Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2551 пъти
Привет на всички! Аз съм на 20 години и съм момиче! Искам да споделя с Вас и евентуално да получа съвет как да постъпя ( за, което ще съм мното БЛАГОДАРНА!!! ).
Когато бях на 16 в живота ми се появи един мъж на 25 години, доста привлекателен и нежен, същият този мъж се опитваше да присъства в живота ми по всякакав начин. Движихме в една компания, често ме канише на танц, искаше винаги да сяда до мен.

Беше известен с това, че приспива с жените и ги оставя ( този път явно аз бях набелязаната ), а и си имаше приятелка от друг далечен град с, която бяха заедно от 3 години. Намери ме телефона и започна да ми се обажда често и ме канише на кафе - отказвах, но един ден се съгласих ( от любопитство ). Отидохме на кафе и някак си с времето станахме близки, споделяше ми доста неща ( нещо, като приятели ). Но една нощ започна да ме прегръща и както бяхме събрани в едно село, в едно заведение, той си допря устните до мойте, след което последва една разтърсваща целувка! Целувката доведе до пускането на ръчички, а ръчичките до леглото.
Мислих, че вече получи това, което искаше от мен, но се повтори още 5 пъти. После престана секса и започна да идва, при мен все по - често.

Стояхме с часове пред вкъщи и си говорихме, прегръщаше ме, целуваше ме. Казваше ми : " С теб съм спокоен, с теб мога да споделя всичко докато с нея нищо, тя дори не ме слуша " ( след което следваше целувка ). Прекарвахме все по - голяма част от деня заедно, не се виждаше с нея, но и между нас не беше връзка ( дори не знам какво беше ). Но... се влюбвах все повече и повече. Тогава реших да се отдръпна, когато звънеше казвах, че съм заета. Тогава в живота ми дойде нов човек момче на 20 години, казваше че иска да сме заедно, че ме бил харесвал. Беше настоятелен - казах му, че имам чувства към друго момче, а той ми пойска шанс да ми покаже, че може да се получи между нас. Дадох му този шанс, а другият мъж ми каза : " Щастлива ли си с него? С какво той е повече от всеки друг? ".

С момчето бяхме заедно 2 години разделихме се, защото завърши и се наложи да се върне в родния си град, който е на 400 км. ( голяма любов беше ).

Това лято, когато бяхме на кафе с компанията едно момче каза, че въпросния мъж сега живее с някаква жена. Същата нощ се бяхме събрали и някой ме хвана за кръста, обръщам се и кой да видя - него естествено, но с него беше и жена му, ако мога да я нарека така. Цяла нощ ме наблюдаваше, някой приятели ме попитаха какво става? Други казаха, че ми следи всяко едно движение, а най - добрия му приятел ми каза : " Ще ти кажа нещо малката, той не е щастлив с нея, влюбен е в друга" и ми намигна (не разбрах, как да го тълкувам ). И сега какво се случи? Отново усещам влечение към него. Колкото пъти го виждах, толкова пъти той всякаш се радваше, че ме вижда, закачаше ме. Една сутрен ми се обади с думите " Добро утро принцесо! " Пита ме как съм, имам ли си приятел и други такива.

Тук е проблема сега искам да съм с този мъж, а незнам как да постъпя. Сега е сам разделили са се с приятелката му. Знам, че той също иска да е с мен. Той няма вече как да се свърже с мен, понеже си смених номерата, не съм в града за момента и няма как да ме намери поне за сега. Как да постъпя дали да му се обадя или не ( и ако му се обадя какво да му кажа? ). Дали да му споделя какво се случва или да мълча? А дали има найстина някакви чувства към мен?
Моля Ви дайте ми някакъв съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 40091e619e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами миличка бих ти дала съвета да му се обадиш, да се видите! Кажи му всичко така, както си го споделила тук и... Пусни се по течението!!! Направи така, че той да ти разкрие също душата си!!! Нищо не се знае, пробвай нищо няма да загубиш!!!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 90cadf77d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   жена на 20
Пробвай се пък.. за любовта никога не е късно. Може наистина да чувства нещо към теб.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 38a294720f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   първо като пишеш нещо го проверявай за правописни грешки. Не разбрах от началото той тези момичета приспива ли ги или преспива с тях, виждаш ли как една буква променя целият смисъл.
Та на въпроса. Някой ще ти кажат, че е лошо да развалиш семейство, но ако нямат деца и не е бременна и не я обича, в което трябва да се увериш, чак тогава действай покажи му, че има зелен светофар а той да реши дали иска да подновите отношенията си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b02ca5a8bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно химията между вас е налице и е силна щом след толкова години и други любови все още търсите вниамнието си. Няма ли начин пак да попаднете в обща компания? Сега идват празници, организирайте се. Нека първата крачка не идва директно от теб, но при подходящите обстоятелства, непременно му покажи, че си позитивно настроена и имаш желание нещата между вас да се случат. Ако и неговите чувства не са се променили, веднага ще откликне. То щом нещое писано да се случи, ще се случи независимо от всичко.

Късмет!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4e9e1168f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Може и да се е влюбил в теб, но мъж който "таче на два стана" или сиреч казано - не оставя сигурното, за да бъде с "любовта си" - не е мъж! Ако толкова държеше на теб просто щеше да я зареже и да се съберете веднага! Явно просто му харесва секс с теб и човека си иска да си му за забавление.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cc440ec666
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не се занимавай с мъже, който не знаят реално какво искат от живота :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1a4f6dd72f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ох, научи се да пишеш правилно....!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0e89baf0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Като четох историята ти се развълнувах и аз :) Обади му се какво чакаш, не виждаш ли че и двамата изгаряте да сте заедно? Дано да се получат нещата между вас, искрено ти го желая

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3cdadd9c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   според мен трябва да му се обадиш и да му кажеш каквото чувстваш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker