Психопат! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Психопат!
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 4065 пъти
Момиче на 19 години съм. Преди 10 месеца се запознахме с приятела ми и вече живеем заедно.
В началото по разговорите всичко беше повече от прекрасно дори не ме псуваше… а сега е ужасно.
Като го ядосам нещо ме щипе до болка, рита и удря шамари … забранява ми приятелите, не ме пуска да си ходя от където съм да видя баба и дядо с голям зор ме пусна…

Не знам как да постъпя като кажа че искам раздяла или че си тръгвам той ме заплашва удра… всякак ме нарича всичко следи…
Нашите знаят, че съм добре, но всъщност не съм.
Не мога да се разделя с него командва ме.
Не знам какво да направя! … Ако замина за моя роден град ще загубя работата си дори пред колеги ме е обиждал леко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 65

преди: 1 година, 5 месеца
hash: a5557d7731
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Не му казвай нищо. Излъжи го, че отиваш на работа и отивай в първото районно. Издействай заповед да не те доближава. Какво чакаш, да се стигне до убийство ли? Аз бих намерила и някой батка да го сплаши едно хубаво. Или плати на някой от малцинствата, те ще се погрижат. Докато е на работа събирай багажа и се махай. Майната и на пари, и на работа, и на вскчко. В момента най-важното е да се спасиш от този боклук. Върни се в твоя град. Работа все ще намериш.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ef9668e560
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   На 19 ме съмнява да работиш мечтаната професия. Хващай си багажа и да те няма! Директно в полицията. Казваш каква е ситуацията. Разреви се ако можеш за да ти обърнат внимание! Казваш че те е страх, че ще те убие. Ако имаш някоя синина от него още по-добре!
Хич не го мисли! Ако стоиш нещата ще стават само по-зле и по-зле!
Успех и умната!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2e5b8eec61
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Аз знам една такава, която разви Стокхолмски синдром от такъв. Бягай преди да те е направил луда или осакатил.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 01182d3799
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Казваш на Вашите и една сутрин вместо да идеш на работа си хващаш автобуса и си отиваш в твоя град.
Когато си в безопасност се обаждаш в работата си и им обясняваш че си се разделила с него и че те е страх от него и няма да идеш на работа, защото те е страх да не те намери там и да ти направи нещо - хора са, ще те разберат.
Ако те търси или заплашва - една жалба в полицията за начало.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0dffd19624
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Почвай веднага да си търсиш нова квартира, без той да знае. Ако ли не търси помощ от вашите - на дали ще ти откажат.

Тоя човек не ти трябва - изобщо не търпи нещата му, но не му се изпречвай директно. Трябва ти помощ!!!

Имаше така един случай на едно младо момиче от Варна. Същата история - приятеля и някакъв ненормален, спуквал я от бой, заплахи, не я пускал да излиза от жилището. За капак на всичко и я забременил. Така тя с години търпяла простотията му. На края събрала сили и си тръгнала и се преместила при майка си. Тоя ненормалния пак продължил да я тормози, да чупи прозорци на жилището на майка и въпреки, че имал ограничителна заповед. Добре, че журналисти направиха репортаж по случай, че се задействаха властите и "пича" го вкараха в затвора. Установи се, че се занимава с наркотици и е наркоман! Това за капак на всичко останало, че бие майката на дъщеря си и я държи като робиня в апартамента си!

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 16542329eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   до н. 5-Съгласна съм с теб и аз давам същия съвет на авторката, но няма да го пиша, че да не си повтаряме коментарите. Н-5 -и оня ненормалник от историята-сигурно е бил на Метаамфетамини?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 67ee28de53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Аз съм авторката. Ние работим заедно и няма как да избягам защото постоянно е с мен. Един ден е като дете, друг път психопат. Изкарваме пари и гледа да ги харчи за татуси колони и такива неща. Не знам как да си върва.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3244a6c496
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Авторке, ти добре се оплакваш само от приятеля си и обвиняваш само него за това, което на теб ти се случва, ама защо не казваш с какво ТИ си го предизвикала? Мъж жена никога не бие, без причина!!! Следователно, след като неговото поведение към теб е такова, значи ти си го предизвикала с нещо и сама си си виновна, макар и тук да не си го признаваш! Жената винаги сама си е виновна, защото е жена! Дори в Библията е написано, че няма невинна жена и жената е отхапала ябълката първа, не мъжът! Сигурно му тровиш нервите всеки ден с женските си простотии и гевезелъци и се опитваш да го командориш, може и да си го обидила с тази дума "психопат" и много други, и затова той да те обижда теб. Пък може и ти първа да си му посегнала, в изблик на феминистичен бяс и да си предизвикала мъжкото му справедливо отмъщение, но да не казваш, за да се изкараш пред нас невинна жертвичка, а него най-черния дявол на света!!! Причините може да са много, но твоята само ти си я знаеш и от теб зависи, дали ще искаш да останеш с него, или да избягаш. Ако искаш и имаш физическата възможност можеш да избягаш, докато той е на работа. Аз обаче те съветвам да не го правиш, защото ако знае къде живеят родителите ти (баба ти и дядо ти) и те намери там, пак няма да ти се размине, а освен това може покрай теб да пострадат и други хора, нямащи нищо общо с това, което ти сама си си надробила! Авторке, всичко си има логично обяснение и причинно-следствена връзка, но се иска сиво вещество-мозък, за да я разбереш!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2848b3b90d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не му казвай нищо, но един ден, когато той отиде на работа, си събери багажа и го напусни. Ако имаш приятели с квартира, отиди при тях, ако нямаш, отиди при родителите си. Не казвай на този психопат нито какъв и новия ти адрес, нищо. Блокирай го и ако започне да ти досажда, отиди с оплакване в полицията. Бягай бързо, та той може да те пребие, да те убие.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a5557d7731
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   нОМЕР 8 - Бъдещ психопат. Когато нещо не ти харесва, събираш боклуците и се махаш. Не удряш по-слабия, нещастнико. Защото утре ще дойде някой от когото ти си по-слаб и ще те сгъне на 8.
Излъжи го, че трябва да отидеш на лекар/ зъболекар. И избягай. Ако докато осъществиш плана ти посегне направи снимки на синините. Направи клипче с телефона и го качи навсякъде. Трябва да дадеш гласност. Изпрати го до телевизии, ако институциите не ти обърнат внимание. Много жени по света са се спасили от насилници по този начин
Отделно има много фитнес инструктори и учители по самоотбрана ,
които много "обичат" такива изроди.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9cbfcce76b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Всяка година в България загиват жени, които не са посмяли да избягат от психопатите с които живеят. Аз съм мъж и никога в живота си не съм си позволил да се държа лошо или обидно с жените, които са били до мен. Винаги когато са ми дигали нервите съм намирал начин културно да разреша дадената ситуация.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 01182d3799
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Номер 8, такива като теб са за затвор.
Авторке, щом сте на работа заедно - не можеш ли да се престориш, че ти е зле и да си идеш вкъщи и да избягаш?
Или че отиваш да си вземеш едно кафе и да си хванеш автобуса за към твоя град?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7b9dc9d547
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Авторката -Като не оставаш сама, изчакай го да заспи и тогава изчезни. Бягай в друг град, някъде из големите градове. И си купи един спрей или електрошок за самозащита.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fe77bf9894
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   До номер 8
Пълни глупости! Ако авторката беше виновна щеше да знае, че грешката е нейна, нямаше да пише само за действията на приятеля ѝ! Самият факт, че пише това означава, че тя наистина е подложена на такъв тормоз. И да, има мъже, които удрят жените си без причина, обиждат ги и ги тормозят психически, на такива им се вика точно "психопати". Вие мъжете много се защитавате, ама никога не влизате и в положението на една жена, ако вас ви обиждат и посягат, на дали ще говорите кой коя ябълка е отхапал пръв!

Към авторката
Авторке, съветът ми към теб е тайно да отидеш сама в полицията и да им разкажеш всичко подробно. Не оставяй на този ненормалния да те тормози, защото не знаеш какво му е в главата и какво по-сериозно нещо може да ти направи. Днес те обижда и удря, утре може да те убие, не се оставяй в риск.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cabcd18ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   От автора:
Вкъщи има два пистолета до сега не се е случвало да ме заплашва с него (има разрешително за него) но ме е страх. Иска дете, пуска в мен а в същото време мисли как да си поръча плейстейшън или колони. Не знам но и в същото време го обичам.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 31fbec16e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Нямаш нужда от съвет, а от психиатър.
.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2e7f91e49a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Извинявай, но последния ти коментар е абсолютно неадекватен.
И историята ти намирисва на фейк.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7b9dc9d547
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   "Не знам но и в същото време го обичам. " Ами като го обичаш стой си при него да те бие, давай му и да се празни вътре, че да те върже и с бебе, какво си взела да пишеш, че искаш да го напускаш и т. н. Въобще знаеш ли какво искаш? Има една приказка "Докато има тревопасни, ще има и хищници".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8f6b7d76e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Обърни се към работодателя. Обясни му какво се случва у вас. Помоли го да го задържи след работа, за да си събереш багажа.
Друг вариант е да си сгънеш багажа, да го снимаш и да дадеш ключ на приятели, които да ти го вземат в сак. Вечерта, докато играе на компютъра или когато заспи, се изнеси тихомълком.
Този човек може да те убие.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 22b18ee2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

20.   "До номер 8
Пълни глупости! Ако авторката беше виновна щеше да знае, че грешката е нейна, нямаше да пише само за действията на приятеля ѝ! Самият факт, че пише това означава, че тя наистина е подложена на такъв тормоз. И да, има мъже, които удрят жените си без причина, обиждат ги и ги тормозят психически, на такива им се вика точно "психопати". Вие мъжете много се защитавате, ама никога не влизате и в положението на една жена, ако вас ви обиждат и посягат, на дали ще говорите кой коя ябълка е отхапал пръв! "

14, 8 съм! Че тя авторката наистина си е виновна и много добре си знае, че грешката е нейна и това, че не си го признава тук, не значи, че не е така. А пише само за действията на приятеля ѝ, за да обрисува мъжа като чудовище, а себе си като света вода ненапита, както правят повечето жени. Така, че не се чуди, щом пише само лоши неща за него и добри за себе си. И какво означава, че самият факт, че пишела това означавал, че тя наистина била подложена на такъв тормоз? !? Ти всичко написано ли приемаш за истина, стига да е написано от жена? Съветвам те, да не бъдеш толкова лековерна и да не приемаш за чиста монета всичко, което четеш. Може пък всъщност не тя, а той да е подложен на тормоз!!! И не, няма мъже, които удрят, обиждат и тормозят жените си без причина, колкото и да ти се иска да е така. Причината за това е огромна, и тя е във феминизма! Феминизмът даде на жените по-големи права от на мъжете, с които жените да могат да се гаврят безнаказано с мъжкия авторитет, защитавани от закона. Но освен педали, меки китки, джендъри, или там както ги наричат има истински мъже, които не понасят женска гавра с мъжкия облик, и наказват женските безобразия подобаващо, без страх от законови репресии! Доказателство за това са ежедневните репортажи по телевизията за зверски пребити, убити, изнасилени, заклани, застреляни и заляти с киселина жени от мъже, омерзени от феминистичната извратения, и все повече ще стават, докато простотията с женските равни права на мъжките не престане!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1dc4c6d4cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   " Но и в същото време го обичам". Женска представа за любов- някой психясал да я мъчи и това тайничко я кефи. Кефи я това поведение, което смята за алфа. Чалга любов.
Като не искаш да правиш нещо, защо пишеш изобщо? Родители нямаш ли, приятелки, че да ти влеят акъл?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 12c8fed798
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   Винаги единия смачква другия. Природен закон.
При мен пък жена ми ми @ба майката.
Вербалната агресия не е по- малко гадна от физическата.
Пък ми е налитала и на бой понеже знае че няма да я ударя.
Ако си добър с жена си- отиваш на кино.
Одобрявам държанието на пича.
Радкост са семейства с балансирани отношения.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fe77bf9894
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   До номер 20
Супер неадекватен коментар. Ти да не би да си присъствал, че така обстойно защитаваш мъжа и категорично смяташ, че жената е виновна в случая? Дори и наистина да е така както ти твърдиш, мъжа няма право да удря по-слаб от него, особено жена! Щом твърдиш, че той е "тормозеният", защо не я е напуснал в такъв случай, ами продължава да е с нея, че и на всичкото отгоре я следи непрекъснато? И от къде си на 100% сигурен, че жената е виновна и иска да изкара мъжа "чудовище"? Приеми, че освен нормални хора има и психопати, може приятелят на авторката да е един от тях. И наистина има мъже, които бият и убиват жените си без причина, на такива както казах по-рано им се вика точно "психопати", като толкова не вярваш, прочети в Гугъл. Не знам, дали си видял, но освен моят коментар, има и още няколко други човека, които също са ти отговорили и са същото мнение като моето. А пък, ако наистина си с тези разбирания, че мъжа може да удря жена си, когато на него му е кеф, просто съжалявам жена ти (ако имаш такава).

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 47563f0ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Супер неадекватен коментар. Ти да не би да си присъствал, че така обстойно защитаваш мъжа и категорично смяташ, че жената е виновна в случая? Дори и наистина да е така както ти твърдиш, мъжа няма право да удря по-слаб от него, особено жена! Щом твърдиш, че той е "тормозеният", защо не я е напуснал в такъв случай, ами продължава да е с нея, че и на всичкото отгоре я следи непрекъснато? И от къде си на 100% сигурен, че жената е виновна и иска да изкара мъжа "чудовище"? Приеми, че освен нормални хора има и психопати, може приятелят на авторката да е един от тях. И наистина има мъже, които бият и убиват жените си без причина, на такива както казах по-рано им се вика точно "психопати", като толкова не вярваш, прочети в Гугъл. Не знам, дали си видял, но освен моят коментар, има и още няколко други човека, които също са ти отговорили и са същото мнение като моето. А пък, ако наистина си с тези разбирания, че мъжа може да удря жена си, когато на него му е кеф, просто съжалявам жена ти (ако имаш такава).

23, моят коментар си е супер адекватен и напълно отговарящ на обективната-реална действителност, случваща се в обществото ни. Няма нужда да съм присъствал там, за да защитавам мъжа и да знам, че жената е виновна не само в случая, а и по принцип, след като в 3/4 от света, където жените нямат права и мъжете си ги продават за по две кози мислят също, като мен. И откъде тая простотия, мъж нямал право да удря жена, щото била по-слаба от него и била жена? !? Нищо подобно, напротив!!! Мъжът има право и ТРЯБВА да удря-бие жената точно, защото е жена! Няма такова нещо, аз съм жена и затова ще бия мъжете колкото си искам, ама те няма да ме бият и ще се надявам на закона да ме пази, за да ми се разминава безнаказано. Жена ли е само бой, ебане и сръбска музика за нея, да си знае мястото и да знае, че то не е над, а под мъжа! Никога не трябва по-слабият да властва над по-силния с по-големи юридически права, защото е извращение с природата! Правото в природата винаги се полага на по-силния, а по-слабият е длъжен да се подчинява на по-силния, за да не пострада, или с други думи където е силата, там е и правдата! Да, твърдя, че той е тормозеният, и заставам твърдо зад думите си. А не я е напуснал и продължава да е с нея, защото вече е инвестирал-вложил средства в нея, за да я напусне и би било подло от нейна страна да избяга, след като веднъж се е съгласила да бъде с него. За да я следи непрекъснато, явно си има основателна причина и тя му изневерява, но не си го признава тук. Не на 100, ами на 1000% съм сигурен, че жената е виновна и иска да изкара мъжа чудовище, защото това е идеята на извратения феминизъм, който е държавна политика, насочена изцяло срещу мъжете. Мъж никога не удря, бие или убива жена без причина, винаги има такава. Те феминистките викат на всички нормални-хетеро мъже "психопати", но това не пречи на мъжете да ги съдират и убиват от бой, омерзени от женската наглост и гавра с мъжкия им облик. Няма нужда да проверявам за казаното от теб в Гугъл, след като над 95% от информацията в интернет е манипулирана, и с феминистична насоченост. Всички коментари, отговорили ми със същото мнение като твоето са на жени-върли феминистки като теб, така че не се учудвай, че мислят като теб. И не е до това дали на мъжа му е, или не му е кеф, а просто жената трябва да си понася нужното наказание, когато си го е заслужила, за да знае, че е сгрешила и да не повтаря грешката си повече. Женен съм над 30 години и имам две отдавна пълнолетни дъщери, които са с патриархално възпитание, и винаги знаят как да се държат в положение пред мъж. А, жена ми не я мисли! Ако знаеш, с какви финансови-материални възможности разполагам и какви скъпи подаръци и купувам, няма да я съжаляваш, а ще и завиждаш и ще си мечтаеш, да си на нейното място!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fe77bf9894
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   До номер 24
Ако коментарът ти беше "адекватен", нямаше да има толкова много хора, които да ти казват или намекват думата "психопат". Нима ще се оправдаеш, че тези коментари, отговарящи на моето мнение са от жени? Когато една майка има син, тя трябва да го възпитава на уважение и подкрепа към една жена, а не бой и насилие, било то с причина или без. Може би ти не си възпитан така, щом твърдиш категорично, че мъжът трябва да бие жена си, когато тя го "тормози". Ами след като мъжът е "изтормозеният", ще напусне жена си, няма да се влачи подире ѝ, както прави приятелят на авторката. А какво ще ми кажеш за случаят в Иран по новините? Ако не знаеш ще ти направя резюме, че иранец е пребил до СМЪРТ момиче, защото ѝ се е виждал кичур коса от фереджето. Тук какво ще отговориш? Как ще оправдаеш мъжете отново? Аз не виждам тук да има причина, с която жената да е виновна. И това не е само в Иран, на всякъде има такива случаи, дори и в България. Много обвиняваш жените, но не забравяй, че жените са тези, които дават нов живот, а такива мъже като с твоето елементарно мислене плюят женският пол и са ЗА на насилието към жената, то и затова има толкова много случаи на убийства и домашен тормоз, ти най-вероятно знаеш всичко това, но предпочиташ да се правиш на ударен. И спокойно, изобщо не ми се иска да съм на мястото на жена ти, защото като ти гледам разсъжденията... като нищо на следващият ден да съм цялата в синини без причина!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c64c57e433
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

26.   25, 24 съм и вече ти казах, ако щат и 1 милиард жени наведнъж да ми пишат, че съм "психопат" това няма да направи твърдението им по-убедително, а тях по-малко прости!!! Една лъжа повторена 100 пъти, не става истина! Думата "психопат" се е превърнала в нарицателно, с което жените обиждат всеки истински мъж не подчиняващ се на женски заповеди и не цепещ басма на никоя жена, щото била жена и имала миризлива вагина, и не значи нищо. Да, всички коментари, отговарящи на твоето мнение са от жени, тук-там с изключение на някое заблудено феминизирано педалче, защитаващо загубената женска кауза за несъществуващо равенство и това не е оправдание, а самата истина. Никой нормален-хетеро мъж не защитава феминистичната извратения и не боготвори два пръста опикано, вмирисано месо и едно мръсно, гнусно, пълно с болести черво, обръщайки се срещу собствения си пол, колкото и да се опитваш да ме убедиш в обратното. А ти защо така категорично защитаваш жените и обвиняваш мъжете без да допускаш, че може и наистина жената да е виновна, не мъжът? ! Когато една майка има син, тя трябва да го възпитава в традиционни-патриархални ценности, мъжко себеуважение, достойнство и чест, както съм възпитан и аз, а не в женско п*тколизничество и издигане на жената в култ. Много самотни "майки" днес допускат тази грешка със синовете си, а после се чудят защо са се изпедерастили и не могат да си хванат приятелка на 30. Всичко това е от женското-погрешно възпитание на днешните "майки" към синовете им. Затова едно момче трябва да има мъжки пример, който да го научи на истински мъжките неща (спорт, лов, риболов, жени и др. ), а не някаква жена, която да го учи на женски лиготии и гевезелъци.

"А какво ще ми кажеш за случаят в Иран по новините? Ако не знаеш ще ти направя резюме, че иранец е пребил до СМЪРТ момиче, защото ѝ се е виждал кичур коса от фереджето. Тук какво ще отговориш? Как ще оправдаеш мъжете отново? Аз не виждам тук да има причина, с която жената да е виновна. И това не е само в Иран, на всякъде има такива случаи, дори и в България. "

Ето виждаш ли, дори ти самата си свидетел на това, как убийствата над жени от мъже, предизвикани от женска наглост непрекъснато растат, и се случват не само в Иран, Ирак, Сирия и другите мюсюлмански държави, а и в целия свят, та ти да видиш, "дори" и в България!!! И, защо е това "дори"? Толкова ли не ти се вярва, че това се случва и в България? Или си мислиш, че като сме в Европа и 21 век природните закони тук не важат, и жените са защитени от мъжката справедливост? ! Да, знам много добре за случая в Иран от новините, няма нужда да ми го припомняш! Не се безпокой, винаги имам и ще имам с какво да оправдавам мъжете, ще ги оправдая и сега. Ще ти кажа, че момичето пребито до смърт от мъжа в Иран е било облечено непристойно, и е нарушило строгите правила за носене на хиджаб, определени от шериатските закони, като нарочно е открило кичур от косата си, с цел да предизвика мъжа да го убие. Знаела е много добре какво ще и се случи и въпреки това го е направила умишлено, в знак на "протест". Това означава, че момичето само си го е просело и си го е заслужило, и вината за убийството му си е негова, а не на мъжа. Ето това е причината и ти си я знаеш, колкото и да не си я признаваш. Както виждаш в ислямския свят жените нямат право на никакви права, и там феминизъм не вирее. Какво според теб пречи на ислямистите, след като са грабнали калашниците и изгонили западните окупатори сами, да дойдат, да избият всички феминистки и да основат религията си И тук, в България!??

"Много обвиняваш жените, но не забравяй, че жените са тези, които дават нов живот, а такива мъже като с твоето елементарно мислене плюят женският пол и са ЗА на насилието към жената, то и затова има толкова много случаи на убийства и домашен тормоз, ти най-вероятно знаеш всичко това, но предпочиташ да се правиш на ударен. И спокойно, изобщо не ми се иска да съм на мястото на жена ти, защото като ти гледам разсъжденията... като нищо на следващият ден да съм цялата в синини без причина! "

По-добре ти не забравяй, че не жените, а мъжете са тези, които създават нов живот с мъжкото си семе и без мъж, ти нямаше да съществуваш. Жените нищо не създават, а само износват и раждат плода, който мъжете създават в тях. Не бързай да превъзнасяш твоя по-низш женски пол само, щото можел да ражда. Без мъжко семе жените нищо няма да раждат, освен чехълчета, зелени еуглени и венерически болести. Мъжете имат Y и X хромозома, което значи, че могат да се размножават и без женско участие. Вече има получени здрави човешки индивиди от Y и X хромозомата на мъж, и родени от изкуствена утроба. Жените имат само две X хромозоми, но нито една Y-хромозома, поради което не могат да се размножават без мъже нито на теория, нито на практика. Ти си тази, която обвинява мъжете за женската простотия на жените и отказва да приеме, че наистина жените са виновните, не мъжете. Мъжете като мен не са с елементарно, а със сложно-интелигентно мислене и не плюят женския пол, а просто казват недостатъците му. Случаи на убийства и "домашен тормоз" има заради вербалния тормоз от жените над мъжете, на който мъжете не могат да отговорят по друг начин, освен с бой, и е предизвикван изцяло от жените. И ти вероятно знаеш всичко това, но предпочиташ да се правиш на ударена! Теб, че ти се иска да си на мястото на жена ми иска ти се, а че цялата ще си в синини и то със причина, ще си, ако нарочно ме предизвикаш! Така, че каквито и глупости да говориш, женският пол е на път да бъде низвергнат от мъжете, и отсят завинаги от генофонда на човечеството, заради женска наглост и простотия да се правят на равни с по-висшия от тях пол!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 01182d3799
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   Оф, 26 пак са го пуснали временно от лудницата... аман вече, такива хора не трябва да ги пускат от психиатричните заведения!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fe77bf9894
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   До номер 26 от 25
След този коментар ти доказа напълно "стабилното" си психично здраве, така че вече се уверих напълно с какъв "индивид" си хабя времето. Това, което си писал е типично за насилник, който пребива жена си от сутрин до вечер и по сайтовете се изявява като великият финансов пич, глезещ жена си, а съм сигурна (85%), че реалността е коренно различна! Какъв човек трябва да си да защитиш един убиец? Щом защитаваш и оправдаваш убийците, както в ситуациятя за момичето в Иран, значи е възможно ти самият да си способен на това. За да оправдаеш постъпката на мъжа в Иран ти чак си измисляш причини, с които да прехвърлиш вината на момичето. И какви ти "семена" и глупости, мъжа прави с*кс с жената за една вечер и айде! Жената е тази, която носи 9 месеца бебе в утробата си, а после и следва болезнено раждане, нещо което ти просто не можеш да си и представиш каква болка е! Щом ти не зачиташ женският пол, значи не зачиташ нито майка си, нито жена си (ако въобще имаш такава или само си измисляш и това). И не не си мисли, че хората, подкрепящи мнението ми са само жени, НОРМАЛНИТЕ мъже също биха ме подкрепили, макар и от страна на различния пол. Това че ти грам не зачиташ отсрещния пол не означава, че няма мъже, които не са възпитавани както трябва от майките си. Друг вариант, който сега се сещам е да си мюсюлманин, който живее в България, те са същите, със същото мислене и същите защитаванки един към друг, а пък вкъщи пребиват жените си от бой! И не съм казала, че знам на 100%, че авторката е невинна, просто често виждам такива мъже като теб с такова психично нестабилно мислене и няма как да не застана на страната на жената. Добре, че в нашата страна има все някакви закони, че ако бяхме някоя ислямска държава, много щеше да има такива като теб, които да трепят жените по улиците. След този твой коментар напълно се уверих че ти жена нямаш, никоя жена не би се хванала с такъв мъж, който мисли, че неговият пол е "най-висш", най-малкото което, че за нейния живот ще я е страх!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c64c57e433
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   "Оф, 26 пак са го пуснали временно от лудницата... аман вече, такива хора не трябва да ги пускат от психиатричните заведения! "

№27, че аз никога не съм бил в лудницата, за да ме пускат оттам! Ти не си тази, която ще решава кои хора трябва, и кои хора не трябва да ги пускат от психиатричните заведения, след като ти самата си за такова. Днес нормалните хора са смятани за луди, а истинските луди за нормални, и са оставяни на свобода да карат пияни и без книжка, за да газят нормалните хора. В момента местата в българските психиатрии са заети, но ако искаш мога да ти уредя безплатна консултация с мой познат психолог-психиатър в Бургас, за да ти препише някакви хапчета, които да успокоят женските ти нерви!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fe77bf9894
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Не слушайте номер 26, видно е, че той има психични отклонения, няма смисъл да се разправяте с него.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fe77bf9894
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   29, вместо да коментираш "висшият" си пол се погрижи за здравето си (казвам ти го като съвет, имаш нужда определено). След тези твои разсъждения и коментари ти дори не си и за лудницата, по скоро някой да те изолира на някой остров.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8681ece2e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

32.   №29 съм. Не слушайте №30 и 31, която ви казва да не ме слушате, а слушайте мен, защото съм мъж и съм по-умен от нея. Тя е върла-зла феминистка беснееща срещу мъжете, и опитваща се да оневини наглото поведение на жени като авторката, от женска солидарност. Видно е, че не аз, а тя има психични отклонения, които трябва да си лекува. Здравето ми си е много добре, и нямам нужда да се погрижвам за него, за разлика от нейното. Женски съвети не следвам, защото жените са по-глупавият-нискоинтелигентен пол и като такъв, не са в позицията да дават каквито и да било съвети на по-умния пол (мъжете), а трябва да бъде точно обратното. Разсъжденията и коментарите ми са съвсем правилни, и отговарящи на реалната действителност. А №31 я съветвам да спре да ме праща на лудници, острови и т. н., и да отиде да я изолират в изолатор, че да спре да беснее с женския си бяс срещу мен и мъжете, като мен!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 01182d3799
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   29, ти ако имаше приятел психиатър той вече ще да те е въдворил за принудително лечение.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8681ece2e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   "29, ти ако имаше приятел психиатър той вече ще да те е въдворил за принудително лечение. "

33, ти недей много да знаеш, че заради такива нагли жени като теб мъжете трепят все повече жени, и насилието над вас не намалява, а се увеличава! Докато не се избият всички феминистки и не бъде ликвидиран извратеният феминизъм с физическа сила, в тази държава никога няма да има справедливост!!! А аз че имам приятел-психиатър, имам си, и той би въдворил не мен, а теб за принудително лечение!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fe77bf9894
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   До 32
Не знам знаеш ли, но един луд човек винаги, когато някой му каже, че е луд той ще му отвърне, че не е. Е, при теб е абсолютно същото. Ти имаш болест, наречена "Нарцистично личностово разстройство", ако не ми вярваш чукни в Гугъл и виж, там всичко е обяснено. Но, ако мислиш, че просто се заяждам в резюме ще ти кажа, че хората, имащи тази болест са най-често с надменен характер, ароганство, мислещ се за най-превъзходният (както ти мислиш, че мъжкият ти пол е единствен на света) и много други. Казвам ти го, за да видиш, че не аз съм с психични заболявания, а ти. И това не ти го казвам само аз, много други хора мислят на същото мнение, включително и НОРМАЛНИТЕ мъже също. Начинът ти на държание не е нормален, пък да не говорим за други конкретни изрази. Явно и на "невидимата" си жена ѝ втълпяваш в главата, че нейният пол е нищо в сравнение с твоят. Нямам нужда от съветите на човек, който няма стабилно здраве, правилно съм ти казала за лудницата и островът. Да видим колко още жени и мъже трябва да се изредят и да ти кажат, че не си тамън, че да се кротнеш с лудите си измислици.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0c159afe71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Напусни го В МОМЕНТА, ПРЕДИ нещата да ескалират в побойща и убийство.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fe77bf9894
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Хора, нито слушайте, нито се занимавайте с този нестабилен човек (34 номер), видно е, че има психични отклонения, каквото и да му говорите той си знае само едно и няма да спре да го повтаря. Ако тук в България имаше смъртни присъди за насилници и убийци щеше да му слегне косамът и да се кротне с неговите тъпотии и показване на нестабилното му състояние.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4f4dadefdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   35, 37, я спри веднага да забраняваш на хората да ме слушат и върви да те въдворят принудително в лудница, и да те натъпчат с успокоителни лекарства, че да се кротнеш с женските ти тъпотии и измислици за мен! Кого искаш да слушат, теб ли? ! По-умен-мъдър съм от теб и всички останали жени на света, така че ако има някой, когото трябва да слушат, това съм аз! Не съм луд, съвсем нормален съм си, и няма никой по-нормален тук от мен! Не съм болен от нищо, и нямам никакво нарцистично личностно разтройство. Това са твои женски простотии, които си измисляш за мен, защото не ти изнасят истините, които съм ти казал, и искаш да умаловажиш думите ми. Ти квичиш за феминистка цензура в този сайт, защото не искаш да разкривам женските недостатъци публично и да ги виждат други мъже, а искаш грозната истина за недоразвития ти, тесноплещест, едрогъз и късокрак женски пол да остане забулена в тайна. Безпомощна си да признаеш мъжкото превъзходство, затова злобееш по всеки мъж, осмелил се да разкрие женските недостатъци наяве. Състоянието ми си е стабилно, и то много по-стабилно от твоето. Разбери най-после, че не съм луд и нищо ми няма, а просто съм прав, и спри да спориш с мен на инат и да се пънеш, като магаре на мост. Не си по-умна от мен и никога няма да бъдеш, защото си от по-глупавия пол! И стига си ги повтаряла тез "НОРМАЛНИ" мъже, бря! Това, което ти си описала не са нормални мъже, а жени-пендели, меки китки и педерастки, подчиняващи се на женски заповеди, и боготворящи два пръста опикано, вмирисано месо и едно мръсно, гнусно, пълно с болести черво. Педерастия, джендърия, зоофилия и инцест са всичко друго, но НЕ и нормално! И ДА, всички мнения, подкрепящи твоето са точно, само и единствено на ЖЕНИ, не на мъже, както се опитваш да ме заблудиш. Никой нормален (хетеросексуален) мъж не подкрепя женската наглост и гавра с мъжкия облик! Подкрепят я само жените и феминизираните педали с обратна резба, които ти изкарваш "нормални мъже". Нека да те светна и, че много от "мъжете" защитаващи феминистичната извратения тук, са всъщност жени под прикритие, представящи се за мъже, и при разобличаване в лъжа, започват да злобеят-беснеят още повече срещу мъжете. А сега се виж, как сама си противоречиш на простотиите!!!

"Един луд човек винаги, когато някой му каже, че е луд той ще му отвърне, че не е. "

"Не аз съм с психични заболявания, а ти. "

Според тези твои думи излиза, че точно ти си луда (с психични заболявания), защото отричаш да имаш такива, а обвиняваш всички други в тях!

Не всички мъже са феминизирани педали и женски адвокатки, подкрепящи женската гавра с мъжкия облик, каквито ти се надяваш да са. Не си мисли, че няма нормални хетеросексуални мъже, които са възпитани от бащите си както трябва-патриархално, и няма да се поколебаят да пребият от бой нагла-виновна жена, която си го е заслужила! Да, има такива и в България, и то много повече, отколкото предполагаш! И скоро ще станат още повече, когато Ердоган отвори българо-турската граница на брадатите мъже-мюсюлмани от Афганистан, и заприиждат тук на пълчища! Ще бъде жив ад за вас феминистките и ще се изпокриете в миши дупки от страх, да не ви изколят до крак! Аз няма да се кротна, нито да спра да пиша и да изказвам женските недостатъци тук, пък като на теб не ти изнася, кротни се ти и Х-кса вляво!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fe77bf9894
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   38, хаха, всички твои коментари разкриват "тайната" истина за твоето супер "стабилно" здраве! Продължавай да се излагаш с това, че си "най-добрият" в целия свят, а нормалните хора (за разлика от теб) ще ти се смеят и даже съжаляват. Заповядването ти не ми влиза сериозно, така че можеш да го приложиш към "невидимата" си уш "съществуваща" жена. До преди няколко дни ти се подигравах, но сега почнах да те съжалявам. Разкрих психичното ти заболяване, остава да ти намеря и психиатър.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 659431779f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Споко, и 37, и 38 имат отклонения! Не слушайте и двамата! Единият е ясен, другият - ако наистина вярваш, че някой има отклонения, не ходиш след него, за да го убеждаваш, че е луд и не говориш с него.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ee5aaab43e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Н 37, такива като него се ширят из нета анонимно, навън притичват из сенките и се оглеждат като гърмяни зайци. Просто поредния неудачник, който тук има "поле за изява" на болните амбиции да доминирал жена хаххах не се занимавай, знаем го.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ffb67244f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

42.   Оф, това куку кога пак ще го заключат в лудницата, че на всички им писна от него вече.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fe77bf9894
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   38, явно успокоителните са ти свършили, кажи как се казва опаковката на лекарството и ще ти взема ново, че да се кротнеш.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fe77bf9894
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   44, дано нямаш жена, защото горко ѝ с такъв психопат...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f28651b49e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   "44, дано нямаш жена, защото горко ѝ с такъв психопат... "

47, ха дано, ама надали! Ще те разочаровам, но надеждите ти да нямам жена, са напразни, защото наистина имам, колкото и дане ти се иска. И не горко и, а блазЯ и на жена ми, че е намерила на такъв добричък мъж, като мен!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fe77bf9894
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   49, "добричък" е слабо казано, по ското ненормален, който не знае какви ги ръси по сайтовете. Сигурно имаш някаква играчка и си мислиш, че ти е жена. Милият... човек да ти съжали здравето.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fe77bf9894
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   49, оф, това куку продължава да се излага, че бил най-великият на света... Имам съседка, която е същата със същите психични отклонения, тя няма мъж (ясно е защо), така че и номер 49 е като нея. Нищо мога да ви събера и без това луд с луд ще си паснете идеално!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f7cb42b71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

60.   Гледай ти! Тук се е изявил доста. Този човек е отгледан от самотна майка, не е създал семейство и се чувства зле от този факт. Много му се ще някой от някъде да дойде и да избива и наказва жените, които той мрази. Просто защото сам той никога не би посмял да нападне жена. Страхлив човек, озлобен от нереализиране на мечти и незабелязван от жените. Принизяващ ги, защото не може да има никоя. От там и омразата му. Дразнещ е, но като се замисли повече човек, по-скоро предизвиква съжаление. Писането на подобни крайни думи не е от хубав живот. От друга страна, това е единственото му място за изява.
А сега и директно : дори да напишеш и за мен някакви обиди, както за другите, сам знаеш, че ако ме срещнеш, никога не би посмял да ми говориш така в очите. И аз го знам, тъй че ти остава само тук да "подскачаш " и изпускаш пара. Анонимно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 01182d3799
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

62.   60, за всичко друго съм съгласна, само не и затова, че е безобиден. Точно такива като него стават серийни убийци. Естествено нападат слаби хора, баби, болни, бременни жени, такива, които не могат да се защитят - не би рискувал да нападне някой, който може да надделее над него.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fe77bf9894
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

64.   Адмирации! Напълно съм съгласна с мнението на номер 60. Този "човек", пишещ подобни коментари е един комплексар, който си избива комплексите на жените. Видно е, че здравето му е нестабилно. Никой разумен и нормален мъж не би разсъждавал като него. Каквото и да му се каже той ще продължи да повтаря, че здравето си му е напълно добре, че има жена, че е "най-великият" на света... Просто не му обръщайте внимание, лудите никога не спират и правят едно и също.

 
  ...

1-50 от 65
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker