Нямам сили... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямам сили...
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 3131 пъти
Не е първия, нито последния, но е единствения в сърцето ми... Минаха месеци - времето не лекува! Заминах надалеч - разстоянието не помага! Бях със други - пак искам него! Излизам и се забавлявам - той просто изплува в съзнанието ми... Питам се дали в живота има една такава единствена и истинска любов, която не се забравя... Дали не съм срещнала, а след това изгубила сродната си душа? Защо с никой друг след него не ми е хубаво, не е същото, не мога да обичам и не съм щастлива? Защо само той успя да ме опознае и разбере такава каквато съм? Отначало бях силна, опитвах се да не мисля, да не тъгувам, мислех, че ще отмине, но колкото повече време минава, толкова повече ми липсва... и аз просто отслабвам и се предавам. Всичко ми изглежда загубено, отчайвам се и понякога ми идват такива мисли, че никога няма да срещна по добър от него за да успея да го забравя и се самосъжелявам... Просто никой не може да бъде като него, а камоли по добър от него... Вече не вярвам, че ще срещна такъв човек, прекалено дълго време бях силна и удържах фронта, но вече се сринах... Него съм го чувствала така както никой друг, от първата ни среща ние заговорихме и се отпуснахме така сякаш сме се познавали, за първи път не изпитвах притеснение на първа среща, той ме предразполагаше към всичко, затова мисля, че той е моята сродна душа... и заради това толкова страдам, че съм я загубила... Опитвам се да се науча да живея без него, но незнам как да се справя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: ddd822bddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо сте се разделили щом толкова се обичате? Бори се за него, нищо няма да загубиш. Аз така си върнах моя. Измислих цял роман и той се върна, и така 8 месеца сме пак заедно. Дано да не разбере, че съм го лъгала, но не ми пука, нали сега си е при мен. БОРИ СЕЕ

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: facd609f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вероятно наистина си се разделила с емблематичен за тебе човек (сродна душа). Но не се притеснявай - ако това действително е така, то вие никога няма да прекъснете връзката си оикончателно, нито пък ще трябва да полагате някакви специални усилия да общувате и да сте в резонанс.

Сега го изживяваш така, сякаш част от теб си е отишла с него (и това действително е така), смесила си човешката (половата) любов с истинската, но от позицията на времето ще разбереш, че може би е по-добре да сте разделени (за да натрупате двойно повече опит и да отработите двойно повече карма), отколкото като сте заедно. Иначе да - привличането е невероятно, и е абсолютно неподвластно на волята и съзнанието.

Иначе да се събереш с който и да е, и да родиш деца от него не е проблем - това е просто роля, в която влизаш за известно време. Опитът и мъдростта, които ще натрупаш покрай това също не е за пренебрегване. Връзките между духовни партньори обаче са вечни (или поне продължителността им е за много повече от един живот).

Пожелавам ти леко и успешно преболедуване! Ако си срещнала сродна душа - нищо не е загубено. Щастливка си, понеже на малцина се случва. И да изживееш живота си с друг - нищо не е загубено, нито пък ще изгубиш връзката със сродната си душа.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ee7206f6c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Явно той те е напуснал и се чувстваш засегната от това. Мисълта за него е почнала да те обсебва, я се стегни и продължи живота си напред. Не търси други мъже и забавления захване се с нещо сега примерно са модерни танците ако имаш възможност запиши се на някакви танци или нещо подобно. Успех.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d153476fbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, мила. Много добре те разбирам, аз съм в същото положение. Само един човек може да ме накара да се чувствам така, както ти го описа, и аз дълго се борих с тия чувства, но накрая просто се предадох. Правих се на силна, на недостъпна, на друг човек, но.. нищо не помага. Той винаги си е бил в сърцето ми и мислите ми и няма намерение да излиза от там. Накрая просто си казах "примирявам се, ще те обичам до края на дните си и това е. " Знам, че с него никога няма как да бъдем заедно както преди, нито пък да се оженим или нещо от сорта.
Дълго време бяхме разделени, той си има друга, аз уж бях с друг, но след време пак се срещнахме и искрата пак припламна. Той ми е слабост, както явно и аз на него и знам, че това никога няма да отмине (поне от моя страна).
Ти не казваш какви са причините да се разделите, дали има някакъв шанс да се съберете отново и дали той изпитва същото към теб.. Само ти си знаеш, но определено такъв човек не се забравя, каквото и да става.
Не знам какъв точно съвет да ти дам, ние с този човек се виждаме от време на време и вярвай ми, това са най-щастливите ми мигове, но същевременно и доста болезнени. Да го имам до себе си, но само за няколко часа и да се крием от всички. Не е най-хубавото, което може да ми се случи, но съм ужасно щастлива въпреки всичко, че го имам макар и за малко. Защото никой друг не успя да ме накара да се чувствам така.
В едно обаче бъди сигурна - никога няма да се разделите с този човек, ако взаимно изпитвате тия силни чувства. Ти го носиш в сърцето си - значи никога няма да го загубиш :)
Успех, миличка! :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 91cd17d70a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Изобщо не съм съгласна с 2.
Ако няма шанс да си върнеш точно този мъж, не създавай семейство като „роля за известно време“ с друг мъж. Нито той го заслужава, нито ти, нито децата ви. По-добре дори да не създадеш никога семейство, отколкото такова като „роля“ и фасада. Не е честно просто към деца и мъж.

Съветвам те вместо това или да послушаш 1, или ако не е възможно да се съберете, да се отдадеш на самата себе си - да се научиш да живееш за себе си, да четеш много книги, да се отдадеш на работа, учене, хобита и да не се отдаваш на безразборни връзки без любов - така няма да я срещнеш.
Като намериш равновесие, покой, щастие сама, като почнеш да раздаваш усмивки, позитивна енергия на света около теб, като спреш да я търсиш - Любовта ще те намери.
Лекувай раните си сама, живей, дишай, радвай се на всеки ден... стани положителен човек...
Успех
А.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: facd609f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   №5, А., ти на колко години си и от името на личен опит ли говориш? Ако не, предлагам ти да си наложиш самоцензура.
Морето винаги изглежда до колене, докато не нагазиш сериозно в него...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 91cd17d70a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наскоро станах на 27, номер 2.
Да, от личен опит говоря.
Омъжена съм за разведен мъж, имал брак ала „роля“ и за пред хората - създал е нещастни деца без любов. Имам достатачно приятелки и роднини, които също са направили тази грешка.
Аз самата нямам и няма да имам такъв брак.
Няма да създам деца без любов и да лъжа мъж, само защото искам семейство и деца на всяка цена. Егоистично е за мен. Това е личната ми позиция, не налагам мнението си - нека всеки сам решава.
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 465656106c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И никога няма да го забравиш години минават в живота се появяват други но тези които сме обичали истински си остават вечно. Хектор

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker