Продължителното заглеждане означава ли, че може да последва изневяра? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Продължителното заглеждане означава ли, че може да последва изневяра?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 2050 пъти
Здравейте,

Нека започна, че съм във връзка от 10 години, на 30 г. съм и съм била само с настоящия ми партньор.
Преди няколко дни бяхме в клуб и нещо започна да ме гложди.
На съседната маса имаше младо момиче, с къса рокля, дълга коса и бих казала доста симпатична в лице. Аз самата оценявам женската красота, често съм коментирала с мъжа ми, когато дадено момиче е хубаво.
Бях на маса само с мъже и разбира се всички забелязаха, че е хубава и го изкоментираха, както и мъжът ми. За мен това принципно не е проблем, съвсем нормално е мъж/ жена да оцени другия пол. Това, което обаче този път ме накара да се замисля е как моят мъж не спря да си извърта главата назад, защото тя се падаше зад него. Аз забелязах, защото съм доста наблюдателна и накрая му казах да се сменим, защото ще го заболи врата да се върти. Даже ми се струва, че и неговия приятел му каза същото. Когато аз го казах, той се направи на разсеян и попита защо, но от този момент нататък спря да се обръща.
Не съм ревнива, той често излиза по мъжки, сметка не държа, но се замислих: Ако той толкова настоятелно гледа, значи ли това, че може да пристъпи и към изневяра ако се отдаде възможност?
Да си призная аз не се заглеждам, най-много веднъж да погледна и толкова и може би заради това ми е странно.
Ще се радвам на мъжка гледна точка!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: bb6ee508fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Естествено че ще пристъпи към изневяра ако се отдаде възможност. Но само ако се отдаде. А реално не е толкова лесно да се отдаде. Наистина красивите млади жени и без това нямат интерес към всички, които ги заглеждат навън, на работа, на заведение или на улица, че да си легнат веднага с тях. От моя личен опит ти казвам че са се пробвали да ме свалят мъже, които са семейни, но какво от това, отрязвала съм ги.
Другото, което си мисля е че все пак според мен никой мъж няма да рискува да се скара с жена си или тя да разбере. Каквото и да прави, ще е скрито и тайно. Това е мойто мнение по темата.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 67a582e7b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Знаеш отговора...
Тази специално, в главата си я е оправил поне няколко пъти още докато си е кривял врата. Това са типа мъже, които при възможност не пропускат.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e467946185
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Еми те 1 и 2 са казали всичко. С тази разлика, че 2 говори за "тип мъже". Та този тип мъже са тези, които са физически и душевно здрави.
Има и друг тип мъже, дето никога не се заглеждат, но там пък съвсем вече няма да знаеш кое не им е баш в ред.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c659f112c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Добре, че не можем да си четем мислите един на друг, че ще стане страшно.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 895a6e42b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Като мъж ще шокирам жените с нещо, което вероятно не знаят. Зазяпването е реакция, която се отключва при вида на женските форми, казано накратко. Да си женен не те прави импотентен или незаинтересован от женски форми - тоя реглаж идва "на друго ниво".

Според това колко отдавна не е правил секс реакцията може да става по-силна и неконтролируема, защото е свързано с либидото и желанието за секс с жена. По-слаба реакция, по-лесно се подтиска в присъствието на жена ти. По-силна, по-малко вероятно номерът да стане. Тук идва и така наречения тип - аз например явно съм с афинитет към жени с кестенява коса и светли очи. Да ме убиете, не знам откъде идва това, но съм го забелязал! Тях мога да ги зазяпвам дори без да им зяпам гърдите, задника, краката. Даже без директни мисли за секс и с напълно облекчено либидо - просто ми привличат вниманието.

Самото подтискане /споменато по-горе/ е уважение към вас, т. е. приучено поведение, а не естествено такова. Като такова обикновено е свързано с интелект, морал и други причини /да, например страх от събуждане на подозрение, ако имаш поне два свързани един с друг неврона и можеш да изпиташ страх, че ще усетят каква лъжлива гад си/.

Виж му цялостното поведение и не си прави изводи от единичен случай! Ако беше толкова просто да разбереш другия пол, хората нямаше да пускат теми тук, а едни други да правят пари от книги, учещи ни как да се спогаждаме с другите. Което няма да спре ентусиастите да си вярват, че са успели...

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3e41ea8f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Н 3, глупости говориш. "Този тип" са хора, които не умеят да контролират. Всички здрави хора поглеждаме, то си е нормално, даже мислено можем да ударим един бърз секс с "обекта" но ако не може да контролира дори до толкова поведението си, няма да контролира съвсем пък ако му се удаде възможност. За това иде реч.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e9864acb2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Напълно съм съгласен с мнението на другите преди мен. Всички нормални мъже оглеждат хубавите жени и то на всякаква възраст. И ако се отдаде някакъв подходящ момент, в който те да се възползват от тези жени, те ще го направят. Този момент за свестните мъже означава преди всичко дискретност- тоест жената до тях да не разбере. Дискретност трябва и за хубавата жена, съгласила се на случайна връзка. Има си правила за добро поведение, нали? Не живейте с илюзии, ако мъжа ви още ви чука активно поне 2 пъти седмично. Той не иска само вас.
М57

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5158b58a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Значи номер 5 ти е дал най-добрия отговор.
Аз ще добавя че човек по природа не е моногамен. Просто сме усвоили този начин на взаимоотношение между половете по редица причини чиито корени трябва да търсим векове назад. Тъй че си е в реда на нещата по време на целия ни репродуктивен живот да се чувстваме привлечени от представители на другия пол. Просто при мъжете това привличане се случва доста по-често заради тестостерона. Тестостеронът е хормона, който стои в основата на сексуалното желание. При мъжа той е в много по-голямо количество отколкото при жената. Нормално е един мъж да заглежда други жени и то често. Друг е въпросът че един възпитан мъж ще внимава когато е със жена си и ще подтиска този свой инстинкт. Това е от чисто уважение към половинката, особено пък ако знае че такива прояви я карат да се чувства пренебрегната или неоценена.
Дали ще изневери вече е друг въпрос. Едно е да му се струва секси, друго е да тръгне да си ляга с нея. Бас държа че ако реално имаше тази възможност, щеше да го направи. Друг е въпроса обаче дали реално ще му се отдаде тази възможност. Първо, има жена която ако разбере ще се разсърди, може и да го зареже. Второ, твърде вероятно е въпросната девойка може да не иска да прави секс с него. И трето, ако е от по-съвестните, дори да е 100% сигурен че няма как да го хванат в изневяра, ще има предвид че после ще се чувства виновен.

Едно е да го желае, друго е да може. Ако поведението му те кара да се чувстваш неприятно, поговори с него. Ако е разбран и те обича, ще го има предвид. Няма как да изключи своя интерес към жените, но ще се постарае да не го прави в твое присъствие. Няма никакъв смисъл обаче да се тормозиш с мисълта че може да ти изневери. Ако иска и може, ще го направи. Дали ще разбереш вече е отделен въпрос.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8a045c7fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не зная дали означава, че ще пристъпи към изневяра. Но да си с жена си и така настоятелно друга да ти е "номер 1" в този момент за мен е отврат. За жалост ми се е случвало и никак не е приятно. В крайна сметка за мен е неуважение към човека до теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2c4262ca0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Била наблюдателна и цитирам:"моят мъж не спря да си извърта главата назад, защото тя се падаше зад него. Аз забелязах, защото съм доста наблюдателна ". Боже, колко наблюдателна е тази... Да стоиш до някого, той да се върти на почти 270 и да не го забележиш, значи си сляп. А тя била наблюдателна. Сигурно с твоята наблюдателност си забелязала, че често те пропуска, а?

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5b840f4569
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз съм номер 3 до номер 6: Много интересно, че ми казваш, че говоря глупости и след това повтаряш точно каквото съм казал аз. :-D

Второ авторката не казва "мъжът ми винаги, когато види хубава жена и не може да спре да я зяпа", а "Това, което обаче ТОЗИ ПЪТ ме накара да се замисля... ", т. е. говори за някакъв изолиран, единичен случай. Но пък тогава ще питам също - какво му е ненормалното? Всеки жив човек може при някакви обстоятелства нещо да се впечатли и да не може да си отмести погледа. И тук да успокоя авторката - който много зяпа, не е сваляч и ебач. Но няма да задълбавам тук в основите на флирта и пикапа.

Аз поне от това, което е написала авторката, не виждам системно отклонение в поведението на мъжа и.

Това, което съм казал по-горе е друго: че е ненормалното НИКОГА да не се заглеждаш. Това трябва или да си сляп или ебати социопатът, или ебати мухльото, или да имаш някакви други по-сериозни душевни проблеми.
Самата авторка също казва "... всички забелязаха, че е хубава и го изкоментираха, както и мъжът ми. За мен това принципно не е проблем, съвсем нормално е мъж/ жена да оцени другия пол. "

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5431fd53fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   А можеш ли да си отговориш, защо след 10 години връзка ти си му още приятелка, а не жена? Продължава да излиза с приятели и тогава се заглежда на воля, но вече дори не успява да се сдържа.
Правите ли секс всеки ден - поне веднъж дневно?
Този човек не те уважава, няма и страх от теб, невъздържан е и ако вече не ти кръшка, е въпрос на възможност да го направи.
Защо ще излиза сам с приятели според теб? Той просто ловува, пък ако някоя върже...
Няма ли начин да разпиташ приятелите му, така ли се държи когато санв мъжка компания, , по реакциите им ще познаеш, кога лъжат.
Продължавай да су губиш най-хубавите години с него без никакъв ангажимент от негова страна.
Като започнат някои жени да се обясняват как не били ревниви, а после се чудят, защо им изневеряват. Не си ли маркирате територията, не си ли контролирате мъжа, ще е като разгонено безстопанствено куче.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f82d5a77ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   11, не, на легнах на самоконтрола! Там е разликата!
Едните са като маймуни, накъдето се насочи "оня" натам и те, другите се контролираме и уважаваме хората до нас.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b0f0c492fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Това толкова настоятелно заглеждане по-други жени, си е бая унизително за теб миличка. Не знам как търпите такива унижения. Ако той те уважаваше, ти щеше за него да си номер 1, и да направи следния коментар: Абе хубава е момата, ама от мойта по-хубава няма. А той зяпайки по други като загорял чикиджия, така злепоставя освен теб и себе си пред другите. Преди години една моя любовница се загледа на една бензиностация по един, ама така се загледа, че направо зехтин и текна от очите. Изхвърлих я мометалически от колата като мръсна котка. Беше зимата -20 градуса на една магистрала. Без една стотинка не знам и не ме интересува как се е прибрала.

Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 110eb5d48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Неприятната истина е, че при всеки мъж ако му се отдаде сгоден случай и е сигурен, че след това няма жена му да разбере - би изневерил. Но принципно на мъжете им е по-трудно със намирането на секс и е мит това, че едва ли не само да поиска ще намери някоя да си отвори краката. Особено ако е красива. Въобще не е толкова лесно колкото си мислиш. Освен ако той наистина не е топ мъж на външен вид. Ако и той няма много опит и не е бил с много жени, вероятно си мисли за други. Но от фантазии до реалност има голяма разлика. Което не пречи да е обидно за теб, но… ако мога да те успокоя не само твоя мъж е така, над 95% са така

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 54561958ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Да, значи. Всеки мъж иска да спи с много жени. Съжалявам за отговора. Жена на 45 съм и мога да кажа със сигурност, че вече си представя как прави секс и с друга. Свиквай. Хората сме полигамни. Съжалявам за болката, просто се настрой за истината на този живот. Гадната истина, е че е всъщност всички сме свободни независимо дали сме в брак или не. Просто умните го правят без да обиждат партньора си и децата си. Твоят теб все още малко наивен за да го прави пред тебе. Съвсем скоро някой ще му даде акъл пред тебе да се прави на света вода.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6518dd985e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз харесвам големи дупета и големи цици. Зяпам на воля дори когато съм с жената. След 15 години заедно при нас е като на игра. Когато се разхождаме заедно и видя нещо и го показвам. Моята е леко пълна и има комплекс но аз я чукам като не видял. Казва ми, ти си извратен, как харесваш тия дебелите но знае че щом се приберем ще я чукам. Дори тя ми ги показва вече, виж тази или онази какъв гъз има , знае че се възбуждам.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7f06fbbc25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   16, аз не искам да спя с много жени. И доколкото забелязвам съм мъж. Така че не генерализирай.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c4db0c689e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Според мен не е нормално да ходите 10 години и вече да не сте женени или с дете. Връзката ви е в застой. А и ти правиш огромната грешка за посочваш на мъжа си други хубави жени. Защо му насочваш вниманието с думите - тя е хубава? Доста грешки си направила, подбутни връзката ви в някаква посока - да се ожените или да имате дете. Това ти е важно, не дали заглежда други жени. Всички мъже го правят.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2c4262ca0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   До n 19, глупи, ти ако спиш с жените, никоя няма да те трае. Щш тш захвърлят, като заспал кон. С жена не се спи, ч ае прави любов или секс, както си избереш. Трябва да пораснеш.
Ан

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 13510bbce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Здравейте, аз съм авторката.
Благодаря на всички коментирали, човек е важно да види и други гледни точки и да си свери часовника.
Може би голяма част от вас са прави, че съм наивна и съдя прекалено много по себе си-аз не се заглеждам, не търся чужд мъж, не си предствавям да правя секс с друг човек и вероятно заради това съм така спокойна.
Относно нашите отношения ще кажа, че нямаме брак, но не заради него, а заради мен. Не съм от жените представящи се в бели рокли пред 50-100 души... А той винаги е искал голяма сватба. Чак преди 1- 2 години се съгласи на нещо малко само за нас. Наскоро обаче си купихме жилище и покрай обзавеждане/ремонт не ни остана време да организираме, имахме и други семейни ситуации... мога смело да твърдя, че връзката ни не е в застой...
Говорих с него по темата, защото винаги съм смятала, че за мен лично е най-добре да си изговоря нещата. До момента съм разпознавала ако излъже, дори за нещо дребно. Конфронтирах го, обясних, че е ужасно неуважително и буди в мен подозрения до колко мога да му имам доверие. Никога досега не ми е дал повод за съмнение, имам достъп до всички телефони, чатове, сметки, лаптоп... почти винаги ме кани да изляза с него, дори да са само мъже, по-често аз отказвам.
Каза, че наистина не е гледал към нея, а просто е оглеждал хората, дори ми разказа как имало на масата мъж с кожено яке и с едното момче си говорили как не е припаднал от жега. Извини се и каза, че ще говори с едното момче дали наистина е зяпал, защото не го е правил умишлено, даже кажа "Поне да бях зяпал, да не ме обвиняваш напразно". Но аз разбирам, че няма да ми каже "да, зяпах, имаше баси якия задник".
След вашите коментари за секунда се замислих дали да не му направя проверка.. фалшиф профил, писане тайно...
Благодаря на всички, може да е наивно от моя страна, но избирам да му вярвам. Винаги съм му казвала, че ако някога реши, че не е щастлив с мен, дори да имаме деца да ми каже, защото ще го разбера. Предпочитам цивилизована раздяла, а не ужас без край. Той също е казвал, че не разбира как може хора по 10-20 години заедно да си изневеряват и унижават по този начин. Вярвам, че наистина мисли така.
Благодаря на автора на коментар №5, много правилно ме насочихте към това да погледна цялостното поведение, а то е много внимателен към мен, обича да се гушкаме, да си стоим заедно, кани ме почти винаги да излизам с него, вкъщи се включва с каквото може, правим хубав и редовен секс и определено все още го възбуждам дори само с целувки и т. н.
Реших да се погрижа за себе си, поръчах си няколко роклички дори за ежедневието, малко нови дрешки и бельо, защото вероятно покрай грижите за други неща не съм си обръщала много внимание. Напоследък винаги бях с маратонки, дънки и тениски...
Ако един човек иска да изневери, той винаги ще намери начин... но рано или късно си проличава... Предпочитам да правя каквото мога от моя страна за нашата връзка, отколкото да създам напрежение с явна подозрителност.
Бъдете здрави! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker