Девствен и социално неудобен. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121397)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Девствен и социално неудобен.
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 2235 пъти
Здравейте, мъж на 22г съм и реших да пусна една тема, е така да си излея душата, та проблема ми е ви е ясен, никога до сега не съм докосвал или целувал жена и това започва да ми пречи психически, защото не е по мой избор. Имам желание за секс, но до сега не съм привлякъл жена за да се случи, явно не съм достатъчно привлекателен или ги отблъсквам по някакъв начин, принципно не съм много срамежлив, комуникирам сериозно със приятели и познати както и със момичета (много рядко, почти не познавам такива) но мисълта да флиртувам, или да поканя някое момиче ме плаши сериозно. Най вероятно, това се дължи че те винаги са страняли от мен още от училище, просто ме отбягваха като приятел и мисълта за това ме убива, повечето ми познати или приятели не са девствени, още от 16-17г и осъзнавам че това е не е естествено, като мъж имам желание за секс и интимност но не знам как да постъпя, а годините си летят. Не търся специалната, просто момиче със което да ми е приятно, или още по добре, такава в която съм влюбен, мислил съм какво да правя но наистина не знам, не познавам момичета и не съм в компания, където може да се стигне до запознанство. Мислил съм за проститутка, но мисълта че ще го прави със мен за пари ме потиска, още повече някак си секса е толкова естествено нещо, а аз трябва да плащам за това, решил съм да опитам със Тиндър но поне от приятели, нямам особени добри впечатления ( но какво да губя) решил съм да работя върху себе си, пък дано изляза от този омагьосан кръг, наречен късна девственост!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: d31403922f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Недей да се сравняваш с другите, няма значение те кога са си загубили девствеността. Не си толкова възрастен, че да е притеснително защо още не си бил с момиче. Проблемът е, че се притесняваш твърде много. Решил си обаче да работиш в тази насока, което е добра идея- поработи върху самочувствието и смелостта си. После помоли приятелите си да те запознаят с някое мило момиче и не се отчайвай. Пожелавам ти късмет!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: eba3f4d799
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   И като пишеш в Тиндър, като се засилят едни жени да ти отговарят, да искат среща с тебе, ще се чудиш после как да се отървеш от тях!
Чиста загуба на време си е. Ама пиши си като те влече, няма лошо, само отговор не чакай!
И иди на фитнес- тук всички недостатъци се оправят с фитнес!
Накрая, като станеш на 30 г. пак ще опреш до платените, така че започвай да си събираш парички!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 41a229bd3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   до автора-Какво се самосъжаляваш, не си над 40 годишен и да не си правил секс. А и не се заблуждавай, че простит. тките от тиндър, които правят секс заради кеф, а не от любов, не се заблуждавай, че някоя, ако ти се навие без пари, ще ти е хубаво. Дето си вика, ако е срещу заплащане, поне няма да ти се подиграват, ако нещо се обърка.. , а така -само можеш да си докараш някоя психическа травма, ама ти си решаваш в крайна сметка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6c5794059f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Май най добре е да опиташ първо с проститутки. Да видиш че секса не е кой знае какво. Може даже да не ти и хареса особено. Но после като ти падне мадама няма да се притесняваш. Ще си по- уверен.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 38350f593f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Първо, събери пари и отиди няколко пъти на проститутка! Сериозен съм! Ама отиди на някоя 100 - 120лв на час, имат достатъчно обяви в ало бг!
Второ, ако не работиш си намери работа! Ако нямаш книжка, изщарай курс и ако нямаш кола си вземи една! Няма как в 21в. Да очакваш жена, да те хареса ако не си стъпил на краката си и не предлагаш базови, елементарни удобства! Ако живееш с вашите, излез на квартира, но за всичко това се нуждаеш от финанси, затова първо работата!
Трето, научи се да бъдеш непукист, тоест да не ти пука от откази или мнението на другите за теб! Трябва да имаш собствена оценка за себе си, която да не се влияе от нъншни фактори!
Купи си някой хубави дрехи за излизания(панталон, риза, обувки), винаги бъди парфюмиран и поддържан(обръснат или с леко набола брада, без нокти и изкъпан)!
Чети книги, без майтап, много жени четят предимно романтики, но ти чети каквото ти е интересно! Така ще може да завържеш разговор покрай книгите!
Като за начало е това, опитвай, развивай се и нещата ще се наредят! Най - важното.... Социализирай се, излизай с приятели ако нямаш, почни да ходиш на някакви курсове и там ще срещнеш хора! Последните години клубовете за народни танци гъмжат от млади и красиви жени...

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7bc84617c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Човек, живей си живота и не го мисли толкова, че само сдухваш излишно. Като му дойде времето, ще се случат нещата. И аз на твоите години бях в същото положение и сега от позицията на времето ми е смешно за какви глупости съм се терзал.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1021c8db85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Проблема е че рядко комуникираш с момичета. Ако комуникираш често с момичета шанса да попаднeш на някоя, която да те хареса и ти да я харесаш е голям.
Измисли начин по които да увеличиш социалните ти контакти с момичета.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8b147c951b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пич, въобще да не ти пука, че си закъснял с сефтето всеки има своя път в живота. Ще ти дам пример със себе си, аз за първи път правих секс на 15 години. Правихме го със съседско момиче и това ти изглежда супер нали ще завиждаш. Но нещата за мен после се развиха зле в насока жени. Когато го правихме с съседката, аз учих в училище само с момчета и тя беше единственото момиче покрай мен, но техните продадоха жилището и тя зависима от тях беше принудена да се премести с тях. Прекъснахме отношения лека полека за жалост понеже се отдалечихме. И така понеже учих само с момчета приятелка от даскало никъв шанс. След това завърших. Почнах работа, ии... това с което избрах да се занимавам сега и там сме само мъже. Просто в момента нямам възможност да се срещам с жени това е. От 18 годишен ходя по проститутки понеже пробвах веднъж и ходя да си задоволявам нагона, сега си позволявам поне по 1 на месец. И ти давам пример с мен. Моята от добре на зле така че не се знае при теб. Твоята може да е от зле на добре. Имам познати си направиха сефтето по на 20 и след това им провървя, натрупаха няколко бройки. И сега искам да съм на тяхното. Така че не се притеснявай и при теб може да стане същото. А относно варианта за проститутката опитай какво толкова. Предполагам не си се събличал пред жена и ще ти е трудно, но вече това си е твоя работа дали ще събираш кураж за проститутка.
Късмет!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 22945000e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Бе щом си се сетил чак сега за тиндъра, а не още като беше на 18, значи не ти тегавее чак толкова.

Същото казвам на мои познати, които са девствени, при това не на 22, ами на -30. Виждам ги, че не се стараят достатъчно.
Ти можеше да си направиш един тиндър и бадуу (с хубави снимки) последните 4 години и все някоя да ти върже, ама явно нямаш мотивация.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c465eaba23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Напълно подкрепям номер 9! Има ли желание, има и начин. Който търси намира. Единият секс винаги ще си го намериш, само желание да имаш. Според мен просто те е страх да опиташ, понеже си девствен в малко късна възраст и просто те е страх от жени, и както казва номер 8 понеже си девствен може би и при проститутка те страх да отидеш да не се изложиш и най-вероятно те е срам да се съблечеш пред жена понеже не си опитвал. Тъй че номер 9 е прав, просто не ти се иска толкова. Живем в 21 век, възможности за единия секс много. Като почнем от проститутки по Интернет до сайтове за запознанства. Погледни номер 8, не му върви с жените, но човека пак отива да ебе, прав е от една страна то си е мъжка нужда. Тъй че както казва номер 9 не си се мотивирал.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5f5b627b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз също бях девствен до 22 годишен. От тогава до сега водя редовен полов живот. Много мой познати все още са девствени или са правили секс веднъж в живота си, а са на по 30. Все мъже за които от далече си казваш "този ебе", но всъщност не им върви грам, пък не си и дават зор. Забелязал съм че е пълно с мъжки компании където всички са на възраст между 25 и 40. Без гаджета, жени, деца. Гледат си хобитата, пийват си биричката и им е все тая дали ще боднат веднъж на две години или не.
Първия път като цяло рядко е впечатляващ, но е хубаво да го направиш с някое обикновено момиче, а не с проститутка.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 462250b467
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   До 9 от автора, просто до определено време не го осъзнавах, мислех си че ще стане като при другите, без много усилие от само себе си но годините си минават, и сега осъзнавам че дори се чуствам неудобно до жени, а пък какво остава да се опитвам да заговарям!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6c5794059f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До 9,
Тези тиндъри и байдота не са ли пълна загуба на време за средноизглеждащ мъж?
Доколкото знам мацките си чукват там среща за 15мин, а пичовете свапват месеци наред без резултат. Казват че са облагодетелствани само най- атрактивните и с висок статус мъже- горните 5-10%.
Според мен по- добре времето да се инвестира в спорт, курсове, хоби, работа... каквото ще да е, само не и в опити за интернет запознанства.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a6d4848da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   А бе не знам, но тука в Сподели много мъже казват, че имат много приятели девствени. ОТКЪДЕ ТОЛКОВА МНОГО ДЕВСТВЕНИ, ве?

Човек ще каже, ако ви слуша, че всеки 2-ри, 3-ти е девствен до 25-30 годишна възраст.

Жените тогава с кого спят? Като започват да се еват по на 12-13 год.?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6c5794059f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До 14,
Не са много. Някъде 10% трябва да са. Другите просто не се мотат по тези форуми.
На втория въпрос- просто много на брой жени спят с малко на брой мъже преди да се омъжат. При жените бройките са по- равномерно разпределени. При мъжете разликите са огромни- накои с по няколко, други с десетки и стотици.
Моята жена е доста срамежлива и комплексирана (повече от мен). По моя преценка е била с поне 5-6 мъже(не съм е питал) през живота си. Двама ги познавам а за един съм чувал. Тези които ги познавам са били наистина с много жени (над 20). Предполагам така е било и с другите. А аз съм бил само с една (с нея).
Повечето от моите приятели са с малко бройки- най често от 2 до 5.
Мъжете са активната страна. Ако не умеят да свалят, не получават. А жените няма нужда да правят нищо.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 247d7c9c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 15 всеки е различен по-добре една жена от колкото развратник да си. Имам чичо (43 г. ), работи като диджей, прави секс с различни жени всяка седмица, преди години, докато жена му беше бременна, живееше в Ямбол, а работата му е свързана с турнета из цяла България. Същият водеше всяка седмица по две-три момичета в дома на братовчед ми (негов племенник), можете да си представите какво стана там. Жена му след време разбра и доколкото знам вече не са заедно, а тя е уникално красива жена. Развратник, дори не си знае бройки. Н Шприцьоро това му е работата, всеки ден среща красиви жени, не е красавец, средна тип.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2ed364928c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Спокойно, приятел. Аз хмоята девственост загубих на 20 или на 21. Нещо такова беше. Тогава в рамките на 2 месеца правих секс с две различни момичета. После някъде на 23 лятно време правех секс с по 1 или 2 момичета за 2-3 пъти на морето. Но бяха чужденки. През останалото време от хгодината суша. Основно активен полов живот започнах да водя от 25 годишен. От тогава до сега (на 32 съм) съм бил с над 70 - 80 момичета. От тях 7-8 са били проститутки, другите са от нормални запознанства. Може би имам 20-тина от тях от тиндър, баду и фейсбук. Но още в период между 20 и 25 осъзнах, че нещо ми куца. Не съм бил толкова срамежлив и необщителен, колкото неуверен в себе си за почти всичко. Било то в учението, за това как изглеждам (всъщност винаги съм имал приличен външен вид), винаги съм се чувствал някак си по-слаб и по-нисш от другите. В един момент осъзнах, че това не е така. Видях, че не съм по-различен от другите хора. Наблюдавах, че много често огромната част от хората са силни, смели, отворени, комуникативни и т. н. единствено когато са сред своите познати/приятели/компания. Осъзнах, че единствено и само трябва да разчитам на себе си и на своя труд, а не да чакам помощ, подкрепа и подбутване. Започнах редовно да спортувам, стараех се повече в учението и не се разсейвах, четях повече и постепенно започнах да спирам да мисля какво мислят другите за мен и какво ще кажат за мен.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 462250b467
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До 10, както казах до едно време не го усещах като проблем, но усещам че вече това ми влияе лошо психически, ако беше толкова лесно нямаше да пиша сега тази тема, имам голямо желание но за това трябват двама души, макар че проститутката е вариант, ще ми е много трудно да приема че ще правя секс с жена, за която съм просто поредния клиент, а за Тиндъра (макар че аз опит нямам там), доста мъже и то добре изглеждащи казват че не става, но трябва да се пробват всички варианти все пак!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f52438556d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До 15. Девствените са поне 30 процента. Гаранция. Аз самия съм девствен и имам доста познати девствени

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6c5794059f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До 16, аз съм 15
И двете крайности са лоши. При вучо ти обаче е въпрос на избор. Щом го прави, значи му е добре така. Ако иска, винаги може да спре с пик-ъпа и да си вземе жена за постоянно. Не знам кое от двете е по- лошо.
Няколко връзки преди брака са голям житейски опит за мъжете. После ще се справят по- добре в семейния живот. Или поне ще са имали някакъв избор. Също няма да ги е страх да се разделят ако нещата тръгнат зле. Аз не съм много щастлив, въпреки че живея в държава с много висок стандарт на живот и заплатата ми е над средната. Единственото което ме радва е че децата ми станах много хубави.
Излиза че ако човек иска да се реализира като мъж, най- лесно ще е ако стане келнер, барман, диджей или нещо подобно. Ама е тъпо да си хабиш живота само заради силния сексуален нагон.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6c5794059f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Авторе, ако е вярно което казва 19, тогава в днешно време е напълно нормално и няма нищо срамно да си девствен до доста напреднала възраст.
Аз бях така допреди 30тина години, но тогава беше нетипично. Чак на 25 години чуках са първи път. Голямата сексуална свобода днес облагодетелства малка част от хорета. Дори и женитене не са чак толкова на далавера- реват че само ги ебат и зарязват. Комютърните игри и интернета също вредят- много мъже си губят времето и живеят във виртуален свят.
В твоя случай най добре го направи с проститутка колкото е възможно по- бързо. За мъжете няма значение с кой го правят. Важното е да видиш че секса е лесна работа. Флирта и свалката са трудни и не се удават на всички мъже. Това трябва да научиш. Ще се броиш за девствен докато не изчукаш жена безплатно (според мен). Гледай проститутката да е хубава- да ти хареса секса. Иначе може да се разочароваш още в началото. При мъжете оргазма е по слаб отколкото при жените. Секса им трябва за самочувствие а не за удоволствие (поне при мен е така).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6c5794059f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Аз също съм имал чувството че хората не ме харесват и им се натрапвам. Затова се самоизолирах в миналото. Но полека лека стигнах до извода че това не е много вярно. Някаква вредна вътрешна нагласа е. Гледай да се прибориш с нея. Това че си социално неудобен е само твое мнение. На някои хора със сигурност се харесваш или биха те харесали ако те познават.
Много са малко хората които ги харесват всички.
Мен много хора не ме харесват но вече не ми пука- техен си проблем. Важното е да имаш приятели с които ти е готино.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6c5794059f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Не е ли удивително каква сексуална свобода има днес. Колко лесно жените се съгласяват на секс. Колко много интимни паркньори имат. Колко много секс се прави като цяло. И въпреки това значителна част от мъжете нямат достъп до него. Май психологията на взаимоотношенията трябва да се въведе в училище. Момчетата трябва да се учат как мъжа да се държи пред жена. Но честна психология- със всички нелицеприятни факти и за двете страни. Това може да се окаже и най полезния предмет в училище. Нещата от живота повечето момчета ги откриват сами в тинейджърските си години. Но които не успеят им се опропастява целия живот.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 462250b467
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Номер 23 е много прав, наистина е много потискащо в такъв век, да не си бил със момиче на стари години, като едва ли не трябва да се мъчиш да не се случи, просто за 85-90% това е ежедневие, те не трябва да полагат огромно усили за запознанства или връзки но за останалите 10%, това е равносилно на огромно емоционално усилие, което определено вреди но явно и тук се замесва естествения подбор.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: eba3f4d799
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   24 - Има достатъчно психолози, има специализирана литература, видеа, който има нужда да ги потърси. Има една приказка "Господ дава, ама в кошара не вкарва". Не положат ли усилия самите те да си решат проблема, няма да стане. Жени има достатъчно и у нас и в чужбина, ама ако някой чака да му дойдат на кревата у тях (ако не са платени на повикване), няма да му се отвори парашута.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 543ea27e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   До 25,
Не всички се справят сами. Мнозина трябва някой да ги побутне за да тръгнат. Не всеки осъзнава че има проблем. Не всеки занае как да го реши. Затова някакво подходящо обучение би помогнало за някои. Става дума за по ранна възраст- да речем 14- 15 години. Като станеш на 20 вече е късно.
По принцип има разни курсове по пик-ъп. Не знам доколко помагат. Предполагам че е пълно с мошеници които гледат да приберат парите на наивните невзрачни мъже. Може много да се прочете или гледа по интернета ама кво от това. Младежа ако не се престраши да действа, нищо няма да излезе. Част от информацията в интернета може дори да е вредна. Андрю Тейт например показва на мъжете как да се държат гадно с жените и как те му се лепят като мухи на мед. Но това не всеки го може. Не всеки е шамрион по кокбокс с ламборжини и цайси за 5000 долара.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6c5794059f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   До 25,
Как ще помогнат психолозите на някой който няма опит с жените?
Това психологически проблем ли е?
Четенето на специализирана литература как помага за свалянето не жени?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 069152af64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Това, че се възприемаш за социално неудобен е възможно да е само в твоята глава. Бих те посъветвал да започнеш да заговаряш, на каквато и да е тема жените и без страх от отхвърляне. А и има една приказка, че за всеки влак си има пътници, и ти ще намериш своите.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5e775a1f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Започваш до търсиш контакти с жени от твоя град или в околията чрез социалните мрежи... имал съм 2 приятелки до момента и то за дълъг период, сега съм на 22. Това което искам да кажа е че и с двете се запознах в социалните мрежи... веднъж хванеш ли им цаката ще ти е лесно. Какво ти трябва? Нормални снимки на които изглеждаш добре, защото нека не се лъжем, по това ще привлечеш вниманието от жени в същата социална мрежа... там нещата също са тегави например, ще последваш 200, от тях ще те последват под 30, от тези 30 ще си пишеш едва с 5... обаче шанса е в тези 5 и така нататък, просто пример

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6c5794059f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Авторе, все пак иди на проститутка да се поразчупиш малко.
Знам че няма да ти хареса, но го приеми като част от обучението. По нататък вече трябва да учиш флиртовете.
Все пак как оценяваш външния си вид? Имаш ли надноремно тегло?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d668a85e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Щом до 22 не си опънал някоя, значи си срамежлив, захлюпен. Не е проблема в секса. Най-добре върви на проститутка. Ще ти се повдигне самочувствието.
Жена на 35

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2e98a6cdc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   До 30, оценявам се като средно изглеждащ, не съм нещо особено добре но не съм чак толкова и зле, иначе на ръст съм, 1. 83 на 100 кг.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6c5794059f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Имаш потенцял момче.
Аз ако бях 1. 83 знаеш ли колко шаврантии щях да изплющя?
Виж с килограмите какво можеш да направиш. Трябват ти 85кг, но предимно мускули.
Бухай фитнес. Ако трябва вземи и стероиди да напомпиш повечко.
Ако се захванеш с бойни изкуства няма да получиш необикновенно тяло но ще можеш да пребиеш повечето батки (ако се налага де).
Действай. Не става изведнъж- процеса отнема години.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker