Мъжете не ценят прислужниците и често им изневеряват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете не ценят прислужниците и често им изневеряват
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 4542 пъти
Ние всички искаме неща, които са ни най- удобни, но ценим истински само нещата, които сме заслужили честно.

Мъжът иска жена, която готви, пере и чисти, прави много секс и той може да прекарва време на дивана. Но какво става? Обича ли той искрено тази жена? Дарява ли я с обич и помага ли и?

ВАЖНО: Често мъжете изневеряват на своите домакини удома с по- млади и мързеливи момичета, но не искат да се откажат от своите слугини не поради любов, а поради удобство.

За всеки човек е скучно и банално, когато половинката му се превърне в робот не по- различен от Алекса.

Истинският мъж си личи по това дали може да си признае най- най- най- най- трудните за признаване неща!
Повечето жени, които са верни домакини са получили или ужасно отношение, или изневери. Жената прислужница е най- голямото удобство, но и най- скучното нещо в мъжкия живот!

Не е ли пълен сайтът с мъже, които разказват как по- голяма и стабилна жена не е привлекателна за тях?

Обръщам се към вас момичета, такъв живот ли искате? Слугарски живот с мъж, на когото му е удобно с вас и ви третира като кучета, но не ви дарява любов? ! Не ви обича истински?
Ние хората искаме всичко на готово, но щом го получим бързо ни омръзва! В природата всичко иска да се труди и да заслужи онова, което има! Давате ли на партньора всичко на готово го лишавате от уважение към вас и чувството да го е заслужил. Така е невъзможно тепсията да не му омръзне. Ако вие се държите като робиня на желанията му той като такава ще ви възприема.

В нашата природа е да се развиваме и да печелим с честност нещата, които имаме. Така израстваме.

- Искат ли мъжете да кажат, че ще обичат от дъното на душата си прислужницата си? Никога няма да и изневерят?

Ако обичаш някого ти никога няма да целиш да ти е роб :)
Ако един мъж те обича ще се чувства ли добре ти да се разболееш от живота с него? Това дефиницията на любов ли е?
Никога не съм виждала мъж да обича истински жена си и да е щастлив тя да изнемогва от работа.

Ако има една истинска ЖЕНА четяща тези редове в подобна ситуация я питам: Мъжете обичат ли истински прислужниците, помагат ли им? Изневеряват ли им мъжете с по- неопитни момичета често?
Истината е една и Бог знае истината! Прочетете мъжките деспотични коментари в сайта и вижте дали уважават жените прислужници, дали даряват нещо красиво за тях!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 70

преди: 1 година, 5 месеца
hash: d8e1fd826d
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   Къде ги тия прислужници, да си намеря една? Понеже вкъщи моята върши повечето неща, т. е. прислужница е, ама за нея и детето. Аз своите отделно си ги върша, перални и др. Помагам с чистене и подобни. А аз плащам сметки и купувам храна, тя за детето повече неща. Но цялостно, ако мога да я заменя с прислужница, на която да изневерявам, кажи къде да я намеря.
Тема провокация, отговор - дефекация! :)

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d74c29d64c
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

2.   Е, те точно и за това най- много реват тук, че "нямало вече качествени жени".
Превод- "вече не искат да ни обслужват, предпочитат без нас или с чужденец, търсят богати меркантилките, че да не сготвят една мусака" и тем подобни.
Дори последното, което четох и много се смях- "ходим на проститутки, щот' не щем да се занимаваме с вас" хаххахха ще кажеш, че имат голям избор, много жени им се натискат, пък те се дърпат :)))
Изобщо дебилите пробват всякакви варианти да натиснат жената, защото са слаби, неспособни сами да се справят със себе си и живота си.
Виж и темата на младото момче, което пита къде са свободните жени.
Веднага го нападнаха най- големите неудачници тук. Защо? ! Ами защото момчето се движи, развива се, учи, ходи на езиков курс, фитнес, дори планира да сменя града, а е под 25 г. Е, как да не му беснеят дебили и чичаци разни? ! Някакъв младеж им "разваля рахатлъка" тука, тръгнал да им набива в очите, че той за разлика от тях няма да седне да чака някоя жена да го намери и си го вземе да го гледа като болен домашен любимец. Проблема на такива момчета е, че момичетата са вече недоверчиви и трудно допускат дори сериозни, отговорни и амбициозни като него.
А кифльо веднага се нарежда да се рекламира "баш съм млад и много надежден. Само млади ми се лепят, защото наборките изглеждат стари до мен" ама хем дърт, дребен и с гол задник, хем и нагъл хаххахаххаха не се сеща, че наборките го пропускат защото е бавно развиващото се идиотче. Какво му е надеждното- стар ерген, живеещ на квартира, озлобен и със съвсем ясни индикации на психопат.
Ще си отпаднат, но живеем във времето на прелома и всички позитиви, но и негативи. Много от българките сме из чужбина разни.
Която и да е българка в чужбина ще ти потвърди как българите завардват като гладни кучета около българските магазини и ресторанти за българки, защото чужденците пък съвсем не ги отразяват.
Жалкото е, че качествени мъже има, но не могат да се покажат сред толкова простащина от страна на същества от същият пол, но само дотам с приликите.
Друга болка са им за това у въпроси като "какво работиш" защото автоматично ще отпаднат голям процент на принципа "ааа, може да е изключение, но по- добре да не рискувам" или "къде живееш"- е, с мама, щот' още не се е появила някоя немеркантилна, гадна златотърсачка, че да ме вземе щот съм тъй надежден и добър, пък да ме прибере у тях, да ми пере гащите, да ми готви, да ми удря вечер една п•тка... и така.
Свърши се с тези "мъже"
Да му мислят обаче сериозните как да изплуват и се покажат над тях, че да ги видим. Те искат сериозни жени, и сериозните жени искат тях, но простащината на онези "мъже" се разшири, пищят и се блъскат навсякъде. Е, да помагат мъжете да ги избутаме някак встрани, та да се видим вече.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f3406698e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

3.   Чувал съм мъже да изневеряват С прислужниците си, но никога не съм чувал мъже да изневеряват НА прислужниците си. Авторката може ли да подкрепи своите твърдения? Поне да посочи в кой филм мъж изневерява НА прислужницата си? Или тези неща за авторката се случват само в НЕЙНИЯ филм? :)

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 73f8c16e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Хахаха авторката страда от раздвоение на личността-да си прочете пак поста.
По темата: като се хванеш с боклук той винаги си остава боклук. Може да си най-работната, най-оправната и преуспялата, най-джбрата домакиня, най-сексапилната и красива мадама Може да му слугуваш да го глезиш и каквото поискаш, ако е с манталитет на плейбой той ще ти изневери. Дали работиш на работа или работиш домакиня вкъщи е все едно. Или те уважава или не. Човек трябва да прави това, което го кара да се чувства щастлив. Да се грижиш за мъжа си не е слугинстване. Ако го чувстваш така може би просто не обичаш мъжа си и не ти идват от вътре да се грижиш за него.
И последно: мъжките деспотични коментари в този сайт не са представителна извадка за истинските мъже в реала. Тук пишат постоянно едни и същи 20 лузъра, които се жалват от жените, защото нямат пари да привлекат такива, съответно да ги издържат. Познават се по изказа и правописните грешки. Опитват се да промиват мисленето на по-младите и глупави момчета, които четат.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3e11535dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Много си зла! Искаш и малкото жени, които се грижат за дома и децата да вдигнат ръце от задълженията си на майки и съпруги и чудно тогава накъде ще ги отвее "щастието"? Такова щастие в живота няма, миличка. Всички мъже не са с финансовите възможности на Бил Гейтс, че ти да си клатиш краката. Убеден съм, че и той обича да получава пиетието си от ръцете на някоя красавица!

А сега:

"Повечето жени, които са верни домакини са получили или ужасно отношение, или изневери. "

Това е, ЗАЩОТО СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЖЕНИ СА СИ ИЗБРАЛИ ДА ПРИСЛУЖВАТ НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОТРЕПКИ, БАТКИ, НЕЩАСТНИЦИ, НАРКОМАНИ И СИЕ! Ти от такива ли очакваш подобаващо отношение?

Аз не съм такъв мъж, пак за дръгите не знам.

"Жената прислужница е най- голямото удобство, но и най- скучното нещо в мъжкия живот! "

Отново някоя глупост. Защо поставяш равенство между слугиня и някоя невзрачна, зле изглеждаща, шмуглава жена, която не може да обели две думи на кръст?

Моята жена ще е слугиня (иначе ще яде бой) и ще я праскам в леглото като най-долнопробна к*рва (иначе ще излети през прозореца)!

Пък ти си говори врели-некипели, тинтири-минтири и дрън, дрън, та пляс.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 11c6d22db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Пак някой се мисли за многознайко и е изръсил каквото му дошло на ум, с много думи, нищо смисленно не е казал.
Авторе имаш някаква изкривена представа за семейство и наричаш всяка жена която се грижи за семейството си "прислужница" и скучна, защо питам се не си измислил/а наречие и за мъж който работи и си харчи заплатата за семейството си, ако издържа децата си той техен роб ли е или роб на жена си? Ако мъжът бачка по 12 часа и се връща уморен но носи много добър доход в дома си той скучен слуга ли е?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bf5f9c3747
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Не. Топ мъжете не ценят прислужниците. Колкото и да е топ една жена, топ мъжете избират. И често може да си топ, и пак да бъдеш сменена. В днешно време жените нямате стойност, защото сами си го направихте това...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7c0fec1aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Повечето мъже не ценят нито прислужницата у дома, нито любовницата на улицата. Ценят си хобитата и приятелите, а жените са им просто за удобство. Предмети с различно предназначение - ползват и оставят на гардероб! Като се изцапа едната изтривалка и вече не попива, търсят друга.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bf58f8f503
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   О, въобще не ме притеснява нищо :) Моят въпрос беше към жените дали са щастливи да изнемогват от работа вкъщи и навън. И то към истинските жени:) Ако прислужвате, нека мъжът ви дава много любов и да ви помага, момичета! Не съжалявам за поста си :)
Мъжете не съм ги питала, те не са жени :D Нека си плямпат. Мъжкото мнение за мен няма значение:* Това е моят пост :)
Една, само една жена, ако поне се замисли за мен аз съм спечелила:p Пожелавам ви любов, уважение и истински мъже, момичета по света! ; Благодаря ти номер 2.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 58003ea55e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Номер 8, прав/а си.. Повечето мъже в България пропадат надолу. Но още Има много мъже, които са с добро сърце и вдъхват сила и уважение, не губят времето си с купони и безразборен секс. Те са истински герои и днес срещнах един прекрасен мъж, толкова лъчезарен, интелигентен. Аз и леля ми бяхме възхитени. Дори опита да ни помогне, нямаше грубост и беше много приятно за разговори с него. Ето такива хора заслужават добри семейства. Дано да е щастлив, моят най-добър приятел също е невероятен и за това постигнахме връзка.
Не всички мъже са поробители! Някои са герои и ще заслужават вашата грижа!
А

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6c3edc7f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Не ти дори изчетох хленча. Като си жалка, бъди си жалка. Край.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 081bf1ad45
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   "Милейди, опасявам се, че това са долни клевети! Ние, английските лордове, никога и при никакви обстоятелства не си позволяваме да имаме връзка с хора от прислугата си, та какво остава да им изневеряваме? Вероятно е станало недоразумение и източникът ви на информация се е заблудил! "

Колкото до българските мъже: те прислужници си нямат, защото нямат пари да наемат такава. Живеем в една от най-бедните държави в Европа, ако сте забравили покрай гледане на чуждестранни филми! Жените до тях вършат домакинска работа, която е и за двамата. За да са прислуга, това ще значи да започнат да готвят само за мъжете си и да гладуват /нямат право да ядат от готвеното/, да перат дрехите на мъжете си /те с каквото щат там да ходят облечени, може и голи, ако нямат чисти дрехи или са си загубили униформата/ и въобще да не правят нищо, което е в тяхна полза, докато са на работа. Освен това мъжете ще са в правото си да им доведат господарка, т. е. друга жена, която няма да върши домакинска работа, но пък ще има деца от господарят на къщата. Да, и ще прави секс с него, а прислужницата няма! Действие, което няма да води до ревност от прислужницата, защото една прислужница не е обвързана с господаря си другояче освен чрез трудов договор.

Тогава и само тогава можете да говорите за прислужници! Дотогава имате модерни глезли, които смятат, че домакинската работа не е за тях, защото ще си счупят някой нокът, а и някой им е казал, че жените не правели такива неща! На тях вероятно изневеряват, ако въобще са ги допуснали във връзката. Онези, които вършат домакинската работа - те са съпруги, стъпили здраво на земята. Съмнявам се, че познаваш такива достойни за уважение жени! Те не са от ония, които четат модерна пропаганда и вероятно вашите хора ги отбягват така, както Дяволът отбягва тамяна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3d339dc761
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Н 7, грешка- точно топ мъжете защото могат да избират, а не каквото падне, уважават и обичат собственият си избор!
Но разбирам опита ти да ги "обадиш" Пък дано си помислим, че е баш така и се надяваме, че някой, който не е в "топ" листата, ще е по- добър избор хаххаххаха
Не, няма, не минава номерът!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bd1c6e59a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Аз за това съм с чужденец и се чувствам щастлива. Помагаме си, има уважение. Българинът иска просто манджа и диван. С такъв няма живот.
А

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7882cdf283
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Слугата никой не го уважава. А всеки сам/а си избира дали да бъде слуга или да бъде партньор. Съответно и да е с човек, който търси нещо повече от прислуга в кухнята и леглото.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6d55c0e0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   До 8

Скъпа, точно така и трябва да бъде. Колкото повече ви показва като отношение един мъж, толкова повече се подигравате накрая с него.
Само не ми казвай не всички жени са такива, точно всички правите едно и също. Ако получаваш внимание бил те задушавал, ако ти купува всичко, накрая пак си го слагате с друг.
Точно това е истината и мъжете точно така трябва да правят. Да си гледат хобитата, да си гледат професията, да се развиват, да се забавляват, а не да позволяват елементарни, но пък хитри жени да им провалят живота с цупене, фалшиви скандали, физиономии, оправдания и лъжи, а към тях прибавям манипулации нон стоп, командване все едно ти е шеф и все едно вечно си на работа. На никой не му трябва такова нещо вкъщи.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e08e0a4898
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Жената- прислужница, тьотерина- Жаноария е синдром на запуснатата българка. Спряла е на едно място от времето когато тежеше 20 кила по- малко. Сега натежа, падна й тонуса и няма настроение да го поправи защото просто се оказа мързелива като много по- младата любовница на мъжа си. Недоволна е от статуса си, но сама си е виновна - искаше да е над всичко и всички. Прогони свекървата, лелята и сестрата, а и изпусна мъжа до себе си. Борбата й се оказва изначално сбъркана. Преди много години се беше цанила за тази позиция- сега размислила, пропуснала най- важното. Иска бонус и отпуск за посредствената служба.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a1ef6faa62
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Мда. По описание аз съм една от въпросните прислужници. Писа ми един състудент, преструва се на приятел, но в момента, в който разбрах, че просто иска секс и престанах да му пиша, да видиш как ме нахейти. Трябваше да го блокирам отрано. Нахейти ме на именния ми ден в 6 сутринта. Естествено, че с такъв злобен индивид не си струваше да правя секс, и да, вярна съм на мъжа ми.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2980f8c1f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   И аз се чудя на такива мъже. Това да имаш приятелка и жена 21 век е отживелица. Всичко трябва да е неангажиращо. Ходенето по проститутки е много по-адекватно за един мъж, който иска да се развива и да разполага със собствен бюджет. Не да си пръска парите по ненадеждни връзки. Ако една жена ти роди дете, то тя трябва да е супер развратница, че да я гледаш с него. Жените така и не го разбират, че нито ни трябват за слугини, нито за разговори. Не виждате ли, че всяка втора връзка е до време, не е истинска и не трябва да се започва.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1e7bd61181
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Проблема си е във вас жените. Кои ви е виновен, че слугувате на селски комплексари където ви мачкат и ползват за изтриеалки и инкубатори. Моята прави апсолютно всичко в нас. Както и в леглото. На всичкото от горе е на 21г. без деца и само с един партньор преди мен. За сметка на това вчера и подарих пръстен и ще и отворя фризьорски салон.










Чингис Хан-Сиандинавеца

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cc6c6ea547
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   До Номер 13, искаш ли да ти посоча няколко познати Топ мъже - изглеждащи наистина много добре, които сменят всякакви миски и моделки и изобщо не им пука. И това не са лоши или несериозни мъже, просто имат голям избор и се възползват. И във всеки един момент могат да влязат във връзка и да имат жена за дългосрочно. Дори някои от тези жени знаят една за друга и пак им е ок.

Точно смотаняка цени най-много избора си, защото е смотан, неуверен и винаги съгласен с жената. Затова и жената изобщо не цени такива мъже, а цени точно тия които я ползват за бърз секс и после не и звънят.

Топ мъжа ценял избора си - Ха Ха Ха

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ce579e0a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   До 17-ти номер - аре, недей обяснява кви сте ''добрички'' и ''верни'' мъжете. Плачете за леки жени и такива най-си ги обичате! Вие обичате да сте с лесната, с тази, дето е имала много бройки, та да може да бъде някаква перверзна и да ви изпълнява всичко. Не дрънкай тъпотии, ами отивай на платена, щото тя ще бъде мечтаната лека жена за тебе, за такива си мечтаете и плачете. После правите деца, които зарязвате, щото видиш ли... аз не исках дете от тебе, исках само да спя с тебе и да те хвърля като парцал. Ся тва дете си го гледай ти, нищо, че го правите двамата!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cce69efd75
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Аз изневерих на жена ми точно защото се държеше като слугиня. За нея готвенето и чистенето бях по-важни от това да ми обърне внимание. Когато исках малко интимност винаги се беше страшно уморила от някакви битовизми. В крайна сметка тя ме напусна, като ми остави цялата къща и тогава видях големия хОй. Чак сега осъзнавам колко е тежко да се поддържа такава къща. Докато изчистя, се е събрало пране. Докато го изпера, трябва да си сготвя нещо и пак е станало за чистене. Наистина домакинската работа е много тежка, но това не оправдава съпругата ми. Можех да преглътна, да има прах по мебелите и да няма нищо сготвено, ако всяка вечер се гушкахме и правехме секс. Можех и да помагам в домакинството, ако не ми се правеха забележки постоянно, че не правя нещата както трябва. Мъж съм в крайна сметка и като малък съм си играл с пушки и колички, не с кукли и мини къщи, та не зная как се пуска прахосмукачка. Пък и да помогнех пак не се уреждах със секс, та накрая изобщо дори не опитвах. Сега ми е адски тъпо да живея сам в голяма къща, макар че получавам секс от любовницата си колкото мога да поема и постоянни покани за кафе от всички самотни майки, заради къщата и заплатата ми явно. А от съпругата ми никога не получих признание през годините за нищо. Колкото и да звучи нескромно бях страхотен съпруг и баща. Никой никога не ми го каза. Е накрая обърнах внимание и на себе си. Абе много е сложно, но ми е адски тъпанарско.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fb4f40654c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

25.   24, страхотен съпруг и баща, който не знае как се пуска прахосмукачката... Това е оксимлрон. Да беше взел на жена ти една домашна помощница и да се гушкахте всяка вечер, вместо да изневеряваш. Правилно те е зарязала.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e55ff721df
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   Айде стига вече филми и тъпа пропаганда. Има щастливи жени домакини, които си прекарват времето с децата и жени работяги, които носят пица в кутия всяка вечер и нямат време за нищо. Всеки си избира с коя да бъде! Да си домакиня не е равно на прислужница, да работиш не е равно на “успешна жена”. Човек си избира партньор по ценности. Само разни като авторчето мислят, че всичко в този живот и е просто и допира до изгода. Изневерите не ги коментирам даже.

Като пишете такива глупости не знам вярвате ли си…

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6403eabad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   25, домашни прислужници в България има само в дома на Шиши и на други подобни олигарси! Стига сте се правили на ударени, скъпи дами! Ако настоявате, мога да ви поразходя из страната и да видите колко рядко някой има домашна прислужница.

В София е готино, ама животът там изкривява представата за животът в България. Депутатите са пример за това - мляко с ориз в Парламента струва 77 стотинки. Пробвай да накараш тия да повярват, че хората не могат да се нахранят с такива готини цени! Първо трябва да ги убедиш, че само в "техното село" нещата стоят така. Успех на мераклиите!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c6c5a8d0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

29.   До 25, и ти от всичко в Номер 24, видя проблема с прахосмукачката и с пералнята така ли? Видя ли изобщо, че автора има голяма хубава къща и заплата. Ти естествено, че сега ще кажеш, че ако един мъж не може да си пусне пералня и прахосмукачка, той да теб не е истинския мъж и няма значение каква заплата взема и каква къща притежава... Нали? Но реално и това не е проблем при автора, защото той може да ги прави тия неща, но му отнема време. Не знам какво си гледала и дали изобщо четеш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fb4f40654c
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

30.   29 и като има голяма къща и голяма заплата какво? Ако и тя работи е длъжна да върши всичко домакинско в голямата му къща, да гледа децата, а накрая и да не е скапана и за пълна програма ли? Че за какво, реално на нея ще й е по-добре да си живее сама в малка боксониера, но да не кара втора смяна след работа, за да угоди на господина с голямата къща и голямата заплата. Каква полза от него, от голямата му къща и голямата му заплата, ако тя е вечно преуморена? Ами поне да й беше наел една домашна помощница с тая голяма заплата, иначе пак й е само в тежест.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5093805532
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

31.   Във връзките хората просто трябва да си помагат. Това е смисълът на поста ми. А ако често жената върши всичко сама тя изгубва себе си. Няма как мъжът да цени жена, която изнемогва от работа. Така и нейното настроение се влошава. На него може да му е удобно, но това не го кара да я обсипва с любов. Иначе, ако беше обратното нямаше целият сайт да е заливан от обиди към всички жени, а все пак повечето жени все още робуват. Но не виждам повечето да са щастливи. За това мъжът често се блазни от младото и безгрижното. Това е!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c09a57df40
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

32.   Н 29, като има голяма къща му трябва жена за чистене с екстра секс ли?
Ами да си наеме?
Която и да е сериозна жена с цел връзка ще предпочете свободно разполагане с времето си пред това да става прислужница на някой си с голяма къща. Ако иска да е прислужница- ще си потърси работа като такава с точно работно време, уговорени предварително задължения, заплащане и пак ще има своето свободно време и заплата да прави с тях каквото и излиза през оная.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 213885a3bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

33.   24, ти сериозно ли смяташ, че си бил страхотен съпруг, а не си знаел как се пуска прахосмукачката???
И като ти е толкова голям дома, и толкова висока заплатата, колко високо ти е IQ, за да се сетиш да наемеш домашна помощница 2-3 пъти седмично.
Поредният плазмодий-кръшкач, който се оправдава с жена си.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 213885a3bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

34.   27, аз не познавам Шиши, но имам домашна помощница само за чистене 3 пъти седмично, защото живея в дом 400 кв. м и да го почистиш, както трябва са нужни 5 часа. Всички останали домакински дейности си ги поделяме.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 76c688c86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

35.   До Номер 30 и 32. Като не ви харесва да живеете в голяма КЪЩА и да се грижите за нея, отидете да плащате наем или с някой сульо в малко апартаментче и чистете него, заедно с това работете и плащайте сметките. На вас и да ви падне топ мъж с добри пари, къща и кола, не знаете какво да го правите. На топ мъж правила не може да му поставяш. Той ги поставя, и ако не ви изнася се махате от голямата и хубава къща и отивате да поставяте правила на някой мухльо в маминото панелче или под наем. Желаещи жени за живеене в голяма къща и поддържането и колкото искаш. С такъв мъж с пари едва ли ще ти пука какви пари вадиш и едва ли ще се напъваш много.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 76c688c86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

36.   До 32. Като искаш свободно да си разполагаш с времето се махаш от голямата къща, отиваш на квартирка или при мама и се радваш на свободното ти време. Само да не е бедна самота и нещастие, че тогава лошо...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0de3f0a0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

37.   Н 35- НИКОЙ мъж не миже да ми поставя правила!
Къща имам и собствена и то в топ център на голям град!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fb4f40654c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

38.   Ами 36, така като гледам жена му точно това е и направила - била му е шута и сега си живее по-добре.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fb4f40654c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

39.   Топ мъж бил, жалки разсъждения...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cc1f4a487c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   34, колко ли от мрънкащите за домашни помощници имат големи къщи? Повечето сигурно са в едностайни или двустайни, ама нЕмат време да ги почистят, милите те!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fb4f40654c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

45.   44, ти нали имаш време, иди им ги почисти!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c98a693f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

46.   За какво ми е голямата къща или кола на мъж, ако не ми дава топлинка и не се чувствам уважавана от него? ! Ако ме кара да се чувствам като прислужница? Нервите нямат цена. Животът е да го живееш с хора, които те ценят и ти цениш.
Предпочитам мъж, който може да няма толкова приходи, но ми помага и каквото може прави, аз също му помагам и цари мир. Ето това съм търсила цял живот. Парите и колите нямат вечна стойност, един ден нищо няма да вземем на онзи свят. Един ден осъзнаваш, че парите нямат сърце.
Ж26

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9b0948bd4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

47.   А аз си взех прислужница. Директно и ясно, без женитби. Запознах се случайно с нея, младо момиче 28г взела бърз кредит за приятеля си и онзи духнал в чужбина, а тя работи и плаща по 700 на месец и изнемогва, че и колектори я погнали.
Платих дълга и я поканих да живее с мен за година с условие да чисти, готви и понякога да спим заедно. Когато си водя жена, тя си стои в стаята.
Тя свикна, харесва и при мен. Обещал съм и, че ако забременее от мен, ще я оставя да живее при мен на същите условия. Не искам да се женя вече, на 51г съм, но ми допада да има млада жена в къщата.
Всичко точно и ясно.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e4db230de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

49.   Малее как ме оплюха някои дами. Имам си принципи и домашна помощница никога няма да си наема, ако ще милиардер да съм. Не мога да преживея някоя озлобена и бедна женица докато чисти и ни няма с половинката ми, да се рови в личните ми вещи и след това да разказва какво е видяла и как живеем. А точно това се случва, защото живея в неголям град и имам познати с домашни помощници. И същите тези помощници не спряха да коментират колко са мързеливи работодателите им и как ги мързяло да си поддържат домовете. Абе тъпи мърли, нали затова ви плащат на вас. Заради домашните помощници зная и какво белю носят на някои бизнесмени жените и много други пикантни подробности. Алоо дами, това е България. Тук хората са злобни, завистливи и вечно мрънкащи и недоволни. А аз като цяло съм романтична натура и заради едната любов, гушкане и секс съм склонен да живея и в кемпера си дори някъде в пустинята. И да, до преди да се разделя със съпругата ми не можех да пускам прахосмукачка, но мога да изкарвам петцифрена заплата с която съм я водил по дестинации, които другите дами само си ги слагат като снимка на десктопа на монитора. Може би пък ми е детски акъла и си мисля, че любовта ще продължава вечно, въпреки шибаните битовизми. Къде е тая жена, която би живяла в боксониера с мен, но да ме дарява с любов във всеки един момент. Ако я срещна, веднага вземам боксониера ли, гарсониера ли или каквото там иска. Можем дори да живеем на хотел ако иска. Ама не. Всички гледат къщи, коли, дрехи, възможности, социален статус. Сега откакто се разделих съм в топ 10 на на най-желаните ергени в града. Но още не са сервирали вечерята в ресторанта и започват намеците за една малка количка, колко хубва рокля си е видяла, но сега точно няма пари, колко и е гадна работата и дали не може нещо да се уреди... ами може... да платя сметката и да скъсам с 200. От друга страна свестните жени така са се запуснали, че да го е срам човек да отиде на ресторант с тях.
Мили свестни дами, обърнете си малко внимание, сложете малко грим, облечете се с хубави дрехи, направете си прическа и повярвайте ми няма да ви помислим за курви. Ще ви разкрия една тайна. Не е необходимо да се правите на грозни, за да ви мислят за свестни. И да удобни и същевренно красиви и секси женски дрехи и обувки няма. Или са удобни, или правят жената да изглежда топ. А пък една жена прислужница може да я оцени само някой импотентен запуснат чичак. Най ме е яд, че не съм някой разплут плешив шопар, а всички се отнасят с мен точно като с такъв. Само едната кола и пари виждат в мен. Изкушавам се да спра да спортувам, да брадясам, да облека анцуг (Адидас задължително), та поне да знам, защо не ме забелязват като мъж и личност. Домашна помощница не зная дали ще си наема, но ако не ме беше страх от венерически болести, щях да си наема една проститутка за постоянно. Поне да зная за какво е с мен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fb4f40654c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

50.   49, ако такива са безнадеждните романтици - да пази Господ от тях.
Замислял ли си се, че не можеш да си намериш хубава и свястна защото ти е кофти характера? И защото очевидно, като си във връзка изневеряваш?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5093805532
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

51.   49, моят пост не се отнася точно за теб. Защо? Защото показа едно много по- класно общуване и не видях жестокост в тона ти. Класата е добро качество.
Говоря за мъжете, които не искат да помогнат с нищо на жените си и само я малтретират физически или психически. Където няма взаимно съгласие или уважение, а само очакване. Това е.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c0bc5a30a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

52.   49. Като имаш само пари за какво друго да са жените с теб? Най-мразя подобни арогантни типове. Да ви п.. ам на каъщите, и на парите, и на останалите глупости. , ако ще трябва да слугувам. Такива индивиди няма никъде по белия свят. Всеки ще гледа първо да си намали на минимум задълженията вкъщи. Наемат чистачи, готвачи, дори за дворовете не се грижат. Да ти почистят от агенця струва 30 - 35 лв. Добре че си имам мой апартамент, малък, но е по-добре в къща с такъв тип. Евала на жена ти, че ти е била шута.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b006b30811
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

53.   Никъде го нямало по Белия свят... Поредната, дето иска да е в България, но да се прави, че е в Щатите. Ще вземете да ме амбицирате, да стана министър и да закрия всякакви такива услуги на родна територия! Писнало ми е от превземки!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e08e0a4898
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

54.   Приветствам всички жени домакини, стопанки не прислужници или меркантилници. Организацията в дома се осъществява от ЖЕНАТА с парите на МЪЖА. Едните и другите, ако не сте готови, не ставате за връзка/ семейство. Не се мъчете и пънете излишно- нищо няма да се получи. Има много "черно- работничество" и не всичко е цветя, рози и воаяжи- ол ин клузив за подразбиране.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 59090f178f
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

55.   54, ето защо тези насаждани правила правят връзката само по изгода. И масово след време "любовта" е изчезнала.
Аз никога не съм била домакиня, с моят приятел си помагаме за всичко, а и животът е много повече от битовизми. Кой си ти з че да кажеш кой става и кой не? ! На много места където мъжът е богат има платени прислужници, жената дори не бутва. Всичко е до характерът на двойката.
Именно, защото насаждате на жените тези скучни правила, те вече се променят и много от нас не искат подобни типове като теб. Щом съм имала много връзки и никога не е било проблем, че не прислужвам, а с бившите ми сме приятели, значи не всички мъже мислят като теб, с много остарели разбирания.!! Питай и сегашният ми приятел, който иска да се оженим между другото, дали му дреме, че не се трепя? И парите ни иска да са общи.

Мъжът, който се обвърже по любов, никога няма да е щастлив, ако жената се трепе и е нещастна.
А

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c4512c8d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

56.   Изневяра винаги има, когато нещо липсва. Винаги!
Не говорим за единични, пиянски забежки, а за паралелна връзка.
На някой му липсва секс, на друг му липсва разбиране, на трети - емоционална близост.

Ако един мъж получава от жена си всичко, което му е необходимо. Ако е обичан, ценен и уважаван, ако жена му не прави драми, не е някакво вечно мрънкащо сиво нещо в къщата му. Ако му е дала пространство и доверие, а не се опитва да му се налага, променя, възпитава - повярвай ми, ще й бъде не само верен, а няма да помисли дори за друга.
Ще се заглежда, може да флиртува, може да си позволи някоя фриволност на пияно, която да му върне спомена за младите, ергенски години, но никога няма да остави жена си.

И дали чисти и готви, и пере ама изобщо няма значение. Тя ако е жена на място ще си организира деня така, че тези неща да не й отнемат много време. Когато си поддържаш чисто, колко ти трябва да избършеш една прах, да пуснеш прахосмукачка и да включиш пералнята. Точно половин час. И когато не мрънкаш срещу това, когато си готина, и си човек, а не еманципирана мъжемразка - ще получиш и удобства (в 21 век да говорим за прислужници с всички съдомиялни, перални, прахосмукачки-роботи, препарати) е тъпо.

Баба ми е била прислужница. Прала е дрехите на всички вкъщи със студена вода от бунара, по тъмно. Дядо я обожаваше.

Айде, научете се да бъдете жени, бе, мамка му!
Прекалено много станаха кучките и ледените принцеси

Жена, 36

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f3406698e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

57.   Номер 55 написа: "Щом съм имала много връзки... "

При положение, че почти всички жени имат огромен избор на мъже (честа гледка е леко грозновата или дебела жена редом до хубав и спортуващ мъж, безработна беднячка редом до заможен мъж, ниска редом до с две глави по-висок от нея и т. н. ; 99% от мъжете нямат такъв избор), щом се е стигнало дотам да си имала много връзки, значи или подборът ти на мъже е бил крайно погрешен и повърхностен и си падаш по такива, които не са стока, или ти самата не струваш, или и двамата във всяка твоя връзка не сте били стока. За да се разделите, значи не сте се понасяли до такава степен, че сте предпочели не да споделяте живота и леглото си заедно, а да се ебете с други хора. Поне единият от вас е бил с такива мисли и желания, иначе все още щеше да си с първия мъж, пред когото си се разкрачила.

Заблуждаваш се, че "с бившите ти сте приятели". Ти ги държиш в удобния за теб "приятелски кръг" от отблъснати познати, защото разчиташ, че заради спомените по време на твоето разкрачване в миналото, тези мъже някога в бъдещето могат да ти бъдат полезни с някоя услуга; но ти самата не си им истинска приятелка.

На колко години си и колко "много връзки" си имала досега? Отговори ми, без да действаш отбранително, изхлъзгайки се от въпроса и импулсивно пренасочвайки го към мен! За да ти спестя заяждането, което искаш да изстреляш по мой адрес, предварително ти отговарям: аз винаги съм бил верен, постоянен в действията си и държащ на дадената дума, но всичките жени до една в един момент се оказваха заразени от най-честата съвременна женска болест: постоянно сравняващи се с другите жени и впоследствие луднали по Instagram, тъпите феминистки статии в "Метрополитен" и/или Tik-Tok; неискащи да раждат преди навършване на 40-годишна възраст; подли женски опити за упражняване на натиск посредством половия орган; имало е и изневяра от страна на част от тях).
Едва ли ще си признаеш честно точно колко "банана" си поемала през живота си (доста неудобен за повечето жени въпрос, изискващ да са рядко искрени), така че поне за това няма да те питам.

- Кифлоприземител

 
  ...

1-50 от 70
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker