Мъжете не ценят прислужниците и често им изневеряват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120087)
 Любов и изневяра (29408)
 Секс и интимност (14253)
 Тинейджърски (21819)
 Семейство (6395)
 Здраве (9498)
 Спорт и красота (4668)
 На работното място (3113)
 Образование (7258)
 В чужбина (1630)
 Наркотици и алкохол (1109)
 Измислени истории (794)
 Проза, литература (1728)
 Други (18258)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете не ценят прислужниците и често им изневеряват
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 4275 пъти
Ние всички искаме неща, които са ни най- удобни, но ценим истински само нещата, които сме заслужили честно.

Мъжът иска жена, която готви, пере и чисти, прави много секс и той може да прекарва време на дивана. Но какво става? Обича ли той искрено тази жена? Дарява ли я с обич и помага ли и?

ВАЖНО: Често мъжете изневеряват на своите домакини удома с по- млади и мързеливи момичета, но не искат да се откажат от своите слугини не поради любов, а поради удобство.

За всеки човек е скучно и банално, когато половинката му се превърне в робот не по- различен от Алекса.

Истинският мъж си личи по това дали може да си признае най- най- най- най- трудните за признаване неща!
Повечето жени, които са верни домакини са получили или ужасно отношение, или изневери. Жената прислужница е най- голямото удобство, но и най- скучното нещо в мъжкия живот!

Не е ли пълен сайтът с мъже, които разказват как по- голяма и стабилна жена не е привлекателна за тях?

Обръщам се към вас момичета, такъв живот ли искате? Слугарски живот с мъж, на когото му е удобно с вас и ви третира като кучета, но не ви дарява любов? ! Не ви обича истински?
Ние хората искаме всичко на готово, но щом го получим бързо ни омръзва! В природата всичко иска да се труди и да заслужи онова, което има! Давате ли на партньора всичко на готово го лишавате от уважение към вас и чувството да го е заслужил. Така е невъзможно тепсията да не му омръзне. Ако вие се държите като робиня на желанията му той като такава ще ви възприема.

В нашата природа е да се развиваме и да печелим с честност нещата, които имаме. Така израстваме.

- Искат ли мъжете да кажат, че ще обичат от дъното на душата си прислужницата си? Никога няма да и изневерят?

Ако обичаш някого ти никога няма да целиш да ти е роб :)
Ако един мъж те обича ще се чувства ли добре ти да се разболееш от живота с него? Това дефиницията на любов ли е?
Никога не съм виждала мъж да обича истински жена си и да е щастлив тя да изнемогва от работа.

Ако има една истинска ЖЕНА четяща тези редове в подобна ситуация я питам: Мъжете обичат ли истински прислужниците, помагат ли им? Изневеряват ли им мъжете с по- неопитни момичета често?
Истината е една и Бог знае истината! Прочетете мъжките деспотични коментари в сайта и вижте дали уважават жените прислужници, дали даряват нещо красиво за тях!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
51-70 от 70

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5093805532
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

58.   Кифло нещо си, казах ти в друг пост, че мъжете, които защитаваш в моите постове, в другите те хранят и обиждат. Заслужаваш ли го?
Това, че за твоята логика е ужасно, че аз мога да съм свободна и независима, а да съм приятелка с бившите си, не е мой проблем.
Това е моята истина, защото аз не ги съдя и съм погледнала в своите грешки. А това, че те са били безкрайно ревниви някои от тях и, въобще запита ли се, че може да е причината защо не е провървяло? Знаеш ли, че именно тези, на които бях готова да готвя и чистя бяха онези, готови да изневерят? ! А от както спрях, повече това не се е случвало! Да, възможно е да съществува връзка без изневери, ако има уважение и любов!

Ти не си ми никой, че на теб да ти обяснявам. Слез на земята! Аз съм успяла за себе си. Имам връзка, в която приятелят ми иска да се оженим и не ми се е налагало да се трепя. Миналото не ме интересува, а само настоящето!
И все пак уважавам бившите си, не манджата, а уважението крепи хората!
Другото е въпрос на избор, който щом приятелят ми не се опитва да отнеме, няма да отнемете и вие! Забравете това!

Явно другите мъже ви е яд, че мъжът ми не е самовлюбен деспот и ме уважава като е готов заедно да си помагаме. Защо? Защото мразите нас жените и искате да сме под вас. Обвързвайте се по взаимна изгода. Ами ваш проблем!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5093805532
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

59.   Номер 56, ако дядо ти е предложил уважение, което в миналото е било задължително, ако е помагал с каквото може и я е обожавал, тогава е заслужил нейните действия.

Но колко от мъжете в момента, 21 век, виждаш да уважават жените си? Да ги обожават?
Пълно е с обиди за възраст, за килограми, жажда за превъзходство, тези мъже вече не са дядо ти. Те са 21 век. Пари, коли, секс и превъзходство. Ето това е причината аз да не искам да се трепя за такива тип мъже. Там няма щастие. Там има само робство. Парите им не ми трябват.
Уважението не се купува! Ето това ми предлага настоящият ми приятел.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5093805532
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

60.   Това е. Дори да се разделим някога с моя приятел, защото причините за раздели могат да бъдат много, все пак ние сме преживели много повече уважение и хубави моменти, много по- малко караници и негодувание, защото не сме се обвързали заради очаквания, отколкото по- голямата част от хората.
Когато спрете да сте в ролята на жертви, когато спрете осъждането за бройки, за възраст, тегло, тогава и вие ще можете да сте приятели с бившите си. Кифльо, ще ме извиниш, но нямаш право да се месиш в чуждото минало, защото и на теб няма да ти хареса да се месят в твоето. Имам приятел в момента и той ме приема каквато съм. Само от нас зависи дали ще останем заедно. И той ме желае без да се трепя.
А

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c0bc5a30a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

61.   56, Да имам уважение първо към себе си и да слагам винаги себе си на първо място не ме прави мъж. За какво са ми нечии хартиики, ако ще съм слугиня? Не си попадала на арогантни дебили, които щом имат пари си мислят, че ще налагат правила. Не, пич, ще налагаш на някоя друга, която ще е с теб само заради парата ти. Аз не се впечатлявам от чужди неща. Моето си е мое, за твоето не ме е. е.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fb4f40654c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

62.   Кифляка гледа жените, че били имали неуспешни връзки, ама не може да види себе си, че него и за неуспешна връзка даже не го искат... че и велик съдник станал, морал ще раздава на един гол г*з, непостигнал нищо в живота си ще обяснява на другите как трябва да живеят...

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: cd8307e59b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

63.   Номер 56, как уж нямало да си помисли за друга, а в същото можело да изневери?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 84105ef356
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

64.   Кифльо пак с носа в чуждите гивоти и избор, като всяка стара мома...
Кифли, що не вземеш да подредиш малко своя си живот? Охледай се за някоя лелка на около твоите години, вземайте се и си клюкарствайте вечер щастливо. Ясно ти е, че младо няма да вържеш и за това нападаш наред жените, които си живеят както си искат, а ти така искаш да можеш поне 1% от същото.
Да вземеш вече себе си да приземиш! Високи са ти жените по принцип, колкото и да лаеш по краката им... там и ще си останеш. Докато се обърнеш ще станеш и на 50 и пак сам и още по- злъчен.
Виж там из махалата ти някоя лелка и бягай да купуваш цветя и бонбони, пък а дано поне лелка те вземе накрая, че да се успокоиш малко.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f3406698e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

65.   Номер 58, още от първата дума в текста ти си пролича нивото на култура ти и какъв нрав криеш под опаковката, наречена външност. Мисленето ти е предубедено и с лекота ще ти докажа защо е такова.

Ти запита ли се защо мъжете, които ти съзнателно си избирала измежду всичките ти възможни ухажори, са били "безкрайно ревниви" към теб, а други са искали да ти изневеряват? Давала ли си им повод, или са си били такива боклуци по природа? След като си имала много връзки, това значи, че ако ти все си невинната в тези провалени връзки, значи си подбирала все ревнивци и/или изневеряващи отрепки (без последния, засега). Запита ли се защо си си избирала само такива през годините? Много натъртваш на тези "самовлюбени деспоти" и явно има защо да ненавиждаш погрешния си избор в миналото.

Преувеличаваш и относно нормалното за всеки дом периодично поддържане на чистота, което ти наричаш "трепане". Ти да не си имала принос в обитаването на пълни кочини, та чистенето там да е било чак толкова непосилно, за да употребяваш тази гръмка дума "трепане"? Да пусне човек прахосмукачката за 15 минути веднъж на няколко дни не е кой знае какво (чистенето на филтърната торбичка отнема много по-малко време); също и да се пуснат дрехите за пране, а после да се закачат на простора за няколко минути; да се изчисти насъбралата се прах по щорите 1-2 пъти месечно; да се избършат масите, мивките, плочките на пода и в банята и т. н. Това не ти е трудов лагер, че да превиваш гръб денонощно и да се оплакваш колко било тежко. И не забравяй обстоятелството, че колкото и да се опитваш да прехвърляш вина върху твоите безочливи мъже-готованковци, че едва ли не жената "слугува" на гадния си мъж, когато една двойка споделя жилище, предшестващото чистенето цапане не е дело само на единия човек, а и двамата дишат там, и двамата ядат, и двамата цапат дрехи, и двамата потребяват електрически ток и вода, и двамата отварят хладилника, и двамата прашат. Твоето така наречено "трепане" е следствие на наполовина осъщественото замърсяване от твоя страна (без да отчитаме задръстването с дълги косми по мивките, мебелите, дрехите и пода). Прашинките, които разнасяш из дома, са били и твои, а не само на бившите ти негодници.

Това за любовта и уважението е ясно. Ти обаче стратегически го вмъкна в обръщението си до мен с едничката цел да внушиш на тук четящите, че едва ли не аз "не вярвам" в тези основополагащи за една връзка неща. Грешна тактика от твоя страна, която прозира на мига. Безброй пъти съм писал точно за уважението и любовта и би трябвало да си забелязвала това многократно.

В мнение 59 продължаваш да показваш нагледно защо мисленето ти е предубедено. Ти написа:
"Но колко от мъжете в момента, 21 век, виждаш да уважават жените си? Да ги обожават? "
Ако беше честна със себе си и с всички останали тук, всъщност щеше да напишеш истината, която гласи:
"Но колко от ИЗБИРАНИТЕ ОТ ЖЕНИТЕ мъже в момента, 21 век, виждаш да уважават жените си? Да ги обожават? "

Отново ще задам въпроса: А тези долни отрепки кой ги избира да влизат между краката на въпросните оплакващи се жени? Майките им ли, стринките им ли, бабите им ли? Или май неудобната истина беше, че всяка жена сама за себе си пресмята плюсовете и минусите от това да е с определен мъж и въз основа на това решава в крайна сметка пред кого точно ще се разкрачи и надупи!? Глупаво е да прехвърляш отговорността за лошия си избор върху други хора!

В заключение, едната друга истина, която често убягва от умните главици на немалка част от жените е, че средностатистически те не си избират средностатистически мъже като тях самите, а се целят в точно определен тип мъже, които НЯМАТ нищо общо с 80% от останалите мъже. Тези 80% мъже не влизат в сметките на въпросните почти всички жени. Ако искаш да разбереш що за стока са преобладаващата част от ИЗБИРАНИТЕ ОТ ЖЕНИТЕ мъже, просто прочети собственото си излобление по техен адрес (същите тези твои "приятели", които те ревнували и са ти изневерявали, а ти така ревностно защитаваш, въпреки грамадната греда в окото ти) и всичките мрънкания на повърхностно избиращите жени, играейки ролята на онеправдани жертви и оплакващи се какви гадняри са... "всички" мъже. Обърни внимание на удобно вметнатата обобщаваща дума "всички", която в устите на тези жени цели да отмие отговорността за съзнателния им личен избор! Забележи и огромните равнища на разводи, изневери, семейни свади! Виж и колко от все още неразрушилите се връзки са нещастни и често редом до някоя жена е някой нервен пълен нещастник и нахалитет, когото тя кротичко си търпи и против всякаква здравомислеща логика в отговор му пърха с влюбени очички. Това най-ясно ще ти покаже какъв е най-честият женски избор и разбиране за "желан мъж".

Забележи и каква е ръстовата разлика в двойките с най-големите неразбирателства, в които например мъжът унижава жената пред всички и тя не смее да го напусне, защото гласува за него с оная си работа (или пък той има кинти, от които тя не ще да се откопчи). Ще установиш, че ръстовата разлика между тях е значително по-голяма от тази при сплотените двойки. И има защо да е така. Разбира се, тези нещастни и "неразбрани" жени не бива да се чудят и маят "Защо все на мен се случва така с всеки следващ мъж в кревата ми? ! ", а просто да се запитат защо все такива мъже си избират напук на огромния им избор на ухажори. Не бързай да отбиваш топката с поредните подмятания за "комплекси на тема ръст". Зная, че това е първото, което скорострелно ще ти се прииска да метнеш по мой адрес. :) И 200 см да бях, пак щях да напиша същата неоспорима истина относно повърхностния избор на мнозинството жени. Има и стойностни жени, които не са с голям навъртян километраж, но броят им е нищожен на фона на масата луднали по Instagram, клюките и постоянните сравнения с другите жени. Неслучайно написах последното си изречение в мнение 57. Ако ти се припознаваш в него и не те е срам, признай си.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e08e0a4898
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

66.   59, каквото повикало, такова се обадило. Да, можем да сме злодеи и Ад. Но защо? Защото сме предизвикани- къс ни е фитила и бързо палим. На нас ни е в природата- ловци, дървари, хамали, а дамите искат да ни извземете функциите без да имате атрибут и камбанки за която да звучат- така е прието... Сбъркано. Еманация, а като ги "натиснем"- пискат!? Няма вече такъв филм- и душата в Рая и уреда на тъмно! Трябва да се позиционират!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5093805532
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

67.   65, не мога да прочета всичко това. Не, пускане на прахосмукачка или правенето на една манджичка, ако мъжът ти те обича не е проблем.

Трепането, за което говоря е, когато и двамата работят по цял ден, но накрая мъжът се прибира, сяда, а жената трябва тепърва и вкъщи да работи. Това вече масово се случва. Ето това е трепане, което аз няма да си причиня, защото с физическата сила на жената е нормално да не е щастлива после, да не иска секс.
Когато и мъжът, и жената работят, освен ако неговата работа не е най-тежката на света, в реда на нещата е и двамата да помагат вкъщи. Така единият не се чувства ощетен.
А

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5093805532
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

69.   Номер 65, причината да напиша този пост е изказванията на много мъже.
Свободният избор е превърнат в очакване, правило. Мисленето на много мъже, че жената е длъжна да прави нещо, е проблемът. Никой не е длъжен да прави нищо!

Разбира се, че не всички мъже изневеряват и тормозят семейството си, все още има много добри мъже, но някакъв тренд е станало това да ни казват, че след 30 не ставаме, и така нататък...

После е пълно с мъже, които непрекъснато се съветват едни други да търсят само млади момичета. Дори да са на 14 :/, защото вече имали цикъл...

Това е страшничко, именно тези масово втълпявани виждания показват, че вече наистина много от мъжете не ценят жените си. Те вярват, че ако не угаждаш на всяка прищявка, може да изневерят, дори се подкрепят, но ако жената изневери за същите причини "всички са к*рви"
Някои неща, които казваш, са правилни. Никой не е в безопасност от ревниви партньори. Аз съм човек, за това казах, че аз мисля какво аз съм направила, те виждат, че не ги нападам, за това сме приятели. Но
Мен изказванията на мъжете ме плашат... Честно..

Не бъдете обсебени от млада плът и превъзходство, че наистина е страшно.. Мисленето за възраст и задължения на мъжете доведе до много страшни действия и престъпления.. Станало е за мъжа задължителна цел да спи със значително по- младо момиче, за да докаже превъзходство и достойнство... Това е страшно. Става животинско... А страховете да не бъдете изоставени ви карат да третирате жените нечовешки. Ние правим грешки и търпим провали колкото вас.
"По- добрият" пол не съществува. И това е човешка истина.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: bfb70fa366
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

70.   Не е до това дали си прислужница или не. Аз съм модел на 20 и имам естествено руса коса, големи сини очи, големи гърди и дупе, много съл слаба и висока с дълги крака, лицето ми е много кукленско и всички мъже са луди по мен заради външният ми вид. И аз се държа винаги нежно, спокойно и женствено, много съм сексуална и съм винаги готова и постоянно давам ласки на мъжът ми, галя го, гушкам го, целувам го, правя му комплименти, инфлуенсър съм, но всеки ден само аз върша домакинската работа. Преди мъжът ми ми готвеше и вършеше домакинската работа, но аз реших да поема домакинската работа, защото той плаща абсолютно всичко, а аз не плащам и е редно аз да бъда “прислужницата”, а не той да върши всичко (и парите и домакинството). Но аз не се оплаквам, че съм “прислужница”. Дори си живея супер. Уморявам се понякога, но е по-леко да сготвя ястие и да почистя стаите с прахосмукачка, отколкото да ходя на работа по 8 часа. И мъжът ми преди е бил женен за религиозна жена, която не е работила, а е вършила домакинската работа, но не е била като мен-не е била красавица и не му е давала ласки като мен, за мен тя е глупава жена дърво. И моят мъж дори не поглежда други освен мен и е луд по мен. И ще ви кажа защо. Първо, това е ясно, но не е и само това, имам перфектен външен вид и съм много млада само на 20 съм, а аз изглеждам и по-млада за годините си. Мъжете правят всичко за красива жена. Второ, постоянно давам секс и ласки, карам го да се чувства желан и обичан и знам как да манипулирам мъжете и те да правят каквото искам и да ги правя луди и обсебени по мен. Трето, аз винаги имам много високо самочувствие, винаги съм уверена и обичам себе си. На мен всичко ми се прощава, само защото съм красива. Така, че жени, истината е, че на мен ми се получава (аз говоря от моя опит, не мога да говоря от чужд опит), защото изглеждам невероятно на външен вид, а мъжете харесват с очите, внасям топлина, спокойствие и комфорт, секс, любов, ласки винаги, самоуверена съм и си знам цената и това че мога да имам всеки мъж затова не толерирам неуважение и най-вече много разбирам от психология и манипулации и мога да си въртя мъжете както искам. Мъжете харесват красота и секс, имате ли тези 2 неща са ваши, колкото и да не искате да го приемете.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fb4f40654c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

72.   Номер 70, ти не си прислужница, а си държанка. Разликата е от земята до небето. Прислужница е жена, която си плаща всичко, работи наравно с мъжа, а после прислужва и угажда на някой неможко. Държанка е жена, която харчи парите на мъжа и в замяна дава секс и в твоя случай - някоя манджа.
Мъжете не ценят прислужниците си, но ценят държанките си, защото за тях си плащат.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5093805532
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

73.   70, много високо летиш. Хубаво е, когато човек има самочувствие, но твоето прилича на голямо усещане за превъзходство над другите.

Един ден, когато и ти остарееш, до което остават няколко години, ще ти е може би доста гадно да виждаш и други красиви момичета. Аз съм също в 20те си години, кой ти каза, че не съм красива? Не си ме виждала, красива съм и не страдам от липса на мъжко внимание. Секс също правя много. Ама много и просто с приятеля ми си помагаме. Добре ни е.
Но в момента най-лесното е да намериш красиви на външност хора. Модели под път и над път. Инстаграм е пълен с красавици и не си единствена.

Но за мен това, че някои мъже и жени се фокусират върху външния вид не е полза, а огромен недостатък. Защото показва повърхностно мислене. Не разбират, че днес си секси като Меган Фокс, утре нещо може да ти се случи и да изгубиш цялата външност, на която разчиташ.
Какво правиш един ден, когато осъзнаеш, че външността е временно явление?
Нали знаеш, че всеки остарява и никой не е вечно в едно тяло? Модели под път и над път. Стойностният човек вижда красотата навсякъде, не се превъзнася. Много жени дори без "перфектно тяло" са щастливи колкото си ти, че и повече.
Най- красивото е някой да те обикне заради това, което си, а не заради временната външност. Помни: Външността е временна, всеки остарява, винаги ще има по- млади от нас.
А

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f3406698e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

74.   Номер 67, лъжеш, че не можеш да прочетеш текста. Просто те е страх, че ако го прочетеш внимателно и решиш да вникнеш в написаното по непредубеден начин, там ще откриеш неудобни за признаване истини, които няма да се харесат на женското ти себелюбие и ще опровергаят самозаблудите ти, в които вярваш.

Ти написа:
"Трепането, за което говоря е, когато и двамата работят по цял ден, но накрая мъжът се прибира, сяда, а жената трябва тепърва и вкъщи да работи. Това вече масово се случва. "
Ако това е така, значи масово жените (1) СИ ИЗБИРАТ и (2) ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ТЪРПЯТ точно такива нагли търтеи, грубияни и неблагодарници, вместо да се насочат към нормални, надеждни мъже, които ще ги уважават, ще им кавалерстват и ще се раздават за тях.

Споделям с теб последния ти абзац; писал съм такива неща много пъти из тукашните теми. Винаги е било удоволствие за мен да правя така, че жената до мен да се чувства отпочинала и аз да върша по-тежките задачи и особено тези, които биха могли да наранят дланите ѝ. А най-готиното и страстно любене е това, което се случва непринудено, като например по време на миене на чиниите или друга извършвана дейност.

Един-единствен случай е имало във всичките ми връзки, в които жената реши да ме изненада и тя търкаше плочките във всекидневната. Във всички останали случаи аз съм чистил навсякъде и съм мил чиниите, аз съм пазарувал, аз съм изстисквал портокали за сок и съм го поднасял, аз съм плащал всички сметки, аз съм купувал телефони и други подаръци (въпреки злобните изцепки на няколко киселячки в този форум, че уж съм бил мислел жената за робиня и очакващ тя да вършела всичко). Единствените купени подаръци, който съм получавал от жени през всичките години, са били едно зимно яке (купено с мои пари, но все пак бе изненада за мен), една блуза, книга и електронен шублер. :) Като жест на внимание са ми подарявали палачинки, сладки и други домашно приготвени храни, което за мен е било най-приятният подарък, тъй като в тях са били вложени любов и старание.
Във всяка сериозна връзка, но обезателно месеци след започването ѝ, буквално съм давал 95% от доходите си за жената до мен, тъй като съм прекомерно щедър и поначало нямам навик да харча за себе си, освен ако не е нещо наистина належащо: 1-2 дрехи и обувки годишно, телефон веднъж на няколко години и прочее. За скъпа черна техника и за безсмислени глупости не харча пари, така че мога да карам дълго време с малки суми за себе си. Като съм във връзка и имам излишни пари, разчитам жената до мен да има достатъчно въображение какви покупки да пожелае за себе си. Естествено, щедростта я развързвам по собствено желание по-късно във връзката, а не в началото, за да избегна "харесването по парични причини". А и повечето пъти съм бил беден или безработен в началото, така че винаги са били с мен по любов и заради отношението ми. След години обаче установих, че мъжката щедрост може да е вредна и ако жената не успява да овладее своята жажда за все нови и нови покупки и салони за красота, накрая става неблагодарна, приема всичко за даденост и всичко започва да ѝ се струва недостатъчно. Рядкост са жените с мярка, които могат да се владеят и да оценяват малките жестове. Точно те заслужават да бъдат носени на ръце, но наистина трябва да са надеждни и да устояват на изкушенията.

Понякога е готино да видиш как ще постъпи човекът до теб, когато му поднесеш неособено положителна новина. Веднъж казах на една от приятелките ми, искаща вече да живеем заедно, че съм наел за нас една скромна квартира в стара кооперация без асансьор, на 4 етаж, с тясно легло (тип "човек и половина"), с течащ кран в банята и с отрязани наполовина крака на кухненската маса, която квартирантът преди нас е превърнал в холна такава. Отвърна, че: липсата на други стаи ще ни дава възможност да общуваме и да сме повече време заедно; след като леглото е тясно, ще се гушкаме повече; "холната" масичка е чудесна за кафе; качването по стълбището ще оформят дупето ѝ още по-добре; а за крана в банята каза: "Аз затова съм си избрала мъж, който може да оправя тези неща". Преди съм имал подобна случка с друга жена и реакцията ѝ беше коренно противоположна: буквално отказа да припари там и дойде чак след две седмици цупене, че "не я обичам, щом не съм взел по-хубава квартира за нас". Ето такива наглед дребни неща правят голямата разлика в отношенията.

Много жени така и не проумяват, че колкото по-малко искат от мъжа, толкова повече той сам ще изявява желание да прави за тях. И нямам предвид основно парите, а отношението, домашните задължения и всичко останало. Повечето обаче, когато усетят как мъжът вече "им е вързан в кърпа", след като вече обичат жената и искат да се грижат за нея, имат навика често да недоволстват, да мрънкат, да натякват, да притискат и дори да заплашват мъжа; и най-вече - да му прилагат отколешния женски похват с държането му "на сухо" в кревата, докато не склони на тяхното или с цел "да го накажат", без да искат да разберат, че насила нещата са най-нежелани. Личният избор трябва да се уважава. Затова и никога не се е случвало жена след свирката да изплюе; винаги се гълта по собствено желание и без намеци или натиск от страна на мъжа. Ако пък нечия жена не ще, това си е решение и не бива да ѝ се вменява вина.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f3406698e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

75.   Номер 70, за отношението ти към мъжа си правя, но не си права за това, че "можеш да има всеки мъж". Не всички са толкова лесно вкарващи се в тези капани с честото пускане и мяу-кането по женски. Има доста мъже, които виждат отвъд външната опаковка (макар да е важна за тях до известна степен) и е задължително за тях жената да бъде неподправена, да не прилага хитри женски похвати (каквито ти твърдиш, че владееш добре), да могат да си говорят часове наред с нея за всевъзможни теми, тя да се старае за тях с жестове на внимание извън обхвата на креватните удоволствия, да отстоява своето мнение с доводи (колкото и да е трудно на някои жени да го повярват, че мъже може да харесват това в една жена) и прочее. Най-лесно ми е било да се разделя по мое желание с двете ми най-красиви приятелки, именно защото си бяха повярвали в един по-късен етап, че заради външността си могат да си позволяват недотам добро поведение. Те не можеха да повярват и останаха силно изненадани, че не съм от "затварящите очите си и вечно прощаващи мъже", но това е положението.

Когато опознавам и съставям мнението си за нрава на дадена жена, аз на красивата и стройна такава гледам като на грозна и дебела, т. е. зрително може и да ме възбужда (не всяка - русите със светли очи рядко ми допадат, дори и да са красиви), но ясно разграничавам външния облик от душевните качества и поведението ѝ, като държа неизменно и на двете, без да давам голям превес на външността. Винаги бих предпочел жена средна хубост с обаятелно отношение към мен и която чувствам като надеждна и способна да бъде с мен в големи трудности, отколкото да съм с най-голямата красавица на света с недотам надеждно отношение, което е хитро подправено с цел да ми влезе под кожата така, както ти си усвоила умението да правиш с мъжете до теб (в това няма лошо, щом взаимно ви харесва такава). Повечето от красивите жени се възползват от това, което им е дадено наготово по рождение, за да не проявяват чисто човешко отношение към мъжа, но има и малка част от тях, които не разчитат на външността си.

Има нещо в изказването ти, което буди съмнения и неувереност, защото прекалено много натъртваш как "изглеждаш невероятно на външен вид". На 20 години много жени изглеждат добре, само защото са все още млади, но после на 25-35 години следват промени във външността, които при много малко жени са положителни. Не изключвам да си що-годе красива (без грим, защото с грим и много грозни жени стават "красавици"), но по-голяма е вероятността или да си лелка, или някой пубер, подклаждащ(а) темата с повече пикантерии за обсъждане и целево предизвикване на спорове. Дано да не съм прав за това! Истински красивите жени никога не тръбят така настоятелно по няколко пъти, че са невероятни красавици. Знай и това, че някои мъже са били с много красиви жени, включително и аз съм бил с 4 такива, така че много други, които се мислят за неотразими, са всъщност 7-8/10 в най-добрия случай: с гримче и рисувани вежди, завъртени нагоре мигли и всички останали похвати за зрителна измама.

Една от бившите ми беше с излъчване буквално като амазонка, с бразилско дупе, изящни мускулести бедра, щръкнали гърди, рядко срещано съразмерно лице като на фотомодел от списанията (каквато и беше), с властно излъчване и блясък в очите. Друга пък беше с излъчване на властна кучка, макар умна и земна (тя ме избра безработен и никакъв тогава, не аз нея). Свикнал съм външност да не ме впечатлява. Оценявам обаче жената да е уравновесена, земна, неприлагаща хитри похвати, всеотдайна (не само в леглото, а в ежедневието и нямам предвид домакинстване) и със самочувствие, което НЕ зависи изцяло или основно от външния ѝ вид.

Не бива да се бърка това, че щом много от мъжете може инстинктивно да погледнат за половин секунда една предизвикателно изглеждаща жена, значи уж те искали да я разсъблекат гола и да изневерят на жената до себе си. Това е чисто и просто инстинкт, заложен в мъжа; важното е какво ще стори този мъж във времето от втората секунда нататък. Имаше една подобна тема наскоро, която породи редица спорове относно заглеждането на улицата. Аз съм заглеждал няколко жени в елегантен делови костюм, например, докато съм бил редом до рядко красива жена, по която пък са изтичали погледите на повечето мъже около нас. И това е така, защото не съм мислел как да ѝ го сложа на въпросната случайна жена пред нас, ами съм оценил, че е положила усилие да се приведе в стилен костюм. И дори сме обсъждали двамата това, без да има някакви ревности.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ee19bb57eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

76.   70, мислиш ли, че след 20 години ще си точно толкова хубава? Че няма да ти е омръзнало от домашната работа? Че секса (му) ще ти е супер? Не предвиждаш деца... Не казваш той на колко е, но не е изключено след 20 години на него пак да му се прище 20-годишна ;)
Та пипнала си Господ по шушляка, ама недей да вярваш, че си го хванала...
По темата - да помагал мъжът, щото жената се изморявала. Обикновено мъжът върши тежката физическа работа. Логично е за 8 часа да изразходва повече енергия и да се нуждае от "по-активна" почивка, за да се възстанови за следващия ден. Да не говорим, че при секс мъжът изразходва значително повече енергия от жената (ако тя въобще изразходва някаква)
Не можел да пусне пералнята... Това разбира се е само израз, но пък то много уморителна дейност. Виж, едно време им е било по-лесно - не е имало такива перални - не се е налагало мъжете да се занимават с това. Както и прахосмукачки... Затова пък е имало по много деца...
Та дали пък мъжът понякога няма нужда от помощ? Не виждам обаче писани оплаквания от някого, че жена му не му помагала в подръжката на колата, на къщата... Колко мъже се оплакват, че жените им не носят достатъчно пари?
Винаги има всякакви изключения.
Аз личо нося немалко пари. Майстор в къщи почти не влиза. Случва се и пералня да пусна, и прахосмукачка, и да сготвя... Рядко, но не е като за не знам как се прави. В същото време къщата ни не свети от чистота. Не ми се слугува всяка вечер, тъй като редовно съм в командировка. Секса... трудна работа и с качество... да ти се отще. В същото време хич не ми е до изневеряване. За мен това е изразходване на още куп енергия за някакво минимално приятно изживяване.
"Свят широк, хора разни".
Това, че вашият партньор има някакви отрицателни качества, далеч не означава, че всички са такива. Все пак винаги има и нещо положително, което ви задържа при него. Когато последното намалее достатъчно - "взимате си шапката" и си пробвате късмета с друг. Че с него всичко 100% ще е окей, е утопия. Но късмет!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5093805532
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

77.   Много чудно как, ако обиждаш, мнозинството ще те подкрепи, но ако говориш за равенство, мнозинството ще те нападне..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5093805532
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

78.   На мене ми беше ясно от самото начало, че заговоря ли за равенство в задълженията или за любов, цялата шайка мъже в сайта ще започнат да обиждат всичко наред. И това е причината за моя пост.

Това, че някой с вас ме обижда или гледа като нещо по долно не е победа, а падение!

Един ден ще осъзнаете каква огромна грешка сте направили да третирате жените по този начин, да ги гледате като стока със срок на годност и да тичате след малки момичета. Просто човечеството още не е пораснало въобще. Когато порастете, ще бъдете ей там с жените благодарейки за всичко, което са направили за вас. Защото жената е носителката на живота. Тя е тази, която с примитивната си физическа "слабост" надмина мъжа по човещина и сила.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5093805532
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

79.   74,
Няма да чета всичко, просто, защото виждам, че си хвърлил огромна енергия в неприятни думи, странни въпроси, които дори не са твоя работа. Ти не си мъжа ми!
Всеки един човек на света ще те помисли за досадник, ако се месиш където не ти е работа.
Само мъжа ми, който е класи нагоре над мъжете в сайта, и който ми помага, и на когото аз помагам, има правото да ми задава твоите въпроси. Ти пък представи си какво е твоето минало, ако по цял ден висиш в сайта на всеки нов пост...
Навсякъде се натрапваш, за това ли се провалиха твоите връзки? Много те доядя нещо, че съм в приятелски взаимоотношения с бившите си. Много наблегна на това колко и какво. Моят мъж не ми държи сметка, ти ми държиш! Я слез на земята!
Знам, че нищо хубаво няма да видя от теб и мъжете с твоето мислене. Намеренията ти не са добри, нито техните. Вие сте едни от многото. За това аз съм и с чужденец, там уважението е съвсем различно.
За това аз съм с мъж, който не е с мисленето на мъжете тук. И в крайна сметка какво? Колкото и да обиждат мъжете в този сайт, което вие го смятате за "победа" все пак аз съм в приятелски взаимоотношения с бившите си и моят приятел ме цени без да ми налага правила. За мен аз вече съм получила каквото искам. Така че престани да хабиш енергия ами свърши нещо полезно, или пък чопли семки с другите мъже в сайта.

 
  ...

51-70 от 70
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker