Какво всъщност искаше тя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво всъщност искаше тя?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 4609 пъти
Това е вече минало но и сега се питам какво всъщност искаше тя. Аз мъж на тридесет и няколко, женен с дете, Тя жена на двадесет и няколко неженена.

Започнах работа в нова фирма и там беше тя симпатична млада жена. Първата година нищо не се случи в момента в който приключвах работа забравях за колежката. Една сутрин просто я видях че не е добре и само я попитах какво има - разделила се с приятеля си, разказа ми всичко наистина не очаквах че може да сподели толкова много с мен един колега и при това мъж, но разбирах че има нужда в този момент да говори. Но не се приключи до тук, ден след ден след това тя ми споделяше повече от своя свят, и за мен престана да е вече колежката а стана ТЯ.

Усетих че мога вече много лошо да падна и един ден направо я попитах Какво мисли за приятелството между мъж и жена и какво е това между нас, защото аз смятам че такова "приятелство" няма. Тя каза че съжалява ако ме е оставила с грешно впечатление и т. н. и така като че ли това споделяне поутихна но за кратко. Лека полека пак се започна и за мен стана още по-трудно като започна да ми казва и кои мъже намира за симпатични просто се чувствах кошмарно и много трудно играех ролята на "приятелка".

С облекчение приех ново предложение за работа, когато тя разбра видях сълзите в очите и. Тръгнах си мина време и тя ме потърси на скайп тогава реших окончателно да изясня неща и и казах че "приятелка" не мога да и бъда че съм и се чувствам мъж и че я харесвам като жена и че тези отношения за мен са крайно мъчителни и просто и казвам сбогом. Попитах я какво мисли и иска, тя каза че просто чувствала че може да ми се довери и сподели с мен, вярвала ми и ми имала доверие, но всъщност май не знаела и понякога много приказвала и т. н общи приказки. Не знам как събрах сили да го направя, но и казах сбогом можеби просто се бях вбесил че тя докато си води разговорче за разтуха аз се пека на бавен огън. Попита дали от време на време поне малко може да си пописваме, казах и че искам да я забравя. Аз няма да и пиша пръв и добре че тя е инат и горда и първа също няма да ми пише.

Обръщам се основно към дамите може би те като жени могат да разберат и да обяснят подобно поведение от нейна страна, аз така и не разбрах. Ако е била влюбена в мен защо ще споделя за тъпите мъже които харесва? Ако просто така си плещи защо и бях толкова важен точно аз?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3c5cbaccdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=43136&st=0

Този линк, може би ще ти отговори донякъде на въпроса.

Примела те е просто като приятел, това е.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7f1571262a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм съгласна с №1. Мисля, че и като приятел те е приемала, но определено е имало нещо повече. Това е етап от една връзка, нищо, че ти е говорила за други мъже. Може би е добре, че не сте преминали в друг етап, защото той е свързан със секс, а много често и с чувства. Като се има предвид, че си женен и не пишеш за някакви проблеми вкъщи, вероятно е по-добре нещата да останат такива каквито са. Споделям от опит - и аз съм си говорила открито с подобен мъж и съм декларирала, че искам само да сме приятели, но в крайна сметка нещата се развиха и до доста. Ти си прав за едно - няма такова положение - един мъж и една жена да се виждат непрекъснато, да си споделят и да са само приятели /подобно на две жени или двама мъже/. Да, може да изпитваш само приятелски чувства, но не когато непрекъснато си с другия, когато търсиш компанията му и това става както казах често и явно преднамерено. Или присъства харесване, или си е направо влюбване.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f60ccbc90e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да, 1 е прав. Вкарала те е в стълбичката на приятелите. Ако не беше женен с дете, може би щеше в началото да има друг поглед, може би щеше да стане нещо, но ти какви изобщо амбиции имаш, при положение, че не можеш да предложиш нищо, освен приятелство, на една жена. Дори и приятелство не можеш като гледам, защото мислиш с долната си глава и нямаш май у дома жена, която да обичаш... и да любиш. Но това си е твой проблем.
Добре е направило момичето, че се е дистанцирало навреме от теб и ти е показало и КАЗАЛО, че можеш да ? бъдеш само приятел.
Аз навремето си позволих повечко с женен мъж, в крайна сметка той поне ми предложи накрая всичко и се ожени за мен, но за мен женените мъже са..., откакто се напатих... асексуални и дори кастрирани. Много жени още като видят женен, съвсем правилно, го приемат за кастриран и невъзможен мъж и му предлагат само приятелството си. За нея си действително не повече от приятелка, а ако искаш истинска връзка, първо се разведи. Тогава жените ще спрат да те възприемат за кастриран. До тогава, какво търсиш изобщо в друга жена?
На всички млади момичета ще кажа - видите ли халка на пръста, затворете си очите и си представете мъжът без полови органи. Много лесно става такъв мъж поредната приятелка, от която просто може да се отървете... Браво на момичето!
А.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6090165b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Между мъж и жена не може никога да има приятелство правелно си постъпил да ходи да се блъска някъде. Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 36694ceda2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Искала е да си споделя с някого, просто ти си се улучил под ръка в труден за нея момент. Гледай си семейството, на всекиго може да се случи, поувлякъл си се, но не си прегрешил с нищо.
Мечо Пух

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e3c543a744
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Ти си типичен балкански ориенталец - не можеш да приемеш, че жените освен за чукане стават и за приятели.
Проблемът не е в жената, а в твоята ниска емоционална интелигентност.

П. П. Модераторите, айде този път ми публикувайте коментара, аман от сладникави коментарчета по темите, понякога е добре да се казва директната истина!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: eec751e6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знаех, че и мъжете могат така да се "терзаят". Ха ха. Нали си имаш всичко в къщи - защо искаш да я сваляш? Чукай жена си и не си мисли за другата - направо и дай да разбере че нямаш време за нея.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1e00145472
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   От автора:
до 1) Аз лично нямах намерение да се качвам на никакви стълби, но ме качиха и лошото е че както казах при мен нещата не стояха "просто да и вдигна краката" ами направо си бях поне увлечен. После аз се опитах да изясня нещата (да не бъда интелектуална проститутка) но тя се направи че не разбира и продължи. Не знам колко силно и важно за нея е било това приятелство че не можа да се отдръпне наистина, а продължи да ме върти на шиш.
до 2) Като че ли съм склонен да се съглася с вас. Просто ми се струва като че ли нещата застинаха там защото и двамата разбирахме че няма печеливш ход като в шаха ЦУНГ-ЦВАНГ както и да местиш губиш.
до 3) Не съм сигурен но ми се струва че ми изсипа на главата нещо което май е повече в резултат на минали твои огорчения отколкото размисъл по моята история. Ако е така може да се чувстваш отмъстена :) аз наистина страдах и страдам.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1b5d1c80a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Женска суета - искала е да я харесваш, да я ревнуваш, но не е имала намерение да бъдете нещо повече от приятели, просто си е начесвала егото. Много незряло и безотговорно от нейна страна - да провокира чувства, а после да се прави, че не е осъзнавала какво се случва.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b72ce5c29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Явно не си поискал както трябва, както му е реда, затова ;-).

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 24aeea067e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Само едно ще ти кажа. Много правилно и умно си постъпил и малко хора биха имали силата да постъпят така в такъв момент. Определено 2 е права и е имало нещо повече от приятелство и от нейна страна. В подобна ситуация аз не бях силен колкото тебе и сега си нося последствията.
Мъж 29

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 74e749a273
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз като жена на 24 ще подкрепя Хектор ( номер 4 ), защото това, което е казал е прав. Да, ние първоначално си мислим, че можем да бъдем приятели с мъж, но в моментите, в които стоим сами и мълчим с него ни минават и други мисли, нормално е. Не може да сложиш два магнита с различни полюси един срещу друг и да очакваш чудо... Няма как. Просто момичето е имало симпатии към теб, но може би скорошната раздяла не и е давала сили за действие или пък е просто една млада и объркана дама, която не знае какво иска!
Постъпил си правилно, като истински мъж!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a83c572e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Момче(не мога да те нарека мъж), имаш по-сериозен проблем - семейството. Щом вече се отдаваш на нови чувства "навън", май е редно да преразгледаш семейния си статус. Уреди го до новото увлечение.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1e00145472
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От автора:
до 9) Описали сте точно една от версиите за която си мислех, и може би това ми даде сили да се махна не исках да бъда ничия изтривалка още повече на такава цена. Или просто е била достатъчно умна и силна за да ме остави да мисля така. Ще ми се да е второто иначе се оказва че целият този тормоз е за една патица.

до 10) Просто не исках да си искам, каквото и да се случеше след това щеше да зле:
- да се съгласи - гузна съвест, криене, развод и аз без семейство и дете до мен
- не се съгласява - аз под леда и импотентен за неопределен период
до 11) Давам си ясно сметка че не бях много силен, ако само ме беше казала директно, можеби нямаше да мога да се измъкна
до 12) Е точно това и аз се чудя дали беше едно заблудено момиче или ме желаеше, но просто искаше аз да поема отговорността за каквото и да се случи по-нататък.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1e00145472
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   От автора
до 6) За малко да те пропусна. Не знам колко си широко скроен(а) но искам да ми покажеш този мъж който е толкова възвишен и не е гей (да не го казвам по балкански) дето ще срещне една красива, сексапилна и умна млада жена с която може да споделя и да се смее, и да не поиска да я прегърне и занесе в леглото. Иначе повярвай ми доказвал съм го поне няколко пъти че съм чудесен приятел с жени които не възприемам като жени. С една бяхме на квартира няколко седмици сам самички и не се посетихме, не стига че нищо не стана ами после и никой не ми вярва. С друга пренощувахме на едно легло тя беше само по бикини. Сега като ти писах тези неща се сещам за още една версия, че всичко това сигурно е отмъщение на някоя Богиня с чувство за хумор за моето пренебрежително отношение в миналото. :)))))

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c0975be756
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Няма смисъл от психотерапевтичните комплименти на някои от коментиращите.
Факт е, че когато двама души искат едно и също - то се случва даже преди да се усетят.
Ако тази жена имаше чувства - най-напред не би рискувала да те изгуби, отблъсквайки те в прав текст многократно.
Освен това ако имаше чувства - самото осъзнаване, че си забранен обект щеше да усили страстта й.

На въпроса ти какво е искала - нека ти подскажа: БЪРБОРЕНЕТО е едно от трите неща, които правят една жена щастлива. Малко ли е?

В заключение ти пожелавам твоята жена да има на работното си място подобни на твоите терзания, само че с радостен за нея завършек :) Така ще е честно и справедливо, мисля.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a83c572e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз съм 13. На мене защо не отговаряш???

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1e00145472
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От автора
До 13) Предполагам това това снизходително отношение е защото ти си 100% МЪЖ или ЖЕНА с богат и дълъг жизнен опит и си над тези низки страсти. Всъщност момче не ми звучи лошо, само като че ли беше много отдавна това време, но се радвам че това момче се обажда понякога вътре в мен.

Сега обаче чуй нещо от момчето - докато си жив, в гърдите ти бие сърце и в душата ти е останало поне малко огънче може да се случи и на теб без да си го търсил(a) и без да си го чакал(a) и без да те пита как си си уредил отношенията. Но иначе това което си казал(а) е наистина много МЪДРО, РАЗУМНО и житейски издържано.

До 16) Не можех де не отговоря след толкова мили пожелания. Щях да съм по точен в отговора си ако знаех дали сте мъж или жена и съответно дали говорите от собствен опит.

Да, предполагам всяка жена обича да приказва, и предполагам има такива които го правят изключително безогледно и безчувствено с ясното съзнание какво коства това на отсрещната страна, с една дума казано-кучки. Надявам се не приравнявате всички дами към тази категория.

Що се отнася до радостният завършек който пожелахте на съпругата ми, аз за себе си така и не съм определил кое точно бих могъл да нарека радостен завършек. Но дано и вас споходи такова щастие по ваш избор, ако искате го консумирайте ако искате недейте и пак по ваш избор и от коя страна ще сте.
Хора, моля ви пишете дали сте мъже или жени омръзна ми да пиша тези а-та в скобички.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 371687b3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   13 и 16 са жени, ако питаш мен.
Моето мнение- въпросната дама СЪС СИГУРНОСТ не е била влюбена в теб. Възможни са няколко варианта:
- просто си и допаднал като човек, с който може да споделя

Лично аз съм жена и когато се сприятелявам с някой, последното което ме интересува дали е мъж, или жена, държа се с него като с човек в крайна сметка. За съжаление повечето мъже разсъждават друго яче и аз често се разочаровам, защото те търсят и друго освен приятелство. И още по често остават с грешни впечатления и се чудя как да изляза от глупавата ситуация.

- може би е искала да те дразни на моменти като споделя за други мъже, но не защото те харесва
Това са си женски номерца както казва 9.
Общо взето вслушай се в коментарите на 1, 3, 6, 9 и 13-казали са ти много полезни неща, само истини.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c0975be756
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Обърнал ли си внимание колко жени в този сайт пишат, че им липсва обичта и вниманието на съпруга им - и разбира се като няма отношение - няма и секс?
Обаче със сигурност е пълно с мъже, които са открили чувствителни колежки, които имат много повече потребности от съпругите им.

Искам да попитам още нещо - по любов ли си се оженил и нима тогава не знаеше, че по света има умни, красиви и с богата душевност жени - още тогава не знаеше ли, че ако между теб и съпругата ти няма засилваща се с времето духовна връзка, която да ви направи най-специални един за друг - изневярата е предизвестена?

Чувал ли си, че интелигентните мъже са верни и сещаш ли се защо е така? Има поне няколко причини, но най-вече те не са толкова елементарни, за да спрат да ценят съпругите си и не са толкова глуповати да издигат на пиедестал когото и да е извън семейството и да се концентрират върху качествата му.
Както виждаш - и прекрасната ти колежка някакъв устремен към нови хоризонти вече я е зарязал.

Извини ме, но ти съвсем осъзнато си допуснал това - престанал си да целуваш и докосваш жена си, престанал си да я гледаш в очите, престанал си да я държиш дълго в прегръдките... Какво.. нямала нужда от това ли? Тогава как е флиртувала някога с теб, как е заченала?

Допуснал си семейството ти за се превърне в белезникав фон, пред който изпъква яркия ти и наситен собствен, страничен живот... Кажи ми как детето ти ще се научи какво е татко да обича страстно мама - психолозите казват, че това определя бъдещето му.
Ж. №16

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1e00145472
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   От Автора
Само да уточня, в моя случай не ставаше въпрос просто за секс и че намирам това момиче просто за сексапилно. Такива мисли ми минават много само като премина през центъра на града поне 10 пъти, не имаше и бонус аз я харесвах и като човек бях увлечен по нея. И повярвайте ми не съм го искал даже по принцип умишлено се пазя и на работа не споделям абсолютно нищо лично за мен както и не се интересувам от личното пространство на другите и спокойно си мина повече от една година така. През този период никакви грижи, да и тогава я намирах за секси, но нищо прибирах се в къщи и тя не съществуваше. Аз затънах когато я опознах и като човек, а аз това не съм го искал, натикаха ме там и сега пиша като кретен по анонимни форуми, но ще се справя.
До 19) Да сигурно си права всичко на там клони, просто женски номерца. Ама жени моля ви не го правете! Не знам нали сте жени нали имате интуиция или някакви антенки, как може да не усещате кога един мъж ви харесва и ако го усещате защо продължавате. Мога да ви уверя че една от най-омразните реплики е "Искам да сме просто приятели" (може да провериш в интернет) и няма мъж който да иска да бъде класифициран така от една жена. Почти съм сигурен че е така и от гледна точка на жените, само си представи че ти харесваш, привлича те и може би си влюбена в някой мъж и той си споделя и му е приятно с теб, и в един момент той ти казва "Ама аз не те възприемам като жена за мен ти си приятел" как ще се почувстваш, какво самочувствие като жена ще имаш? Не знам за мен е проява на изключително ниска емоционална интелигентност да подложиш някого на това. А що се отнася до това да слушам съвета на номер 6) за мен той е абсолютно безсъдържателен и ограничен и ще се аргументирам.
Според мен човешкото АЗ започва първо с :
- АЗ съм човек
но веднага след него ама съвсем веднага идва:
- АЗ съм МЪЖ/ЖЕНА
И това е при всички хетеросексуални хора ходещи по земята дори и при тези извън Балканите.
Така че да кажеш на някой който харесва и двете ти АЗ - аз съм ОК с първата ти половина ама втората не ме интересува и си я споделяй с някой друг Е ГАДНО много ГАДНО. И после си свиркаме що ние к'во нищо не сме направили ние сме НЕВИННИ само малко си лъснахме самочувствието с нечие сърце, какво толкова.
Така че да ти обясня за твоите приятелства с мъжете - да възможни са но само и единствено ако той не те харесва и не вижда в теб ЖЕНА ако си ОК с това и се чувстваш добре давай, но ме съмнява.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1e00145472
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От автора
до 16, 20) Аз разбирам упрека ти и не казвам че не си права, и аз също се опитвам да постъпя правилно и прекратих всичко това, не съм го искал и не съм го търсил но се случи. И само да уточня не съм изневерявал не сме се и докоснали, даже не си спомням и да сме се здрависвали с колежката. И в момента просто се опитвам да го преживея и превъзмогна затова и пиша в този форум защото то по принцип човек се ражда и умира сам, но в това съм наистина сам.
Както и да е някак си ще се събера.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6f35b2921d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Уф, авторе, не знам какво да кажа, действителни ми е жал за теб, защото имаш такова мнение за жените. Разбери, че като женен мъж, ти не можеш да бъдеш възприеман като потенциален хетеросексуален партньор от по-голямата част от жените, въпреки това може да си интересен човек и личност. Какво искаш сега - или да спят жените с теб, или да не общуват изобщо с теб ли?
Не мога да те разбера. Не си единственият такъв.
Момче, какво да ти кажа, жал ми е за теб, защото у дома ти явно нямаш „гъдел“ и сега търсиш във всяка жена едва ли не потенциалната Тя.
Не става така. Ако искаше любовта в тоя живот, трябвало е да не си женен и да си я чакал. Момичето с право е избягало от теб, жененият мъж. Аз почти съм сигурна, че ако не беше женен, тя нямаше да се държи по този начин. Уважи ? просто решението и спри да я упрекваш - не всяка жена има силите и енергията, за да бъде нечия любовница. Момичето цял живот е чувало „не разбивай семейства, не ходи с женен мъж“, може и да си те е харесвало, но в един момент разумът е надделял. Нямаш право да я обвиняваш.
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0af1da9a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Знам какво е, защото съм преживяла същото, но в обратен вариант, жена съм. Той нямаше дете и съпруга, но имаше дългогодишна приятелка, с която се беше разделил и преживяваше голяма драма. Аз добрата колежка, винаги го изслушвах, подкрепях и така 2 години и нещо, но започнах да усещам как постепенно се влюбвам в него и един слънчев ден му признах. Отсреща ми отвърнаха, да не го възприемам като мъж, а като приятел. Каза ми сбогом и всичко приключи за него, но не и за мен. Сърцето ме боли, а той е вече с друга и дори здравей не ми казва. Та, мога да ти кажа не бъди кошче за душевни отпадъци на никого :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1e00145472
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   От Автора
До 23)
Ако прочетеш внимателно коментарите ми ще видиш че никъде не съм обобщил че "такива са жените" напротив мнението че това са женски номера мисля беше коментар точно на жени. А ако прочетеш коментара ми 21) ще видиш че смятам че и жена може да е в същото положение. Относно това че във всяка съм търсил нещо, напротив нищо подобно, никъде не съм писал че това ми се случва всеки трети месец. И ако за нещо я упреквам е че аз не исках да играя тази роля достатъчно съм голям за да не са ми по вкуса тези игрички и напълно ясно и обясних какво изпитвам, но се продължи с това, и щеше да продължава и сега ако аз не бях го прекратил. Абе имам чувството че четете през ред или два. И после това да си Женен-Мъж е страшна работа, не знам, след ритуалната зала нещо минават някаква операция или имунизация ли какво, ако е така мен са ме изпуснали и все още съм Мъж-Женен. И най-накрая все още не съм изфирясал толкова и никъде не съм писал че това с колежката е любовта на живота ми напротив жена ми е любовта на живота ми но това не отменя това което се случи. Виждам че ти си жена може би даже си минала ъпгрейд на по-горно ниво Омъжена-Жена но само не си мисли че това не може да се случи на теб или на Жененият-мъж до теб. Шегата настрана наистина може и на теб да се случи не че ти го пожелавам, но не се отпускай и за миг.
до 24) Радвам се че ме разбираш, въпреки че няма нищо за радване тука, да историята е много подобна и при мен мина около година преди да се стигне до тук. Това едва ли ще ти помогне но и аз те разбирам. Ами сега вече само да ми замирише на подобно приятелство и още на 3-тата минута ще ги питам от упор какво искат и дали могат да го получат.
Всъщност всичко ще е наред.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6f35b2921d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   От 23 Авторе, не знам, какво да ти кажа.
Нещо просто не си ме разбрал.
Аз мисля, че имам право да говоря, защото съм била с женен 6 години и знам, какво значи това за една жена, както и знам (вече), че не случайно майките и лелите ни ни са ни предупреждавали да се пазим от такива. Говоря като патило, не като старило.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1e00145472
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   От Автора
До 23) Разбира се че имаш право на мнение както и всеки друг стига да няма обидни квалификации. Хубаво е че при теб нещата са се получили и си имала силата да издържиш (може би защото наистина си обичала този човек).
Другото което започвам да си мисля е че мъжете и жените наистина говорят на различни езици можеш ли да ми обясниш по кой начин разбра това:
"... въпреки, че отчаяно търсиш любовта, щастието и страстта навън? )"
Като никога това не съм по споделял или писал, напротив не исках да става така, исках си моето семейство, исках да се прибирам без тази тъпа тайна у дома исках да ми е леко, исках просто да съм спокоен. Аз напълно съзнавам безсмислието на ситуацията, както съм писал и по горе в коментар 14) и затова прекратих, дори не Я и пожелах в прав текст.
Защо пиша в този форум искаш ли да знаеш - защото аз така и не получих ясен отговор от нея дори тъпото "искам да сме само приятели" а не само "ама наистина ли" ама "не знаех" "ужас" и т. н. и то при положение че преди 3-4месеца бях съвсем ясен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6f35b2921d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Авторе (от 23), нямам представа, защо е постъпила така, но според мен, просто е гледала да се измъкне от ситуацията... да скрие и пред себе си, че е могла да има... нечестиви мисли към човек като теб, към женен мъж. Разбери, това за повечето жени е сблъсък със стена от табута, която ни слагат в люлката. Не всяка е достатачно силна, а и достатачно интелигентна да разбере това съзнателно, объркала се е. От една страна ? е било приятно с теб, имала е нужда от теб, от друга... ТАБУТО „женен мъж“.
Трудно ще разбереш една жена, но не е мит, че сексуалното за нас е по-малко важно от приятелството, от дълбокото споделяне с мъж. Тя още от самото начало те е кастрирала мислено („женен мъж“), забранила си е и е изключила всякакви сексуални работи с теб, но е искала да се наслади на сметаната върху тортата за една жена - приятелството с интересен мъж. Изобщо, по принцип... сексуалното от културни причини ни е било проповядвано като „курвенско“, а сексуалната връзка с женен мъж като своеобразно социално самоубийство. За второто - вярно е. Любовницата на женен мъж е социална самоубийка... не излиза с никого, чакайки по невъзможни часове любимия си, чакаща по телефоните, криеща пред всички и всеки за любовта си, лъжейки семейство, близки, познати.
Твоето момиче, според мен (не я познавам де), е с малко по-ниска степен на интелигентност и се е предпазила благодарение на вкараните от мама и леля програми от нещо, което едва ли би издържала. Всяко зло за добро, защото слабата психически любовница е като бомба със закъснител. Тя щеше да ти отвори голяма беля с Госпожата и дечицата. Отървал си се по принцип. Добре си постъпил, оставяйки момичето на мира.
И не, не те е обичала, ако се питаш това. Просто те е намирала за интересен събеседник, компания, довереник и би имала нещо с теб, ако не противоречеше на програмата „табу“.
Няма нужда да ми казваш, знам че Я търсиш - голямата любов, но не е било това момиче. Ще Я усетиш, когато страстта е споделена - така почвате мъжете, нали - първо от черешката на тортата...сексуалността и сексуалното привличане, това търсите в една любовница, нали? Сигурна съм, че ще я срещнеш, защото който търси - намира, но ти знаеш ли същност, какво искаш същност в този живот? Внимавай да не намериш повече, отколкото търсиш, защото...ще се сблъскаш със своите си табута - какво да правя с госпожата, със семейното огнище, с детенцето...какво да правя с любимата, как да бъда с нея, когато не мога..изобщо...както си тръгнал, ще се вкараш в много банален филм.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1e00145472
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   От Автора
До 23) Благодаря ти наистина за отговора който написа, даде ми отговори на много въпроси, това е всъщност това което исках когато започнах да пиша тук. Приемам че това което написа за нея е вярно. Но по отношение написаното за мен не мисля че си права, не търся това поне не съзнателно. Може би търся някакъв начин да се докажа като мъж въпреки че май ми е още далече критическата :))).

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6f35b2921d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   До Автора от 23...

Не, не търсиш нищо съзнателно, просто така си „програмиран“ като човек - имаш нужда от любов, нежност, сексуалност, разбиране, приятелство дори. Намерил си някои от тези неща в това момиче, но тя съзнателно или не просто не е могла да преодолее табутата си и да ти се отдаде, което пък за мъжа значи връзка, после се нареждат с времето другите неща... , докато разбере, че сте влюбен....
Както и да е.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1e00145472
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   От автора
до 23) Само мога да ти кажа благодаря!
А иначе аз те разбирам минал съм по същият път който и ти. А това което искам сега е просто спокойствие, чиста съвест и леко сърце, да си се радвам на семейството. А иначе не бих посмял да изневеря на жена си, за да го направя трябва да съм сложил чертата на всичко, а не съм. Знам че на мига би разбрала че няма да мога да я погледна. Чистата съвест е голям лукс и ми е много ценна, иначе направо се разболявам, не искам ама на такъв съм. Е, сега има едно петънце ама ще го забутам в ъгъла да не се вижда много и само аз ще си го знам.
до 23) Не знам защо така ми действаш но като ми пишеш някак си ме натъжаваш. Ти щастлива ли си? (имай в предвид че нямам големи изисквания към щастието, просто за мен е липса на нещастие ).

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c65c798bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Защо жените искат "ама хайде да си бъдем само приятели" или по-скоро кога го искат - когато осъзнаят, че ако се впуснат във връзка ще боли.

Има обаче и нещо - мъжкото приятелство е по-чисто. Жените сме интригантки, манипулаторки, мрънкащи същества, които искат внимание, време, разбиране, уважение. За една жена е лесно да се сприятели с един мъж, защото той не е заплаха за нея, ако напълнее няма да й направи забележка, ако си е купила същият цвят блуза, няма да прекрати приятелството си. При жените има съревнование и скрита завист. Много често женското приятелство завършва кошмарно. Тя може да се е напатила от приятелки. Жените сме кучки и то сме нагли кучки - какво да ти кажа. Аз също предпочитам да се сприятелявам с мъже. Тяхното приятелство е закрила, прегръдка - нещо, което емоционално ме задоволява, това е един вид платоническа любов и тя понякога се оказва много по-силна от физическата, която след време се скапва. От своя страна давам нежност, радост, жизненост. Супер лесно е да започнеш приятелство с един мъж, защото първото, което той прави е да те приеме, докато една жена започва да те преценява, анализира, преценява те дали в крайна сметка не си й потенциален враг при евентуални бъдещи мъжки завоевания. Да не говорим за прословутата женска приказливост - една жена никога не може да запази тайната ти на сто процента, един мъж обаче може. В приятелството с мъж една жена търси всъщност всичко онова, което очаква от една любовна връзка - сигурност, надеждност, свобода, нежност, споделяне, закрила и правото да бъде себе си, да бъде слаба или силна, да бъде променлива. Появи ли се след такова приятелство и сексуално желание - елате, че се дръжте... Както прочетох някъде по-нагоре... животът ти става много по-опасен и интересен обаче, много по-вълнуващ. Когато една жена допусне мъж да й бъде приятел, то значи го е допуснала в сърцето си, а това е много по-важно за жените, отколкото да те пусне в гащичките си.

Та, според мен тя е искала наистина приятелство, защото й е била необходима обич. Но и тя като теб, а и като всички нас се е стремяла към онова елементарно човешко щастие - обич, лекота, радост и СПОКОЙСТВИЕ.
Връзката със женен мъж не може да й донесе тези неща. Той или ще започне да й обяснява как ще се разведе или ще й каже нищо да не очаква, че просто си изживяват любовта и да си търси друг. И в двата случая за жената това не е мир. Жената иска деца, мъж, за който да се грижи, мъж, на който вечер да сготви, в който да се угушка нощес, когато й е студено, който да е до нея, когато сбъдва мечтите си. Тогава една жена е напълно щастлива и доволна, тогава животът й има смисъл.
Твоята приятелка не прави изключение. тя е искала мир и щастие, семейство, дом, деца и мъж като теб. гРЕДА! Ти си женен - започва паниката, въпросите, евентуалните плюсове и минуси, започва тъгата, започва болката, започваш да си слагаш граници.
Моите не издържаха, но и той ме търсеше - любовница съм от 3 години и като гледам как се развиват нещата, май така ще е още дълго. Слагах граници, наричах го умишлено "ти си най-добрата ми приятелка", за да ме спре той, за да не страдам, защото аз бях слаба пред чувствата си. Той не ме спря и сега и двамата (всъщност и тримата) агонизираме...
Но онази обич, онова приятелство, онази нужда да говориш за някои неща именно с един и същи човек и с никой друг - тя остана някъде в основата на целия хаос и винаги ни събира пак след каквито и да е премеждия.
И аз искам да ми е леко, да се прибирам вкъщи и някой да ме гушка, да си гледам деца, да съм в мир със себе си, да не нося тази тъжна тайна в сърцето си, а да мога спокойно и леко да се наслаждавам на живота си. И той го иска. Жена му иска същото... при нас вече си е игра на нерви - кой ще издържи най-дълго.
Твоята приятелка е искала същото, но ясно е осъзнала, че няма да го има - не и от теб и се е опитала наистина да запази само някакви платонически отношения, за да не страда. Ти си я отблъснал...

Сега един въпрос към теб...
Ти какво искаше?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6f35b2921d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   От 23, до Автора

О, съжалявам, че и ти си минал през социалното самоубийство. Според мен, за един мъж е още по-трудно, особено като се сещаш, че обичаната от теб жена принадлежи на друг. Някак си не е май добре за мъжкото его.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c0975be756
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Не мога да разбера какво от време на време ти пускат мухи, че видиш ли - това приятелство било вид любов - платонична, или еротична, но подтисната от предразсъдъци и т. н.
Тъй като и аз съм имала приятели мъже - и въпреки добрите ми чувства, мога да ти се закълна, че няма нищо по-шокиращо от това такъв мъж да ми се обясни в любов - то е все едно баща ми да ми се обяснява или кучето ми да ме поиска за своя кучка.
Мерси, ама НЕ такива извращения!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c65c798bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   от 32

Разбира се, приятелството мъж-мъж също минава под мотото на съревнованието. Както и при жена-жена. Това, че половете са различни прави и приоритети различни, Мъжът и жената не се съревновават помежду си, за същото, което би изправило две приятелки една срещу друга. Но приятелството между мъж и жена е предпоставка за интимна връзка, защото всеки от участниците в такъв тип двойка влага и очаква от ония всичко онова, което би следвало да е логично налично в една интимна връзка. Остава сексуалното желание, а с теб знаем, че когато една жена се чувства обичана (каквото и да означава това за нея - закрила, прегръдка, свобода, утеха, уважение) започва да иска мъжа и сексуално. Когато една жена започне да иска този мъж, то сто процента е сигурно, че ще го вкара в леглото си. Първо подсъзнателно започва да се облича с повече внимание, да се ддържи малко по-предизвикателно, да мята закачливи и обещаващи погледи... боже, още не съм видяла мъж, който умело да може да избегне това.

То като се замисля повечето ми приятели мъже са влюбени в мен и определено ако си забравя дрешките в тоалетната ще ме метнат на кревата, но АЗ съм тази, която поставя граници там. Само с един не успях и сега си нося последствията - за хубаво и за лошо. Другите ми приятели мъже са хомо, просто така се е случило, че имам "достъп" до доста такива хора. Готино е с тях, защото принципно съм много любопитна на тема секс и сексуални табута, а само когато разпитвам един гей за това няма в главата му задни мисли и наистина осъзнава, че единственото, което искам е да си говорим спокойно и да получа информация.

Сега се сещам за едно приятелче. Излизахме, той си споделяше с мен, аз съответно с него, забавлявахме се, аз го обичах като брат, наистина само платонически и може би ако нямаше в живота ми другия мъж, който ме пали само с присъствието си, щях бързичко да го пожелая и сега да си имам нормална връзка (демек "на светло") Но аз си останах към него с платоническа обич, някаква много нежна и затрогваща, радвам се за успехите му, искам да го виждам, но се въздържам, защото той се влюби, започна да ми обяснява, че съм му давала сигнали, пък после съм се подиграла - и ей такива глупости..
Докато с една жена ми е много трудно да имам приятелски отношения. Тя все се сърди, нещо все мрънка, нещо все е недоволна, ще излезем на кафе, няма да й хареса кафето. Ще отидем в магазин, ще каже, че дрехата, която съм си харесала не струва. Жените сме по-гадни - признай си го!

:)

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1e00145472
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   От Автора
До 32) Страхотно си го написала, общо взето и моето мнение е такова, аз бях изключително пасивен, само слушах и ако можех да дам съвет давах, аз от своя страна не съм разказал за себе си нищичко освен годините, и къде съм работил нищо. Да спомена тя имаше много добра приятелка аз бях бонус. Да харесвах я но не исках да продължавам нататък защото не се изисква много въображение за да си представиш няколкото възможни варианта и нито един не ми харесваше. Мога само да гадая какво би било ако бях направил това или онова. По отношение на приятелството мъж-жена не се заблуждавай рано или късно някоя от страните и минават и други мисли и това е 100% за да не пиша пак наново виж ми коментара 21) и в това отношение 33) е права не може да има приятелство. А относно това кой е по голям интригант 33) също е права мъжете могат да бъдат и по големи въпреки че поне според мен са по директни в атаките си и не толкова подмолни, и аз с един мъж по лесно бих могъл да се справя но с една по прикрита и завоалирана жена ми е много по трудно. Но има едно НО, почти е изключено този мъж да ти е добър приятел може да се навърта за да те държи изкъсо, това когато става въпрос за сблъсък на интереси. Иначе си права мъжете не са толкова дребнави малко вероятно е да забележат ако си си боядисала косата (не говорим за сигнално червено разбира се), си или не си си оправила нещо си, мъжете не им дреме за неща на които жените отдават голямо значение и забелязват една в друга. Разбира се това е предимство на мъжете преди брака след това е огромен недостатък :)))). Иначе наистина положението ти е трудно аз ако бях на теб щях да си дам някакъв срок колко мога да понеса това, иначе не му се вижда края.
А какво исках аз? ! Както се казва е въпрос за милион долара. Сега като си мисля можеби исках да си се потупам по рамото "Браво момче още ставаш" :))) Ама каква я мислихме каква стана :)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1e00145472
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   От Автора
До 23) Значи правилно съм усетил, травмата наистина е била дълбока все пак 10г са минали и още това напрежение в теб. При мен нещата се развиха бързо в сравнение с твоите и въпреки това имаше моменти в които исках да си тръгна да се махна но все не успявах, бях като хипнотизиран сега ако ме питаш не знам колко време бих издържал така, сега си мисля че не много още, но знам ли. А иначе какво да ти кажа за това твое напрежение и страх, ако имаше упътване щях да ти кажа кое копче да натиснеш и да ги изключиш ама няма, изглеждаш ми достатъчно умна за да си дадеш най-мъдрите възможни съвети като от сорта "Живей в настоящето не в миналото" "Живота е пред теб" и т. н. така че май няма какво да ти кажа като съвет. Аз в такива случаи си наливам едни 50-100 уиски знам че не е много практично и има опастност от пристрастяване но това се сетих.
Исках друго да те питам как ти понася летенето аз много мразя, ненавиждам, а пък много начесто взе да ми се налага нещо тая година вече 7ми или 8ми път.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1e00145472
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   От Автора
До 34) Не казвам и не мога да твърдя че е това или онова. Мисля че си още твърде млада да не кажа малка. Но разбери гадно е това моля те прочети ми коментара 21) или ако искаш го чети, ама не го прави това, не се сприятелявай с мъже които не харесваш като мъже после е много гадно.
Абе хора къде е тоя дето е казал че жените имат интуиция да го питам аз? !
Тука имат уж човек до себе си когото наричат приятел, той е влюбен в тях а те и на понятие си нямат и чак като им се каже в прав текст "Аууу ама наистина ли" "Виж ти каква работа" и накрая за да доубият добичето му казват "Аз искам да сме само приятели" или друго което действа безотказно "Аз не те възприемам като мъж"

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6f35b2921d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   До Автора, от 23

.....най-хубаво е обаче да летиш, да си затвориш очите и да си представяш лицето на любимия....друг способ е да си представяш морски вълни, любимото куче или коте, хора,които обичаш...места, които те карат да се чувстваш сигурен ...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1e00145472
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   От Автора
До 23) А аз си мислех че летя често. Това със заспиването преди полета не го знаех, ще пробвам следващият път.
Значи отскоро сте семейство, има време стига мъжът ти да е до теб и да те обича ще го превъзмогнеш този страх, по-трудното вече е зад гърба ти.

А иначе това твоето пътуване малко прекалено ми се струва чак зъб да не можеш да си оправиш. А пък дългите полети са ужасни хем дълги хем редовете и седалките тесни (ако не си първа де) за да събират повече. Аз имах един 11ч беше кошмар та ядохме, та филми гледахме, радио слушахме по някое време нищо вече не ти се прави искаш само да се махнеш. Може би ако вечер да поспиш ще е добре.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 201c7c3e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   До Автора.

Здравей, като начало .. Прочетох историята и коментарите под нея. Доста несъстоятелни, обвиняващи те, критикуващи те .. пълно безумие. Никой от тези хора, които те обвиняват и критикуват не е изпитал това което ти. Увлечението всъщност е начална фаза на обичта, защото през това време ти несъзнателно, си се влюбил в своята колежка. Но понеже нали си женен мъж, нямал си право на това. Глупости на търкалета. Всеки може да се влюби отново, всеки може да обича - друг по-много по-различен начин от съпруга си или съпругата си. Кое е морално и кое не, също е важно. Да обичаш, без да нараняваш. Кой е казал, че женен мъж или омъжена жена не може да се влюби?! Само тия, които пишат, но в действителност са го преживели. Много е лесно да кажеш, ти си такъв и унакъв, друго е да го преживееш. Тежко ще ти е известно време, и имаш много избор и вариянти. Но факт е, тази жена е имала чувства към теб ..може и все още да има. Приеми го и ще ти е по-лесно да натикаш тази история дълбоко в спомените си. Но няма да я забравиш! Да не си правим илюзиите че такива неща се забравят. Но и не пускай гузната ти съвест навън, освен ако не си сигурен в себе си и контрола си който имаш.

Пак казвам, никой не е казал, че жената от която имаш дете трябва да бъде с теб до края на дните ти, и никой не е казал, че ти трябва да предприемаш нещо с бившата ти колежка. Приеми, че си бил привлечен, приеми че тя е имала чувства към теб. Изживей този момент!!!! Не го подтискай!

Благодаря ти за прекрасните неща, които пишеш ..тоза за "Искам да сме просто приятели" - е абсолютно така. Всеки го наранява. Но понякога има смисъл от Платоническа любов, когато е невъзможно друго. И има невъзможни неща само тогава, когато има два различни биологични видове и липсва комуникация между тях.
Бъди здрав и Много Обичан Авторе!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 33aab1df33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   От Автора
До 41)
Благодаря за отговора и пожеланията!
Вече не влизам често тук и за малко да го пропусна, а и темата вече беше отишла доста назад и не вярвах че някой ще я прочете. Вече минаха доста месеци и като че ли всичко избледня, а напоследък имам куп неща на главата си и минават дни без да се сетя за това. Единствено което остана да ме тормози е тази тайна и тази моя съвест, надявам се и тя да се успокои след време. Но ми е трудно когато жена ми ме попита на шега дали съм и изневерявал аз да се усмихна и да и кажа "Никога". Въпреки че "технически" погледнато е така знам че това е тайна която трябва да пазя в себе си може би докато съм жив и това ми тежи. Да, наистина мисля че тя имаше чувства към мен и не знам дали от сила или страх но и двамата не прекрачихме границата, и нещата приключиха както трябваше да приключат. Сега като пиша това и изтръпвам при мисълта каква глупост можех да направя и си спомням какъв идиот съм бил, ме е срам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker