, с каквито и други глупости да се оправдават.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dcb69b9334
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   24, авторе, не знам защо си мислиш, че трябва да поучаваш някого. Да я учиш как да живее, какво да работи, къде да живее и за какво да си дава парите. Това, ако е любов...
Маниак на тема контрол. Намери си някоя глупава, хрисима, която да иска да си захвърли бъдещето и да е инкубатор.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ab5c9c6bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Еми и на мене не ми се живее насело. Софиянка съм, цял живот съм била в София и животът тук е най забавен, а насело е скучен. Идеята да си в къща с ваще е още по зле. Дишат ти във врата. Нито може да се развикаш като хората, когато правите секс, нито нищо. За всяко нещо се съобразяваш. Вие секс не правите ли? Или ще трябва да е само бавничко и тихичко. След това, ако майка ти започне и за гледането на децата да се бурка, е още по зле. Финансово е ок, но напрактика живеееш с ваще сакаш си още на 15. Отделен етаж в къща си е съвместно съжителство. Просто няма да ти влизат в спалнята, но пък всичко се чува...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ab5c9c6bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Абе хващай си жената и отивай в София. Ама според мене трудно ще си намериш високоплатена работа, защото нямаш висше според мен.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d16966ef5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   28, има разлика между най-доброто на света и най-доброто, което е по силите на нашия човек. За първото - Джеф Безос още ли е разведен? За второто - най-доброто е това, което можеш да имаш, а не това, което някой ти иска. От ламтеж за повече, отколкото можеш да си позволиш, се стига до престъпления или до самоубийства /когато не можеш да си погасяваш кредита и си разорен/. Все неща, които не свързвам с щастлив семеен живот.

Човекът е наясно какво има и какво може да има. Която жена го оцени, тя ще бъде с него. Останалите да ходят при бате Джеф и да се конкурират за него! Ама да знаете: има много странен смях, чак плашещ! Не му разказвайте вицове, защото като нищо ще почне да се смее!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 97d61ff886
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Авторе, трудно ще ти е да намериш жена, която да навреш на село в една къща с маминка.
Всяка нормална жена ще бяга от такова съжителство, а самият факт, че си го предложил директно те дескридитира като мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c8152e49e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Жената търси по-доброто. Тя отива от село в град, никога обратното.

Задължително отивай в град да работиш, и да вземеш жена от село.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0a15b6839b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   35, младите хора по селата са 251 331 души /данните са от януари миналата година/. Това включва и мъже, и жени! Според теб колко жени от село има и колко мъже биха могли да си вземат такава. Щете, не щете - ще има жени, които просто ще сменят малко градче с по-голямо! И такива, които просто ще сменят един квартал с друг.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 74c7b4f632
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Вижте
Съжалявам че написах темата защото както вие така и тя така и нейните родители сте облъчени от системата че тук в Бг всичко е прогнило.

Радвам. се че има 1от 10коментара които ме подкрепят.. както и да е тя избра да е с техните в чужбина, въпреки мъките и тъпия живот който води.

Оставих я тя да вземе това решение, за всички които говорят само ще кажа изчаквах да видя кое е по важно за нея мястото или човека без да и показвам пари коли и прочие, лично в момента нека да бъде права тя, родителите и вие също. Всички искате да сте част от това меркантилно общество и да сте посредствени а не истински хора.

Сега поне знам че щом един човек не иска да е с мен заради самия мен а са му важни молове и големия град му ги желая да ги ползва със здраве.
Карах малка количка 7г за 5хил. Лв, а сега нова, трудих се доста от 17годишен работя и исках да дойде при мен да ми покаже, че аз съм важния не го направи и затова и не и показах какво ще изгуби бях инвестирал част от парите си в жилище, нека сега живее в чужбина а аз на село с по висок стандарт на живот от среден европеец нека си останат с мнението че бг е лошо.

Желая на всички здраве и не съдете книгата спрямо корицата.
Последните и думи бяха "като остана сам ще разбера какво съм изгубил", е да разбрах, но тя няма да разбере и тук не говорим за пари, а говорим за човечност за това да цени другия той да. е по важен от теб самия, да не поглеждаш друг.. живея в друга галактика просто..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3fcab7bd37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Авторе (37) "Оставих я тя да вземе това решение"
Не знам как си решил, че иначе можеш да вземаш решения за нейният живот вместо нея и да я принудиш да се придържа към тях... за психиатър си ти.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dd7d459369
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   От автора

Какъв психиатър бе пичага,

Тя се кълнеше, в себе си че ме обича че аз съм нейното всичко, всеки път разговорите ни протичаха гладко докато не започнаха да се бъркат техните и така и промила мозъка за чужбина
Те са меркантилни хора, знаеш ли какво е това само парите ги вълнуват и от къде да могат. да измъкнат нещо, хора които се бият в гърдите че са в чужбина и как там е мн добре а пазаруват от социални магазини, втора употреба, нищо против, но ми набиваха и на мен в главата, че съм глупав че в България нищо не става, е уви става.

Постоянно да се бъркаш в живота на другия къв човек ще да си, да момиче е така е, ама не е попаднала на бандит на клошар или прочие.


Тя сама искаше да гради бъдеще с мен, тя Тя Тя, вие говорите за пълни тъпотии, всъщност нека си е там с депресия, проблеми в работата и тормоз експлатация, никога не бих допуснал да ме експлатират, но това не го разбират хората. Живи и здрави да сте.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dcb69b9334
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   39, щяла да е в депресия и да е експлатирана. Това, ако не е яд и злоба, не знам какво е. Огромно самочувствие, огромно желание да закърфичиш млада жена за себе си. Огромно желание да страда тя. Спасила се е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dcb69b9334
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   39, ако си мислиш, че тук не е експлатация, значи нямаш връзка с реалността. Няма нужда да пишеш, че и никога не си бил извън страната.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 74c7b4f632
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   От автора,
Бил съм в чужбина, ако си мислите че само парите са важни да това. е. вашето място, ако желаеш да живееш и развиваш като човек то за мен чужбината е пълна мъка, видял съм го и съм го изпитал сам.
С мъка и тук ще си човек, но ще си у дома, колко и пари да имаш къвто и да станеш чужбина дом няма да ти. стане.

Тя реши и направи своя избор, подтиквана от родителите направи този избор. С мъка го казвам но ме яд за нея толкова голяма любов, ей грижех се за нея като малко бебе, пазех я, милвах я, винаги се съобразявах с нея, в интимен план също винаги я пазех, направихме хиляди спомени, никога няма да забравя думите и когато беше тежко болна а аз до нея и сменях напоените, чорапи с оцет за да и свалям температурата: "ти си наистина си това което търсех" при това го правех с 39*температура, но не ми пукаше за мен, а за нея. Десетки изненади, заведоха я най любите ми места и накрая отново сам.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 37d62a4ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Авторе, не на всяка жена мечтата и е да живее на село. Нито пък някой да и казва как да живее. Твоето си е чиста манипулация.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2da1e79c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Авторе, ти не си наред, както и "твоята" мома. Не сте един за друг, забравяте се и толкова. И се изнеси някъде сам да живееш. Ако толкова не можеш без мама, поне във вашето село си купи къща, че следващата като чуе за мама и ще бяга с 200.

За чужбина и България... втори ден съм в БГ, след почти две години отсъствие... радвам се, че в събота ми е обратния полет. Баси нещастните, мързеливи и озлобени муцуни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker