Объркана история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана история
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2415 пъти
Здравейте, нещо, което ми се случи на скоро не ми дава мира - както се казва държи ме будна през нощта.
В началото на лятото се запознах с един мъж, с когото изобщо никога не съм предполагала че ще имам нещо общо. В началото нямаше нищо между нас, бяхме само приятели, виждахме се всяка вечер да хапнем и да пийнем заедно. Една вечер, аз малко прекалих с пийването и го попитах направо дали иска да се прибере с мен в къщи. Той веднага се съгласи. На следващия ден се чувствах гузна и леко разочарована от себе си и реших, че повече няма да правя такива глупости и започнах да се държа сякаш нищо не е станало, като единствено го помолих да не казва пред приятелите ни.

В града му се носи репутация на Дон Жуан, замесен е и проблем с алкохола, хазарта и полицията. Типичното „ лошо момче „. Доста време след това се повтори отново такава вечер, замесена с малко повечко алкохол, и тогава се разбрахме, че това е само секс и нищо повече. Продължихме, естествено да се събираме всяка вечер, отношенията ни се затопляха все повече и повече. И без да усетя изобщо как е станало, аз чаках с нетърпение да го видя, харесваше ми страшно много как с него никога не е скучно, винаги е душата на компанията, самото му присъствие ме караше да се чувствам спокойна и щастлива. Отначало се държеше по-хладно и дръпнато, но след няколко бири се променяше значително. Доста пъти след като другите са си тръгвали сме оставали с часове да си говорим. В последствие всички разбраха за отношенията ни (той им каза), приятелите му се шегуваха че е влюбен в мен дори. Споделихме си толкова много неща, дори се разплака пред мен. Правил е много мили жестове , на които дори не бях подозирала че е способен – като започнем от това да ми приготви закуска, до това да заплаши, че ще набие 5 човека, защото единия от тях се държи грубо с мен. Но понеже бях само за няколко месеца в този град, наближи момента на заминаването ми. В последните дни отношението му към мен беше толкова непостоянно и объркващо. Двете последни нощи ги изкарахме прегърнати, силно притиснати един в друг. На сутринта, когато се събудихме а аз трябваше да тръгвам към гарата, а той се държа толкова странно, което вля още повече смут в главата ми. Помолих го да ме изпрати, а той ме попита нещо от сорта на, като за на края няма ли да ми кажеш нещо. А аз го попитах „Какво искаш да ти кажа? ”. Той повтори въпроса си, аз също. Просто една мисъл не минаваше в главата ми, не знаех как да се държа. Не исках да показвам чувства, а и нямах идея какво искаше да чуе.

Нито аз, нито той повдигнахме повече въпроса. Изпрати ме до гарата, прегърнах го и заминах.

Дори не подозирах колко много ще ми липсва. Не мога да мисля за нищо друго, а в главата ми е страшна каша. Осъзнавам пределно ясно, че начина, по който се разделихме е адски глупав и изобщо не искам нещата да останат така. Проблема – аз съм по- уравновесена и не обичам открито да изразявам емоциите си, а той още по-малко. Той направи някакъв опит за разговор на края, а аз се държах по възможно най-глупавия начин. И никога не мога да предположа какво му се върти в главата, дали е имал нещо в предвид като ми е задал този въпрос от типа на „ти си тръгваш, какво ще стане между нас? ‘’. Не смея да го потърся, защото не знам дали изобщо ще иска да ме чуе, дали му липсвам или всичко е било само в главата ми. Но ще бъде адски глупаво ако пропуснем шанса да има нещо повече между нас, поради простата причина, че никой не събра смелост да каже каквото и да било. И така, страшно ще съм благодарна, ако получа мнение по въпроса, какво искаше да каже и / или чуе, също така всякакви съвети.

Извинявам се, ако звуча безсмислено като оглупяла тинейджърка, просто в главата ми е страшна каша от мисли, догатки, предположения и чувства.
Благодаря за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7476b12dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, какво очакваш да ти кажем! Всеки сам гради бъдещето си. Мислиш за него, липсва ти, личи си, че не си безразлична... Какво чакаш тогава, а ако и двамата изпитвате едно и също, но никой не се осмелява да направи първата крачка.. какво става тогава...!? Обади му се, говорете, изяснете! Дръжте се като големи хора а не като рогати добичета /съжалявам за сравнението... , /Помогни си сама, от теб зависи!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1b5115a1fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Едва ли аз съм най-подходящият човек, който да ти дава съвети, понеже аз съм тийнеиджърка, но ще споделя мнението си! Любовта е онази част от живота ни, която ни обсебва и ни прави неадекватни! Тя нахлува в мислите ни е ни прави щстливи! Ти си влюбена в него и това е прекрасно, защото се чувтваш щстлива, но понякога е по добре да оставим изживяванията и да не се опитваме да ги доразвиваме, защото можем да се разочароваме от тях! Чула си, че той има пороци - ок, може би не е точно така, но помисли какво може да се случи, ако ти отидеш в неговият град, бориш се за неговата любов и накрая той се окаже, човек за когото не си заслужава да се бориш? Няма ли да загубиш повече от колкото да спечели? А ако стане по другият начин - отидеш при него разкриеш чувствата си и се окаже, че той е твоят човек - тогава ще бъдеш много щастлива! Никой не може да ти даде отговор на въпроса какво да направиш! За щастие ние жените имаме едно нещо в себе си, което е силно развито и това се казва интуиция! Остани сама със себе си и си помисли достатъчно ли държиш на него! Ако не се поколебаеш - тръгвай! Но винаги имай едно наум! Защото в приказките има по няколко герои! Успех ти пожелавам и независимо от всичко БОРИ СЕ ЗА ЛЮБОВТА СИ! Независимо дали тя е в този мъж или в друг!!!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 237430e90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   жена на 20
Потърси го...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d897c84b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че те е забравил отдавна. Време е да направиш същото и ти :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b9d975b06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Подкрепям 1.

Според мен, ти много се страхуваш от любовта и затова в началото си се опитвала да се оправдаваш (заради алкохола е), както и да намираш причики и причинища, за да се „измъкнеш“. Е, може да не е принцът на бял кон, да има своето минало, но ти го описваш като човек, който е сърдечен, социален и дори хлътнал по теб. Чакал е да кажеш, че го обичаш или поне, че ще му липсваш, че искаш да поддържате връзка - нещо такова.
Според мен, ти си го отблъснала заради страховете си и така си го наранила, което пък е било неговият страх.
Обади му се, кажи му, каквото написа тук, пък каквото стане - не бягай от любовта и не търси мистър Райт, мистър Биг или мистър принцът на Уейлс. Живей днес и сега, ако срещнеш любовта, пий до последната капка.
Хайде, успех и не се страхувай - няма за какво.
А.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d76763a522
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами то е ясно какво е искал да чуе - че ти е било интересно, приятно, че не съжаляваш, че ти харесва, а може би, че си влюбена. Според мен той самият е затворен и не говори, но дори без да иска е изпитвал, а може би и изпитва чувства към теб и е чакал някакъв намек, знак и пр. Не съм съгласна, че непременно те е забравил, че трябва да оставиш нещата така. Просто му се обади и му кажи какво изпитваш към него. не някакви обяснения в любов, а нещо простичко: "мъчно ми е за теб", "тъпо ми е без теб", "липсваш ми" ит. н. т. По реакцията ще разбереш какво мисли той. И тогава ще рашиш да се отдръпнеш ли или не. Но не пишеш възможна ли е въобще връзка помежду ви, щом не сте от един и същ град.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4a296ddc8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   мятай се направо на влака

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 96cc02650f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм на мнение, че човек не трябва да пропилява времето и всеки един шанс, който му се дава, много трудно се попада на хора, които са ни приятни и си пасваме. За мен е важно да направя всичко по силите си за човека, дори и да си счупя главата, поне след това ще знам, че съм опитала и съм направила всичко за дадената връзка, а не да страдам от гордостта си и цял живот да съжалявам. Момчето те харесва, самият факт, че заедно сте изкарали толкова много време, просто всеки иска другият да поеми инициативата, а като се замислим -толкова е глупаво. За какво е всичко, нещата са толкова лесни и прости, а ние си ги правим по възможно най-трудния начин с тези непрестанни игрички и самодоказване кой е по-горд и търпелив.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker