Не ме е срам, яд ме е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ме е срам, яд ме е
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 3683 пъти
Аз съм момиче на 24 и имам сестра на 21. Минаваме за желани мацки с разликата, че тя е по-свита, а аз не и да кажем-била съм с доста мъже. Повечето от тях бяха боклуци. Със сестра ми имаме общ познат, много свястно момче. Компанията е обща, досега не съм била близка с него. От известно време се виждаме само двамата-на кафе, да поприказваме, само приятелски. Обаче се влюбих в него и то много силно, докато отсреща интереса си остана приятелски. Реших, че инициативата надали ще я подеме той, защото го познавам от няколко години и определено не е сваляч. Пробвах и той ме отряза. Попитах го защо и отговорът беше, че бил влюбен в сестра ми! Тя от своя страна също си го харесва много, споделяла ми е, но при техните характери е нормално да не се свалят. Знам, че излизат заедно, знам, че си подхождат и най-вероятно се и обичат, но реших, че той трябва да бъде мой. Наговорих на сестра ми глупости за него дори и това, че сме спали заедно с него и го правим от доста време. Скарахме се с нея, както и тя с него. Той разбра какво съм направила и ми каза в прав текст, че ще ме мрази до края на живота си. В крайна сметка не сме заедно, не си говоря и със сестра ми. Но не ми е толкова кофти, по-кофти ми беше като излизаха двамата, не можех да ги гледам заедно защото го исках за себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: d7d02d5009
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не ми се мисли какво ще прочетеш сега като коментари. Да, заслужени са - рядко отвратителна история е това :((
Струва ми се най-отвратителната, която съм срещала досега.
Но те съветвам да бягаш далеч от тук и да не четеш, защото страхотно ще се травмираш. Просто опитай да промениш природата си, което е много трудно. Ти си постъпила не просто вероломно и подло, а да го кажем право - малоумно... :( Как не предвиди последиците? Ох.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5c929872a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Съжалявам, но ти за мен си абсолютна егоистка и най-вече ГЛУПАЧКА. Ако момчето си харесваше теб, щях да ти кажа - бори се, момиче, браво.
ТОЙ НЕ ХАРЕСВА ТЕБ ОБАЧЕ. Ти не си влюбена в него според мен, защото се съмнявам, че изобщо знаеш, какво е това, но за пръв път сестра ти получава нещо, което искаш ти, винаги тя е била в сянката ти и затова и интригата - като не е мой, да не е и нейн.
Използваш, че двамата са затворени хора, за което сами са си виновни, но вместо да им помогнеш дори, ти ги разделяш.
Ако не се извиниш и не поправиш стореното С ИСТИНАТА, ще загубиш сестра си, човекът с който по принцип имаш най-дългата връзка в живота си. Рано или късно ще разберат каква си, ще се съберат, а теб... защо им е такъв човек?
Гледай ти да си си признала и да си изпросила прошка преди те да са разбрали, каква змия си била в случая, иначе рискуваш да загубиш семейството си.
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 64c1b3456e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, и за какво го споделяш? Щом се чувстваш добре така с подлата си душичка, какъв ти е проблема? Не вярвам да получиш подкрепа от някого, макар че може и да се намерят злобари като теб. Щом причиняваш това на собствената си сестра, мисля, че ти е ясно каква си. Мога да ти кажа само, че всичко се връща.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: befd47a4a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Трябва да се направи един списък на топ неподходящите личности за връзка в Бг и ти да го оглавиш

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7acf8663b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Пази боже от такива сестри, като тебе! ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b8c921e90f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Рано или късно отношенията ви ще се затоплят, но е добре да си окачиш обеца по случая, а ако ти е такъв характерът - Бог да ти е на помощ!
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 14fa85dcf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Много ме "радва", когато чета псевдоморалистки коментари. Авторке, не слушай упреците на другите. Това си искала, така си действала. Това е твоят си избор, за това го уважавай - като част от теб. Борила си се за щастието си и това е бил начинът ти. С какво щастието на сестра ти е повече от твоето щастие? Пък и сестра ти щом е способна да ти се сърди за такива неща... Незнам... Не се вкарвай излишно във филми. И на двете ви ще ви мине. Не бива да се срамуваш от избора си. Отново ти казвам - не слушай коментарите тук, защото всеки се прави на моралист и казва неща, които трябва да се кажат, без да е на твоето място и в твоят случай. Като чета коментарите, излиза, че всички коментиращи са с висок морал, честни, лоялни, верни... както писах в една друга тема - гардеробите им са пълни със скелети и за това си създават един виртуален ореол, за да прикрият реалната си порочност. И мен ще хулят за този коментар, но аз съм убедена в твърденията си и няма да влизам в спорове. Живей си живота, бори се за щастието си и недей да си мислиш, че постъпката ти е крайно осъдителна. Прегръдка!
Ж25

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c129ba22c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм възмутен, трябва да се подкрепяте със сестра ти, а не да действаш така срещу нея! И аз имам брат по-малък от мен, и да си призная още се случва да се поскарваме, но когато се налага винаги му помагам. Ти като по-голяма сестра е трябвало да помогнеш, а не да въртиш интриги!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 76b439f81d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Добре, че нямам брат или сестра като тебе :Д

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0c2a360115
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Taka. На сестра си не бива да прави така, но за чуждите мъжлета е позволено, нали така А. Тя авторката че е долна долнотия това няма спор, но нима вашта вина дето забивате чужди мъже и жени е по-малка? Или то като е за непознати не се смята. Аиде всички такива долнотии да се замислите дали имате право да съдите.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8d2d866873
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не знам как живееш с вината си, защото според мен ти съвсем ясно осъзнаваш какво си сторила. Ще ти кажа, че живота ни предлага много изкушения и всичко можеш да отнемеш насила, но не и любов. Години наред зет ми /мъжът на сестра ми/ ме тормозеше. Останехме ли насаме, той ми се нахвърляше като дивак. Истината е, че е хубав, перспективен мъж, който заслужава всяка капка внимание, но не е МОЙ. И не го искам. Няма да причиня нещастие на сестра си никога. Чудех се как да отблъсквам набезите му, но винаги се справях с успех. Къде с добро, къде с лошо, никога не му позволих дори и да си помисли, че може да е с мен. За да не разберат нашите обаче се виждах в чудо, дори търпях обиди от сорта на това, че аз съм го била предизвиквала с поведението си. Ако кажех нещо срещу него, веднага последваха упреци, че вероятно й завиждам. Изобщо години наред съм била между чука и наковалнята, но не допуснах аз да стана причина за разрив на техните отношения. Съветвам те да опиташ да оправиш нещата между тях и тогава ще се разбираш и с двамата. Инак забрави, че имаш сестра, а за любов с този мъж... просто се откажи. Не всичко, което хвърчи става за ядене, човек трябва да си поставя сам границите, за да не бъде принуден.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b26df6d8d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Да, истинска история, гадно звучи. Все пак интересно ми е да чуя как съперничеството между сестри може да вземе такива размери. Ужас!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 13d8c46883
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   И какво в крайна смета чувстваш ли се добре сега?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e516a88a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   14, коментарът ти е в десетката :)
11, за какъв псевдоморал говориш като момчето не е харесвало нея, а сестра и. Да се надява на нещо просто е глупаво. И да, такива номера и лъжи са ужасни и не, аз не съм ги правила. Да пожелаеш мъж е едно, да кроиш такива номера- съвсем друго.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d7d02d5009
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Към 15 - доста ме озадачи определението: "перспективен мъж, който заслужава всяка капка внимание"

Мъж, който е перспективен изпада ли в такива мизерни ситуации? Кое му е перспективното - че със сигурност се нахвърля като дивак на всяка срещната. Гарантирано е така, щом където е най-напечено едва устисква.
Че и заслужавал бил всяка капка внимание... Наистина явно си си го просела.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 338183b3f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ти какъв човек си? ! :Х Като гледам някой филм и някой направи нещо от сорта на тази глупост ми иде да ударя телевизора, но до сега си мислех че това са истории само от филмите, че не е възможно такава егоистичност... И то тука не става въпрос за чужди хора - да си харесала някой приятел на някоя приятелка - тук става въпрос за сестра ти! Казваш че е стеснителна, а ти си била с доста мъже до сега - ми ти явно си освен ку*ва и ку*ка! Да нараниш сестра си така... И трябва определено да те е срам!

Ти осъзнаваш ли, че тази глупост може да ви скара с сестра ти до живот... Какво ще правиш след години когато имаш нужда от нея, защото всеки има нужда от брат си/сестра си, дори просто за емоционална подкрепа... Каква подкрепа можеш да искаш от нея? ! :Х Не мога да повярвам, че изобщо чета тази история, и ми се иска да се окаже че е за графа "Измислени истории"... :X Осъзнай се и се покай пред хората, които си наранила и се опитай да си промениш характера, защото така нищо истинско и хубаво не те очаква!
ВаМа

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5715a165de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Здравейте, на всички,
Към сестрата, моли се да не им се получи връзката, но не злобей. Дано той да я разочарова много. Че само така има шанс да се сдобрите със сестра ти. Иначе и двете сте много млади и ще срещнете още куп мъже. Но сестрата си остава една. А и срамежливият пикльо, кво си мисли ту с едната ту с другата на кафенце. Толкова ли много искаш непременно такъв мъж до себе си. Сестра ти по - не опитна, ами ти... не схвана ли. Айде успех и на двете. За кво те е яд, то си е за смях. Преди беше само едната сестра будала а, сега са две и то пикльо да ви разиграва.

Антарес 31г.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e93dd09fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Сега авторке, ти си голям егоист. Не се сдобрявай със сестра си, избягвай я по всякакъв начин и не се интересувай какво прави. Така ще ти е най-хубаво. Ако не знаеш нищо за сестра си, няма за какво да и завидиш.
Казваш че си била с доста буклуци - продължи си с тях. Те поне може да са заслужили да се обвържат с персона от твоя вид.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e7d3370a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   И кво толкоа те е яд и аз имах ОГРОМНА ЗАВИСТ към брат ми (момче съм) че е с наи якото момиче и нарочно го засрамих пред сички и тя скъса с него и ся е с мен :Д

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 80794b4822
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   26-ти си толкова долно момче, че просто нямам думи! А приятелката ти е минала и през брат ти, що за хора сте?

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c2e2313431
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Малка и злобна душичка си. Вместо да се радваш за сестра ти, че е харесвана от свястно момче ти завиждаш и ги разделяш. Такива хора като теб, правят света помийната яма, каквато е в момента. Малки и злобни завистливи същества. Гнусна си. Драйфа ми се от такава като тебе. Най хубавото нещо което се сещам за тебе е да се забавляваш с боклуците с които си била до сега, точно там ти е мястото. Уж си се била ориентирала много добре до сега с какви да бъдеш, но защо сега си се объркала не ми става ясно! Нищо, ще ти мине.
К.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 24dbaf6c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   26 ти си същият като нея - защо не се свържете по някакъв начин - може да се получи нещо?! Не мога да ви разбера и това е! Хора като вас ми покачват самочувствието - просто като чета подобни истории се чувствам много по-умна и по-зряла от детските ви постъпки... Поумнейте - поставяйте си цели, които да можете да постигнете без да нараните някой друг! Не бъдете егоисти - един ден всичко ще ви се върне!
ВаМа

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker