Тя обича ли ме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя обича ли ме?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 4702 пъти
Здравейте! С приятелката ми се сме заедно вече 2 години и половина. Наскоро тя замина да учи в друг наш град, а аз уча в родния ни град. Преди да замине тя се отнасяше добре с мен - обръщаше ми внимание, беше нежна с мен, а бе всичко си беше ОК. Откакто замина обаче, нещата се обърнаха на 180 градуса. Откакто се запозна с новите си " дружки", започна по-малко да се сеща за мен. Чуваме се едва за няколко минути на ден. Излиза ми с управданието, че все няма време, а по цяла нощ стои будна и си ляга на зазоряване. Отношението й към мен е лошо. Постоянно ме обижда. Като се чуем, гледа да ме изпъди по-набързо. Тя замина седмица преди да почнат лекциите. Тогава не се познаваше с никого и по цял ден си говорихме - колко и било тъпо, колко искала да си идва вкъщи. А сега имам чувството, че не иска да ме вижда! Преди да почнат лекциите се виждахме почти всеки ден по Skype, а сега все е " заета" и уж няма време.

Само някакви тъпи оправдания. Просто коренно се промени, откакто замина, а не е минал и месец! Просто, много съм объркан, не зная какво да правя, не чувствам топлота от нейна страна, опитвам се по всякакъв начин да покажа чувствата си, колко много я обичам - пиша и хубави sms-и, послания във Facebook, а от нея - едно голямо нищо! Откакто е заминала, един път не ми е казала Обичам те! Просто не зная, имам чувството, че си е намерила някой друг или има симпатии към такъв или такива, не знам вече! Може и параноята да ме хваща вече, не зная. :( Но просто нещата не вървят добре според мен. Просто не си ги представях така нещата. Преди да замине, беше се разстроила нещо от сорта на това, че сега като заминела сме щели да се караме много и на нея щяло да й писне и някви тем пободни.

Естествено я успокоих и й казах, че няма да е така, поне от моя страна и досега се старая да не се караме, но нещата не ми харесват изобщо. Иначе ходих при нея за 1 ден и малко. Беше тъпо понеже не можахме да се видим много :(. Но това не е същественото. Просто мисля, че ме е отписала на първи план. За нея явно сега по-важен е " студентския живот" вместо аз. Не, че съм против от това да излиза, напротив - аз съм твърдо "ЗА" да излиза и да се весели. Все пак сега му е времето, но човек трябва да има граници. Просто не е редно да се държи така с мен. Не знам вече какво да мисля. Просто съм много объркан. По цял ден мисля за нея, разсеян съм, даже изнервен на моменти. Цял ден чакам с нетърпение да се чуем, а тя като ми каже нещо от рода на " ми, , нямам време" и в същото време да ходи и да са забавлява с колегите си, с които е по цял ден заедно, просто ме наранява много и ме огорчава. Просто това моментно състояние ли е, за постоянно ли ще е така? Не знам. Не искам много от нея. Искам само да се чуем, да си поговорим малко. Не, че не го правим. Чуваме се. Но просто мисля, че тя го прави по задължение, а не, че наистина иска да чуе гласа ми!
Благодаря Ви, че ме изслушахте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: baf22b5ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам, дали си е намерила друг, но определено не те обича вече. Приеми го, че както се е случило при много, така и при вас - далеч от очите, далеч от сърцето.
Явно не те е обичала истински, не си загубил нищо.
Същност, няма значение, дали има друг или няма, факт е, че не си щастлив с нея и тя не те обича. Заслужаваш повече. Огледай се сред колежките си в твоя си университет. Не се прави на идиот и не се унижавай пред това момиче, кажи ?, че късате и обърни нова страница в живота си. Няма какво да губиш, освен една изнервена жена за по 2 мин. по телефона насила.
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 26a576185e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прати я подяволите намерила си некав богаташ сигурно женитефса долни и продажни. Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 94dd585ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Пази, Боже, сляпо да прогледа! Е, обикновено така става, в нова и по-разнообразна среда е попаднала и вече старото и се вижда сиво и изтъркано. Или ще се опари и ще се сети за теб или си я изтървал безвъзвратно - както и да е сега ти е кофти, но ще трябва да го преживееш. Сещам се за един стар лаф в подобна ситуация, че войник умрял се помнят до четиридесетия ден.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 08e7f43513
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-вероятно е срещнала друг или е осъзнала, че не те обича и това е. Мисля, че вече си си отговорил сам, но сякаш тайно се надяваш ние да ти кажем друго. Уви, животът е такъв и това се случва понякога.
А тези обобщения на Хектор са супер тъпи, защото има както продажни жени, така и много свестни. За мъжете се отнася същото.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 061ccacd7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   най-добрия лек е това-с нейните камъни по нейната глава. Не я търси, ако тя се сети да те потърси, когато има време добре иначе така само и досаждаш. Стой си в ъгъла и ако я обичаш чакай я да се наживее и да те потърси след месец, два, три... Но не се оставяй да се подиграва с теб

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1f3ac2a707
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Върна ме в началото на моят студентски живот :) Ще ти кажа какво се случи с мен... Заминах да уча в по-големият град и оставих едно уж влюбено като теб момче в родния. Новите познати, обстановка и ангажиметни така ми завъртяха главата, че нямах време да се наспя.... Ако намерех свободно време за телефонен разговор с приятелят ми или бях крайно изнервена за нещо странично, или той се цупеше, че съм се променила, че не съм му обръщала предишното внимание... че съм имала друг приятел и тн. и т. н. Е, знаеш ли какво стана, момчето не можа да понесе, че на преден план е образованието ми, семейството и накрая той. Изостави ме.... толкова много плаках... само аз си знам колко много го обичах... 4 години по-късно той е женен с дете. Не завърши, работи като барман и вместо да си се радва на малкото бебче и жената той дава нощни смени надали за кой знае колко пари. Аз ли... правя магистратура в Германия. Ще се въздържа от изводи.. направи ги сам и каквото и да стане знай, че е било за добро :) Успех от мен :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8abda412e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   хектор защо толкова крайно изказване? всички жени ли са такива или някоя конкретна от твоето обкръжение?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 64df59194a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Браво бе, Хектор, всички в кюпа! Не й завиждам на бъдещата жена на мъже с подобен начин на мислене, с такава нагласа от страна на мъжа нон стоп ще е с рога. : | По тая логика и мъжете са едни и същи-секс, мързел и маминка. :D

Иначе, скъпи Авторе, бъди силен! Това момиче, ако те обичаше истински щеше да я боли, когато не те чува или вижда и винаги щеше да намери време за теб. То банална е онази приказка за времето и желаниеот, но на сто процента вярна. Винаги има начин! Приоритетите й са ясни в момента. Човек, който поставя някакви нови дружки и нощен живот пред предполагаемата си любов, просто не го обича достатъчно или направо изобщо. Ще те преболи, вероятно ще изпаднеш в дупка, но рано или късно ще излезеш от нея. Горе главата и не преставай да вярваш, че правилното момче го има. Ще се намерите! Успех и усмивси от мен. :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d99f6826f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей...
А. и Хектор са в една посока и аз също я подкрепям. Не. че съм бил в твоята позиция, но пък съм виждал същото отношение. Та послушай ги и дори бъди първи като направиш крачката. Ще си спечелиш поне малко самочувствие и достойнство. Много е вероятно тя да ти реагира на пръв поглед безразлично, но това ще е ключовия момент, защото така и така нещата вървят натам, поне бъди мъж и си надвий на масрафа (както се казва). Освен това 2 години и половина не са толкова малко време, та след време (може да е скоро, може не чак толкова) тя като посвикне, като и премине първоначалната възбуда от новото място, новите хора и отношения, ще се усети откъде идва. А дали те е обичала истински.. не се знае, поне ние не можем да кажем; някои по-опитни от мен в други постове бяха казали, че любовта се усеща, така че ти реши дали си я усещал :) Бъди силен!
Д.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1dc0acad45
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   знаех си че ще ме осъдят на смърт с това мое писание добре де 7 и 9 не всички само с изключение на вас двете. Хектор

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: badffe67dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Здравейте, на всички! Благодаря за Вашите мнения, макар и да ги чета малко късно! Има развръзка по моя случай или поне имаше.... В сряда вечерта се чух с моята приятелка ( бивша вече). Поговорихме си и какво стана - аз исках да поговорим, защото исках да се изясним относно моите чувства и това как тя се държи към мен.

Обясних й, че се чувствам пренебрегнат и ме боли от това, че не ми отделя време; че се държи много грубо към мен и т.н. ( знаете историята). Тя ме изслуша и ми отговори, че иска да се разделим, защото " не съм й бил липсвал". Това тя била изпитвала от лятото, но си мислила, че като отиде в университета съм щял да почна да й липсвам. Мислила си е, че това е някакво моментно състояние. Но какво се оказа в действителност - едно голямо нищо!!!

Каза ми да го приема като почивка. Просто не искала повече да ме лъже и да се наранява. Както казах, съобщи ми тази " приятна" новина по телефона. Принципно не искала да ми го съобщава по тази начин, защото все пак сме били заедно 2 години и половина, и не било коректно към мен. Принципно трябваше да си дойде в събота ( утре), но лекциите и са до петък вечерта и просто ще се убие от път, ако тръгне да се прибира и то само 1 ден ще стои вкъщи, и после обратно към университета. Нямало смисъл да се прибира до вкъщи за толкова кратък период от време, само щала да се убие от път. Най-ранният период на връщане щял да бъде, чак декември месец. И просто не можела повече така и си ми каза каквото мисли.

Естествено имаше клишета от рода на: " искам да си останем приятели", " ще се виждаме", " винаги си добре дошъл на гости при мен" ( смисъл, в който град е в момента), " можеш да ми званиш, когато поискаш", " знаеш ли, може да се съберем някой ден". Просто в момента ми е много гадно! Предполагам ме разбирате! Просто по цял ден седя и мисля за нея, и се чудя защо се получи така; не мога да спя вечер; пробвам да се захвана с нещо, за да не мисля за нея, но не се получава. :(

Казва приеми го като почивка - и как да го приема, като човек, когато е на почивка си почива и му е хубаво, а на мен изобщо не ми е хубаво! Просто се чувствам празен отвътре и в същото време чувствам една пронизваща болка.

Иначе какво ми вика, че както се познавала, сигурно щяло да й се върнат чувствата след време, но въпросът ми е дали аз ще имам чувства към нея и дали ще искам да сме отново заедно? Това е чист хазарт! Просто голям спек!

Иначе ми вика, че щяла да ми се обажда да се виждаме и тем подобни. Аз я попитах, заради студентския живот ли е цялата тази работа и тя ми вика, че не е заради това, просто вече не можела да я кара така. Без чувства към мен. Аз я бях усетил лятото, че застудя към мен, но и аз си мислех, че е нещо временно. Просто откакто е заминала и като отидох при нея, още на втората седмица, откакто беше заминала, просто не усетих топлина у нея към мен, не усетих да се радва, че сам се лашкал 8 часа с влака, само и само да я видя и то за 1 ден!

Питах я защо не ми е казала още тогава и тя ми каза, че не било редно да ми казва тогава. Просто съм ужасно наранен! Иначе тя ми звъни, пишем си в скайпа, но не е същото. Имам чувството, че сега има повече време за мен, отколкото откакто е заминала. Колко иронично, а? И сега, явно всеки си е нанякъде, и това е. Просто ужасно много съжалявам, защото имах коренно различни планове за нас. Но както и да е, да не Ви занимавам с моите проблеми. Искам да благодаря на всички за мненията! БЛАГОДАРЯ ВИ!

PS: Тя ми каза, че иска да се разделим точно, когато стана 1 месец, откакто замина.
Това е. :(
Благодаря на всички още веднъж! :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 78949aedb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   От номер 9- Никога не забравяй, че си сила! Стискам палци за бързо "оздравяване" :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d3f9188168
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Благодаря много! :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ebf086d7cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Горе главата човече, явно ти е първата любов, и аз така се чувствах след като се разделихме с първата ми любов... сега имам груга приятелка иии иска да заминава да учи до година, дали и аз ще попадна в същата ситуация.. или пък да и кажа "или АЗ или УНИВЕРСИТЕТА избирай" моля за съвети.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e989eb4070
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 16. По добре отвори тема за да я видят повече хора. Тук под другата тема е по малко вероятно да я прочетат много хора. Опиши по подробно отношенията ви. От така написаното ни става ясно само общото, а именно детайлите са важни. Напиши тя какво мисли за това? Обсъждали ли сте как се виждате разделени и какво смятате да правите? Тя притеснява ли се от раздялата ви или е вперила поглед в "светлото" бъдеще там? Направо отвори нова тема.

К.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e31f8ed69f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 16 кажи й или аз или университета и още сега ще си бивш...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6b340a5081
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Пич, в никакъв случай не и казвай това, което си мислиш, а именно: "или АЗ или УНИВЕРСИТЕТА избирай". В моя случай, ако бях го направил, щях да бъда отсвирен още, докато и го кажа. Така че я остави тя да направи своя избор, все пак и тя иска да се развива. Ако е готина пичка и държи на теб, ще замине, но ще сте си заедно. Вярно, няма да се виждате всеки ден, но пък това ще затвърди връзката Ви. И ти ще й ходиш на гости и така. В никакъв случай не я притискай.

Според мен, жените в такива ситуации са егоисти и мислят повече за себе си, отколкото за връзката Ви, като цяло (ТОВА Е ИЗПИТАНО), но винаги има изключения. Недей да я притискаш, защото после това ще тежи на връзката Ви.
Дано да съм бил полезен.
Всичко добро! :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7bfdbac66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 19 - "Според мен, жените в такива ситуации са егоисти и мислят повече за себе си". Не е според теб, ами си е точно така. И не е повече, ами е предимно и по принцип. Рядко някоя ще постъпи иначе. :)

К.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6b340a5081
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   ХАХА... мислех си, че ще бъда нападнат за тези си думи. Но благодаря за отзива :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker