Объркана съм, моля за помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана съм, моля за помощ
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1772 пъти
Здравейте на всички, моя проблем не е нещо специално, дори е банален най-вероятно, но не знам как да постъпя и имам нужда от помощ.. съвет, критика, каквото и да е, но просто трябва да кажа на някой. На 27г. съм, омъжена, с дете. Но... не обичам съпруга си, може би и никога не съм го обичала. Още като ученичка срещнах човека, който винаги съм искала. Но тогава семействата ни направиха всичко възможно да ни разделят. И накрая успяха. Не минава и ден, в който да не съжалявам. Аз прекратих отношенията ни тогава, под натиска на семейството ми. След това се омъжих и така... Опитах се да забравя, да продължа напред, мислех, че така е правилно. Той не го прие никак добре. Беше ужасно... Замина за чужбина. Известно време нямахме контакт с въпросното момче. Но няколко години по-късно започнахме да си пишем, след това и да се чуваме. Ние сме си същите както преди. Отношенията ни са просто прекрасни. Разбираме се с половин уста. Без да преувеличавам, той ми е всичко. Разбира ме винаги, с него мога да говоря за всичко, мога да споделя всичко. Ужасно търпелив е с мен. Аз съм много емоционален човек, сега имам едно настроение, след малко друго. Винаги се старае да говори с мен нормално, без да ми повишава тон, без да ме укорява, когато правя от мухата слон. Това продължава вече няколко години. Той е там, аз тук. Но вече не издържаме така. Нито аз, нито той. Искаме да се съберем и тази агония да свърши веднъж завинаги.. Но.. не знам как да го направя. Как да поискам развод, какво ще стане с детето, аз не искам да го отделям от баща му, а и той едва ли ще ми даде разрешение да го взема в чужбина за дълго. Макар и след толкова време семействата ни като разберат, ще стане война сигурно.. Той ми казва, да не се притеснявам за това, защото каквото и да става ще е до мен. Няма никакъв проблем с това, че имам дете. Но аз не мога да не мисля, за последствията.. Може би съм твърде черногледа или.. не знам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0400f0e5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Явно имашнужда от драми, но - моят съвет е да се разведеш и дадеш шанс на мъжа ти да си намери жена, която ще го обича. Развода не е стигма - вече е нормално явление.

Даже бих ти препоръчал ако мъжа ти е съгласен - да оставиш детето при него, за да не расте с бъдещите ти драми, които са неизбежни.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 31265da510
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Защо очакваш чужди хора по формите да ти оправят бакиите? В бгмама ти се написа достатъчно. Нямаш вариант всичко да стане цветя и рози и вие да плеснете с ръце, па да се прегърнете. Ще разбъркаш голяма каша и ще минеш през големи трудности. Съмнявам се, нещата да ти се подредят перфектно, както ти изглежда от далеч.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0ff6d0847e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И моите родители не ми даваха да ходя с мъжа ми, но не стана тяхното. После нямаше по-добър от него, радваха се на внуците. Грешката ти е, че си се омъжила без любов, че и си родила дете.
Трябва да се разведеш, за подробностите ще питаш адвокат. Най-вероятно мъжът ти няма да ти разреши да изведеш детето в чужбина. Тогава трябва бившият да се върне тук, нали казва, че нямало да те остави? Семействата ги забрави, не сте малолетни, можете да живеете на друго място.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: eade58343a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Едно не разбирам как си се омъжила без грам любов, че и дете имаш от човек, който ти е безразличен - как става това? ! Ти си голяма артистка - за Народния театър! И защо този човек си го лъгала, за това не мислиш ли? Не знам защо са ти колебанията изобщо - ти си направила своя избор и носиш отговорност пред детето си, а то си има баща. С твоята гимназиална любов сигурна ли си, че като живеете заедно ще се получи, защото доста се съмнявам. Тия родствени души - на практика май ще се окажат Приказки от 1001 нощ. Ако нямаше дете, хайде, да си хванеш пътя. Абе какво ви става с тая мания да правите нови странни семейства. Ще му родиш брат/ сестра, ще объркваш детето - то няма да заобича новия ти, защото това е чужд човек просто. Никой не е длъжен да обича натрапени хора. А постави се на мястото на малкото си дете, или само за оная си работа мислиш? ! Като си постъпила по този начин, ще си теглиш калая. Любов, мрънканици... Я се стегни бе, жена. Имаш семейство, гледай си го! Спри с глупостите и не гледай Диема Фемили. Само там има щастливи семейства с мащехи, пастроци и всякаки такива неестествени комбинации.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3388cfdef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За съжаление има много наивни хора, в тва число влизаш и ти, слагаш розовите очила и мечтаеш, че тва което ти пише "голямата любов" ще се осъществи.
На думи е лесно да обещаваш, но дали наистина е така? Взимай малко багаж, остави детето да го гледа бащата, поне докато си на екскурзийка при "любовта", а на онзи почни да му задаваш въпроси : "Детето къде/кога ще го запишем на у-ще? " Бях финансово зависима от мъжът си, а сега ще мога ли да разчитам изцяло на теб? " "Ще го гледаш ли като свое? "
Друг мъж не би гледал чуждо дете, освен ако не е много, много влюбен, като тва влюбване минава след някоя годинка съвместен живот.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 490c51eb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Да ме пази Господ от жени като тебе, които раждат и се женят от немай къде. А то не си единствената де, масово сте така. Коя се разделила с голямата си любов, коя се хванала с някой просто, за да роди. Хващате някой добряк, баламурник, раждате и после не го обичала. Защо си родила тогава бе?
Трагедия пълна. После ревете по форумите и плюете по мъжете. Ти си опропастила 3 живота. Твоя, този на детето ти, а най-вече на сегашния ти мъж. Това да ангажираш някой с дете, да му губиш времето.... това трябва да е подсъдно. За кои се мислите такива жени? Че можеш да си играеш със съдбите на хората ли. Не била щастлива и оп айде обратно при бившия, ама нали не си сигурна, че ще иска детето и ще се грижи, та затова почват сега притесненията.
Да ме пази Господ наистина. Това е престъпление.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f29e3821b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ми защо си се оженила за мъж, когото не обичаш, че и дете си му родила? Защо си си объркала живота? Родителите ти не живеят с нелюбим мъж, нали? С3ега си в сложно положение. Първо, отиди да видиш къде живее в чужбина този мъж, има ли условия, къща да живее там дете? Променил ли се е този човек, защото животът в чужбина като емигранти променя хората? Второ, предстои ти труден развод и най-вече определяне на родителски права върху детето. Не казвам да не опиташ, а да мислиш и да си предпазлива. И не слушай родители и семейства, пълнолетна си вече.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 24784f1271
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Лесно е някой да се преструва от разстояние и да те омайва с чатове. Сериозно, на кой свят живееш? ! В коя приказка? Това е виртуален флирт. На теб пише сега, после ходи по жени или си има приятелка. Пък ти, наивната, мислиш да си мъкнеш детето при непознат, че и да му правиш живота ад като го отделиш от баща му и насилиш да живее с непознат.
Като ви е скучен семейния живот, намерете си хоби. Не търсете пеперудки, пърхане, пожари, стари любови, а си подобрете сегашния живот.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 02e7537470
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Първо-най-голямата ти грешка е била, че си се отказала от този, който истински обичаш и си се омъжила за някой друг. Допуснала си огромна грешка за това, че си се подчинила на родителитие ти, вместо да се погрижиш първо за себе си и да последваш Сърцето си. Сега имаш Втори шанс от съдбата, затова не допускай отново същата грешка, като преди години. Радбирам, че сега ти е по-сложно, защото вече имаш дете, но по-добре детето да расте в семейство, което е добро към него и хората се обичат истински. Когато детето е малко-съдът присъжда попечителството на майката, но за живот в чужбина-не знам... , защото дори съдът да ти даде на теб попечителството, бащата на детето има право да го вижда няколко пъти седмично и т. н. Мисля, че ако ще живееш с детето в чужбина, тогава бащата на детето ще има право по няколко месеца да го вижда-примерно за летните ваканции.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 03bd1678f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   На първо време ще си позволя да те питам: Защо изобщо си се омъжила за сегашния си мъж и си му родила дете, след като твърдиш, че никога не си го обичала? Съжалявам за тъжната ти история с другия, който очевидно е любовта на живота ти, но това не ти е дало никакво право да си играеш така с живота на човека, който ти е съпруг. Не знам какви са вашите отношения, дали той самия те обича, но си постъпила доста малодушно, спрямо него.
Другият въпрос, на който ще обърна внимание: Щом с този човек ви привлича такава изгаряща любов, какво ви бърка какво мислят семействата ви? !! Вие да не сте на 12г. и вашите да ви забраняват да се виждате? !
Съветът ми е: Направи това, което ще е най-добре за детето ти.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d90624334d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ето заради такива като теб мъжете се озлобяват на жените! Я си представи ситуацията на мъжа ти: жени се, жена му се държи резервирано /със сигурност ти личи, че не си особено привързана/, все пак си правите дете и един прекрасен ден... оооо, Ромео, дойде си ти, Ромеоооо! Сега липсва само да го зарежеш от нищото и човекът да се чуди откъде му е дошло. Бонус е, ако му оставиш детето, за да не ти пречи с "любовта на живота"!

Като си се омъжила, нещата с онзи са приключили. Ти си решила да ги прекратиш! Не временно, не за година-две, не за три дни, а за винаги. Помните ли значението на тази дума? Обещала си вярност на бащата на детето си, ако това значи нещо за теб! Най-нормалното тук е да зарежеш тия глупотевини, но очаквам да направиш точно обратното. Пък после се чудим защо има женомразци в тоя сайт! Сега чакам да се появи и тема на някой идиот от ония, дето са причина за съществуването на мъжемразките, за да бъде идилията пълна. Някои хора не сте узрели за връзки, но все пак се напъвате! Жалко само, че заради вас горят и други хора!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7302fe78af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Обаче никой от коментиращите не и задава най-важния въпрос. Защо родителите ти са ти забранили да си с него. Кои хора ще са против добър човек, който обича дъщеря им. Тааа какво му е? Циганин, мюсюлманин, крадец, наркозависим, плейбой, отказващ да се жени и да поеме отговорност? М?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fc66642517
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Дори и да отидеш при него, старото гадже, пак ще си недоволна след някой и друг месец. Променливите настроения за лош признак и означават емционална неустойчивост. За теб хората са винаги бели и винаги черни, някой друг ти е виновен за съдбата и често имаш нужда да обвиняваш когото и да било. Това са Гранични състония, много неприяно за който и да било твой партньор. Казват, че имаш нужда от психолог, но това не се лекува. Все пак не тормози съпруга и детето си- те не са ти виновни за грешните ти решения
М57

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9142119ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Добре дошла в реалния живот. Малко са щастливците които се женят по любов. Голяма част от двойките са така. Събират се за да не стоят сами, защото им е време за деца, финансови интереси... Бракът често е просто протокол, социален договор. Това е тъжната истина. Има много мъже и жени в твоето положение.
Голяма грешка си направила като си се омъжила за друг па и дете си му родила и то толкова млада. Но стореното, сторено. Според мен няма никакъв смисъл да продължавате брак без любов. Нито ти ще се чувстваш добре, нито мъжът ти. От друга страна, един развод ще е травма за детето, освен ако не е много малко и не разбира или пък по-голямо и способно да разбира че няма да загуби нито майка си нито баща си.
Още си млада, надявам се и съпруга ти да е млад та да може и двамата да си оправите живота поотделно. А детенцето няма да е хубаво да прекарва дълго време отделено от единия родител, но мисля че все пак ще може да се споразумеете. А колкото до човека когото обичаш, най-добре би било той да те посети в Бг, да говорите персонално, лице в лице, а не по чатове. Тогава ще ти е по-лесно да вземеш решение.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4cb4595c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Има и друг вариант, зарязваш детето и тичаш при любимия, но да знаеш, че като ви налегнат проблемите, нищо няма да е същото.
Прекрасни отношения на влюбени с дете между тях и то само от единия родител -няма. А малките са отвратителни интриганти.
Аз не бих могла да живея с мъж, който има дете от друга и то живее при него. Няма романтика в такива връзки. Та тя изчезва, когато детето е и на двамата родители, а какво остава, когато си живеете с един малък ревнивец, за когото единият е чужд. Ще трябва да се криете кога да правите секс и т. н.
Ти още живееш с илюзии. Първо - мъжът ти като разбере, че го зарязваш заради някакъв в чужбина, само от яд няма да ти разреши да вземеш детето. Примери на познати изпаднали в тази ситуация имам около мен цели 3 броя. Дадоха разрешение на бившите си да извеждат децата, едва след като ги разделиха с онези мъже, заради които бяха зарязани.
В общи линии има само три алтернативи - развеждаш се, като детего остава при баща си, любимият ти се връща в БГ, търпиш и водиш сив живот с мъжа, когото не обичаш и детето ти живее сред скандали.
Не мисля, че и трите възможности могат да се реализират. Изключвам твоят любим да се върне в БГ. Изключвам мъжът ти да ти разреши да изведеш детето в чужбина.
В останалите варианти ще има задължително жертва на нечие щастие за сметка на чуждото щастие.
Ти ще си нещастна, ако останеш с този мъж, и детето ти няма да бъде особено щастливо, защото ще расте сред скандали.
Ако зарежеш мъжа си с детето, временно ще бъдат нещастни, но после може и да намерят жена, която да ги обича.
Ако ти си нещастна, ще направиш всички около теб нещастни.
Така погледнато отстрани твоето щастие е за сметка на нещастието на детето ти.
А колко изобщо ще трае щастието ти с онзи мъж в чужбина също не е ясно.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9bfd4ab72a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Какво му е на мъжа ти? Напиши някои негови кусори!
Какво му е на "първата ти любов", та вашите са били против (както попита и N12)? С какво всъщност основно те привлича - имали сте страхотен секс, има страхотна физика, интелигентен е, говори ти (пише ти) омайващо, има доста пари... друго?
Ако искаш реален, полезен, адекватен, безпристрастен съвет е важно да ни кажеш. От първия ти пост оставам с впечатлението, че просто си се възнесла в облаците и най-добре е да слезеш на земята. Изобщо не е изключено да греша. Постарай се да ме обориш. На първо време не прибързвай да взимаш съдбовни решения!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6b44215f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Изключително съм съгласна с първите юне оя по въпроса! Наистина за мен това е много незряло и безотговорно! Наистина живееш в някакви фантазьорски приказки! Събуди се жена! Поради и! След като то се е стекъл живота в тази насока и то само и единствено заради сонстве ите ти избори и решения трябва да пораснеш и да поемеш отговорност! Забрави какво е било в гимназията! Боли сте лапета! Човек се променя! А и наистина ме знаеш дали той не е женен и няма и той деца! Най лесно е за него да те лъже и да си губи времето е онлайн глитъ с теб а ти мепоравналата да се връщал в някаква минала любовна история тийнейджърска! Аз не разбирам как може да обичаш един а накрая да легнеш с друг и да ми направиш дете? ! Жени като тебе ги знам! Моята майка е такава! Легнала с двама дет ме обичала направила им деца и не обича и тях! ( Аз съм едната от. Тези деца! ) Така че мисля че не обичаш това дете щом не си го създала с любов! За мен ти си егоистка! Мислиш за себе си а не осъзнаваш че си забъркала още два живота! Нямаш никакво право да го причиняваш развод или раздяла на този мъж или да въвличаш детето му във филмите си в главата си камо ли да ги правиш р алчност! Гледай реално на живота! Аз съм само на 25 г и не съм семейна но никога не бих постъпила така като ти си направила! На мен ми прилича сякаш си останала някъде там още в гимназията детската " съвършена и мечтана " любов която няма бъдеще в реалността! Спряла си да се развиваш и да растеш! А си майка уж? ! Това учи на житейски опит? ! Като гледам нищо в този живот няма да те научи да пораснеш и да си вземаш поуки! Хора от моето семейство сантакива! На 53 г на 80 г те повтарят едни и същи грешки и вечно някой друг е виновен за техните постъпки и решения! Такива хора само да кажа които не поемат отговорност за собс си решения думи и дела не постигат нищо! А само зъувар все по дълбоко в собствените си л*йна! Не харесвам такива човешки същества! Те са пълна противоположност на мен!

Ами пак казвам не замесвай и не наранявай нито съпруга си нито детето! Бюст вина за простотиите ти от едно време! Ме го заслужават и нямаш право да им го причиняваш! Стой си на задника и каквото си си надробила такова ще го сърбаш!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 87cc444666
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   В бг мама тоя казус беше дъвкан една седмица, казаха ти се всички възможности пред теб. Какво друго очакваш да чуеш тук?
За другите коментиращи, мъжът е от друг етнос, вероятно ромски.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker