Приятелката ми харесва друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми харесва друг
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1320 пъти
С приятелката ми сме заедно от почти 7 години (на 27 сме сега), като живеем за постоянно заедно от около 2. Наскоро попаднах на нейни записки от последните 1-2 месеца и разбрах че харесва друг мъж. От написаното си личи че има вътрешна борба или конфликт, но също така е изключително силно привлечена към този мъж. Предполагам че става въпрос за някой неин колега, но не съм сигурен. Никога не ме е лъгала и винаги сме си споделяли всичко и сме имали много открити взаимоотношения. Освен това по никакъв начин не е променила отношението си към мен, нито в комуникацията, нито в интимен план. Смятам че е жената на живота ми и бих искал да създадем семейство. Обсъждали сме тези неща заедно. Много съм объркан и не знам какво да правя. Страх ме е че в даден момент може да избере другият мъж и да се разделим. Какво бихте ме посъветвали? Отворен съм към дискусия, за да реша как да подходя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: bb7e2243b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не трябва от това да те е страх, а че изобщо има друг, първо. И второ, "никога не ме е лъгъла", вече не важи. Вече те лъжи, а може и преди това да те е.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5580785fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   В никакъв случай според мен не казвай че й родиш в нещата. Трябва да говориш с нея бъди сигурен че изневярата е вероятна и това най много трябва да те притеснява. Трябва ти още информация за която да се хванеш и да не изглежда все едно я следиш, след това говори открито с нея, не вярвай на всичко което ти каже и не се вманиячавай... ако започне да те нервира, или да се държи пренебрежително, знаеш че ще е края. Приготви се психически, ако се наложи говори ТИ с психолог. Изпревари събитията.. следя темата

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4d370dbf8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами връзката ви няма развитие според мен. Циклите на едно място. Защо след 7 години ти е още приятелка. Тя си е свободна да харесва, който поиска. Какво я спира-не е омъжена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a472dfd7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Като си "попаднал" някак почти случайно... на нейните записки, сега просто говори с нея открито.
Опитай в разговора да бъдеш по- скоро страничен наблюдател, приятел, това е единственият начин да можеш да получиш и погледнеш здраво на нещата, без да реагираш на лични емоции.
Ако се изпокарате докато говорите или си твърде емоционален, тя ще спести неща за да не те нарани и не прерасне в скандал.
После ще действаш според ситуацията.
Нормално е след толкова години (7 -та е критична) да се появи влечение към друг човек. Приятелски подход (ако бяхте в началото на връзката щеше да е друг подхода) повечко и по- различни забавления заедно после, наново да се влюбите един в друг...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e5b6ca113c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А ти не харесваш ли други понякога? Не гледаш ли порно, не хвърляш ли по някое око на минаваща готина мадама? Е същото е, най-вероятно тя просто си зяпа, защото той е по-красив от теб, ама това не значи, че би си го прибрала вкъщи.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2abbe0c3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторе, наборе, на годинки сме вече и почва да ми се струва, че работата общо взето е или вадиш пръстен или зарязваш.

По темата, същото нещо ми се е случвало и на мен. И аз намерих такива записки. Нищо не се случи между приятелката ми и другия тип. Останахме заедно още година е се разделихме по съвсем други причини (започнахме връзка от дистанция и ни писна). При теб 7 години са си сериозна времева инвестиция. Ако наистина си готов на семейство с нея, не бива да те плаши никой друг. Най-важното е по никакъв начин да не обвиняваш себе си, какъвто и да е развоят. Едно от нещата за които много се радвам, е че не казах на моята за записките. Това е най-лесния начин да те изкара подъл и ревнив (въпреки че се напълно в правото си да си ядосан).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0c5aa967f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Всички харесваме и други, визуално и т. н. Няма как да сме коне с капаци и да ни харесва само един, но си избираме само един/една в живота. Няма как да вземем всички.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d1c7b24e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не ти трябва да чакаш и да слушаш глупости, ако е помислила или загледала чуждо, то ти си вече бита карта. При всички двойки важи, но мазохистично си бутат връзките и после се разделят с драма. Тази не иска теб, това е. Бягай и си търси друга.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 404263d46e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Пускай я по пързалката, братле. Няма смисъл да опитваш повече.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f103ae9c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторе, не бъди наивен и не очаквай любов като по филмите защото все пак си на 27 и би трябвало да имаш малко по-реалистична представа за живота. Нормално е след дълга връзка нещата да охладнеят, така сме създадени. Нормално е да се чувства привлечена от други. И при жените и при мъжете това се случва в даден момент. При някои след 3 години, при други след 7, а може и след 20 години да се случи. Но е по-вероятно да се случи отколкото да не се случи. Не споменаваш дали другия я привлича сексуално или емоционално. Но както и да е, това неизбежно се случва в един момент. Факт е обаче че тя засега продължава да избира теб, всеки ден избира теб. Няма смисъл да повдигаш въпроса. Ще се разсърди че си и ровил в личните работи. А и какво очакваш да узнаеш? По-добре се стегни и направи така че отново да я спечелиш. Дали ще я изненадаш с романтична вечеря или страстен секс зависи от теб и от това какво на нря би и харесало. Ти я познаваш най-добре. Цял живот трябва да прелъстяваш и печелиш партньора до себе си ако не искаш друг или друга да заеме твоето място. Това важи и за мъже и за жени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker